סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2022 12:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שממילא יש לו הרבה אפשרויות בקבוצה שמתחילה עונה עם 8 זרים (שהם הבכירים ברוטציה כברירת מחדל), ושלד ישראלי מסייע שמחולק על פי העמדות דיברתולומיאו-מנקו-סורקין.
לרוע מזלו הזר הנוסף שהגיע היה גארד (קשור לאיך שהיליארד והולינס השתלבו בפתיחת העונה), ולכן ג'ייק כהן (שהוא בערך "המקביל לזיו כגבוה") לפחות לעת עתה - כן יקבל קצת הזדמנויות.

שורה תחתונה - אני לא חושב שמכבי ישחררו אותו, אני חושב שהוא יודע את זה, ומצפה לקבל מהם קצת יותר אשראי בליגה לכל הפחות, כ"פיצוי".
הבעיה היא שהמאמן כעת צריך לחשוש לפיטוריו Any given day, ולכן זה ממש מובן שעבורו גם כל משחק ליגה הופך לקריטי ברמה האישית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2022 1:22 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני לא חושב שממילא יש לו הרבה אפשרויות בקבוצה שמתחילה עונה עם 8 זרים (שהם הבכירים ברוטציה כברירת מחדל), ושלד ישראלי מסייע שמחולק על פי העמדות דיברתולומיאו-מנקו-סורקין.
לרוע מזלו הזר הנוסף שהגיע היה גארד (קשור לאיך שהיליארד והולינס השתלבו בפתיחת העונה), ולכן ג'ייק כהן (שהוא בערך "המקביל לזיו כגבוה") לפחות לעת עתה - כן יקבל קצת הזדמנויות.

שורה תחתונה - אני לא חושב שמכבי ישחררו אותו, אני חושב שהוא יודע את זה, ומצפה לקבל מהם קצת יותר אשראי בליגה לכל הפחות, כ"פיצוי".
הבעיה היא שהמאמן כעת צריך לחשוש לפיטוריו Any given day, ולכן זה ממש מובן שעבורו גם כל משחק ליגה הופך לקריטי ברמה האישית.

והעונה יש למכבי 9 זרים אז ההבדלים בהרכבים בין הזירה המקומית לאירופה קיצוניים אפילו יותר מהעונה שעברה במיוחד שסגל הישראלים הבכירים עלה מ5 ל6 העונה.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ו' דצמבר 16, 2022 1:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 5:05 pm 
Hall of Famer

לגבי היידגר, המחלוקת היא על התשלום לקבוצה הטורקית שירושלים לא מוכנה לשחרר נכון לעכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 10:03 pm 
Freshman

מתחילים רחשושים במחוזות נ"צ על רז אדם לירושלים

מתקשה לגבש דעה כמה מתאים.
מצד אחד בגודל תיאורטית להגנה כן
מצד שני בכל מה שקשור להיותו שחקן כדורסל לרמת ליגת העל אפילו ל-10 דקות לא בטוח

כמובן שהייאוש מהמצב בשוק עלול להביא לפתרונות גם כאלה
אלא אם דז'יקיץ ימצא בעבודות השורשים של כל מיני גויים, סבתות דוברות יידיש (ע"ע רוצ'סטי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 11:30 pm 
Junior

רחשושים מדכדכים ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 11:16 am 
Hall of Famer

רז אדם שחקן לא רע, אבל הוא לא פותר שום בעיה ברוטציה של הפועל. מה שהפועל צריכה זה ישראלי בעמדה 1 או 4.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:39 pm 
Junior

רז אדם בחור חביב, אבל שחקן סופר מוגבל.
הוא מתאמץ בהגנה אבל יש לו רגליים מאוד איטיות, אז ההגנה שלו לרוב מסתכמת בלהיצמד לשחקן ולקוות שהוא יתבלבל.
מבחינה התקפית אין לו יותר מדי מה לתרום חוץ מהאסל ומדי פעם שלשה פנויה שהוא תופר באחוזים בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 1:04 pm 
Hall of Famer

נראה לכם שנס ציונה תשחרר את רז אדם ותשאר עם 2 ישראלים בכירים עד סיום העונה?! לדעתי אין מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 6:43 am 
Freshman

רז אדם זה ממש ממש מוזר...הוא יכול להיות רכז מחליף בירושלים?
אני הייתי הולך על טרייד מול באר שבע: נטע סגל תמורת גלעד לוי ואולי עוד כמה גרושים... לבאר שבע יש אחלה קו אחורי גם ( איפיאני, אחמד, פריצקי, שוכמן, ציפר) בלעדיו, ובור בעמדת הסנטר ( אייזנהארט ודקות של ויטינגטון שהוא לא סנטר)... בעיניי זה ווין ווין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 12:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
רז אדם שחקן לא רע, אבל הוא לא פותר שום בעיה ברוטציה של הפועל. מה שהפועל צריכה זה ישראלי בעמדה 1 או 4.

אני הייתי לוקח מנס ציונה את קופר או את כל השחקנים שהוא רב איתם ונותן להם בלונדיני או שניים ואת לוי, אם דיג'קואצ' לא מתכוון להשתמש בו.

נערך לאחרונה על ידי em28 בתאריך א' דצמבר 25, 2022 1:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 12:55 pm 
Hall of Famer

אם מדברים על ישראלים מהליגה , הייתי מנסה חזק להביא את מושקוביץ מהגליל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 1:07 pm 
Freshman

מושקוביץ היה על הכוונת שנה שעברה אבל העדיפו לתת מקום לשניידרמן. וכל עוד הובר פצוע לא נראה לי שזה יכול לקרות.

מעקב היידגר אתמול 38 דקות, 29 נק' , 9 אס'. נראה שהוא סהכ שחקן מפתח בקבוצה הטורקית אז למעט תרחיש התפרקות לא סביר.

יכול להיות שצריך לחפש דווקא ישראלי בעמדה 4 ולשחק עם כל הגארדים הזרים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 1:49 pm 
מנהל פורום

"העדיפו לתת מקום לשניידרמן" - מושקוביץ בקושי הסכים להקשיב להצעה מהפועל ועוד לפני שהוא גמר את ההורדה של הטיוטה מהווטסאפ הוא כבר שלח "לא" בתגובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 1:59 pm 
Junior

במקום הפועל הייתי בודק אפשרות להחתים את בן שרף. אני מאמין שהוא יכול לתת כבר כמה דקות בליגת העל וחושב שזה שווה בדיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 2:01 pm 
מנהל פורום

מנחם כתב:
במקום הפועל הייתי בודק אפשרות להחתים את בן שרף. אני מאמין שהוא יכול לתת כבר כמה דקות בליגת העל וחושב שזה שווה בדיקה.

כמו גלעד לוי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 6:44 pm 
לא הצלחתי להבין למתי מתוכנן רבע גמר הגביע. בכל מקום נכתב שההגרלה בשלישי אבל מתי המשחקים? סוד. בסוף מצאתי. בעוד כשבועיים, ב15-16 לינואר.
בכל מקרה, בלי דוברת המאזן של הפועל הוא 1-3, כשגם הניצחון הוא מול האחרונה בטבלה. אם נקח בחשבון שצריך קצת זמן להיכנס לעניינים ולהכיר את שיטת המשחק, בוודאי כשמדובר על מאמן כמו דז'יקיץ, אם לא מגיע ישראלי בתפקיד כלשהו בשבוע הקרוב, זה נראה כמעט כמו ויתור מראש על הגביע. וזה בלי להזכיר שגם כשדוברת עוד היה עימנו, הקבוצה הפסידה לחולון (וניצחה את מכבי יש להודות). כלומר בסיכום מבין 4 הקבוצות האופציונליות ברבע, היחידה שניצחנו היא מכבי.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 6:51 pm 
Hall of Famer

לא נראה לי שזה ויתור , זה פשוט עניין פעוט של כנראה שאין את מי להביא פשוט.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 6:56 pm 
Junior

מנחם כתב:

לבן שרף יש לדעתי תכנון קריירה אחר - לקבל עכשיו כמה שיותר דקות (ורישיון לזרוק) בקבוצה בלאומית, להשתדרג בשנה הבאה לאיזו גליל או הרצליה שתיתן לו את אותה הכמות של הדקות בליגת העל לשנה-שנתיים ומשם בגיל 19-20 למכבי עם ציפייה לדקות משמעותיות ביורוליג. לא רואה אותו בשום שלב מתפשר על כמה דקות פה ושם, גם לא בירושלים.
אגב זה קצת מזכיר לי את קטש בזמנו, שכל הקריירה שלו דאג והצליח לא רק לקבל דקות אלא גם להיות שחקן יחסית מוביל, בין הטופ סקוררים בקבוצה. התחיל במכבי דרום (המקבילה של נתניה לצורך העניין), משם לר"ג ולגליל כשהוא מקבל הרבה דקות כשחקן מוביל. גם כשהגיע למכבי זה המשיך, אמנם עם לא מעט מזל לאור הפציעה של גודס אבל האופי שלו והניסיון שלו בתור שחקן מוביל לדעתי עזר לו מאד. אפילו בפאו הוא התחיל חלש אבל סיים כשחקן יחסית מוביל. מי שבעיקר נהנתנה מזה זו הנבחרת, שקיבלה שחקן שנכנס באופן טבעי למשבצת השחקן המוביל.
ברור שזה קשור לאינפלצית הזרים בכדורסל האירופאי, אבל ב-20 השנים האחרונות הישראלים המובילים היו יותר רול פליירס בקבוצות שלהם ופחות שחקנים מובילים כמו שחקנים כמו קטש, ג'מצ'י ועדי גורדון. היום המובילים בנבחרת הם בלאט, זוסמן ואבדיה, כולם סוג של שחקני משנה בתפקיד שלהם. היחיד שקצת חורג מהתבנית הזו זה ים מדר, והלוואי שזה ימשיך. הלוואי ובן שרף גם יתפתח לסוג כזה של תפקיד, מה שיכול להשלים בצורה מעולה שחקנים כמו בלאט, נועם דברת ורומן סורקין.
אבדיה זה סיפור שונה, האם כמו כספי הוא ידע לתרגם את המעמד המשני שלו ב-NBA למעמד השחקן המוביל בנבחרת (או יותר טוב, מה שמרקנן עשה כשמינף מעמד מוביל לנבחרת למעמד מוביל ב-NBA).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 7:10 pm 
עופר האדום כתב:
לא נראה לי שזה ויתור , זה פשוט עניין פעוט של כנראה שאין את מי להביא פשוט.....

אפשר לוותר כי אין ברירה. זה גם כן ויתור. ואני לא חושב שאין בנמצא שחקנים בכלל. לפי השמועות היידיגר לא מגיע בסוף בגלל כסף, ובצד השני של המשוואה שחקנים אחרים הם בינוניים מדי (כלומר עוד יותר מהישראלים הנוכחיים) או לא מתאימים מקצועית וכד'. עקרונית להמתין חודש חודשיים, עד שתיווצר הזדמנות לישראלי מתאים יותר, זו החלטה סבירה בעיני. כשהמשמעות היא שתזדקק לנס של ממש בשביל להביא את הגביע שהוא אולי התואר הריאלי ביותר שלך, זה כבר פחות בא לי בטוב.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 7:44 pm 
Junior

מניח שהיידיגר זה גם שחקן שמשנה לגמרי את צורת המשחק של הקבוצה ויהיה קשה יותר לשלב אותו עם הסגל הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 7:47 pm 
Hall of Famer

אי-ההגעה של היידגר לירושלים היא לא בגלל הקבוצה הטורקית ולא בגלל חשש להסתגלות. היא בגלל שירושלים לא מוכנה לשלם את המחיר. זה לא ניחוש אלא ידע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 8:13 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אבדיה זה סיפור שונה, האם כמו כספי הוא ידע לתרגם את המעמד המשני שלו ב-NBA למעמד השחקן המוביל בנבחרת (או יותר טוב, מה שמרקנן עשה כשמינף מעמד מוביל לנבחרת למעמד מוביל ב-NBA).

אני חושב שכספי זו בדיוק דוגמא לשחקן שלא הצליח לעשות את ה"מעבר הזה" (שתיארת אותו נהדר).
בסוף אם נכליל, ואפילו אם קצת "ננרמל ונתעלם" מההיעדרויות המרובות (שהן חלק מלהיות שחקן NBA, בטח כזה שתדיר צריך להיות בריא כדי להילחם על החוזה הבא וכו') לא בטוח בכלל שהוא תרם לנבחרת יותר משחקנים אחרים בני תקופתו, שלכאורה עשו בקריירה הרבה פחות ממנו.
לטעמי גם הסיכויים של אבדיה לעשות את המעבר הזה בהצלחה ובאמת "להוביל את הנבחרת" לא גבוהים, כי בסופו של יום אף אחד לא אומר שהוא יהיה אופציה התקפית יעילה יותר מאשר ים מדר (אפרופו האליפות האחרונה) או למשל בן שרף בעוד כמה שנים.

לעניין היידגר לירושלים, זה הכל עניין של פרספקטיבה.
אני מניח שאילו היו מנסים להביא אותו במקום ברנדון בראון (או לצד רכז זר חדש במקום ספידי סמית) - היו מוצאים את הדרך, גם הכלכלית (כי אתה יודע שזה שחקן שסוגר לך "כמה פינות" בסגל, ולכן יהיה פחות צורך עתידי לשמירת כסף נוסף בצד). אבל זו לטעמי בדיוק הרעה החולה אצלנו בליגה - שקודם כל ממלאים בצורה מקסימלית כל אפשרות להבאת זרים, ואז פתאום מגלים שקשה להביא ישראלים לצידם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 8:31 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת במקום בראון ? כשבראון הובא להפועל , דברת עדיין היה בריא ולא היה צורך דחוף בעוד גארד ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 12:02 am 
Hall of Famer

האם בראון (אפילו אם נניח היה מגיע בכושר טוב יותר, ולא מפתיע לרעה כמו במציאות) בהכרח שחקן משמעותית טוב מהיידגר (או אפילו בריסקר)?
עוד ישראלי זה תמיד מועיל (בראון נרשם למשחקים בליגה על חשבון זר בעמדות הגבוהים - כך שלמשל אם כעת בלייזר/שגב נעדרים - יהיה קשה לרשום אותו לאור רוטציית הגבוהים שתישאר, את היידגר לא) כל עוד אתה לא משופע בכאלו, וכאמור בליגה רק התל-אביביות משופעות בישראלים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 11:59 am 
Hall of Famer

מה הסטטוס של טיג׳יי קליין כיום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], עודד ל ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: