סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע הווינר 2022
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 12:26 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אומר שהמשחק שודר מההתחלה ב5+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 1:20 am 
Hall of Famer

70% לשתי נקודות לחולון זו תעודת עניות להגנה של מכבי
בפרט שחולון מרבית דקות המשחק עם 2 ישראלים על הפרקט, וניב משגב (שהוא ממש אחלה והכל) לא בדיוק גדול החודרים בליגה

אני לא מכיר מספיק את פויטרס, אבל יש לו נטייה לקחת כדור ממש מרחוק ולחדור בצורה די מגושמת במרכז הצבע. זה לא בהכרח הסתיים תמיד רע, אבל תמיד הרגיש כמו "מבוא לאיבוד".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 9:38 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
הקבוצות ברמת כישרון אחרת לגמרי
מה שהחזיק את המשחק קרוב יחסית זה הפער בין המאמנים

נו באמת. זה טייק שבאת איתו מהבית.

אם הפועל היתה קרובה למצות את הכשרון שלה במשחק הזה אפשר היה לדבר על פערי הכשרון כמה שהכריע את המשחק. הפועל הפסידה בגלל 20 איבודי כדור ובגלל ששניים מהשחקנים המרכזיים שלה לא הופיעו היום בכלל. מה ששמר את המשחק קרוב יחסית זה 18 ריבאונד התקפה.

בלי קשר, ברור שהקונספט של הפועל להחתים מלא שחקנים שלא כל כך טובים בכדורסל הוא קונספט שראוי לבחינה מחדש.

ברור שבאתי איתו מהבית. ראיתי את שתי הקבוצות משחקות בבית בטלביזיה ובאתי וידעתי איך זה יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 10:02 am 
Senior

אני לא חושב בכלל שפער בין המאמנים זה מה שהחזיק את המשחק צמוד, אני גם לא רואה שום טביעת יד מי יודע מה של המאמן שלנו בינתיים, אבל אולי העין שלי סם לא מספיק מיומנת.
מה שלי הרגיש שהחזיק את המשחק צמוד היה כמה דברים:
1. הלחץ של הפועל ת"א על הגארדים שלנו, שהיה הסיבה העיקרית לפער הדו ספרתי ברבע הראשון מלכתחילה, לא באמת יכול היה להחזיק הרבה זמן עם שחקנים כמו ג'קובן בראון. לא ראיתי אותו שומר כמו שהוא שמר בפתיחת המשחק אף פעם, באיזשהו שלב קצת נגמר לו האוויר והוא חזר להיות ג'קובן הישן והטוב. אני חושב שגם מנפורד די נרגע עם הזמן בהגנה, ורק טוקוטו המשיך ללחוץ על רנדולף ולהקשות עליו לכל אורך המשחק.

2. הקליעה של ספידי סמית, שלכאורה תפס איזה יום מאוד לא אופייני, אבל בפועל בעיקר העניש את ההגנה התל-אביבית שבאופן מודע לגמרי השאירה אותו פנוי שוב ושוב. אני חושב שעם כל הזלזול שהוא מקבל כאן (ורוב הזמן בצדק), זה כן משהו שאפשר לצפות ממנו לשחזר. הוא לא שחקן עד כדי-כך גרוע. פה אולי אפשר להגיד שההצלחה של ספידי הגיעה בגלל חוסר-מסוגלות של פרנקו, אבל אני לא חושב שהאסטסטרגיה הזו הייתה רעה כל-כך מצד הפועל ת"א, את מה שהם ספגו בנקודות של ספידי הם הרוויחו בשיבוש שאר משחק ההתקפה שלנו.

3. קאדין קרינגטון נראה כרגע בליגה אחרת משאר הקבוצה שלנו, ומרוב הקבוצה של הפועל ת"א. בשלב הזה של העונה שחקן כמוהו מספיק כדי לשמור משחקים כאלו צמודים, אבל אם אתה מדבר על מאזן הכשרון בשתי הקבוצות, אתה לא יכול להתעלם מזה.

בסה"כ אני מסכים שהם נראים כמו הקבוצה המוכשרת יותר, וכרגע גם הטובה יותר, אבל לא ראיתי איזה נוק-אאוט בין המאמנים שהצליח להשאיר אותנו קרובים באופן סנסציוני, אלו פשוט הפערים בין הקבוצות כרגע, ובאותה מידה ש3 הנקודות שלמעלה עבדו לטובתנו, הנקודה שהנקינס היה כזה חושך וזלמנסון היה באמת 3 או 4 רמות מעליו זו נקודה שעבדה מצוין לזכותם, אבל אני מאוד רוצה להאמין שלא תעבוד בצורה כל-כך מובהקת בהמשך העונה.
'רמות כישרון אחרות' מרגיש כמו הגזמה די גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 11:03 am 
Hall of Famer

לא מבין מה עבר לראשי חולון שהחתימו 3 ישראלים בכירים בלבד.זה פשוט לא מובן וזה חתיכת מחדל לקבוצה בסדר גודל של המועדון.גם גודס בריאיון לערוץ חמש טוען שחסר להם ישראלי בכיר הבעיה שכרגע חוץ ממקל ובריסקר שהם לא מה שחולון צריכה אף אחד לא פנוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 5:03 pm 
Sophomore

בלי קשר לחולון ורמתה, אני חושב שמכבי בנתה סגל מפחיד השנה, בניגוד להמון שנים קודמות שזכורות לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 5:16 pm 
Hall of Famer

אני בספק כמה שנים התחילו בלי האמירה (המאוד הגיונית בפני עצמה בכל פעם, לא אומר שלא) שמכבי השנה בנתה סגל שישלוט ללא עוררין במסגרות הישראליות
ואז איכשהו הם מצליחים להרוס את עצמם תוך כדי העונה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 30, 2022 10:11 pm 
Sophomore

אני חושב שהסגל של מכבי השנה שווה פיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 01, 2022 9:19 pm 
Hall of Famer

של גביע ווינר לפחות

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 02, 2022 2:14 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
אני חושב שהסגל של מכבי השנה שווה פיינל פור

יש למכבי קו אחורי ברמה סבירה פלוס ליורוליג אבל הקו הקדמי על הנייר נראה כאחד החלשים במפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה