sir charles כתב:
בוואלה ציינו את 10 הריבאונדים של אבדיה, וזו גם לא הפעם הראשונה העונה שהוא בדאבל פיגרס בקטגוריה, אבל מבט בסטטיסטיקה מגלה שהוא לוקח את רוב הריבאונדים בהגנה ופחות בהתקפה. מעניין אותי אם הוא גם מתחיל את ההתקפה (במסירה קדימה או בכדרור) לאחר לקיחת הכדור החוזר או מיד מוסר לאחד הגארדים.
Att כתב:
או שההגנה החזקה של ממפיס התעוררה אחרי פתיחה חלשה (וושינגטון רצה ל-9-0 מוקדם)
ודני לא הצליח לייצר שום דבר מכדרור.
יש כאן עניין של ביטחון אבל אני לא בטוח שזה כל הסיפור.
הוא הולך כמעט אך ורק ימינה בחדירה.
הוא לא קולע מספיק טוב משלוש אז אפשר לתת לו חצי מטר או לרדת מתחת לחסימה ולחכות לו.
זה חייב להיות עניין של ביטחון. אני לא מבין על מה הוא עבד בקיץ אם לא על הקליעה מבחוץ וחדירה גם בשמאל.
הוא משקיע המון בהגנה כדי לחצוב דקות דרך הצד הזה של המגרש והוא פוחד מדי לעשות טעויות בהתקפה כך שכל פספוס הגנתי (הוא עדיין לא סטופר) או החטאה מזינים את חוסר הביטחון.
אחרי הכל מדובר בבחור צעיר שהגיע לליגה די cocky אחרי זכיה בשתי אליפויות עתודה רצופות + mvp של הליגה המקומית ופתאום הוא פוגש גודל ואתלטיות שהוא לא הכיר והוא די overwhelmed רוב הזמן יותר מאשר פחות, ועכשיו הוא נכנס לעונה שלישית בחוזה הרוקי לאחר קיץ קשה בנבחרת (כולל לכלוך של מנהל הנבחרות עליו בפודקאסט) ופספוס של ההכנה עם הקבוצה והוא יודע שהעונה הזו חשובה להמשך הקריירה שלו בליגה, כי אאל"ט הקבוצה עדיין לא הציעה לו הארכת חוזה וזה לא שהוא יכול לבקש טרייד במעמדו לכן כל משחק נוסף בו הוא לא עוזר לקבוצה לנצח אוכל לו בביטחון עוד יותר.
נדמה לי שבגלל קמפיין הנבחרת, ההכנה שלו בקיץ הייתה חלקית.
הוא אולי עבד בקיץ על הקליעה מבחוץ ועל חדירה גם בשמאל אבל הלכה למעשה,
הוא חודר רק ימינה ובקושי פוגע בקליעה מבחוץ (אתמול לקח זריקות קשות יחסית, יכול להיות שהשלשות הפנויות צוללות באחוזים טובים יותר, אני לא בטוח).
יש כאן אלמנט של ביטחון די בוודאות
דני נראה מתוסכל לא מעט מהזמן
אבל לצערי נראה שיש גם בעיות אמיתיות שבאות לידי ביטוי בהתקפה, בטח מול הגנות טובות,
בטח כשביל לא משחק והוא צריך או יכול לקחת תפקיד משמעותי יותר בהתקפה.