סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 3:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2022 11:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חולון מקבלת בראש 13 בטורקיה , תל אביב במחצית במינוס 7 בספרד אחרי שפיגרה כבר 17.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 12:11 am 
Junior

משחק ברמה גבוהה בין הפועל לגראן קנאריה.
מנפורד ומקריי ביום אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 12:31 am 
Sophomore

פתחתי רבע שלישי והכדורסל דווקא די מחריד... אונואקו עוד לא כאן. מה קרה עם הקהל? נטשו כמחאה על חמישיית הזרים?

רבע רביעי, ג'קובן טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 12:45 am 
מנהל פורום

ג'יקובן טיים אינדיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 1:03 am 
Hall of Famer

איזה לוזרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 1:05 am 
Sophomore

אין מה לעשות, אולם מקולל. וזה איי.ג'יי סלוטר באחד על אחד עם תומר גינת, הוא כבר מתורגל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 1:05 am 
Junior

פרנקו מפסיד במו ידיו את המשחק עם חילוף הזוי של טוקוטו בגינת, מה שכמובן נגמר בשני סלים על הראש של גינת והפסד משחק שהיה לנו בידיים.
פשוט לא ברור לי מה הוא חשב לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 11:02 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
פרנקו מפסיד במו ידיו את המשחק עם חילוף הזוי של טוקוטו בגינת, מה שכמובן נגמר בשני סלים על הראש של גינת והפסד משחק שהיה לנו בידיים.

אולי הקבוצה הזאת גדולה על פרנקו .נראה בהמשך.בכל מקרה למרות 2 ההפסדים השבוע הפועל ת''א יכולה לצאת מעודדת.כשאוננואקו אתמול שיחק בקושי 10 דקות ואחרי שהוא יכנס לעניינים הקבוצה אמורה להיראות טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 12:22 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:

1. פרנקו הוא החוליה החלשה בקבוצה
2. אני מפקפק בהחתמה של אונוקו, כדורסל זה לא מתמטיקה לינארית, אם תקח MVP מקבוצה אחת תחכה חצי שנה ותשים בקבוצה אחרת לא תקבל MVP, אפילו לא 0.8MVP זה לא עובד ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 1:37 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הוקיץ' כתב:

2. אני מפקפק בהחתמה של אונוקו, כדורסל זה לא מתמטיקה לינארית, אם תקח MVP מקבוצה אחת תחכה חצי שנה ותשים בקבוצה אחרת לא תקבל MVP, אפילו לא 0.8MVP זה לא עובד ככה

עדיין אונוואקו אמור לתת להפועל ת''א מגוון יכולות בהתקפה להבדיל מהורטון האפרורי בכל מה שקשור להכניס את הכדור לטבעת.זה רק עניין של זמן עד שבראון יתחיל לפטם אותו בכדורים בצבע מה שיתן לתל אביב מגוון אפשרויות שכרגע אין לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 4:01 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הוקיץ' כתב:

אוריאל, לא הבנתי את ההודעה שלך. אם היית רושם שכדאי להמתין ולראות איך זה יילך ולא כל מה שהלך בקבוצה אחת, יילך דווקא באחרת ושאונוואקו גם יכול לא להצליח, בטח לא כמו שהוא היה בהרצליה, אז הייתי איתך.
אבל אתה רושם שזה מראש נועד לכישלון מאיזה נימוק ש - MVP בקבוצה אחת לא יכול להיות 0.8MVP בקבוצה אחרת?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 4:47 pm 
מנהל פורום

אמרתי שאני מפקפק, לא בטוח שזה ייכשל, אבל מפקפק
למה מפקפק?
הוא לא היה כוכב מבוקש לפני העונה שבה כיכב בהרצליה
היה לו קיץ מוזר מאוד, שבו הוא חתם בקבוצה בסדר גודל של חולון
משהו לא עבד שם ושוב הוא זמין
זה לא מסלול אופייני לפריצה של שחקן
כשאני מוסיף את המשחק האחרון, אני נהיה סקפטי
כמובן שעדיף לחכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 5:21 pm 
Sophomore

מה שבאמת לא לינארי זה לקחת ג'קובן+מקריי+מנפורד+אונוואקו, להפעיל עליהם פרנקויאן ולצפות לקבל ארבעה MVPs. זה אגב נכון גם לסגל הישראלי.

פרנקו עצמו דווקא יודע לנהל אגו, אבל אני לא יודע אם למערכת סביבו יש מספיק ניסיון. ריבוי המשחקים באירופה נשמע כמו ברכה לסגל ארוך כזה, אבל נסיעות תכופות עם קונקשנים ארוכים למגרשים ריקים (כמה אוהדים מקומיים היו אתמול במשחק של אחת הקבוצות הטובות במפעל, על הנייר?) שבסופם הפסד עם שלשה על הבאזר יכולות גם להזיק. מי מהרביעייה הזו יוותר באופן קבוע על כדור אחרון אצלו ביד? איך בכלל מחזיקים דינמיקה כזו עכשיו עד המשחק הבא שבאמת חייבים לנצח, איפשהו באמצע אפריל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 24, 2022 6:20 pm 
Hall of Famer

פרנקו לא הצליח באירופה בתקופתו בירושלים, אז לרמה הזאת סביר שהוא מהווה נחיתות מול חלק מהמאמנים (וזה טבעי לגמרי, גם בהפועל ת"א אני לא חושב שכיוונו להיות עם כל כך הרבה יומרות כבר בשנתם הראשונה ביורוקאפ אני חושב). מה שכן, הוא הסתדר טוב מאוד בעבר עם דונטה סמית, שזה לא דבר פשוט (אפרופו איך "להכיל" דמות ושחקן ייחודיים כאונווקו).
אני חושב שהפועל ת"א גם לחלוטין לא צריכה "0.8 מאונווקו של הרצליה".
הורטון והורד הם שחקנים לא מאוד שונים אחד מהשני - במימדים, במה שהם פחות עושים (קליעה מבחוץ, אסיסטים, אופציה אמיתית בפוסט), ואלו במקרה (או שלא) התכונות היותר טובות של אונווקו. אני מאמין שיהיו השנה את הכמה משחקים שאונווקו "ינצח לבד", כשהוא מגיע במוד האגרסיבי המדוד (כי בחצי הראשון של העונה אשתקד בהרצליה - לא אחת הוא הסתבך מהר מאוד בבעיית עבירות), וביחד עם שיפוט נתון פשוט ישמיד את הקו הפנים של היריבה בעצמו.
במציאות של 6 זרים שעושים רוטציה, אין גם באמת בעיה לתת לו מנוחה מדי פעם בליגה (כאילו שקו פנים של גינת, טוקוטו, הורד וזלמנסון לא יכול להתמודד בהצלחה מול כמעט כל קבוצה) - וכך גם מקטינים בעיות כשירות שיכולות להיות לו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 11:33 am 
Hall of Famer

הערב 4 משחקים של הקבוצות הישראליות שישודרו בערוצי הספורט השונים כולל צ'רלטון

הליגה הצפון אירופאית נפתחת עם משחק של שיחזור גמר היורופקאפ מלפני שנתיים בין סטאל הפולנית שתארח אתנס ציונה
הפועל חיפה מארחת את אנטוורפן הבלגית
טנריפה מארחת את הרצליה
הפועל ת''א מארחת את בוצ'נסוט שהורד לא ישחק בגלל נקע בקרסול ובראון שמחלים משפעת כנראה יקבל מעט דקות יחסית....הורטון שישוחרר בימים הקרובים לקובאן לא נרשם בסגל.....ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 6:01 pm 
RREEDDTT. כתב:
הערב 4 משחקים של הקבוצות הישראליות שישודרו בערוצי הספורט השונים כולל צ'רלטון

הליגה הצפון אירופאית נפתחת עם משחק של שיחזור גמר היורופקאפ מלפני שנתיים בין סטאל הפולנית שתארח אתנס ציונה
הפועל חיפה מארחת את אנטוורפן הבלגית
טנריפה מארחת את הרצליה
הפועל ת''א מארחת את בוצ'נסוט שהורד לא ישחק בגלל נקע בקרסול ובראון שמחלים משפעת כנראה יקבל מעט דקות יחסית....הורטון שישוחרר בימים הקרובים לקובאן לא נרשם בסגל.....ת

רצתי לגלובוס, לוודא שנס ציוןנה וסטאל הם בצפון אירופה

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 9:20 pm 
Freshman

ריינולדס לא בהכרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 12:46 am 
Freshman

מפה לשם, עם כל המחמאות להפועל תל אביב והביקורות להפועל ירושלים, בליגה שניהן עם מספר נצחונות זהה ( משחק פחות לתל אביבית) ובאירופה ירושלים ב2:1 ותל אביב ב3:3 ( כששתיים מהנצחונות הם לקבוצה עם 0 נצחונות מהמקום האחרון בליגה הצרפתית וקבוצה בליגה האנגלית)
ברמת הכדורסל ברור שירושלים משחקת מכוער, ותל אביב כדורסל זורם ואיכותי. גם אין חולק שהסגל התל אביבי הרבה יותר נוצץ, עם 7 זרים שכל אחד מהם עם פוטנציאל כוכבות וישראלים איכותיים
אבל ברמת התוצאות נראה שדזי'קיץ' מצליח להפיק מהסגל שלו הרבה יותר ממה שפרנקו מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 10:29 am 
Hall of Famer

היה ברור שבלי הורד ובמיוחד בראון הפועל ת''א תתקשה לנצח
לפחות מצאו להורטון קבוצה ואחריי שהוא חתם בקובאן יהיה יותר שקט בחדר ההלבשה ותהיה היררכיה יותר ברורה להמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 12:41 pm 
Hall of Famer

הערב משחק חשוב של ירושלים נגד ברס הדנית

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13378826

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 1:00 pm 
Sophomore

אספסוף כתב:
מפה לשם, עם כל המחמאות להפועל תל אביב והביקורות להפועל ירושלים, בליגה שניהן עם מספר נצחונות זהה ( משחק פחות לתל אביבית) ובאירופה ירושלים ב2:1 ותל אביב ב3:3 ( כששתיים מהנצחונות הם לקבוצה עם 0 נצחונות מהמקום האחרון בליגה הצרפתית וקבוצה בליגה האנגלית)
ברמת הכדורסל ברור שירושלים משחקת מכוער, ותל אביב כדורסל זורם ואיכותי. גם אין חולק שהסגל התל אביבי הרבה יותר נוצץ, עם 7 זרים שכל אחד מהם עם פוטנציאל כוכבות וישראלים איכותיים
אבל ברמת התוצאות נראה שדזי'קיץ' מצליח להפיק מהסגל שלו הרבה יותר ממה שפרנקו מצליח.

אתה טוען שדז'יקיץ' מאמן יותר טוב מדני פרנקו? דני שלנו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 4:53 pm 
Junior

אספסוף כתב:

כמה דברים:
1. הפועל אמנם עם מאזן 3-3 ביורוקאפ, אבל שני הפסדים היו לגראן קנאריה (מקום שני בליגה הספרדית, מעל ברצלונה וריאל) וטורק טלקום (מקום שני בליגה הטורקית, מעל אנדולו). אלו שתי קבוצות טובות משמעותית מכל מי שירושלים פגשה במפעל המקביל. ההפסד אתמול לבודצ'נוסט הגיע בסגל מאוד חסר ובעייתי.

2. "ניצחון על קבוצה מהמקום האחרון בצרפת וקבוצה מאנגליה". דמגוגיה מאץ'? פריז הייתה במקום האחרון אבל היה ברור שהיא קבוצה מאוד מוכשרת שלא תישאר שם לאורך זמן לאור העובדה שכל הפסדיה היו במשחקים צמודים וביורוקאפ היא ניצחה את טורק טלקום. אכן, מאז היא הספיקה להשיג כמה ניצחונות יפים ביורוקאפ ובליגה שהביאו אותו כבר לאזור מרכז טבלה עם הפנים למעלה. הקבוצה מאנגליה היא לונדון ליונס, קבוצה לא רעה שאני בכלל לא בטוח שנופלת מירושלים. אם כבר, אפשר לדבר על כך שהם איבדו בשלב מוקדם באותו משחק את סם דקר, מה שאכן עשה להפועל חיים קלים.

3. להפועל יש שישה זרים, לא שבעה.

4. אימון זו לא תחרות של מי מוציא מהקבוצה שלו יותר. אם דז'יקיץי בנה סגל פח בתקציב גבוה זה לא נותן לו נקודות זכות על פני פרנקו שבנה קבוצה מצוינת. בסוף יש תקציב מסוים ואיזו קבוצה הצלחת להוציא מהסגל הזה.

5. זו חוכמה מאוד קטנה לבוא בדיוק כשהפועל מגיעה אחרי כמה הפסדים עם לוח משחקים קשה וירושלים במומנטום של כמה ניצחונות ולהגיד "הנה, תראו, הן כמעט עם אותו מאזן". יכולתי לכתוב הודעה כזו שבועיים אחורה והמצב היה נראה שונה לחלוטין. את הכסף סופרים במדרגות.

בסופו של דבר יש לי לא מעט ביקורת על טעויות נקודתיות של פרנקו במשחקים האחרונים שבעיני עלו לנו בהפסדים. יחד עם זאת הוא בעיני עושה עבודה טובה עד כמה וממש לא הייתי מחליף אותו בדז'יקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 4:57 pm 
מנהל פורום

לפרנקו יש מסורת ארוכה ומפוארת של אנדראצ'בריות מובהקת בגביעי אירופה השונים
אם משהו יכול לשבש להפועל תל אביב את העונה הטובה שהם אמרוים לחוות זה אדון פרנקו, במיוחד באירופה, בזירה המקומית הוא יותר טוב עם נטיה להפסדים במאני משחקים הכרעה כשהוא פייבוריט, הוא יותר טוב במפעלים הישראלים כשהוא אנדרדוג
איתנו למשל ההפסד האליפות לראשון בגמר 2016, שנה שעברה ההפסד בגמר להרצליה עם תל אביב, ושוב אצלנו חיפה העיפה אותנו מהגביע ברבע הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 5:30 pm 
Junior

נקודה 4 של הוקיץ׳ נכונה עד כאב. יש כמובן עדיין סיכוי שהפועל תתחבר, תתחיל לשחק כדורסל גם בהתקפה ואולי אפילו תתן לויגן בראש במאני טיים וכו׳, אבל לחגוג את זה שהפועל מצליחה לנצח כמה משחקים למרות הסגל המחורבן שלה ולהחמיא אגב כך למי שבנה את הסגל המחורבן הזה - זה לא רציונלי במיוחד.

לגבי פרנקו - אני כמובן דוגל בכך שמאמן זה אוברייטד באופן כללי, או שלכל הפחות קשה מאוד להעריך יכולת של מאמן, אבל הניתוח הזה של היכולות של פרנקו מופרך במיוחד בעיניי. המסורת הארוכה והמפוארת של האנדראצ׳יבריות שלו באירופה נפרשת על פני כמה - 4 עונות? בטוח שמדובר בn מספיק גבוה? ואיך בכלל אפשר להסביר מבחינה מקצועית מאמן שטוב בזירה המקומית אבל גרוע באירופה? זכורה לי פעם ששאלו את יותם הלפרין באחת העונות של פרנקו למה הפועל כל כך טובה בליגה אבל מפסידה כל הזמן באירופה, והוא אמר שזה בגלל שהקבוצות באירופה יותר טובות. איכשהו, זה מרגיש לי כמו הסבר קצת יותר סביר מאשר יכולות האימון של פרנקו שמשתנות באופן כל כך דרמטי לפי מפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 5:34 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
ההפסד אתמול לבודצ'נוסט הגיע בסגל מאוד חסר ובעייתי.

רק הערה קטנה בקשר לזה - מי שבונה את הקבוצה שלו סביב ג׳קובן בראון , אמור לקחת בחשבון שכמה וכמה מהמשחקים שלו במשך העונה יהיו ״בסגל מאוד חסר ובעייתי״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נחום תקום ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: