סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 3:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אפשר להגיד שג'ה הוא השחקן מטרה למתפרצת הכי טוב בnba?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 4:22 am 
מנהל פורום

ביג סטו כמו שהשדר של הפיסטונס קורא לאיזיאה סטיוארט זורק וקולע לא מעט שלשות
הרבה יותר ממוצעי הקריירה שלו
אם לא מדובר במשחק חד פעמי, אז אלה חדשות טובות מאוד טובות לפיסטונס
ברבע הרביעי המשחק הלך למוד של טרום עונה וכל מיני שחקנים שאני לא מכיר משחקים כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 5:28 am 
Senior

לרוב קוראים לו ביף סטו, ולא ביג סטו, אני חושב שגם השדר של דטרויט קורא לו ככה.
האמת שהוא קלעי שלשות לא רע וקלע באחוזים די טובים בשנה שעברה, נשמע שהתכנית של הקבוצה שגם נפח הזריקות שלו יעלה הרבה וזה נראה טוב בליגת הקיץ ובפריסיזן.
זה די קריטי אפילו כדי שהרכב שלו ושל דורן ביחד יהיה אפשרי מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 5:48 am 
מנהל פורום

הגיוני שלא שמעתי טוב את השדר, לא אוהב את הכינוי ביפ סטו. אשאר עם איזיאה סטיוארט
הממוצע זריקות שלו משלוש פחות משלשה למשחק בעונה האחרונה וזה אחרי ששקללו את השלשות שהתחיל לקחת לקראת סוף העונה הקודמת, המשחק הזה הוא לקח 10 שלשות וקלע ב40%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 11:27 pm 
Senior

ביף סטו זה דווקא בקלות אחד הכינויים הכי טוב בליגה בשנים האחרונות.
זה לא קשה, כי רוב הכינויים בליגה היום הם חסרי מעוף לחלוטין וכוללים בעיקר ראשי תיבות, אבל עדיין כינוי מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 2:24 am 
Hall of Famer

הגיוני שהוא משתפר. נשמע שהוא עובד קשה ממש.
עדיין לא מצליח להתלהב ממנו כחלק מה-core של דטרויט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 11:14 am 
Hall of Famer

קודם כל סטיוארט אולי עובד קשה ממש, אבל הוא גם שחקן מוכשר ממש. היה שחקן השנה בתיכונים ומקדונלדס אול אמריקן, ונתן מספרים מאד מרשימים בעונת מכללות אחת בוושינגטון. בגיל 21 אחרי עונת רוקי לא רעה בכלל ועונה שנייה של התקדמות לחמישייה ותרומה טובה, נראה לי שדטרויט לגמרי מתייחסת אליו, ובצדק, כחלק חשוב מהבנייה מחדש שלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 2:18 pm 
Junior

לא חושב שהפיסטונס כ"כ בונים עליו...רק לאחרונה דווח שהם התכוונו ללכת על אייטון לולא הבחירה בג'יילן דורן, שעבורה הם בעצם הקריבו קאפ ספייס עם ספיגת החוזים של קמבה, נואל וברקס.
סטיוארט יישאר הסנטר הפותח לעת עתה, אבל נראה לי שבונים על דורן בתור רים ראנר בפיק אנד רול עם קייד/אייבי, וכמובן כרים פרוטקטור עם פוטנציאל לסוויצ'אביליות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 2:39 pm 
Hall of Famer

קודם כל סטיוארט הוא לא סנטר קלאסי, ואם הוא זורק מבחוץ הוא אפילו 4 מודרני קלאסי. אני לא מתיימר לדעת את רחשי הלב של מנהלי הפיסטונס, אבל אם לי יש שחקן כזה בקבוצה בבנייה אני די שמח, לא יודע אם הוא פוטנציאל אולסטאר אבל הוא בטח שחקן שיכול להתפתח לאיזה 20 דקות יעילות בכל קבוצה בליגה, כולל אלופה. אז מה רע?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 2:46 pm 
Junior

לא חושב שזריקת שלשות זה כבר אינדיקטור לכך שביגמן הוא 4-5 ולא רק סנטר, השאלה העיקרית היא האם ציוות שלו עם דורן יחזיק מעמד מול הרכב של שחקני כנף. יכול להיות שדורן אג'ילי ונייד מספיק בשביל זה, נראה.
כמובן שמנהלי הפיסטונס גם טירגטו את סטיוארט, לקחו אותו באמצע דראפט 2020 עם בחירה שרכשו מיוסטון. יהיה מעניין לראות האם יקבל הארכת חוזה בעוד שנה מעכשיו וכמה, אבל עד אז יש עוד עונה לבחון את גרף השיפור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 3:08 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
קודם כל סטיוארט הוא לא סנטר קלאסי, ואם הוא זורק מבחוץ הוא אפילו 4 מודרני קלאסי. אני לא מתיימר לדעת את רחשי הלב של מנהלי הפיסטונס, אבל אם לי יש שחקן כזה בקבוצה בבנייה אני די שמח, לא יודע אם הוא פוטנציאל אולסטאר אבל הוא בטח שחקן שיכול להתפתח לאיזה 20 דקות יעילות בכל קבוצה בליגה, כולל אלופה. אז מה רע?

לא רע. פשוט רחוק מאוד מלהיות חלק מה-core.

לקרוא לסטויארט 4 מודרני קלאסי גם אם הוא הופך לצלף שלשות מדופלם, זה ממש משונה. הוא סופר כבד. אתה רואה אותו שומר על טייטום? ככה לא נראה ונע 4 מודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 3:26 pm 
Hall of Famer

הגדרות לא מוגדרות זה בעיה. כמה שחקנים יש בcore? זה מספר סופי? דטרויט פעלה להשיג את סטיוארט בטרייד סמוך לדראפט רק לפני שנתיים, נתנה לו 21.4 דקות למשחק שהיו מספיק טובות כדי שייבחר לחמישיית הרוקיז השנייה, ובעונה השנייה הפכה אותו לשחקן חמישייה והוא המשיך לתת תפוקה טובה. הוא בן 21. למה לא להניח שהוא לא שחקן שדטרויט בונה עליו גם להמשך? היא אולי לא בונה, אבל זה לא משתמע מזה שהוא פתח בחמישייה בעונה שעברה בכל המשחקים ששיחק בהם.

לא הבנתי למה 4 מודרני קלאסי זה שחקן שמסוגל לשמור על טייטום. סטיוארט גם לא "סופר כבד". הוא מסיבי וחזק מאד, אבל הרגליים שלו זזות בסדר גמור, ולא כל פורוורד/סנטר חייב להיות עם זריזות של גארד גם בכדורסל המודרני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 3:45 pm 
מנהל פורום

יש לפיסטונס 5 שחקנים מאוד צעירים, שהסט סקילס שלהם משלים את השני (משהו שאי אפשר להגיד על יוסטון למשל.
ברור שקניגהם הוא הבולט, כנראה שאייבי שני בחשיבותו וסדיק ביי שלישי
סטו יכול בקלות להיות המרכיב הקריטי שהופך את השלישיה הזו לאפקטיבית
וזה עוד לפני שדיברנו על דורן שנראה מעולה בהגנה ומעל הטבעת בהתקפה
אני מוצא את הדיון ב core או לא core תפל לחלוטין
חוץ מקניגהם כולם יעברו בטרייד הנכון אם וכאשר יבוא
קניגהם התראיין אצל לואו וטוען שהם מכוונים לפליאוף העונה
לא מהמר על זה, אבל לגמרי לא פוסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 3:55 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הגדרות לא מוגדרות זה בעיה. כמה שחקנים יש בcore? זה מספר סופי?.

0-4 שחקנים לרוב.

זה תלוי איך מסתכלים על זה.
אפשר להסתכל על זה מנק' המבט של הקבוצה. דטרויט בעבר הייתה אומרת אולי שה-core שלה הוא דראמונד וג'קסון.

אני נוטה להתייחס ל-core כאל מספר השחקנים שהם טופ25 בליגה אבל זה אולי מחמיר מדי. אפשר להתייחס גם לטופ50 או טופ40 בליגה ואז קליבלנד למשל תהיה עם core של מיטצ'ל, אלן, מובלי וגארלנד (כולם להערכתי יהיו בשלב כזה או אחר בטופ25).

כך או כך, אם נמשיך עם הדוגמה, דטרויט ההיא של דראמונד וג'קסון הייתה עם 0 שחקנים ב-core.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 4:16 pm 
Hall of Famer

אבל אתה מבין שהגדרות שאתה מגדיר לעצמך הן חסרות ערך לדיון עם אחרים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 4:22 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל אתה מבין שהגדרות שאתה מגדיר לעצמך הן חסרות ערך לדיון עם אחרים?

אז מה אתה מעדיף? להתייחס לסטויארט, שחקן שכנראה יהיה expandable ואפשר יהיה להחליף אותו בשוק החופשי בקלות כאל חלק מהגרעין של הקבוצה והעתיד שלה?

דטרויט הלכה לבנייה מחדש כדי למצוא כוכבים ולעלות בחזרה למעלה. אני בספק גדול אם סטויארט הוא אחד מהם. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 4:45 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת "מה אני מעדיף"? מה אני מעדיף בתור מה? אני צופה מהצד, אני רואה שסטיוארט שחקן מועיל וצעיר שמקבל הרבה קרדיט מהקבוצה שלו, אני מעריך שהפוטנציאל שלו הוא להיות שחקן תורם בכל רמה של הליגה, אז אני חושב שלא מן הנמנע שהפיסטונס בונים עליו כחלק מהגרעין שירוץ בשנים הבאות. לא הכל בינארי ברמת "כוכב או לא כוכב" (שגם זו הגדרה פלואידית ומומצאת, אבל שיהיה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 5:30 pm 
Senior

ביף סטו הוא בראש ובראשונה שומר ממש ממש טוב בחילופים על גארדים, זה לדעתי הדבר שהכי אוהבים בו בדטרויט. הקריירה שלו באיזשהו מקום תהיה תלויה לא מעט ביכולת להוסיף את השלשה למשחק שלו, אבל אם הוא קולע אותה טוב - הציוות שלו עם דורן יכול על הנייר להיות דומה לזה של הורפורד ו-וויליאמס.

הוא עצמו בעיני אף פעם לא יהיה ביג-מן מוביל בליגה, אז כנראה לא נחשב אצל ההנהלה לחלק מהותי בקור העתידי של הקבוצה, אבל יכול להיות ששניהם כצמד, אם זה יעבוד טוב, דווקא כן יהיו משהו שבונים עליו ללונג ראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 6:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני בהחלט רואה את דטרויט מנסים להתחיל לנצח כבר העונה. אולי הם לא יגיעו לפלייאוף אבל עם חמישיה של קייד, אייבי, ביי, סטיוארט ודורן (שכנראה יעלה בהתחלה מהספסל) אפשר להגיד שיש להם כבר אחלה בסיס לבנות עליו. בנוסף עם כל ההייפ על וומבניאמה והנדרסון, יש לדטרויט שחקנים מאוד מבטיחים בעמדות שלהם כך שעדיף שהם יתחילו ללמוד לנצח מאשר לעשות טאנקינג בשביל בחירה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 6:10 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאוריאל הגדיר יפה קודם לגבי "חלק מהותי" וכו'. הרוב המכריע של שחקני הליגה הם ברי-החלפה, בהינתן עסקה שלכאורה משפרת את הקבוצה. ברור שגם סטיוארט. אבל כשאני רואה שחקן כמו סטיוארט, די ברור לי שהוא יכול להיות חלק בעל משמעות בקבוצה טובה, ושאין סיבה להניח שלא רואים בו שחקן שישרת את המועדון לאורך כמה שנים. גם הקבוצות הכי טובות מורכבות מרוב מכריע של שחקנים שהם לא "כוכבים", לאיכות הצוות המסייע יש חשיבות גדולה, וזה בעצם המבחן של סטיוארט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 6:21 pm 
Hall of Famer

פייבורס נחתך מהרוקטס. מעניין אם מישהי תטרח להעמיס, יפרוש או יבוא להפועל (האמיתית).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 9:17 pm 
Hall of Famer

דיון קצת מוזר...
נסתכל על הסלטיקס למשל - האם סמארט, ברוגדון, ווייט, הורפורד וטיים-לורד הם חלק מה-Core (יהא אשר יהא) שלהם?
לטעמי כל הנ"ל אלו שחקנים שבוסטון בגדול ישמחו אם יסיימו שם את החוזה הקרוב שלהם (השנה במקרה של הורפורד, עוד 3-4 שנים במקרה של השאר) אלא אם תהיה איזו פציעה, ירידה חדה ביכולת (חרף שלא מבוגרים) או עסקה ממש טובה שתצוץ.
לצד טייטום ובראון זה כבר 7 שחקנים, ואני לא מזכיר את גראנט וויליאמס ופריצ'רד שבמעמד נמוך יותר (אבל בכלל בכלל לא מן הנמנע שיקבלו הצעה לחוזה שני באם מעריכים אותם שם בקבוצה).
אני לא רואה סיבה עבור דטרויט לא להמשיך להשקיע/לפתח שחקן בן 21 עם עוד שנתיים על חוזה רוקי. מטבע הדברים אם הוא ישתפר ממש וידרוש חוזה מופרז - אז אולי לא ימשיך שם (תלוי כמובן בחוזים אחרים שיהיו להם עד אז וכו'), אבל עקרונית זה שחקן שאין סיבה לקבוצה שכזו לא לרצות בו לחוזה השני שלו (שזה אומר שהוא לגמרי ב-Core, ככזה שישלים שם איזה 7 שנים סך הכל כשחקן לגיטימי ומעלה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 10:01 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
פייבורס נחתך מהרוקטס. מעניין אם מישהי תטרח להעמיס, יפרוש או יבוא להפועל (האמיתית).

רק האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 10:27 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
דיון קצת מוזר...
נסתכל על הסלטיקס למשל - האם סמארט, ברוגדון, ווייט, הורפורד וטיים-לורד הם חלק מה-Core (יהא אשר יהא) שלהם?

הסלטיקס הם הכי קרובים בעיניי לדטרויט של פרינס, המילטון והחבר'ה
כך שהם מקרה קצת אחר.

אבל בהסתכלות שלי, טייטום ובראון הם ה-core של הסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 10:36 pm 
Hall of Famer

אז קוואי של טורונטו
Core או לא core

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]