סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע הווינר 2022
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 2:13 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
חוצפן חיובי כתב:
בכל מקרה אני באופן אישי אשמח שירושלים ימשכו כמה שיותר עם הסגל הזה, עם שלושה גבוהים לבנים שלא יודעים לקלוע סל ובלי רכז נורמלי.

אני רק אזכיר ש"שלושת הלבנים האלו" :
אחד נתן הופעות סופר דומיננטיות במדי ראשון+ נתן מספרים יפים במשחקי ההכנה שלא שודרו וגם היום נתן 14 ריבאונד
השני ב3 העונות האחרונות הוא בדאבל פיגרס בליגה הרוסית
השלישי עם רזומה של עשרות משחקי יורוליג במדי כמה קבוצות
כמובן שאשמח שארדואן יכריז על סגירת הליגה הטורקית ונקבל כאן את בריימו- אבל לא צריך להגזים עם זלזול כזה בגבוהים הקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 2:48 am 
Sophomore

נראה שהכוונה בהודעה המקורית הייתה שאחד מהגבוהים שלא מסוגלים לקנות סל הוא איתי שגב, לא האסטוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 2:58 am 
Sophomore

האמת שהכוונה הייתה לשלושת הזרים.
איתי שגב, והישראלים של ירושלים בכלל, הם סיפור נפלא בפני עצמו.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 6:07 am 
Sophomore

אגב, אם נסתכל קצת על הפועל ת"א, לא ברורה לי היכולת של הורטון.
זה שחקן שע"פ כל הנתונים אמור לתת תפוקה של זר בכיר ועד כמה שאני יכול לראות, רחוק מלהרשים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 6:40 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לגבי אדאמס, לא מאמין שיקרה, לאור העובדה שהוא דורך בדיוק על הפאקינג שחקן היחידי שהוא באנקר בסגל הזה.

אז כאן אנחנו חלוקים.
דעתי על אדמס היא שהשילוב המושלם לידו הוא דווקא עוד סקורר עם יד קטלנית מבחוץ (כלומר - לא אובסוהן וכן קרינגטון). הציוות הזה ימנע מהגנות להתנפל עליו אול אין, שזו הדרך היחידה בערך שבה הצליחו לעצור אותו בעונה שעברה, ויתן לו מרווח לייצר מכדרור כמו שהוא אוהב.

ובלי קשר הוא אשכרה שחקן שיודע לייצר נקודות ולעבור מגן בכדרור, בסגל הזה מדובר במצרך נדיר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 7:30 am 
Hall of Famer

אכן מצרך נדיר, אבל קיים בדיוק כזה בדיוק בעמדה שלו. שני אלה הם שני שחקנים עם סגנון די זהה, אף אחד מהם לא רכז ואף אחד מהם לא 3, כך שהם לא יכולים לשחק יחד על המגרש לאורך זמן, לדעתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 8:48 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
אכן מצרך נדיר, אבל קיים בדיוק כזה בדיוק בעמדה שלו. שני אלה הם שני שחקנים עם סגנון די זהה, אף אחד מהם לא רכז ואף אחד מהם לא 3, כך שהם לא יכולים לשחק יחד על המגרש לאורך זמן, לדעתי.

לא ממש רואה את המשחקים בשלב זה, אבל עוקב וקורא ונתפסתי לשורה הזאת.
היום בעיני אין לחשיבה כזו קשר למה שקורה בפועל במגרשים.
קבוצות משחקות בפועל בהרכבים של רכז, שני שחקני כנף שהם כביכול עם סט יכולות של "עמדה 2" ואז עוד שחקן שהוא 3-4 או 3 לכל דבר וסנטר.
זה כמובן מותנה בכך שלאותם שני גארדים שהם לא רכזים יש יכולות לייצר לעצמם וזה לא ספוט-אפ שוטרס בלבד וגם הגנתית שיש להם סייז סביר לשמור על הרכבים גבוהים יותר של היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 9:19 am 
Senior

אז ספידי סמית', אדאמס וקרינגטון זה סייז די רע גם להרכב גארדים (עם דוברת זה קצת יותר בסדר), ואם אתה מביא את אדאמס במקום ספידי, אז זו שוב קבוצה בלי רכז.
אבל אני לא חושב שזו כל הבעיה, בעיני אדאמס הוא פשוט עוד שחקן פאסיבי שעומד עם הידיים בכיסים כשהכדור לא אצלו ומקל מאוד על ההגנות לשמור על שחקנים כמו קארינגטון. ובעיקר אחד כזה שקצת נסוג ונעלם מול הגנות שלוחצות אותו.
אתמול אני כמעט בטוח לגמרי שהיינו מפסידים את המשחק איתו במקום ספידי. אולי היינו מנצחים איתו במקום רנדולף, אבל לאורך זמן קבוצות היו הורגות אותנו על השלישייה המיניאטורית הזו.
כלומר, אדאמס אולי יהיה מגניב בקבוצה הזו אבל הוא יצריך כנראה עוד חילוף אחד בקו האחורי חוץ ממנו.

הקו הקדמי הוא בעיה לא פחות קטנה, הנקינס אתמול נתן הופעת בלהות שאני לא זוכר כמוה כמעט. הפועל ת"א נראו כמו הספרס של 2014 כשהוא היה על המגרש מרוב שכל מסירה הכי פשוט שנמסרה בלבלה אותו לגמרי. אני מת לבדוק כמה נקודות הם קלעו כשהוא על המגרש וכמה כשהוא לא, כי זה הרגיש שאם אין להם את האפשרות להביא את השחקן שלו לפיקנרול, ההתקפה שלהם אבודה לגמרי. ובהתקפה - אני לא בטוח שאי פעם ראיתי שחקן לא מצליח לתפוס כל-כך הרבה מסירות.
מייריס ושרון ססו"נ הם לא שחקנים רעים, אבל שניהם האמאמא של השחקנים המשלימים, וקבוצה כמו הפועל יכולה להרשות לעצמה אותם כ2 מ3 הזרים בקו הקדמי רק אם הזר השלישי הוא חתיכת סופרסטאר. ככה זה רחוק שנות אור מלהיות הסיפור.

בקיצור, המזל הגדול הוא שהלו"ז של הBCL מאוד מרווח, כי כרגע אני לא רואה מצב שאנחנו קבוצה טובה בלי להחליף לפחות זר או שניים, ואני מתקשה לראות את הקבוצה עושה חליופים כאלו בשבועיים הקרובים. מקווה שלמשחק השני מול באקן ברס, ב30.11 נגיע כבר בהרכב טוב יותר (או שהסגל הקיים ממש יפתיע אותי לטובה) ושבשביל להגיע להרכב הזה לא נצטרך ליפול ל ל0-3 כמו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 10:31 am 
Hall of Famer

2 נק' שאספתי מהמשחק.
1. אתמול (מעניין אם זה יימשך) הפועל תל אביב ויתרה לחלוטין על משחק פנים. לא חושב שהיה מהלך פוסט אפ אחד אפילו.
2. איתי שגב מדהים. איך כל פעם הוא גורם לשחקנים אחרים למסור לו כדורים שאסור לו לקבל. האליהופ שספידי מסר, כמה פיק אנד רולים שהוא קיבל בתנועה לסל, אפילו היה איזה ניסיון (כושל, אלא מה) של פוסט אפ או שניים. איתי שגב צריך לגעת בכדור בהתקפה במקומות הבאים -
א'. באמצע מחוץ לקשת השלוש, כדי שהוא יוכל לעשות סווינג או הנד אוף
ב'. כשהוא לגמרי לגמרי לבד מתחת לסל ואין אף שחקן אחר בצבע
ג'. אחרי שהוא לוקח ריב' התקפה ואז האופציה המועדפת היא שהוא יוציא מיד את הכדור החוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 10:59 am 
Junior

היו כמה מהלכי פוסט אפ של זלמנסון וטוקוטו, אבל נכון שמעט.
אני הייתי שמח לראות יותר בידודים של טוקוטו מחצי מרחק, בעיקר בדקות של מומנטום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:12 am 
Hall of Famer

למכירה שלושה כרטיסים למשחק הערב, מבוגר ושני ילדים. 150₪ (עלו 180).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אני הייתי שמח לראות יותר בידודים של טוקוטו מחצי מרחק, בעיקר בדקות של מומנטום רע.

טוקוטו קיבל כדור ב - mid post, לא ממש מהלך post up ובדר"כ זה היה אחרי חילוף ששמר אותו גארד.
לזלמנסון אני חושב היה מהלך מקרי.
בכל מקרה, לפי המשחק הזה, נראה שהפועל לגמרי זנחה את הפן הזה בהתקפה.
אני לא כל כך הצלחתי לקלוט את הורטון. נראה כמו הגבוהים הקלאסיים של ליגת העל. 2 מטר וצ'ופצי'ק, חזק, נייד. אבל לא נראה שיש לו סיומת טובה ליד הטבעת, לא הראה קליעה משום מקום. לא נוכחות הגנתית, לא ריב'. אנמי לחלוטין לפי המשחק הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 12:40 pm 
Hall of Famer

ושוב לדעתיהפ. תל אביב חייבת לרשום 5 זרים בליגה ולא 4
בקשר להורטון קצת סבלנות הוא נבחר לסנטר המצטיין בליגה הצרפתית בעונה שעברה ויש לו הרבה מה למכור ב2 צידי המגרש.

הערב מכבי תל אביב עם הופעת בכורה של בראון ובלי מרטין....הולינס והילארד מול חולון שתחסר את גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 2:31 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:

טוקוטו קיבל כדור ב - mid post, לא ממש מהלך post up ובדר"כ זה היה אחרי חילוף ששמר אותו גארד.
לזלמנסון אני חושב היה מהלך מקרי.
בכל מקרה, לפי המשחק הזה, נראה שהפועל לגמרי זנחה את הפן הזה בהתקפה.
אני לא כל כך הצלחתי לקלוט את הורטון. נראה כמו הגבוהים הקלאסיים של ליגת העל. 2 מטר וצ'ופצי'ק, חזק, נייד. אבל לא נראה שיש לו סיומת טובה ליד הטבעת, לא הראה קליעה משום מקום. לא נוכחות הגנתית, לא ריב'. אנמי לחלוטין לפי המשחק הזה.

אני לא רואה בזה משהו יוצא דופן, בטח בכדורסל של היום. זה לא שירושלים דחפו להנקינס בפוסט יותר מפעם-פעמיים.

לגבי הורטון, באופן כללי הוא לא מאוד מרשים עד כה, אבל אתמול הוא היה ממש חלש באופן שבעיני לא מאוד מייצג.
הבעיות שלו בסיומת היו בכל המשחקים עד כה, אבל בהגנה הוא היה נהדר וגם בריבאונד היה טוב. אתמול הוא ממש לא עשה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 3:16 pm 
Sophomore

stavs כתב:
בקיצור, המזל הגדול הוא שהלו"ז של הBCL מאוד מרווח, כי כרגע אני לא רואה מצב שאנחנו קבוצה טובה בלי להחליף לפחות זר או שניים, ואני מתקשה לראות את הקבוצה עושה חליופים כאלו בשבועיים הקרובים. מקווה שלמשחק השני מול באקן ברס, ב30.11 נגיע כבר בהרכב טוב יותר (או שהסגל הקיים ממש יפתיע אותי לטובה) ושבשביל להגיע להרכב הזה לא נצטרך ליפול ל ל0-3 כמו בעונה שעברה.

חשבתי שהתכוונת 30.10, אבל לא - ב-BCL יהיו 3 משחקים בחודשיים הקרובים! לא ייאמן.
זה מקור אחד לאופטימיות, ומקור שני הוא מבט חטוף בסגלים של היריבות שלנו. את העונה שעברה פתחנו בהפסד צמוד לקרשיאקה עם קולסון ואמבייה (והמון שחקנים איכותיים ומנוסים בכל הרמות לצידם, כמעט הדיחה את טנריפה בפליי-אין), כשת'ון מייקר משוטט מצד לצד וקייזר גייטס משחק הכי הרבה דקות. שני המובילים בדרושפאקה השנה (אולאסני וסטארקס) הם שחקנים לא צעירים בלי שום אפסייד שאצל סאריצ'ה היו עולים מהספסל. סביבם יש אוסף של טורקים ושני זרים לליגה לאומית. וזאת הקבוצה החזקה יותר בבית. בלודוויגסבורג כרגיל מהומה, מסתבר שוויטהד בא במקום רוני הארל ולא לצידו. שאר הסגל אנונימי כמעט לגמרי, כמו שהיו ראדבו וסיימון, אמנם, אבל כזכור גם המאמן התחלף. אין מקום להשוואה עם מנרסה ואפילו לא עם סטאל של איגור מיליצ'יץ' מנבחרת פולין, שמכל בית אחר היתה עושה פליי-אין.

לסיכום, 0-3 הוא תרחיש סביר הרבה יותר מאשר 3-0, גם בלי שנעשה שום שינוי בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 9:45 pm 
Sophomore

לא רע הבראון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 9:47 pm 
Sophomore

אכן כן. מכבי נראים מאוד מרשים ביחס למשחק הקודם מול גלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 9:54 pm 
Freshman

קובי כתב:
אכן כן. מכבי נראים מאוד מרשים ביחס למשחק הקודם מול גלבוע

ההבדל הוא בעיקר ביריבה. אי אפשר להשוות את האינטנסיביות ההגנתית של גלבוע לקייטנה של חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 10:26 pm 
Junior

אז נמצא היורש של מקדונלד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 10:31 pm 
Sophomore

נראה שחולון בטראומה מהמדבקות המחליקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:11 pm 
Hall of Famer

פשוט מדהים איך ההפרש ירד מ-25 ל-4 (כדקה לסיום) מבלי שחולון עושה שום דבר מיוחד, אף שחקן שם לא התעלה וכו'
מה שכן, אני לא מבין למה חולון מחכים ועד כמה הם רוצים להישאר עם הרכב שלושת הישראלים שלהם (כלומר כנראה עד הפציעה שתגיע מתישהו, חכם זה לא)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:23 pm 
Sophomore

המינהלת הודיעה רשמית שגמר הווינר סל יתקיים ב-23/10 !
רק שכחו לבדוק את לוח המשחקים שהיא עצמה קבעה: הפ.ת"א משחקת ב-22/10 נגד נס ציונה.
הימור שלי: 8/11

נערך לאחרונה על ידי em28 בתאריך ה' ספטמבר 29, 2022 11:38 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:35 pm 
Hall of Famer

בעצם גמר גביע ווינר נדחה בגלל הקבוצות שמשתתפות בליגת האלופות ועומס הלו"ז שלהן
רק ש:
1. הן בסוף לא העפילו לגמר
2. לכאורה גם משחק תחתית בליגת הכדורגל תרם לדחייה

אני תמיד "מהפוזיציה" מגחך על תלונות הלו"ז של מכבי כלפי המנהלת
אבל כאן טענות עתידיות שלהם יהיו צודקות לגמרי
יש משחקי יורוליג ב-18,20,27 לאוקטובר
כעת גמר "טורניר פתיחת עונה" - ייערך לא בפתיחת עונה, ויידחה להם משחק ליגה נוסף - אי שם בין עוד סבך של משחקי יורוליג

נבחרת ישראל צפויה לשחק ב-11 וב-14 לנובמבר, כך שגם ההצעה בהודעה הקודמת בעייתית
ועוד טרם התחילה העונה!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 29, 2022 11:54 pm 
Hall of Famer

רק לשים דברים בהשוואה למה שקורה במחוזות אחרים
בילבאו משחקת מחר את המחזור הראשון בספרד, ביום ראשון את המחזור השני, וביום שלישי בליגת האלופות בצ'כיה
מנרסה משחקת כעת את המחזור הראשון, וצפויים לה 6 משחקים סך הכל תוך 16 יום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 12:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ערוץ הספורט פשוט מזלזל בצופים שלו. רשום שידור של גביע ווינר ובמקום יש משחק טניס של ג'וקוביץ' שרק בסיומו מצטרף השידור לדקות האחרונות של המחצית הראשונה בין מכבי לחולון.
בזמן ששלף והשני קשקשו מאחוריהם שחקני מכבי זרקו בחימום לקראת המחצית השניה, וואו... כמה בריקס הם העיפו שם.

לורנזו בראון הראה שהוא בעל הבית עם דאבל דאבל של 13 נק' עם 12 אס' (על 3 איב' שהאחרון מבינהם היה בגלל החלקה על הפרקט). קטש נתן גם לבולדווין את מנת ההתקפות לנהל והוא החזיר במשחק טוב של 14 נק' (5/6 מהשדה, 4/5 מהקו) 2 כ"ח 6 אס' 4 חט' ו2 איב', אבל עדיין הייתי מעדיף לראות את בראון מנהל את ההתקפות.

שני הסנטרים נתנו משחק טוב. פויתרס התקשה מהשדה (4/12) אבל היה מצוין מהקו עם 9/10 והתנפל על ריבאונד ההתקפה (7 שהצטרפו ל4 בהגנה) והראה יכולות מגוונות יותר מאשר בתקופתו בזניט עם 3 אס' ולקיחת השומרים שלו לסל אבל לא בטוח כמה זה יעבוד מול הגנות יורוליג. ניבו מלחיץ אותי בכל פעם שהוא עולה לסל שמא יתנגש עם הראש בטבעת או בקרש או עם הפרקט בנחיתה. עדיין זה עובד לפחות מול גבוהי הליגה (7/9 מהשדה כולל 2 החטאות הטבעה) אבל אסור לתת לו את הכדור למשהו שהוא לא לוב כי עם הגב לסל או כשהוא מתבקש לעשות משהו עם הכדור כמו כדרור או מסירה זה נראה רע. הוא גם עדיין לא נגמל מהנטיה לתת לגבוה עליו הוא שומר להזיז אותו אחורה בלי הרבה התנגדות בדרך לסל. מה שבטוח, ביורוליג לא יעבוד הרכב שני הגבוהים שלא מספק שום קליעה מחוץ לצבע.

לא אהבתי את הטיילת של הגארדים של חולון בדרך לסל במקרים לא מעטים. אני לא זוכר אם זה היה בעיקר בדקות של פויתרס וניבו יחד או כאשר אחד מהם שיחק לצד קולסון/סורקין/כהן.
אפרופו קולסון, מצד אחד הוא הראה אגרסיביות בהתקפה עם 4 כ"ח ולקיחה של שומרים חלשים בעמדה 3 עם הגב לסל, אבל גם יעילות לא משהו (5/10 מ2 0/4 מ3 1/4 מהקו) ובהגנה אמנם הראה פעלתנות אבל גם לא מעט טעויות. אם הקליעה לא תיפול לו הוא עלול להיות נזק על המגרש.
רפי מנקו נראה כמו רול פלייר מוצלח שעושה 3&D עם 5/6 מהשדה כולל 4 שלשות. אני אוהב שהוא לא מהסס כשהוא מקבל את הכדור חופשי לזריקה, מחלה של ישראלים רבים בעונתם הראשונה במכבי. מעניין אם זה ייתרגם ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: