סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
השתכנעתי והצטרפתי למודרנה - לפחות השנה, אין מבחינתי חמש עמדות אלא רק שלוש.
א. קומבו גארדים. שחקנים שיכולים ואכן משחקים הרבה זמן בהרכב בו הם האנשים הקטנים ביותר על המגרש, ואלו שמחזיקים בכדור רוב הזמן. בחלק מהקבוצות זה קל (נניח, גולדן סטייט -קרי ופול כן. קליי לא). בחלק מהקבוצות זה יותר קשה (דונצ'יץ'. שאישית אני מעדיף אותו בעמדה ב' כאן, בגלל שהוא כמעט תמיד צריך לידו גארד יותר מובהק, כמו ברונסון. כלומר, כן, הוא רכז של ממש אבל הוא ממש צריך לידו מישהו שהוא יותר במובהק "גארד"). שוב, השאלה היא לא כאן כל כך מי הרכז בפועל (כי ברור שדונצ'יץ', לעזאזל, אפילו יוקיץ') אלא האם השחקן יכול לשחק דקות רציניות כאיש הכי "גארדי" או "קטן" על המגרש.
ג. שחקנים שבמובהק יכולים להיות האיש הגדול על המגרש, ואכן משחקים בעמדה הזאת חלק גדול מהזמן.
ב. כל השאר. סווינגמנים, סמול פורוורדים, פאוורים קטנים. גארדים גדולים (כמו דונצ'יץ' ) וכו' וכו'.

זה אומר שפחות או יותר כל מי שמוגדר כפוינט גארד (חוץ מדונצ'יץ' וקנינגהם, נגיד), ובערך חצי מאלו שמוגדרים קלאסית כסקנד גארדים נמצאים כאן ב-א' (למשל, מבחינתי דונובן מיצ'ל הוא א', דווין בוקר הוא ב'). וגם כל מי שמוגדר כסנטר ובערך חצי מאלו שמוגדרים כפאוורים, גם יהיו שם בחלק ג'. ובאמצע, כל השאר.

הסיבה המרכזית לשינוי היא בגלל שלפחות כפי שהכדורסל משוחק כרגע. כל השחקנים שאינם ב-א' או ג', הם די אינטרצ'יינג'בל בעמדות.
מי השחקנים אם כן שחשבתם שתמצאו כאן אבל תמצאו אותם בחלק הבא מלבד דונצ'יץ'? הארדן (נראה אותו משחק כגארד הכי קטן ומהיר על המגרש היום...), באטלר, בראון, בארט, בוקר כאמור (כן, הרבה בי"תים), וגם בן סימונס אחד.

ראויים לאזכור:
רשימה לא קצרה שכוללת מבחינתי:
א. כמה חבר'ה מבוגרים או פציעים או סתם ובירידה, כולל קונלי שעדיין ביוטה אבל אולי עוד מעט לא יהיה. ג'מאל מוריי שפספס שנה פלוס ונראה איך יחזור לדנבר, ג'ון וול שבקושי שיחק בחמש השנים האחרונות אבל... נראה איך יחזור לקליפרס. לונזו שהוא בגדול יופי (ואני מעדיף בהרבה על אחיו הדביל) אבל נראה איך יחזור לשיקגו.
כמה חבר'ה חביבים אבל לכולם חסר משום מה גרוש ללירה. אנשים כמו טרי רוז'ייר, דאנג'לו ראסל או רג'י ג'קסון שהם בדיוק שחקנים טובים אבל בדיוק לא שחקנים מספיק טובים להיכנס לרשימה. ון וליט שהראה חוסר יציבות מרשים בשנה האחרונה, או קולין סקסטון שהוא גאנר והעובדה שקליבלנד נראתה טוב יותר בלעדיו בעייתית (ישחק ביוטה העונה).
ויש כמה צעירים לא מוכחים מספיק. את טיילר הירו אני מאד אוהב אבל הוא לא התקדם בכלום ואף דעך מאז עונת הרוקי. קול אנתוני מוציא 120% מעצמו כבר שנתיים, אבל נדמה לי שה 100% הוא לא כזה הרבה. דרק וויט חזק ברוטציה של פיינאליסטית הנ.ב.א , אבל בואו - הוא לא שווה יותר מזה. על סיימונס, פורטלנד מהמרת בהמון כסף למרות שהוא לעולם לא הראה יותר מניצוצות, וניצוצות יש ליוסטון גם מג'יילן גרין, או לסקרמנטו מדאביון מיצ'ל, אבל לא הרבה יותר מזה כרגע.

הרשימה העיקרית:
25. ראסל ווסטברוק - כן, כן. עד למקום של כבוד המסורתי שלי, הבחור התדרדר. אבל כמו תמיד עם "מקום של כבוד". זה שמור לשחקנים מבוגרים שאולי אולי עוד יכולים לעשות משהו, אבל כנראה סיימו את הסיפור. אני חושב שווסטברוק יכול בסיטואציה מסוימת אפילו לעשות עוד עונת כמעט ט"ד, אבל שחקן שתורם לטור הנצחונות, הוא כבר לא, כפי שהוכיח יפה מאד בלייקרס בשנה שעברה, כשהשנה אני אפילו לא בטוח אם הם יטרחו לתת לו דקות.

24. קייל לאורי - עוד סוג של מקום של כבוד לשחקן בן 36. דווקא בהחלט מתאים לכדורסל המודרני גם אם הוא מתחיל להעלות במשקל, אבל הוא כבר לא מי שהוא היה בטורונטו. תרם 13.5 נק' ו 7.5 אס' בעונה האחרונה לקבוצה טובה במיאמי, ויתרום השנה קצת פחות, מן הסתם.

23. מלקולם ברוגדון - הרכש הנוצץ של בוסטון הוא באמת שחקן מעולה ששווה מקום גבוה יותר ברשימה ברמת העיקרון. רק מה - מספר המשחקים הכי גבוה שהוא שיחק בעונה שהיא לא עונת הרוקי שלו - הוא 64, ומדובר כבר בחמש עונות, כשבמיוחד באחרונה הוא שיחק רק 36. אז נכון, בחור חזק, מנהל משחק אמיתי (6 אס'), קולע היטב והכל (19 נק' ב 52% אפקטיבי), שומר יעיל. אבל הבריאות, מה יהיה איתה? מה שכן, איתו בריא, בוסטון משלימה בדיוק את מה שהיה חסר לה לאליפות בעונה האחרונה - מנהל משחק אמיתי. רק אומר.

22. ג'יילן ברנסון - אז הניקס רדפו אחרי הסקורר היעיל הזה והניקס השיגו את הסקורר היעיל הזה. לקח את ה 16 נק' שלו למשחק ב 55% אפקטיבי לחוזה של עשרות מיליונים בקבוצה שמן הסתם לא תגיע לשום מקום, וינסה לצאת מהצל של דונצ'יץ' ולהאפיל על הצל של בארט. ואם נחיה, גם נראה אם יצליח.

21. ג'וש גידי - מי שעוקב אחריי יודע, שיש לי חולשה לשחקנים שהם אול אראונדרים אמיתיים עם יכולת מסירה מגניבה גם אם הם לא באמת יודעים לקלוע,. רונדו היה שנים אצלי ב HM עד השנה (בכל זאת, בעל מכה וכאלה שכנראה ישחק בליגה רק כשמיילס ברידג'ס ישחק בליגה, כלומר לעולם לא) בגלל זה. גידי הוא שחקן לא פחות מגניב. גבוה, אטרקטיבי, מוסר בחסד עליון, רכז מהסוג של מג'יק וגם כמעט בגובה שלו שנתן יופי של עונת רוקי בחצי העונה בה היה בריא ובקבוצה המחורבנת בה שיחק (אוקלהומה). 12.5 נק', 8 ריב', 6.5 אס' מצד אחד. 26% מהשלוש מהצד השני. אבל מהצד השלישי - אם הוא (וזה אם גדול) ישפר את הקליעה שלו לאיזור ה 33% - הוא עוד יכול להיות סופרסטאר של ממש.

20. טייריס הליבורטון - אישית, אני עדיין לא משוכנע בפוטנציאל של האיש והטרייד הלכאורה מוזר של השנה האחרונה, זה שהביא אותו מסקרמנטו לאינדיאנה תמורת סבוניס. ועדיין, כשרואים אותו משחק, הפוטנציאל זועק לשמיים גם אם היכולת לא תמיד שם/ 15 נק', 8 אס', 4 ריב', 1.7 חטיפות ו 41% מהשלוש הם דברים נאים, היציבות עוד לא שם, והוא לא הוכיח שהוא תורם לטור הנצחונות של הקבוצה עדיין, אבל אולי זה יקרה השנה.

19. למלו בול - אז הנה, אמרתי את זה. עם כל הרעש והצלצולים והכדרור היפה והפיניש האטרקטיבי (והוא באמת שחקן מאד אטרקטיבי. ואני בדרך כלל אוהב כאלה) אני לא אוהב את הבחור הזה. טמבל שלא משחק הגנה ולא משפר בכלום קבוצה מחורבנת, כמו שארלוט (שהולכת להיות בדיחה רצינית השנה בלי ברידג'ס המכה). ולמרות שלכאורה הוא על אותו שטאנץ של גידי שאני מאד אוהב, הבול הזה עושה לי אלרגיה. אבל 20 נק', 7.5 אס' ו 6.5 ריב' וגם 39 אחוז מהשלוש, לא הולכים ברגל וכנראה שהוא כן שחקן לא רע בכלל, לפחות בחצי אחד של המגרש.

18. טיריס מקסי - נדמה שמקסי הוכיח את עצמו כגארד הטוב ביותר של פילי בעונה שעברה ובהפרש, וזאת למרות שהיא הביאה את ג'יימס הארדן, ולמרות ששייק מילטון עדיין שם. אקספלוסיבי ועם גוף עליון חזק, הוא הוכיח את עצמו כמסיים נפלא וכשחקן שיכול ליצור לעצמו גם אם לא ממש לאחרים. 17.5 נק' למשחק ו 43 אחוזים מהשלוש הם מספרים נאים לכל הדעות, ומספרים שאמביד יצטרך לידו, ואפילו ביתר שאת, אם פילי רוצה להיות קונטנדרית.

17. מרקוס סמארט (נהגה, סמאהט) - שחקן ההגנה של השנה (אבל כזה שנתן הגנה פחות טובה מאשר האיש שמדורג כמה מקומות מעליו מול מילווקי) הוא קלעי שלשות טוב וכמובן שומר נפלא באחת הקבוצות הטובות בליגה (הפיינאליסטית, בוסטון), אבל בסופו של דבר הוא מוגבל הן ביכולת ההתקפית שלו פרט לשלשות אותן הוא מטיח בסטריקיות אופיינית. לפעמים בהצלחה ולפעמים פחות. (33 אחוז השנה, וכך גם פחות או יותר בדרך כלל). 12 נק', 6 אס', 4 ריב', 1.7 חטיפות והגנת איש ברזל כאמור מספיקים למקום הזה.

16. בראדלי ביל - אחרי שוושינגטון נתנה את החוזה הגרוע בליגה לשחקן שאני דווקא כן אהבתי (וול) היא נתנה השנה חוזה מזעזע בעיניי לשחקן שאני לגמרי לא סובל. אז יופי שיש לו זריקה נאה מהשלוש (לא שהוא כזה מוצלח בה עם 30% השנה ואחרי 4 עונות רצופות של בערך 35%) אבל הוא ווליום שוטר בקבוצה גרועה שלוקח את מה שנותנים לו, והקבוצה נותנת לו הרבה כי הוא יודע לייצר גם אם ביעילות רעה. וזה בנוסף לעובדה שהוא לא ממש שומר (הוא כן יודע ליצור לאחרים. לפעמים). בכל מקרה, כאמור, בעיניי הוא חוזה מזעזע, אבל הליגה חושבת שהוא שווה מקסימום, אז שיהיה, בהצלחה לקבוצה. (23 נק' בלבד אחרי שבשתי העונות הקודמות קלע כ-30 למשחק, 6.5 אס', 4.5 ריב')

15. קיירי אירווינג - נזק או לא, נראה לי שזה פחות או יותר המקום. ברור שמבחינת כשרון הוא טופ 5 כאן, ברור שמבחינת תרומה לקבוצה הוא בקושי טופ 20, אני מחשיב הרבה יותר את התרומה לקבוצה מאשר את הכשרון או את היכולת לצבור סלים. אז השנה לא תהיה בעיה של קורונה, אבל הוא בטח ימצא תירוץ אחר (או תירוצים) ואם לא - סחתין על ברוקלין שאולי יחד עם קיירי עם ראש על הכתפיים יכולה באמת להיות קונטנדרית ולא לשחק בנדמה לי. 27.5 נק', 6 אס', 4.5 ריב', 42% מהשלוש, 55% אפקטיבי. באמת שהכל נראה ונשמע נפלא, עד שרואים שהוא שיחק רק 29 משחקים, וכאן הבעיה.

14. סי.ג'יי מקאלם - סוף סוף הוא נמלט מהצל של דמיאן לילארד והלך להיות הגארד המוביל של קבוצה, ואפילו קבוצה שהוא הצליח (ביחד עם אינגרם) להביא לפלייאוף בזכות ניצחונות בפליי-אין. אישית, אני חושב שהוא הרבה יותר מתאים כשחקן שישי מהסוג של לו ווליאמס או ג'מאל קרופורד, אבל גם כקלעי פותח, הקראפטיות שלו היא אחלה. השנה יהיה לו את ציון (אני מקווה ומניח) ואני חושב שהפלס' יהיו אחת הקבוצות היותר מעניינות (גם יחד עם שר ההגנה הרב ג'ונס' , ולנצ'יונאס והאחרים). כשהוא בלי שום ספק הגארד המוביל בקבוצה של אנשים גדולים. שנה שעברה עם 22 נק', 5 אס', 4+ בריבאונד ו 39% אחוז בערך מהשלוש.

13. דארון פוקס - הגארד שעבורו סקרמנטו ויתרה על הליבורטן ממשיך לירות צרורות כל עוד אין לו גארד נורמלי אחר לידו. 23 נק', 5.5 אס', 4 ריב' ו 30% מהשלוש בקבוצה גרועה הם אמנם לא בהכרח משהו לכתוב עליו הביתה. אבל סקרמנטו לא נראתה רע יותר עם סבוניס במקום הליבורטן ומהרגע שהטרייד הזה קרה, הבחור פרח לגמרי עם 29 נקודות למשחק. סקרמנטו היא לא קבוצה אבל עם מונק, הוארטר (שני שחקנים שפחות צריכים את הכדור ביד מהליבורטן), הרוקי קיגן מורי ושיפור נוסף של דביון מיצ'ל ואחרים יש מצב שהם יילחמו על הפלייאוף, ופוקס הוא עדיין הכוכב העיקרי שלהם.

12. ג'רו הולידיי - ואם מדברים על חבר'ה חזקים, רק שהפעם גם מוכחים הרבה יותר אז הולידיי, שרק לפני שנתיים לקח אליפות ונתן עוד עונה מופלאה כשהוא מוכיח בעיקר שהוא לא רק רכז נפלא עם ראיית משחק טובה אלא גם אחד מהשומרים הטובים במשחק. גם השנה הוא יצטרך לתת הרבה במילווקי ולתחושתי אף ייתן (יחד עם מידלטון בריא, אני עדיין חושב שהם קצת מעל בוסטון בטבלת הסיכויים במזרח). מתחיל להיות מבוגר (32) אבל לא מדי. 18.5 נק', 7 אס', 4.5 ריב', 1.5 חטיפות ויותר מ 40 אחוז מהשלוש. שחקן שחקן.

11. כריס פול - יאללה, נתקע אותו פה. אני כל שנה אומר שמתישהו בן ה 37 האלה ידעך לכלום, והאמת היא שבפלייאוף שנה שעברה הוא באמת לא היה משהו בכלל (למעשה, מול דאלאס הוא היה פשוט רע עם 13 נקודות ופחות מ 6 אסיסטים). מצד שני, בעונה הרגילה הוא לקח קבוצה סבירה והפך אותה בקלות לקבוצה מס' 1 בליגה, אז מה אני יודע. אני חייב להגיד שאני חוזה נפילה רצינית מאד של פניקס השנה בעקבות הסיפור של אייטון ובעיקר בזכות משחק מס' 7 מול דאלאס ,זאת חתיכת טראומה. וכן, גם דעיכה של פול יכולה לתרום לזה. תרם שנה שעברה 15 נק', 11 אס' (מלך האסיסטים כרגיל), כמעט 2 חטיפות והמון הנהגה... עד הפלייאוף כאמור.

10. שג"א - כבר שנתיים שאוקלהומה מייבשת אותו במשך חצאי עונות, ועדיין בחצאי העונות בהן הוא כן משחק הוא מוכיח שהוא פשוט תותח בשני צדדי המגרש. בהגנה אהבתי אותו מהרגע הראשון, וההתקפה ללא ספק התפתחה. מה שכן, בלי צ'ט הולמגרן העונה, אוקלהומה תמשיך להיות בשר תותחים בפרוסס של פרסטי, וכנראה שגם השנה גילגיוס אלכסנדר לא ישחק הרבה יותר מאשר חמישים משחקים, אבל באותה מידה די בטוח שבאותם חמישים משחקים הוא יוכיח שהוא יכול לקלוע מתי שבא לו, לנהל משחק (לצד גידי), ולשמור היטב (לצד דורט). הייתי מת לראות אותו בקבוצה הרבה יותר טובה, מגיע לו. 24.5 נק' , 6 אס', 5 ריב', אבל ירידה מ - 42% מהשלוש בעונה הקודמת ל 30% בעונה האחרונה ומ-57% אפקטיבי לפחות מ 50% ,זה קצת מדאיג.

9. זאק לאווין - לא רק שהוא נתן עוד עונה טובה, לראשונה גם שיקגו נראתה כמו קבוצה סבירה ומעלה ברוב חלקי העונה, ולמרות שלקראת הסוף היתה שם ירידת מתח רצינית. ולמרות שמי שביסס את עצמו כשחקן מס' 1 בקבוצה (באופן שהפתיע אותי) הוא דרוזן, לאווין עדיין היה הגארד המוביל של קבוצה אטרקטיבית וחביבה, ואפילו קלע כמה סלי קלאץ' פה ושם. 24.5 נק', 4.5 בריבאונדים ובאסיסטים ו 39% מהשלוש זה יופי טופי. לעשות את זה בגיל 26 בקבוצה סבירה זה אפילו יותר מיופי טופי ובהחלט מבטיח הרבה לעתיד. לגמרי אחד הקומבו גארדים המובילים בחצי העשור הקרוב בעיניי.

8. ג'ורדן פול - אז תקראו לי חסיד שוטה. אבל בתור אוהד גולדן סטייט שראה לפחות מחצית ממשחקיהם, כולל לפחות 15 מהם באולם, ג'ורדן פול הוא הוא הדבר הכי קרוב שיש לסטף. אז נכון, ההגנה שלו נראית כמו שההגנה של סטף נראתה לפני עשור ביום רע. והוא עדיין עושה טעויות. אבל יש לו HANDLE כל כך יפה, ותנועות כל כך יפות, ואקספלוסיביות. ובעיקר, משחקן שלפני שנתיים חשבתי שימצא את עצמו יום אחד בהפועל ירושלים או משהו, הוא הפך להיות אחד הגארדים הטובים בעולם. נקודה. עם גרף השיפור המטריף שלו, אין סיבה שלא לחשוב שהשמיים הם הגבול. ונדמה לי שהוא כבר קיבע את העובדה שאין ספלאש טווינס, אלא ספלאש בראת'רס של ממש, והם שלושה. 18.5 נק', 4 אס', 55% אפקטיבי. אליפות.

7. דריוס גארלנד- ועדיין, עם כל אהבתי לג'ורדן פול, הוא רק גארד השנה השלישית, השלישי בטיבו בליגה (מוראנט...). כי מה שגארלנד עשה בפציעה של סקסטון השנה עם קליבלנד היה מטריף אף יותר. בקבוצה של המון גבוהים ומעט מאד גארדים הוא הצליח לנווט את כולם ישר לפליי-אין עם עונה של 44 נצחונות נפלאים. והוא עשה את זה ביעילות של ממש עם 22 נק' ,8.5 אס' ו 38% מהשלוש. השנה הוא מקבל חתיכת שחקן לצידו בקו האחורי (דונובן מיצ'ל) והוא צריך להראות שגם ליד סקורר כמו מיצ'ל, הוא עדיין יכול לנווט בהצלחה. אבל הוא כבר הראה לצד סקסטון שהוא היעיל יותר ומנהל המשחק יותר. ועם קצת מזל, הוא יכול להיות למיצ'ל מה שכריס פול היה לדווין בוקר, גם אם עם 12 שנות ניסיון פחות.

6. דמיאן לילארד - שיהיה... פתח את העונה מזעזע בשנה שעברה ואז נפצע לשארית העונה (או יובש למטרות טנקינג, או וואטאבר). ועדיין 29 משחקים רעים לא אומר שמי שהוא אחד הווינרים הגדולים בתולדות המשחק (כן, לא פחות. יש לו יותר סלי קלאץ' מ 99 אחוז משחקני הנ.ב.א האחרים בהיסטוריה, כולל נניח, סטף קרי) לא יחזור לעצמו ויהיה השלשן הענק שהוא תמיד היה ומישהו שיכול לעשות סקור בקלות. נבחר ל 75 הגדולים בהיסטוריה (לדעתי לא בצדק, ועדיין יותר בצדק מהחדגבה) והשנה יחלוק את הקו האחורי לראשונה עם בחור חדש שהוא לא סי.ג'יי מקאלם - אנפרני סיימונס. נראה. אישית, אני לא מי יודע מה אופטימי. נתן שנה שעברה 24 עם 7.5 אס' אבל רק 32% מהשלוש.

5. טריי יאנג - חרא של פלייאוף זה מה שהיה לו, ועל כן הוא בהחלט נמצא במקום נמוך ממה שרוב האנשים יתנו לו. אבל כשמצרפים את החרא של הפלייאוף (15 נקודות למשחק ב 30 אחוז בתבוסה למיאמי) לחרא של ההגנה שהוא תמיד משחק, ולזה שיש לו אטיטיוד של דוש תמיד, אני לא יכול לתת לו מקום גבוה יותר. למרות שכן, הוא הפך את אטלנטה לקבוצה טובה יותר בשנים האחרונות משהיתה בלעדיו. כששנה שעברה הוא נתן מספרי קריירה באסיסטים (כמעט 10 למשחק), אחוזים מהשלוש (38 אחוז), אחוז אפקטיבי (53.5%) והמשיך לקלוע בצרורות (28.4) אבל אין מה לעשות, אצלי השיער בן גוריון הזה מעורר המון אנטגוניזם, ויש לו ג'אמפ שוט ממש מכוער. וכן, אני יודע שזה לא סיבות לא לאהוב ,אבל ככה זה, אני לא אוהב.

4. דג'ונטה מארי - וכן, זה אומר מחזיק יותר מהשותף הפחות נוצץ לקו האחורי של יאנג בשנה הבאה. מארי שמגיע מהספרס, מגיע מבחינתי ממקום הפוך לגמרי. הוא הרונדו החדש (אותו גוף) אבל עם יכולת קליעה וצבירת נקודות משופרת. הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו בפלייאוף, כי הספרס של השנים האחרונות לא ממש היתה שם, ועדיין בן ה 26 הזה השתפר משנה לשנה. הוא מלך החטיפות של הליגה (2 למשחק) שעשה שיא קריירה בנקודות (21) והוסיף יותר מ 9 אס' ויותר מ 8 ריב' למשחק כשהוא לוקח את הספרס לעוד פליי-אין, ואף ייצב את עקב האכילס, הקליעה משלוש למשהו שהוא סביר גם אם לעולם לא גדול. הצמיחה שלו מזכירה מעט את זו של ספרסי אחר - קוואי לאונרד אבל נדמה שלמארי יש אופי נוח בהרבה. אני אישית מת לראות איך הוא ישתלב עם טריי בקו האחורי של אטלנטה, האם הוא באמת יוכל לקחת את המושכות (לפחות ברמת ניהול המשחק, וכמובן ההגנה) - והאם גם לו יש "מוד" משלו בפלייאוף.

3. דונובן מיצ'ל - הרכש החדש והנוצץ של הקאבס מגיע אחרי שנים לא מעטות ביוטה, שם הוא וגובר הצליחו לריב עם כולם. בסופו של דבר, ליוטה נמאס מספיק מהשניים בשביל ללכת לבנייה מחדש, וזה בטח לא אומר טובות על שחקן שכולו בן 25 וקלע במשך כל חמש עונותיו בליגה (כולל עונת הרוקי) יותר מ 20 נקודות למשחק. לעוכריו יצויין שלא נראה בשנתיים האחרונות שהוא משתפר מה"מאד טוב" שהוא כבר היה, ושנדמה ששיאו האמיתי היה לפני שנתיים באותה סדרת פלייאוף אלמותית מול דנבר וג'מאל מורי. קליבלנד היתה צריכה גארד נוסף לצד גארלנד, וכפי שכתבתי למעלה, אני מאמין שגארלנד יידע להכיל אותו. אני רק לא בטוח שמיצ'ל יידע להכיל את גארלנד. בכל מקרה, יש לו עוד דרך ארוכה ארוכה להגיע לרמה של אביו הרוחני דווין וויד - (26 נק', יותר מ 5 ריב', יותר מ 4 אס', 1.5 חטיפות, ו 35.5% מהשלוש)

2. ג'ה מוראנט - אם מיצ'ל הוא סוג של ממשיך דרך של וויד, הרי שהסנסציה החדשה של הליגה ושחקן השנה השלישית של ממפיס, הוא סוג של ממשיך דרך של ה MVP לשעבר דרך רוז. גארד רזה, סופר אתלטי, סופר אקספלוסיבי, סופר אטרקטיבי. אבל אני כן רוצה לומר משהו עליו - הוא צריך לעזוב את ממפיס. ממפיס באופן מסורתי היא קבוצה שמצליחה בגלל חוטבי עצים ושואבי מים. קונלי למשל היה בדיוק הרכז הנכון עבורה בתקופה הגדולה בעשור האחרון. מוראנט גם פלאשי מדי, וגם שחקן הגנה רע מדי, וזה לדעתי גורם לממפיס לשחק לא פחות טוב בלעדיו מאשר איתו (עובדה, המאזן שלה בלעדיו טוב יותר מאשר איתו, והיא בהחלט נתנה פייט מעולה בפלייאוף לווריורס, גם אחרי שמוראנט נפצע). הוא יכול לתרום המון המון המון לקבוצה עם קצת פחות אופי "בד בויזי" מאשר ממפיס (טרייד למשל עם ג'רו הולידיי או שג"א יעשה טוב לשני הצדדים לדעתי). בכל מקרה, 27.5 נק', 6.5 אס', 5.5 ריב', 34% סבירים מהשלוש למישהו שהקליעה משם לא מאפיינת אותו. לגמרי השחקן מס' 2 בעמדה הזאת, אבל כאמור - לדעתי לא במקום הנכון עבורו.

1. סטף קרי - ביסס את עצמו השנה באופן סופי כפוינט גארד מס' 2 בהיסטוריה (אחרי מג'יק) וכאחד מארבעת הגארדים הטובים בהיסטוריה (לצד מג'יק, מייקל וקובי). בעיניי, בתור מישהו שכאמור ראה המון את הווריורס, הוא נתן עונה רגילה פחות טובה מבעונה הקודמת וכן נראית דעיכה מסוימת, אבל מה שהוא עשה בפלייאוף, והאנרגיות שהאיש הזה בגיל 34 הצליח להוציא מעצמו בשביל עוד אליפות אחת, היה פשוט מפעים והיסטורי. עדיין השחקן הטוב בהיסטוריה ללא הכדור ביד. עדיין קלעי השלשות הגדול בכל הזמנים, עדיין בעיניי השחקן האטרקטיבי מכולם. ואתם יודעים מה, כולם חושבים על גוף שברירי כשחושבים על קרי, אבל בסופו של דבר, בגיל 34 הוא יכול לומר שהוא נתן קריירה מספיק עצומה, גם עם כל הפציעות. הווריורס הם קונטנדרית גם העונה, לא רק איתו. ונדמה לי שגם השנה הוא יהיה קצת פחות טוב מבשנה הקודמת, בעונה הרגילה (אחרי הכל, יש להם את השחקן מס' 8 ברשימה הזאת בשביל לתת יותר דקות איכות), אבל השאלה היא באמת - מה יהיה בפלייאוף. כי עוד אליפות אחת, וכבר אפשר לדבר עליו בתור מישהו שאולי גדול יותר אפילו ממג'יק. 25.5 נק', 6.5 אס', 5 ריב', רק 38 אחוז משלוש, ורק 55 אחוז אפקטיבי , אבל גם 31 נקודות למשחק בסדרת הגמר הגדולה שלו, ובכלל פלייאוף אדיר.

טוב, מקווה שאהבתם את הפורמט. בפעם הבאה, השחקנים בעמדות 1.5 - 3.7 (בערך)

נערך לאחרונה על ידי נורטון בתאריך ד' ספטמבר 07, 2022 6:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:37 am 
Hall of Famer

*דאריוס גארלנד, לא ג'ונתן.

איפה הארדן???

יש כאן הרבה על מה להתדיין אבל דבר אחד מוזר לי ממש וזה מה שכתבת על טיילר הירו, להגיד שהוא לא התקדם בכלום ואף דעך מאז עונת הרוקי, וזה אחרי שהוא קפץ בעונה שעברה ביותר מ-5 נק' למשחק, עם שיפור נאה באחוזים מכל הטווחים ונבחר לשחקן השישי של העונה?

חוץ מזה, שג"א וג'ורדן פול קצת גבוה מדי, קיירי וביל, עם כל חוסר חיבתי, עדיין מדורגים נמוך מדי, לילארד צריך להיות 3-4, ויאנג קצת לפני מאריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:40 am 
מנהל פורום

לפני הכל תודה רבה! נהניתי ממש לקרוא.

אני כן אומר שאני לא יודע אם מה שמפריע לי כאן עקרונית זה שעברת לשלוש עמדות או הצורה שבה חילקת את השחקנים, כי משהו לא נורא עובד לי, לא ברור לי איך מיצ'ל כאן והארדן לא, למרות שהם אותו שחקן רק שלמיצ'ל יש אפילו פחות תכונות גארדיות, והאמת? פוינט גארד זו אולי העמדה היחידה שהיא באמת מובהקת בליגה של היום. אז אני מניח שהיה צריך לעשות פה איזושהי קונסולידציה של עמדות, אבל לא נראה לי שהפוינטים היו צריכים להכנס לתוך זה. אני בהחלט רואה סיבות ללמה להפוך את עמדות 2-5 לשתי עמדות בלבד, אבל פה לא כ"כ.

לדירוג עצמו, אני חושב שג'ורדן פול מוערך בצורה לא תואמת רק כי הוא בווריירס, הוא יותר קרוב ללהיות שחקן בינוני מינוס מאשר שחקן טוב, ורק ההילה של להיות בווריירס גורמת לאנשים לחשוב שהוא שחקן טוב, כמעט כל אחד מ-20 הראשונים הייתי לוקח לפניו לקבוצה שלי. אני חושב שאירווינג ויאנג צריכים לרדת חזק מאד בדירוג אחרי העונה האחרונה (או הקרייריה האחרונה במקרה של קיירי) ואני דווקא מאד אוהב את טריי. לא כ"כ מצליח להבין מה הופך את לאווין ושג"א (כפרה עליו) לשחקנים טובים יותר מהולידיי. הקליעה של הבחור הזה לא נכנסה כל הפלייאוף הקודם ועדיין הוא היה ההבדל בין 4-1 לסלטיקס לבין סדרה סופר צמודה מולם, רק בזכות ההגנה וניהול המשחק שלו. אבל נראה לי שבאמת עיקר הבעיה שלי היא שהרשימה הזו מורכבת משחקנים שבאין בינהם שום דמיון תפקודי על המגרש ולכן הדירוג ממש משונה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:55 am 
Hall of Famer

rony כתב:
*דאריוס גארלנד, לא ג'ונתן.

איפה הארדן???

יש כאן הרבה על מה להתדיין אבל דבר אחד מוזר לי ממש וזה מה שכתבת על טיילר הירו, להגיד שהוא לא התקדם בכלום ואף דעך מאז עונת הרוקי, וזה אחרי שהוא קפץ בעונה שעברה ביותר מ-5 נק' למשחק, עם שיפור נאה באחוזים מכל הטווחים ונבחר לשחקן השישי של העונה?

חוץ מזה, שג"א וג'ורדן פול קצת גבוה מדי, קיירי וביל, עם כל חוסר חיבתי, עדיין מדורגים נמוך מדי, לילארד צריך להיות 3-4, ויאנג קצת לפני מאריי.

הארדן הוא יותר דונצ'יץ' מאשר מיצ'ל, הוא 1.96 די שמן (בדרך כלל, תלוי בחודש בשנה). הוא לגמרי סווינגמן מבחינתי היום, גם אם יכול להיות שלפני שנתיים פחות.
הירו אכן היה טוב יותר השנה מאשר בעונת הרוקי, בעונה הרגילה. אבל הוא נתן פלייאוף כל כך מחורבן שהיה לי קשה לדרג אותו גבוה יותר. בדיעבד, יכול להיות שהגזמתי קצת.
לילארד לתחושתי לא יחזור טוב, אבל אם נחיה, גם נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 8:58 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לפני הכל תודה רבה! נהניתי ממש לקרוא.

אני כן אומר שאני לא יודע אם מה שמפריע לי כאן עקרונית זה שעברת לשלוש עמדות או הצורה שבה חילקת את השחקנים, כי משהו לא נורא עובד לי, לא ברור לי איך מיצ'ל כאן והארדן לא, למרות שהם אותו שחקן רק שלמיצ'ל יש אפילו פחות תכונות גארדיות, והאמת? פוינט גארד זו אולי העמדה היחידה שהיא באמת מובהקת בליגה של היום. אז אני מניח שהיה צריך לעשות פה איזושהי קונסולידציה של עמדות, אבל לא נראה לי שהפוינטים היו צריכים להכנס לתוך זה. אני בהחלט רואה סיבות ללמה להפוך את עמדות 2-5 לשתי עמדות בלבד, אבל פה לא כ"כ.

לדירוג עצמו, אני חושב שג'ורדן פול מוערך בצורה לא תואמת רק כי הוא בווריירס, הוא יותר קרוב ללהיות שחקן בינוני מינוס מאשר שחקן טוב, ורק ההילה של להיות בווריירס גורמת לאנשים לחשוב שהוא שחקן טוב, כמעט כל אחד מ-20 הראשונים הייתי לוקח לפניו לקבוצה שלי. אני חושב שאירווינג ויאנג צריכים לרדת חזק מאד בדירוג אחרי העונה האחרונה (או הקרייריה האחרונה במקרה של קיירי) ואני דווקא מאד אוהב את טריי. לא כ"כ מצליח להבין מה הופך את לאווין ושג"א (כפרה עליו) לשחקנים טובים יותר מהולידיי. הקליעה של הבחור הזה לא נכנסה כל הפלייאוף הקודם ועדיין הוא היה ההבדל בין 4-1 לסלטיקס לבין סדרה סופר צמודה מולם, רק בזכות ההגנה וניהול המשחק שלו. אבל נראה לי שבאמת עיקר הבעיה שלי היא שהרשימה הזו מורכבת משחקנים שבאין בינהם שום דמיון תפקודי על המגרש ולכן הדירוג ממש משונה לי.

הארדן גדול יותר ממיצ'ל באיזה 3 אינצ'ים. זה די משמעותי, הוא גם (היום) פחות אתלטי וחתולי (גם אם בעבר הוא היה יותר). אני גם לא חושב שפוינט זאת כזאת עמדה מובהקת היום, זאת לא העמדה שהיא היתה לפני 20 שנה עם כל מיני טרל ברנדון ומרק פרייס שרק מסרו כל היום, אלא משהו הרבה יותר מגוון.
ג'ורדן פול קפץ ברמה שקשה לתאר מהשנה הראשונה לשלישית. בחיי, שאם הוא דופק את אותו זינוק, אז שנה הבאה הוא לא רק בטופ 8 אלא בטופ 3.
לאווין ושג"א בעיקר צעירים יותר מהולידיי, וזה משהו שמבחינתי לפחות כן חשוב. כי כאמור, הדירוג הזה הוא סוג של "אופציה", וכ"אופציה" הולידיי מסוכן יותר מאשר לאווין או שג"א. לתחושתי.

שוב, השאלה הנשאלת היא זאת - אם היום (תחילת ספטמבר) - תלך ל GM ותגיד לו שהוא צריך לצרף שחקן בעמדה X בפלייאוף (כלומר באפריל) - את מי הוא יעדיף לקחת. זאת השאלה העיקרית שעליה אני תמיד מנסה לענות בדירוגים האלה, ולכן לגיל ובטח שלפציעות יש משמעות אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 9:32 am 
Senior

עדיין לא סיימתי ממש לקרוא, אבל קודם כל תודה נורטון! מאוד כיף לקרוא וכיף שאתה ממשיך עם המסורת הזו כל קיץ.
אבל אם כבר מסורת, אז אני קצת מתבאס על המעבר לטופ-25 של 3 עמדות. קצת כי אני מניח שהתרגלתי כבר לטופ-15 ובטוח שהתרגלתי להסתכל על שחקנים לפי 5 עמדות, אבל זה גם כי אני לא במאת חושב שהחלוקה הזו פותרת את הבעיות, והיא (כמו כל חלוקה אחרת, דרך אגב) עדיין מרגישה קצת שרירותית.
אני חושב שההבדל בין גידי, לאמלו, שג"א והאליברטון לקייד, לוקה והארדן היא בעיקר בקצב של המשחק (גם כאן, האמת שהאליברטון הוא קצת יותר קבוצה ב' מאשר א') ובחוזק הפיזי, ולא ממש בעמדה או בתפקיד של השחקנים. אני מבין את החלוקה הזו, אבל בגלל שגם היא לא חד-משמעית ואולי טיפה מאולצת, אני אישית כבר הייתי מעדיף לדבוק במסורת ולהמשיך לדרג 15 כפול 5.

בכל מקרה, עדיין אחלה פרויקט ומאוד אהבתי. אם יהיה לי זמן אכתוב מאוחר יותר את דעותיי על חלק מהדירוגים עצמם ואם ממש יהיה לי כוח, אולי גם אנסה לדרג איך אני הייתי מדרג טופ 15 של כל אחת משתי עמדות הגארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:28 am 
Junior

מצטרף לתודות! אחלה רשימה, תודה רבה.

לגבי בראדלי ביל - מסכים עם המיקום ועם הגדרת החוזה שלו כמזעזע אבל הוא סקורר די יעיל... העונה האחרונה הייתה חריגה אבל ב2 העונות לפני הוא קלע 30+ נק' ב53.2 וב52 EFG. לא שונה הרבה מבחינת היעילות מחבר'ה כמו מוראנט, לוקה, יאנג וכו'.
הבעיה עם ביל זה שהוא פשוט לא שווה נצחונות לקבוצה שלו כשחקן מוביל, ככה פשוט :)

מעבר לזה אחלה רשימה, מעבר לתזוזות קטנות אין לי יותר מדי ויכוח (קיירי ב15 זה מצוין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:31 am 
Freshman

סחטיין על ההשקעה, גם מנוסח טוב. אהבתי מאוד

לגבי החלוקה החדשה אני מודה שלא כ"כ הבנתי. מה זה אומר כדורסל "גארדי"? זה ביחס לחלק ההגנתי של השחקנים? ביחס לציוות שלהם בהרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:55 am 
Senior

אז אני חושב שאני מסכים עם הרוב בסה"כ, אני גם מתחבר למיקום של קיירי למטה יחסית, ללילארד מתחת טריי יאנג (למרות) ולגארלנד באיזור של הטיר שמתחת לסטף ומוראנט, אבל עם חלק אני פחות מסכים - בראש ובראשונה ג'ורדן פול שהרבה יותר מדי גבוה לטעמי.

אצלי זה משהו כמו:
PG:
1. סטף - קשה, אבל נותן לו קרדיט אחרי האליפות והפלייאוף הבאמת מצוין, כל מיני-השגות שהיו לי לגביו די נעלמו, למרות שאני חושב שהגנתית הוא לא היה מבריק כמו שחלק מהאנשים כבר אומרים. שחקן עצום
2. לוקה - כאמור, אלמלא האליפות של ג"ס הגיוני שהיה ממוקם אצלי ראשון.
3. ג'ה
4. כריס פול
5. טריי יאנג
6. לילארד
(7 מזויף כי היה פצוע כל העונה - ג'מאל מארי)
7. גארלנד
8. ג'רו הולידיי - אני קצת לא יודע מה לעשות איתו, כי לצד שחקן כמו יאניס הוא פשוט אדיר, אבל אם אנחנו מדברים על בערך 20 קבוצות אחרות בליגה, הוא אולי יורד עוד איזה מקום או שניים למטה.
9. דז'ונטה מארי - אני שם אותו כאן למרות שכנראה ישחק יותר כ-2 לצד טריי, אבל כרגע, כל עוד לא ראיתי אחרת, אני מדרג לפי איך שהוא כרכז.
10. קיירי
11. דיאארון פוקס
12. לאמלו בול
13. קייד קאנינגהם
14.האליברטון - מאוד אוהב אותו, אבל כרגע אולי טיפה אוברייטד בדעת הקהל
15. סמארט

(HM: בעיקר 16. ווסטברוק, 17. לונזו, 18. ברוגדון).

SG - עמדה משמעותית יותר חלשה, שלדעתי סוג של מורכבת מ3 טירים די שווים בתוך עצמם- 1 עד 4, 5 עד 8/9 ואז 10 עד 15:
1. בוקר - לאט לאט קצת יותר מתחבב עליי, שיפר לא מעט דברים קטנים שלפחות לתפיסתי היו חולשות שלו בעבר.
2. באטלר
3. מיטצ'ל
4. הארדן
5. ביל
6. זאק לאבין
7. סי ג'יי
8. שג"א
9. אנתוני אדוארדס - אחלה אנט שבעולם, אולי יעלה כמה מקומות לפני סוף העונה, אבל בכל זאת כרגע בעיני מדובר באחד השחקנים היותר אוברייטד שיש, באינטרנט ובמדיה.
10. מאקסי
11. ברנסון
12.דזמונד ביין
13.טיילר הירו
14. ג'ורדן פול
15. קליי - מאמין שאולי יראה טוב יותר בעונה הקרובה וקצת מוזר לי לשים אותו מתחת לפול, אבל מנגד, קצת קשה לי לשים אותו מעליו אחרי העונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:01 am 
Hall of Famer

סתיו, אני לא בטוח איך באטלר (או אפילו לאווין ואדוארדס) נכנסו לרשימת ה-SG וג'יילן בראון לא, אני לא חושב שהוא יותר סמול משני אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:26 am 
Senior

יש לזה הסבר מאוד פשוט והוא שפספסתי אותו. היה נכנס במקום החמישי אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:44 am 
Hall of Famer

כרגיל, תודה ותענוג לקרוא!

אין לי איזה משהו מיוחד לתרום, פרט לעובדה שפתאום שמתי לב שלפחות ברשימה של נורטון, באופן חריג מאוד (אני מניח) 6 מבין 8 הראשונים מהווים 3 צמדים לקראת העונה הבאה:
קארי ופול (1 ו-8)
מיצ'ל וגארלנד (3 ו-7)
מארי ויאנג (4 ו-5)

זה מעניין במיוחד, כי שתיים מהקבוצות הנ"ל (קליבלנד ואטלנטה) עדיין לכאורה לא אמורות להיות מאוד דומיננטיות, אלא כאלו של סיבוב שני לכל היותר (מטבע הדברים בין היתר בגלל שאין להם באמת שחקן מהטופ המצומצם של הליגה).
אבל אם כל הזמן מספרים לנו ש"גארדים/יוצרים מנצחים משחקים", אז אולי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:47 am 
מנהל פורום

לדעתי גם אם אתה מאחד את הרשימות הוא לא יכול להיות פחות מהשחקן החמישי ברשימה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 12:18 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד לנורטון, אבל באמת שהמעבר ל-25 לא מוצלח בעיני.
יותר מדי שמות, יותר מדי טשטוש, יותר מדי טקסט לקרוא ובגלל ההוספה, גם פחות מדי טקסט לכל שחקן ספציפית.
לצערי אותי די איבדת עם ההרחבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:39 pm 
Hall of Famer

לפחות אני מקווה שזה מרצה את סטריאני...
אבל כן, הפורמט הוא בחינת כלים. אם לא עובד אז לא עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:50 pm 
Senior

עכשיו אני רואה שגם פרד ואן-וליט התפספס לי והיה נכנס ל15 בכיף אם לא הייתי שוכח אותו, בגלל שהוא אפילו לא בHM אצל נורטון, אני מניח שהוא גם שכח אותו ולא סתם חשב שהוא פחות טוב משחקנים כמו מייק קונלי ודביון מיטצ'ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:56 pm 
Hall of Famer

דווקא התייחס ב-HM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 4:58 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לפחות אני מקווה שזה מרצה את סטריאני...
אבל כן, הפורמט הוא בחינת כלים. אם לא עובד אז לא עובד

גם בעיניי זה פחות עובד אבל אולי שווה לחשוב על זה שוב אחרי שקצת נתרגל
לשינויים יש נטייה לעורר התנגדות
כך או כך, זה כיף ומעניין לקרוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 10:36 pm 
Sophomore

תודה נורטון, מאוד אוהב את הפרוייקט הזה ונהנה לקרוא את המחשבות שלך, שעם רובן אני בהחלט מסכים. כמו אחרים, נראה לי שגם אני העדפתי את הפורמט הישן (5 עמדות), אבל אולי זו רק שמרנות.

כרגיל, מה שמעניין זה בעיקר חילוקי הדעות:

הכי בעייתי בעיני: ג'ורדן פול ממש גבוה מדי ונראה לי שיש כאן לא מעט ווישפול ת'ינקינג של אוהד. בסופו של דבר, כמו שאתה תמיד מזכיר, זה דירוג של השחקנים שהכי היית רוצה לראות בקבוצה שלך בפלייאוף. ובפלייאוף האחרון המגבלות של פול, בעיקר ההגנתיות, די נחשפו. לא סתם הוא קיבל בסדרה מול בוסטון רק 21 דקות למשחק (וקלע בהן רק 13 נקודות עם 2 אסיסטים לערב, יותר איבודים מאסיסטים ומספר עלוב של סטוקס). גם בסדרות מול ממפיס ודאלאס הוא לא הבריק. הוא עדיין אחלה שחקן בעיני, אבל לא ממש לא הראה עד עכשיו שיש לו מקום בעשירייה הפותחת של הגארדים ב-נבא.

והערה לגבי ג'מאל מרי באזכורי הכבוד. לגיטימי. אבל רק אם ציון, קוואי וסימונס מקבלים אותו יחס ומושמטים השנה מהדירוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

קוואי, סימונס וציון בהחלט יושמטו מהדירוג. ובכלל, נדמה לי שמעולם לא דירגתי שחקן שלא שיחק במשך עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 11:57 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין את המיקום של ווסטברוק ברשימה.
שייך ל-HM וגם זה מעצם היותו שם מוכר ולא יותר מזה.
הוא לא קולע טוב מבחוץ. הוא לא שומר טוב.
יש, ככל הנראה, 50 גארדים שהייתי מעדיף על פניו, בלי קשר לחוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 10, 2022 12:50 pm 
Hall of Famer

הדירוג המסורתי עשה לי יותר שכל.
פה זה קצת מבולגן. אני לא חושב שזאק לאבין שייך כ"כ לקטגוריה הזאת בהשוואה לרוב השחקנים שנמצאים ברשימה. כנ"ל סי ג'יי מקאלום.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 10, 2022 1:56 pm 
Junior

stavs כתב:
עכשיו אני רואה שגם פרד ואן-וליט התפספס לי והיה נכנס ל15 בכיף אם לא הייתי שוכח אותו, בגלל שהוא אפילו לא בHM אצל נורטון, אני מניח שהוא גם שכח אותו ולא סתם חשב שהוא פחות טוב משחקנים כמו מייק קונלי ודביון מיטצ'ל.

גם לי מאוד חורה שהוא לא מופיע ברשימה כזאת. מעבר לכך שהייתי מדרג אותו בטופ 15 של הרכזים בליגה ובטח שמעל חלק מהשמות ברשימה הזאת (למשל, מקומות 21-25), אני חושב שהוא אחד הקומבו גארדים הטובים והמוכחים ברשימה (שאומנם לא נועדה לדרג אך ורק קומבואים, אלא פשוט לשלב את שתי עמדות הגארד ברשימה אחת, ועדיין). גם מבחינת היכולת שלו לשמור על שחקנים גדולים ממנו, וגם מבחינת היכולת לשחק הן כסקנד גארד כפי שעשה לצד לאורי והן כרכז הפותח של הרפטורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 10, 2022 1:58 pm 
Junior

גם לא ברור לי מה הסתבכת עם לוקה. הוא שחקן כנף לכל דבר מבחינת סייז ובטח שמבחינת העמדה שעדיף לו להגן מולה, רק שהוא סקורר-פליימייקר ראשי. בדומה לאיזה לברון אחד...ואכן גם הארדן מתאים לקטגוריה שלהם, הרבה מכפי שהוא מתאים לרשימה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 12:48 am 
Freshman

כיף לקרוא, תודה!
משהו שקפץ לי, אולי בעקבות אליפות אירופה, זה ש(אם אני לא טועה) אין אפילו שחקן אחד לא-אמריקאי ברשימה הזאת, אפילו לא ברשימת הראויים לאזכור.
אני לא חושב שיש מישהו שפוספס (חוץ מלוקה, שזה פשוט עניין של טרמינולוגיה והגדרות ולא חוסר בכישרון), ובתור אוהד של הכדורסל האירופאי זה די מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, red, אוהד גליל ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה