סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראסל ווסטברוק
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא קראתי את כל ההודעות אז מצטער אם אני חוזר על משהו אבל ההשוואה המתבקש בעיני זה לאייברסון. גם במיינדסט והאינטנסיביות הכללית ובעיקר בחוסר הנכונות לקבל תפקיד אחר.

אבל כל זה קצת פחות רלוונטי לווסטברוק הנוכחי שהוא פשוט שחקן רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:52 pm 
Senior

sir charles כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
לא הבנתי מה זה אומר שריבאונדים חשובים ברמה הקבוצתית ולא באישית. אם הם חשובים ברמה הקבוצתית, אתה צריך שחקנים שיקחו אותם. אם יש לך גארד שמסוגל להוריד דאבל פיגרז בריבאונד, זה יתרון עצום.

לא בהכרח.
אם הוא לוקח אותם במאבקי ריבאונד
ומאפשר לקבוצה שלו לנצח את היריבה על הלוח - בהחלט.
אם הוא לוקח uncontested במקום הגבוה שלו, זה לא עוזר בכלום.

אתה צריך סטט' טובה יותר ממספרי ריבאונד כדי להבין עד כמה משמעותית הנוכחות של שחקן מסוים לריבאונד של הקבוצה שלו.
קח למשל שחקן שעושה בוקסינג אאוט מדהים אבל מספרי הריבאונד שלו לא משהו.
זה לא אחד לאחד..

יש פה חוסר הבנה מסוים. כשגבוה לוקח אנקונטסטד ריבאונד זה באמת לא עוזר לכלום. לריב של ווסטברוק הייתה משמעות אסטרטגית ברורה. היכולת שלו לקחת ריב ומיד להריץ את ההתקפה קדימה הייתה קריטית לקבוצות של אוקלהומה, יוסטון ו-וושינגטון. ברור שלשחק עם סטיבן אדאמס עוזר ביצירת ההזדמנויות לריב, אבל היכולת האתלטית של ראס להגיע אליהם ייצרה את האפשרות לדחוף קדימה את הכדור ולנצל את האקספלוסיביות שלו.

זה לא סטטיסטיקה ריקה כמו ריב הגנה של דראמונד.

אני פחות מסכים , כי סטיבן אדמס הוא יופי של אאוטלט פאסר, ולדעתי ההתקפה המתפרצת של OKC יכלה להיות עוד יותר קטלנית אם במקום שראסל יתפוס את הריבאונד ויכדרר לאורך המגרש (עד כמה שהוא היה מהיר עם הכדור) אדמס היה תופס אותו ומוסר קדימה למי שרץ להתקפה.

לעצור את ראסל בדהירה עם הכדור בשנות אוקלהומה היה כמעט בלתי אפשרי. לרוב ייצא מזה משהו חיובי. אני אוהב את סטיבן אדמס אבל לתפוס אווטלט פאס זה בוודאות פחות אפקטיבי וססטיינבל מאשר ראס עם הפנים לסל בתנופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

sir charles כתב:
נדב, אני לא ממש מבין לשם מה פתחת את השרשור אם הגעת עם דעה מהבית ואתה מזלזל בכל דעה אחרת שמציגים בפניך? (במיוחד כאשר בעל הדעה הוא Att)
ראסל ווסטברוק בשיאו היה שחקן שיכול לקחת כמעט כל קבוצה לפלייאוף כי הוא היה בעל אתלטיות מטורפת ותשוקה אדירה למשחק. היום המשחק השתנה, האתלטיות ירדה, אבל המיינדסט שלו נשאר אותו הדבר. הוא עדיין זונת סטטיסטיקות (סטיבן אדמס והבוקס אאוט שלו מוסרים ד"ש למספרי הריבאונד המפוצצים) שחושב שהוא סופרסטאר שחייב לפתוח והכדור צריך לעבור דרכו כל הזמן. ממזמן הוא לא משקיע בהגנה ולא זז בלי הכדור בהתקפה. לגבי הקליעה, אז אמנם לווייד היו אחוזים פחות טובים ל3 אבל הוא היה מודע למגבלותיו ובקושי זרק מבחוץ. ווסטברוק לעומתו אינו מודע למגבלות שלו וממשיך לזרוק קונטסטד ג'אמפרס מחצי מרחק ומעלה למרות שהוא ארגיובלי הקלע הגרוע בליגה.
ורק בשביל להוכיח את מה שכתבתי אני אפנה אותך לשני ראיונות אחרי משחק שלו:
באחד (לא מצאתי את הסרטון אז אני פראפרייזינג) הוא טען שהוא לא יכול בכל משחק לעשות 20×3 או משהו בסגנון - זו בדיוק הטענה נגדך בנאדם! אף אחד לא ביקש ממך לרדוף אחרי ט"ד בכל משחק כי זה לאו דוקא מה שיעזור לקבוצה לנצח.
והשני מהמשחק הלילה (0/11 מהשדה למי שפספס) מופיע פה: https://youtu.be/CCr3azjdUUE

ובקשה קטנה לסיום - אם לא בא לך להגיב לעניין עצמו, אני מצטער מראש על הביקורת ובוא נוותר על ההתכתשות המילולית.

למה שאתכתש איתך מילולית? כתבת הודעה עניינית ומעניינת.

ובניגוד למה שנדמה למי שנדמה, אני לא מתווכח עם אטט לשם הויכוח, אלא כי הגישה שלו היא לרוב מאד פשטנית והתגובות שלו מאד פשטניות ואני בדרך כלל לא מסכים איתן ומנמק למה, אבל אם הוא כותב משהו ענייני אז יש דיון לעניין. אני גם לא חושב שהייתי בוטה בתגובות אליו בשרשור הזה, ובכל מקרה לא היתה לי כוונה כזו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

וגם אייברסון סיים את הקריירה בגיל 34, אז זה בהחלט מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:53 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לא קראתי את כל ההודעות אז מצטער אם אני חוזר על משהו אבל ההשוואה המתבקש בעיני זה לאייברסון. גם במיינדסט והאינטנסיביות הכללית ובעיקר בחוסר הנכונות לקבל תפקיד אחר.

אבל כל זה קצת פחות רלוונטי לווסטברוק הנוכחי שהוא פשוט שחקן רע.

לגמרי מזכיר את אייברסון בעיניי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:55 pm 
Hall of Famer

אבל בניגוד לאייברסון, ראס שיחק בקריירה באופן די מוצלח ליד סופרסטאר אחר בדמותו של דוראנט. הוא לכאורה אמור לדעת לחלוק אחריות במשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 5:57 pm 
Hall of Famer

רק שדוראנט לא הוליך כדור. לברון, כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:00 pm 
Senior

אגב גם בעודף הביקורת והארס כלפי שניהם יש דימיון. נאום הפרקטיס המרהיב של אייברסון שאיכשהו הפך לבדיחה עליו במקום להעריך אותו. גם ווסטברוק אכל הרבה יותר מדי חרא עוד לפני שהגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:07 pm 
Hall of Famer

אני יכול לראות את פרקטיס ברצף כמו כמות הפעמים שזה נאמר. אחת הקלאסיקות הגדולות של ראיונות הספורט אבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:23 pm 
Hall of Famer

שמו עולה כעת יחד עם אייברסון וכרמלו. כוכבים שתוך שנה שנתיים התפוגגו.
ראס רק העמיד מספרים מפוצצים אז הוא הצליח לרמות לא מעט אנשים.
ראס היה אתלט על. אם היה עשר אינץ' גבוה יותר הוא היא יאניס. אבל תמיד היו לו את אותן בעיות של אייקיו נמוך (חפשו ביוטיוב סרטונים של הסדרה מול הספרס באיזור 2013 ואיזה טעויות הוא עשה כבר אז), חבר קליעה. אבל היה אתלט על אז להגיע למספרים כאלו זה לא בעיה בשבילו. אבל מי שמבין טיפה כדורסל ראה שזה בא על חשבון נצחונות.
כתבתי פה לא מעט עליו ועל דרק רוז. הם היו די דומים בשיאם. אתלטים טובים מאד (ראס יותר בגלל הגודל) אבל חסרי קליעה ואייקיו. רוז התפוגג קודם בגלל פציעה אבל ללא פציעה היינו רואים אותו דבר בגיל 30.
מעבר לאתלטיות ולקליעה, הבחור פשוט ירד דרסטית ביכולת לסיים ליד הטבעת. הוא פשוט חסר יכולת לסיים בטבעת אם זה לא דאנק והיום דאנק זה יותר קשה מאשר גיל 21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:36 pm 
Hall of Famer

להגיד על דרק רוז שהוא שחקן נטול אינטיליגנציית משחק זה מוזר. גם את ראס אתה משמיץ יתר על המידה. אף אחד לא חסין מטעויות, וברור שתפישת המשחק שלי כיום לא מותאמת למכולות שלו. אבל בטח בתקופת השיא של אוקלהומה הוא לא שיחק כשחקן טיפש. וכשאתה אומר "עוד עשרה אינץ' הוא היה יאניס" זה בכלל מוזר, יאניס טיפש ורק אתלט בעיניך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:42 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
sir charles כתב:
נדב, אני לא ממש מבין לשם מה פתחת את השרשור אם הגעת עם דעה מהבית ואתה מזלזל בכל דעה אחרת שמציגים בפניך? (במיוחד כאשר בעל הדעה הוא Att)
ראסל ווסטברוק בשיאו היה שחקן שיכול לקחת כמעט כל קבוצה לפלייאוף כי הוא היה בעל אתלטיות מטורפת ותשוקה אדירה למשחק. היום המשחק השתנה, האתלטיות ירדה, אבל המיינדסט שלו נשאר אותו הדבר. הוא עדיין זונת סטטיסטיקות (סטיבן אדמס והבוקס אאוט שלו מוסרים ד"ש למספרי הריבאונד המפוצצים) שחושב שהוא סופרסטאר שחייב לפתוח והכדור צריך לעבור דרכו כל הזמן. ממזמן הוא לא משקיע בהגנה ולא זז בלי הכדור בהתקפה. לגבי הקליעה, אז אמנם לווייד היו אחוזים פחות טובים ל3 אבל הוא היה מודע למגבלותיו ובקושי זרק מבחוץ. ווסטברוק לעומתו אינו מודע למגבלות שלו וממשיך לזרוק קונטסטד ג'אמפרס מחצי מרחק ומעלה למרות שהוא ארגיובלי הקלע הגרוע בליגה.
ורק בשביל להוכיח את מה שכתבתי אני אפנה אותך לשני ראיונות אחרי משחק שלו:
באחד (לא מצאתי את הסרטון אז אני פראפרייזינג) הוא טען שהוא לא יכול בכל משחק לעשות 20×3 או משהו בסגנון - זו בדיוק הטענה נגדך בנאדם! אף אחד לא ביקש ממך לרדוף אחרי ט"ד בכל משחק כי זה לאו דוקא מה שיעזור לקבוצה לנצח.
והשני מהמשחק הלילה (0/11 מהשדה למי שפספס) מופיע פה: https://youtu.be/CCr3azjdUUE

ובקשה קטנה לסיום - אם לא בא לך להגיב לעניין עצמו, אני מצטער מראש על הביקורת ובוא נוותר על ההתכתשות המילולית.

למה שאתכתש איתך מילולית? כתבת הודעה עניינית ומעניינת.

זה שנדב מוצא פוסט אחד מעניין ופוסט אחר פשטני זה שכפול של אותו דבר - נדב ממנה את עצמו לתת ציונים על פוסטים שאחרים כתבו.

אני כמובן מסכים עם הדברים שכתבת: ערך שלילי בהגנה, ערך שלילי בהתקפה.
חייב את הכדור בידיים. ירידה באתלטיות שמורידה את האפקטיביות שלו כך שהוא כבר לא מוביל הכדור והיוצר המרכזי. הוא לא מסוגל לשחק אוף בול (גם בגלל שלא זז וגם בגלל שקבוצות ישמחו שיזרוק מבחוץ), אינטיליגנציית משחק בעייתית ואגו שלא תואם את היכולת העכשווית שלו שלא מאפשרים לו לבצע התאמות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:46 pm 
Hall of Famer

אטט, סגנונך לא הנושא ואני לא מעוניין שיהיה הנושא. התקבעה פה איזו תפישה שאני תוקף לשם התקיפה או נכנס בך ספציפית כי אני נהנה מזה, הסברתי למה לא כולל נימוקים כהרגלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 6:55 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
להגיד על דרק רוז שהוא שחקן נטול אינטיליגנציית משחק זה מוזר. גם את ראס אתה משמיץ יתר על המידה. אף אחד לא חסין מטעויות, וברור שתפישת המשחק שלי כיום לא מותאמת למכולות שלו. אבל בטח בתקופת השיא של אוקלהומה הוא לא שיחק כשחקן טיפש. וכשאתה אומר "עוד עשרה אינץ' הוא היה יאניס" זה בכלל מוזר, יאניס טיפש ורק אתלט בעיניך?

הכוונה ליאניס בהקשר של יכולת פיזית עילאית.
באוקלהומה הוא שיחק טיפש כי הוא אותו בן אדם. לכן דורנט הלך. שוב לך תראה משחקים ביוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 7:12 pm 
Sophomore

אייברסון היה אתלט-על, אבל ווסטברוק הוא גבוה יותר, חזק יותר, אקספלוסיבי יותר, ועם כושר סיבולת עצום. אם היה מנצל את היתרונות אלו יותר בהגנה ומוריד פוקוס בהתקפה, הוא היה תורם הרבה יותר לקבוצות שלו.

לפני הרבה שנים, עוד כששיחק באוקלהומה, ראיתי סרטון על תצוגת הגנה שהוא עשה לקוואי לאונרד. כלומר, זה לא משהו שלא ביכולתיו, אלא שאלה של רצון. ואני תמיד חשבתי שהוא יצליח יותר כ-2 או במקרים מסוימים גארד שלישי, ולכן סברתי שלצד לברון הוא יפרח, כמו שקרה לקיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 7:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Yuval כתב:
sir charles כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
לא הבנתי מה זה אומר שריבאונדים חשובים ברמה הקבוצתית ולא באישית. אם הם חשובים ברמה הקבוצתית, אתה צריך שחקנים שיקחו אותם. אם יש לך גארד שמסוגל להוריד דאבל פיגרז בריבאונד, זה יתרון עצום.

לא בהכרח.
אם הוא לוקח אותם במאבקי ריבאונד
ומאפשר לקבוצה שלו לנצח את היריבה על הלוח - בהחלט.
אם הוא לוקח uncontested במקום הגבוה שלו, זה לא עוזר בכלום.

אתה צריך סטט' טובה יותר ממספרי ריבאונד כדי להבין עד כמה משמעותית הנוכחות של שחקן מסוים לריבאונד של הקבוצה שלו.
קח למשל שחקן שעושה בוקסינג אאוט מדהים אבל מספרי הריבאונד שלו לא משהו.
זה לא אחד לאחד..

יש פה חוסר הבנה מסוים. כשגבוה לוקח אנקונטסטד ריבאונד זה באמת לא עוזר לכלום. לריב של ווסטברוק הייתה משמעות אסטרטגית ברורה. היכולת שלו לקחת ריב ומיד להריץ את ההתקפה קדימה הייתה קריטית לקבוצות של אוקלהומה, יוסטון ו-וושינגטון. ברור שלשחק עם סטיבן אדאמס עוזר ביצירת ההזדמנויות לריב, אבל היכולת האתלטית של ראס להגיע אליהם ייצרה את האפשרות לדחוף קדימה את הכדור ולנצל את האקספלוסיביות שלו.

זה לא סטטיסטיקה ריקה כמו ריב הגנה של דראמונד.

אני פחות מסכים , כי סטיבן אדמס הוא יופי של אאוטלט פאסר, ולדעתי ההתקפה המתפרצת של OKC יכלה להיות עוד יותר קטלנית אם במקום שראסל יתפוס את הריבאונד ויכדרר לאורך המגרש (עד כמה שהוא היה מהיר עם הכדור) אדמס היה תופס אותו ומוסר קדימה למי שרץ להתקפה.

לעצור את ראסל בדהירה עם הכדור בשנות אוקלהומה היה כמעט בלתי אפשרי. לרוב ייצא מזה משהו חיובי. אני אוהב את סטיבן אדמס אבל לתפוס אווטלט פאס זה בוודאות פחות אפקטיבי וססטיינבל מאשר ראס עם הפנים לסל בתנופה.

יכול להיות, אבל מסירה עדיין מהירה יותר מאשר ריצה בכדרור, במיוחד כאשר הגבוה יודע למסור:
https://youtu.be/h3w2gxMb8wk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 7:58 pm 
Hall of Famer

בהחלט, מסירה מהירה יותר מריצה.
רק שאאוטלט פאסים, עובדה, קורים רק 2-3 במשחק לכל צד, וגם זה אם אני רוצה להיות לארג׳. בעיקר בגלל שההגנה מתארגנת מהר מדי בדרך כלל בשביל לגרום לזה להיות נשק אלטרנטיבי באמת לריצה מהירה עם הכדור.
זה מעולה לפרקים, וזה עובד לפרקים. זה לא שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 8:07 pm 
Sophomore

לראות אם הוא יוכל לתרום איפשהו זה היה נכון לפני שנתיים, היום זה כבר ברור שלא.
התפקיד היחיד שאני יכול לראות אותו בו תורם אולי זה לתת כוח מהספסל בקבוצת תחתית, אבל בגלל שיטת הטאנקינג זה לא יכול לקרות ואין אינטרס לקבוצות תחתית לקחת אותו (ובעיני זה החסרון המרכזי של הטאנקינג ששחקנים בוגרים לא יכולים להתחרות שווה בשווה ולהשפט על היכולת שלהם לעומת הצעירים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 8:18 pm 
Hall of Famer

מסכים, וזה בעיניי חוסר כבוד רציני של הליגה לשחקנים שתרמו המון לפופולריות של הליגה (מלו כאמור, אבל גם דוויט האוורד למשל), עדיין יכולים לתרום, לא רוצים לפרוש, אבל מופרשים בכוח. כי וטרן מינימום הוא בכל זאת פי שלושה מאשר המינימום לרוקי, וכי קבוצות רוצות להפסיד, וכי קבוצות רוצות לראות מי הצעירים שיש להם ביד (למרות שתשעים אחוז מהזמן, כל הצעירים האלה שלא נבחרו בדראפט, לא שווים כלום) ולחסוך כמה שקלים.
אני מבין את זה, אבל זה די עצוב לי. לא הייתי מתנגד לתקנה של הליגה שאומרת שכל קבוצה חייבת להחזיק לפחות שחקן אחד על חוזה וטרן מינימום ' , או למצער לומר שההפרש בין 3 מיליון למיליון אחד בשכר, לא יעמוד כנגד התקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 9:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מסכים, וזה בעיניי חוסר כבוד רציני של הליגה לשחקנים שתרמו המון לפופולריות של הליגה (מלו כאמור, אבל גם דוויט האוורד למשל), עדיין יכולים לתרום, לא רוצים לפרוש, אבל מופרשים בכוח. כי וטרן מינימום הוא בכל זאת פי שלושה מאשר המינימום לרוקי, וכי קבוצות רוצות להפסיד, וכי קבוצות רוצות לראות מי הצעירים שיש להם ביד (למרות שתשעים אחוז מהזמן, כל הצעירים האלה שלא נבחרו בדראפט, לא שווים כלום) ולחסוך כמה שקלים.
אני מבין את זה, אבל זה די עצוב לי. לא הייתי מתנגד לתקנה של הליגה שאומרת שכל קבוצה חייבת להחזיק לפחות שחקן אחד על חוזה וטרן מינימום ' , או למצער לומר שההפרש בין 3 מיליון למיליון אחד בשכר, לא יעמוד כנגד התקרה.

אם הם לא רוצים לפרוש ולא מתאימים לרמה הזו (=לא יכולים לעזור לקונטנדרית מהספסל), שיילכו לאירופה או לסין..
דווייט בן 36. ואם הוא רוצה לשחק עד גיל 50?
מתישהו אתה נפלט מהליגה.. זה טבעי..
ליצור חוק שיגן עליהם ויאפשר להם לשבת על ספסל בליגה - לא נשמע מתאים לדעות הרגילות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 9:36 pm 
Hall of Famer

אני מסכים. זה נוגד את מה שאני מאמין בו, בתור קפיטליסט מושבע.
ועדיין, בעולם מתוקן, לא היה דבר כזה וטרן מינימום, וממילא חלק מהבעיה היתה נפתרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 9:49 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

אבל זה קיים כבר היום. קבוצה שמחתימה שחקן עם ותק של למעלה משנתיים על חוזה מינימום, משלמת לו משכורת כמו לשחקן על חוזה מינימום עם ותק של שנתיים (העונה זה 1.84 מיליון, לעומת 1.02 לרוקי) וההפרש משולם על ידי הליגה, וגם החישוב של תקרת השכר בהתאם.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 11:45 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בהחלט, מסירה מהירה יותר מריצה.
רק שאאוטלט פאסים, עובדה, קורים רק 2-3 במשחק לכל צד, וגם זה אם אני רוצה להיות לארג׳. בעיקר בגלל שההגנה מתארגנת מהר מדי בדרך כלל בשביל לגרום לזה להיות נשק אלטרנטיבי באמת לריצה מהירה עם הכדור.
זה מעולה לפרקים, וזה עובד לפרקים. זה לא שיטה.

שתי בעיות עם הstats padding של הרחב שלו.
1)הוא לא שומר והולך קרוב לטבעת לקחת ריב. לא חסר סרטונים על זה.
2)אם גבוה לוקח ומוסר לראס שעומד על השלוש (היכן שהוא עומד לרוב בהגנה) ואז לרוץ יעבוד יותר טוב מאשר שהוא מתקרב לטבעת לקחת ריב ושורף אנרגיה וזמן. לדעתי לא סתם הוא יורד באחוזים מהקו, הוא שורף אנרגיה על ריב חסרי חשיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 22, 2022 12:55 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
OCD זו הבחנה מעניינת כי עד כמה שהם שונים בעמדות אחד מהשני, ווסטברוק הכי מעלה לי בראש סיפורים על ווילט צ'מברלין, שהיה OCD מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 1:31 am 
Hall of Famer

לדעתו היתה לו הופעה סולידית..מדהים. https://youtu.be/WqkPxcInUzY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]