סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 8:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני פשוט תוהה (לא באמת) כיצד המפלגה הדתית-לאומית הקלאסית מקבלת לראשה בידיים פתוחות את שותפתו המובהקת של בנט, שהייתה שרה בממשלה שלא בדיוק זכתה למילים חמות (בלשון המעטה) מחלק מאותם ה"סקטורים".
מה שהשיגה איילת שקד בעשור האחרון, ספק רב אם אישה אחרת בליכוד - הפתוח, הערכי והטהור - תשיג אי פעם.
הח"כים של "ימינה" בקדנציה האחרונה כאמור עובדתית הרוויחו בענק כהכללה (ואולי באופן חסר תקדים למפלגה בגודל שכזה) - כולל "העורקים" (מה שמהווה סיגנל וקריצה לעורקים עתידיים, וזאת חלק מהמטרה הרי...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 4:17 pm 
Junior

דוגמה לסירחון משפטי-פוליטי בולט, מבית היוצר של היועמ"שית, מיארה -בהרב בעניין מינויו של מני מזוז לוועדה למינוי בכירים.
לא זו בלבד שהיא דורשת לאשר את המינוי בתקופת ממשלת מעבר, שזו שערורייה בפני עצמה, הנ"ל גם מסרבת בתוקף להצעת השופט סולברג, שלפיה מזוז ימונה אד הוק לוועדה לצורך מינויו של הרמטכ"ל.

עובדה "פעוטה" נוספת היא כי אחת משופטות ההרכב בעתירה היא רות רונן, שהיא חברה קרובה של מיארה-בהרב. מדובר בהשתנה מהמקפצה, לא פחות. למה? כי יש כאן התעקשות נחרצת של מיארה בהרב לאשר את המינוי של מזוז, וברור שהיוקרה והמעמד שלה כיועמ"ש עומדים על הפרק במידה רבה ביותר. האם הגיוני שבנסיבות העניין, יאפשרו לחברה קרובה של בעל העניין להיות חלק מהרכב השופטים הדן בעתירה? פעם לפחות היו מנסים לעשות את הדברים הללו במחשכים, היום כבר זורקים זין גם על כל ערך של מראית עין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 5:15 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני פשוט תוהה (לא באמת) כיצד המפלגה הדתית-לאומית הקלאסית מקבלת לראשה בידיים פתוחות את שותפתו המובהקת של בנט, שהייתה שרה בממשלה שלא בדיוק זכתה למילים חמות (בלשון המעטה) מחלק מאותם ה"סקטורים".
מה שהשיגה איילת שקד בעשור האחרון, ספק רב אם אישה אחרת בליכוד - הפתוח, הערכי והטהור - תשיג אי פעם.
הח"כים של "ימינה" בקדנציה האחרונה כאמור עובדתית הרוויחו בענק כהכללה (ואולי באופן חסר תקדים למפלגה בגודל שכזה) - כולל "העורקים" (מה שמהווה סיגנל וקריצה לעורקים עתידיים, וזאת חלק מהמטרה הרי...).

1. לא אמרתי שהליכוד פתוח ערכי וטהור. אני חושב שהליכוד ממש לא ערכי לא טהור , וכך מעל 90% מהמפלגות אגב. אם זה בא לידי ביטוי כמו שוק מחנה יהודה או בסגנון עלק ממלכתי, לא מעניין אותי

2. שקד אחת הפוליטיקאיות שאני הכי מעריך, ביצועיסטית , מצוינת פשוט בכל תחום. זה לא סותר שהיא בגדה במצביעים ולכן נשארה עם מפלגה ששווה אולי 2 מנדטים. המפלגה הדתית לאומית בלעדיה לא שווה בשום סקר אפילו מנדט אחד, פשוט ששווה להם להביא את שקד "עשיתי טעויות" להוביל את המפלגה.

תוצאות הבגידה : התפוררות המפלגה והתפזרות חכים לכל עבר:

אביר קארה רק הפסיד. עף מהפוליטיקה
ניר אורבך רק הפסיד. עף מהפוליטיקה
בנט רק הפסיד. ספק אם יעבור אחוז חסימה בעתיד.
שקד רק הפסידה. ספק אם תעבור אחוז חסימה בעתיד.
כהנא רק הפסיד. שר היה, ושר הוא לא יהיה לפחות בממשלה הקרובה.
פינטו רק הפסידה, לא תהיה בכנסת, סיימה בפוליטיקה כנראה
אלון דוידי ושי מימון פרשו בהתחלה ואין עליהם שום דיבור בפוליטיקה

בקיצור כולם הפסידו. איפה הרוויחו ואיפה בענק.

הדבר היחיד שנכון, ששיקלי וסילמן קיבלו שיריון בליכוד בגלל שערקו . ואכן הרוויחו. השאר הפסידו ובענק . חוץ מבנט וכהנא, כנראה כולם היו פורשים בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 5:55 pm 
Hall of Famer

זו דרך אחת להסתכל על העניין.

דרך אחרת להסתכל עליו היא לומר שמרגע הקמת הממשלה הליכוד, גם ישירות וגם דרך ביריוני פרוקסי כמו רמי בן יהודה ואילנה ספורטה, הפעיל על חברי ימינה טקטיקות הסתה, הפחדה, איום ואלימות מילולית שלא היו מביישות את מירע ארגוני המאפיה. מסע ההסתה הזה לא הפסיק עד שחלק (שיקלי וסילמן) לקחו את השוחד ולחלק אחר נמאס שהם והמשפחות שלהם נתונים תחת איומים ונאצות יום יומיות ופרשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 6:10 pm 
Hall of Famer

תפריד בין שיקלי לסילמן. שיקלי לא שיתף פעולה עם ימינה והקואליציה מהשניה הראשונה. פשוט מטעמים טקטיים ימינה הכריזה עליו כפורש 10 חודשים אחרי הקמת הממשלה. אני לא יודע אם הוא בכלל היה נתון ללחצים, כי הוא לא שיתף פעולה עם הקואלציה באופן עקבי מהשניה הראשונה
סילמן לעומת זאת בהחלט קיבלה את הטיפול הלא מתון של לחצים. היא בסוף נכנעה
גם אורבך היה נתון לאותם לחצים ואיומים והוא החזיק מעמד עוד חודש ימים אחרי סילמן לפני שגם הוא פרש מהקואליציה. אני לא משוכנע שהפרישה של אורבך הייתה כתוצאה מהלחצים שהופעלו עליו, אלא יותר מכך שהממשלה כבר באמת לא תפקדה והיה ברור שזה רק עניין של זמן קצר עד הקריסה הסופית. זה לדעתי הקל עליו לקבל החלטה ערכית לשיטתו. בניגוד לסילמן, הוא לא קיבל אתנן על הפרישה.
לאיזה חלק מימינה נמאס ממסע הלחצים והם פרשו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 6:31 pm 
Hall of Famer

נניח בנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 7:28 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
תוצאות הבגידה : התפוררות המפלגה והתפזרות חכים לכל עבר:

אביר קארה רק הפסיד. עף מהפוליטיקה
ניר אורבך רק הפסיד. עף מהפוליטיקה
בנט רק הפסיד. ספק אם יעבור אחוז חסימה בעתיד.
שקד רק הפסידה. ספק אם תעבור אחוז חסימה בעתיד.
כהנא רק הפסיד. שר היה, ושר הוא לא יהיה לפחות בממשלה הקרובה.
פינטו רק הפסידה, לא תהיה בכנסת, סיימה בפוליטיקה כנראה
אלון דוידי ושי מימון פרשו בהתחלה ואין עליהם שום דיבור בפוליטיקה

בקיצור כולם הפסידו. איפה הרוויחו ואיפה בענק.

הדבר היחיד שנכון, ששיקלי וסילמן קיבלו שיריון בליכוד בגלל שערקו . ואכן הרוויחו. השאר הפסידו ובענק . חוץ מבנט וכהנא, כנראה כולם היו פורשים בדיעבד.

מטבע הדברים צריך להשוות את האלטרנטיבה למצב של לפני "הבגידה", ולא כשהם על הגל בזכות "הבגידה".
ברור שמפלגה נישתית תצא "מופסדת" בהשוואה לתקופה שהם בשלטון, כמו שקרית שמונה "תאכזב" בעונה שלאחר האליפות, וסביר מאוד שלא תשמור על תוארה וכו' - ניסים גם בספורט וגם בפוליטיקה - לא נוטים להתרחש שוב ושוב ברצף.
הניתוח הוא הרי האם ה"בגידה" השתלמה לאותם אנשים, או שהיה עדיף להם לצורך העניין להמשיך להתגלגל כמפלגת ביניים שולית (שיכולה לא לעבור בכלל במערכת בחירות נתונה - כבר נוכחנו בכך הרי באחד הסבבים) בממשלות מעבר כאלו ואחרות.

מי חלם לפני שנתיים שבנט יהיה ראש ממשלה? (ואגב, מי אמר שהוא לא חוזר בעוד סבב או שניים לתפקיד שר בכיר מאוד באיזו "ממשלת מרכז" שכזו? הכל תלוי בו)
שמתן כהנא יהיה שר ויקבל שיריון לכנסת הבאה?
ששיקלי וסילמן יבטיחו ב-100% את שרידותם בכנסת הבאה עוד טרם הבחירות (די נדיר עבור ח"כים חדשים ואלמונים), ואולי אף בתפקידים כלשהם (הובטח, השאלה האם הובטח גם לקיים...).

בקיצור כולם שיחקו אותה ברמה הפרסונלית
למרות שזה לכאורה לא רומנטי וערכי ש"בוגדים" מרווחים מכך, אבל זה המצב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 8:58 pm 
Junior

אני לא מסכים איתך.
קודם כל כי ההשוואה הנכונה ל"קרית שמונה זוכה באליפות" היא "בנט מביס את ביבי וגורם 40 מנדטים בבחירות ". אם תרצה משהו דומה מהספורט למעשה בנט ושקד, הייתי מציע ללכת לכדורסל.

הפועל קרית שמונה הגיעה לשמינית גמר, ומכבי תל אביב בשמינית גמר בענף השני, לרוב הקבוצות החזקות נמאס ממכבי והחליטו לטכס עצה יחד. הפועל ירושלים ומכבי חיפה מפחדות מהמחשבה להחליף את מכבי כאלופת המדינה, ומעדיפות להתאחד סביב קרית שמונה, להפסיד לה טכני בכל סיבוב ולפצוע את שחקני מכבי ת"א במכות , לשחד את השופטים שלא ישרקו. (שופטים = תקשורת). מכבי בכלל לא עלתה לגמר, חיפה הפסידה טכני לקרית שמונה בגמר.

בקיצור, בנט היה ראש ממשלה שהופעל על ידי ראשי המפלגות לאן שרצו. ראש ממשלה עם 6 מנדטים זה פשוט בדיחה, לא הוסיף לו כבוד.
אבל עזוב, אני לא מתייחס למפולת המפלגה ביחס לתפקידי הממשלה, אלא להתפרקות ביחס למה המפלגה היתה לפני הקמת הממשלה. לפני הבגידה ושנה אחרי הבגידה

כהנא היה פוטנציאלית שר אז. ועוד איך, גם בממשלת ביבי. היום הוא פוטנציאלית יהיה ח"כ. בנט היה ראש מפלגה עם שאיפות לראשות הממשלה,שאיפות מצחיקות, אבל בודאות היה עובר אחוז חסימה. היום הוא בודאות לא , כי הוא ברח מהפוליטיקה. שקד לא עוברת באף סקר. שאר החכ"ים פרשו/לא נוגעים בהם/נעלמים מחרתיים מהפוליטיקה, כמו קארה ופינטו. שיקלי וסילמן כאמור ערקו, וזה הציל להם את הקרירה הפוליטית.

רוני, הדרך שאתה מסתכל על המצב נכונה, וגם איך שאני מסתכל על זה. מי שבוגד במצביעים נשאר ללא מצביעים וללא מפלגה. זה לא קשור למסכת הלחצים של הליכוד, אין שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 9:48 pm 
Hall of Famer

אתה יכול להסתכל על זה איך שאתה רוצה, העובדות אומרות שבנט רץ פעם אחר פעם כשהמפלגה שלו הסתובבה כל הזמן סביב אחוז החסימה, כולל פעם אחת שבה היא לא עברה, וזה לא הפריע לו לרוץ שוב ושוב.

מכאן שלבנט אין שום בעיה להמשיך לרוץ גם כשהתמיכה בו יורדת, אבל יש לו בעיה לרוץ כששופרי נתניהו נותנים לו טיפול שעד עכשיו היה שמור רק לרבין (ואולי פרס), והוא והמשפחה שלו נאלצו לחיות תחת השמצות שלפחות בחלקן בדויות, איומים ברצח והאשמות בבגידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 10:35 pm 
Junior

בנט ושקד קיבלו 7-8 מנדטים לפחות 3 פעמים ועוד פעם אחת 12, ופעם אחת 6. תמיד עבר בבטחה את אחוז החסימה, חוץ מפעם אחת שלא עבר. חשוב לומר שבנט כל מסע בחירות ניסה להמציא את עצמו מחדש ובסקרים גם הצליח מאוד, בטח בבחירות האחרונות שחזו לו קרוב ל20 מנדטים. ואז באה השתיה הגדולה. הפעם, הסקרים חוזים לו לעבור בקושי אם בכלל את אחוז החסימה, לפי ממוצע השתיה המסורתית הוא יישאר עם מספר מנדטים שלילי.

אגיד עוד משהו. מסע הדה לגיטימציה של הליכוד היה להשחיר את בנט, אבל בפוליטיקה של העשור האחרון, השמאל באמת לא השאיר גבולות אדומים. ירדו לחייו ומשפחתו של ביבי מדי יום, קריקטורות שמזכירות מאוד את גרמניה הנאצית בעיתון הארץ וידיעות. הסתה בכל הערוצים במשך עשור. אם בנט ציפה למשהו עדין אחרי בגידה במצביעים, הוא תמים. זה היה ברור שיקרה, וברור שבגידה תשאיר אותך עם מספר מצביעים זעום וגם ללא חברי מפלגה, לליכוד יש כוח באמונת הדרך. ימינה עצמה היתה מפולגת מלכתחילה בכמה ואם ללכת עם השמאל והערבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 10:59 pm 
Hall of Famer

הרשימה המשותפת מתפרקת, מה שאומר שאנחנו ב98 אחוז בדרך לקואליציית שחיתות יודונאצית של נתניהו ובן גביר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2022 11:11 pm 
Hall of Famer

אגב, מוכן להמר שלנתניהו היה איזושהי התערבות בפילוג שם, איזשהו שוחד לאנשי בל"ד או משהו דומה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 12:39 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אגיד עוד משהו. מסע הדה לגיטימציה של הליכוד היה להשחיר את בנט, אבל בפוליטיקה של העשור האחרון, השמאל באמת לא השאיר גבולות אדומים. ירדו לחייו ומשפחתו של ביבי מדי יום, קריקטורות שמזכירות מאוד את גרמניה הנאצית בעיתון הארץ וידיעות. הסתה בכל הערוצים במשך עשור. אם בנט ציפה למשהו עדין אחרי בגידה במצביעים, הוא תמים. זה היה ברור שיקרה, וברור שבגידה תשאיר אותך עם מספר מצביעים זעום וגם ללא חברי מפלגה, לליכוד יש כוח באמונת הדרך. ימינה עצמה היתה מפולגת מלכתחילה בכמה ואם ללכת עם השמאל והערבים

שלחו לביבי קליעים? מכתבי איום?
בעצם אפשר לדון את זה לכף זכות, שהרי "לליכוד יש כוח באמונת הדרך", וזה חלק מהדרך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 10:59 am 
Junior

שלחו גם שלחו לביבי מכתבי איום ברצח שלו ושל שרה ויאיר, כבר כמה שנים, לעיתים כמה פעמים בשנה. מכתבים אישיים ובפייסבוק ואותם אנשים נעצרו ונענשו. אגב גם בני גנץ אמר ששלחו לו מכתבי איום ברצח מגורמי שמאל כשעבר לכהן כשר ביטחון אצל ביבי. השמאל הנאור והכה מוסרי שולח איומים ברצח. ולא, לא לזה התכוונתי ב"אמונה בדרך", רוב הליכוד מאמין שביבי מציל תמדינה מהאיראנים מהשמאל ואין בכתבי האישום כלום. מפלגת בנט היתה מאוד לא מאוחדת מההתחלה, היה ברור שזה יקרה

אה ותם הטקס. המשותפת דאגה לחסל את גוש השינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 11:24 am 
Hall of Famer

rony כתב:
נניח בנט.

אני לא חושב שבנט פרש בגלל הלחצים מהליכוד והביריונים. אני חושב שהוא פרש כי הממשלה נפלה והוא הבין שבבחירות הבאות אין לו הרבה סיכוי.
אני דרך אגב די משכונע שבעוד מערכת בחירות או שתיים, כשהאבק ישקע, ראש הממשלה לשעבר בנט יחזור להציל את המדינה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 12:34 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
אה ותם הטקס. המשותפת דאגה לחסל את גוש השינוי

זה לא 100%. לא שולל כלל שאיכשהו כל רשימה תשיג ארבעה מנדטים, אם יהיה גיוס טוב במגזר, כולל כל מיני יהודים כאלו ואחרים שיחליטו להצביע לאחת הרשימות.
אבל כנראה שכן, גוש הרל"בים בבעיה לא פשוטה. יהיה מעניין לעקוב אחרי הסקרים בזמן הקרוב כדי להבין את את ההשפעה.
יש מצב שגם בסיטואציה מסוימת שתי הרשימות לא יעברו, אבל גם זה תרחיש לא כ"כ סביר.

אם איכשהו לקראת הבחירות נראה את גוש ביבי עומד על 62-63, יש לי תחושה שנתחיל לשמוע כל מיני ניגונים אחרים מהכיוון של גנץ על ממשלת אחדות.
כל מיני אמירות של "עם ישראל יותר חשוב מהכל", "בחירות 6 בשלוש שנים זה אסון" וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 4:14 pm 
Freshman

מצד אחד מכתבי איום ברצח (נניח, מן הסתם זה לא ייחודי לצד אחד), מצד שני סתם סטרייט-אפ רציחות פוליטיות.
אכן, הסימטריה זועקת לשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 8:34 pm 
Hall of Famer

סקר ערוץ 12 היום אחרי הגשת הרשימות, לביבי יש 60, רעמ וטיבי-עודה עם 4 כל אחד, בל״ד עם כל הרעש על 0.9 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2022 12:54 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אגב, מוכן להמר שלנתניהו היה איזושהי התערבות בפילוג שם, איזשהו שוחד לאנשי בל"ד או משהו דומה.

השחיל להם את עינת וייצמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי דווקא טענות על כך שזה אינטרס של לפיד. בל"ד לא שווה הרבה קולות למשותפת, פחות ממנדט, ומצד שני יציאה שלה מייצרת אפשרות למשותפת לחבור לקואליציה, כי בל"ד הייתה הקול הקיצוני ביותר במשותפת נגד הצטרפות לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2022 8:14 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
עופר האדום כתב:

השחיל להם את עינת וייצמן

בכל זאת, אלופת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2022 10:34 am 
Hall of Famer

הדר מוכתר: אני חייב לומר שאני קצת מתחיל לחשוש לבריאותה הנפשית. העסק הזה נראה לי סוער מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 19, 2022 10:37 am 
Junior

oren_80 כתב:
הדר מוכתר: אני חייב לומר שאני קצת מתחיל לחשוש לבריאותה הנפשית. העסק הזה נראה לי סוער מידי

זה התחיל כבדיחה די נחמדה וזה הופך להיות מטריד... אני מסכים איתך שהיא לא נראית כמישהי שיכולה לעמוד בזה.
מעבר לזה שהיא מתגלית כשקרנית, הרדידות והעילגות שלה וחוסר הרצינות שלה פשוט מביכים.

לא יודע מה הקטע שלה, אבל מה שהתחיל בתור בדיחה קטנה ברשתות החברתיות יכול להגמר במלט-דאון נפשי.

מסתבר שהיא הבינה שהתקשורת המוסדית גדולה עליה והיא לא תתראיין יותר:
https://twitter.com/HadarMuchtar/status ... 2312367107

בטוויטר ובטיקטוק כשהיא שולטת במסר נראה שהיא מצליחה יותר מאשר בתקשורת המסורתית שקצת יותר מפריעים לי עם שקרים ופופוליזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2022 2:37 pm 
Hall of Famer

לאן הגענו
ביבי שלנו?!
מחטיא הרבים? עוכר ישראל?

https://mobile.srugim.co.il/article/714023

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 20, 2022 3:49 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לאן הגענו
ביבי שלנו?!
מחטיא הרבים? עוכר ישראל?

https://mobile.srugim.co.il/article/714023

הערת אגב,
אני חושב שאפילו הרב הזה לא אומר על עצמו שהוא מגדולי ראשי הישיבות. נתנו לו חתיכת מחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: