סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:50 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מניח שאדאמס עוד לא חתם בשום מקום. קצת מוזר לא?

מישהו יודע אם הוא במחנות NBA מנסה להשיג חוזה שם (שאז זה אולי טיפה הגיוני)? או שהוא פשוט בבית מחכה להצעה שעוד לא הגיעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 12:03 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
אני מניח שאדאמס עוד לא חתם בשום מקום. קצת מוזר לא?

מישהו יודע אם הוא במחנות NBA מנסה להשיג חוזה שם (שאז זה אולי טיפה הגיוני)? או שהוא פשוט בבית מחכה להצעה שעוד לא הגיעה?

אולי יחתום בסוף בגליל עליון שמחפשת בנרות ץ גארד זר להשלמת הסגל :mrgreen: ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 3:14 pm 
Sophomore

מחנות האימונים מתחילים בד"כ באמצע ספטמבר, בינתיים נראה שהוא לא קיבל שום הזמנה ובעיקר עסוק להתמרמר בטוויטר.
סנט-רוס ואדאמס יושבים על המשבצת של שני הזרים הכי יקרים שלנו, פנטזיה לא סבירה לקבוצה שכרגע לא יוצאת אפילו לטורנירי הכנה בחו"ל (בשונה מחולון והפ' ת"א, למשל). אם רוצים להחליף מישהו, הייתי מסתכל יותר על הגבוהים, אבל ממי מתחילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 4:47 pm 
Freshman

סנט רוס הייתי הייתי אומר יותר מקביל ל3-4 שהוא הויקינג שהביאו ובכיף היינו מחליפים בינהם אבל כמובן שזו סתם פנטזיה.
דווקא אדאמס סביר לחשוב שינסה שוב להגיע לנבא דרך הג׳י ליג וישאר פנוי ובמקרה של פציעה או חוסר הצלחה של הקו האחורי אולי כן נראה אותו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 6:15 pm 
Hall of Famer

איתי שגב קפטן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 6:24 pm 
Freshman

טוב אז כנראה שבניגוד ללא מעט מן האוהדים שסבורים שיש לנו מחסור כרגע בגארד שיעזור בהובלת הכדור, דז'יקיץ' לא חושב כך, כאשר לדבריו קארינגטון אמור לסייע בתחום.. נחיה ונראה
אני הייתי שמח מאוד לראות פה את בריסקר אם לא יחתום בקבוצה אירופאית כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 10:52 pm 
Sophomore

עוד מסיבת עיתונאים שבה חומסקי מרים מדי ודז'יקיץ' מוריד מדי. אם יש עליה בתקציב היא לא ממש ניכרת בהחתמות (ובכל מקרה הוא עדיין רחוק ממה שהיה לפני הקורונה) ואם יש עליה במספר המנויים ביחס לשנה שעברה, בה ההחתמות הגיעו בסוף הקיץ, היא תתאזן בקרוב. המאמן נראה טיפוס חביב אבל שום דבר ברקורד שלו לא מצדיק את ההשתפכות של חומסקי בעניינו. מצד שני, דז'יקיץ' לא יכול להמשיך עם המנטרה 'אנחנו לא יכולים לנצח במירוץ הכסף אז נשחק ביחד, נילחם ונקווה שהקהל יהיה איתנו בהפסדים'. זה לא שהוא אימן בקבוצות עשירות יותר (חוץ מחודשיים יורוליג עם בודוצ'נוסט) וזה לא שהיריבות הישירות שלנו בארץ ובאירופה עשירות יותר, בטח לא בשלב הראשון. להפועל יש הרבה אוהדים במרכז שלא יכולים להגיע פעמיים בשבוע, ככה לא תשכנע אותם לבוא.

עוד כמה נקודות:
דז'יקיץ' אוהב טווינרים, זה הבנו לבד, אבל מפה ועד לומר שגם שגב וגם רנדולף יכולים לתת דקות בארבע... די קשה לדמיין איך קבוצה כזאת אמורה להראות.
מגלעד לוי יש לו אפס ציפיות, מיועד להיות שחקן אימונים וינסו "לשנות לו את הגוף". נגיד שאני מבין מה זה אומר, מי בצוות המקצועי מנוסה בכזו משימה? אף אחד מהם אפילו לא היה שחקן בעברו.
איתי שגב חמוד, בא עם דף ובבירור עשה חזרות באוטו. מה בעצם עושה קפטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 11:58 pm 
Senior

לזכותו ייאמר שאת הקטע עם שגב היה נראה שהוא בעיקר אומר כדי לא להשאיר אותו מחוץ לרשימה שחברים בה 8 מתוך 10 שחקנים, של שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות כששגב יושב לצידו, וגם אז הוא אמר ששגב יכול לתפקד בהגנה כ-4. לא השתמע שהוא מתכנן להתייחס אליו כמי שיכול לרווח את המגרש לצד הנקינס.

ודקות עם רנדולף כ4 מזויף בחמישייה של 4 גארדים הן מאוד הגיוניות בכדורסל של היום. היו הגיוניות יותר בקבוצה שבה יש קצת יותר גארדים בסגל, אבל גם ככה לא נשמעות כמו יציאה מוזרה מדי מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 12:29 am 
Sophomore

רנדולף בארבע פחות מפריע לי מרנדולף בשתיים. הנקודה אחרת - אם הוא מתכנן לשחק במשרעת כזו בין סמול-בול להרכבים כבדים, שיהיה בהצלחה לכל השחקנים בהבנה של מה הם צריכים לעשות. על החוסר בגארד נוסף נמאס לי לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 7:45 am 
Freshman

xalmon כתב:
מגלעד לוי יש לו אפס ציפיות, מיועד להיות שחקן אימונים וינסו "לשנות לו את הגוף". נגיד שאני מבין מה זה אומר, מי בצוות המקצועי מנוסה בכזו משימה? אף אחד מהם אפילו לא היה שחקן בעברו.

להפועל השנה יש מאמן שבשנים האחרונות היה אחראי (כנראה הקצנה ישראלית וההגדרה השתתף מתאימה יותר) על פיתוח שחקנים כמו יוקיץ ומריאנוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 31, 2022 1:45 am 
Sophomore

אני חייב להגיד שאני לחלוטין רואה את שגב משחק בעמדה 4.
איך הוא עושה את זה ?
א. נתחיל מזה שבהגנה הוא הרבה הרבה יותר 4 מאשר 5 , במיוחד באירופה שם לא כולם גארדים.
הוא לא באמת שומר סנטרים שיודעים לשחק עם הגב לסל ולחלוטין מעדיף לשמור את השחקנים שמשחקים עם הפנים לסל.

ב. בהתקפה העמדות לא כל כך משנות , אבל אם הוא משחק עם סנטר שיכול לפתוח את המשחק מבחוץ (נגיד הנקינס) אז הוא יכול להיות זה שנע ליד הסל ומחכה לקבל הזמנויות כשהשומרים שלו הולכים לעזרה
בכל מקרה לא משנה באיזה עמדה הוא , אסור לו לגעת בכדור בהתקפה בכל מקום שהוא לא במרחק שממנו הוא יכול לאיים על הסל מיידית (ולאים על הסל אומר לעשות לייאפ או הטבעה )

בקיצור הגנה הוא ישמור על ה4 ובהתקפה יעשה מה שהוא עושה היום וינסה לא להפריע

xalmon כתב:
מגלעד לוי יש לו אפס ציפיות, מיועד להיות שחקן אימונים וינסו "לשנות לו את הגוף".

זה בגדול מה שרשמתי בכל נקודת זמן בת'רד על נבחרת העתודה שלנו.
חוסר היכולת שלו להזיז רגליים היא כל כך משמעותית שלא נראה שיש לו הרבה מה לחפש כרגע בקבוצה בליגת העל (והקצנתי ואמרתי שאני אפילו לא בטוח שהוא כוכב בלאומית בגלל זה )
אני מניח ומקווה שהם יעבדו איתו המון במשך השנה על זריזות מהירות ותנועת רגלים (נראה שהוא עוד צריך להדביק פער קורדינטיבי שזה דבר שקורה לפעמים לאנשים גבוהים במיוחד )

xalmon כתב:
איתי שגב חמוד, בא עם דף ובבירור עשה חזרות באוטו. מה בעצם עושה קפטן?

וויקיטימטום
קפטן הפועל ירושלים : תפקיד המיועד לשחקן בשנתו האחרונה בקבוצה ונועד להשפיל אותו בעת עזיבתו לאחר איבוד הקהל ו/או פציעה ו/או התעללות המאמן ו/או משהו חדש שיתעדכן ב2023

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2022 5:44 pm 
Freshman

הסבר לכך שאנחנו כבר בראשון לספטמבר אך שחקנים כמו ג'יילן אדאמס ומייקל בריסקר טרם מצאו קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2022 6:13 pm 
Sophomore

raflafd כתב:
xalmon כתב:

להפועל השנה יש מאמן שבשנים האחרונות היה אחראי (כנראה הקצנה ישראלית וההגדרה השתתף מתאימה יותר) על פיתוח שחקנים כמו יוקיץ ומריאנוביץ.

אז סרג'ן פלייס, עוזר המאמן שפעם ניתן כיף ליוקיץ' במגה לקס, שוחרר מהקבוצה מסיבות אישיות. מה יהא כעת על פיתוח הגוף של גלעד לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2022 7:10 am 
Freshman

xalmon כתב:
raflafd כתב:
xalmon כתב:

אז סרג'ן פלייס, עוזר המאמן שפעם ניתן כיף ליוקיץ' במגה לקס, שוחרר מהקבוצה מסיבות אישיות. מה יהא כעת על פיתוח הגוף של גלעד לוי?

ניאלץ להסתפק במפתח הגוף של עמית תמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2022 7:21 pm 
Sophomore

raflafd כתב:
xalmon כתב:
raflafd כתב:
xalmon כתב:

הלוואי והיינו יכולים לקבל אותו.
השם הוא יורם מנחם והוא מאמן כושר מצוין.
ואם אתה חושב שהעבודה עם עמית תמיר לא הצליחה כי הוא היה רכרוכי , אז אני אספר לך שבאימונים כשהיה עוד בנוער , הוא היה באמת ברמה פיזית נמוכה
משמעותית יותר נמוכה ממה שהוא היה אחרי יורם מנחם
אני זוכר אימוני כושר בבואיר (תיכון בירושלים למי שלא מכיר ) שבו יורם היה נותן לשחקני הנוער לעשות מתח.
וכשכולם היו עושים סטים של 10*4 , עמית היה מנסה להחזיק מעמד על המתח 10 שניות לפני שהוא נופל ממנו.
עוד לפני שהוא עזב את הנוער הוא הדביק את הפער מהקבוצה.

ולמרות שאין לי מדדים לכמה הוא השתפר במשקל (היה שמן ) כוח ( לדעתי היה ממש חלש בתחילת הדרך וממש חזק בסופה) , יציאה מהמקום , קפיצה , מהירות , תגובתיות וכו...
אבל זכור לי שיורם עשה איתו קסמים.
הבעיה הכי גדולה של עמית היתה שהוא לא אהב מאבקי כוח והוא העביר הרבה זמן על המגרש בנסיון להמנע מהם.
ולא שהוא היה אבסטלוטית איש חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2022 10:04 pm 
Sophomore

עמית תמיר היה יכול להצליח הרבה יותר בכדורסל של היום. בתקופתו העובדה שהוא היה מעדיף לזרוק מבחוץ ואפילו לא רע סיווגה אותו כסוג של חיזר מה שהיום זה כמעט בגדר הנורמה. כמו כן עשית לו הנחה: אני מנסה ולא מצליח לזכור אותו מסתובב בצבע. בחור חזק עם יד רכה ופחד אקוטי ממגע פיזי שהוא ההפך מאליאספור נגיד שהוא נגר מוסמך אבל חובב בהחלט קטטות בצבע (גם אם לא בצורה מועילה יותר מדי).
לגבי יורם מנחם צודק לגמרי. זוכר כמה זרים עם עבר אן.בי.איי ויורוליג שסיפרו שהוא מאמן סרמה שהם פגשו רק בטופ של הטופ ושהוא יודע להתאים בול תוכנית אימונים שונה בתכלית לכל שחקן וגם זיהה פציעות ארוכות שטופלו בזכןת העירנות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2022 11:39 pm 
Hall of Famer

סתם כי זה באמת מעניין - מי היו אותם השחקנים המחמיאים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2022 7:26 am 
Freshman

N.T.K כתב:
raflafd כתב:
xalmon כתב:
raflafd כתב:
xalmon כתב:

הלוואי והיינו יכולים לקבל אותו.
השם הוא יורם מנחם והוא מאמן כושר מצוין.
ואם אתה חושב שהעבודה עם עמית תמיר לא הצליחה כי הוא היה רכרוכי , אז אני אספר לך שבאימונים כשהיה עוד בנוער , הוא היה באמת ברמה פיזית נמוכה
משמעותית יותר נמוכה ממה שהוא היה אחרי יורם מנחם
אני זוכר אימוני כושר בבואיר (תיכון בירושלים למי שלא מכיר ) שבו יורם היה נותן לשחקני הנוער לעשות מתח.
וכשכולם היו עושים סטים של 10*4 , עמית היה מנסה להחזיק מעמד על המתח 10 שניות לפני שהוא נופל ממנו.
עוד לפני שהוא עזב את הנוער הוא הדביק את הפער מהקבוצה.

ולמרות שאין לי מדדים לכמה הוא השתפר במשקל (היה שמן ) כוח ( לדעתי היה ממש חלש בתחילת הדרך וממש חזק בסופה) , יציאה מהמקום , קפיצה , מהירות , תגובתיות וכו...
אבל זכור לי שיורם עשה איתו קסמים.
הבעיה הכי גדולה של עמית היתה שהוא לא אהב מאבקי כוח והוא העביר הרבה זמן על המגרש בנסיון להמנע מהם.
ולא שהוא היה אבסטלוטית איש חלש

תכלס, לא זכרתי שזה היה יורם מנחם. התכוונתי לעמית תמיר דווקא בהקבלה לגבוה שהתחיל גמלוני כמו יוקיץ (למרות שליוקיץ יש קריירה קצת יותר מרשימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2022 9:09 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
סתם כי זה באמת מעניין - מי היו אותם השחקנים המחמיאים?

לא צריך רשימת שחקנים.
מספיק הרזומה שלו.

הבחור היה מאמן הכושר של :
הפועל ירושלים כדורסל
מכבי ת"א כדורסל
נבחרת ישראל כדורסל
המאמן של איגוד הטניס (נבחרות ונוער)
לדעתי אם אני לא טועה הוא גם עבד עם נבחרת הג'ודו
באופן כללי היה מאמן בכיר בווינגיט ולכן עבד ספציפית עם רוב הספורטאים המוכרים שעברו בווינגייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2022 1:44 pm 
מנהל פורום

נדמה שהוא גם שינה את האתלטיות והגוף של זלמנסון
כשהיה מאמן הכושר שלנו, היינו קבוצה משמעותית פחות פציעה מקבוצות אחרות בליגה
כתבתי על זה פעם פוסט מושקע שבדק את כמות וחומרת הפציעות לעומת קבוצות אחרות בליגה ויצא שיש דברים בגו
בקיצור אחלה יורם מנחם
והדבר הכי טוב להגיד עליו זה שהוא הסתכסך עם ארזשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2022 2:40 pm 
Sophomore

יורם מנחם עזב כשדני קליין עזב, הרבה לפני זלמנסון. אני זוכר את הדיבורים על מיעוט הפציעות בשנות הארנה הראשונות, אבל מאמני הכושר היו מוטי לוי ואיזה איטלקי נשכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2022 3:50 pm 
מנהל פורום

לא, לא
את זלמנסון הוא לקח באופן פרטי, עוד לפני שבכלל הגיע לירושלים, נדמה לי בקיץ של לפני אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2022 10:26 am 
Sophomore

ניצחנו אתמול ועלינו לגמר טורניר אילת נגד הפועל ת"א
משחק שברובו נע סביב ה20 הפרש בסוף ההפרש ירד לכיוון ה10

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=414720

קלעו לירושלים: קאדין קרינגטון 20 נקודות (ב-19 דקות), ליוואי רנדולף 15, עוז בלייזר 14 (8 ריבאונדים), זאק הנקינס 13 (7 ריבאונדים), איתי שגב 9 (12 ריבאונדים), ספידי סמית' 6, נועם דוברת, אור קורנליוס ורועי אבנרי 3 כ"א.

לא ברור לי אם גלעד לוי היה בסגל (ואם לא אז למה לא )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

יש דיון על המשחק הזה (ואחרים) בשרשור של משחקי האימון.

גלעד לוי בצבא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 22, 2022 12:32 pm 
Senior

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7300723963

לא אמרו שהcity edition הדי מכוער ניצח? איך בסוף נתקענו עם הגרסא האדומה העוד יותר מכוערת הזו, ובעיקר עם הגרסא השחורה המז-ע-ז-ע-ת הזו?
בחיי שאלו המדים הכי גרועים שראיתי על אדמת ישראל, ואם צבעי הססוואה המכוערים והפטש והמגל המיותרים לא מספיקים, הכיתוב של שם הקבוצה והספונסר בשפות שונות בפונט עצום במרכז החולצה זה הדובדבן שבקצפת. בעעע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, סאבוניס ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: