סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות נוב' 2022
הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:35 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
FLASH כתב:
כל השמאל והערבים קרובים קרובים קרובים להימחק מהמפה הפוליטית ;;-)))

אם מה שהיה נראה עד לפני יום כחלום, יתממש, הכי שמאל שישאר זה לפיד חסר האידיאולוגיה

זה אכן חלום. אני מייחל כמוך להיעלמות השמאל מהפרלמנט. שכולם ירגישו טוב וחזק מה זה להיות תחת שלטון שחיתות-דתיים-משיחיים.

מעולה, להבא תצביע בן גביר . אם מה שמשכנע אותך שהוא משיחי ומושחת (והוא לא) אז בסדר.

שקי, גם אחרי שהתקשורת הכשירה את רעמ, את חדש תעל, אתה מאמין שגנץ / לפיד היו יושבים עם תומכי הטרור מבלד? הם לא בגוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:35 am 
Hall of Famer

אני די בספק אם נתניהו ימשוך עוד 10 שנים, האיש כבר בן 73, אני חושב שהתרחיש הכי אופטימי עבורו זה עוד 2 קדנציות ופרישה בגיל 81, וגם בשביל שזה יקרה צריכים לקרות לא מעט דברים (ביטול המשפט שלו/זיכוי מהדהד רק בתור התחלה למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:42 am 
Junior

חנינה
או שהמשפט ימשך 10 שנים
זיכוי לא נראה רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:43 am 
Junior

sheky כתב:
הסתכלתי עכשיו על הקולות נכון לעכשיו ובגוש ביבי ( ליכוד-ציונות דתית-שס-יהדות התורה) יש 50 אלף קולות פחות מאשר בגוש "רק-לא-ביבי" (שזה מחנה ממלכתי, יש עתיד, ליברמן, עבודה, מרצ, רעם, חדש-תעל ובלד).

זה מדהים איזו עבודה טובה ביבי עשה בלא לבזבז אף קול אל מול ה"מחנה" השני.

מה גם, שאם אתה מחשיב את בלד ברל"ב, קל וחומר שתחשיב את שקד ברק ביבי, ואז התמונה מתהפכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:46 am 
Junior

מרצ יעברו בוודאות, אין שאלה בכלל.
בל"ד מאוד קרובים לאחוז החסימה וגם יעברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

FLASH כתב:
Hacohen כתב:
FLASH כתב:
כל השמאל והערבים קרובים קרובים קרובים להימחק מהמפה הפוליטית ;;-)))

אם מה שהיה נראה עד לפני יום כחלום, יתממש, הכי שמאל שישאר זה לפיד חסר האידיאולוגיה

זה אכן חלום. אני מייחל כמוך להיעלמות השמאל מהפרלמנט. שכולם ירגישו טוב וחזק מה זה להיות תחת שלטון שחיתות-דתיים-משיחיים.

מעולה, להבא תצביע בן גביר . אם מה שמשכנע אותך שהוא משיחי ומושחת (והוא לא) אז בסדר.

שקי, גם אחרי שהתקשורת הכשירה את רעמ, את חדש תעל, אתה מאמין שגנץ / לפיד היו יושבים עם תומכי הטרור מבלד? הם לא בגוש

להבא אעשה מה שאני רואה לנכון בלי עצות ממך כמובן, לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן. אבל התהליך הוא תהליך, אתמול היה יום חשוב בתהליך, ואת הפירות יאכלו החילונים הלאומנים שלא יודעים עם מי הם נכנסו למיטה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

אגב, במצב הנוכחי, גם אם בל"ד ומר"צ עוברות את אחוז החסימה ואף אחד מהמתנדנדות לא נופלות מתחת לאחוז החסימה, גוש ביבי עדיין יעמוד על 61 מנדטים (בהנחה שהמנדטים של שתיהן יגיעו 4 ממחנה השמאל ו-4 מהימין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:49 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
sheky כתב:
הסתכלתי עכשיו על הקולות נכון לעכשיו ובגוש ביבי ( ליכוד-ציונות דתית-שס-יהדות התורה) יש 50 אלף קולות פחות מאשר בגוש "רק-לא-ביבי" (שזה מחנה ממלכתי, יש עתיד, ליברמן, עבודה, מרצ, רעם, חדש-תעל ובלד).

מה גם, שאם אתה מחשיב את בלד ברל"ב, קל וחומר שתחשיב את שקד ברק ביבי, ואז התמונה מתהפכת

שקד כרגע על 45 אלף קולות, אז גם אם תוסיף אותה אנחנו בשיוויון.

עשיתי סיכום קטן באקסל, ואחרי 80% מהקולות, הפער בין הגושים (כולל בל"ד בגוש רל"ב ושקד בגוש ביבי) עומד על 636 קולות לטובת גוש ביבי, רק שבגוש השמאל כרגע מתבזבזים יותר מ-240 אלף קולות על מרצ ובל"ד שלא עוברות (לפחות בינתיים) בזמן שגוש ביבי ביזבז רק 45 אלף קולות על שקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sheky כתב:

בל"ד היא לא חלק ממחנה רל"ב. כמו שאמרתי, היא לא חלק מאף מחנה והמטרה העיקרית שלה הייתה עצירת האג'נדה הערבית האזרחית של מנסור עבאס. למעשה דווקא אי מעבר אחוז החסימה משרת את המטרה הזו, ופרט לימין היא המנצחת הגדולה של הבחירות.

אשר לאיך התנהג השמאל בבחירות האלה, זו רק הרחבה של מה שאמרתי על אנשים שמצביעים עם הרבה פאתוס לרשימות שלא עוברות את אחוז החסימה, מרגישים נורא טוב עם עצמם, ובעצם נותנים את הנצחון על מגש לאלה שהם מתעבים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 10:57 am 
Hall of Famer

Dicta אחרי 83 אחוז מוריד את מרצ ובלד.
מרצ קרובה מאוד,החיזוי הוא שתתרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 11:33 am 
Junior

אבהיר למה התכוונתי בהשוואה - בל"ד כמובן לא במחנה רק-לא-ביבי אלא במחנה רק-לא-ממשלה
לפיד לא יכל לנצח בשום שלב, זה לא היה בקלפים, לפיד יכל לשאוף במקרה הכי טוב לתיקו/חוסר הכרעה... הסיבה שספרתי את בל"ד בגוש הרק-לא-ביבי היא שהיא משרתת את האינטרס של לפיד של לכהן כראש ממשלת המעבר עד לבחירות 6.

בסוף אם ביבי לא מנצח הוא מפסיד... תיקו זה נצחון ללפיד במבנה הפוליטי של היום.

בסוף הקולות שממליכים את ביבי (גם עם שקד) כמעט זהים לאלו שגורמים ללפיד להמשיך מכורח המצב... אצל ביבי כוווולם אוחדו (נעם, יהדות התורה, סמוטריץ' וכו') ואצל לא ביבי אין אף איחוד ול3 מפגלות אין גם הסכם עודפים מה שגורם להצבעה אליהם להיות עיגול כלפי מטה וכל קול מעבר למנדט האחרון הולך לפח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 12:48 pm 
Junior

אחרי 84% מהקולות, 65 לגוש ביבי.
גם אם מרצ יעברו, 62 לביבי.

טענות עולות מהשמאל שביבי גרר את לפיד לשיח המפלגה הגדולה כדי להפיל את מפלגות השמאל וערבים מתחת לאחוז. עמית סגל טוען שביבי שלח את לוין לסכם עם שקד שתרוץ ללא סיכוי כדי להעלות עוד יותר את אחוז החסימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 12:55 pm 
Hall of Famer

אבל זה בדיוק מה שאני טוען. כל הגוש הזה, אולי למעט גנץ, לא הבין שזו הצבעה גושית. אתה יכול להיות נורא נורא אידאולוגי, ונורא נורא צודק, ולהגיד - מה פתאום ללכת יחד איתם, אנחנו לא הם, לנו יש דרך ואידאולוגיה, והם? (ובאמאשלי אני לא מוצא הרבה הבדל בין העבודה ומרצ למשל, שתצדיק פיצול כזה).
והם אלה שנותנים על מגש של כסף את השלטון למי שהם הכי מתעבים.
זה נכון גם למצביעים שמסכנים את קולם על קשקש אחוז החסימה.
אני כאמור מוציא מהחשבון את בל"ד שמלכתחילה אין הבדל מבחינתה מי מנצח והאג'נדה שלה שונה לגמרי. אני כן כולל בזה את לפיד שהראה חוסר מנהיגות מוחלט או חוסר הבנה מה דרוש מבחינתו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' נובמבר 02, 2022 1:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 12:58 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
עמית סגל טוען שביבי שלח את לוין לסכם עם שקד שתרוץ ללא סיכוי כדי להעלות עוד יותר את אחוז החסימה

זו נשמעת לי טענה קצת מוזרה, כי היא מניחה שמשהו כמו 50 אלף קולות שקיבלה איילת שקד פשוט לא היו מגיעים להצביע אם היא לא הייתה מתמודדת (או שחלק משמעותי מהם היו מצביעים לגוש רל"ב), לדעתי הרבה יותר סביר שאם היא הייתה פורשת, רובם היו הולכים לסמוטגביר או לליכוד וגוש ביבי היה מרוויח כנראה עוד מנדט אחד לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:00 pm 
Hall of Famer

איך ריצה של שקד תעלה את אחוז החסימה....? רוב רובם של מצביעי שקד היו פשוט מצביעים למפלגה אחרת אם היא הייתה פורשת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:07 pm 
Junior

אני מעריך שמי שהיה עקשן מספיק להצביע לשקד למרות שלא עברה ואפילו לא התקרבה בשום סקר בחודשיים האחרונים ל% החסימה, ולא בחר פשוט לתת קול לליכוד/סמוטרגביר... רוב העקשנים הללו , במידה ושקד פורשת, היה לא מצביע, או מצביע לגנץ/לפיד.

זו טענתה של שקד מאתמול "היינו בית לאלה שלא היו באים לבחור בדרך אחרת" ומיום שני "הריצה שלנו אסטרטגית ואחרי הבחירות תבינו למה" . הציטוט פורסם בהארץ בין השאר ושביבי מפעיל אותה. והבוקר גם אמר את זה עמית סגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:12 pm 
Hall of Famer

יום קשה
התוצאות באמת יצאו די מדהים, וכנראה "עיגולי המנדטים" בעקבות ההסכמים עושים את שלהם

אני בעיקר חושש מה"פרטים הקטנים". עוד קצת בנייה ביו"ש, חוקים נגד "מחבלים", והצהרות בינ"ל ריקות מתוכן - נשרוד.

אבל המדינה תלך אחורה (ברמה שתתפרסם בכל העולם, כי אין דברים כאלה) בכל מיני פרמטרים:
רק 8-9 חברות ממשלה מתוך כ-65 (יש מדינה אחת עם שיעור כזה בעולם המערבי המודרני?!)
הקטנת תקציבים ויוזמות ל"סגירת פערים מגדריים" (בפרט ביטול הטרנד הנוכחי של שילוב נשים ביחידות לוחמות, פחות מלחמה באלימות פיזית ומינית נגד נשים וכו')
ביטול כמה וכמה "חוקי אקלים" לגבי מיסוי כלים חד פעמיים, אנרגיה מזהמת וכו' (יכול להיות שבהיקף גבוה ממה שאנחנו חושבים, כי ירצו לפנות כסף לאפיקים אחרים...)
תקיעת מקלות לפרויקטי תחבורה ציבורית - עם או בלי קשר להפעלתה בשבת, ביצוע עבודות תשתית בשבת וכו'
עידוד ילודה נוסף עם קצבאות וכו'
פחות לימודי ליבה ושיוויון חברתי בחינוך (אולי ימונה בכלל שר אוצר שבז לכל ההייטק...)
הזנחה מחודשת של המגזר הערבי (כעת אפילו באופן מכוון ומתריס - בניגוד לבנט ולפיד שמכרו עצמם לערבים, 53 מיליארד וכו')
על היחס הצפוי ללהט"בים עדיף לא לדבר בכלל...

אין פה באמת שום עניין עקרוני של ימין/שמאל
פשוט ללכת אחורה ב"טרנדים המקובלים העולמיים" של מגדר, שיוויון, אקלים וזוטות שכאלה

חבל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:14 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
מרצ יעברו בוודאות, אין שאלה בכלל.
בל"ד מאוד קרובים לאחוז החסימה וגם יעברו.

דווקא עכשיו נראה שהסיכויים שלהם ממש אפסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:16 pm 
Hall of Famer

בל"ד סביב 3% כעת
זה רק נשמע קרוב
יהיו חסרים להם כ-10,000, שזה לא מעט ולא סביר ש"יצוצו פתאום"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:18 pm 
Freshman

אבל רוב הדברים הללו שכתבת אכן קשורים לימין / שמאל, וספציפית לימין באופן מובהק למדי (היחיד שלא הוא קצבאות ילדים).
זאת האידיאולוגיה של הצד הזה.
אולי יום אחד יהיה כאן קמפיין אידיאולוגי אמיתי מצד השמאל - לא יודע כמה קונים יש לזה (אישית: האלמנט הכלכלי מאוד מציק לי), אבל זה בטח יותר מוצלח מלאביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:25 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
אבל רוב הדברים הללו שכתבת אכן קשורים לימין / שמאל, וספציפית לימין באופן מובהק למדי (היחיד שלא הוא קצבאות ילדים).
זאת האידיאולוגיה של הצד הזה.
אולי יום אחד יהיה כאן קמפיין אידיאולוגי אמיתי מצד השמאל - לא יודע כמה קונים יש לזה (אישית: האלמנט הכלכלי מאוד מציק לי), אבל זה בטח יותר מוצלח מלאביבי.

לא יודע
להיות נגד (לא רק פחות בעד מהצד השני, אלא ממש נגד - ונראה פעולות אקטיביות בכיוונים הללו הרי) זכויות "מוחלשים וחריגים בחברה" או מאבק באקלים לא אמור להיות "השקפת ימין"
תת ייצוג לנשים זה "ימין"? נגד לימודי ליבה זה "ימין"?

דה-פקטו אני כמובן מסכים שזה המצב כעת
על זה לא ניתן להתווכח
וכאמור - חבל מאוד

הרי עד לפני כמה שנים "ימין בישראל" זה גם ליברמן, סער, שטייניץ, בנט ושקד וכו'
כיום כבר לא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 1:51 pm 
Junior

יהיה מצחיק לראות את בן גביר בתור השר לבטחון פנים. הוא ייכשל בתפקיד כמו כל אחד אחר, לא זכור לי מישהו אחד שהצליח בתפקיד בעשרים שנה האחרונות. תמיד בסוף אתה נראה כמו המטומטם על כל פאשלה של המשטרה. מישהו חושב שהבדואים יפסיקו לגנוב בנגב? שהפשיעה החקלאית תפסיק בצפון? הרי כבר היום דמם של הגנבים די מותר בסך הכל (שי דרומי יצא זכאי, אריה שיף קיבל עבודות שירות) וזה לא מזיז להם והגניבות משתוללות. אז מה כבר יכול לעשות בן גביר שלא עשו לפניו? זה יפוצץ את הבלון שלו כשהוא זה שיצטרך לתת הסברים ולא רק לבוא בטענות. ד״ש מכחלון שהבטיח להוריד את מחירי הדיור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 2:03 pm 
Junior

stpsg כתב:
יהיה מצחיק לראות את בן גביר בתור השר לבטחון פנים. הוא ייכשל בתפקיד כמו כל אחד אחר, לא זכור לי מישהו אחד שהצליח בתפקיד בעשרים שנה האחרונות. תמיד בסוף אתה נראה כמו המטומטם על כל פאשלה של המשטרה. מישהו חושב שהבדואים יפסיקו לגנוב בנגב? שהפשיעה החקלאית תפסיק בצפון? הרי כבר היום דמם של הגנבים די מותר בסך הכל (שי דרומי יצא זכאי, אריה שיף קיבל עבודות שירות) וזה לא מזיז להם והגניבות משתוללות. אז מה כבר יכול לעשות בן גביר שלא עשו לפניו? זה יפוצץ את הבלון שלו כשהוא זה שיצטרך לתת הסברים ולא רק לבוא בטענות. ד״ש מכחלון שהבטיח להוריד את מחירי הדיור.

ברור שלא תיפסק תופעת הגניבות, אבל אולי יוכלו לתגבר את הכוחות שם ולהפחית את המקרים.
ודמם של הגנבים ממש לא מותר. גם לקבל עבודות שירות בנסיבות כאלה זה הרבה יותר מדי. חוץ מזה שאדם שמורשע בעבירה פלילית חשוף לתביעה אזרחית כבדה, וזה מה שקרה במקרה של שיף למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 2:05 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בל"ד סביב 3% כעת
זה רק נשמע קרוב
יהיו חסרים להם כ-10,000, שזה לא מעט ולא סביר ש"יצוצו פתאום"

אני גם אתפלא אם מרצ יעברו. מעטפות כפולות זה לא מה שהיה פעם, בצבא היו להם לא מעט מצביעים באופן מסורתי. אבל היום מעטפות כפולות זה גם קלפיות נגישות (שכולם מנצלים אותם), קלפיות קורונה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2022 2:08 pm 
Junior

מרצ בשנים האחרונות מקבלת גלגל הצלה באופן קבוע במעטפות הכפולות.
היא בפנים בקיצור, ואני מוכן להתערב על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: