סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 12:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שלחומסקי לא אכפת. אני משוכנע שהוא לוקח ללב יותר מכל אחד. אמרתי שזה פשוט לא מספיק כדי לקבל את "הפריבילגיה" של לנהל את הקבוצה שלי..

כלומר, בסיס הטענה היא שזה לא מוסרי אל מול האוהדים להחזיק קבוצה שאתה לא מביא לה ערך מוסף כבעלים כמו כסף משמעותי מהבית או ניהול יוצא דופן שמכפיל כוח. כמובן שכל זה בהנחה שלקבוצה יש אלטרנטיבות ולא פשוט תתפרק את הבעלים יעזוב. אני יוצא מנקודת הנחה שלהפועל יהיה ביקוש ושיש אלטרנטיבות כאלו.

בסוף השקיפות היא רק אלמנט קטן במודל שתיארתי. לדעתי הפועל עוד בתקופת אורי נוהלה לא טוב (כלומר החלטות לא טובות שלא מנצלות התקציב בצורה מיטבית או אפילו סבירה) אבל אז היה להנהלה ערך מוסף של כסף משמעותי מהבית שהצדיק הבעלות. מאז שאורי עזב אין את הערך המוסף הכספי ואז הציפייה היא שייצרו ערך מוסף ניהולי. מכיוון שלא נראה שהם מצליחים לייצר כזה מגיעה הדרישה לשקיפות כדי להבין מה באמת קורה שם.

אם השורה התחתונה היא שמסכימים שההנהלה לא מייצרת ערך מוסף בצורת כסף משמעותי מהבית ולא בצורת ניהול יוצא דופן אז הדבר המוסרי אל מול האוהדים הוא שהההנהלה תשים למטרה המרכזית שלה מציאת מישהו שייקח מהם את הקבוצה ויוכל לתת לה ערך מוסף. לא בלחץ זמן, לא בכל מחיר, אבל זאת צריכה להיות המטרה. ולא נראה לי שזה מה שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 12:43 am 
Junior

גמליאל כתב:
לא אמרתי שלחומסקי לא אכפת. אני משוכנע שהוא לוקח ללב יותר מכל אחד. אמרתי שזה פשוט לא מספיק כדי לקבל את "הפריבילגיה" של לנהל את הקבוצה שלי..

כלומר, בסיס הטענה היא שזה לא מוסרי אל מול האוהדים להחזיק קבוצה שאתה לא מביא לה ערך מוסף כבעלים כמו כסף משמעותי מהבית או ניהול יוצא דופן שמכפיל כוח. כמובן שכל זה בהנחה שלקבוצה יש אלטרנטיבות ולא פשוט תתפרק את הבעלים יעזוב. אני יוצא מנקודת הנחה שלהפועל יהיה ביקוש ושיש אלטרנטיבות כאלו.

בסוף השקיפות היא רק אלמנט קטן במודל שתיארתי. לדעתי הפועל עוד בתקופת אורי נוהלה לא טוב (כלומר החלטות לא טובות שלא מנצלות התקציב בצורה מיטבית או אפילו סבירה) אבל אז היה להנהלה ערך מוסף של כסף משמעותי מהבית שהצדיק הבעלות. מאז שאורי עזב אין את הערך המוסף הכספי ואז הציפייה היא שייצרו ערך מוסף ניהולי. מכיוון שלא נראה שהם מצליחים לייצר כזה מגיעה הדרישה לשקיפות כדי להבין מה באמת קורה שם.

אם השורה התחתונה היא שמסכימים שההנהלה לא מייצרת ערך מוסף בצורת כסף משמעותי מהבית ולא בצורת ניהול יוצא דופן אז הדבר המוסרי אל מול האוהדים הוא שהההנהלה תשים למטרה המרכזית שלה מציאת מישהו שייקח מהם את הקבוצה ויוכל לתת לה ערך מוסף. לא בלחץ זמן, לא בכל מחיר, אבל זאת צריכה להיות המטרה. ולא נראה לי שזה מה שהם עושים.

אתה טועה, ובפסקה האחרונה טועה לחלוטין. מבנה הבעלות הנוכחי מחייב את מייקל דייויס למצוא רוכש במקומו האמריקאי שלו, ורק אם לא יצליח עד סוף העונה - הבעלות עוברת במלואה לחומסקי ושות׳ (כרגע זכויות הניהול אצלם), שגם הם מחפשים בעלים נוספים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 1:03 am 
Junior

סליחה שאני מפריע, אבל המלל הוא ברמה של תרגיל בית בקבוצת יזמים צעירים בתיכון. מקווה שהתכנית העסקית האמיתית יותר רצינית מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 7:45 pm 
Sophomore

stavs כתב:
בתור אחד שמסכים עם ציפה, אני יכול לשאול אותך בדיוק את אותו הדבר - תן טיעון אחד שנותן לך זכות לדרוש פרטים כאלו. אם יש לי מנוי לבית ליסין אינ יכול לדרוש לראות את התקציבים של ההצגות, את ההכנסות של התאטרון, חובות וסעיפים אחרים?

אני פשוט לא מבין מאיפה ה sense of entitlement הזה ולמה שקיפות בקבוצת ספורט הפך להיות הגולד סטנדרט להתנהלות. חומסקי שם פחות כסף מאורי אלון אז הוא חייב לנו את פירוט ההכנסות של הקבוצה? זה באמת ההסבר מבחינתך?

הקשר לקבוצה הרבה יותר רגשי מאשר הקשר לתאטרון.
אם הבימה יעלה עכשיו כמה הצגות נפל והקהל לא יבוא , גם לא ישאלו את הקהל למה הוא לא מגיע.
בניגוד לקבוצה שיש ציפיה מהקהל שלה להמשיך לתמוך גם כשהם לא טובים.

עכשיו זה פשוט.
חובה לפרסם דברים , אין.
זה עסק פרטי ומותר להם לעשות מה שבראש שלהם.
אבל לדעתי הם רק יכולים להרוויח מהנושא הזה.
הם בעצם לא מפסידים כלום ויכולים להרוויח את הGRACE של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 9:07 pm 
Senior

ירוויח חמש דקות של grace ובעקבותיהן אלף ואחת תלונות על כל סעיף שיפורסם כחלק מאותה שקיפות.
אבל זה לא באמת מעניין אותי אם ההנהלה תתנהל בשקיפות או לא, מצידי גם שיפרסמו את המשקל שלהם וכמה סנטימטרים, עדיין לא שוכנעתי אפילו בקצת שזה איזה משהו שההנהלה חייבת לנו כאוהדים ושהדרישה לזה היא פחות מאשר מלאת תחושת 'מגיע לי' (למה אין לזה מילה בעברית, למען השם?) ומשונה למדי, אבל כנראה זה מי שאנחנו היום כקהל ואני צריך להתרגל לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 25, 2022 10:51 pm 
Sophomore

1. מסכים לחלוטין שלאוהדים אין יותר מדי לגיטימיות לבקש לחשוף נתונים/פרטים לגבי הקבוצה אבל אני כנראה בדעת מיעוט. לפני כמה שנים, במפגש אוהדים, היה לי ויכוח עם כמה אוהדים שהיו נחושים לדעת מי הבעלים של הקבוצה, פשוט לא הבנתי למה זה כל כך חשוב להם.
2. צריך להפסיק עם השטות הזאת שבעלים שמים כסף בקבוצות. חלק מהבעלים האלה מחפשים חשיפה כי מה לעשות חשיפה בד''כ מכניסה כסף לביזנס המקורי ממנו הם באים. אם מישהו היה באמת עושה עבודה עם חבר יפעת אז כנראה שהחשיפה התקשורתית שבעל קבוצה מקבל שווה הרבה יותר מהסכום שהוא מוציא מהכיס נטו (בניכוי ההכנסות) בעונה ספציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 12:13 am 
Sophomore

stavs כתב:
ירוויח חמש דקות של grace ובעקבותיהן אלף ואחת תלונות על כל סעיף שיפורסם כחלק מאותה שקיפות.
אבל זה לא באמת מעניין אותי אם ההנהלה תתנהל בשקיפות או לא, מצידי גם שיפרסמו את המשקל שלהם וכמה סנטימטרים, עדיין לא שוכנעתי אפילו בקצת שזה איזה משהו שההנהלה חייבת לנו כאוהדים ושהדרישה לזה היא פחות מאשר מלאת תחושת 'מגיע לי' (למה אין לזה מילה בעברית, למען השם?) ומשונה למדי, אבל כנראה זה מי שאנחנו היום כקהל ואני צריך להתרגל לזה.

מה לדעתך בעלים של קבוצה כן חייב/ראוי שייתן לאוהדים שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 12:24 am 
Senior

מוצר אטרקטיבי וראוי.
כלומר, חייב לעשות מאמץ אמיתי להעמיד קבוצה כמה שיותר טובה לאורך זמן ועל הדרך לדאוג גם לדברים כמו חווית צפייה מוצלחת.
מעבר לזה, גם הייתי מצפה מבעלים שיהיו לו את הכבוד לעצמו ולאוהדים כדי לנסות להבין אחרי פרק זמן מסוים אם הוא לא מסוגל להעמיד מוצר ראוי שמכבד את האוהדים והמסורת של המועדון.
בעיני ההנהלה הנוכחית וחומסקי בפרט ממש ממש לא במקום הזה עדיין. ממש.

חוץ מזה לא רואה שום סיבה לדרוש שיראו לי איך הם מייצרים את הנקניקיות. זכותי לתהות, או לומר שאני חושב שהם עושים עבודה גרועה בגלל הנתונים שכן יש בידי, או מה שאני יכול להסיק, אבל לא מבין למה הם חייבים לי משהו בנוגע לנתונים מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 2:34 pm 
Sophomore

אוקיי אז אנחנו לא מאד רחוקים. כמובן ששורש הוויכוח הוא מהו אותן ״מוצר ראוי״ בקונטקסט של הפועל ירושלים. לדעתי לפחות המוצר מאז הקורונה זוועתי וגם בתקופה מאז שאורי עזב ועד הקורונה לא היה ההצלחה שמנסים למכור (למרות שגם ממש לא היה כישלון).

כל הדיון על השקיפות ומפעל הנקניקיות מגיע מאנשים (כמוני) שרואים פער גדול בין זה שהמוצר זוועתי ומצד שני אין שום לקיחת אחריות על זה או אינדיקציה לשינוי ברור. ולכן מנסים להיכנס לפרטים.

הדבר היחידי שאולי הייתי מוסיף על ההגדרה שלך הוא שההנהלה תחלוק את המטרות שהיא מציבה לעצמה (לא רק התחום המקצועי), מה ייחשב הצלחה/כישלון וכו כדי שנבין שבכלל יש התאמה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 26, 2022 10:29 pm 
Freshman

הרבה מהדיון מתנהל תחת הנחה כאילו ההנהלה הבאה שתבוא תהיה איזה סיפור הצלחה בהכרח למרות שאין שום ערובה או נתון שתומך בכך שזה קורה בסבירות גבוהה בטווח המיידי. תחשבו על כל קבוצות הצמרת בארץ נגיד (מכבי, הפועל תא, חולון והרצליה נגיד) כולם הנהלות וותיקות שהיו להם המון ירידות וטעויות במשך השנים, אבל גם הצלחות ופיקים של הישגים. כמובן שיכול להגיע בעלים חדש משום מקום כמו אורי אלון ולהצליח יחסית אבל אני באמת לא יושב שיש נתונים שצעדים שזה מה שקורה באחוז גבוהה, נוטה לחשוב שלאו דווקא. לדעתי עוזר מאמן תותח אחד יכול בכיף להיות יותר משמעותי לדוגמה מאשר מערך שלם של צוות מקצועי ובעלות שמשתנה, בהנחה שסדרי הגודל הכספיים יחסית דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 3:58 pm 
Sophomore

הנווט כתב:
הרבה מהדיון מתנהל תחת הנחה כאילו ההנהלה הבאה שתבוא תהיה איזה סיפור הצלחה בהכרח למרות שאין שום ערובה או נתון שתומך בכך שזה קורה בסבירות גבוהה בטווח המיידי. תחשבו על כל קבוצות הצמרת בארץ נגיד (מכבי, הפועל תא, חולון והרצליה נגיד) כולם הנהלות וותיקות שהיו להם המון ירידות וטעויות במשך השנים, אבל גם הצלחות ופיקים של הישגים. כמובן שיכול להגיע בעלים חדש משום מקום כמו אורי אלון ולהצליח יחסית אבל אני באמת לא יושב שיש נתונים שצעדים שזה מה שקורה באחוז גבוהה, נוטה לחשוב שלאו דווקא. לדעתי עוזר מאמן תותח אחד יכול בכיף להיות יותר משמעותי לדוגמה מאשר מערך שלם של צוות מקצועי ובעלות שמשתנה, בהנחה שסדרי הגודל הכספיים יחסית דומים.

אורי אלון לא היה הצלחה ניהולית כזו גדולה.
הוא פשוט הביא מלא מלא כסף וזה אפשר לנו לטעות מקצועית ועדיין להיות רמה מעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2022 11:49 pm 
Freshman

לגמרי, זה מה שניסיתי לומר בעצם שכל עוד לא מדובר באיזה כסף ארקדי או אורי אלון שמשנה את התמונה, אין סיבה אובייקטיבית לחשוב שהנהלה חדשה תעשה הכל נכון ללא תקופת הסתגלות ארוכה שסביר להניח שבמהלכה נדרוש גם את ראשה. תן לי יציבות ובעלי תפקידים שבאמת משלימים אחד את השני בצוות המקצועי לאורך זמן ופחות נאכל סרטים על אם רנדולף מקבל 200 או 300 אלף. שבונים כל שנה מחדש ומסתכלים ימין ושמאל על מה עושות חולון ותא עם תקציבים דומים זה באמת יכול לשגע אבל אם יהיה קו מקצועי עיקבי שיעבוד ומי יודע אפילו יצור כדורסל מלהיב רחמנא ליצלן, אני נוטה לחשוב שהקהל ידע יותר להכיל עונות פחות מוצלחות או שחקנים אפורים לכשיגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 9:08 pm 
Sophomore

הסטטיסטיקה של הפועל בחצי הסיבוב ראשון.

כמו שכולנו רואים הפועל של השנה היא קצת....אהמ-אהמ..."שונה".
סטטיסטיקה רגילה לא מבטאת עד כמה היא "שונה", בשביל זה אני כאן עם סטטיסטיקה "שונה".
במעקב סטטיסטי רגיל סופרים מה הקבוצה עושה: כמה נק', ריב', אסיסטים וכו' יש לקבוצה.
במעקב ה"שונה" אציג לכם מה הקבוצה היריבה עושה, בממוצע.

רקע:
- הפועל שיחקה עד עתה 7 משחקים, את השניים הראשונים הפסידה (חולון והרצליה) ואת השאר ניצחה.
- הפועל מדורגת בכל המדדים הסטטיסטיים הרגילים בחצי התחתון של הקבוצות, ובחלקם ממש במקומות האחרונים.
הדבר נובע בעיקר מהקצב האיטי שמכתיב דז'יקיץ' שגורם לכך שיש פחות פוזישנים (כ-70 פוזשנים במשחק).

נתחילה ?
הפועל קולעת השנה 76.6 נק' למשחק, כמות נמוכה ביחס למה שהורגלנו וגם ביחס לקבוצות המובילות בליגה (חוץ מהפועל).
בסטטיסטיקה ההפוכה אנו רואים שיריבות הפועל קולעות בממוצע 70.4 נק', כמעט 15 נק' פחות מממוצע הקליעה של הקבוצות שאינן הפועל בליגה.

נמשיכה ?
הפועל קולעת ב-51% ל-2 וב-36% ל-3, אחוזים לא משהו לכל הדעות.
בסטטיסטיקה ההפוכה רואים שיריבות הפועל קולעות ב-48% ל-2 ו-31% ל-3, שני הנתונים ברמה של הקבוצה עם האחוזים הגרועים ביותר בליגה.

נמשיכה ?
הפועל מוסרת 18.7 אסס', לא הרבה ביחס לקבוצות של קטש שחילקו 23-24 אסיסטים למשחק.
הסטיסטיקה ההפוכה מראה שיריבות הפועל מוסרות 16.7 אסס' למשחק, כמו הקבוצה האחרונה בליגה בקטיגוריה.

נסכמה ?
-כל זה מסתכם למדד המשולב: של הפועל 85.4 נק' מדד, רחוק מאד מה-120 של הפועל הקטשית (הפ.ת"א).
אבל, הסטטיסטיקה ההפוכה מראה שהמדד הממוצע של יריבות הפועל עומד על 76.9 נק' מדד, קצת יותר מאילת וחיפה הגרועות בקטיגוריה.

נמסקנה ?
כנראה שדז'יקיץ' כבר שכח משהו שרבים מהאוהדים שלנו עוד לא ממש הבינו:
לא חשוב כמה רע אנחנו משחקים, אם היריבות נראות יותר רע - ניצחנו ! :twisted:

נערך לאחרונה על ידי em28 בתאריך ג' נובמבר 29, 2022 12:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 12:05 am 
Hall of Famer

תודה
אכן נקודת מבט מעניינת
בפרט רואים שירושלים מובילה בממוצע על היריבות הישירות שלה - בכל אחת מהקטגוריות שצוינו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 2:26 am 
מעולה em.
אז מדובר בקבוצה שמקלקלת את המשחק. היא מנצחת על ידי שהיא מקלקלת את של היריבה יותר משל עצמה.
טיפה מבאס, אהל אני ממש בסדר עם זה, כל עוד זה יביא תוצאות טובות, שזה מבחינתי טופ 3 בליגה, מינימום.
צריך לומר ביושר גם, שעל פי רוב, הגנה וצורת משחק הם דברים יותר יציבים מיכולת אישית וקליעה, כך שבמשחקים קריטיים זה אמור לתת עוגן מסויים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 6:49 am 
Hall of Famer

כדאי גם לזכור שפרט לניצחון על מכבי, שאר 4 הנצחונות הושגו על הקבוצות שנמצאות במקומות 11-8, כאשר 3 מהנצחונות הושגו בבית, כך שכנראה רוב הסיכויים שהמספרים האלה יתישרו בהמשך וכנראה לא באמת אומרים משהו מיוחד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2022 11:40 am 
Freshman

em28 כתב:
הסטטיסטיקה של הפועל בחצי הסיבוב ראשון.

כמו שכולנו רואים הפועל של השנה היא קצת....אהמ-אהמ..."שונה".
סטטיסטיקה רגילה לא מבטאת עד כמה היא "שונה", בשביל זה אני כאן עם סטטיסטיקה "שונה".
במעקב סטטיסטי רגיל סופרים מה הקבוצה עושה: כמה נק', ריב', אסיסטים וכו' יש לקבוצה.
במעקב ה"שונה" אציג לכם מה הקבוצה היריבה עושה, בממוצע.

רקע:
- הפועל שיחקה עד עתה 7 משחקים, את השניים הראשונים הפסידה (חולון והרצליה) ואת השאר ניצחה.
- הפועל מדורגת בכל המדדים הסטטיסטיים הרגילים בחצי התחתון של הקבוצות, ובחלקם ממש במקומות האחרונים.
הדבר נובע בעיקר מהקצב האיטי שמכתיב דז'יקיץ' שגורם לכך שיש פחות פוזישנים (כ-70 פוזשנים במשחק).

נתחילה ?
הפועל קולעת השנה 76.6 נק' למשחק, כמות נמוכה ביחס למה שהורגלנו וגם ביחס לקבוצות המובילות בליגה (חוץ מהפועל).
בסטטיסטיקה ההפוכה אנו רואים שיריבות הפועל קולעות בממוצע 70.4 נק', כמעט 15 נק' פחות מממוצע הקליעה של הקבוצות שאינן הפועל בליגה.

נמשיכה ?
הפועל קולעת ב-51% ל-2 וב-36% ל-3, אחוזים לא משהו לכל הדעות.
בסטטיסטיקה ההפוכה רואים שיריבות הפועל קולעות ב-48% ל-2 ו-31% ל-3, שני הנתונים ברמה של הקבוצה עם האחוזים הגרועים ביותר בליגה.

נמשיכה ?
הפועל מוסרת 18.7 אסס', לא הרבה ביחס לקבוצות של קטש שחילקו 23-24 אסיסטים למשחק.
הסטיסטיקה ההפוכה מראה שיריבות הפועל מוסרות 16.7 אסס' למשחק, כמו הקבוצה האחרונה בליגה בקטיגוריה.

נסכמה ?
-כל זה מסתכם למדד המשולב: של הפועל 85.4 נק' מדד, רחוק מאד מה-120 של הפועל הקטשית (הפ.ת"א).
אבל, הסטטיסטיקה ההפוכה מראה שהמדד הממוצע של יריבות הפועל עומד על 76.9 נק' מדד, קצת יותר מאילת וחיפה הגרועות בקטיגוריה.

נמסקנה ?
כנראה שדז'יקיץ' כבר שכח משהו שרבים מהאוהדים שלנו עוד לא ממש הבינו:
לא חשוב כמה רע אנחנו משחקים, אם היריבות נראות יותר רע - ניצחנו ! :twisted:

גאוני. הייתי עושה תיקון קטן - לא משנה כמה רע אתם משחקים כל עוד אתם גורמים ליריבות להראות רע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 8:22 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עופר האדום כתב:
כדאי גם לזכור שפרט לניצחון על מכבי, שאר 4 הנצחונות הושגו על הקבוצות שנמצאות במקומות 11-8, כאשר 3 מהנצחונות הושגו בבית, כך שכנראה רוב הסיכויים שהמספרים האלה יתישרו בהמשך וכנראה לא באמת אומרים משהו מיוחד.

וגם ששני ההפסדים היו לקבוצות חזקות בחוץ. אני צריך לחזור לעשות את הטבלה האלטרנטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 9:51 am 
Hall of Famer

הרצליה היא חזקה בנתיים רק לפי השם..... בתאכלס היא מקום אחרון בליגה כרגע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 10:39 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:

אכן, יהיה מעניין להמשיך ולעקוב אם הפועל תצליח לשמור על הסטטיסטיקה השונה (והנצחונות) בהמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 10:46 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
הרצליה היא חזקה בנתיים רק לפי השם..... בתאכלס היא מקום אחרון בליגה כרגע.

תמונת מראה של הפועל - מנצחת את הפועל וחולון ומפסידה לקבוצות חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:30 pm 
Hall of Famer

דוברת גמר את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:35 pm 
מנהל פורום

אויי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:41 pm 
Hall of Famer

סעמאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 4:04 pm 
Senior

מאוד מבאס.
מבאס בשביל הקבוצה, שחוטפת עכשיו קצת על הראש על הבחירה בסגל ישראלי כל-כך דל, ושתכלס באמת הייתה צריכה את דוברת כשחקן פחות פסיבי מספידי סמית' ברבעים אחרונים.
ובעיקר בגלל השחקן עצמו שעובר כבר פציעה רצינית שנייה בתחילת הקריירה. אפילו אם מהבחינה הפיזית הפציעה הזו לא תשפיע עליו לטווח הרחוק מאוד, בהחלט עשויה להשפיע על הביטחון והתעוזה שלו בחדירה לסל - משהו שהוא גם ככה היה צריך לשפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], doron_ke, Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: