סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 12:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ווסל לא ממש החליק, אלא נבחר ע"י הספארס במקום ה-11.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

טוב, זו דרך יצירתית מצד לוק קורנט להגן על שלשות - סתם לקפוץ גם אם אתה רחוק מאוד מהזורק
נראה האם יצבור פופולריות נוספת

https://www.youtube.com/watch?v=-3FkAMAAuRk - ממליץ להקדיש דקה כדי לראות על מה מדובר...
https://theathletic.com/3749921/2022/11 ... esting-3s/ - מצריך מינוי לאתר שם אני חושב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 6:16 am 
Senior

4-6 שבועות בחוץ לטאוונס.

סיום מותח לדאלאס-גולדן. שריקת צעדים חריגה לסטף קארי בניסיון שלשה 10 שניות לסיום בפיגור 2. פיני-סמית' החטיא זריקת עונשין אחת בצד השני וקליי קיבל את הזריקה הכי פנויה שאפשר עם הבאזר להשוות ופספס.

כמה שניות לפני הסיקוונס הזה הייתה עבירה בלי כדור על ג'ורדן פול, מה שנותן זריקת עונשין אחת למי שגולדן בוחרים. פול הלך בנונשלנטיות לקו וסטף גירש אותו משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 12:44 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
טוב, זו דרך יצירתית מצד לוק קורנט להגן על שלשות - סתם לקפוץ גם אם אתה רחוק מאוד מהזורק

https://www.youtube.com/watch?v=-3FkAMAAuRk - ממליץ להקדיש דקה כדי לראות על מה מדובר...
https://theathletic.com/3749921/2022/11 ... esting-3s/ - מצריך מינוי לאתר שם אני חושב

אנצל את ההזדמנות להגיד שלוק קורנט הוא חדשות טובות מאוד לסלטיקס, מפתיע מאוד לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 4:45 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:

אנצל את ההזדמנות להגיד שלוק קורנט הוא חדשות טובות מאוד לסלטיקס, מפתיע מאוד לטובה

בהחלט מפתיע לטובה.
באופן כללי, הצורך בסנטרים שיודעים לקלוע היטב משלוש הולך ועולה.

זה לא שסנטרים שלא קולעים משלוש לא רלוונטיים או חסרי ערך.
רוברט וויליאמס, למשל, עוזר מאוד להגנה של בוסטון.
מצד שני, יש סיכוי שהם ייפלו מהמקום הראשון (אאל"ט) שבו הם מחזיקים התקפית עם התקפה של 5OUT/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 6:57 pm 
מנהל פורום

לוק קורנט בקושי זורק לשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 10:31 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ווסל לא ממש החליק, אלא נבחר ע"י הספארס במקום ה-11.

לא החלקה משמעותית, אבל זכור לי שהיה בשיחה לבחירה 8 של הניקס, ותכלס הוא היה פיט הגיוני יותר עבורם כבר אז (אלא אם התכוונו להיפטר מרנדל מיד אחרי עונתו הראשונה שם). כמובן שהליברטון היה יכול להיות פיט מוצלח אף יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 2:40 pm 
Senior

הלילה הקאבס קורעים את הסיקסרס, דווקא אחרי במשחק השני מאז שאמביד חוזר מפציעה. טוביאס האריס עם 0-7 מהשדה, פי ג'יי טאקר לעומתו עם 6 נק', שזה כפול ממה שהוא קלע ב8 משחקים שקדמו לזה (אמיתי, פי ג'יי טאקר קלע 3 נק' במצטבר ב8 משחקים שבהם הוא שיחק 236 דקות, תבדקו אותי).
קליבלנד בלי אלן, אבל עם 16 נק' ומעלה מארבעה שחקנים.
אטנלנטה מנצחים את אורלנדו בקלות.
טייטום שם 49 נק' על הראש של מיאמי ומתחיל לצבור תאוצה בשלבים המאוד מוקדמים של המירוץ לMVP.
ברוקלין מנצחת את וושינגטון, דוראנט עדיין מכונה.
מינסוטה בלי טאונס מנצחים את ממפיס היחסית בריאה, הבלחה חד פעמית או עדות לזה שעדיף לשחק בלי 2 סנטרים? נחיה ונראה.

הפליקנס מנצחים בקלות את טורונטו מאחורי 33, 10 ו-5 של זאיון. הוא נראה אש בהרכב הזה, בלי אינגרם ומקולום. ניו אורלינס נראית טוב מאוד העונה בלי כל אחד מהשלישייה הזו, לפעמים גם בלי שניים מהם, אבל בתחושה שלי לא נראים טוב יותר אם שלושתם. אולי אני טועה, לא יודע, יכול להיות שהשילוב של זאיון ואינגרם לא מוציא את המקסימום משניהם.

הספרס לא נותנים לת'אנדר לעשות טאנקינג אפילו בלי שג"א, ג'יילן וויליאמס היה טוב מאוד. סאן אנטוניו התחילו עם 5 נצחונות מ7 משחקים ומאז הם עם אחד מ15. התהייה העיקרית שלי היא איך איפה הם מצאו 5 קבוצות שיצליחו להפסיד להם בפתיחת העונה.

דנבר מנצחים את יוסטון ב20. זה כאילו אף אחד לא אוהב לדבר על דנבר, אבל מפה לשם, הם כבר במקום השני במערב ונראים די טוב לאחרונה.

פיניקס מנצחים את שיקאגו מאחורי 51 של בוקר שדי לוהט. בתחושה שלי, כבר קצת מתחילים להתכונן שם ליום שאחרי כריס פול, ובינתיים הם נראים די טוב בלעדיו.

יוטה קצת נרגעו מפתיחת העונה, אבל הם עדיין קבוצה לא רעה ומנצחים את הקליפרס בעוד מופע יעיל התקפית.

סקרמנטו אולי הפסידו בטרייד עם אינדיאנה, אבל ניצחו ממש בקלות את המשחק ביניהן הלילה. משחק עם קצב של ליגת קיץ and then some. משחק של איזה 250 פוזשנים, אינדיאנה זרקו 100 פעמים מהשדה ועוד 30 מהעונשין, אני לא בטוח אבל זה הרגיש כמו המון בקנה מידה היסטורי ממה שראיתי.
נדמה לי שאפשר לומר שסאבוניס ניצח את המצ'אפ מול הליברטון עם 11,10,7 שלו לעומת 9 נק' ו-10 אסיסטים (אבל 4-13 מהשדה ואפילו 2 איבודים!) של האליברטון, וגם את המצ'אפ הנצחי מול מיילס טרנר שקלע רק 4 נק' ב2-9 מהשדה.

הלייקרס ניצחו את פורטלנד. לא מעניין. הלייקרס כל-כך לא מעניינים שחבל לי לבדוק בוקסקור אפילו.

ואחרי כל זה, הלילה רק משחק אחד - מישהו מבין את חלוקת הלו"ז המשונה הזו? זה בגלל הפוטבול של חמישי?
דטרויט נגד דאלאס. דטרויט בלי קאנינגהם ואייבי. דאלאס אולי בלי מקינלי רייט, נראה לי שלמרות זה הם יצליחו לנצח את המשחק ואפילו די בקלות, אבל אני יכול להבין את מי שיגיד ששתי הקבוצות חסרות את הכוכבים שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:29 pm 
מנהל פורום

תראה משחקים של הספרס מתחילת העונה, הם היו ממש טובים, בלי כוכבים אבל עם הנעת כדור משנת 2014

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:34 pm 
מנהל פורום

הבלייזרס שוקעים להם מאז ההשבתה של דיים
6:1 מאז
הם יכולים לקחת דברים טובים מהזמן הזה כמו שארפ ווינסלו אבל הטייק העיקרי זה שהם לא קבוצה תחרותית בלעדיו, עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 3:38 pm 
Hall of Famer

ציון עם תצוגה:
https://www.youtube.com/watch?v=suzSWF6cOdA
נראה שטורונטו ניסו להתמקד בו ומדובר בקבוצה שבה אנונובי, אחד השומרים הטובים בליגה, משחק.
קשה מאוד לעצור אותו כשהוא ON

התצוגות המשמעותיות של הלילה היו אאל"ט של טייטום, ציון ובוקר (שהוא ה-sg הטוב בליגה, לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 4:06 pm 
Senior

יש לפליקנס גם כשרונות לא רעים בכלל על הספסל (או בחמישיה בגלל פציעות). דייסון דניאלס הרוקי נראה מבטיח וטריי מרפי השלישי הוא גם אתלט אדיר וגם אחד הקלעים הכי טובים בליגה (מוביל את הליגה באחוזים מהקו בינתיים העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 4:11 pm 
מנהל פורום

הזדמנות לראות את הרמה הגנתית של הרב ג'ונס
במשחק שהיה מוקדם יותר השבוע הוא שמר את sga במהלכים המכריעים בסוף המשחק
הבטן הרכה של הפליקאנס נמצאת בהגנה של סי ג'י, זאיון ואינגרם. כולם שומרים לא טובים והם 60% מהחמישיה הפותחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 10:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
הזדמנות לראות את הרמה הגנתית של הרב ג'ונס
במשחק שהיה מוקדם יותר השבוע הוא שמר את sga במהלכים המכריעים בסוף המשחק
הבטן הרכה של הפליקאנס נמצאת בהגנה של סי ג'י, זאיון ואינגרם. כולם שומרים לא טובים והם 60% מהחמישיה הפותחת

ויונאס שהוא בריון וריבאונדר מעולה אבל לא שומר על הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2022 12:00 am 
Hall of Famer

זה תקף גם העונה?
הם כרגע במקום ה-4 ביעילות הגנתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2022 9:54 am 
מנהל פורום

אטלנטה עם שתי פציעות משמעותיות
קולינס שבועיים והאנטר שבוע לפחות
בשבוע הזה שהאנטר וקולינס יעדרו, ישובו וישחקו לפנינו
הארדן
לילארד
ו...מידלטון ההעדרות הכי מדוברת בNBA בחצי שנה האחרונה

דטרויט מנצחת את הלוקאים, הלוקאים עשו התאמה כשהורידו את בולוק לספסל והעלו את טים ג'וניור לחמישיה, את ז'אבל מגי מעמדת הסנטר הפותח הורידו לרמת הבובאן כלומר DNP. מי שהחמישיה הזו עושה לו רע באופן אישי, כנראה זה מר דינווידי שזרק 2 זריקות במהלך ה28 דקות בהן שוטט במגרש.
היה זה יומו הגדול של קיילין הייז שקלע 22 מסר 8 ופתח בחמישיה לפני ג'יידן אייבי המאוד מדובר, הבוגר האחראי של של הפיסטונס קלע 30.
גם הפיסטונס עשו שינוי בחמישיה, כשסדיק ירד לספסל.
המשחק הלך להארכה, ודטרויט ניצחה.
בפיסטונס כמו גם באורלנדו מנסים לבנות קבוצה ולפתח כשרונות, על הדרך גם מפסידים הרבה ויבחרו גבוה בדראפט, אבל מעניין לראות את המשחקים שלהם ואת הניסיונות לפתח את מה שיש להם. סטו, סדיק, אייבי, דורן ובטח קניגהם כשיחזור. ההפך מהבלגן ברוקטס שם מושלכים הכישרונות הצעירים למגרש בסדר אקראי ומשעמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2022 1:50 pm 
Senior

קיליאן הייז מצא את המוג׳ו שלו לאחרונה.
התחיל את העונה נורא, היה באופן די חד וחלק השחקן הכי גרוע בליגה לאורך אוקטובר ( אם אתם לא בטוחים בזה, אז אני מקווה ש2.5 נק' ב17% מהשדה יעשו את העבודה), אבל מאז שהוא קודם לחמישייה זה נראה הרבה יותר טוב עם 12 נק' ו6 אסיסטים על אחוזי קליעה של 44-40-88.
הלילה הוא היה ממש נהדר עם 22, 8 אסיסטים, הגנה מעולה על לוקה וכמה קליעות גדולות במאני טיים.

אני חושב שהעתיד שלו יכול להיות רכז טוב למדי מהספסל, כי הוא באמת עושה לא רע את הדברים שהוא עושה, אבל הוא סקורר ממש לא מספיק טוב בשביל להיות רכז מוביל.
מכיוון שכך, מקווה בשבילו שהפער בין שני 'חצאי' העונה הזו בינתיים נובע מענייני ביטחון ולא מקושי בלעלות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה