סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 10:30 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא יודע אם הפועל ירושלים קבוצה מס' 2 או 7, אבל האוהדים שלה בכיינים מספר אחת, זה בטוח. המרמור של אלה שנזכרו שהם אוהדי הקבוצה בימי אורי אלון והתעוררו למציאות פחות זוהרת הורס אותה פי מאה מהמוחות שמנהלים אותה בשנים האחרונות. והנודניקים כאן הם כלום לעומת מה שקורה בקבוצת האוהדים הממאירה בפייסבוק.
נזכיר שבשונה מיריבותיה הישירות (שהן קבוצות הרבה יותר טובות ממנה כרגע) הקבוצה הזו לא ירדה ליגה, לא נאבקה בתחתית וכמעט לא פספסה פלייאוף ב-30 ומשהו שנה האחרונות. זה לא ישתנה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 10:38 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא מתווכח עם כל מה שכתבת , למרות שיש שם אי דיוקים , למשל עד כמה שאני יודע , עדיין הפועל מביאה יותר קהל גם מתל אביב וגם מחולון , אבל מה שמשעשע אותי זה שאתה מציב את הפועל תל אביב פתאום כ״קבוצה מספר 2״ , כי……. מה בדיוק? זה שהיחא סיימה בעונה שעברה (עונת השיא שלה נניח) במקום השביעי , עלתה משהו כמו פעם אחת ב-20 השנים האחרונות לפליי אוף העליון , וכי היא הצליחה לגרור את מכבי למשחק צמוד בגמר גביע ווינר….? אותי זה משעשע.

לא לא, לא אמרתי שהפועל תל אביב הקבוצה מספר 2. אמרתי שירושלים לא קבוצה מספר 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 10:39 pm 
Hall of Famer

ולמסקנה הזו הגעת עקב גמר גביע ווינר הצמוד 2022.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 10:42 pm 
Junior

xalmon כתב:
אני לא יודע אם הפועל ירושלים קבוצה מס' 2 או 7, אבל האוהדים שלה בכיינים מספר אחת, זה בטוח. המרמור של אלה שנזכרו שהם אוהדי הקבוצה בימי אורי אלון והתעוררו למציאות פחות זוהרת הורס אותה פי מאה מהמוחות שמנהלים אותה בשנים האחרונות. והנודניקים כאן הם כלום לעומת מה שקורה בקבוצת האוהדים הממאירה בפייסבוק.
נזכיר שבשונה מיריבותיה הישירות (שהן קבוצות הרבה יותר טובות ממנה כרגע) הקבוצה הזו לא ירדה ליגה, לא נאבקה בתחתית וכמעט לא פספסה פלייאוף ב-30 ומשהו שנה האחרונות. זה לא ישתנה בקרוב.

אני מנחש שאני הייתי ביציעים במלחה כשאתה עוד למדת ללכת או במקסימום את ה-א-ב
אגב, העונות הכי כיפיות היו הרבה לפני העונות של אורי אלון, כשאי אפשר היה להשיג מקום במלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 10:48 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
ולמסקנה הזו הגעת עקב גמר גביע ווינר הצמוד 2022.

לא, היום נכנסתי לסלניוז לקרוא אחרי גמר גביע ווינר.
למסקנה הגעתי אחרי המשחק מול דרושפקה. משחק חשוב, יחסית הרבה קהל (ועדיין החלק העליון והתאים סגורים) אבל היתה אווירה מבאסת מאד שהמחישה משהו שאני מרגיש כמה שנים, שהחיבור הרגשי בין הקבוצה לאוהדים מאד נסדק. ירושלים הגיעה להיות הקבוצה מספר 2 בעיקר בגלל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2022 11:43 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
xalmon כתב:

אגב, העונות הכי כיפיות היו הרבה לפני העונות של אורי אלון, כשאי אפשר היה להשיג מקום במלחה

לא אנסה לנצח אותך בתחרות האשך הנפול, אבל אני זוכר עונות איומות במלחה ריק, גם אם דרך הקטרקט מנחם אטלס וגרג קורנליוס נראים כמו זכרון ילדות מתוק. העונות הכי כיפיות היו כשהקבוצה ניצחה. אני אוותר על התייחסות לשארית הקינה, הת'רד הזה שייך לשני אוהדי הפ' ת"א וארבעת המכביסטים שבסביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 12:27 am 
Junior

משחק לא טוב שלנו. למעט מנפורד וקצת מקריי וטימור קשה לציין מישהו לטובה. גם פרנקו טעה בעיני בניהול משחק ובחלק מההתאמות תוך כדי המשחק.
אפשר להתנחם באופי שהראינו ושגם ביום כזה וללא ג'ייקובן, עדיין היינו קרובים מאוד לקחת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 1:34 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
הפועל תל אביב ממש לא אדירה. למכבי לא היה אוויר והם התמלאו בעבירות , כשכולם היו רעננים מכבי הייתה בשתי דרגות יותר טובה. צריך גם לזכור שמכבי לא רגילה לשחק בהרכבים של הליגה.

אבל אלו בדיוק הבעיות שמכבי יוצרת לעצמה - קבוצה עם 11 שחקני סגל שמגיעה למצב של "ללא אוויר", וללא בולדווין וניבו בדקות ההכרעה עקב 5 עבירות.
מה זה "הרכבים של הליגה" אני בכלל לא מבין, בפרט עד כה העונה. האם הולינס היה חסר? ג'יילן אדאמס? מרטין (במשחק בו פוייתרס וסורקין כל כך טובים)?
הרי למרות שהסגל הישראלי של הפועל ת"א הוא באמת טוב, זה לא שיפתח זיו וג'ייק כהן לא יכולים להתמודד מול גיל בני וזלמנסון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 2:27 am 
Junior

shmueliki כתב:
עופר האדום כתב:
הפועל תל אביב ממש לא אדירה. למכבי לא היה אוויר והם התמלאו בעבירות , כשכולם היו רעננים מכבי הייתה בשתי דרגות יותר טובה. צריך גם לזכור שמכבי לא רגילה לשחק בהרכבים של הליגה.

אבל אלו בדיוק הבעיות שמכבי יוצרת לעצמה - קבוצה עם 11 שחקני סגל שמגיעה למצב של "ללא אוויר", וללא בולדווין וניבו בדקות ההכרעה עקב 5 עבירות.
מה זה "הרכבים של הליגה" אני בכלל לא מבין, בפרט עד כה העונה. האם הולינס היה חסר? ג'יילן אדאמס? מרטין (במשחק בו פוייתרס וסורקין כל כך טובים)?
הרי למרות שהסגל הישראלי של הפועל ת"א הוא באמת טוב, זה לא שיפתח זיו וג'ייק כהן לא יכולים להתמודד מול גיל בני וזלמנסון.

זה טיפה דמגוגיה במחילה מכבודך..
תחילת עונה, הולינס הגיע בכושר לקוי ולא רשום לליגה, אדמס רק הגיע ולא רשום, הילארד נפצע.. מרטין בהסתגלות.. זיו הלך לאיבוד שנה שעברה ולא נודעו עקבותיו..
העבודה היא שבראון ובילדין טחנו דקות השבוע והיו עייפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 2:55 am 
Hall of Famer

מה? איך דמגוגיה?
היום עובדתית נרשמו בטופס במדי מכבי 11 שחקני סגל מובילים (ברמת נבחרת ישראל לצורך העניין, או מאוד קרוב לשם).
פרט להם יושבים עוד 3-4 זרים בצד...
זה לוקסוס פסיכי לקבוצה בליגה הישראלית (וזו נקודת ההשוואה) להחזיק 8-9 זרים ב"סגל הרחב", לצד 6 ישראלים.
איך בתנאים כאלו באמת לורנזו בראון נדרש לשחק 35 (פלוס 5 דקות הארכה) דקות במשחק (יותר מכל שחקני הפועל ת"א למשל, שהגיעו מלו"ז פחות עמוס), אחרי ששיחק 62 דקות בשני משחקי היורוליג האחרונים. הוא אגב מדורג שמיני בדקות משחק בכל היורוליג עד כה, לא נשמע לי חכם במיוחד עבור שחקן בן 32 וקיץ כה קשה שעבר.

אכן הזוי מה שקרה עם יפתח זיו, שנבחר למצטיין ב"סיום ליגת הקורונה 2020", ובעונה העוקבת כמעט לקח בעצמו אליפות מאותה מכבי ת"א.
רק בכדי לסבר את האוזן - באותן שתי עונות הוא צבר ב-11 משחקי פלייאוף ופיינל-פור מדד ממוצע של 19.5 (לא בדיוק טיפוסי לשחקן ישראלי בקבוצה כה הישגית).
כיום ב"שיא הקריירה" בגיל 27 הוא נהפך לצל של עצמו - וגם מכבי אחראית על כך (ועל כך שהוא עדיין בקבוצה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 8:41 am 
Junior

xalmon כתב:
דניאל כתב:
xalmon כתב:

לא אנסה לנצח אותך בתחרות האשך הנפול, אבל אני זוכר עונות איומות במלחה ריק, גם אם דרך הקטרקט מנחם אטלס וגרג קורנליוס נראים כמו זכרון ילדות מתוק. העונות הכי כיפיות היו כשהקבוצה ניצחה. אני אוותר על התייחסות לשארית הקינה, הת'רד הזה שייך לשני אוהדי הפ' ת"א וארבעת המכביסטים שבסביבה.

אני מקבל, אני רק אגיד משהו אחרון - היו עונות איומות במלחה (קופצים לי פלאשבקים של בראיין ברייסי, טרמינגהאם) אבל אני לא בטוח שזה בקורלציה לכמות הנצחונות. היו עונות כמו העונה שפפי נפצע שבה סיימנו במאזן של בערך 50%, אבל הייתה הרגשה ששומרים על הבית (חוץ מתבוסה מחפירה למכבי) אבל בעיקר תחושה שמוציאים את המקסימום מהסגל ומהסיטואציה וגם מהאוהדים. העונות האיומות היו דווקא עם סגלים ושחקנים טובים שלא מיצינו קרוב לפוטנציאל. השנים האחרונות מרגישות קצת ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 9:08 am 
מנהל פורום

בעונה של בראיין ברייסי הגעתי פעם למשחק במלחה והיינו איזה 200 איש באולם. באופן לא מפתיע זו היתה עונה נוראית מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 9:44 am 
מנהל פורום

בהפועל ירושלים יש משבר ניהולי, זה ברור, ועוד לא דיברנו על סוגיית הבעלות (חומסקי מוצג כבעלים יחיד למרות שהוא כנראה עדיין לא כזה), אבל לא ברור לי למה יש לא מעט אוהדים שחושבים ששורש הבעיה הוא המעבר לליגת האלופות.

הרי גם בתקופת אורי אלון היו התבזויות ביורוקאפ. היו 2 עונות שהסתיימו כבר בשלב הבתים הראשון עם 2 נצחונות מתוך 10 משחקים, ועוד עונה שנפתחה ב5 הפסדים ב7 המשחקים הראשונים ובשלב הבתים השני כבר לא ניצחו אף משחק (כולל תבוסה של כמעט 50 הפרש).

אם תחת הניהול הנוכחי היו ממשיכים ביורוקאפ כנראה היו מתבזים באותה המידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 10:24 am 
Junior

blue כתב:
בהפועל ירושלים יש משבר ניהולי, זה ברור, ועוד לא דיברנו על סוגיית הבעלות (חומסקי מוצג כבעלים יחיד למרות שהוא כנראה עדיין לא כזה), אבל לא ברור לי למה יש לא מעט אוהדים שחושבים ששורש הבעיה הוא המעבר לליגת האלופות.

הרי גם בתקופת אורי אלון היו התבזויות ביורוקאפ. היו 2 עונות שהסתיימו כבר בשלב הבתים הראשון עם 2 נצחונות מתוך 10 משחקים, ועוד עונה שנפתחה ב5 הפסדים ב7 המשחקים הראשונים ובשלב הבתים השני כבר לא ניצחו אף משחק (כולל תבוסה של כמעט 50 הפרש).

אם תחת הניהול הנוכחי היו ממשיכים ביורוקאפ כנראה היו מתבזים באותה המידה.

אני חושב שהמעבר ל-BCL היה מתוך אמונה שהליגה הזו תהיה יותר אטרקטיבית מהיורוקאפ ותהווה מעין תחליף ליורוליג שנראתה חסומה. בפועל היא ליגה יותר שולית עם קבוצות פחות אטרקטיביות. להתבזות זה תמיד רע, אבל כשזה מול קבוצה כמו לודוויסבורג זה עוד יותר גרוע. אבל יותר מזה, גם כשיש הצלחה, הקבוצות פחות אטרקטיביות מאשר ביורוקאפ. הבעיה שהיה double dip, גם ליגה יותר חלשה וגם המשך חוסר ההצלחה המקצועית.
גם אני גם משער שיותר קל להביא זרים ליורוקאפ מאשר ל-BCL.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 10:53 am 
מנהל פורום

חולק עליך.
ירושלים עברה לליגת האלופות בעונה השלישית של המעפל, כשכבר היה ברור שכל הקבוצות שהן סף יורוליג נשארות ביורוקאפ (להמחשה: באותה עונה שיחקו ביורוקאפ הכוכב האדום, פרטיזן, וילרבאן, אלבה, זניט, קאזאן, קובאן, ולנסיה ומלאגה).
ליגת האלופות לא יכולה להתמודד מול היורוקאפ בדרג הזה של המועדונים כי זו בעצם התמודדות מול היורוליג.
קשה לי להאמין שהם חשבו שליגת האלופות תתחרה ביורוקאפ, אבל כן היה ברור להם שהתקציב ירד ושבליגת האלופות הם אולי יהיו תחרותיים יותר וזה ירכך את המכה (מזכיר שכנראה היה הסכם מול פיב"א על אירוח הפיינל פור אם וכאשר, והמטרה הייתה לזכות במפעל).

אני חושב שאם באמת היו זוכים במפעל הזה היו חוגגים את זה הרבה יותר מאשר איזה רבע גמר יורוקאפ.
מזכיר לי את העונה שנס ציונה זכתה ביורופקאפ וכמה דיברו עליה ביחס להפועל חולון שעשתה רבע גמר ליגת האלופות שמקצועית זה הישג הרבה הרבה יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 12:47 pm 
Junior

blue כתב:
חולק עליך.
ירושלים עברה לליגת האלופות בעונה השלישית של המעפל, כשכבר היה ברור שכל הקבוצות שהן סף יורוליג נשארות ביורוקאפ (להמחשה: באותה עונה שיחקו ביורוקאפ הכוכב האדום, פרטיזן, וילרבאן, אלבה, זניט, קאזאן, קובאן, ולנסיה ומלאגה).
ליגת האלופות לא יכולה להתמודד מול היורוקאפ בדרג הזה של המועדונים כי זו בעצם התמודדות מול היורוליג.
קשה לי להאמין שהם חשבו שליגת האלופות תתחרה ביורוקאפ, אבל כן היה ברור להם שהתקציב ירד ושבליגת האלופות הם אולי יהיו תחרותיים יותר וזה ירכך את המכה (מזכיר שכנראה היה הסכם מול פיב"א על אירוח הפיינל פור אם וכאשר, והמטרה הייתה לזכות במפעל).

אני חושב שאם באמת היו זוכים במפעל הזה היו חוגגים את זה הרבה יותר מאשר איזה רבע גמר יורוקאפ.
מזכיר לי את העונה שנס ציונה זכתה ביורופקאפ וכמה דיברו עליה ביחס להפועל חולון שעשתה רבע גמר ליגת האלופות שמקצועית זה הישג הרבה הרבה יותר גדול.

אני מקווה שאני זוכר נכון, אבל במקור כשעברו היה דיבור על ליגות מסויימות שלא ילכו ליורוקאפ אלא רק ל-BCL (אם אני לא טועה איטליה, צרפת), ואז היו אמורות להיות קבוצות חזקות ב-BCL מהמדינות הללו.
ברור שבפועל הרמה מאד נמוכה ואז היתרון הפך להיות סוג של "ראש לשועלים" כולל האפשרות לארח את הפיינל פור ולהגיע לשלבים מתקדמים, וגם בדלי הזה ירושלים בעטה (והקורונה לא עזרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 1:21 pm 
Sophomore

הדיבור על ליגת האלופות כאלטרנטיבה שווה ליורוקאפ היה קיים תמיד אבל היה מנותק מהמציאות ב-2019 שהפועל ירושלים עברה אליה (האירוניה היא שדווקא היום זה מתחיל להיות המצב). בלי קשר לדעתי זו לא הייתה הסיבה (הרי יכלו לחכות עד שה-BCL באמת יהיה טוב כמו היורוקאפ ואז לעבור אין יתרון בלעשות את זה מוקדם מידי..) כשהסיבה האמיתית הייתה משהו סטייל הטענה של Blue. ההנהלה באותו זמן ידעה שהתקציב ירד משמעותית בגלל העזיבה של אורי אלון וניסתה איכשהו לשמור על המומנטום שהיה לפני ע"י התעקשות על 2 ספינים דיי מומצאים - אחד שה-BCL חזק בדיוק כמו היורוקאפ ושני שהתקציב ישאר באותו סדר גודל עם ירידה קלה של 10-15%. וכל זה מתוך הבנה שעם התקציב החדש הם כנראה היו מתבזים ביורוקאפ של אז ותקווה שב-BCL החלש יותר יוכלו עדיין לשמור על סטטוס של קבוצת טופ 6-8 כמו שהיינו ביורוקאפ (לשנה אחת) וככה לשמר את הנראטיב של המשך מגמת ההתקדמות... במציאות רוב הקהל לא קנה את הספין של ה-BCL ובמקביל לאט לאט "התאמנו" את הרמה שלנו אליו ככה שעכשיו גם שם אנחנו נכשלים...

ד"א אם נמדוד איכות ניהול באיכות הקבוצה שנבנתה לעומת התקציב, אז בעיית הניהול אצלנו הייתה קיימת גם לכל אורך התקופה של אורי אלון, רק שבתקופה שלו היה הרבה יותר כסף וככה גם טעויות הזויות כמו דאור פישר ב-500K, ליאור אליהו בחוזה ארוך טווח והחלפות של מלא שחקנים באמצע עונה לא הקריסו אותנו. מאז שהוא עזב ההנהלה שלנו מצאה את עצמה במצב שהיא לא רגילה אליו שבו אין שומן, אין מקום לטעות כמה שרוצים וצריך אשכרה להיות אפקטיביים כמו (או יותר) מקבוצות עם תקציב דומה/זהה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 1:48 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
אני מקווה שאני זוכר נכון, אבל במקור כשעברו היה דיבור על ליגות מסויימות שלא ילכו ליורוקאפ אלא רק ל-BCL (אם אני לא טועה איטליה, צרפת), ואז היו אמורות להיות קבוצות חזקות ב-BCL מהמדינות הללו.
ברור שבפועל הרמה מאד נמוכה ואז היתרון הפך להיות סוג של "ראש לשועלים" כולל האפשרות לארח את הפיינל פור ולהגיע לשלבים מתקדמים, וגם בדלי הזה ירושלים בעטה (והקורונה לא עזרה).

היו איומים בסקנציות של חלק מהאיגודים על קבוצות שילכו עם היורוקאפ (כמובן שלא על קבוצות ביורוליג) אבל זה היה רק בעונה הראשונה של ליגת האלופות.
עונה לאחר מכן כבר חזרו הקבוצות מצרפת, איטליה וסרביה ליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 2:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא מבין, זה ת'רד על גמר גביע ווינר ו-90% מהתגובות זה התנצחויות של אוהדי י-ם לגבי כמה הקבוצה שלהם מעוררת רחמים העונה... למה אין איזה מנהל שמעביר את כל התגובות הלא קשורות לת'רד יעודי?
עופר האדום כתב:

הכל בסדר עופר? אתה מרגיש טוב? אני חושב שאפילו אוהדי מכבי לא היו נותנים כאלה תירוצים לזכותה.
קטש הודה בעצמו שהוא שכח את זיו וכהן יותר מדי זמן על הספסל. אמנם שניהם לא ממש שייכים לרמת היורוליג (את כהן החמאתי אנחנו כבר מכירים אבל לזיו אם יחזור הביטחון אולי עוד יש תקווה לקחת את הדקות של ג'ון די) אבל בליגה אין סיבה שהם לא ישחקו דקות רבות, הרי בכל קבוצה אחרת הם היו פותחים בחמישייה. הבעיה שקטש רגיל לנהל סגל של קבוצות קטנות ומבחינתו שינויים תוך כדי משחק הם החלפת הידיים המשולבות מימין מעל לשמאל לשמאל מעל ימין. האם מתישהו נפסיק לראות את הרכב שני הסנטרים שלא קולעים מבחוץ ולא לוקחים ריבאונד?
xalmon כתב:

אני חושב שגם בבכיינות אוהדי י-ם לפחות שניים לאוהדי הפועל ת"א, ולראיה במשחק בו האדומים מקבלים 41 זריקות עונשין לעומת 12 של מכבי עדיין הם מתלוננים על השיפוט. ראיתי רק את סוף המשחק וההארכה אז קשה לי לשפוט בעצמי, אבל אם הבנתי נכון ההפסד נגרם כתוצאה מכדור שפגע בשופט וחזר למכבי שקלעו שלשה מתישהו במהלך המשחק, מה שהזכיר לי ניצחון של י-ם בעונת האליפות אאל"ט, בו בהתקפה מכרעת הכדור עמד לצאת לחוץ, פגע בשופט והגיע לידי הלפרין שדפק שלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 3:33 pm 
Hall of Famer

לא עונת האליפות אלא עונה לפני, העונה האחרונה של י-ם במלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 4:55 pm 
Junior

אני לא חושב שהשופטים ניצחו למכבי את המשחק. היה הרבה כעס בהתחלה כי מקריי חטף פיצוצים שלוש התקפות רצוף ללא מענה, ואז נועם גורדון עשה טעות קלאסית של שופטים צעירים והוסיף חטא על פשע עם טכנית למקריי העצבני. מצד שני אחר כך זה התאזן עם שתי שריקות לעבירות רגילות של טימור וזלמנסון שבקלות יכלו להיות גם בלתי ספורטיביות.
בקיצור, משחק מאוד קשה לשיפוט ואני לא חושב שהשופטים הכריעו לכאן או לכאן.

הקטע עם ספי שמש היה מאוד מעצבן ומתסכל (בדיעבד זה גם הציל את מכבי מהפסד), אבל לא הייתה כאן שום טעות. הכדור פגע בו ובמקום איבוד מכבי דפקו שלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 5:07 pm 
Junior

ואפשר להוסיף גם העבירה החמישית של בולדווין שלא היתה ולא נבראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 5:18 pm 
Junior

אני גם לא חשבתי שזו עבירה. שם עליו יד, אבל זה היה מאוד רך. הייתי מאוד מתעצבן אם זה היה הפוך.
מצד שני, הפועל גם קיבלו שתי טכניות ומכבי לא קיבלו אפילו אחת למרות תגובות מאוד דומות.

באופן כללי שיפוט רע, אבל לא הכריע את המשחק כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 5:34 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני לא מבין, זה ת'רד על גמר גביע ווינר ו-90% מהתגובות זה התנצחויות של אוהדי י-ם לגבי כמה הקבוצה שלהם מעוררת רחמים העונה... למה אין איזה מנהל שמעביר את כל התגובות הלא קשורות לת'רד יעודי?
עופר האדום כתב:

הכל בסדר עופר? אתה מרגיש טוב? אני חושב שאפילו אוהדי מכבי לא היו נותנים כאלה תירוצים לזכותה.
קטש הודה בעצמו שהוא שכח את זיו וכהן יותר מדי זמן על הספסל. אמנם שניהם לא ממש שייכים לרמת היורוליג (את כהן החמאתי אנחנו כבר מכירים אבל לזיו אם יחזור הביטחון אולי עוד יש תקווה לקחת את הדקות של ג'ון די) אבל בליגה אין סיבה שהם לא ישחקו דקות רבות, הרי בכל קבוצה אחרת הם היו פותחים בחמישייה. הבעיה שקטש רגיל לנהל סגל של קבוצות קטנות ומבחינתו שינויים תוך כדי משחק הם החלפת הידיים המשולבות מימין מעל לשמאל לשמאל מעל ימין. האם מתישהו נפסיק לראות את הרכב שני הסנטרים שלא קולעים מבחוץ ולא לוקחים ריבאונד?
xalmon כתב:

אני חושב שגם בבכיינות אוהדי י-ם לפחות שניים לאוהדי הפועל ת"א, ולראיה במשחק בו האדומים מקבלים 41 זריקות עונשין לעומת 12 של מכבי עדיין הם מתלוננים על השיפוט. ראיתי רק את סוף המשחק וההארכה אז קשה לי לשפוט בעצמי, אבל אם הבנתי נכון ההפסד נגרם כתוצאה מכדור שפגע בשופט וחזר למכבי שקלעו שלשה מתישהו במהלך המשחק, מה שהזכיר לי ניצחון של י-ם בעונת האליפות אאל"ט, בו בהתקפה מכרעת הכדור עמד לצאת לחוץ, פגע בשופט והגיע לידי הלפרין שדפק שלשה.

במשחק שלא היה יסאייטיס קלע שלשה כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה