rony כתב:
ehud כתב:
rony כתב:
זוכרים איך לפני כמה ימים התקשורת דיווחה בהיסטריה על לינץ' שנערך במתנחל ע"י 30 פלסטינים שהסתיים בפציעה ואשפוז שלו? אז לא לינץ' ולא נעליים, רק (עוד) מקרה של מתנחלים שמנסים להתעמר בחקלאים פלסטינים שעובדים על אדמה פרטית.
https://twitter.com/yuval_abraham/statu ... MAjrxL9m9gכמובן ש 99.9% מהמתנחלים לא תוקפים ערבים.
אני כמובן מגנה כל פגיעה בחפים מפשע שעוסקים בעיבוד אדמה.
אגב, אין הרבה תקיפות כאלו, יש עשרות אלפי מצלמות ביו"ש שמחפשות מידי יום לתפוס איזה מתנחל זורק בדל של סיגרה על האדמה או סתם מחטט באף,
ושורה תחתונה, כמעט לא מוצאים דברים כאלו.
אז חבל שבמקרה שקורה לעיתים מאד נדירות, בוחר אתה להבליט דווקא את זה.
בברכת שבת שלום, אהוד
גם 99.9% מהפלסטינים אינם תוקפים יהודים, זה לא מונע ממך להתפלפל אם עדיף להרוג 40 אלף ערבים מהר או 20 אלף ערבים עוד יותר מהר.
הנקודה שלי היא הדיווחים השיקריים שיוצאים מהמתנחלים ומהדהדים בתקשורת המיינסטרים בלי שוב בדיקה או עירעור. כמה מקרים כאלו שמדווחים בתקשורת כאלימות של פלסטינים ובפועל היו תקיפות אלימות של מתנחלים מול פלסטינים תמימים קרו ואף אחד לא יודע?
כ"כ הרבה שקרים ובורות בטקסט כ"כ קצר. בתגובה עניינית, נפרק אותם אחד אחרי השני.
שקר ראשון
רק ב 22 השנים האחרונות יש עשרות/מאות אלפי ערביי יו"ש שהיו מעורבים בפועל בניסיונות מלאים לרצח של יהודים חפים מפשע (החל מפיצוץ מסעדות הומות אדם וכלה בהשלכת אבנים על רכבים).
חלקם קטן מהמפגעים הערבים נהרגו, חלקם נפצעו, חלקם יושבים/ישבו בכלא, וכנראה שהחלק העיקרי לא נתפס.
דבר אחד בטוח - אין פה שום 99.9%. זה עוד אחד מהניסיונות שלך לנסות להציג את זה כאילו ש"אין רעים וטובים".
כאשר אני כתבתי ש 99.9% התכוונתי לזה, וגם דיברתי אמת.
לעומת זאת, כאשר אתה כותב "99.9%" זה שקר גס ומכוער.
אז מצד אחד, כואב לראות איך אדם משקר במצח נחושה. מצד שני, כאשר אני חושב על זה קצת, אין למה לצפות מאדם שחושב שאין אמת אבסולוטית בעולם.
שקר שני
"דיווחים שקריים של מתנחלים".
יש לך ראיות לכך שזה קורה בשוטף?
נכון, פה נקודתית היה אירוע שדווח באופן לא נכון על ידי היהודים הצדיקים שחיים ביו"ש.
יש לך עוד דוגמאות לדברים שיודעים בוודאות שיהודי יו"ש שקרו לגביהם?
כל עוד לא תציג ראיות לכך שדברים כאלו קורים במאסות, מבחינתי אתה על תקן שקרן גם פה.
שקר שלישי
הניסיון שלך להציג אותי כמי שתומך בהריגת "40,000 או 20,000 ערבים".
אז למי שלא יודע, הכוונה שלי היתה להריגה של טרוריסטים בכפרים השיעיים של ארגון החיזבאללה,
כאשר מתוכם יורים טילים לעבר תשתיות המדינה ואזרחי ישראל החפים מפשע, ללא שום התגרות מצד ישראל. זורעים פה הרס והרג לא פשוט.
במצב הזה אני (ובנוסף גם גדי איזנקוט וכנראה שרוב המדינה) נהיה בעד להשמיד את המחנות הצבאיים של החיזבאללה בכפרים השיעיים בלבנון, גם במחיר של פגיעה לא פשוטה בחפים מפשע.
כמובן שכל זה לא קשור לעימות שבין מדינת ישראל לבין ערביי יו"ש, אבל כשקרן מובהק אין לך שום בעיה לערבב בין הנושאים כדי לנסות להציג אותי באופן לא מוסרי.
על הדרך נציין גם את השקר הרביעי -
ש"ישראל מבצעת פשעי מלחמה".
אני יכול להיכנס איתך לדיון משפטי ואינטלקטואלי, אבל אתה פשוט שקרן (וכנראה שבור לא קטן). אז חבל על המאמץ ועל הזמן של שנינו.
אני מאחל לך שבוע טוב ושתזכה להכיר את המילה "אמת".