וויזארדס בשארלוט: שארלוט קבוצת לוטרי לכל דבר ועניין, הם מפלטרטים עם אחד משלושת המאזנים הגרועים בליגה. הוויזארדס רוצים לנצח, KP מרגיש מצוין שם. אין סיבה שזה לא יהיה של הוויזארדס נאגטס באטלנטה דנבר טסים למעלה בחסות החלודה שיורדת ממארי ופורטר, אטלנטה קבוצה טובה אבל תהיה היום בלי קולינס והאנטר. יאנג בספק גם מארי של דנבר בספק, פורטר בחוץ. נראה לי דנבר ההיט בבוסטון מה שבוסטון עושה עד עכשיו העונה זו הצגת תכלית של כדורסל, שולטת בליגה בלי עוררין, תגידו מילווקי בפיגור משחק אחד בלבד מבוסטון? נכון, אבל הניצחונות של בוסטון הרבה יותר משכנעים וכמובן הרייטינג ההתקפי הטוב בהיסטוריה (במידה וישמר עד סוף העונה) הייתי סופר את "ההיסטוריה" מאז עידן השלשות, שאז עלה הרייטינג ההתקפי ביחס לעבר. ההיט לא פריירים, מרבים לנצח לאחרונה. יהיה קצת קשה אבל בוסטון תקח את זה רפטורס בברוקלין אבק האנטישמיות של קיירי שקע, נראה כמה זמן הוא יחזיק בלי אף שערוריה. סימונס שהתחיל להראות כמו סימונס סובל מהברך (שוב!!) רפטורס קבוצת הגנה בתזונה, ראיתי מה שהיא עשתה לקאבס, וואוו הוציאה להם את החשק לשחק. דוראנט פורח או אולי שר את שירת הברבור. ברוקלין? ברוקלין! המג'יק בקליבלנד המג'יק בלי סאגס שעשה התקדמות יפה מאז שקיבל את עמדת ה PG לא ישחק, גם קרטר ואוקקה. הקאבס יטיילו למרות שהם בלי אלן ולאב הלייקרס במילווקי AD בכושר שמזכיר את שיא הקריירה שלו, לברון מסרב לדעוך, ראסל מהספסל בסדר לפעמים, שרודר פותח. הלייקרס כבר לא בשר תותחים של הליגה, אבל מילווקי ממש טובה, הקבוצה היחידה שיש לה קייס מול בוסטון. קראתי שמידלטון משחק הערב, ה קמדפ אומר שעדיין לא. עם או בלי מידלטון, הבאקס ינצחו הסיקסרס בממפיס זאת העונה הראשונה שסופרים את ממפיס כקונטנדרית, לא בטוח שזה עובד לטובתם, הם מקבלים קצת יותר כבוד ומאמץ מהקבוצות האחרות, פתאום נצחון עליהם הוא נצחון יוקרתי. ביין והארדן אמרוים לחזור ממש בקרוב אבל לא הערב, עוד שחקן שממפיס חסרה ולא כל כך סופרים אותו זה זאהיר ווילאמס, הוא שחקן נהדר גם בהגנה, יהיה כיף לראות אותו כשיחזור. אז נגיד שזה ממפיס. הפליקאנס בסן אנטוניו בלי הרב ג'ונס, סי ג'י וBI הפליקאנס אמורים להיות חלשים אבל קשה להפסיד לפופוביץ'. אז הפליקאנס יקחו גם את זה הרוקטס בפניקס פיניקס רוכבת על הכושר הפסיכי של בוקר, קאם ג'ונסון וכריס פול בחוץ, כרגיל פיניקס נהדרת בעונה הסבירה. ברוקטס יש איזה סימן קל של תחילת בנייה הגיונית. גרין מקבל עמדת הרכז ועושה הרבה יותר אסיסטים לאחרונה, אני בעד המהלך. הפייסרס ביוטה יוטה חוזרת לנצח, ניצחון איכותי על הקליפרס, הליברטון בספק למשחק, אם ישחק, אני רואה את אינדי מנצחת הבולס בסן פרנסיסקו הווריורס טובים בבית והשיקאגו טובים לאחרונה בחמשת המשחקים האחרונים שיקאגו ניצחה גם את מילווקי וגם את בוסטון ולהבדיל גם את יוטה. עדיין זה של סן פרנסיסקו
|