סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 10:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
N.T.K כתב:
דניאל כתב:
דניאל כתב:
לא חייבים להחליף 2-3 שחקנים עכשיו ולשרוף רישומים, אבל בהחלט אפשר להתחיל מ-1, וזה ספידי סמית'. כרגע גם בארץ וגם באירופה הפועל בדקות שלו הייתה חלשה משמעותית מאשר כשהיה על הספסל. זה לא מה שאתה אמור לקבל מהגארד המוביל שלך. הקליעה שלו חלשה ובליגה ההגנות יותר ויותר יתכווצו פנימה כשהוא עם הכדור ויקשו מאד על ההתקפה של הפועל. רק לחשוב אם אובהסוהן היה במקומו.
הייתי חושב גם על הסגל הישראלי. בלייזר דברת וקורנליוס הם אחלה, ובניגוד לשנים של אליהו והלפרין הם גם מתאימים יותר לתפקוד ליד זרים דומיננטיים. הבעיה שזה רק 3, גלעד לוי חמוד אבל לא משמעותי בליגה השנה (ובטח לא באירופה) אבל האכזבה הגדולה היא שגב. אני יודע שהוא דמות חיובית בחדר ההלבשה, אבל השחקן הזה לא התקדם מילימטר בשנים האחרונות, עזבו קליעה מבחוץ, הוא היום לא מסוגל לתפוס כדור בצבע ולעשות סל כשההגנה לא מרוכזת (על פוסט אפ עם שמירה נורמלית בכלל אין על מה לדבר). נכון שהוא איום לריבאונד התקפה אבל לרוב ריבאונד כזה מסתיים בעוד החטאה / איבוד. הוא בטח לא רלוונטי לאירופה, הבעיה שכנראה גם לא לליגה. מכיוון שדז'יקיץ די דבק בלשחק עם סנטר, הדקות בעמדה מתחלקות בין הנקינס (שגם לא חף מבעיות) שגב ולוי. זה לא יחזיק לאורך זמן.
מה עושים? לא חושב שיש מחליף ישראלי, אלא אם יהיו התפתחויות בלתי צפויות עם צ'אצ'אשווילי. הייתי נותן הרבה כדי לעשות טרייד עם נמרוד לוי, אבל אני לא רואה את זה קורה. כנראה שנכון להביא ישראלי גארד (בריסקר בעדיפות אבל בלית ברירה אפילו מקל) ולהביא זר שיכול לשחק 4-5 ולמלא גם את התפקיד שממלא היום מאיירס.

הפציעה של בלייזר היא מה שחששתי. בליגה יש לנו כרגע רק 2 ישראלים שבאמת יכולים לתת דקות (דברת וקורנליוס), אבל מכיוון שהם שניהם שחקני חוץ יהיה קשה לצוות את שלושת הזרים של עמדות החוץ (סמית', רנדולף, קרינגטון) ואו שהקבוצה תשחק סמול בול (מדאיג מאד) או שיצטרכו למצוא פרתונות יצירתיים ל-2 עמדות הפנים - הנקינס זה בסדר, אבל לידו זה או אחד מהזרים הבלטים או שגב, אף אחת לא אופציה מבטיחה, וזה בלי לדאוג לדקות שהנקינס נח.
באירופה אמנם אין מגבלות על זרים אבל הרוטציה ממש מתקצרת, 6 זרים פלוס דברת וקורנליוס זה סגל ממש קצר, מה עוד שהרבה מהם (ונה, קורנליוס) לא ממש יכולים לתת הרבה דקות בלבל אירופאי.
לצערי האופציות שציינתי (בריסקר, מקל) כבר לא רלוונטיות, ולא ברור לי למה לא הלכו, לפחות על בריסקר (מאמין שיכלו לתת פייט לקריית אתא). נגיד שבאירופה אפשר לחזק בזרים, הבעיה שגם סגל הזרים הקיים הוא רעוע מאד וצריך לפחות החלפה אחת.
בקיצור, כאב ראש לא קטן. לבלייזר יש את המגרעות שלו אבל בסה"כ הוא שחקן סולידי, יכול לשחק באירופה, ישראלי וכנראה אחד מהחלקים היציבים בסגל.

אני מניח ששגב יקבל את ההזדמנות שלו לחזור
והאמת שדיי נראה לי שהוא יצליח הפעם
הוא לא יהפוך לשחקן התקפה טוב אבל זה לעולם לא היה הטיקט שלו

הוא חור התקפי ברמות שיקשו מאד על ההתקפה המוגבלת גם ככה, ואני גם לא יודע כמה הוא והנקינס יכולים לשחק ביחד, שני שחקנים שלא זורקים מבחוץ ויסתמו לגמרי את ההתקפה. בלייזר לא להיט אבל לפחות הוא מרווח קצת ומהווה איום מבחוץ (כן, לא קלע עדיין השנה משלוש בליגה, אבל זה יתיישר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 7:54 pm 
Sophomore

אני אפסיק את השרשור ואענה בלי לצטט

את כל התנועה בלי כדור של הגבוהים שלנו , יכול גם שגב לעשות.
ושחקן שנע בלי כדור הוא שחקן שאי אפשר לבוא ממנו לעזרה מה שאומר שהוא שחקן שמרווח את המשחק
אחד היתרונות של המאמן שלנו היא שהתנועה ללא כדור טובה אצלו.
והתקווה שלי ששגב אשכרה יחסום בפיק אנד רול ברמה כזו שהגארדים יקבלו חצי מטר אחרי החסימה ולא שמינית מטר כמו שהחסימות של כל שאר הגבוהים שלנו מספקות
(ובנושא הזה געגועים עזים לעידו קוזיקארו שהיה מפנה שומרים כמו שD9 מפנה בתים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 28, 2022 2:52 pm 
Junior

N.T.K כתב:

ושחקן שנע בלי כדור הוא שחקן שאי אפשר לבוא ממנו לעזרה מה שאומר שהוא שחקן שמרווח את המשחק
והתקווה שלי ששגב אשכרה יחסום בפיק אנד רול ברמה כזו שהגארדים יקבלו חצי מטר אחרי החסימה ולא שמינית מטר כמו שהחסימות של כל שאר הגבוהים שלנו מספקות

אני רק אשים נתון. מחצית מול אילת:
10 דקות עם שגב - הפועל במינוס 5
10 דקות בלי שגב - הפועל בפלוס 15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 28, 2022 7:46 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
N.T.K כתב:

אני רק אשים נתון. מחצית מול אילת:
10 דקות עם שגב - הפועל במינוס 5
10 דקות בלי שגב - הפועל בפלוס 15

אז יש עוד עבודה לעשות איתו
אל יאוש !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 28, 2022 8:51 pm 
Sophomore

ואגב , שגב מסיים את המשחק מול אילת עם +7 בפלוס מינוס ומדד סביר של 8 וכל זה ב20 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 28, 2022 8:52 pm 
Sophomore

ובינתיים ממשיכים המסרים הקריפטיים מההלנהלה כשתומר גבעתי מפרסם ציטוט מדז'יקיץ' "שאנחנו עדיין מחפשים גארד ישראלי"...

זה מעניין כי (1) לא ידעתי שעד עכשיו חיפשנו במיוחד כשמקל ובריסקר היו אפשריים ו-(2) כי לא באמת ברור לי איזה גארדים ישראליים פנויים בכלל יש כרגע.

הוא בונה על בייאאוט מקבוצה בארץ ע"י הקבוצה המרוששת שלנו?? מקווה שאלבא תשחרר לו את זוסמן (בחלום) או תמיר (אפילו לא בחלום)??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 29, 2022 11:19 am 
Sophomore

ועכשיו תומר גבעתי מפרסם הבהרה - הפועל ירושלים מתעניינת בעמית עבו או ג'ורדן כהן...

הייתי צריך ללכת לחפש את השמות. לא בדיוק השחקנים שיוכלו להוציא אותנו מהבור שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 29, 2022 11:37 am 
Freshman

זה עולה רמה - רועי כהן מגיב על הציוץ ומכריז כי מדובר בפייק ניוז.

לא ברור לי כלל מאיפה הגיעה החשיבה על גארד ישראלי דווקא, בוודאי לאחר שבריסקר היה פנוי כמעט חצי שנה ולא חשבו לעשות שום דבר בנידון.
זה זועק לשמיים שיש צורך דחוף ברכז זר יוצר ושחקן פנים אתלט..אבל אם כבר הולכים על גארד ישראל, יש 4 שמות שאני יכול לחשוב עליהם כמתאימים לרמה, אבל לא רואה מי מהם מגיע אלינו:
1. יפתח זיו - לא חושב שיש צורך לפרט מדוע הסיכויים קלושים.
2. אדריאן בנקס - קשיש אבל עדיין מסוגל לקלוע, התחיל טוב מבחינה אישית את העונה בטרוויזו. מבחינה קבוצתית הם על הפנים - מה שאולי הופך את המעבר שלו לריאלי ברמת התיאוריה.
3. סילבן לנדסברג - לא שיחק כדורסל כמעט שנה, לא ממש גארד אלא יותר סווינגמן. יוצר ברמה גבוהה מאוד, אך לא ברור מה מצבו בקריירה כעת ומבחינת סכומים סביר להניח שאנחנו לא באותה ליגה.
4. איתן בורג - אוהב אותו מאוד. לא רואה אותו מגיע, בחר להישאר הלאומית השנה מסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 29, 2022 12:28 pm 
Sophomore

רועי כהן הפך את זה להרגל לאחרונה לכתוב תגובות לפוסטים ברשתות חברתיות ובקבוצות של אוהדים. מצד אחד זה אחלה שיש איזושהי תקשורת אבל מצד שני התוכן שהוא בוחר לתקשר (תשובה של מילה אחת סטייל "FAKE" או הכחשות של כתבות שלמות מלאות נתונים בלי לומר מה בדיוק לא נכון ומה הנתונים האמיתיים) לא בדיוק עוזרת לייצר את השקיפות שכל כך מדברים עליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 29, 2022 11:14 pm 
Hall of Famer

אני מניח שבריסקר היה מגיע לירושלים באם היו "מסכמים" איתו שזה במקום סמית, ושלא צפוי להגיע זר גארד אחר בתקופה הקרובה.
כעת תקועים מכל הכיוונים בערך - גם אין סגל ישראלי טוב מספיק (בפרט בתקופה הקרובה ללא בלייזר), וגם עם 6 זרים שלא בדיוק שבעי רצון מכולם.

סתם Fun fact - הנקינס בליגה עם מדד ממוצע של 23 (בשלושה משחקים), שזה בדיוק כפול מהמדד של הבא אחריו (ונה).
מדהים שאפילו ברמת הליגה, אף אחד מהישראלים לא מצליח לנפק מספרים: דוברת עם 1/7 לשתי נקודות, שגב 2/9..., בלייזר 0/5 לשלוש (בשלושה משחקים), קורנליוס סביר בקליעה מבחוץ, אבל 2/10 לשתיים.
הרי המתחרים ממול לא טובים/אתלטיים יותר, לכן זה צריך מאוד לאכזב ברמה האישית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 7:12 pm 
Junior

הזדמנות נדירה לירושלים להציל את עונת האסון המסתמנת שלה:
ג'יילן אדמס (מודל 96) נחתך מהכוכב האדום. יכול להיות פיתרון מושלם במקום ספידי הליצן. בבקשה שלא ימצאו דרך לפספס את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 7:54 pm 
Junior

דרך אפשרית לפספס את זה: הוא יעדיף לשחק בקבוצת כדורסל יותר טובה שמסוגלת לשלם לו יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 8:19 pm 
Hall of Famer

דברת זה חתיכת נפילה של ירושלים עד כה. חבל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 8:43 pm 
Hall of Famer

דווקא דברת במגמת שיפור במשחקים האחרונים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 9:03 pm 
Senior

זה כן אני כתב:
ג'יילן אדמס (מודל 96) נחתך מהכוכב האדום. יכול להיות פיתרון מושלם במקום ספידי הליצן. בבקשה שלא ימצאו דרך לפספס את זה.

קצת לא נעים לומר בגלל כמה שהאוהדים של הפועל מאוהבים בשני, אבל האמת היא שאני גם חושב שהג׳יילן אדמס הזה הוא הטוב מבין השניים. מאוד בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 9:03 pm 
Senior

אבל בטח לא יקרה כי הוא 'לא ממושמע מספיק' או משהו מעפן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 10:32 pm 
Sophomore

הלוואי. הוא גם מתואר כרכז אמיתי (בטח לא פחות מספידי) ככה שלא מניח שייפול על חוסר התאמה. בעיקר אבל הוא נראה הרבה מעל הרמה שלנו כלכלית ומקצועית ואם לא הצלחנו להביא את מגי מתקשה להאמין שנצליח פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 1:41 pm 
Senior

stavs כתב:
זה כן אני כתב:

קצת לא נעים לומר בגלל כמה שהאוהדים של הפועל מאוהבים בשני, אבל האמת היא שאני גם חושב שהג׳יילן אדמס הזה הוא הטוב מבין השניים. מאוד בעד

אז לפי ONE הקבוצה מעוניינת באדאמס הזה, אבל כרגע זה לא מעבר לזה, כשבכל מקרה אם הוא יגיע זה לא יהיה במקום אף אחד אלא בנוסף, בספורט 5 כותבים שכרגע יש התלבטות בכלל אם לצרף שחקנים ודז'יקיץ' לא כזה בעד.

אתמול בעיני הייתה מחצית שנייה טובה של ספידי, שרק מדגישה כמה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שהוא יראה איך שהוא נראה רוב הזמן. הקבוצה די מוגבלת וממש לא משהו כרגע, אבל עם רכז יותר טוב שאשכרה תוקף את הסל, זה יכול להראות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 2:44 pm 
Hall of Famer

אם שואלים אותי אני בכלל משנה קונספציה - מפקיד את הקבוצה אצל נועם דוברת כרכז ראשון, ומביא לידו גארד סקורר בעמדה 2 לחמישייה (כמו טיירוס מגי או ג׳יילן אדאמס אם יש מכונת זמן), משאיר את ספידי כרכז שני ואת קארינגטון כסקורר חסר מצפון שעולה מהספסל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2022 8:58 pm 
Junior

עברתי עם הגיגי הדכדוך פוסט אונואקו שלי לפה, ברשותכם:

בתגובה לקסלמון רק אגיד שהיחס לחומסקי לא תלוי כולו בשאלה האם יש או אין להפועל יכולת כלכלית להביא חיזוק כרגע. עצם העובדה שיש להפועל סגל משמעותית פחות טוב מזה של חולון והפועל תל אביב זה תוצאה של חתיכת גניבת דעת. העובדה שאין בעלים שמודיע למאמן באופן חד משמעי שבסגל הזה צריך לעשות שינויים ויפה שעה אחת קודם זה כבר חטא על פשע וזה לא משנה אם יש לו אליבי משכנע בצורת ״המאמן לא רצה את מגי ו/או אונואקו״, שזה בעיה בפני עצמה אם זה נכון…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2022 9:18 pm 
Freshman

הכישלון של ההנהלה התחיל בקבלת ההחלטות השגויות בקיץ, בראשן ההחלטה להמשיך בצ'מפיונס ולא להירשם ליורוקאפ, בעונה בה האפשרות להיכנס ליורוליג היא ממשית מאי פעם (וכן, אני קונה בכל יום תרחיש בו הפועל משחקת שנה בלבד ביורוליג ואז חוזרת ליורוקאפ, על פני תרחיש שאינו מציאותי כרגע, בו אנחנו זוכים בצ'מפיונס ואז משחקים שנה לאחר מכן באותו המפעל).
העובדה שבחרנו לשחק ב BCL משפיעה באופן ישיר על השחקנים הזרים שמשחקים בקבוצה, כאשר אם היינו בוחרים להשתתף ביורוקאפ, אוטומטית היו נפתחות בפנינו אופציות בשוק שכרגע סגורות בפנינו (למשל, החתמה של ג'ורדן מקריי כאילו היה זר משלים, ופריבליגיה לשחרר שחקן כמו הורטון ולהחתים את אונאקוו כמובן).
מעבר לכך, אם הסיבה ששחקנים כמו מגי, ג'יילן אדאמס (הראשון והשני) ואונאקו לא חתמו פה בגלל דז'יקיץ' - יש כל כך הרבה אנשים שצריכים לעשות חישוב מסלול מחדש. הקבוצה לא ביצעה שום שינוי עד כה, כאשר כל מי שראה כדורסל יותר משבוע בחייו יודע שיש צורך בשני שינויים לפחות, טיעון כמו "לא מתאים לשיטה" איננו מתקבל על הדעת בשלב הזה ולאור מצב הקבוצה, זה שלב בו ההנהלה צריכה להתערב באופן ישיר בהחלטות המקצועיות ולכפות (אם יש בכך צורך) על הצוות המקצועי שינויים בסגל, בטרם תסתיים הפגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2022 9:23 pm 
Hall of Famer

בעיקר זה נראה שאין הנהלה , בעיקר בנושא המקצועי. יש את חומסקי שלא מבין הרבה אם בכלל מקצועית , ופחות או יותר זהו. נראה שה״הנהלה״ של הפועל השנה בעיקר מנסה לחסוך כסף , ולתת למאמן לעשות מה שבא לו עם קידוש ה״שיטה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2022 9:35 pm 
מנהל פורום

כמה מעט אמון יש לנו בניהול הכללי והמקצועי בקבוצה, מודגם בזה שהמינוי של אלון למנהל מקצועי עבר בלי אף תגובה כאן, מקום שבוא פותחים ת'רד על כל שפעת של עוןזר מאמן בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2022 3:11 am 
Sophomore

אני שנים עוקב ממש מקרוב אחרי הקבוצה
יונצ'וק הוא חבר ילדות
אני מאמין ביותם הלפרין
אני אוהב אישית את חומסקי
ומאוד מרוצה מדז'יקיץ

ועדיין אין לי מושג מה הולך פה.
אני בוחר להאמין שהכל נעשה בהחלטות מקצועיות אבל רב הנסתר על הגלוי בקבוצה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2022 8:24 am 
Sophomore

כאילו אם יחתום בקרוב שחקן טוב אחר , אני אהיה רגוע כי באמת סנטר זה אולי לא העמדה בה אנחנו הכי צרכים שינוי.
אבל אם רוצים הצלחה סבירה העונה חייבים כוכב יוצר פה על אחת מהעמדות 1-3 שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, rony, stavs, yoya ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: