סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הדור כולו לא מודע לתפקיד שהוא ממלא, ולכן הדור כולו הוא חמורו של משיח, כמו שהוא כתב ואני מצטט בשבילך פעם נוספת

הרב קוק אמר שהדור של עיקבתא דמשיחא הם חמורו של משיח,
(יותר ברור מזה??) נאמר עליו עני ורוכב על חמור. להיות חמורו של משיח זו זכות גדולה. דהיינו להיות המסייע לבואו של משיח זו כמובן זכות. אך מי שאינו מודע לתפקיד שהוא ממלא הוא בבחינת חמורו של משיח שאין החמור יודע את איזה מטרה הוא משרת. חמורו של משיח הוא הבנין החומרי (ויותר ברור מזה???) של העם של הגאולה והמשיח יאיר את האור הרוחני של הגאולה.

אבל זה לא יעזור. כבר גיגלת וקראת עשרות פעמים ולא מצאת מקום אחד שכתוב את השטויות שאתה ועמיתך ההזויים מעלילים על היהדות, מרוב אובססיביות ואנטי יהדות שקיימת בכם משום מה, את הבליך הקודמים שכתבת על אין נסיגות בגאולה, שההתיישבות המצווה החשובה ביותר, כבר קלטנו שהמצאת ממוחך הקודח, ירדת מהרעיון להמשיך להגחיך את עצמך. עברת לשקרים על חמורים. אתה מגוחך ואובססיבי והגיע הזמן שתקח את עצמך החוצה מדיוני יהדות כי אין לך מושג חוץ מלשקר ולעוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

אני באמת אשאיר את זה כך. זה מקסים כמו דתיים בסופרלנד ושמאלנים תל אביבים בחווארה.

אולי רק אציין שחידוש התורה הכי מרנין שהכרתי בנושא ישוב הארץ היה של מרדכי אליהו, אחד ששילמו לו פעם משכורת פה כרב ראשי וגם הורשע בצעירותו כחלק ממחתרת דתית קיצונית ואלימה, שהבן שלו הוציא פסיקה שאסור להשכיר דירות לערבים ושהנכד למרבה ההפתעה מתמודד ברשימה של בן גביר. הוא הסביר את האמור במדרש שירושלים עתידה להתרחב עד דמשק, בכך שכל המתים הרי עתידים לחזור לחיים ואז מיליארדי אנשים עתידים להיות בירושלים, וצריך שיהיה להם מקום.

בברכת רכיבה נעימה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:33 am 
Sophomore

לי זה בכלל לא משנה אם ב"חמורו של משיח" הכוונה היא :
א. רק לחומר.
ב. לחילוניים.
ג. לכלל ישראל.

בכל מקרה זה בא ממקום שלא הקנטה, כמו שקוראים למישהו "חמור" בלשון העממית המקובלת.
גם אם הכוונה לקרוא חמור לבני אדם זה בסך הכל להגיד שפעולות שמבצעים מקרבות את הגאולה, וזאת מבלי שמודעים לכך.

גם בתכלס בשטח, כולם יודעים שלתמידי הרב קוק וחילוניים הולכים תמיד על הכיפאק יחד, מאז ומעולם.

נו אז מה - זה באמת אמור להעליב מישהו?

הינה מילים שאמר הרב קוק כלפי יהודים חילוניים, פה דווקא רואים בדיוק כמה אהבה היתה בראי"ה קוק לכל ישראל :

שמעו אלי עמי מתוך נשמתי אני מדבר עמכם, מתוך נשמת נשמתי, מתוך קשר החיים שאני קשור בכולכם, ואתם כולכם קשורים בי, מתוך אותה ההרגשה שאני חש אותה עמוק יותר מכל הרגשות החיים שלי שאתם, רק אתם, רק כולכם, כללכם, כל נשמותיכם, כל דורותיכם, רק אתם הנכם תוכן חיי. בכם אני חי, בכם, בחטיבה הכוללת של כולכם יש לחיי אותו התוכן שהוא קרוי חיים. מבלעדיכם אין לי כלום. כל התקוות, כל השאיפות, כל הערך של שווי החיים, הכל אני מוצא בקרבי רק עמכם, ואני זקוק להתקשר עם נשמותיכם כולכם, אני מוכרח לאהבה אתכם אהבה אין קץ. אי אפשר לי להרגיש שום הרגשה אחרת, כל האהבות הקטנות עם הגדולות שבכל תהלוכות חיי הכל אצורות הן באהבתכם, באהבת כללותכם, הכלל שכל הפרטים שלכם בו הווים וחיים.

כל אחד מכם, כל נשמה בודדת שמכלל כולכם, הוא ניצוץ גדול וחשוב מאבוקת אור עולמים, המאירה לי את אור החיים. אתם, נותנים אתם לי תוכן לחיים, לעבודה, לתורה, לתפילה, לשירה, לתקוה. דרך הצינור של הויתכם אני חש את הכל. אני אוהב את הכל. על כנפי הרוח של חבתכם אני מתנשא לאהבת האלהים, והיא מתחוורת לי, מתבררת אצלי, משתלהבת בלבבי מצטחצחת ברעיוני.

עמכם, עמי, אומתי, אמי, מקור חיי, עמכם אני מעופף למרחבי עולם. עם נצחכם אני חי חיי נצח, עם פארכם אני מלא הוד ותפארת, עם ענותכם אני מלא מכאובות, עם הצער שבנשמתכם אני מלא מררות, עם הדעה והתבונה שבקרבכם הנני מלא דעה ותבונה ('שמונה קבצים', מחברת א, פסקה קסג).

נערך לאחרונה על ידי ehud בתאריך ד' אוקטובר 19, 2022 12:39 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:34 am 
Junior

אז אחרי שירדת גם משקרי חמורים, מצוין , סע קדימה מכאן ותשאיר את השקרים שלך לאתרים שמתמקדים בשנאת דתיים. אני בטוח ב100% שמשם אתה אוכל את השקרים שלך. רק תשאיר את הזבל הזה מחוץ לפורום, האובססיה שלך לא רצויה כאן ומספיק יוזרים אמרו את זה בכל צורה אפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:38 am 
Hall of Famer

פלאשוש, כמו האמונה שלך בחבר דמיוני, בגאולת שקר, במשיח שלא יבוא, בנבואות שוא ובדתיים שנאנסים בסופרלנד, כך גם אמונתך שלא אכתוב לכשהדבר יהיה רלוונטי את המקורות הדתיים והאמוניים של עניינים מסוימים, דינה להיכזב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:56 am 
Junior

פלאשוש :lol:
תראה, חבל על המאמצים שלך, אין לך אץ זה. אין לך את זה בלצטט ולהבין מקורות, אין לך יושרה בסיסית להודות שלכלכת וטעית, שהמצאת. הדבר היחיד שאתה יודע זה לחזור להרגלים שלך, אובססיבי ליהדות, שקרן פתולוגי, חרטטן לא קטן ומעריך שמתישהו גם תחזור לנבל את המקלדת כמו שרק אתה יודע. כדאי שתפסיק לחטוף תרדים לויכוחי דת ותשאיר את זה לפורומי כת השנאה שאתה חבר בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רק אציין נדב, שאם חזקה שמישהו יודע לקרוא אך אין חזקה שמישהו יודע להבין, זה לא עוזר לנקודה שלך לחשוב מי מדייק בדבריו ומי שקרן ואידיוט, כי המינימום הנדרש עבור ״לחשוב״ הוא ״להבין״, ולא רק ״לקרוא״, ודוק.

הממ, לא. פלאש למשל חושב. מחשבות מאד מטומטמות, שנובעות מזה שהוא לא מבין כלום, אבל הוא חושב. אני לא אחראי למה אנשים יבינו מהשרשור, אבל הם יהיו מסוגלים לקרוא אותו ולחשוב משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 1:04 am 
Junior

בשביל הבנת הנקרא ברמת טרום חובה אין צורך לחשוב מדי. צריך לא להיות אובססיבי כמו נדב. כשאומרים לך "הדור של עיקבתא דמשיחא הוא חמורו של משיח" ו"חמורו של משיח הוא הבנין החומרי של העם" זה מאוד ברור, אלו לא הגדרות מורכבות, צריך להיות אוויל ואדיוט מושלם כדי להבין את השטויות של נדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 1:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מיהו חמורו של משיח, למשל זלמן מלמד על פי קוק האב:

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א
מיהו חמורו של משיח

שאלה
הקשבתי לדברי כבוד הרב שהועברו בשידור מעצרת שהתקיימה בישיבת מרכז הרב. איני בטוח אם הבנתי את דברי כבוד הרב נכון לכן אני מבקש לשאול את הדברים הבאים:

כאשר הרב אמר שה"חילונים" הינם חמורו של משיח האם זה כינוי שבח או כינוי גנאי, כאשר הרב ציטט את דברי הרב קוק הקורא לדורנו חמורו של משיח, האם הרב קוק דיבר רק על ה"חילונים"?

תשובה
הרב קוק אמר שהדור של עיקבתא דמשיחא הם חמורו של משיח, שנאמר עליו עני ורוכב על חמור. להיות חמורו של משיח זו זכות גדולה. דהיינו להיות המסייע לבואו של משיח זו כמובן זכות. אך מי שאינו מודע לתפקיד שהוא ממלא הוא בבחינת חמורו של משיח שאין החמור יודע את איזה מטרה הוא משרת.חמורו של משיח הוא הבנין החומרי של העם של הגאולה והמשיח יאיר את האור הרוחני של הגאולה.

הדגשתי שכדי גם להקבצה ג' יהיה קל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 1:19 am 
Junior

והרי לכם שיאי טמטום חדשים!

הטמבל ממש הדגיש עכשיו שאלה ששאלו את הרב, כמקור לשקרים שהמציא .

ועוד פספס שבתשובה של הרב, הוא פתח בהגדרה שמבהירה שלא מדובר על חילונים, אל על כלל דורו של המשיח, שאינו מודע לתפקידו, וסיים בכך שמדובר בבניינו החומרי של העם. אין ולא ברמז את המילה חילוני. ממליץ לפתוח הקבצה נפרדת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 1:27 am 
Hall of Famer

השואל ציטט את הרב משיעור, ולאור הציטוט ביקש להעמיק ולדעת על החילונים כחמוריו של משיח.

הרב ענה, ללא כל הכחשה או שינוי מהציטוט, שאכן כל הדור של עיקבתא דמשיחא הוא חמורו של משיח וזוהי זכות גדולה, אך (לעושים צעדים ראשונים בעולם הבנת הנקרא, כפלאשוש, המילה "אך" משמשת להבדלה) יש מי שאינו מודע לתפקידו ואינו יודע איזו מטרה הוא משרת. מעבר להקשר שאמור להיות ברור לכל יודע קרוא אך מסתבר שלא, ניתן להבין (מי שמסוגל לכך) שאם הרב מלמד ותלמידיו, למשל, מודעים לתפקיד הדור כחמורו של משיח, אזי החמורים שאינם מודעים לחמוריותם הם....

וכן, הוא מדבר על הבניין החומרי של העם, למה אתה מוצא לנכון לחזור על זה? (חוץ מכי אתה מטומטם?). למשל חילונים שמשתתפים בבניין ההתנחלויות, שומרים על ההתנחלויות ועושים עוד דברים שאליבא דמלמדים "מקרבים את הגאולה", הם חמורי משיח שלא מודעים לחמוריותם. הרי מלמד לא מדבר על חומריות במובן של חילוני שאוכל שווארמה או אונס דתיים בסופרלנד, נכון? זה חילוני ש"בונה חומרית את העם". ואיך בונים חומרית את העם? כמובן שהתיישבות ביו"ש זה אחד הדברים החשובים, אם לא החשוב ביותר.

לילה טוב חמוריקו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 2:09 am 
Sophomore

טוב, מי שלא ראה את זהבה גלאון עושה "שלומי ארביטמן" מומלץ בחום להשקיע דקה ולצפות.

באמת שזה מתחרה די רציני ב pass pass it's a come.

כנראה לא השקיעו מספיק בלימודי הליבה בבית הספר שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 2:22 am 
Hall of Famer

לינק לא היה מזיק
https://www.youtube.com/watch?v=ZVbkqaFfoF8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 9:21 am 
Junior

Hacohen כתב:
השואל ציטט את הרב משיעור, ולאור הציטוט ביקש להעמיק ולדעת על החילונים כחמוריו של משיח.

הרב ענה, ללא כל הכחשה או שינוי מהציטוט, שאכן כל הדור של עיקבתא דמשיחא הוא חמורו של משיח וזוהי זכות גדולה, אך (לעושים צעדים ראשונים בעולם הבנת הנקרא, כפלאשוש, המילה "אך" משמשת להבדלה) יש מי שאינו מודע לתפקידו ואינו יודע איזו מטרה הוא משרת. מעבר להקשר שאמור להיות ברור לכל יודע קרוא אך מסתבר שלא, ניתן להבין (מי שמסוגל לכך) שאם הרב מלמד ותלמידיו, למשל, מודעים לתפקיד הדור כחמורו של משיח, אזי החמורים שאינם מודעים לחמוריותם הם....

וכן, הוא מדבר על הבניין החומרי של העם, למה אתה מוצא לנכון לחזור על זה? (חוץ מכי אתה מטומטם?). למשל חילונים שמשתתפים בבניין ההתנחלויות, שומרים על ההתנחלויות ועושים עוד דברים שאליבא דמלמדים "מקרבים את הגאולה", הם חמורי משיח שלא מודעים לחמוריותם. הרי מלמד לא מדבר על חומריות במובן של חילוני שאוכל שווארמה או אונס דתיים בסופרלנד, נכון? זה חילוני ש"בונה חומרית את העם". ואיך בונים חומרית את העם? כמובן שהתיישבות ביו"ש זה אחד הדברים החשובים, אם לא החשוב ביותר.

לילה טוב חמוריקו.

אהבל עם תעודות , מצוין.

באמת הבנת מהשואל שהוא ציטט וביקש להעמיק ? כמה טמבל אפשר להיות? השואל כתב, שחור על גבי לבן, הוא אמר "איני בטוח אם הבנתי את דברי כבוד הרב" , עד כאן ברור ואז "כאשר הרב אמר שהחילונים הינם חמורו של משיח" ולבסוף "האם הרב קוק דיבר רק על חילונים". אין כאן שום ציטוט של דברי הרב, יש כאן הבנה מסוימת של השואל, והוא מסתפק בה, ושואל פעמיים - איני בטוח אם הבנתי, האם מדובר רק על חילונים? קאפיש נדבוש? לא ציטוט ולא העמקה , הוא שואל האם מדובר על חילונים או שהוא טעה בהבנתו.

עונה הרב מיד על גבי השאלה אם מדובר על חילונים, שכל דור המשיח הוא חמורו של משיח, וזו זכות גדולה לפעול לגאולה, ומדובר על בניינו החומרי של העם. מה יותר ברור מזה? איך אפשר לתרגם את זה לטמטמת כדי שתבין? לפי דברי הרב,מי לא רוצה ולמה שלא ירצה להיות חמורו של משיח-בוני העם והארץ ברמה החומרית לקראת הגאולה? עוד דבר, גם אם תחריג את תלמידי הרב מלמד, מדובר ב3000 איש ואני נדיב. קח 10000 איש. יודע מה, נזרום עם השקרים הגסים שלך ונמציא חצי מיליון איש מהציונות דתית , שמודעים לכך שזהו דורו של חמורו של משיח, והם לא רוצים להיות החמור. למה שלא ירצו בעצם להביא הגאולה ? והרי בפועל, הרי רבני הציונות הדתית דוחפים אותם לעשות מעשים חומריים לחיזוק הארץ, לרוץ להתנחלויות, לפיתוח בכלכלה בתשתיות בצבא? אבל נזרום עם השקרים המטומטמים שלך

נשארת עם איזה 7 מיליון יהודים, בהם חרדים שלא מאמינים שזהו דור הגאולה או שהקמת המדינה היא אתחלתא ולקראת בוא המשיח, בהם דתיים ומסורתיים שלא עברו בישיבה (שזה רוב מוחלט של הדתיים, וכל המסורתיים) ושסתם לא מכירים כמעט על המשיח ובטח לא על חמורו, בהם חילונים שגם לא. ובעצם הגעת לכך שגם לפי התפיסה המטומטמת שלך בדברי הרב מלמד ( שהיא חסרת כל בסיס ולא מתכתבת עם המציאות) כמעט כל הדור לא מודע לחמוריותו לכן הוא חמורו של משיח.

אבל זה לא יעזור אתה שקרן פתולוגי ואובססיבי , מונע משנאת יהדות, תחזור לפורומי השנאה שאתה ניזון מהם,כי רק שם תמצא ברשת שהחילונים הם חמורו של משיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 8:33 pm 
Hall of Famer

למישהו בא לשחק במשחק הנראטיב האלטרנטיבי? אחרי שלקחנו ניסיון פוגרום של מתנחלים בחווארה והפכנו אותם לקורבנות, בואו ניקח את המקרה הבא:

https://www.instagram.com/p/Cj5dHphKFi_ ... JmNzVkMjY=

ונהפוך את פעילי השמאל לתוקפנים ואת המתנחלים לקורבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 4:47 am 
Sophomore

rony כתב:
למישהו בא לשחק במשחק הנראטיב האלטרנטיבי? אחרי שלקחנו ניסיון פוגרום של מתנחלים בחווארה והפכנו אותם לקורבנות, בואו ניקח את המקרה הבא:

https://www.instagram.com/p/Cj5dHphKFi_ ... JmNzVkMjY=

ונהפוך את פעילי השמאל לתוקפנים ואת המתנחלים לקורבנות.

מזל שיש תקיפה של נערי גבעות כלפי אנרכיסטים הזויים אחת לכמה חודשים, זה גורם לרוני לכתוב.
חשוב לציין שבניגוד לחוליגניזם שמבוצע (לעיתים נדירות) בידי כמה יהודים בודדים ביותר, כזה הגורם לפציעות לא חמורות במיוחד,
יש לשים לב שרוני מפספס מאות רבות של ניסיונות רצח שבוצעו רק בשבועות האחרונים, ולא מדווח עליהם פה בפורום.

אני כמובן מגנה תקיפות (כאמור נדירות ביותר) של אנשי גבעות כלפי פעילי שמאל קיצוני חפים מפשע.
אני גם מגנה תקיפה של אנשי שמאל קיצוני כלפי אנשי גבעות. ישנו נער גבעות פצוע ומאושפז במצב בינוני.

כמו כן אני מגנה את הפרובוקציות שנעשות על ידי האנרכיסטים השמאלנים באופן קבוע ושוטף על אדמות יהודה ושומרון.
את זה אני מגנה יותר מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 6:12 am 
Hall of Famer

יפה מאוד אהוד! קודם כל מציינים שזה מקרה נדיר שקורה אחת לכמה חודשים שמבוצע בידי בודדים שלא מייצגים את כל ציבור המתנחלים וגורם לפציעות לא חמורות במיוחד (השמאלנים הרשעים האלו אמנם ציינו שאחת מהפעילות פצועה קשה, אבל אנחנו מתעלמים מזה באלגנטיות) ואז לקינוח מסיטים את האש לכיוון השמאלנים, טכניקה קלאסית, נהדר.

יאללה, עוד סיבוב במשחק הנראטיב האלטרנטיבי? הנה, קח עוד אחד ותסובב אותו:

https://www.kan.org.il/item/?itemId=136429

ציטוט:
מפקד גדוד 202 של הצנחנים ולוחם בגדוד הותקפו הלילה (חמישי) בידי יהודים שריססו לעברם גז בכפר חווארה. בהודעת שצה"ל פרסם נמסר כי הכוח פעל בנקודה כדי לפזר הפרת סדר במהלכה עשרות מתיישבים יידו אבנים לעבר רכבים פלסטיניים. לאחר שתקפו את הלוחמים, המתיישבים ריססו בגז שני לוחמים נוספים בצומת תפוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 8:20 am 
Junior

ג'יזס אהוד אתה כל כך טיפש שזה מדהים. אשפה של בנאדם כבר ציינתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 8:36 am 
Hall of Famer

סיקריקים עליך, יהודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 12:34 pm 
Sophomore

rony כתב:
יפה מאוד אהוד! קודם כל מציינים שזה מקרה נדיר שקורה אחת לכמה חודשים שמבוצע בידי בודדים שלא מייצגים את כל ציבור המתנחלים וגורם לפציעות לא חמורות במיוחד (השמאלנים הרשעים האלו אמנם ציינו שאחת מהפעילות פצועה קשה, אבל אנחנו מתעלמים מזה באלגנטיות) ואז לקינוח מסיטים את האש לכיוון השמאלנים, טכניקה קלאסית, נהדר.

אבל רוני היקר, זו אכן עובדה - תקיפה של פעילי שמאל על ידי יהודי גבעות (שהינם אנשים צדיקים, גם אם לפעמים הם נופלים) זה אכן דבר נדיר ביותר, ומתסיים לרוב בפציעות קלות (אם בכלל).
מחילה שהתעלמתי מהמקרה הפעם, אם אכן מדובר בפציעה קשה , פשוט לא ידעתי על זה. מאחל רפואה שלמה כמובן לפצועה. אין ספק שהתמונה שלה מוקפת בביריונים עם אלות היא תמונה מזעזעת,
וכולנו מגנים אותה לחלוטין

פעילות אנרכיסטית-שמאלנית נגד מתיישבי יו"ש זה דבר שקורה יום-יום.
מדוע את זה אתה לא מגנה?
למה לפעילים אנרכיסטים-שמאלנים כן מותר לפגוע במתיישבי יו"ש ואני לא שומע גינוי ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 1:07 pm 
Hall of Famer

פעילי שמאל, רבים מהם מבוגרים וכולם אזרחים טובים, יוצאים לעזור לפלסטינים למסוק זיתים במטעיהם="פעילות אנרכיסטית-שמאלנית נגד מתיישבי יו"ש".

מעניין גם למה יש פעילות כזו, לעזור לפלסטינים למסוק זיתים במטעיהם. אין קשר חלילה למתנחלים שתוקפים חקלאים, עוקרים עצים וחודרים באלימות לשטח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 8:03 pm 
Hall of Famer

ועם השתוללות האלימות של המיליציות המתנחליות בשטחים בגיבוי הצבא, ואל מול הבן גביריזם הפושה, משנה את בחירתי ממרצ לחד"ש-תע"ל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:08 pm 
Hall of Famer

אז נכון הגר גפן, אשה בת 70 שהוכתה באלות על ידי מתנחבלים שטרם נעצרו למרות שהאירוע מתועד?

https://radicalactivists.imti.org.il/?s ... 7%92%D7%A8

הנה היא באתר "הכר את העוכר" של תנועת "אם תרצו".

אלימות ימנית? נגד יהודים אחרים? לא מתקיים. גם יצחק רבין זה עבודה של שב"כ המסית והמדיח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:15 pm 
Hall of Famer

מה זה האתר ההזוי הזה
רשימת "ארגונים עוכרים" - 25 במספר...
נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:25 pm 
Hall of Famer

אתר של "אם תרצו", שהוא ארגון חזק שמתיימר להיות מיינסטרים ימני, לא של ישיבת הרעיון היהודי. "נו שוין" לא מסתדר עם המכות שהגר גפן חטפה. ככה בדיוק מגיעים לאלימות קשה, עד רצח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: