סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 3:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 2:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Capricorn כתב:
כאחד שקורא בכל פורום אפשרי של אוהדי הוויזארדס המסקנה העיקרית שלי היא שהם מעריכים מספרים. טוב ככל שתהיה, רוב האוהדים מחפשים הוכחה לכמה אתה טוב בדמות מספרים על הלוח. כ-ל השחקנים המדוברים בליגה מנפקים מספרים והיילייטס. ככה שבמובן הזה אני מקווה ששינוי המגמה לאחרונה במספרים של דני מצביע גם על שינוי בתפסידה שלו, מאירופאי לקצת יותר אמריקאי, קרי אין בעיה לשחק כדורסל מנצח, אבל לנסות לעשות את זה דרך מספרים טובים.... וזה יבוא רק שהמיינדסט שלו יהיה אגרסיבי לכיוון הסל.

כרגיל, לא מסכים.
אוהדים הם לא אלו שנותנים חוזים בליגה
ודעתם המבוססת או לא על הבוקס-סקור לא מעניינת.
יש לא מעט שחקנים חשובים למדי בליגה שהתפקיד שלהם הוא לא נוצץ
ולא נותנים בהכרח מספרים גדולים.

דני הלילה לא היה "אגרסיבי". הוא פשוט היה מעורב בהתקפה.
דווקא כשהוא אגרסיבי אבל לא מתוחכם הוא נוטה להיחסם בטבעת.
כאשר פעמיים הגיע מתחת לסל הלילה והקפיץ בכל מהלך שני שומרים באוויר, הוא שם קרש סל פשוט.
הוא צריך להיות חכם, לשתף אחרים, להיות אקטיבי, להראות את עצמו ולבחור את הזריקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 9:22 pm 
Freshman

הזכירו פה את פיני בראל (קובי, מה למען השם גרם לך לחשוב שאני זה הוא? :mrgreen: ), אז הנה כמה דוגמאות למה אני לא מתחבר לסגנון הכל כך לא אובייקטיבי שבו הוא עושה את המעקבדיה:
שחקן לא קולע עליו סל - התיאור יהיה "דני עשה הגנה טובה/מצויינת".
שחקן קולע עליו אחרי הגנה חלשה שלו - שום איזכור להגנה החלשה. רוב הפעמים התיאור יהיה "הוא עושה עליו סל".
דני מחטיא - "הכדור לא נכנס". כאילו שהכדור הוא האשם שלא נכנס.
דני מוסר - "עוד מסירה טובה שלו". דני מוסר ומאבד - "ניסה לחפש את פרוזינגיס אבל הכדור הולך לאיבוד". שוב הכדור אשם.
דני זורק איירבול - אף מילת ביקורת. שנייה אחרי זה הוא מראה שלשה שדני קלע כמה שניות אחרי שנשרקה עבירה, שהיא בכלל לא נחשבת. העיקר להראות סל שלו שנכנס.

גם הוא בעיקר מקריא את המהלכים מאשר לתת אלטרנטיבה מה דני היה צריך לעשות טוב יותר.
למשל, יש לדני מסלול ללכת עד לטבעת כשיש שומר אחד בלבד בצבע ואז בסוף יוצא לו חצי פלואטר מגושם חצי עבירת תוקף, מי שמתייחס לצופה כאחד שמבין כדורסל ידגיש כמה המהלך הזה היה שקוף ויציג אלטרנטיבה (הוא היה צריך להשתמש ביורו סטפ, או לעשות איזושהי מניפולציה על המגן, ככה וככה). מי שמתייחס לצופה ככזה עם אפס הבנה בכדורסל יגיד "דני הולך עד לסל ועושה פלואטר שיכל להישרק גם תוקף". שום איזכור לפעולה השקופה, שום ניסיון לנתח מה דני יכול לעשות טוב יותר כשהוא עם הכדור. וזה חבל כי צורת הניתוח השיטחית הזו קורית כמעט בכל מהלך של דני. יש כל כך הרבה דברים לנתח בכל פעולה שלו, מה הוא יכל לעשות טוב יותר, במסגרת הכלים שיש לו ובמסגרת הכלים שאין לו, וחבל שפיני לא עושה את זה למרות שהבמה של מעקבדיה הכי תפורה לזה בגלל כל קטעי הוידאו.

פיני טוב בלתת נתונים סטטיסטיים מעמיקים, אבל גרוע בלתת איזשהו ערך מוסף בניתוח המהלכים האינדיבידואלים של דני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 11:16 pm 
Senior

Att כתב:
זה נכון אבל דני נמצא במגמת עלייה והעונה עוד ארוכה..

זו בדיוק הנקודה שלי. 'מגמת העלייה' של אבדיה אולי נובעת משיפור, אבל כנראה יותר נובעת מזה שממש בתחילת העונה הוא שיחק הרבה פחות טוב מהרגיל שלו, השיפור הזה הוא לפחות בחלקו פשוט רגרסיה לממוצע. ברור שדווקא אחרי התקופה הכי רעה תבוא מגמת שיפור, כי ככה זה עם נקודות מינימום.

בגלל שעונת nba כל כך ארוכה ומלאה בחריגות, לא הייתי מסיק שהמגמה הזו רק תימשך, אלא דווקא מהמר שלאט לאט זה יחזור להתרכז איפשהו באמצע. על הדרך גם הייתי ממליץ ללמוד לא להתרגש יותר מדי מהסלאמפ הבא.

בינתיים כבר רבדיה חזר לשחק פחות טוב, כי שמתי לה להודעה הזו נורא באיחור, אז זה קצת נראה כמו חכמה בדיעבד, אבל בחיי שהייתי כותב את זה גם אם הלילה הוא היה נותן שיא קריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 1:15 am 
Hall of Famer

זה לא מדוייק. המשחק האחרון של אבדיה היה רע (2-8 מהשדה, אבל כן הוסיף 5 אס'), אבל עדיין זה לא היה הזוועה של תחילת העונה. ב-9 המשחקים הראשונים אבדיה לא הגיע פעם אחת ל-8 זריקות מהשדה. הממוצע שלו היה 4.1 זריקות. אס' למי שתהה היו בקצב של 1.2 למשחק. זה היה הדבר שנראה כל כך רע במשחקים הראשונים, הפאסיביות הבלתי נגמרת שלו בהתקפה. מאז אותו משחק של 2-12 בתחילת נובמבר, אבדיה הרבה יותר משותף במשחק ההתקפה והרבה יותר מעז לזרוק לסל. לא תמיד זה טוב, אבל לפחות הוא נראה כמו שחקן התקפה ולא כמו אחד שהתפקיד שלו זה לא לאבד את הכדור בהתקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 1:21 am 
Hall of Famer

מה שמעניין לציין זה שאבדיה, עם כל ההתקפה הרעה, מקבל הרבה קרדיט בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף. לפתוח בחמישייה ב16 מ19 משחקים ולקבל מעל 24 דקות למשחק זה לא רע בכלל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 1:48 am 
Freshman

Hacohen כתב:
מה שמעניין לציין זה שאבדיה, עם כל ההתקפה הרעה, מקבל הרבה קרדיט בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף. לפתוח בחמישייה ב16 מ19 משחקים ולקבל מעל 24 דקות למשחק זה לא רע בכלל.

כי הוא יצר לעצמו מוניטין של שחקן שיכול להשפיע גם באספקטים אחרים. הגנה, ריבאונד, ניהול משחק משני.
זה גם בזכות האימרה "מה שלא מקולקל, אל תנסה לתקן". מתוך עשרת החמישיות עם הנט רייטינג הגבוה בליגה, אבדיה מופיע ב2 מהן.
https://twitter.com/NBA_University/stat ... 6012327937

אני עדיין חושב שהוא פסיבי מאוד. הוא מקבל לאחרונה מספיק כדורים אבל אולי משהו כמו 15% מהם הוא ממיר לניסיון ללכת לסל או לייצר לעצמו. ברוב המוחלט של הפעמים הוא או מעביר את הכדור הלאה, או מנסה למסור בצורה שקופה כשההגנה יודעת שהוא לא באמת הולך לחפש את הסל ואז קל מאוד לשמור את השחקן שמקבל ממנו את הכדור. מה שנקרא 'מסירה סתמית'. הייתי רוצה שהוא יעלה את יחס הנגיעות בכדור/ניסיון להשיג נקודות. לא כי הוא קלעי טוב, אלא כי איתו על הפרקט זה מרגיש כמו 4 על 5 בהתקפה, והוא שחקן שהוויזארדס צריכים שיהיה על הפרקט בגלל האימפקט אול אראונד שלו. אבל הם יהיו טובים איתו עוד יותר אם זה ייראה איתו כמו 5 נגד 5 בהתקפה ולא הגירסה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 3:04 am 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
זה גם בזכות האימרה "מה שלא מקולקל, אל תנסה לתקן". מתוך עשרת החמישיות עם הנט רייטינג הגבוה בליגה, אבדיה מופיע ב2 מהן.
https://twitter.com/NBA_University/stat ... 6012327937

לא כל כך יודע "איך לאכול" את הרשימה הזו (מינימום 100 פוזשנים סך הכל? זו לא דרישה מעטה מדי?) , רק סתם חשבתי שנחמד לציין ששתי החמישיות של וושינגטון הן החמישייה הפותחת הרגילה, ואז אותה רביעייה בתוספת קיספרט במקום ביל (לכאורה היינו מצפים שזה יהיה החילוף שיחליש אותם הכי הרבה מבין כל העמדות...).
גם ההופעה של פילי ללא הארדן (כפי שדנים שם בתגובות) וקליבלנד ללא גארלנד - ראויות לציון.
מה ההסבר לכך שאין אף הרכב של בוסטון (שפרט לניצחונות, גם מביסה לא אחת את יריבותיה)?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 7:12 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
לא כל כך יודע "איך לאכול" את הרשימה הזו (מינימום 100 פוזשנים סך הכל? זו לא דרישה מעטה מדי?) , רק סתם חשבתי שנחמד לציין ששתי החמישיות של וושינגטון הן החמישייה הפותחת הרגילה, ואז אותה רביעייה בתוספת קיספרט במקום ביל (לכאורה היינו מצפים שזה יהיה החילוף שיחליש אותם הכי הרבה מבין כל העמדות...).
גם ההופעה של פילי ללא הארדן (כפי שדנים שם בתגובות) וקליבלנד ללא גארלנד - ראויות לציון.
מה ההסבר לכך שאין אף הרכב של בוסטון (שפרט לניצחונות, גם מביסה לא אחת את יריבותיה)?

לגבי זה שההוצאה של ביל לא כזה החלישה אותם, זה לגמרי לא מפתיע אותי. הוויזארדס שיחקו את הכדורסל הכי טוב שלהם העונה דווקא כשביל היה בחוץ.
מצאתי אתמול בטוויטר בדיון של אוהדי הוויזארדס התפלגות של הנט רייטינג העונה, עם ביל ובלעדיו. ככה זה נראה (בלעדיו זה 6 משחקים, לא כמות גדולה אבל עדיין):
https://pbs.twimg.com/media/FidjCnqXEAI ... name=large

נתנו לו חוזה של סופרסטאר ועכשיו הכל עובר דרכו, הרבה פעמים באילוץ, בגלל המעמד שלו בקבוצה. הוא מנסה לא לכפות את עצמו אבל זה לא ממש עובד. למעט קוזמה, שחקנים משום מה יורדים ברמה שלהם כשמשחקים לידו. דווקא כשהוא לא משחק, הכדור נע בין הרבה יותר ידיים, יותר שחקנים קולעים במספרים יפים, הצעירים מקבלים יוסג' יותר גבוה ובכלליות יש איזון טוב יותר.

לגבי איך זה שאין אף הרכב של בוסטון ברשימה, יכול להיות כי הנט רייטינג מחולק טוב יותר בקבוצה הזו בין החמישיה הראשונה לשנייה. אולי הכוח שלהם הוא בעומק וביכולת של הספסל לשמר יתרון, ואז זה לא דורש מהחמישיה הראשונה התעלות יוצאת דופן שתבליט את הנט רייטינג שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 8:37 pm 
Hall of Famer

זה מורכב מכמה אלמנטים:
1. האם ההרכב נחלש כשביל יוצא או לא - את זה כבר ראינו גם בעונות קודמות לעיתים.
2. בפני עצמו (וללא קשר לביל) זה אמור להפתיע שהרכב עם קו חוץ של מוריס-קיספרט-אבדיה, שלכאורה אמור להיות זוועתי התקפית ברמות, מצליח לספק את הסחורה (גם אם במדגם קטן בינתיים, אף אחד לא טוען שזו חמישייה לרוץ איתה 82 משחקים וכו'...).

בתמונה הכללית ניתן רק לדמיין את וושינגטון כעת ללא ביל (ואפילו ללא אף אחד במקומו, פשוט היו נפרדים ממנו לשלום, אפילו בלי התחכמויות של חתימה ואז טרייד), לכאורה בטנקינג (או שלא כאמור...), ואולי עם גמישות מספקת (תלוי מהלכים אחרים) להחתמות FA "מהדרג השני" הן בקיץ האחרון, והן בזה הקרוב (גם אם פורזינגיס וקוזמה יממשו אופציית שחקן - קוזמה על 13M, אז סביר דווקא שלא), וכמובן גם בשנים העוקבות (לכאורה כעת, עד קיץ 2027 - סוף החוזה של ביל, לא תהיה להם את הפריווילגיה הזאת).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 5:09 pm 
Hall of Famer

וושינגטון בחרה בבירור את הדרך עם ביל תוך כדי שהיא יודעת - אני מקווה לפחות - את הסכנות שבהתבססות על גארד בן 29 שהוא כוכב במקרה הטוב בחוזה ארוך שנים שמתאים לסופרסטאר.
היא בחרה בבינוניות, במאבקים על הפלייאוף במזרח.. בבחירה לרוב באזורים של 9-16.
יכול להיות שמתישהו הם יגיעו לפלייאוף בטעות או ידרדרו עוד בדראפט ויבחרו בבחירה גבוהה אבל בגדול, הם בחרו את הדרך שלהם.
והם בוחרים את הדרך שלהם גם בבחירות הדראפט שהן לרוב נטולות אפסייד מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 9:59 pm 
Hall of Famer

קראתי עכשיו דיווח שוושינגטון מתעניינים בקראודר. אבדיה והאצ'ימורה אולי יוצעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 11:00 pm 
Junior

מקווה מאוד שאבדיה יגיע לפניקס. קליק בייטים פוטנציאליים: "יעזור לכריס לפול לקחת אליפות?"; "יסייע לאייטון לממש את הפוטנציאל של הבחירה הראשונה לשעבר בדראפט?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

אני מקווה עבורו שיישאר בוושינגטון. נדמה לי ששם יש לו סיכוי טוב יותר להשיג חוזה שני טוב.
בפיניקס כנראה יהיו פחות סלחניים לאחוזי השלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 1:36 am 
Sophomore

עם כמה שאני לא מאמין באבדיה והאצי', ועם כמה שוושינגטון אוהבים להתבוסס בבינוניות עדיין נראה לי מופרך במצב שלהם לתת שחקן צעיר עבור קרואדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 1:41 am 
Hall of Famer

קלאסי דווקא. הם מתחרים על הפליי-אין ולכן חייבים חיזוק מיידי:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 9:29 am 
Hall of Famer

האצ'ימורה מסיים חוזה
אולי הם כבר החליטו שלא מעוניינים להאריך לו, ואז אם אפשר להשיג שחקן שתורם יותר בפוטנציה (ושלא משחק כעת ושווה לקבוצה הנוכחית שלו קרוב לאפס) - אז אולי למה לא

לגבי אבדיה, אפילו אם יש בזה רק גרעין של אמת (כלומר, שזה נשקל מבחינת וושינגטון) - זה רק מראה עד כמה הקבוצה לא בדיוק "רואה אותו כתקווה הגדולה הבאה של המועדון" כפי שמנסים לפמפם לנו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 11:11 am 
Sophomore

אם הייתי וושינגטון הייתי מתפטר מאבדיה, בהקדם האפשרי, כשיש לו עוד ערך מסויים. ואולי וושינגטון נותנים לו דקות, בדיוק בגלל מטרה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2022 6:54 am 
Sophomore

עם כל הנגטיביות כאן, הנה לדעתי הסיבה העיקרית שהוויזארדס לא ממהרים להיפטר מדני (https://twitter.com/NBA_University/stat ... 8517743616):

List in order of who guards the toughest defensive matchups in the NBA + defended FG% against:

1. Dillon Brooks—42.8%
2. Tucker—45.6%
3. Jevon Carter—41.1%
4. Finney-Smith—49.0%
5. Jrue—45.2%
6. Dort—48.6%
7. Anunoby—44.9%
8. Pat Williams—51.4%
9. Avdija—46.4%
10. Caruso—49.6%

אבדיה ו-וויליאמס הכי צעירים ברשימה הזו (כל השאר, חוץ מדורט, בני 25+). להגיע לרמה הגנתית כזו בגיל 21, לשמור כל ערב על הכוכב של היריבה (כשהשופטים לא ממש נותנים לך כבוד), ולהיות שומר מגוון מספיק כדי להיות מסוגל לשמור על שחקנים בעמדות 1-4 (לפעמים באותה התקפה) זה ממש לא מובן מאליו. מאמנים הם אלה שיודעים הכי טוב מי השומר הכי טוב שלהם ויש סיבה שאבדיה פותח ומקבל דקות למרות הבינוניות ההתקפית. עם ההגנה שלו הוא לא צריך להיות כוכב התקפי. מספיק שיתייצב על אחוז קליעה סביר (קצת פחות ממוצע הליגה) משלוש, ישפר קצת את הסיומת בטבעת, וימשיך להניע כדור ולחפש את הסל מדי פעם.

אגב, לכל שונאי דילון ברוקס (שחקן שבאמת מתסכל לא פעם לראות אותו בהתקפה): יש סיבה שההשפעה שלו על המשחק (כפי שמראות הסטטיסטיקות המתקדמות) נראית טוב יותר מאשר הבוקס הסטטיסטי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2022 7:32 am 
Hall of Famer

כרגע לצערי הוא לא בינוני בהתקפה אלא חלש.
אבל כן, ההגנה שלו לרוב מצוינת.
השאלה אם יצליח לפתח שלשה באחוזים סבירים/טובים.
בינתיים התשובה היא לא. מקווה שזה ישתנה. היו לי תקוות לגבי הקיץ האחרון אבל זה לא קרה.
תודה על הנתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 03, 2022 7:41 am 
Hall of Famer

זה שוב לא נראה טוב בכלל. לא עבור וושינגטון כקבוצה ועוד פחות מכך עבור דני. עדיין פתח בחמישייה אבל אולי לא להרבה זמן. שיחק רק כ-9 דקות. 0 נק'. 2 איבודים. לא היה טוב בהגנה (2 פאולים שאולי לא היו) ולא היה מעורב בהתקפה. מינוס 17 בדקות שלו על הפרקט.
דני לא יציב (מלבד האחוזים לשלוש) וגם התפקיד שלו בקבוצה לא יציב. קיספרט לעומת זאת פורח, עד כמה שהוא יכול. פלוס 17 ואחוזים מצוינים מצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 9:54 am 
Junior

דני אבדיה אחרי המשחק הלילה נגד הלייקרס: ״ראסל ווסטברוק אמר לי אחרי המשחק שאני קלעי מצויין ושאני צריך להמשיך לזרוק. אז למה הוא השאיר אותי פנוי במשחק? אני חושב שזו הוראה של המאמן, לא נראה לי שראסל היה אומר לי את זה סתם״… :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 10:11 am 
Freshman

אין ספק שהעבודה עם מאמן הקליעה בקיץ עשתה את שלה, מה שנקרא Money well spent

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 5:32 pm 
Hall of Famer

המצב כרגע מזעזע. הוא קלע 1-8 משלוש מזריקות פנויות או פנויות לגמרי. לברון שמר אותו אזורית ורוב הזמן הלייקרס בכלל התעלמו מקיומו בהתקפה. וושינגטון ממש שיחקו 4 מול 5 בהתקפה.
אני לא יודע איך דני יכול להמשיך לקבל דקות משחק ככה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 6:19 pm 
Senior

כן, הוא עומד על 5-20 בשלשות שמוגדרות כפנויות (שומר שרחוק ממנו 4-6 פיט) ו13-46 (שזה 28%) בשלשות שמוגדרות כwide open (6+ פיט), אלו נתונים נוראיים.
הon/off שלו עדיין טוב, אז אני לא רואה אותו נפלט מהליגה כל-כך מהר - הוא תורם משהו וקבוצות יזהו את זה, אבל הוא יהיה חייב לשפר את זה.
יהיה גם נחמד אם הוא ימצא עוד דרכים לתרום התקפית, כי שחקנים אחרים מצליחים למצוא את מקומם גם בלי קליעה מי יודע מה, אבל כרגע יש לו קייס לקלע הגרוע בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 11:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מבחינת לא להיפלט מהליגה, השאלה היא אם ההגנה שלו באמת איכותית או שהוא פשוט נחשב לשחקן ההגנה הכי טוב של וושינגטון מאחר ורוב אם לא כל השחקנים שם שומרים מתחת לממוצע, אבל ביחס לשאר המגנים בעמדות שלו הוא לא באמת בטופ. זה די מסביר למה הוא בצמרת השחקנים שמקבלים את הassignment הכי קשים אבל האם הוא באמת מצליח להגביל את הכוכבים או רק מחזיק מעמד מולם בכבוד בחלק מהזמן?
לא חסרים מגנים טובים מדני שלא נתנו את רכיב ה3 ב3&D מספיק טוב שנפלטו מהליגה (עולה לי לראש מייקל קיד גילקריסט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: