סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 3:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מדברים פה על ביטחון ובעיות מנטליות כאילו באיזשהו שלב הוא הוכיח שהוא בכלל מסוגל לתרום התקפית ברמות האלו. אם כבר הוא הוכיח משהו זה ההיפך.
גם האמירה על הקבוצה שצריכה לעזור לו לצאת מזה היא מנותקת בלשון המעטה. מדובר בשחקן שנה שלישית שהוכיח קרוב לכלום עד כה בקריירה שלו. יש בערך 7-8 שחקנים שהם חושבים עליהם לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:02 pm 
Hall of Famer

זה לא היה משחק טוב של אבדיה, אפילו חלש, אבל כן אפשר להיות מרוצים מכך שהוא המשיך לזרוק. רק כדי להבין כמה משחק כזה נדיר - אבדיה שיחק 146 משחקים באן.בי.איי. העונה ב-10 משחקים זה המשחק היחידי בו הוא זרק בספרות כפולות. בכל עונת הרוקי שלו היה משחק אחד שבו אבדיה זרק 12 זריקות או יותר וזה היה משחק שיא הנק' שלו, שבו ביל, ווסטברוק לא שיחקו ותומאס ברייאנט נפצע בדקה השניה. כלומר גם לא היה מי שיזרוק. בעונה שעברה אבדיה עבר את 12 הזריקות למשחק רק 4 פעמים וכולם היו בחודש האחרון בתקופה שבה וושינגטון שיחקה על כלום. כל המשחקים היו כמובן ללא ביל וכשאבדיה מקבל מעל 30 דקות (אתמול 26 דקות). היו עוד 3 משחקים באותה עונה שבהם אבדיה זרק 12 פעמים.

כלומר בכל קריירת האן.בי.איי שלו לאבדיה היו 5 משחקים בהם הוא זרק מעל 12 זריקות ועוד 3 שבהם הוא זרק 12 זריקות.
הביקורת הכי גדולה על אבדיה התקפית בעיני זה לא שהוא לא פוגע מהשלוש, לא שהוא לא מצליח לחדור לסל באפקטיביות או טענות אחרות, אלא שאני חושב שהוא השחקן הכי פסיבי שראיתי אי פעם באן.בי.איי. מה שנקרא געגועים להלפרין הצעיר שהקהל היה צועק לו "זרוק". אתמול הוא לא היה פסיבי. הוא ניסה, לא הצליח, אבל לפחות ניסה. אם אבדיה ימשיך את היתר אגרסיביות התקפית שהוא הראה אתמול, יכול לבוא שינוי. אם הוא ימשיך להיות פסיבי, כנראה שצפוי לו עתיד גדול...במכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:08 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אם אבדיה ימשיך את היתר אגרסיביות התקפית שהוא הראה אתמול, יכול לבוא שינוי. אם הוא ימשיך להיות פסיבי, כנראה שצפוי לו עתיד גדול...במכבי.

אני לא בטוח שמאפשרים לו את זה. המאמן ספסל אותו במשחק בבוסטון אחרי שהוא הראה קצת יוזמה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:09 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
מדברים פה על ביטחון ובעיות מנטליות כאילו באיזשהו שלב הוא הוכיח שהוא בכלל מסוגל לתרום התקפית ברמות האלו. אם כבר הוא הוכיח משהו זה ההיפך.

אני נוטה להסכים עם הוקיץ'
יש כאן (גם) בעיות מקצועיות.
דני הוכיח יכולת מסירה טובה אבל הוא לא מסוגל ליצור ברמות האלו
ולצערי, לא הוכיח שהוא מסוגל לקלוע שלשות חופשיות באחוזים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בוואלה ציינו את 10 הריבאונדים של אבדיה, וזו גם לא הפעם הראשונה העונה שהוא בדאבל פיגרס בקטגוריה, אבל מבט בסטטיסטיקה מגלה שהוא לוקח את רוב הריבאונדים בהגנה ופחות בהתקפה. מעניין אותי אם הוא גם מתחיל את ההתקפה (במסירה קדימה או בכדרור) לאחר לקיחת הכדור החוזר או מיד מוסר לאחד הגארדים.

Att כתב:
או שההגנה החזקה של ממפיס התעוררה אחרי פתיחה חלשה (וושינגטון רצה ל-9-0 מוקדם)
ודני לא הצליח לייצר שום דבר מכדרור.
יש כאן עניין של ביטחון אבל אני לא בטוח שזה כל הסיפור.

הוא הולך כמעט אך ורק ימינה בחדירה.
הוא לא קולע מספיק טוב משלוש אז אפשר לתת לו חצי מטר או לרדת מתחת לחסימה ולחכות לו.

זה חייב להיות עניין של ביטחון. אני לא מבין על מה הוא עבד בקיץ אם לא על הקליעה מבחוץ וחדירה גם בשמאל.
הוא משקיע המון בהגנה כדי לחצוב דקות דרך הצד הזה של המגרש והוא פוחד מדי לעשות טעויות בהתקפה כך שכל פספוס הגנתי (הוא עדיין לא סטופר) או החטאה מזינים את חוסר הביטחון.

אחרי הכל מדובר בבחור צעיר שהגיע לליגה די cocky אחרי זכיה בשתי אליפויות עתודה רצופות + mvp של הליגה המקומית ופתאום הוא פוגש גודל ואתלטיות שהוא לא הכיר והוא די overwhelmed רוב הזמן יותר מאשר פחות, ועכשיו הוא נכנס לעונה שלישית בחוזה הרוקי לאחר קיץ קשה בנבחרת (כולל לכלוך של מנהל הנבחרות עליו בפודקאסט) ופספוס של ההכנה עם הקבוצה והוא יודע שהעונה הזו חשובה להמשך הקריירה שלו בליגה, כי אאל"ט הקבוצה עדיין לא הציעה לו הארכת חוזה וזה לא שהוא יכול לבקש טרייד במעמדו לכן כל משחק נוסף בו הוא לא עוזר לקבוצה לנצח אוכל לו בביטחון עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 6:24 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
בוואלה ציינו את 10 הריבאונדים של אבדיה, וזו גם לא הפעם הראשונה העונה שהוא בדאבל פיגרס בקטגוריה, אבל מבט בסטטיסטיקה מגלה שהוא לוקח את רוב הריבאונדים בהגנה ופחות בהתקפה. מעניין אותי אם הוא גם מתחיל את ההתקפה (במסירה קדימה או בכדרור) לאחר לקיחת הכדור החוזר או מיד מוסר לאחד הגארדים.

Att כתב:
או שההגנה החזקה של ממפיס התעוררה אחרי פתיחה חלשה (וושינגטון רצה ל-9-0 מוקדם)
ודני לא הצליח לייצר שום דבר מכדרור.
יש כאן עניין של ביטחון אבל אני לא בטוח שזה כל הסיפור.

הוא הולך כמעט אך ורק ימינה בחדירה.
הוא לא קולע מספיק טוב משלוש אז אפשר לתת לו חצי מטר או לרדת מתחת לחסימה ולחכות לו.

זה חייב להיות עניין של ביטחון. אני לא מבין על מה הוא עבד בקיץ אם לא על הקליעה מבחוץ וחדירה גם בשמאל.
הוא משקיע המון בהגנה כדי לחצוב דקות דרך הצד הזה של המגרש והוא פוחד מדי לעשות טעויות בהתקפה כך שכל פספוס הגנתי (הוא עדיין לא סטופר) או החטאה מזינים את חוסר הביטחון.

אחרי הכל מדובר בבחור צעיר שהגיע לליגה די cocky אחרי זכיה בשתי אליפויות עתודה רצופות + mvp של הליגה המקומית ופתאום הוא פוגש גודל ואתלטיות שהוא לא הכיר והוא די overwhelmed רוב הזמן יותר מאשר פחות, ועכשיו הוא נכנס לעונה שלישית בחוזה הרוקי לאחר קיץ קשה בנבחרת (כולל לכלוך של מנהל הנבחרות עליו בפודקאסט) ופספוס של ההכנה עם הקבוצה והוא יודע שהעונה הזו חשובה להמשך הקריירה שלו בליגה, כי אאל"ט הקבוצה עדיין לא הציעה לו הארכת חוזה וזה לא שהוא יכול לבקש טרייד במעמדו לכן כל משחק נוסף בו הוא לא עוזר לקבוצה לנצח אוכל לו בביטחון עוד יותר.

נדמה לי שבגלל קמפיין הנבחרת, ההכנה שלו בקיץ הייתה חלקית.
הוא אולי עבד בקיץ על הקליעה מבחוץ ועל חדירה גם בשמאל אבל הלכה למעשה,
הוא חודר רק ימינה ובקושי פוגע בקליעה מבחוץ (אתמול לקח זריקות קשות יחסית, יכול להיות שהשלשות הפנויות צוללות באחוזים טובים יותר, אני לא בטוח).

יש כאן אלמנט של ביטחון די בוודאות
דני נראה מתוסכל לא מעט מהזמן
אבל לצערי נראה שיש גם בעיות אמיתיות שבאות לידי ביטוי בהתקפה, בטח מול הגנות טובות,
בטח כשביל לא משחק והוא צריך או יכול לקחת תפקיד משמעותי יותר בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 9:45 pm 
Junior

sir charles כתב:

אתה טועה ולא טועה בו זמנית, וושינגטון בשלב הנוכחי יכולה רק להאריך את חוזה הרוקי של אבדיה מעונה לעונה, כלומר לממש אופציה לעונה שלישית (קרה כבר מן הסתם). הארכה לחוזה חדש, כזה שחורג מאורך ה 4-5 של חוזה רוקי סטנדרטי, היא תוכל להציע לו רק החל מיולי ועד שלהי אוקטובר הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 10:31 pm 
Hall of Famer

ובכיוון הנוכחי, הם יציעו?

זה לא שהוא לא מקבל דקות
הוא תורם הגנתית בקבוצה עם מעט שחקנים שהם פלוס בהגנה
הוא שחקן ממושמע שהשתלב טוב חברתית
ולא להחתים אותו = הודאה בכישלון מבחינת ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:03 pm 
Hall of Famer

"הודאה בכישלון" זה לא שיקול. יש מליון רוקיז שנבחרים גבוה יחסית, מקבלים צ'אנס כמה עונות ואם לא מתאים אז מכדררים אותם הלאה.

אין ספק שהמעמד שלו בירידה. מקבל פחות דקות, קולע מעט ובאחוזים מזעזעים. מבחינה התקפית ביכולת הנוכחית אין לו מקום בליגה. אבל יכול להיות שההגנה כן תחזיק אותו, אני לא קונה את האגדות שמספרים פה בישראל אבל אולי הוא יכול להיות איזה אנדרה רוברסון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

בסוף אנחנו נגיע לנקודת זמן שבה הקבוצה יכולה להחליט שהיא מפסיקה "לפתח" את אבדיה. פאקינג אנתוני גיל בגיל (מצטער) 30 מקבל לא הרבה פחות דקות ממנו בערך באותה העמדה.
מספרית עד כה העונה הוא יורד ל-19.5 דקות במשחק (אחרי 23-24 בשתי העונות הקודמות), 35% מהשדה (אחרי 42-43%), כאשר הנתון הסטטיסטי היחיד ש"מפצה על זה" זה 0.7 חסימות למשחק (שזה באמת יפה, אבל עדיין לא בשביל זה נותנים לפורוורד קרדיט רב לאורך זמן).
יש להם את ביל חתום עד 2027 (נו שוין), גאפורד עד 2026 (אם כבר, פה זה מוזר שהוא מקבל רק 14 דקות למשחק, כשפורזינגיס 31), רוקי בשם ג'וני דיוויס (שאיני מכיר כלל) שנבחר 10 ולא מקבל יותר מדי הזדמנויות כרגע (אבל זה יכול ברגע להשתנות), וקיספרט בעונתו השנייה שחוזר כעת מפציעה (שיש להם אופציה עליו שנה יותר מאשר על אבדיה, וגם יותר בזול).
אני לא אופתע אם נגיע בחודשים הקרובים לרמה שהקבוצה למשל מחליטה ("אסטרטגית") לגבי הקיץ הקרוב האם למשיך עם האצ'ימורה או עם אבדיה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:24 pm 
Hall of Famer

הם לא מנסים "לפתח" את אבדיה. הם מנסים לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:29 pm 
Sophomore

ינסו להעביר אותו בטרייד. יכול להיות שימושי כאיש למשימות מיוחדות בקבוצות מסוימות. אבל אני לא רואה את הקריירה שלו מחזיקה מעמד יותר מעוד שנתיים. הוא לא שחקן הגנה כזה עצום כדי לחפות על החולשה שלו בהגנה. ואני לא חושב שתהיה לו סיטואציה יותר נוחה לפרוח התקפית מאשר בוושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:38 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הם לא מנסים "לפתח" את אבדיה. הם מנסים לנצח.

בינתיים
אבל בהמשך העונה (כמו קבוצות אחרות), אולי יעברו למוד "פיתוח" (בקריצה - מוד הפסדים), וגם אז כבר בכלל בכלל לא בטוח שהוא אחד מהמועדפים
הזמן עובר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:52 pm 
Junior

Att כתב:

זה לא שהוא לא מקבל דקות

מעריך שיציעו, אבל ינסו לנצל את היכולת הדלה (עד כה) בשביל להשאיר אותו על משכורת יחסית נמוכה ונוחה.
הוא בכל זאת שחקן רוטציה לגיטימי שגם עדיין מייצג, לצד הרוקי ג'וני דייויס, את האפיק הבולט ביותר בפרנצ'ייז לשיפור מבפנים. ודייויס משחק על המשבצת של ביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:58 pm 
Hall of Famer

הסיכוי שלו לעבור בטרייד מרגיש לי נמוך.
כמו שכתבתי בעבר, אני חושב שהכל תלוי בסופו של דבר ביכולת של אבדיה לקלוע משלוש באחוזים טובים. אם הוא יצליח לעשות זאת ולהיות רול פלייר מוצלח - נהדר. אם לא, הוא עלול לאבד את מקומו.
אני חושב שהוא שייך לליגה אבל זה לא נראה טוב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2022 11:59 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

זה לא שהוא לא מקבל דקות

מעריך שיציעו, אבל ינסו לנצל את היכולת הדלה (עד כה) בשביל להשאיר אותו על משכורת יחסית נמוכה ונוחה.
הוא בכל זאת שחקן רוטציה לגיטימי שגם עדיין מייצג, לצד הרוקי ג'וני דייויס, את האפיק הבולט ביותר בפרנצ'ייז לשיפור מבפנים. ודייויס משחק על המשבצת של ביל.

זאת גם ההערכה שלי. מה זו משכורת נמוכה ונוחה ולכמה שנים?

דיוויס הוא לא אפיק לשיפור מבפנים. פשוט עוד בחירה נוראית.
הפרונט אופיס של וושינגטון הוא מהגרועים בליגה והבחירות שלהם בדראפט הן שילוב מזעזע של אסטרטגיה לא נכונה (בוחרים שחקנים עם אפסייד נמוך) עם הערכת כישרון חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 5:27 am 
Hall of Famer

כמובן שלא ציפיתי בכל המשחקים אבל בתקצירים נראה שהוא פשוט לא שייך לרמה הזאת בצד ההתקפי וזה לא קרוב.
שמים עליו את השומר הגרוע בקבוצה השנייה וזה אומר הכל. הוא לא איום בשיט. הקבוצה עמוסה בסקוררים (יעילים יותר או פחות זה כבר סיפור אחר) אז נשאר לו פירורים אבל דווקא במקום לנצל את זה (מקבל שומר חלש ומבטים פנויים) הוא מנגר ונראה לא אסרטיבי בשיט. הוא נפתר מהכדור לעיתים בצורה שנראה שהוא לא רוצה שום חלק בצד ההתקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 10:43 am 
Hall of Famer

והלילה אחרי המשחק המעודד מבחינתי בתחום האגרסיביות, אבדיה חזר לפאסיביות עם 4 זריקות בלבד. קלע אחת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 11:17 am 
Junior

Att כתב:

הפרונט אופיס של וושינגטון הוא מהגרועים בליגה והבחירות שלהם בדראפט הן שילוב מזעזע של אסטרטגיה לא נכונה (בוחרים שחקנים עם אפסייד נמוך) עם הערכת כישרון חלשה.

מהמר על משהו כמו 32 מיליון לארבע שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 11:24 am 
Hall of Famer

אני מהמר חזרה למכבי. בעצם לא, איזו אפס פילזן או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 3:36 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

מהמר על משהו כמו 32 מיליון לארבע שנים

וואו, סופר סופר אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 5:52 pm 
Junior

עמנואל מודיאיי נבחר ב2015 עי דנבר. החוזה הראשון שלו אחרי הרוקי סקייל היה ביוטה תמורת 1.7 מליון לשנה נדמה לי.
זו אופציה אפשרית לאבדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 6:52 pm 
Freshman

אני חושב שמבחינת כישרון, הוא לגמרי שייך לאן בי איי. הבעיה היא שרואים את זה בהבזקים ממש ממש קטנים. למשל החוף לחוף שהוא עשה אתמול. לקחת ריבאונד ולסיים בהטבעה כשזה נעשה בקלילות ובלי איזשהו מאמץ מיוחד, לשחקן בגובה כזה, זה כישרון טהור.

יש לו בעיה מנטלית חמורה. לדעתי התקופה במכבי תל אביב סירסה אותו לגמרי, כאדם וכשחקן. הכניסו לו כל כך הרבה לראש להיות שחקן קבוצתי ולעשות מה שהמערכת מבקשת, וזה קרה בתקופה קריטית של ההתבגרות שלו, ברמה כזו שזה הפך לטבע שני שלו. כשהוא רוצה 'ללכת נגד המערכת' ולהראות מה הוא שווה בהתקפה, המצפון מיד מציק לו ואומר לו 'זה לא אתה, אל תעשה את זה' והוא מיד חוזר להיות הכלבלב שעומד בפינה או מניע כדור רוחבית מתוך אינסטינקט מובנה שככה משחקים כדורסל נכון.

הוא חייב באופן בהול לעשות סוויץ' רציני בראש, הוא צריך מאמן מנטלי/פסיכולוג צמוד, מישהו שינקה ממנו את ייסורי המצפון שמעיקים עליו כתוצאה מהסירוס שהוא עבר במכבי, שיבין שהוא הגיע לליגה שכולה שואו והאדרת מספרים.

הייתי אומר שביחס לגיל שלו איפה שהוא נמצא כרגע מקצועית יכול לעבור בגרון כי יש לו עוד מספיק זמן להשתפר ביחס לבן 21. הוא כן יכול לכדרר, כן יכול לחדור לסל כשהוא מנסה, כן יכול לקחת ריבאונד, כן יכול למסור ברמה בסיסית, הוא שומר טוב בעמדות 1-4. הבעיה היא בפן המנטלי. הוא הרבה מדי מאחורה בפן הזה יחסית לבני גילו בליגה.

מקצועית יש לו הרבה לשפר, אבל זה יקח פי 2 זמן אם הוא יפחד לטעות ואפילו לא ינסה.

כל הזריקות שלו נעשות בחוסר ביטחון גדול. אין לו סגנון התקפי מגובש. מכניקת הזריקה שלו מאוד לא יציבה. גם רואים שהרבה פעמים יש לו נתיב חדירה אבל הוא כל כך עסוק בלהיפטר מהכדור שהוא מפספס את זה. וחבל, כי לדעתי הנתונים הפיזיים שלו טובים מאוד לליגה. יש לו יכולת האצה טובה, יש לו גובה, יש ראיית משחק, אבל כל זה נזרק לזבל בגלל שהוא כרגע אחד השחקנים הפחדנים הגדולים בליגה. הוא קפוא לגמרי ובלתי אפשרי לייצר איזשהו מומנטום התקפי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 7:03 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
שיבין שהוא הגיע לליגה שכולה שואו והאדרת מספרים

זו עמדה פופולארית והיא פשוט לא נכונה.
הוא הגיע לליגה של אנליטיקס/סטט' מתקדמת
ושל כוכבים ורול פליירים.

טאקר לא נמצא בליגה בגלל שהוא קולע בצרורות.
שחקנים קבוצתיים עם IQ כדורסל גבוה הם נכס.
הגנה בהחלט נספרת.
לא מסתכלים רק על הסקור שלך ("מספרים")
אלא גם על יעילות ועל דברים שלא מופיעים בבוקס סקור.

הרי אם הוא היה קולע שלשות חופשיות ב-40%, היינו מתווכחים כאן אם מגיע לו 10 או 15 מיליון דולר בעונה ולא האם יש לו מקום בליגה.

אני מסכים שיש ניצוצות ושמבחינת כישרון לאבדיה יש לכאורה מקום בליגה אבל כרגע חסרה לו קליעה טובה כדי למלא את הרול שלו ביעילות.

וגרף השיפור שלו בהתקפה לצערי כמעט ולא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 7:38 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
עמנואל מודיאיי נבחר ב2015 עי דנבר. החוזה הראשון שלו אחרי הרוקי סקייל היה ביוטה תמורת 1.7 מליון לשנה נדמה לי.
זו אופציה אפשרית לאבדיה

אולי. אולי.
מודיאיי נבחר גבוה בדראפט והיה לו אפסייד שלא התממש אז ניסו להפוך אותו במשך מספר שנים לפרויקט שיקומי (שלא צלח).
אבדיה הוא סיפור שונה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], כינוי2 ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: