אני לא מבין, זה ת'רד על גמר גביע ווינר ו-90% מהתגובות זה התנצחויות של אוהדי י-ם לגבי כמה הקבוצה שלהם מעוררת רחמים העונה... למה אין איזה מנהל שמעביר את כל התגובות הלא קשורות לת'רד יעודי?
עופר האדום כתב:
הפועל תל אביב ממש לא אדירה. למכבי לא היה אוויר והם התמלאו בעבירות , כשכולם היו רעננים מכבי הייתה בשתי דרגות יותר טובה. צריך גם לזכור שמכבי לא רגילה לשחק בהרכבים של הליגה.
הכל בסדר עופר? אתה מרגיש טוב? אני חושב שאפילו אוהדי מכבי לא היו נותנים כאלה תירוצים לזכותה.
קטש הודה בעצמו שהוא שכח את זיו וכהן יותר מדי זמן על הספסל. אמנם שניהם לא ממש שייכים לרמת היורוליג (את כהן החמאתי אנחנו כבר מכירים אבל לזיו אם יחזור הביטחון אולי עוד יש תקווה לקחת את הדקות של ג'ון די) אבל בליגה אין סיבה שהם לא ישחקו דקות רבות, הרי בכל קבוצה אחרת הם היו פותחים בחמישייה. הבעיה שקטש רגיל לנהל סגל של קבוצות קטנות ומבחינתו שינויים תוך כדי משחק הם החלפת הידיים המשולבות מימין מעל לשמאל לשמאל מעל ימין. האם מתישהו נפסיק לראות את הרכב שני הסנטרים שלא קולעים מבחוץ ולא לוקחים ריבאונד?
xalmon כתב:
אני לא יודע אם הפועל ירושלים קבוצה מס' 2 או 7, אבל האוהדים שלה בכיינים מספר אחת, זה בטוח. המרמור של אלה שנזכרו שהם אוהדי הקבוצה בימי אורי אלון והתעוררו למציאות פחות זוהרת הורס אותה פי מאה מהמוחות שמנהלים אותה בשנים האחרונות. והנודניקים כאן הם כלום לעומת מה שקורה בקבוצת האוהדים הממאירה בפייסבוק.
נזכיר שבשונה מיריבותיה הישירות (שהן קבוצות הרבה יותר טובות ממנה כרגע) הקבוצה הזו לא ירדה ליגה, לא נאבקה בתחתית וכמעט לא פספסה פלייאוף ב-30 ומשהו שנה האחרונות. זה לא ישתנה בקרוב.
אני חושב שגם בבכיינות אוהדי י-ם לפחות שניים לאוהדי הפועל ת"א, ולראיה במשחק בו האדומים מקבלים 41 זריקות עונשין לעומת 12 של מכבי עדיין הם מתלוננים על השיפוט. ראיתי רק את סוף המשחק וההארכה אז קשה לי לשפוט בעצמי, אבל אם הבנתי נכון ההפסד נגרם כתוצאה מכדור שפגע בשופט וחזר למכבי שקלעו שלשה מתישהו במהלך המשחק, מה שהזכיר לי ניצחון של י-ם בעונת האליפות אאל"ט, בו בהתקפה מכרעת הכדור עמד לצאת לחוץ, פגע בשופט והגיע לידי הלפרין שדפק שלשה.