סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 1:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 321 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2022 11:49 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוקיץ' יצא ב5 עבירות - יאללה עכשיו זה הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:36 am 
Junior

וביקום מקביל, לוקה נותן חתיכת הצגה מרשימה וסוחב את סלובניה לניצחון שכולו הצהרת כוונות על גרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:05 am 
Sophomore

ימדר נראה מעולה בגיל 21, באליפות הראשונה בקריירה שלו. אם נוריד את המשחק הראשון, שבו הוא לא באמת קיבל הזדמנות, אז ב-25 דקות לערב (אם שואלים אותי, זה היה צריך להיות 35 לערב) הוא קולע 17 נקודות באחוזים מטורפים (77% טרו שוטינג!) ומוסיף 3.5 אסיסטים, 1.5 חטיפות, והגנת לחץ מצויינת. ממש כיף לראות. נקווה שיקח את היכולת הזו ליורוליג השנה ואז שנה אחר כך לסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:27 am 
Hall of Famer

נדמה לי שים מדר משמעותי ובכושר טוב לא פחות מאבדיה באליפות הזו. שלישיית הקלעים המובילה הערב היא ה-core שעליו סאבוניס דיבר אאל"ט: אבדיה, מדר וסורקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:51 am 
Sophomore

ועכשיו נראה אם גודס מואיל בטובו להכניס את מדר למשחק מול צ'כיה לפני שכמעט כל הרבע הראשון נגמר ואנחנו בפיגור 10. מי יודע, אולי הוא אפילו ידהים ויחליט לפתוח עם הגארד הכי טוב שלו, זה שגם יש לו את הכימיה הכי טובה עם דני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:06 am 
Sophomore

אני לא מבין את הפטיש של גודס למקל. הבנאדם מכדרר בחוסר תכלית 20 שניות בכל התקפה, קולע באחוזי זוועה ושומר במקרה הטוב בינוני-חלש.
מה היה כל כך נורא לזמן את ג'ון די? הוא וימדר יכלו לתת אחלה הגנת לחץ לפרקי זמן קצרים + יש לו יד הרבה יותר טובה ממקל. ממילא אתה לא צריך את יכולת ניהול המשחק של מקל כשיש לך את ימדר ובלאט, שנראה שהשתפר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:00 am 
Junior

אני חושב שהשילוב של ים מדר עם שאר הגארדים בעייתי. הוא ובלאט זה נזק בהגנה (בעיקר כשמדר מנסה לחטוף), שניהם יחסית נמוכים. הוא ומקל זה שני שחקנים שצריכים יחסית הרבה את הכדור. הוא וזוסמן זה בעייתי אם יש לחץ על הכדור. יש פה טעות כפולה של גודס - למרות המחיר שבשילוב עם האחרים, הוא חייב לשחק עם מדר 30 דק' פלוס. האלטרנטיבות פשוט גרועות הרבה יותר.
אבל נראה לי שהטעות המרכזית היא הניפוי של דברת. אני חושב שהשילוב שלהם יכל לעבוד טוב - דברת גבוה וחזק (משלים את ים שקטן יותר וחלש), טוב בהגנה ויכול לשמור גם על שחקנים בעמדות 2-3, לא חייב את הכדור ביד אבל כן יכול לעשות המון סדר. עוד משהו - הוא בן 20, מדר בן 21. זה הקו האחורי שצריך להוביל אותנו בעשור הקרוב. בלאט צריך להיות הרכז המחליף וזוסמן המחליף ב-2. בשאיפה בעתיד לשלב צעירים כמו נועם יעקב אם יממש את הפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:18 am 
Junior

אני לא רואה שום דבר בעייתי בשילוב שלו. הוא 1.90 (אותו גובה כמו מקל, אבל עם מוטת ידיים הרבה יותר גדולה) והוא גם שחקן ההגנה הכי טוב מבין הגארדים וגם שחקן ההתקפה הכי טוב.
איזה שילוב יש שהוא יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:30 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
אני לא רואה שום דבר בעייתי בשילוב שלו. הוא 1.90 (אותו גובה כמו מקל, אבל עם מוטת ידיים הרבה יותר גדולה) והוא גם שחקן ההגנה הכי טוב מבין הגארדים וגם שחקן ההתקפה הכי טוב.
איזה שילוב יש שהוא יותר טוב?

כמו שכתבתי - מדר ודברת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:04 am 
Junior

כן, אבל דברת לא פה (וגם אם היה, ספק אם הוא היה יותר מדי משמעותי, אבל זה כבר עניין אחר).
אז איך השילוב הבעייתי של מדר מסביר את הדקות המעטות יחסית שהוא משחק? מקל ובלאט זה שילוב יותר טוב ממדר ובלאט? זוסמן ובלאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:11 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
כן, אבל דברת לא פה (וגם אם היה, ספק אם הוא היה יותר מדי משמעותי, אבל זה כבר עניין אחר).
אז איך השילוב הבעייתי של מדר מסביר את הדקות המעטות יחסית שהוא משחק? מקל ובלאט זה שילוב יותר טוב ממדר ובלאט? זוסמן ובלאט?

וגם את זה רשמתי - שלמרות השילובים הבעייתיים מדר חייב לשחק, והרבה. 30 דק' ומעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:57 am 
Freshman

נועם דברת עם כל הפוטנציאל שלו ועם כל הכבוד, לא הראה העונה משהו שמצדיק לקחת אותו לפני מקל לאליפות כזאת. מקל היה אתמול טוב יחסית, שמר טוב, התמודד עם האינטסיביות ושלט בקצב כשהיה על המגרש. לג'ון די באמת שאני לא רואה ערך מוסף. קליעה יש מבלאט. לחץ יש ממדר. מה שכן ברור שהנבחרת הזאת צריכה להיות בידים של מדר מהדקה הראשונה, בעיני גם לפני דני שגם אתמול היה כעוס, הרבה לטעות ובמזל קלע כמה זריקות קשות. מדר היה מותק ושיחק בצורה מרשימה ביותר, לא זוכר ממנו משהו כזה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:07 pm 
Junior

ציון כתב:
נועם דברת עם כל הפוטנציאל שלו ועם כל הכבוד, לא הראה העונה משהו שמצדיק לקחת אותו לפני מקל לאליפות כזאת. מקל היה אתמול טוב יחסית, שמר טוב, התמודד עם האינטסיביות ושלט בקצב כשהיה על המגרש. לג'ון די באמת שאני לא רואה ערך מוסף. קליעה יש מבלאט. לחץ יש ממדר. מה שכן ברור שהנבחרת הזאת צריכה להיות בידים של מדר מהדקה הראשונה, בעיני גם לפני דני שגם אתמול היה כעוס, הרבה לטעות ובמזל קלע כמה זריקות קשות. מדר היה מותק ושיחק בצורה מרשימה ביותר, לא זוכר ממנו משהו כזה בארץ.

נגיד שאני מסכים על מקל (אחרי האליפות יהיה נכון להפרד ממנו בצורה מכובדת), היה נכון לקחת את דברת לפני זלמנסון, שלא רלוונטי באליפות הזו (כצפוי)
מדר בעיקר הרשים בקליעה ובאחוזים. בכל משחק זה נראה כמו מזל נקודתי אבל הוא מראה עקביות מרשימה. אני מקווה שייתן עונת פריצה ביורוליג ויגיע לנבא בעוד שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:11 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה הולכת להיות מלחמת עולם מחר מול צ'כיה.גודס צימצם את הרוטציה ל8 שחקנים ויש היררכיה יותר ברורה.הנבחרת חייבת לנסות להוביל בפתיחת המשחק ולא להיגרר כמו במשחקים הקודמים לפיגור.

היום טורקיה נגד ספרד על ראשות הבית
אם בולגריה מנצחת היום את בלגיה היא יכולה לעלות שלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:30 pm 
Hall of Famer

אני דווקא מתסכל על סרביה. גם בעיני היא המועמדת מספר 1 לתואר (ליאניס יש מה להגיד על זה), אבל היא יותר מדי תלויה בבודדים.
במשחק מול ישראל הסרבים היו תלויים לחלוטין בשני שחקנים. אחד מהם זה יוקיץ'. אז קודם כל, מה עם מילוטינוב? כי אם הוא משחק, אז התלות ביוקיץ' יורדת משמעותית. מילוטינוב הוא הסנטר המחליף היחיד שיש לסרביה. מספר 21 אפילו לא בדיחה מצחיקה כמישהו שמקבל דקות בעמדת הסנטר במועמדת לתואר. מילוטינוב הוא יתרון מול רוב הסנטרים הפותחים היריבים. אז ל-15 דקות מול המחליפים???
אבל אם ליוקיץ' יש פתרון, אז ללא מיצ'יץ' אין לסרבים כלום. כל דקה שהוא לא על המגרש, זה נדק לא נורמלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:38 pm 
Freshman

מילוטינוב היה נפלא בהכנה וחלה בקורונה. הוא בסגל ואין לי מה מצבו הרפואי אבל בדוואות זו הסיבה שהוא לא משחק כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:47 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני דווקא מתסכל על סרביה. גם בעיני היא המועמדת מספר 1 לתואר (ליאניס יש מה להגיד על זה), אבל היא יותר מדי תלויה בבודדים.
במשחק מול ישראל הסרבים היו תלויים לחלוטין בשני שחקנים. אחד מהם זה יוקיץ'. אז קודם כל, מה עם מילוטינוב? כי אם הוא משחק, אז התלות ביוקיץ' יורדת משמעותית. מילוטינוב הוא הסנטר המחליף היחיד שיש לסרביה. מספר 21 אפילו לא בדיחה מצחיקה כמישהו שמקבל דקות בעמדת הסנטר במועמדת לתואר. מילוטינוב הוא יתרון מול רוב הסנטרים הפותחים היריבים. אז ל-15 דקות מול המחליפים???
אבל אם ליוקיץ' יש פתרון, אז ללא מיצ'יץ' אין לסרבים כלום. כל דקה שהוא לא על המגרש, זה נדק לא נורמלי.

אני לא יודע לגבי סרביה, השלב הראשון חיזק לדעתי את הסיכויים של יוון. היא שיחקה בבית הרבה יותר חזק משל סרביה, ניצחה במשחקים צמודים וחזקים ולדעתי התגבשה וקיבלה בטחון (את אוקראינה שכנראה תסיים 2 היא כבר הביסה), בעוד שסרביה די שייטה וניצחה משחקים כמו מולנו אתמול כשיוקיץ אפילו לא צריך לקפוץ. יאניס כרגע רמה מעל כל השחקנים באליפות, כולל לוקה ויוקיץ' (גם בנבא הוא לדעתי רמה מעליהם). הצוות המסייע חזק מאד (בעיקר דורסי וסלוקס) ויש להם גם מאמן מצויין. בבית המוות שלושת הנבחרות החזקות יחסית אכזבו, דווקא גרמניה מאד הפתיעה לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:09 pm 
Senior

אתמול ראיתי את הנבחרת בפעם הראשונה בשבוע הזה.
הופתעתי מאוד ממדר. במשחק נגד גרמניה הוא ממש אכזב, היה חלש בהגנה וקצת ראש בקיר בהתקפה. אתמול הוא היה מעולה בהתקפה ולא חור בהגנה. הקליעה שלו עדיין לא מספיק יציבה עדיין אבל זה משהו שאפשר להגיד על שחקני הנבחרת (אולי באמת נאזרח את ג'יילן אדאמס וזהו). מנגד, זוסמן - שלא ראיתי כלל השנה - אכזב ממש. אימפקט בין אפס לשלילי על הנבחרת, איפה הוא ואיפה הפרוספקט המטורף מלפני שנתיים ושלוש.

מה שכן, ניהול המשחק של גודס היה בפירוש סביר פלוס. אני רק חושב, לא היה עדיף אם הוא היה משתמש באותה רוטציה נגד הפולנים (כאמור, לא ראיתי את המשחק, רק התרשמתי כאן) ומוותר על המשחק הזה מראש כדי לשמור כוחות מול צ'כיה?
כאילו, זה לא שמחלקים איזה גביע על "הקבוצה שנתנה פייט הכי טוב מול סרביה" או משהו, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:13 pm 
Hall of Famer

מדוע ההנחה הסמויה שגרמניה היא לא מ"שלושת הנבחרות החזקות" בבית המוות
ולי יש "זכות דיבור" כי הלכתי רחוק והימרתי עליהם כזוכים טרם הטורניר... (בשביל יחס זכייה טוב, זה לא שחשבתי שהם באמת הפייבוריטים)

כזכור הם נתנו בראש לסלובניה במוקדמות גביע העולם (שם הם במאזן 1-7, כולל שני ניצחונות על ישראל עם נבחרת גרמניה ב'...).
למעשה הם במצב אידיאלי כעת, שהרי סביר מאוד שינצחו את ההונגרים במשחק האחרון, וימתינו לראות האם סלובניה (שתיאורטית יכולה ליפול עד מקום 4 במקרה של הפסד, באם הבוסנים מפתיעים את הליטאים בקרב ישיר על העלייה) מנצחת את צרפת ועוברת אותם.
בשלב שמינית הגמר אני לא חושב שזה כה חשוב האם מסיימים ראשון או שני בבית הזה (כי לקבל את מונטנגרו/בלגיה/בולגריה זה קצת רנדומי, וגם תלוי בתוצאות הסיום של הבית המקביל), אבל לזכות בבית מוקדם גורם לכך שנמנעים מזוכת בית אחר ברבע הגמר, וזה ההבדל עבור הגרמנים/סלובנים בין מפגש פוטנציאלי ברבע הגמר עם יוון או לזכות בהגרלה הנוחה ולקבל את המנצחת בין אוקראינה לבין פינלנד/פולין/ישראל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 1:50 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מדוע ההנחה הסמויה שגרמניה היא לא מ"שלושת הנבחרות החזקות" בבית המוות
ולי יש "זכות דיבור" כי הלכתי רחוק והימרתי עליהם כזוכים טרם הטורניר... (בשביל יחס זכייה טוב, זה לא שחשבתי שהם באמת הפייבוריטים)

כזכור הם נתנו בראש לסלובניה במוקדמות גביע העולם (שם הם במאזן 1-7, כולל שני ניצחונות על ישראל עם נבחרת גרמניה ב'...).
למעשה הם במצב אידיאלי כעת, שהרי סביר מאוד שינצחו את ההונגרים במשחק האחרון, וימתינו לראות האם סלובניה (שתיאורטית יכולה ליפול עד מקום 4 במקרה של הפסד, באם הבוסנים מפתיעים את הליטאים בקרב ישיר על העלייה) מנצחת את צרפת ועוברת אותם.
בשלב שמינית הגמר אני לא חושב שזה כה חשוב האם מסיימים ראשון או שני בבית הזה (כי לקבל את מונטנגרו/בלגיה/בולגריה זה קצת רנדומי, וגם תלוי בתוצאות הסיום של הבית המקביל), אבל לזכות בבית מוקדם גורם לכך שנמנעים מזוכת בית אחר ברבע הגמר, וזה ההבדל עבור הגרמנים/סלובנים בין מפגש פוטנציאלי ברבע הגמר עם יוון או לזכות בהגרלה הנוחה ולקבל את המנצחת בין אוקראינה לבין פינלנד/פולין/ישראל.

אני חושב שענית לעצמך - בכל הדירוגים באתרים ובסוכנויות ההימורים הם היו מאחורי 3 הנבחרות האחרות בבית (שתמיד היו בטופ 5 עם סרביה ויוון).
מסכים שמאז תחילת האליפות הם מפתיעים לטובה ולא רק שמצבם מעולה הם גם מפגינים יכולת מרשימה (כאמור ניצחו 2 נבחרות שלפי הדירוגים היו מעליהם).
אתה צודק לגבי הרבע וזה משמעותי. אבל גם בשמינית - אני חושב שיש תרחיש לא בלתי סביר שספרד מסיימת 3 (ספרד מפסידה לטורקיה, בלגיה מנצחת את בולגריה ומונטנגרו מפסידה לגאורגיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 2:07 pm 
Junior

תומר כתב:
הופתעתי מאוד ממדר. במשחק נגד גרמניה הוא ממש אכזב, היה חלש בהגנה וקצת ראש בקיר בהתקפה. אתמול הוא היה מעולה בהתקפה ולא חור בהגנה. הקליעה שלו עדיין לא מספיק יציבה עדיין אבל זה משהו שאפשר להגיד על שחקני הנבחרת (אולי באמת נאזרח את ג'יילן אדאמס וזהו). מנגד, זוסמן - שלא ראיתי כלל השנה - אכזב ממש. אימפקט בין אפס לשלילי על הנבחרת, איפה הוא ואיפה הפרוספקט המטורף מלפני שנתיים ושלוש.

מה שכן, ניהול המשחק של גודס היה בפירוש סביר פלוס. אני רק חושב, לא היה עדיף אם הוא היה משתמש באותה רוטציה נגד הפולנים (כאמור, לא ראיתי את המשחק, רק התרשמתי כאן) ומוותר על המשחק הזה מראש כדי לשמור כוחות מול צ'כיה?
כאילו, זה לא שמחלקים איזה גביע על "הקבוצה שנתנה פייט הכי טוב מול סרביה" או משהו, נכון?

דווקא הקליעה שלו לגמרי יציבה בשנתיים האחרונות.
ברור שהוא לא יתן על פני עונה שלמה 2.3 שלשות למשחק ב-53 אחוז כמו שהוא קולע בינתיים באליפות, אבל זה כבר שנתיים רצופות שהוא מסתובב סביב ה-40 אחוז עונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:38 pm 
Sophomore

תומר כתב:

זוסמן ב19-20 היה מועמד מוביל ל DPOY של היורוליג, הוא אימלל מובילי כדור , גם האיכותיים שבהם , קלע באחוזים לא רעים בכלל , מאז הקורונה ו2 הפציעות שעבר , לא מדובר באותו השחקן.
מעולם החדירה שלו , הובלת הכדור שלו ובדגש על הסיומת בקרבת הסל לא היו הצדדים החזקים שלו (הגם שהתבכיין שלא משתמשים בו כמוביל כדור שני) , אבל הוא נתן D&3 ברמת יורוליג ,
אולי זה הפציעות אולי זה המנטליות הפריכה שלו , אבל אין אפילו שמץ לאותו שחקן הגנה שהיה חוטף כדורים כמו תמנון , בגדול , כיום , הוא שומר בינוני ומטה.
והקליעה? לא יציבה בשיט , ישנם ימים שהוא יקלע 3-4 , אבל בשאר המשחקים הוא אפילו לא יגיע ל 15%.
יובל היה הפרוספקט הכי מבטיח אחרי אבדיה , חבל שזה מה שנשאר ממנו , פספוס אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:55 pm 
Freshman

מאבקי המיקום 2-4 בבית המצטלב:

כרגע אוקראינה במאזן 3-1, איטליה וקרואטיה במאזן 2-2.
עד כה איטליה הפסידה לאוקראינה ב11 וניצחה את קרואטיה ב5.
משחקי המחזור האחרון: איטליה-בריטניה וקרואטיה-אוקראינה (המשחק הנוסף לא רלוונטי למאבקי המיקום)

למיטב הבנתי:
התרחיש הלא סביר של הפסד של איטליה מול בריטניה יציב אותה במקום הרביעי, וישאיר את אוקראינה וקרואטיה להאבק ראש בראש על מקומות 2-3.

בתרחיש הסביר שאיטליה תנצח את בריטניה יש ארבע אפשרויות כתלות בתוצאה בין אוקראינה לקרואטיה:

אוקראינה מנצחת -> 2. אוקראינה 3. איטליה 4. קרואטיה
אוקראינה מפסידה (בית משולש) :
עד 7 הפרש -> 2. אוקראינה 3. קרואטיה 4. איטליה
8-17 הפרש -> 2. קרואטיה 3. אוקראינה 4. איטליה
הפרש 18+ -> 2. קרואטיה 3. איטליה 4. אוקראינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 5:54 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
זוסמן ב19-20 היה מועמד מוביל ל DPOY של היורוליג, הוא אימלל מובילי כדור , גם האיכותיים שבהם , קלע באחוזים לא רעים בכלל , מאז הקורונה ו2 הפציעות שעבר , לא מדובר באותו השחקן.
מעולם החדירה שלו , הובלת הכדור שלו ובדגש על הסיומת בקרבת הסל לא היו הצדדים החזקים שלו (הגם שהתבכיין שלא משתמשים בו כמוביל כדור שני) , אבל הוא נתן D&3 ברמת יורוליג ,
אולי זה הפציעות אולי זה המנטליות הפריכה שלו , אבל אין אפילו שמץ לאותו שחקן הגנה שהיה חוטף כדורים כמו תמנון , בגדול , כיום , הוא שומר בינוני ומטה.
והקליעה? לא יציבה בשיט , ישנם ימים שהוא יקלע 3-4 , אבל בשאר המשחקים הוא אפילו לא יגיע ל 15%.
יובל היה הפרוספקט הכי מבטיח אחרי אבדיה , חבל שזה מה שנשאר ממנו , פספוס אדיר

זוסמן היה מועמד מוביל לשחקן ההגנה של היורוליג באופן רשמי? או שזאת הייתה התחושה אצל האוהדים? בעיני הוא תמיד היה אוברייטד גם בהגנה. הידיים הארוכות שלו סייעו לו לעשות מהלכים גדולים. אבל הרגליים הלא מספיק מהירות שלו גרמו לכך שעל כל מהלך גדול היו לפחות כמה מהלכים שהוא לא הצליח להישאר עם השחקן עליו הוא שמר. מן הטבע, אנחנו זוכרים יותר את המהלכים הגדולים. גם לפני הפציעה בעיני זוסמן לא היה יותר מאשר שומר בינוני עם יכולת לבצע מהלכים גדולים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 6:11 pm 
Hall of Famer

תמונת מצב בבית A
ספרד עלו ראשונים אחרי ניצחון על טורקיה.
הטורקים יסיימו במקום השני.
בעיני שתי הנבחרות לא הרשימו יותר מדי וזה לא ממש מפתיע אותי. חילופי דורות, כשהדור החדש לא מספיק טוב.
אצל טורקיה מאכזב מאד שיין לארקין, אולי המאכזב של האליפות. משחק ראשון לא רע מול המונטנגרים ומשם ירידה תלולה, כולל 3 נק' למשחק בשני המשחקים האחרונים.
מונטנגרו כרגע במקום השלישי אבל המצב נזיל. כרגע בלגיה מובילה ב-11 הפרש במחצית מול בולגריה ומפשטת את המצב בבית. ניצחון בלגי שנראה כרגע סביר והם עלו. וזה משאיר למונטנגרו לעשות את העבודה מול הגיאורגים. ניצחון והם במקום השלישי. הפסד והם מחוץ לאליפות. גיאורגיה השיגה רק ניצחון אחד עד כה, אבל הוא היה על הטורקים.
אם הבלגים בכל זאת מפסידים לבולגרים, אז הבולגרים עולים לשלב הבא וגם המונטנגרים לא חשוב מה תהיה התוצאה במשחק השני.

תמונת מצב בית B
העולות לשלב הבא כבר נקבעו אחרי הניצחון של הליטאים על הבוסנים שלצערם נפלו בבית מוות. הרגשה שלי שהם היו עולים מכל בית אחר. עכשיו נותרו רק המיקומים. ליטא עשו את העבודה אחרי שפתחו את האליפות עם 3 הפסדים רצופים. ניצחונות על הונגריה והיום כאמור על בוסניה הבטיחו להם את המקום הרביעי ומפגש לוהט מול ספרד בשמינית הגמר. אם הייתי צריך להמר, לא בטוח שהייתי שם את הכסף על קרני השור הספרדי. מעבר לכך הנחת העבודה היא שהגרמנים יעשו את העבודה מול ההונגרים ויסיימו עם 4 ניצחונות ובתסריט הגרוע ביותר במקום השני. המשחק של צרפת מול סלובניה יקבע את אלופת הבית. ניצחון סלובני והם זכו בבית וצרפת תסיים במקום השלישי. ניצחון צרפתי ייתן מקום ראשון מאד מפתיע לגרמניה, צרפת יסיימו במקום השני ואילו סלובניה יסיימו במקום השלישי.

בהצלבה בין בית A לבית B הקבוצות בבית B בעיני פייבוריטיות מול מול היריבות ב-3 מהמפגשים. וכאמור, בעיני המפגש הרביעי בין ספרד לליטא פתוח לחלוטין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 321 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: