סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 2:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
לגבי מוריס, אני לא יודע מה זה "מפסיד ברוב המאצ'אפים שלו בליגה"
אני מעדיף אותו כרכז על פני לא מעט כאלו שאולי קולעים כפול ממנו, גם אם הוא "מפסיד את המצ'-אפ" (הסטטיסטי?)
ברור שהוא לא יכול להוביל קבוצה בעצמו וכו'
אבל כרכז בקבוצה ממוצעת? אני לחלוטין בעדו

במובן מסוים זה מתחבר גם לטיעון לטובת אבדיה (ולמשהו שהעלה נורטון בימים האחרונים)
כמות הכישרון כיום ב-NBA היא מטורפת, גבוהים פתאום יודעים לקלוע מבחוץ, חלקם להוביל כדור ולייצר מצבים, חלקם מתעופפים ללובים וכו'
לכן בהחלט הגיוני שלצד כמה שחקנים מאוד מוכשרים/סקוררים/"צריכים את הכדור ביד" - יהיה את הפועל האפור שעושה את הדברים הקטנים
לדעתי מוריס באופן יחסי מאוד מוצלח כרכז כזה
בסופו של דבר הוא לא זורק הרבה, אבל כשהוא כן הוא קולע בסדר גמור (38-41% לשלוש בארבע העונות האחרונות בדנבר)
לא לאבד באף עונה בממוצע יותר מכדור למשחק עבור גארד שמשחק 22-30 דקות - זה מדהים בעיניי (אף אם יוקיץ' היה הרכז האמיתי של הקבוצה וכו')

מפסיד ברוב המאצ'אפים שלו בליגה = הייתי מעדיף לקחת את הרכז של היריבה במקומו בלפחות חצי מהמקרים.
וגם את ת'יוס ג'ונס לצורך העניין:)

הוא שחקן חביב אבל אנדרייטד זה מוגזם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 3:33 am 
Hall of Famer

לדעתי אם יהיה שיפור העונה במאזנה של וושינגטון (כרגע זה בכיוון לא רע), אז חלק מהשיפור "אני אייחס" למוריס (וסביר שזה לא יהיה הקונצנזוס - סממן לזה שהוא אנדיירטד בעיניי).
אני לא כל כך מבין את חשיבות המיקום בעמדה שלו בליגה. הוא רכז לא כוכב, שמרוויח 9M בעונה (נמוך מאוד עבור שחקן חמישייה מובהק שלא על חוזה רוקי). מטבע הדברים הוא לא "מתחרה באותה קטגוריה" עם שחקנים שמרוויחים פי 3 ממנו...
אני פשוט חושב שהוא אחלה של Fit לוושינגטון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 3:40 am 
Hall of Famer

זה בגלל שאתה מייחס יותר מדי חשיבות לשחקני המשנה.

אם יהיה שיפור במאזן של וושינגטון זה כנראה יהיה בגלל הנוכחות של פורזינגיס.
אולי בנוסף לשיפור ביכולת של קוזמה..

אגב, אני מסכים שוושינגטון נראית יותר מאורגנת כרגע אבל הסיבה המרכזית היא שיש פחות אגואים בקבוצה,
ההיררכיה ברורה יותר.. אני מניח שזה היה המצב גם אם סטורנסקי או אפילו גודווין היו פותחים

מוריס לא סתם מרוויח 9 מיליון דולר בעונה (~השכר של ת'יוס ג'ונס, רכז מחליף, אאל"ט).
הוא אחלה, שחקן חמישייה תורם ונחמד, אבל לא הרבה יותר מזה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' נובמבר 15, 2022 3:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 3:50 am 
Hall of Famer

בינתיים המספרים של קוזמה דומים להפליא לאלו בעונה שעברה (ואז היו לו אפילו כמה רגעי קלאץ' גדולים שניצחו כמה משחקים, כמדומני סביב אמצע העונה)
אם כשבראדלי ביל נעדר הקבוצה לכאורה לא קורסת (בלשון המעטה) - כנראה שלשחקני המשנה כן חשיבות לא מבוטלת...
אבל שנינו כנראה נסכים שלצד "קו פנים התקפי" של קוזמה/האצ'ימורה ופורזינגיס - בהחלט יכול להועיל רכז שהוא לא מהזן הסקוררי, אלא מסדר יותר את המשחק (ואם וושינגטון טורחת במיוחד להביאו כאלו - טוב עושה)

אגב, קו החוץ שפותח כעת מוריס-קיספרט-אבדיה הוא לכאורה ברמת התקפית שלא עולה בהכרח על קבוצות יורוליג:
הדוגמא הכי מיידית זו ברצלונה לאור הקישור לסטורנסקי (לצד לפרוביטולה וקאליניץ')
אבל, וואלה זה עובד לא רע נקודתית...

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' נובמבר 15, 2022 3:57 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 3:55 am 
Hall of Famer

ראית את המשחקים האחרונים שבהם ביל לא שיחק?
בבקשה תענה על זה כי אם ראית ואתה לא מבין את החשיבות של פורזינגיס ושל קוזמה במשחקים האלו
ובוחר לתת את הקרדיט למוריס אז.. באמת שלא יודע מה להגיד לך.

(אגב, נדמה לי שבאחד מהם הוא אפילו לא סגר את המשחק כי המאמן העדיף את גודווין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 4:02 am 
Hall of Famer

לא ראיתי (בכלל איני רואה משחקים מלאים בתקופה זו, ולא מתיימר לטעון אחרת, אלא משתדל "להתעדכן" בדרכים אחרות)

אין פה "תחרות תרומה" בין פורזינגיס (שחקן של 8+20) וקוזמה למוריס (או אבדיה)
כמו שהגיוני להגיד (ולא חסר כאלו שאומרים) על אבדיה שהוא תורם לקבוצה/אנדרייטד וכו', אז לטעמי מוריס (שעקבתי אחריו רבות בדנבר, אז בהחלט אני אולי "משוחד") הוא כזה (ואף יותר)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 4:15 am 
Hall of Famer

זה בסדר שאתה משוחד. מותר.
לכולנו יש שחקנים שחביבים עלינו יותר ופחות.

אם רוצים לנתח את המשחקים האלו יותר באובייקטיביות (ראיתי אותם ואני לא משוחד נגדו או לטובתו),
אני חושב שלתת את הקרדיט על הנצחונות האלו דווקא למוריס זה מוזר.
אני לא מוצא אינדיקציה סבירה לזה. אפשר היה לתת קרדיט לגודווין באותה מידה (ואף יותר מזה).

מוריס היה מוריס. הוא סבבה.
קוזמה היה נהדר ברובם (ובאחרון משך אליו המון אש),
פורזינגיס היה נהדר והאופציה הראשונה בהתקפה אאל"ט ברובם (מאחד מהם הוא נעדר).
אלו השחקנים שניצחו לך את המשחקים האלו לפני הכל.
נדמה לי שבאחד מהם האצ'ימורה הצטיין.

הקבוצה בסך הכל מתפקדת יפה.
מוריס מוסיף שקט מסוים אבל אני חושב שאפשר להחליף אותו ב-15 או 20 רכזים שונים
והמצב של וושינגטון ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 4:27 am 
Hall of Famer

https://www.sportingnews.com/us/nba/new ... hwydfbmlgt
כאן דירגו את 30 הרכזים הפותחים (או מי שחשבו שיפתח) בקבוצות השונות.
הוא מקום 26 מתוך 30.
אני לא חושב שזה מופרך לגמרי לשים אותו במקום ה-20 מתוך 30
אבל זה הכי גבוה שהוא יכול להגיע בעיניי (כלומר, ל-2/3 מהקבוצות לפחות יש רכז פותח טוב יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 4:43 am 
Hall of Famer

לא מבין מה החשיבות האבסולוטית של הדירוג שלו...
כמה לצורך הדיון דני אבדיה היה מדורג מבין 30 הפותחים בעמדה 3?
האם זה סותר את זה שהוא תורם ממש בכמה אספקטים לקבוצה שלו?

אדרבה, לפי הרשימה (באם נניח ניצמד לה) גם שחקנים באמת נהדרים כמו מקולום והליברטון "מפסידים ברוב המאצ'אפים שלהם בליגה"...
אז אני עוד פחות מתחבר כעת לטיעון הזה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 2:46 pm 
Junior

התפיסה הזאת של "שחקן בעמדה X מפסיד את המאצ' אפ בעמדה שלו" כבר מזמן לא רלוונטית בעיניי, אבל אין ספק שהיא מתיישבת היטב עם שיטת "כן/לא שחקן טופ 5 בעמדה שלו" מבית מדרש אטט...
הרי זה שרול פלייר איכותי יכול לשמש כגורם מכפיל כוח בחמישייה שיש בה כבר מספיק כוכבים וכוח אש, בהשוואה לשחקן מוכשר ממנו באותה עמדה, זה כבר מזמן ידוע.
גם אין כ"כ משמעות למושג "מאצ'-אפ" במובנו כהתמודדות של שחקן מול שחקן באותה עמדה, עם כל הסוויצ'ים שיש כיום בהגנה, החבאת מגנים חלשים מול חוליות חלשות (יחסית או בכלל) בהתקפה, ומנגד, משימות הגנתיות מיוחדות למומחים כמו ג'רמיי גרנט או, אם כבר אנחנו בת'רד המוקדש לו, אז אבדיה כמובן...

באידיאל, שחקן כמו מונטה מוריס יהיה במיטבו כרכז מחליף, אבל אין ספק שישנם הרכבים וסיטואציות שבהם הוא מהווה שדרוג גדול על פני הקיים, או מה שהיה לפניו. כמו במקרה של וושינגטון עם ביל, קוזמה ופורזינגיס הצ'אקרים, ועם דינווידי שהיה שם לפניו וממש לא התאים (כנראה שגם לא בחדר ההלבשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 8:31 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
הרי זה שרול פלייר איכותי יכול לשמש כגורם מכפיל כוח בחמישייה שיש בה כבר מספיק כוכבים וכוח אש, בהשוואה לשחקן מוכשר ממנו באותה עמדה, זה כבר מזמן ידוע.

אני לא חושב שיש כזה דבר "מספיק כוכבים וכוח אש".
לאיזו קבוצה יש מספיק כח אש היום?
האם אתה חושב שקבוצות יתנגדו לחמישיית כוכבים?
בטח אם מדובר בשחקנים שמשחקים בשני הצדדים.
אולי אם הם מטורללים או אגואיסטיים או בעלי חסרים משמעותיים במשחק שלהם.
אם אתה יכול לקחת את קובינגטון בשיאו או את קוואי בשיאו - אתה לוקח את קוואי. לא משנה לאיזו קבוצה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' נובמבר 15, 2022 8:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2022 8:36 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
באידיאל, שחקן כמו מונטה מוריס יהיה במיטבו כרכז מחליף, אבל אין ספק שישנם הרכבים וסיטואציות שבהם הוא מהווה שדרוג גדול על פני הקיים, או מה שהיה לפניו. כמו במקרה של וושינגטון עם ביל, קוזמה ופורזינגיס הצ'אקרים, ועם דינווידי שהיה שם לפניו וממש לא התאים (כנראה שגם לא בחדר ההלבשה).

לי נראה שזה עניין אישי של דינווידי (ווסטברוק הסתדר היטב שם והוא הכי שתלטן ובול הוג)
יכולהיות שרכז קבוצתי יותר שלוקח ווליום פחות גדול של זריקות יתאים יותר לוויזארדס וחבורת הצ'אקרים שלהם. אולי.
אני פשוט לא רואה הבדל גדול בין סטורנסקי לצורך העניין לבין גודווין לבין מונטה מוריס.
זה לא הופך את מוריס לאנדרייטד,
זה לא הופך אותו ליותר משחקן ספסל טוב או שחקן חמישיה בינוני/חלש
וזה גם לא הופך את הנצחונות לקשורים אליו יותר מכל שחקן אחר ברוטציה של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 9:18 am 
Freshman

שוב אלוהים התערב לדני הצנוע ודפק אותו הלילה. לא מתאים בנאדם שחרר לנו את הילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 11:17 am 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:

אם אתה יכול לקחת את קובינגטון בשיאו או את קוואי בשיאו - אתה לוקח את קוואי. לא משנה לאיזו קבוצה.

יש לא מעט קבוצות בליגה עם מספיק כוח אש, אבל אני לא מתכוון להיגרר לדיון הצדדי הזה. הגבת באד-אבסורדיום לאמירה שלי עם הדיכוטומיה המופרזת שבין קובינגטון וקוואי. מן הסתם התכוונתי לרול פלייר כמו מונטה מוריס, בהשוואה לרכזים נוצצים יותר כמו דיאנג'לו ראסל ווסטברוק (שניהם מדורגים מעליו ברשימה שקישרת אליה. אגב, לוקה והארדן מדורגים בה, כך שאם נתייחס למאצ' אפ העמדתי ונקפיץ את מונטה מעל שני הראסלים, יוצא שהוא כבר מדורג 22 שזה בכלל לא רע).

ולצורך העניין, אין לי ספק שבכך שקבוצה כמו קליבלנד תעדיף את הרב ג'ונס האפור יותר על פני החזרה של מרקנן המלהיב (לצורך העניין, נניח ששניהם חתומים על אותו חוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 3:38 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
B.Grant44 כתב:

יש לא מעט קבוצות בליגה עם מספיק כוח אש, אבל אני לא מתכוון להיגרר לדיון הצדדי הזה. הגבת באד-אבסורדיום לאמירה שלי עם הדיכוטומיה המופרזת שבין קובינגטון וקוואי. מן הסתם התכוונתי לרול פלייר כמו מונטה מוריס, בהשוואה לרכזים נוצצים יותר כמו דיאנג'לו ראסל ווסטברוק (שניהם מדורגים מעליו ברשימה שקישרת אליה. אגב, לוקה והארדן מדורגים בה, כך שאם נתייחס למאצ' אפ העמדתי ונקפיץ את מונטה מעל שני הראסלים, יוצא שהוא כבר מדורג 22 שזה בכלל לא רע).

ולצורך העניין, אין לי ספק שבכך שקבוצה כמו קליבלנד תעדיף את הרב ג'ונס האפור יותר על פני החזרה של מרקנן המלהיב (לצורך העניין, נניח ששניהם חתומים על אותו חוזה).

ווסטברוק וראסל הם לא רכזים נוצצים יותר והם רחוקים מלהיות כוכבים. שניהם שחקנים לא יעילים בשלב הזה.
לגבי המקום ה-22, לוקה משחק בעמדה 1 (אם אתה חושב שדינווידי אז גם הוא עדיף בעיניי) והרכז של פילי מקסי גם כן מעליו. כמו כן, יש לך מחליפים שאני מניח שחלקם טובים יותר ממונטה מוריס.
וגם אם הוא במקום ה-22 (והוא כאמור לא), הוא לא אנדרייטד. זה עדיין מקום לא טוב להיות בו לרכז פותח. עדיין ברוב המשחקים אתה בנחיתות מסוימת.
+ אתה נותן דוגמה של שחקן הגנתי מהמובילים בליגה. מוריס הוא ממש לא כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 3:53 pm 
Junior

אוקיי, הפרזתי לגבי המיקום ה-22 של מונטה, מקבל את התיקון.
עם זאת, ראסל בהחלט נחשב לדעתי לרכז יותר נוצץ ממונטה - כזה שמעמיד ממוצעים של 7-18 עם כמות נאה של שלשות והיילייטס. חוסר היעילות שלו לגמרי מתקשר לפואנטה שלי - מונטה רול פלייר אפור-אך-יעיל, לכן הוא עדיף על פני ראסל הנוצץ-אך-בלתי-יעיל.

לגבי הדוגמה שנתתי, היא באה להמחיש את האמירה הקודמת שלי:
"הרי זה שרול פלייר איכותי יכול לשמש כגורם מכפיל כוח בחמישייה שיש בה כבר מספיק כוכבים וכוח אש, בהשוואה לשחקן מוכשר ממנו באותה עמדה, זה כבר מזמן ידוע"

ואגב, הפליקנס הם בדיוק הדוגמה לקבוצה עם המון כוח אש - מקולום, אינגרם, זאיון ויונאס - שצריכה רול פליירז כמו הרב ג'ונס ונאנס ג'וניור (ובהמשך הדרך אולי גם דייסון דניאלס) שתורמים הגנה, ball movement וכל השאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 3:54 pm 
Hall of Famer

אגב, אתמול אאל"ט המאמן של וושינגטון שוב הלך עם גודווין בסיום, עד שאבדיה נחת עליו ופצע אותו.
מוריס נכנס במקומו, שמר על SGA (משום מה) וקיבל שלשת ניצחון על הראש (כאשר בכלל היה צריך להיצמד אליו ולהכריח אותו לחדירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 4:22 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אוקיי, הפרזתי לגבי המיקום ה-22 של מונטה, מקבל את התיקון.
עם זאת, ראסל בהחלט נחשב לדעתי לרכז יותר נוצץ ממונטה - כזה שמעמיד ממוצעים של 7-18 עם כמות נאה של שלשות והיילייטס. חוסר היעילות שלו לגמרי מתקשר לפואנטה שלי - מונטה רול פלייר אפור-אך-יעיל, לכן הוא עדיף על פני ראסל הנוצץ-אך-בלתי-יעיל.

לגבי הדוגמה שנתתי, היא באה להמחיש את האמירה הקודמת שלי:
"הרי זה שרול פלייר איכותי יכול לשמש כגורם מכפיל כוח בחמישייה שיש בה כבר מספיק כוכבים וכוח אש, בהשוואה לשחקן מוכשר ממנו באותה עמדה, זה כבר מזמן ידוע"

ואגב, הפליקנס הם בדיוק הדוגמה לקבוצה עם המון כוח אש - מקולום, אינגרם, זאיון ויונאס - שצריכה רול פליירז כמו הרב ג'ונס ונאנס ג'וניור (ובהמשך הדרך אולי גם דייסון דניאלס) שתורמים הגנה, ball movement וכל השאר...

לדעתי אנחנו מערבבים כאן כמה דברים.
שחקנים שקולעים הרבה נק' הם לא בהכרח שחקנים טובים. הכל תלוי ביעילות. ד.ראסל לא מסוגל ליצור הפרדה באופן עקבי ועל כן מוגבל כיוצר. באופן כללי, הוא שחקן מאוד לא יציב. הוא גם בכלל לא צריך לתפקד כרכז בעיניי. בקיצור, אם זה הנוצץ שלך, אני מבין את החיבה לאפרוריות:)

אבל אנחנו סתם מתעכבים על שחקנים שהם בכלל לא הנקודה כאן. זה דיון צדדי ושולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 5:34 pm 
Senior

Att כתב:
אגב, אתמול אאל"ט המאמן של וושינגטון שוב הלך עם גודווין בסיום, עד שאבדיה נחת עליו ופצע אותו.
מוריס נכנס במקומו, שמר על SGA (משום מה) וקיבל שלשת ניצחון על הראש (כאשר בכלל היה צריך להיצמד אליו ולהכריח אותו לחדירה).

לא ראיתי את המשחק, אז אני קצת מבולבל. למה צריך היה להכריח את החודר השני בטיבו בליגה, שעמד על 39 נק' בשלב הזה (18 מתוכן מהצבע + 12 מהעונשין) לחדור לסל במקום לזרוק ל-3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 5:40 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

לא ראיתי את המשחק, אז אני קצת מבולבל. למה צריך היה להכריח את החודר השני בטיבו בליגה, שעמד על 39 נק' בשלב הזה (18 מתוכן מהצבע + 12 מהעונשין) לחדור לסל במקום לזרוק ל-3?

לפני הכל, הם היו יכולים לשים עליו שומר טוב (מתבקש). הם לא עשו את זה.
הם היו יכולים גם לתקוף אותו עם שני שחקנים ולהכריח אותו לשחרר כדור וכך להוריד זמן מהשעון ולהוציא לו את הכדור מהיד.
לגבי להיצמד אליו, אני לא מאמן כך שיכול להיות שאני טועה כאן אבל אם אתה מוביל ב-2 נק' בבית ויש 6 שניות על השעון, הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לקבל שלשה.
אני הייתי מצמיד אליו שומר טוב ומכריח אותו להיכנס פנימה ושם להיתקל בפורזינגיס או גאפורד או שניהם.
מקסימום היו הולכים להארכה בבית.

אגב, הוא קולע ב-37.8% מהשלוש העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 9:46 pm 
Junior

Att כתב:
לדעתי אנחנו מערבבים כאן כמה דברים.
שחקנים שקולעים הרבה נק' הם לא בהכרח שחקנים טובים. הכל תלוי ביעילות. ד.ראסל לא מסוגל ליצור הפרדה באופן עקבי ועל כן מוגבל כיוצר. באופן כללי, הוא שחקן מאוד לא יציב. הוא גם בכלל לא צריך לתפקד כרכז בעיניי. בקיצור, אם זה הנוצץ שלך, אני מבין את החיבה לאפרוריות:)

אבל אנחנו סתם מתעכבים על שחקנים שהם בכלל לא הנקודה כאן. זה דיון צדדי ושולי.

דיברתי על "כוח אש", לא על "שחקנים טובים". תגיד מה שתגיד על המגבלות וחוסר היעילות של ראסל, הוא עדיין מסוגל לצבור נקודות ברמה גבוהה מזו של מונטה מוריס. וכן, הסטטס שלו בהחלט יותר נוצצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 11:26 pm 
Hall of Famer

דיון מוזר
אנחנו לא חייבים "לכמת שחקנים" מבחינת המעמד שלהם, השוק עושה זאת בשבילנו (גם אם ברור שלא בדיוק שוויצרי, ולא באופן רציף אלא אחת לכמה שנים)
ראסל קיבל חוזה של 117M לארבע שנים
מעט זה לא
כיום הוא מקבל השכר ה-34 בגובהו בליגה
ב-2019 אני מניח שהיה נניח סביב מקום 25

אז כן, היו שראו בו אחד מהרכזים הטובים בליגה
סביר שהם טעו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 17, 2022 11:29 pm 
Hall of Famer

זה אחד החוזים הגרועים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 12:36 am 
Junior

כיום הוא בטוח לא אחד החוזים הגרועים בליגה, כי הוא כבר יסתיים בקיץ הקרוב, מה שיעניק למינסוטה אחד מהשניים: גמישות כלכלית או בסיס לטרייד עבור 2-3 שחקני רוטציה.
שמונה חודשים לאחר שהוחתם, הווריורס השיגו עליו בחירת לוטרי ואת וויגינס, שבאותה תקופה נחשב לאחד החוזים הגרועים בליגה...אני כמובן לא אומר שראסל יעבור אותו מהפך כמו וויגינס, כי נתוני הפתיחה שונים; אבל מצחיק לראות את שינויי התפישה לאורך השנים.

ואפרופו תפישה, פורזינגיס שלאחר הטרייד של המאבס עליו אמרת "הוא עדיין צעיר עם אפסייד, בהשוואה לברטאנס ודינווידי" חתום על חוזה שבדומה לזה של ראסל הולך להסתיים בקיץ הקרוב, ועדיין לדעתי מהווה חוזה גרוע יותר (למרות פתיחת העונה המוצלחת ובטח שעדיפה על פני זו של ראסל), פשוט מעצם העובדה שניסיון העבר מלמד שהוא מרוויח באזור ה30 מיליון עבור כ 50% ממכסת המשחקים שאמור להרוויח בהם את לחמו היקר. מה שבטח גם הופך את סימונס לאחד החוזים הגרועים בליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 5:07 am 
Hall of Famer

מה הקשר בין זה שהחוזה שלו מסתיים השנה? שמואליקי ניסה לטעון שערך החוזים מייצג נאמנה את הפער בין השחקנים השונים.
דיאנג'לו ראסל הוא דוגמה מובהקת לכשל כזה בהערכת השוק.

ובכלל, זה קצת מוזר לטעון את זה בהתחשב בכך שהטענה המקורית הייתה שמוריס הוא אנדרייטד.
השוק גם מעריך אותו נכון והוא גם אנדרייטד במקביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 78 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: