סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 1:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
יאללה, המשך לת'רד על המערב שהוא כאן:
viewtopic.php?f=1&t=19741
ולת'רד מהעונה שעברה שהוא כאן:
viewtopic.php?f=1&t=19286

שוב - סקירה של הקבוצות בערך לפי דרגים, אולי תהיה קצת יותר קצרה מזו של המערב, כי זה לקח יותר זמן משקיוויתי.

אמנם טאנקינג, אבל אולי יהיה כיף לראות
אני מחבב מאוד את הקבוצות הגרועות במזרח, בכל אחת מהם יש לפחות שחקן אחד, וברוב המקרים שניים שהם בין צעירים מבטיחים ומעניינים לכוכבים עתידיים בליגה. אני אישית לגמרי חושב שאני הולך לראות לא מעט משחקים של הקבוצות האלו.

אינדיאנה פייסרס:
טיפ-טיפה כמו הספרס, גם הפייסרס זה פרנצ'ייז שלא היה כבר המון שנים מהקבוצות הבאמת גרועות של הליגה (ובניגוד לספרס, כמובן, לא הרבו להיות מאריות הליגה). לשם שינוי נראה שהם הולכים לשם, אבל כאמור - זה לא שהם סקראבס נטו. טייריס האליברטון המהמם אולי נעשה טיפה אוברייטד סביב הטרייד מהקינגס, אבל הוא בובה של שחקן, בנדיקט מתורין - הבחירה ה6 מהדראפט האחרון הולך רוקי מעניין העונה, כריס דוארטה ואייזיאה ג'קסון נתנו עונות רוקי מעניינות יותר (דוארטה) או פחות (ג'קסון) לפני שנה, ובאדי הילד ומיילס טרנר אמנם כמעט איבדו את היישות הפיזית שלהם והפכו ליישויות שרק מתקיימות בידיעות על טריידים פוטנציאלים ללייקרס, אבל כשהם כן משחקים הם שחקני כדורסל לא רעים.
ובכל זאת, החץ של הפייסרס העונה הוא כלפי מטה, ואם הוא לא יהיה מספיק כלפי מטה, סמכו עליהם שיישלחו איזה שחקן או שניים בטרייד. יכולים אולי לעשות איזה 26-27 נצחונות ולסיים 13 במזרח, אבל למה להם? מהמר על איזה 21-24 נצחונות ואחד משני המקומות האחרונים.

דטרויט פיסטונס:
העתיד של דטרויט מתחיל להראות די ורוד. קייד קאנינגהם אמנם התחיל קצת חלש את עונת הרוקי שלו, והיה לא כל-כך יעיל עד סיומה (הרבה בגלל מספרי הגעה לקו נמוכים לאללה), אבל גם הראה המון המון המון כדורסל, סאדיק ביי המשיך להראות ניצוצות וערב הדראפט שבו בחרו את ג'יידן אייבי וג'יילן דורן נראה לפחות בשלב הזה כנצחון גדול, אבל אני טיפה פחות אופטימי לגבי ההווה שם. בוגאס נותנים להם 29.5 נצחונות, כבר שמעתי דיבורים על אולי אפילו לגרד את הפליי-אין, לא כל-כך רואה את זה קורה.
דטרויט תהיה קבוצה נחמדה שלפרקים יהיה מאוד כיף לראות (והשילוב של המהירות של אייבי והשליטה בקצב של קייד יכול להיות תענוג גדול) ולפרקים יראה כמו קבוצת ג'י ליג משודרגת.
איבדו בקיץ את ג'רמי גראנט וקלי אוליניק, אבל הביאו את בויאן בוגדנוביץ', אלק ברקס ונרלנס נואל, שאם יישארו שם עד סוף העונה, אולי עוד יוסיפו להם קצת נצחונות.
לדעתי 28-30 נצחונות זה התסריט האופטימי, והפסימי יהיה דומה לעונה שעברה, אבל בינינו - זה עוד מקרה שבו הנצחונות הם לא מה שחשוב, אלא ההתפתחות של הצעירים - אם קייד ואייבי יראו טוב, הפיסטונס יהיו מרוצים.

אורלנדו מג'יק:
פחות או יותר בא לי לעשות העתק-הדבק למה שכתבתי על הפיסטונס ורק להחליף שמות.
אורלנדו אולי לא יהיו טובים מאוד העונה (למרות שלדעתי יוכלו להפתיע), אבל העתיד שם נראה טוב. פאולו באנקרו נבחר ראשון בדראפט ונראה כמו פרוספקט מעניין לאללה, פרנץ ואגנר יהיה אולסטאר לפחות פעם אחת בקריירה, סאגס היה גרוע בעונה שעברה, אבל מוקדם לומר שלא יהיה אחלה גארד בעתיד, קול אנתוני היה אחלה בעונה שעברה, אבל לא יודע אם יהיה יותר מזה, וגם וונדל קרטר ג'וניור ומרקל פולץ עדיין די צעירים ונראו לא רע, אולי אפילו יהיו כשירים סוף סוף.
אורלנדו יכולים אפילו לחצות את רף ה30 נצחונות, ויכולים ליפול שוב לאיזור ה23 ומטה, שזה אולי לא דבר רע כל-כך, אבל האמת שאני לא רואה סיבה שזה יקרה.
מעט מאוד שינויים בסגל ביחס לעונה שעברה, בקטע די מפתיע.

יחפשו פלייאוף, אבל יהיה פחות כיף לראות
שארלוט הורנטס:
מי היה מאמין שרק לפני שנה ההורנטס היו מהקבוצות המגניבות והכיפיות של הליגה - לאמלו היה אחרי עונת רוקי מצוינת, מיילס ברידג'ס היה אחד השחקנים המלהיבים בליגה ועם מומנטום חיובי, היה נראה שעשו דראפט טוב, חשבנו שגורדון הייוורד יהיה טיפה בריא. מאז לאמלו אמנם נתן עונה טובה, אבל ההתלהבות סביבו טיפה הצטננה (בעיקר כי חלאס, הבחור לא שומר), אף אחד מהרוקים לא הראה כלום, המאמן שהם מינו בקיץ החליט להבריז להם ברגע האחרון ומעל הכל - מיילס ברידג'ס הכה את אשתו וכרגע נראה קרוב יותר לכלא מאשר לחוזה הבא בליגה. הביאו בדראפט את מארק וויליאמס, שנראה די כמו מה שהם צריכים ובערך שום דבר אחר. גם לא איבדו הרבה - בעיקר את מונטרז הארל שגם ככה לא נתן להם את ההגנה שהם צריכים.
אפילו התסריט האופטימי לא כל-כך ורוד בעיני, ויהיה משהו כמו השתחלות לפליי-אין. בתסריט הפסימי הם מתחילים גרוע את העונה, חוטפים 140 נקודות פעם בשבוע ואז זורקים את העונה ומצטרפים למירוץ הטאנקים. אולי זה בכלל התסריט האופטימי.

וושינגטון וויזארדס:
דני, דני, דני ואיך אפשר בלי עוד קצת דני?
הוויזארדס נמצאים באחד המקומות האפורים בליגה.
פתחו את העונה שעברה ממש טוב ונראו כמו אחד הדברים היותר מעניינים בליגה ואז זה דעך ונעלם.
אם יש קצת אור בקצה המנהרה שם, זה שפורזינגיס היה לא רע כל-כך בעונה שעברה והעונה יזכה לשחק לראשונה עם בראדלי ביל. קוזמה היה סבבה, ואני מחבב את וויל בארטון שהגיע ביחד עם מונטה מוריס מדנבר.
חוץ משני אלו, הביאו גם את ג'וני דייויס בבחירה ה-10 בדראפט, אולי הוא יהיה באסט, אולי יהיה טוב, בטוח שסימי ריגר יספר בדיחות על זה שהוא לא מוסר אף פעם.
אה, ויש גם את דני אבדיה, אבל האמת היא שהוא לא עד כדי-כך מעניין אותי, ומי שהוא כן מעניין אותו יותר, מוזמן לת'רד שנפתח עליו השבוע, או לכל אתרי הספורט הישראליים.
דירגתי ארבע קבוצות מתחתיהם, אז התסריט האופטימי הוא נניח שהם יעקפו עוד איזה 2-3 ויסיימו באיזור מקומוץ 8-9 במזרח, וסביב ה50%.
התסריט הפסימי הוא שהם לא יעקפו אף קבוצה אחרת, אולי אפילו ייפלו מתחת אחד מהארבע שדירגתי מאחוריהן, מקומות 11-12 ככה.

ניו יורק ניקס:
הניקס הם הקינגס של המזרח. וכיאה לקינגס של המזרח, אני חושב שהם יכולים להפתיע העונה לטובה, אבל בעיקר אם תנמיכו ציפיות לגביהם, כמו שאתם אמורים.
נכון שלפני שנתיים זה כנראה היה חתיכת פוקס אובראצ'יברי ושאין הרבה סיכוי שהם יסיימו שוב במקום הרביעי במזרח, אבל ככה אני גם חושב שהעונה שעברה הייתה נפילה אנדראצ'יברית ושכנראה גרוע ממנה לא יהיה.
הביאו בקיץ את ג'יילן ברנסון, בחוזה שלרגע יכול להראות מוגזם, אבל אני בספק אם ייחשב כזה בקרוב, יחד עם שיפור שעשוי להגיע אצל בארט ושנת התאוששות של ג'וליוס רנדל, זו יכולה להיות שלישיית שמאליים די מגניבה וקשה לשמירה. חוץ מברנסון הביאו גם את איזייאה הרטנשטיין, איבדו את נרלנס נואל, אלק ברקס, קמבה וטאז' גיבסון אהובו של תיבס, שאולי יאלץ למורת רוחו לשתף חלק מהצעירים המוכשרים שלהם עכשיו, אולי אפילו את אובי טופין.
התסריט האופטימי הוא בעיני משהו כמו ביתיות בפליי-אין, כלומר מקומות 7-8. הפסימי יהיה פספוס של הפליי-אין, אבל האמת היא שאני קצת יותר מאמין בהם מזה, לא חושב שיפספסו.

יקוו ואולי גם יצליחו להפתיע
שיקאגו בולס:
קצת קשה לסכם את העונה הקודמת של הבולס. הם היו הפתעה חיובית בתחילתה אבל לאט לאט דעכו, בעיקר בגלל פציעות, אבל גם בשיא - פשוט לא הצליחו לנצח את הקבוצות הטובות באמת.
אז כן יש שם קבוצה מעניינת, ואם לונזו וקארוסו ופטריק וויליאמס יהיו בריאים יותר העונה, ו-ווצ'ביץ' ייתן עונת קליעה טובה יותר, הם יוכלו לעשות דברים מעניינים. מצד שני, נשמע שלונזו עדיין רחוק מלהיות בריא, ודרוזן שהיה הסיבה העיקרית להצלחה היחסית שלהם בעונה הקודמת כבר לא צעיר, ותסריט שבו הוא לא מצליח לשחזר את העונה ההיא, הוא לא מופרך במיוחד. אז קשה לנבא שיפור גדול מדי. הביאו בקיץ את אנדרה דראמונד וגוראן דראגיץ' - שניהם לא רעים, אבל כבר אחרי השיא, ולא איבדו שום דבר מיוחד, אז זה אחלה.
עדיין אני חושב שהתסריט האופטימי ביותר יהיה עונה סדירה טובה שבה אולי יצליחו לסדר לעצמם סדרת סיבוב ראשון שהם יכולים לעבור.
תסריט פסימי יהיה כנראה די דומה לאיך שהעונה הקודמת יסתיימה - בתחתית של הפלייאוף, אולי אפילו פליי-אין.

אטלנטה הוקס:
בדומה לניקס - אטלנטה היו אוברא'ציברים לפני שנתיים ודי אנדראצ'יברים בעונה שעברה.
טריי יאנג הוא עדיין שחקן התקפה פנומנלי שיכול לפעמים לנצח משחקים לבד, אבל נדמה שלאט לאט ההגנה שלו (לא רק היכולת, לי זה נראה גם כמו מחסור מסוים במאמץ) מתחילה לרדוף אותו.
דז'ונטה מארי, לפחות על הנייר, אמור להתאים מאוד טוב לידו ובינתיים בפריסיזן זה נראה טוב, ויחד עם דיאנדרה האנטר, ג'ון קולינס ואוקונגוו (וגם בוגדן בוגדן וקאפלה), ההוקס עדיין צעירים ומוכשרים, אז אולי יש שם עוד ריצת פלייאוף בקרוב.
הוסיפו את שני האחים הפחות מוצלחים לבית משפחת הולידיי ואיבדו את לו-וויל, גלינארי, ואת קווין הוארטר שהוא כנראה האבידה המשמעותית יותר.
אני יכול לראות את ההוקס עם קצת מזל עושים שם גמר מזרח, אבל כנראה שמטרה מכובדת וריאלית יותר תהיה חצי גמר מזרח.
במקרה הרע הם יעשו עוד עונה חסרת הגנה וחשק וימצאו את עצמם בפליי-אין שוב. במקרה כזה, הייתי מתחיל לחשוב שם שוב על האם טריי הוא האיש.

טורונטו ראפטורס:
הראפטורס הם קבוצה טיפה אפורה, אבל גם די מגניבה. כולם שם, חוץ מפרד ואן וליט, הם בערך באותו גובה, ניק נרס לפעמים מריץ תרגילים שמתחילים במבנה שנראה יותר מפוטבול, וסקוטי בארנס נתן עונת רוקי נהדרת.
אני חושב שהתקרה שם כן נמוכה קצת, בעיקר בגלל שאין להם איזה כוכב גדול מאוד (עם כל הכבוד לסיאקם שנתן חצי שני אדיר לעונה, אבל הוא מרגיש לי כמו שחקן עציר יותר מהאופציות הראשונות של כל הקבוצות שעוד לא סקרתי כאן), אבל זה לא אומר שהם לא יוכלו להפתיע, והרצפה שם לגמרי גבוהה יותר משל אטלנטה, למשל.
אני חושב שהכי נמוך שהרפטורס יוכלו ליפול זה איפשהו באיזור מקומות 7-8, והתסריט הכי אופטימי הוא כנראה מאבק על עלייה לגמר המזרח, אולי יצליחו גם. כנראה שלא.
התוספות העיקריות הן של אוטו פורטר ושל כוכב הקולנוע (או הנטפליקס) חואנצ'ו. האבידה הכי משמעותית היא כנראה סבי מיכאליוק, ככה שאולי היה עדיף פשוט לדלג על החלק הזה בסקירה.

קליבלנד קאבלירס:
אני מאוד אוהב את מה שעושים בקליבלנד. יש שלד מגניב וצעיר עם גארלנד, מובלי ואלן שיכול להיות אפילו מעולה בעוד כמה שנים? לא עוצר מבעדם לנסות לעשות מהלכים כבר עכשיו.
דונובן מיטצ'ל הוא אולי לא הגארד הכי קלאסי לשים ליד גארלנד, אבל עונה טוב מאוד על הצורך שלהם בעוד שחקן יוצר.
אוון מובלי נראה כמי שיכול להיות הדבר הבא בעולם הביגמנים של הNBA, אבל אני אפילו לא בטוח שהוא הביג-מן הכי טוב שלהם ברגע זה, כי ג'ארט אלן הוא בובה של שחקן והוכיח את חשיבותו כשהקבוצה הידרדרה די הרבה בלעדיו לפני עונה (אבל יכול להיות שכבר בעונה הקרובה המצב הזה יתהפך).
חוץ ממיט'צל, הקאבס גם החזירו את ריקי רוביו שהיה טוב מאוד בשבילם עד שנפצע לפני עונה, את ראול נטו הקצת מעצבן, את רובין לופז החביב ואת אח של מובלי, כי זה מה שעושים כשלפרנצ'ייז פלייר שלך יש אח שחקן. איבדו את לאורי מרקאנן, את קולין סקסטון שלא שיחק בעונה החולפת ואת רונדו שהיה מוטב אם לא היה משחק. הקאבס צריכים להיות הרבה יותר טובים העונה.
יכולים לעשות גמר מזרח? אולי, אבל לא בטוח ואני חושב שהם לא צריכים להיות מאוכזבים אם לא, מעבר של סיבוב אחד בפלייאוף יהיה ממש אחלה בשבילם.
תסריט פסימי ומאכזב כנראה יכלול הדחה בפליי-אין שוב. אין סיבה שזה יקרה.

אין לי מושג איפה לשים אותם
ברוקלין נטס:
על הנייר הם עדיין קונטנדרית של ממש - דוראנט, קיירי וסימונס זו אולי השלישייה הכי מוכשרת בליגה, ואם לא אז מהמוכשרות. וגם זה לא שאין שם שחקנים משלימים טובים (פאטי מילס, סת' קארי, קלקסטון, רויס אוניל שהגיע מיוטה, ג'ו האריס), אבל מצד שני - הם היו קונטנדרים על הנייר אפילו בעונה החולפת ואז התפוגגו להם בפלייאוף עם סוויפ מבוסטון.
בתאוריה, יכולה להיות כאן אליפות, אבל קודם כל שיצליחו בכלל לייצר יותר טראפיק שקשור בכדורסל מאשר במה שמסביב, ואפילו אם זה יקרה - יכול להיות שדוראנט כבר קצת מאחורי השיא? או שקיירי הוא קצת פחות קוסם כשהוא נדרש לשחק 4 פעמים בשבוע, במקום מתי שבא לו? או שסימונס הוא עדיין שחקן שלא רק מפחד לזרוק מבחוץ, אלא גם מהעונשין.
התסריט הפסימי הוא שדברים יתפוצצו שוב באמצע העונה, והחשוד המיידי לגרום לדבר כזה הוא כנראה הפלאט-ארת'ר הטמבל שלהם, אבל אולי זה בכלל יהיה שוב דוראנט שירצה את ראשו של הGM, המאמן או הבעלים.

עם קצת מזל, קונטנדריות
מיאמי היט:
מיאמי היו רחוקים החלטה אחת טובה של באטלר מלהגיע לגמר הליגה בפעם השנייה תוך שלוש השנים (טוב נו, להגיע להארכה של משחק 7), ובכל זאת הם בעיני קצת מאחורי 3 הקבוצות הבאות.
אולי זה בגלל שהם זקנים, אולי זה בגלל שהם איבדו את טאקר, שהיה שחקן מאוד חשוב שם לקבוצה הבאה שאסקור כאן, אולי בגלל שגם בעונה שעברה הם לא היו באמת אחת משתי הקבוצות הכי טובות במזרח לדעתי.
ובכל זאת, קבוצה עמוקה ומוכשרת, ג'ימי היה שוב אדיר בפלייאוף האחרון, אחרי ששנה קודם יאניס גרם לו להראות כמו שחקן עבר, וריילי וספולסטרה איכשהו בכל פעם מצליחים לייצר עוד איזה קלעי משום מקום. השאלה העיקרית היא מי זה יהיה הפעם - היווד הייסמית'? מייקל מולדר? אולי ג'מאל קיין? נשבע שכולם שחקנים אמיתיים מהסגל שלהם ושאחד מהם הולך לדפוק 9 שלשות במשחק עם שידור בינלאומי, כי ככה זה איתם.
התחזית האופטימית? כנראה חזרה לגמר הליגה, שתהיה הישג מרשים לאללה.
הפסימי? הדחה מוקדמת בפלייאוף, כמו לפני שנתיים. בעצם אפשר לומר שאת שני התסריטים האלו ראינו ממש לאחרונה.

פילדלפיה 76רס:
בשקט בשקט, בפילי עשו אחלה קיץ. החוזה של טאקר, של 40 מיל' ל3 שנים הוא קצת שערורייתי לשחקן בגילו, אבל הוא לא נראה רחוק מהשיא אפילו במעט, דיאנתוני מלטון הוא אחד ההעברות הטובות של הקיץ, ודניאל האוס היה מאוד טוב ביוסטון עם הארדן וטאקר, אז אולי זה יעבוד שוב.
אם טייריס מקסי ימשיך להשתפר והארדן באמת מסוגל להראות טוב יותר כמו שהוא טוען, הם יכולים להפתיע, אבל זה ייפול בראש ובראשונה על אמביד, שנתן שנתיים אדירות פשוט בעונה הסדירה, אבל איכשהו בכל פעם מגיע לפלייאוף פצוע ודי נופל ביעילות באיזשהו שלב.
התחזית האופטימית היא גמר הליגה, אולי אפילו אליפות? הפסימית, אם אמביד בריא, תהיה הדחה שוב בסיבוב השני, ואם הוא פצוע - תהיה בעיקר זה שהוא פצוע.

קונטנדריות לגמרי
בוסטון סלטיקס:
הסלטיקס נמצאים בדיוק בחלק הקצת-יותר-נמוך אבל עדיין גבוה של רכבת ההרים שעברה עליהם בשנה האחרונה.
זה התחיל עם חצי עונה ראשון מעפן לגמרי, ומאזן שלישי אחרי 41 משחקים, נמשך עם חצי עונה שני אדיר פשוט, והמקום השני במזרח, אחר-כך הגעה מרשימה לגמר הליגה והפסד מכובד לווריורס אחרי פלייאוף מתיש, אבל אז הגיע הסיפור המשונה מעט של יודוקה (שעשה אחלה עונת רוקי כמאמן) וגם פציעה חוזרת של רוב וויליאמס (ובאופן פחות, גם של גלינארי שחתם שם הקיץ) ופתאום החץ של בוסטון פונה קצת פחות למעלה.
ועדיין, בוסטון צריכים להיות מהקבוצות החזקות בליגה, בעיקר אם ברוגדון שצורף הקיץ יצליח להישאר בריא, או אם אל הורפורד ישתה עוד כמה שלוקים ממעיין הנעורים שהוא מצא איפשהו במסצ'וסטס בעונה האחרונה, או אם טייטום ובראון ימשיכו להשתפר.
אין ספק שהתסריט האופטימי שם הוא אליפות, הם כנראה לא צריכים להיות מאוכזבים מאוד מפחות, אבל אפילו בלי יודוקה - זה אמור להיות בהישג ידם.
התסריט הפסימי הוא שהסיפור הזה יתחיל להתפורר שוב, שההשפעה של יודוקה כמאמן תתגלה כמשמעותית למדי ושטיימלורד פשוט לא יצליח להיות בריא. הדחה בסיבוב הראשון היא אולי מעט סטרץ', אבל בסיבוב השני לא כל-כך.

מילווקי באקס:
בעיני, אלמלא הפציעה של מידלטון בסיבוב הראשון מול הבולס, מילווקי מגיע הנה כאלופת בק-טו-בק. בהתחשב בזה שהם לקחו את בוסטון למשחק 7 בלעדיו, אני לא חושב שזה אפילו כזה טייק אמיץ.
אז מטבע הדברים, הם מועמדים חזקים מאוד לזכייה גם העונה וכל עוד יאניס שם ובריא, זה לא אמור להשתנות, אבל אני מאוכזב קצת מהקיץ שהבאקס עשו, ובכלל מהמהלכים שלהם בשנה האחרונה.
הם הוסיפו בעיקר את ג'ו אינגלס, שכרגע פצוע ואמור לחזור רק באמצע העונה (והוא בעצמו כבר די זקן) ואת מרז'ון בושמפ הרוקי שאני לא מאוד מתלהב ממנו, ממה שראיתי. מנגד, הם גם לא איבדו ממש אף אחד, מה שבעיקר מסמל את האמון שלהם ביכולת שלהם ללכת עד הסוף עם הסגל הקיים.
זה אולי מוצדק, אבל אולי גם טיפה זחוח, כשבפועל מדובר בקבוצה שהיא בכל זאת די זקנה (חוץ מיאניס), וגם לא עמוקה במיוחד. אם הבאקס יצליחו להשיג עוד איזה ווינג אחד די טוב לסגל שדי חסר כאלו כרגע, אני אהיה די אופטימי לגבי הסיכוי שלהם לזכות באליפות שוב, וגם בלי אחד כזה - זה תסריט מאוד ריאלי. מצד שני, באנקר לגמר הליגה הם לא, ובקבוצה שבה יש איזה ארבעה-חמישה שחקני מפתח מאוד מאוד משמעותיים, כל פציעה לאחד מהם יכולה לפגוע משמעותית בסיכוי הזה.
ובכל זאת, כל עוד יאניס עושה עונה בריאה, הבאקס יעברו סיבוב פלייאוף אחד לפחות ויאיימו חזק על התואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 1:23 pm 
Hall of Famer

הקבוצה שהכי מעניינת אותי היום בליגה זו קליבלנד. דונובן מיטצ'ל הוא חתיכת סקורר ובגיל מעולה, הוא וגארלנד ביחד זה מאד מעניין, בטח בגיבוי של ריקי. אלן ומובלי בגיבוי של לאב ורולו גם חתיכת קו קדמי. אם החבר'ה הלא רעים בכלל שיש להם בסווינג גם יעלו רמה, זה לא יפתיע אותי התמודדות רצינית עת המזרח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 1:45 pm 
Hall of Famer

קצת מתבאס שאין לי כבר זמן לעשות ת'רדים מושקעים כמו פעם עבור כל בית אבל זה מה יש.
הליגה עוברת כ"כ הרבה שינויים, אני כבר בקושי מצליח לעקוב מי משחק איפה ובאיזו חמישיה.
כן השתמשתי הרבה בזמנו באתר הזה, ולמי שצריך זה יכול לעשות לא מעט סדר:
https://en.hispanosnba.com/transactions

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 1:51 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
קצת מתבאס שאין לי כבר זמן לעשות ת'רדים מושקעים כמו פעם עבור כל בית אבל זה מה יש.
הליגה עוברת כ"כ הרבה שינויים, אני כבר בקושי מצליח לעקוב מי משחק איפה ובאיזו חמישיה.
כן השתמשתי הרבה בזמנו באתר הזה, ולמי שצריך זה יכול לעשות לא מעט סדר:
https://en.hispanosnba.com/transactions

אהבתי את הקטגוריה
Hispanic players salaries

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 2:27 pm 
Hall of Famer

כמה סנטים שלי על המזרח:
בית מרכזי:
הקבוצה החזקה כאן זו מילווקי, בעיקר בזכות יאניס. לפני בערך שנתיים כבר דיברתי על כך שהדומיננטיות שלו במזרח (ואולי בכלל בליגה?) מזכירה את זו של לברון בימיו הגדולים. הסגל המשלים של מילווקי מזהיר, וגם עם מידלטון והולידיי בריאים, הסגל המסייע בעייתי משהו. מתיוס, איבקה, לופז, ג'ורג' היל, ג'ו אינגלס (פצוע) הם וטרנים אבל הזדקנו בעוד שנה ולא בטוח כמה למישהו מהם יש עוד יותר מדי דלק במיכל. אנטטוקומפו האח נמצא בשביל הפוסטר בעיקר. משאיר בעיקר את גרייסון אלן, פאט קונוטון ובובי פורטיס כרול פליירים. הם ישמחו מאוד לחיזוק מתישהו במהלך העונה, אבל אין להם יותר מדי טריידינג צ'יפס.

בקליבלנד בהחלט נבנה משהו מעניין. את גארלנד מאוד אהבתי לראות עונה שעברה. הוא לא בשורה הראשונה של הרכזים בליגה מפוצצת רכזים כשרוניים, אבל גם להיות טיר 2-3 זה בסדר גמור וביום נתון גם יכול להתמודד בכבוד או אפילו להאפיל על רכזים בכירים יותר. ג'ארט אלן, קאריס לוורט, אוון מובלי (פצוע כרגע), דונובן מיצ'ל, ריקי רוביו, רובין לופז. יש חומר טוב גם לחמישיה ראשונה אבל כמה רול פליירים לא רעים. כן סימן שאלה בנוגע לבריאות של השחקנים. הרבה שחקנים עם רקע של פציעות. מיצ'ל יפרח במזרח החלש. רוב הכוכבים שהגיעו מהמערב למזרח לרוב נהנו.

שיקגו די צועדת במקום ואני לא כ"כ מבין את המהלכים של ההנהלה. בגדול, הביאו את גוראן דרגיץ' ואנדרה דראמונד בשלהי הקריירה; רוקיז שלא אמורים לתת אימפקט. עליהם להוסיף את הסגל הקיים - ווץ', לאבין, דרוזן, קובי וייט, דוסונמו, פטריק ויליאמס, קארוסו, לונזו (פצוע). בעונה שעברה הם אפילו הובילו את המזרח בשלב מסוים אבל סיימו בסופו של דבר נמוך יותר וחטפו 4-1 קליל ממילווקי. לא חושב שיהיה שינוי מיוחד העונה. יכול להיות שאפילו יתדרדרו.

אינדיאנה בדרך הבטוחה ללוטרי. מיילס טרנר לא הולך להשתפר - שחקן של 12-13 נק', 7 ריב' ו-2-3 חסימות למשחק. זה בסדר, אבל הוא טיר 2-3 של הסנטרים בליגה. האליברטון עוד צעיר אבל יש פוטנציאל לפריצה בעונה השלישית שלו בליגה, נצטרך לחכות ולראות. באדי הילד סקורר טוב בסה"כ. יחד עם זאת, 2.5 שחקנים ועוד כמה רול פליירים בינוניים לא יביאו את הפייסרס רחוק.

בדטרויט יש סגל חביב, אבל יגיעו כמה רחוק שקייד קנינגהאם ייקח אותם. יש כמה שמות מעניינים כמו בויאן או קמבה, אבל לא מרגיש שזה יתרומם יותר מדי. לוטרי די מובהק.

בית אטלנטי
בית מעניין.
ברוקלין תנסה לעשות קולות של קונטנדרית אחרי קיץ לא פשוט שבו דוראנט ביקש לעזוב אבל התחרט ועשה סולחה עם הג'י אם וסטיב נאש. כשרון יש בכמויות. השאלה כמה הברגים הרופפים של בן סימונס וקיירי אירווינג לא יפגעו בקבוצה. אם הם בריאים בגוף ובנפש, זו בהחלט קונטנדרית.

בוסטון תנסה להתגבר על הפציעות (רוברט ויליאמס, גלינארי) והשערוריות של הקיץ של המאמן יודוקה. הסגל מצוין, עם התוספת של ברוגדון ובלייק גריפין. בתחושה שלי טייטום הוא מנהיג הקבוצה וג'יילן בראון הוא כינור שני. השאלה אם הם יצליחו להמשיך to coexist, או שבנקודה מסוימת האגו של בראון יוביל אותו לרצות להיות כוכב מוביל בקבוצה אחרת. לאו דווקא משהו מבוסס מדי, אבל תחושה כללית והיכרות עם מצבים דומים שראינו בליגה בעבר.

פילי להערכתי לא תגיע רחוק מאוד. אולי חצי גמר מזרח. כבר שתי עונות שהארדן ירד משמעותית במספרים ובכלל ביעילות הכללית ובמוטיבציה אולי גם. אמביד הוא אמביד ולדעתי ימשיך לתת את הטון. יש להם סגל משלים טוב סה"כ עם טוביאס, פורקמאז, מקסי, מילטון, ניאנג, ת'ייבול, מונטרז הארל ופי ג'יי טאקר, אבל בסופו של יום צריך שחקנים שיודעים לשים את הכתום בחישוק, ובסגל הזה השחקנים העיקריים שיודעים לעשות את זה הם אמביד, הארדן, טוביאס ומקסי. גם אין יותר מדי שחקנים שיודעים לייצר מצבי קליעה לאחרים. בעיקר הארדן וקצת מקסי וטוביאס.

טורונטו יכולה להיות המרענן הרשמי של העונה. סקוטי בארנס נתן עונת רוקי טובה. סיאקאם נתן עונה טובה מאוד שנה שעברה. פרדי ון וליט, גרי טרנט ג'וניור, ת'אד יאנג, בו קרוז (סליחה, חואנצ'ו הרננגומז), אוטו פורטר. שחקנים משלימים שרובם עם יד לשלוש. מאמן מוערך כמו ניק נרס. בהחלט יכולים להפתיע בעונה הסדירה, אם כי בפלייאוף לא חושב שיהיה מה לבנות עליהם. סיבוב ראשון גג.

אחרונה ולא חביבה - הניקס. יש תחושה באוויר שהסגל הזה שרץ כבר כמה שנים ביחד טיפה התבגר. ההחתמה הגדולה שלהם הקיץ זה ג'יילן ברונסון. אהבתי את ברונסון בדאלאס אבל אחרי הכל הוא היה הגארד שקולע לצד לוקה. לא בטוח שהוא יהפוך להיות כוכב ענק. מעבר לזה, רוטציה של הרבה שחקנים שהם בסדר, אבל אף אחד מהם לא בולט בתור אחד שיכול לשים מספרים גדולים על הלוח. יש סיטואציה שהם יוכלו להיות באזור הפלייאוף / פלייאין, ואם ת'יבודו ממש ממש יצליח לאחד את השורות, גם קצת יותר מזה.

בית דרום מזרחי
בית עם הרבה קבוצות למל"מ.
מיאמי כבר כמה שנים רצה חזק בצמרת. הרבה בזכות הנהלה טובה, וגם מאמן שנחשב ע"י רבים לטוב בליגה. כמעט כל הסגל נשאר מלבד טאקר שחתך לפילי והכבשה השחורה לבית מוריס שעבר לברוקלין. בהינתן יכולת רגילה של באטלר, אדבאיו והירו הם לוקחים את הבית די בקלות.

מי שתפריע להיט בצמרת הבית זו אטלנטה. טרה יאנג אחד הסקוררים הקטלניים בליגה. הוסיפו גם בקיץ את דז'ונטה מאריי מהספרס. האחים הולידיי גם הגיעו. הרוקי איי ג'יי גריפין גם הראה ניצוצות במשחקי ההכנה. בוגדנוביץ', קאפלה, ג'ון קולינס, דאנדרה האנטר, גם רצים לא רע בכלל ביחד. בסוף זה יהיה תלוי בעיקר ביכולת של טרה יאנג ומאריי.

בשארלוט ראינו קבוצה חביבה מאוד בעונה שעברה, עם ביצועים מרהיבים של האח המוצלח לבית בול, לאמלו. גורדון הייוורד כבר לא הכוכב שהיה ביוטה אבל שחקן תורם. לא חושב שיגיעו לפלייאוף, אבל יהיה נחמד לראות אותם לפעמים.

אורלנדו כבר כמה שנים מנסים לעשות שינויים ולא מצליחים. פאולו באנקרו אמור להיות הבאנקר שיביא אותם חזרה למרכז הבמה. שאר הסגל די חלש לדעתי, והם יבלו עוד עונה אחת לפחות בלוטרי.

וושינגטון גם כן תבלה כנראה עוד עונה בלוטרי. ביל צפוי להמשיך לתת תפוקה, ואני בהחלט מצפה גם לקפיצת מדרגה במספרים של דני אבדיה, אבל בסה"כ לא צופה גדולות ונצורות. בהחלט אפשר להגיד שאם כל הכוכבים יסתדרו, זו קבוצה מעניינת - ויל בארטון נתן כמה שנים יפות בפורטלנד ודנבר, ופורזינגיס בלי פציעות הוא חד-קרן שכל קבוצה בליגה יכלה להיעזר בו. כאמור, לא רואה את זה קורה כ"כ.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 3:22 pm 
מנהל פורום

כמו גימל, גמני תחת מגבלות זמן, בימים אלו
אז אגיד שאם אני בוגאס אני שם אנדר על
1. שארלוט, היא הולכת להיות קבוצת לוטרי לכל דבר ועניין, קצת היילייטים לליגפאס וזהו
2. מילווקי, חושב שהכח המסייע ליאניס מקבל הערכת ייתר, הולידיי שהבריק בשלבי סיום הפלייאוף של עונת האליפות, לא סביר שיעשה את זה שוב, מידלטון זה הפציעות והגיל, איך עוצרים את יאניס בלי קבוצה טובה סביבו כבר ראינו לפני עונת האליפות וגם ביורובאסקט.

אובר על:
וושינגטון והניקס

הברוקלין זה שברון לב, מובטח לאוהדים וצחוקים לניטרליים.
אולי עם מאמן ותיק, כריזמטי שהדוראנטים מכבדים ומקשיבים זה היה נראה אחרת. כרגע היחיד שהוא חייל של המאמן וגם זה בערבון מוגבל מאוד זה סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 4:00 pm 
Hall of Famer

אחלה פרויקט!
אני לא בטוח שברוקלין, גם אם הכל מסתדר, היא קונטנדרית.
היא בנויה, בסופו של דבר, על דוראנט כסופרסטאר
ואני לא בטוח שהוא עדיין מסוגל לככב ברמה הזו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 4:25 pm 
Senior

היא אולי בנויה סביב דוראנט כסופרסטאר, אבל אני לא חושב שזה כל מה שיש לה להציע.
קיירי וסימונס הם בכל זאת בשיאם צלע שנייה ושלישית טובות מאוד, מבחינה מקצועית. ההתאמה בין שלושתם, על הנייר, אמורה להיות מצוינת ומבחינת שחקנים משלימים - אין להם הרבה שנותנים גם הגנה וגם קליעה, שזה לרוב מה שאתה צריך מהצוות המסייע, אבל אלו שנותנים קליעה נותנים את זה ברמה הכי גבוהה שיש.
על הנייר, הם עדיין אמורים להיות קבוצה מעולה, אבל ראינו כבר מה אפשר לעשות עם הנייר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 4:28 pm 
Sophomore

סחטיין על ההשקעה ואחלה פרוייקט.

אני הייתי מדרג:

1. מיאמי
2. בוסטון
3. מילווקי
4. פילדלפיה
5. שיקאגו
6. ברוקלין
7. קליבלנד
8. אטלנטה

אולי הניקס או טורונטו יכולות לעשות צרות בפלייאין אם הכל יתחבר שם.

כל היתר עדיף להן לעשות טנקינג ולקוות לויקטור וומבניאמה :)
שארלוט, וושינגטון, דטרויט, אורלנדו או אינדיאנה לגמרי ישמחו
שהוא יגיע לאחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 8:07 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
היא אולי בנויה סביב דוראנט כסופרסטאר, אבל אני לא חושב שזה כל מה שיש לה להציע.
קיירי וסימונס הם בכל זאת בשיאם צלע שנייה ושלישית טובות מאוד, מבחינה מקצועית. ההתאמה בין שלושתם, על הנייר, אמורה להיות מצוינת ומבחינת שחקנים משלימים - אין להם הרבה שנותנים גם הגנה וגם קליעה, שזה לרוב מה שאתה צריך מהצוות המסייע, אבל אלו שנותנים קליעה נותנים את זה ברמה הכי גבוהה שיש.
על הנייר, הם עדיין אמורים להיות קבוצה מעולה, אבל ראינו כבר מה אפשר לעשות עם הנייר הזה.

את קיירי ואת סימונס מאוד מאוד קשה להעריך.
את הצוות המסייע שלהם אני מחבב.
המון דברים צריכים להתחבר שם כדי שהם יהיו קונטנדרית, דוראנט חייב להיות ממש בשיאו. אני מאמין שסימונס יתאושש ויחזור לעצמו, אבל אני לא על העגלה של דוראנט כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 8:31 pm 
Hall of Famer

nba_fan כתב:
סחטיין על ההשקעה ואחלה פרוייקט.

אני הייתי מדרג:

1. מיאמי
2. בוסטון
3. מילווקי
4. פילדלפיה
5. שיקאגו
6. ברוקלין
7. קליבלנד
8. אטלנטה

אולי הניקס או טורונטו יכולות לעשות צרות בפלייאין אם הכל יתחבר שם.

כל היתר עדיף להן לעשות טנקינג ולקוות לויקטור וומבניאמה :)
שארלוט, וושינגטון, דטרויט, אורלנדו או אינדיאנה לגמרי ישמחו
שהוא יגיע לאחת מהן.

דירוג מבאס שאני מקווה שלא יתממש.
לא מתלהב ממיאמי בכלל.
קליבלנד ואטלנטה אמנם נכנסות בסנריו הזה לפלייאוף אבל בקושי. אני רוצה להאמין ששתיהן תדברנה חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 9:45 pm 
Hall of Famer

היתרון הגדול של מיאמי הוא בכך שיש להם את מי שהוא באמת אחד המאמנים הטובים בליגה.
והאמת היא, שג׳ימי באטלר בשיאו הוא כל מה שלברון כרגע לא - לוחם אמיתי בשני צדי המגרש. השאלה היא רק האם הוא עדיין בשיאו, כי צעיר הוא כבר לא.

אני מסכים שעל הנייר - בוסטון ומילווקי הם עם ראש וכתפיים מעל מיאמי, בלי שום ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 10:55 pm 
Junior

אני דווקא הייתי שם כסף על קליבלנד בגמר המזרח, מאוד אוהב את החמישייה המסתמנת שלהם, נראה שלאברט מבין את מקומו כסטופר בראש ובראשונה. הוא צנום בהשוואה לסמולים הגדולים, אבל ארוך וחתולי, כך שמאוד סוויצ'אבילי בעמדות 1-3. אם יקלע כמו שצריך מחוץ לקשת, מדובר בתוספת התקפית משמעותית לחמישייה, זה ייתן לקאבס ארבעה פליימייקרים סביב ג'ארט אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 11:40 pm 
מנהל פורום

שתי בעיות עם זה, ראשית, לאברט אף פעם לא הראה רצון גדול במיוחד להיות משהו מעבר לשחקן המרכזי בהתקפה, שנית, הוא שומר לא טוב במיוחד, אז אם הם בונים עליו כסטופר, יש לקליבלנד בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 11:53 pm 
מנהל פורום

שותף לדעתו של קאלימי, לאברט שחקן נורא, כל דקה שלו היא בעיה לקאבס
ואני גם רואה את מיטצ'ל מקריס שוב את הקבוצה שלו בפלייאוף (אם וכאשר) בגלל שהוא לא עושה הגנה
הקאבס איבדו את המוג'ו כשאיבדו את לארי מרקונן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 12:07 am 
מנהל פורום

אה, לא, אני חושב שלאברט אחלה שחקן. פשוט לא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 12:13 am 
מנהל פורום

אז סליחה שהצטרפתי אליך בטעות, הוא לא רק לא שומר אלא גם משחק טיפש בהתקפה, לא מוסר בזמן, בחירת זריקות רעה
רק הכישרון ההתקפי שלו מחזיקה אותו והעבודה שצבר את הסטט שלו בעיקר בקבוצות ואקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 12:24 am 
Sophomore

אחלה פריוויואים, גם זה וגם של המערב. סחטיין על ההשקעה!

התחתית השנה מסתמנת כצפופה במיוחד. יש את 7 הקבוצות שסימנת, שכולן מצהירות פחות או יותר בגלוי על טנקינג. אבל אני מאמין שאחרי בערך 20-30 משחקים לתוך העונה, כשקבוצות כמו פורטלנד, שארלוט, סקרמנטו, ואולי גם וושינגטון יבינו שהן במקרה הטוב מתחרות על הפליי-אין, יש מצב שהפיתוי הכפול של וומבניאמה והנדרסון (ואולי גם איזה אמן תומפסון או ניק סמית') יהיה חזק מדי והן יצטרפו לחיל השריון עם השבתות שחקנים. הייתי כולל בזה גם את הקבוצות של ניו-יורק ולוס אנג'לס במקרה של פציעות, אבל להן אין ממש מוטיבציה לזה כי אצל רובן הבחירות משועבדות לאחרות. הבעייה עם האסטרטגיה הזו היא שמחוץ לחמישייה הכי גרועה, הסיכוי לבחירת טופ-2 הוא פחות מ-20% (ומחוץ לשמינייה האחרונה פחות מ-10%) אז מסתמן שיהיו במירוץ הזה לא מעט מפסידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 9:02 am 
Sophomore

אני מאוד מבסוט על הקיץ של פילי. האוול סנטר פותח טוב לעונה הסדירה ויילך לו טוב עם לובים מהארדן ומקסי. הוא ייתן לאמביד לנוח בין משחקים ובמהלך משחקים. הספסל התחזק משמעותית. אני מצפה לראות את מקסי קופץ עוד מדרגה. ואולי, נזכה לזכות לעדנה ממילטון ו/או פוקמאז, שנתנו עונה מאכזבת אשתקד. החיסרון הוא שפילי נותרה ללא נכסים וגמישות ותתקשה להשתדרג בפגרה במידת הצורך.

לגבי הנטס - בפריסיזן היו לא משהו, אבל סימונס יפרח ליד השלשנים של הנטס.

חמשת הראשונות ברשימה של סתיו וההוקס שקולות, ומה שלמרבה הצער יכריע הוא מי יישאר בריא בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 1:07 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שתי בעיות עם זה, ראשית, לאברט אף פעם לא הראה רצון גדול במיוחד להיות משהו מעבר לשחקן המרכזי בהתקפה, שנית, הוא שומר לא טוב במיוחד, אז אם הם בונים עליו כסטופר, יש לקליבלנד בעיה

עכשיו הוא מן הסתם מבין שהסיטואציה השתנתה, ושעליו להיות משני למיטשל וגארלנד.
זה שהוא לא שומר טוב במיוחד לא נובע מנתוני התחלה בעייתיים, גם וויגינס עד הגעתו לווריורס לא נחשב לשומר טוב במיוחד. יש לו שילוב טוב של ווינגספאן וזריזות, אם הוא במצב locked in - ונראה שזהו המצב, אם זכה במקום בחמישייה על חשבון אוקורו שהקלף שלו הוא הגנתי - אז התפיסה שלו כשומר תשתנה במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 1:19 pm 
מנהל פורום

לא מאמין בשחקן הזה בשיט
לא מאמין בבניה החדשה של הקאבס
הם היו מרעננים עם שלישיית 7 פוטרס ודי קרעו את הליגה עד הפציעות והפרוטוקולים של זקני הקורונה
במקום ללכת על הגימיק הזה ולתת לנו להנות מהניסוי הם מתקשקשים עם גארדים שלא מוסרים ולא שומרים
מהמר באנדר עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 2:26 pm 
מנהל פורום

הטיקט של וויגינס היה אמור להיות הגנה מההתחלה, והיה ברור שהוא לא שומר כי כולם לא שמרו במיניסוטה, ומי שהופתע מההגנה שלו בווריירס בפירוש לא ראה את וויגינס בעונה האחרונה בוולבס בה הוא אשכרה התחיל לשמור. לברט מעולם לא נחשב לשחקן הגנה טוב ומעולם זה לא היה משהו שקושר אליו. ואם הוא יהיה לוקד אין אני צנצנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 4:11 pm 
Hall of Famer

מזכיר שלקאבס יש ב3 גם את אוקורו, שחקן הגנה לא רע בכלל ושחקן לא רע בכלל באופן כללי, ורק בן 21.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 4:33 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לא מאמין בשחקן הזה בשיט
לא מאמין בבניה החדשה של הקאבס
הם היו מרעננים עם שלישיית 7 פוטרס ודי קרעו את הליגה עד הפציעות והפרוטוקולים של זקני הקורונה
במקום ללכת על הגימיק הזה ולתת לנו להנות מהניסוי הם מתקשקשים עם גארדים שלא מוסרים ולא שומרים
מהמר באנדר עליהם

תגדיר אנדר ותגדיר את ההימור בבקשה. אשמח להמר נגדך :)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 6:55 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאנחנו מדברים על 47.5 ניצחונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, החציל האצטקי, ציפה דריפה אלמדלסי ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: