סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:40 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רק שני משחקים.
אחרי הגשם של אתמול
הקליפרס:
הופעה ראשונה של קאווי מאז הפציעה האחרונה, אם הוא וPG נשארים בריאים, אני מהמר עליהם לאליפות
הלייקרס:
בהרכב הזה הם קבוצת פלייאין גג

פילי:
החדשות הטובות הן שהארדן הגיע לעונה החדשה כמו שהבטיח, אמביד, הוא אמביד. לדעתי מדובר בהרכב המוצלח ביותר שהיה סביב אמביד בפילי, אם הם לא עושים גמר מזרח, ריברס הביתה

מילווקי
מובילה בהימורים על התואר, ההימור מסתמך בעיקר על יאניס שאמור להמשיך ולהשתפר ומידלטון שיהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:46 am 
מנהל פורום

אני חושב שגם אם הקליפרס יהיו בריאים לחלוטין העונה הם לא קבוצה לאליפות. יש להם מאמן מעולה, שחקן אחד נהדר, ומישהו שיותר גרוע אפילו מג'ימי באטלר ונחשב לסופרסטאר, ועוד כל מיני שחקנים בסדר ומטה. זו לא קבוצה לאליפות.
אבל כן מאמן מעולה, זה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:56 am 
Sophomore

בהימורים הקלייפרס מקום 1-4 משותף (כמעט) לאליפות עם גולדן, מילווקי, ובוסטון.
אני לא מצליח להבין למה, נראה לי שהם צריכים להיות הרבה אחריהם, אחרי ששנה קוואי לא שיחק וגם גורג' היה פצוע, שניהם הזדקנו קצת/עוד יותר נוטים לפציעות, אם שניהם חוזרים לכושר הטוב ובלי פציעות אז יכול לראות אותם אולי באותו מקום כמו האחרות אבל כשזה בסימן שאלה לא הייתי מצפה שהתחזיות יהיו שהם בטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 1:01 am 
מנהל פורום

העומק שלהם הוא מדהים
פאול לבד זה שחקן של איזה 16 למשחק
וול רכז אדיר
קנרד קלעי מצוין, קאווי ופול מוקפים כוח אש שאין לאף קבוצה בליגה + הגנה טובה וטיי לו שלמדתי להעריך ולאהוב ככל שעובר הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 1:06 am 
מנהל פורום

וול צריך להראות שהוא עדיין רכז מצויין לפני הכל. בשלוש השנים האחרונות זה לא היה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 1:10 am 
Hall of Famer

לדעתי זה פשוט, שנה שעברה הקליפרס עשו פליי אין למרות שכולם היו שם פצועים - כלומר, השחקנים מס׳ 3 ומטה השנה היו השחקנים המובילים שנה שעברה של קבוצת פלייאין.
אם תוסיף לזה קוואי ופול ג׳ורג׳ בריאים, אז ברור שיש סיבה לאופטימיות. השאלה היא רק האם קוואי ופול ג׳ורג׳ אכן יהיו בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 1:55 am 
Senior

בעיקר אין אף קבוצה משמעותית טובה מהיתר. בוסטון הובילו בתחילת העונה עם 53.5 נצחונות ומקום 12 או משהו היה 48.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 4:56 am 
Hall of Famer

מהמעט שראיתי והסטט' הנוראית, אמביד פתח את העונה לא טוב.
הארדן נראה טוב יותר.
טוביאס עם טעות הגנתית שחיסלה את המשחק (מצד שני, מה הוא עושה על הפרקט בפוזשן הגנתי..)
משאיר את מת'יוס לשלשה פנויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:51 am 
Hall of Famer

וול עד כה נראה טוב.
איכשהו הלייקרס בנו קבוצה עוד יותר נגרית מאשתקד.
תכלס יש מצב שהם גאונים, הם עושים טנקינג מבלי להיות בוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:59 am 
Hall of Famer

בעצם הבחירה שייכת לפליקנס. אז הם סתם עלובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 8:01 am 
Senior

ווסטברוק 0-11 מהשדה, נאן 0-7, בברלי 1-7. אין אנשים בספורטק שאפשר לגייס במקום זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 8:12 am 
Sophomore

Yuval כתב:
ווסטברוק 0-11 מהשדה, נאן 0-7, בברלי 1-7. אין אנשים בספורטק שאפשר לגייס במקום זה?

אני פנוי.
מוכן לשלם אפילו על הכרטיס טיסה. למרות שכדי להגיע במשקל שיצטלם טוב אולי עדיף שאגיע בטריאתלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 8:17 am 
Junior

ראיתי את הרבע האחרון של לייקרס-קליפרס והיה פשוט מכמיר לב לראות את הקבוצה הזאת ובמיוחד את ווסטברוק.
לברון קיבל פעם אחרי פעם שמירה כפולה בפוסט והוציא לווסטברוק שכל פעם עשה מהלך רע אחר - החטאה, ניסיון חדירה כושל, מסירה כשהוא לבד לגמרי וההגנה לא זזה.
בכלל, ההרכב שהיה בסוף של לברון-דיוויס-בברלי-ווקר-ווסטברוק הוא מזעזע... לברון מקבל שמירה כפולה ברגע שהוא עובר את הקשת של השלוש, דיוויס מקבל ציפוף בצבע (או זריקה עם שמירה קלה מהשלוש) והמהלך הסביר היחיד מכאן הוא איכשהו להעביר את הכדור לווקר שינסה לחדור... ווסטברוק פשוט מזעזע בהתקפה ובברלי מעולם לא היה יותר משחקן הגנה שיכול ביום טוב לקלוע שלשה פנויה.

( להגנתו של ווסטברוק - שיחק נפלא בהגנה ברבע האחרון שראיתי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 11:01 am 
Hall of Famer

זה במקרה קפץ לי כ"ניתוח" כבר אחרי המשחק הראשון של הלייקרס: https://www.youtube.com/watch?v=VN3ifpyJ2OY

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 11:31 am 
מנהל פורום

הלייקרס הפסידו עד עכשיו לשתי קבוצות אולי הכי חזקות במערב
ובשתי המשחקים היו לא מעט סימנים טובים
הרבע האחרון בסן פרנסיסקו, המשחק הצמוד מול קבוצה שלפי התחזיות הייתה צריכה לדרוס אותם.
טרייד אחד טוב על ווסטברוק לקבוצה שרוצה ויקטור והעונה משתנה לגמרי
ווסטברוק + בחירה לא מוגנת על טרנר והילד מסדר לשתי הקבוצות אופק מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:17 pm 
Junior

רק שאינדיאנה וגם יוטה רוצות שתי בחירות לא מוגנות.
בצדק גם: ווסטברוק הוא חוזה זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:31 pm 
מנהל פורום

הוא נגמר עוד כמה חודשים וככה הם גם נפטרים משחקנים שמפריעים להם להפסיד וגם מפנים 45 מיליון מהתקרה
השאריות של יוטה לא ראיות לחימום ומאכל, מה שיש לאינדי להציע הרבה יותר שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:33 pm 
Freshman

100% אוריאל אבל הם כנראה לא יעשו את זה וזו תוצאה אגב של ההשפעה הקריטית שיש לנרטיבים תקשורתיים בליגה היום.
אינדי לגמרי ירוויחו מהעסקה הזו ויכולים בכיף גם לקבל בחירת סיבוב שני או שתיים ואפילו איזה לבן צעיר וזול אם הם מאמינים בריבס או כריסי. אבל אחרי השיימינג שעשו לראס בשנה האחרונה פלוס ווג׳ המעצבן שהתראיין את אותו ראיון מאז ינואר לגבי ראס והחליט שהמחיר הוא שתי בחירות ראשונות, אני מניח שהם פשוט לא רוצים לצאת פריירים בעיני הליגה והמדיה. הרי בוא כמעט ואין סיכוי שהם ירצו את הילד קדימה, וטרנר כרגיל פצוע, זה לא שהלייקרס מקבלים פה איזה משהו יותר דופן.
למען האמת עם קו אחורי נגרי של ריבס-בברלי-שרודר כמה שיעזור באדי עם ה10 זריקות הקבועות ל3 הוא ממש לא הופך אותם לקונטנדורית. הם צריכים אלפא יוצר שיהפוך את הקו האחורי ההזוי הזה למשהו סביר ברמת הליגה, בזמנו קישקשו על עסקה עם שארלוט ולגמרי הייתי נותן שתי בחירות לא מוגנות ומהמר על החוזה הארוך (ויחסית נוח) של טרי רוז׳יר אם אני מצליח לקבל גם איזה ווינג בדמות
קלי אוברה (פאק אפילו את החוזה הגרוע של הייוורד הייתי שוקל בשביל זה).

מהבחינה הזו הגיוני הדיווח שהם מחכים 20 משחקים לתוך העונה לראות מי ישנה כיוון ולא רצים לעסקה עם אינדי, לפחות שיראו שטרנר אשכרה חוזר לשחק ולתת את ה12 ו8 הסולידי שלו. קיצר אין פיתרון פשוט לעיניין ראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 2:46 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

הם עשו זאת והחתימו איזה לבנבן עם ידית.
למי שפספס אגב ,לברון התראיין אחרי גולדן סטייט ודיבר על הסגל שנבנה וכמה חסרים בו קלעים. לא בכל יום שחקן מבקר את הסגל ודי ברור שהוא עקץ את ההנהלה, למרות שהוא רצה את ווסטבריק וזה אשמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:15 pm 
Junior

איזה שטויות. בויאן הוא נכס ששווה משהו, ועובדה שיוטה קיבלו משהו עבורו. קלארקסון הוא משהו ששווה משהו. מניח שיוטה תחליף אותו תמורת ערך. כנל קונלי וכנראה סקסטון.
ווסטברוק הוא נזק מהלך, ובטוח שלייקרס צריכים לוותר על בחירה כדי להיפטר ממנו.

הלייקרס ניסו להשיג את קונלי ובויאן תמורת ווסטברוק ובחירת סיבוב ראשון: זה ממש לא משתלם. כנל הילד וטרנר.
ליוטה ולאינדיאנה יהיה יותר משתלם להשיג נכסים מקבוצות אחרות אם זה לא שתי הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:18 pm 
Junior

הנווט כתב:
100% אוריאל אבל הם כנראה לא יעשו את זה וזו תוצאה אגב של ההשפעה הקריטית שיש לנרטיבים תקשורתיים בליגה היום.
אינדי לגמרי ירוויחו מהעסקה הזו ויכולים בכיף גם לקבל בחירת סיבוב שני או שתיים ואפילו איזה לבן צעיר וזול אם הם מאמינים בריבס או כריסי. אבל אחרי השיימינג שעשו לראס בשנה האחרונה פלוס ווג׳ המעצבן שהתראיין את אותו ראיון מאז ינואר לגבי ראס והחליט שהמחיר הוא שתי בחירות ראשונות, אני מניח שהם פשוט לא רוצים לצאת פריירים בעיני הליגה והמדיה. הרי בוא כמעט ואין סיכוי שהם ירצו את הילד קדימה, וטרנר כרגיל פצוע, זה לא שהלייקרס מקבלים פה איזה משהו יותר דופן.
למען האמת עם קו אחורי נגרי של ריבס-בברלי-שרודר כמה שיעזור באדי עם ה10 זריקות הקבועות ל3 הוא ממש לא הופך אותם לקונטנדורית. הם צריכים אלפא יוצר שיהפוך את הקו האחורי ההזוי הזה למשהו סביר ברמת הליגה, בזמנו קישקשו על עסקה עם שארלוט ולגמרי הייתי נותן שתי בחירות לא מוגנות ומהמר על החוזה הארוך (ויחסית נוח) של טרי רוז׳יר אם אני מצליח לקבל גם איזה ווינג בדמות
קלי אוברה (פאק אפילו את החוזה הגרוע של הייוורד הייתי שוקל בשביל זה).

מהבחינה הזו הגיוני הדיווח שהם מחכים 20 משחקים לתוך העונה לראות מי ישנה כיוון ולא רצים לעסקה עם אינדי, לפחות שיראו שטרנר אשכרה חוזר לשחק ולתת את ה12 ו8 הסולידי שלו. קיצר אין פיתרון פשוט לעיניין ראס.

לא חושב שיש כאן קשר לנרטיבים תקשורתיים, כבר בעונה שעברה דווח שאינדיאנה מצפה לשתי בחירות סיבוב ראשון, או בחירת סיבוב ראשון ופרוספקט צעיר, בתמורה לטרנר. נכון שהיפטרות מהחוזה של הילד זו לכאורה תוספת ערך חיובי עבור הפייסרס, אבל זה לא שהפיי רול שלהם מנופח כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:20 pm 
Junior

picknroll כתב:
איזה שטויות. בויאן הוא נכס ששווה משהו, ועובדה שיוטה קיבלו משהו עבורו. קלארקסון הוא משהו ששווה משהו. מניח שיוטה תחליף אותו תמורת ערך. כנל קונלי וכנראה סקסטון.
ווסטברוק הוא נזק מהלך, ובטוח שלייקרס צריכים לוותר על בחירה כדי להיפטר ממנו.

הלייקרס ניסו להשיג את קונלי ובויאן תמורת ווסטברוק ובחירת סיבוב ראשון: זה ממש לא משתלם. כנל הילד וטרנר.
ליוטה ולאינדיאנה יהיה יותר משתלם להשיג נכסים מקבוצות אחרות אם זה לא שתי הבחירות

מה יוטה כבר קיבלה עבור בויאן? את אוליניק וסייבן לי, שלא נראה בתכניות שם.
אם יש אמת בכך שאיינג' דרש שתי בחירות סיבוב ראשון בלתי מוגנות בתמורה להחלפת בויאן, קונלי וגיי בחוזה המסתיים של ווסטברוק, הרי שמסתמן כאן דפוס מסוים לצד העסקה שקיבל עבור מיטשל, ברגע שהמו"מ עם הניקס עלה על שרטון והם האריכו חוזה לבארט. יש מצב שאיינג' משתמש בטקטיקת "אני הולך (ומוכר את הנכס שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 3:50 pm 
Freshman

אני חושב שבמקרה של ראס הנרטיב התקשורתי בהחלט הניעה את העליהום הלא פרופוציונאלי עליו, וזה גם הסית את הקהל מה שיצר מעגל רעיל שמאכיל את עצמו.
כל זה בלי לגרוע מהעובדה שראס לא טוב, בקבוצה שהפיט שלו בה הוא הכי גרוע שיכול ליהיות עם הרול פליירס הכי גרועים בליגה בערך...
המחיר הוא לא חלילה רק תוצאה של נרטיב תקשורתי זה ברור, אבל העוצמה של הרעל שמופנית אליו בהחלט העצימה את התפיסה של הערך השלילי שלו.

האם תמורה של נאמר סיבוב ראשון לא מוגן+שני סיבוב שני+ריבס/כריסטי היא לא טובה בשביל הילד וטרנר? זמן יגיד, בעיקר אם הם חושבים שקבוצות אחרות יציעו יותר.
בכל מקרה אתה צודק לגבי זה שלאינדי לא סובלת מפיירול מנופח ואני יכול להבין למה הם מחכים, אבל בסופו של דבר זו שאלה של האם הם שוקלים להאריך את טרנר או לא.
אם לא, הדד ליין זה הזמן האחרון לקבל עליו תמורה, אף אחת לא תשים עליו שתי בחירות לא מוגנות- ועליו והילד יחד? קשה להאמין אבל אולי.

לגבי בויאן באמת היתה תמורה ממש קטנה ובכלל קשה להבין את השוק בימנו מצד אחד מחירים מופקעים כמו גובר, מצד שני מצחיקים כמו מה שהקליפרס שילמו על נורמן פאוול.
במובן הזה הלייקרס בתור קבוצה לא אהובה על ההנהלות אחרות בכל מקרה משלמת מחיר גבוהה יותר כנראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:11 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
העליהום על ווסטברוק פרופורציוני לחלוטין. תגיד לי, ראית אותו משחק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:26 pm 
Freshman

כן אחי את רוב המשחקים כבר שנה ובאמת שאין צורך לטחון את עיניין של כמה הוא גרוע בלייקרס, זה באמת לא שאלה…
הנקודה שלי הוא שהקרקס סביב זה כבר ברמות שגם אם הוא היה מצליח לשנות משהו מקצועי התגובה מהיציעים בכל פעם שהוא זורק כל כך רעילה שאין בנאדם שלא היה קורס תחת הלחץ הנפשי בסיטואציה הזו, שלא לדבר על פיד הטוויטר והתקשורת אחרי המשחק.
אגב מקצועית נטו היו לו תקופות סבירות עונה שעברה אבל העובדה שיש לו כזה חוסר מודעות לכמה שקבלת ההחלטות שלו קריטית והוא תמיד נוטה לעשות את הדבר הלא נכון מבחינת ניהול משחק זה מה שבאמת הופך את המצב שלו שם לאבוד, אפילו יותר מהג׳אמפ שוט הגרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], THE G1, uriel17, סאבוניס ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה