סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מיאמי באינדי. אוף לא נעים מה שעובר על מיאמי, להפסיד לספרס ואם זה לא מספיק אז גם לפיסטונס, עם באטלר. אינדי מהממת את הNBA בנצחונות מרשימים ואז חוזרת ל"גודל הטבעי" אי אפשר להתקבע על הקבוצה הזו

אטלנטה בממפיס. אטלנטה בלי מארי זה ידוע, הערב גם בוגדנוביץ לא ישחק, ואם זה לא מספיק אז יאנג בספק, לא שקט באטלנטה, מקמילן ויאנג מחליפים מהמלומות מילוליות ויאנג מבריז מהספסל. ממפיס הולכים להשמיד אותם

ברוקלין בוושינגטון, ברוקלין מתחילה להראות כמו שהיא הייתה אמורה להראות בחזון, וושינגטון מתחרה רצינית על תואר הקבוצה הכי משעממת ב NBA.

הת'אנדר בדלאס. אחרי שהעונה הקודמת חשפה את גידי על יכולותיו בעונה שכולה הפסדים, שגא מצטרף וזה מתרגם לשחקן שכולם ידעו שהוא טוב, אבל לא ידעו עד כמה הוא טוב, בעיני בטופ 5 של הליגה היום. ראיתי את המשחק האחרון של דלאס, הם יותר טובים ממה שחשבתי, לוקה זה פקטור קבוע ידוע ויציב מה שהופך את דלאס לקבוצת צמרת או לחילופין קבוצת פלייאין זו היכולת של השחקנים האחרים בעיקר הרדווי, לנצל את המצבים שלוקה מסדר לסלים מהשלוש, כשזה קורה, דלאס שייכת לפלייאוף, כשזה לא אז היא פלייאין

הקאבס בסן אנטוניו, טרף קל לקאבס הרעבים לנצחונות, הם צריכים את הנצחון בשביל לשרוד במקום השלישי, אין להם קייס למשהו מעל זה, אבל לשלישי בהחלט יש להם, מיטצ'ל ולאב בספק, לא משנה, הם ינצחו. הספרס אחרי שתי נצחונות רצופים לא יכולים להרשות לעצמם עוד ניצחון שם בסן אנטוניו

מיני בפורטלנד. ניצחון אחד כבר אספנו ממיני, מיני טובה בלי קאט הלוזר. למרות שהסיכויים לפורטלנד אני חושש מהמשחק הזה

בוסטון בקליפרס. טוב ההפסד של בוסטון בסן פרנסיסקו, היה הרבה יותר מעוד הפסד, היה שם משהו שהראה שיש איזה משהו בג"ס שטייטום לא מצליח לפצח. הקליפרס שעסוקים בחלוקת דקות ושיקום פצועים, היא מקום טוב לבוסטון להתאושש

טוב 7 משחקים, זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בין שני לשלישי ב NBA
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 4:24 am 
Hall of Famer

ווס אנסלד ג'וניור הוא אחד המאמנים הכי פחות טובים בנ.ב.א., אם לא הגרוע ביותר.
הוא החליט לסיים את הרבע ה-2 עם חמישייה שונה והחליף את אבדיה עם בארטון.
לא מבין את ההחלטה הזו. בארטון באמת במשחק לא רע התקפית אבל זה אמור היה להיות ברור למאמן של וושינגטון שברגע שדוראנט על הפרקט דני חייב להיות גם כן..

זה לא שדני שמר את דוראנט בצורה מדהימה אבל כשהוא יצא, זה פשוט נראה כמו אימון קליעות של דוראנט שלקח שתי שלשות רצופות ובכלל, עשה מה שבא לו.
ציפיתי שבאופן אוטומטי מאותו רגע, השניים יהיו צמודים ביחד אבל...

ובכלל, ההחלטה האומללה לעשות דאבל על קוואי במשחק מול הקליפרס כנראה הייתה של אנסלד.
זו הייתה החלטה כל כך לא אינטיליגנטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 4:32 am 
Hall of Famer

יש להודות שבלי קשר לווס אנסלד ג'וניור, זה לא כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 5:23 am 
Hall of Famer

מי ש"מאכזב" במשחקים האחרונים של וושינגטון הוא קורי קיספרט, שאחרי תקופה שבה קלע באחוזים גבוהים, משחק לא טוב.
הוא חלש בהגנה. הוא יודע לרווח את המשחק וזהו בערך בהתקפה.
וכרגע כנראה משחק יותר מדי דקות ברול שלא כל כך מתאים לו...
גודווין שהגיע משום מקום (ג'י-ליג) ממשיך להראות יכולת טובה. הוא אחלה רכז מחליף בליגה (ואולי הרכז הכי טוב של וושינגטון).

אבדיה סיים עם 8 נק', 7 ריבאונדים, אסיסט ואיבוד.
הוא לא היה מעורב מספיק בהתקפה ולקח בסך הכל 4 זריקות מהשדה, 3 מהן שלשות.
לא הסתכלתי על הנתונים ההגנתיים שלו אבל נדמה לי שהיה לו ערב פושר במקרה הטוב.
שפת הגוף שלו, כמו כל וושינגטון ואף יותר, לא נראית משהו.
ובכלל, וושינגטון בצלילה חופשית. דבר שבתכל'ס יכול לעשות להם רק טוב עם קצת מזל בדראפט.

בעצם, עם איך שהם בוחרים בדראפט, הם צריכים הרבה מזל כדי להגיע לבחירה שהיא obvious.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 5:32 am 
Hall of Famer

ג'ונסון של הספרס שחקן נחמד מאוד. פופ נהנה בינתיים מהחיים - הספרס מובילים ב-16 במחצית מול קליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 5:35 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אחרי שהעונה הקודמת חשפה את גידי על יכולותיו בעונה שכולה הפסדים, שגא מצטרף וזה מתרגם לשחקן שכולם ידעו שהוא טוב, אבל לא ידעו עד כמה הוא טוב, בעיני בטופ 5 של הליגה היום.

ממי הוא יותר טוב?
לוקה
יאניס
קארי
טייטום
יוקיץ'

כבר אתה צריך להוציא אחד מהם כדי שהוא יהיה טופ5
וזה עוד לפני שהכנסת לתמונה את מוראנט, אמביד, AD, מיטצ'ל, דוראנט, ציון שארגיובלי לא פחות טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 5:46 am 
Hall of Famer

טייריס הליבורטון מסיים עם... נקודה אחת ב-32.5 דקות בהפסד למיאמי
בתוצאה שמזכירה משחק יורוליג: 87-82. שתי הקבוצות קלעו על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 7:38 am 
מנהל פורום

אלוהי הליליארד מוריד גשם
9 מ12 מהשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 7:50 am 
מנהל פורום

עכשיו זה 11 מ15, אנחנו ב10. אני קול שימשיך ככה, שליליארד יעשה .. לא יודע, 18 משלושים או משהו כזה וננצח בנקודה, מקסים מבחינתי

הקליפרס ב9 על הסלטיקס במחצית, אני שונא את הסלטיקס ואני גם מושקע בקליפרס, יוצא לרוץ, כשאני חוזר מהריצה, מצפה מהקליפרס לשמור על היתרון, ולנצח.
שני הפסדים רצופים לבוסטון בקליפורניה? חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 8:00 am 
מנהל פורום

הקאבס מפסידים לספרס, ניצחון 3 רצוף לספרס
צריך לפרשן? חוש הומור של פופ לדעתי
הקאבס קיבלו את כולם, אלן, מיטצ'ל לאב וגם קיבלו את לוורט בכושר קליעה מהספסל ועדיין הפסידו
המיטצ'ל הזה, עוד כשהיה רוקי, לא אהבתי אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 10:18 am 
Junior

המשחקים של הסלטיקס הם הצהרת כוונות משמעותית גם של גולדן סטייט וגם של הקליפרס, שתי קבוצות עם שחקנים מבוגרים ופציעים, אבל אם מגיעים כשירים לפלייאוף יכולים ללכת עד הסוף.
נקווה שאת הלייקרס הם ינצחו הערב, ואז לסיים את המסע במערב ב-2:2 זה בהחלט סביר ואפילו טוב אבל במידה מסויימת זו גם הצהרת כוונות הפוכה (יש כזה דבר?) של הסלטיקס. יש להם עוד מה להוכיח השנה, אי אפשר להתבסס רק על ההתקפה וחייבים לשלב את רוברט ויליאמס בדחיפות. בנוסף, תהיו בטוחים שהמשחקים האלה של טייטום ישבו לו חזק בראש אם וכאשר יפגוש קבוצה מהמערב בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 10:43 am 
Senior

לא ראיתי את המשחק, אבל מהצצה בבוקס-סקור נראה שלא פחות משהניצחון של הקליפרס ב20 על הסלטיקס הוא הצהרת כוונות, גם 25 נק' של קוואי ב83% מהשדה הם הצהרת כוונות.
דווקא מול טייטום והסלטיקס מגיע המשחק הטוב ביותר שלו העונה.
הכצעקתה? מישהו ראה? קוואי חזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 11:04 am 
Hall of Famer

אני ראיתי. קוואי היה מעולה אבל הרבה יותר מדי מוקדם לומר יותר מכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:08 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
המשחקים של הסלטיקס הם הצהרת כוונות משמעותית גם של גולדן סטייט וגם של הקליפרס, שתי קבוצות עם שחקנים מבוגרים ופציעים, אבל אם מגיעים כשירים לפלייאוף יכולים ללכת עד הסוף.
נקווה שאת הלייקרס הם ינצחו הערב, ואז לסיים את המסע במערב ב-2:2 זה בהחלט סביר ואפילו טוב אבל במידה מסויימת זו גם הצהרת כוונות הפוכה (יש כזה דבר?) של הסלטיקס. יש להם עוד מה להוכיח השנה, אי אפשר להתבסס רק על ההתקפה וחייבים לשלב את רוברט ויליאמס בדחיפות. בנוסף, תהיו בטוחים שהמשחקים האלה של טייטום ישבו לו חזק בראש אם וכאשר יפגוש קבוצה מהמערב בפלייאוף.

עוד דבד שמוקדם לדבר עליו אבל שווה מחשבה, זה שתי קבוצות הרימו את ההגנה מול הסלטיקס וניצחו אותה ואני אחבר את זה ברשותכם למה שקרה לסלטיקס בעונה שעברה, מיאמי ובאקס שיחקו נגדם הגנה חזקה גם בקבוצתי וגם באישי, שתיהן ניצחו אותה 6 משחקי פלייאוף
ואז גם הגיעה ג"ס עם מגן מהגיהנום בשם וויגנס ובום הם מפסידים בסידרה שהם היו פייבורטים בה (למיטב זכרוני וגאס נתן להם יתרון קל ערב הסדרה)
רוברט ה3 ישפר להם את ההגנה, יאריך להם את הרוטציה וכמובן יסיים ביעילות ליד הטבעת
הורפורד קשישא קצת שכחנו שלא שיחק בקליפורניה והסייז שלו היה מאוד חסר גם בריווח של סטרץ' 4 וגם מתחת לסל
אבל תנו רבנן, לעולם לא תבנה קבוצה את עתידה על 100% כשירות של 100% מהשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:16 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
עכשיו זה 11 מ15, אנחנו ב10. אני קול שימשיך ככה, שליליארד יעשה .. לא יודע, 18 משלושים או משהו כזה וננצח בנקודה, מקסים מבחינתי

הקליפרס ב9 על הסלטיקס במחצית, אני שונא את הסלטיקס ואני גם מושקע בקליפרס, יוצא לרוץ, כשאני חוזר מהריצה, מצפה מהקליפרס לשמור על היתרון, ולנצח.
שני הפסדים רצופים לבוסטון בקליפורניה? חלום

כל הכבוד1 אולי אחזיר את ההשקעה על הקליפרס 3 עונות ברציפות שאני מפסיד עליהם 150 דולר כל עונה
כל הכבוד2 איזה כיף שהבוסטון מגלים סימני אנושיות ומתחילים להפסיד, הדומיננטיות שלהם זה סיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:25 pm 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל כתב:

עוד דבד שמוקדם לדבר עליו אבל שווה מחשבה, זה שתי קבוצות הרימו את ההגנה מול הסלטיקס וניצחו אותה ואני אחבר את זה ברשותכם למה שקרה לסלטיקס בעונה שעברה, מיאמי ובאקס שיחקו נגדם הגנה חזקה גם בקבוצתי וגם באישי, שתיהן ניצחו אותה 6 משחקי פלייאוף
ואז גם הגיעה ג"ס עם מגן מהגיהנום בשם וויגנס ובום הם מפסידים בסידרה שהם היו פייבורטים בה (למיטב זכרוני וגאס נתן להם יתרון קל ערב הסדרה)
רוברט ה3 ישפר להם את ההגנה, יאריך להם את הרוטציה וכמובן יסיים ביעילות ליד הטבעת
הורפורד קשישא קצת שכחנו שלא שיחק בקליפורניה והסייז שלו היה מאוד חסר גם בריווח של סטרץ' 4 וגם מתחת לסל
אבל תנו רבנן, לעולם לא תבנה קבוצה את עתידה על 100% כשירות של 100% מהשחקנים

הקו המקשר זה לדעתי טייטום, לא סתם עצרו את בוסטון, עצרו את הכוכב שלה. גם בשני המשחקים האחרונים וגם בגמר בשנה שעברה (ובמשחק האחרון של גולדן סטייט וויגינס לא שיחק)
השאלה העיקרית היא האם טייטום הוא באמת טופ 3 בליגה. להוביל את ה-MVP ladder במהלך העונה הרגילה (בטח ירד אחרי השבוע האחרון) עם הצגות על שרלוט ואורלנדו זה נחמד, השאלה אם אתה יכול לשמור על הרמה הזו בפלייאוף. לא סתם המדד הכי טוב לגדולה של שחקנים זה פיינלס MVP.
ולגבי הדומיננטיות של בוסטון, אפשר רגע לחכות שיקחו שתי אליפויות לפני שמתחילים להתייעף ממנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:55 pm 
מנהל פורום

השתגעת? אליפות אחת שלהם ואני לוקח שנה הפסקה מה NBA לאות אבל ומתחיל להתמקד שב BCL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 3:10 pm 
Junior

uriel17 כתב:
השתגעת? אליפות אחת שלהם ואני לוקח שנה הפסקה מה NBA לאות אבל ומתחיל להתמקד שב BCL

שלא תתעייף מהדומיננטיות של ירושלים ב-BCL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 8:05 am 
מנהל פורום

המשך עלילות בוסטון בקליפורניה: מתקשים לנצח את הלייקרס, AD טוב, וגם טייטום/בראון, דקות טובות לצמד ראסל וAD שמוחקות יתרון 15 של הבוסטון.
יוטה, עוצרת את העגלה הנוסעת, של זאיון.
מכולם דווקא היא. הרב ג'ונס חזר, זה אומר שדניאלס חזר לספסל. היה שווה להמשיך עם דניאלס ולתת לג'ונס לעלות מספסל. המשמעות של ההפסד הזה, ליוטה שהפליקאנס כבר לא לבד במקום הראשון במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 9:14 am 
Junior

uriel17 כתב:
המשך עלילות בוסטון בקליפורניה: מתקשים לנצח את הלייקרס, AD טוב, וגם טייטום/בראון, דקות טובות לצמד ראסל וAD שמוחקות יתרון 15 של הבוסטון.
יוטה, עוצרת את העגלה הנוסעת, של זאיון.
מכולם דווקא היא. הרב ג'ונס חזר, זה אומר שדניאלס חזר לספסל. היה שווה להמשיך עם דניאלס ולתת לג'ונס לעלות מספסל. המשמעות של ההפסד הזה, ליוטה שהפליקאנס כבר לא לבד במקום הראשון במערב.

וירושלים כובשת את המקמום הראשון בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 9:46 am 
מנהל פורום

כן, אהה :-)
סלטיקס מנצחת באחד מהמשחקים היותר טובים בהשתתפות הלייקרס העונה
החלק העצוב ללייקרס במשחק, זה לא ההפסד, אלא שלתת פייט בבית לבוסטון בבאק טו באק זה פחות או יותר הבסט אוף דה בסט שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:16 pm 
Senior

זה היה משחק טוב של הלייקרס, אני מניח, אבל אני לא יכול שלא לצאת ממנו בתחושה אחרת מאשר שאין שום סיכוי שהם מגיעים רחוק העונה.
הסלטיקס הובילו 3 רבעים ואז נרדמו, הלייקרס התחילו לרוץ ולרוץ, לברון חזר להראות כמו פעם לכמה דקות, דייויס היה שם בכל פעם שהוא החטיא ובוסטון נראו מבוהלים לגמרי בדרך לריצת 32-5 של LA ויתרון 13, 3:47 לסיום.
בוסטון כאילו לחצו על כפתור, ומחקו את כל היתרון הזה. בסה"כ חזרו לשחק סבלני יותר בהתקפה ולרדת מהר להגנה וזה הספיק כדי להביא אותם להארכה.
טייטום היה השחקן הכי טוב על המגרש (44 נק') ונראה העונה במחוזות של קובי ודוראנט בכמה קל הזריקות הקשות נראות אצלו.
ג'יילן בראון נותן תחרות חזקה לג'ורדן פול, סטף קארי ולאמלו בול על מי עושה את המשיכות הכי גסות בין כדרורים.
אצל הלייקרס אפשר כרגיל להאשים את ווסטברוק שלא הפסיק לזרוק ג'אמפ-שוטס בהארכה, אבל אם להיות הוגנים - הוא היחיד שהופיע אליה ובלעדיו זה נגמר 15 הפרש.
לברון ודייויס נראו כאילו אם תהיה הארכה שנייה אחד מהם יגיע לבית חולים בעקבות תשישות וכל האחרים בכלל לא ניסו. הם פשוט מרגישים כמו קבוצה זקנה מדי.

הבאקס מנצחים בקלות את הווריורס במשחק שכנראה לא הייתי נלחץ ממנו יותר מדי במקום ג"ס.
קארי היה יחסית אנמי ובקושי נגע בכדור בפתיחה. גולדן סטייט נראו כאילו המטרה העיקרית שלהם היא לבכות מספיק לשופטים כדי שאם זה יהיה הגמר, אם יקבלו את חסדיהם כבר מהמשחק הראשון.
יאניס עם יום קליעה נורא, 9-26 מהשדה ו1-15 בג'אמפ-שוטס, ובכל זאת היה השחקן הכי טוב על המגרש עם 30,12 ו-5. לא יודע מה עובר עליו מבחינת הקליעה - נכון שמ3 הוא אף פעם לא היה מרשים במיוחד, אבל מחצי מרחק הוא חייב לקלוע הרבה יותר טוב. בריצת האליפות שלהם הוא קלע ב50% מהטווחים האלו וזה ממש קריטי שהוא יתקרב לשם, הרבה יותר מאשר לקלוע ב35% ל-3, לדעתי.

פורטיס היה מצוין גם כן, עם 25 נק' ו-11 ריבאונד, וגם ברוק לופז וג'בון קרטר בצד ההגנתי. יחד עם ג'רו ויאניס, זו רביעייה הגנתית די מדהימה. הייתי אומר שבקלות הכי טובה בליגה, אבל כנראה שלסלטיקס יש רביעייה או שתיים שיכולות להתחרות בה (ומה שהכי מרשים אצלם זה שאני אפילו לא בטוח איזו רביעייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:30 pm 
מנהל פורום

יאניס הוא הקלעי הכי פחות טוב מבין MVPים לדורותיהם? או ששאק היה פחות טוב ממנו?
הדבר שעומד לזכות יאניס, שהוא לא משתבלל מהחולשות שלו, אלא תוקף אותם שוב ושוב עד שזה משתפר, אפילו קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:40 pm 
Senior

נדמה לי שאפשר לומר די בבטיחון ששאקיל היה קלעי פחות טוב ממנו וכנראה שגם ווילט.
יאניס הוא אולי הקלעי הכי פחות טוב ביחס לעמדה מבין הMVPs כי הוא מתפקד כחצי PF חצי PG בערך, לעומת שאקיל שהיה הסנטר הכי קלאסי בהיסטוריה. ומצד שני אם אנחנו הולכים ביחס לעמדה, אז אולי ווסטברוק הוא הקלעי הכי גרוע מבין כל הMVPs?

אני מאוד מעריך את זה שיאניס לא נרתע מהחולשות שלו ולא בוחר להתמודד איתן בצורת הימנעות, כמו למשל בן סימונס, אבל אני מאוד מקווה בשבילו שהוא יידע לא להתפתות לזריקות האלו יותר מדי בפלייאוף.
עד עכשיו מידלטון היה פצוע/לא חזר לעצמו לגמרי, וזו עונה סדירה, אז אני לגמרי מקבל את זה שהוא מתייחס אליה כאל אימון קליעה פחות או יותר, אבל כשיגיע הפלייאוף הבאקס חייבים לחזור יותר ללחם והחמאה של להשתמש בו כחוסם, לסדר לו בידודים באיזור האלובואו והצידה, אלו הדברים שהביאו להם אליפות לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 1:17 pm 
מנהל פורום

מסכים, אסור להתפתות מחד ואסור לפחד מאידך
נראה שיאניס עושה את האיזון הזה (שאין לו מרשם כתוב) קשה לי לזכר בסדרת טעיות שלו שהביאה להפסד קריטי בסדרת פלייאוף.
יש גם עניין של תקופות טובות ופחות טובות בקליעה, בטח לקלעי בעייתי כמו יאניס

אבל בא נדבר רגע על הפליקאנס, הבאז סביב הקבוצה הזו מטורף. כמות האייטמים התקשורתיים שמספרים כמה הקבוצה טובה וכמה היא "על באמת" עצומה, הייתי בעגלה שלהם מיד אחרי סדרת הפלייאוף נגד פיניקס
ההפסד לג'אז הוא לא טריגר אלא הזדמנות להזכר שהקבוצה בלי זאיון שסיימה את עונת 22 היא לא אותה קבוצה + זאיון לעונת 23, זה פשוט לא עובד ככה.
והנה דוגמא אקטואלית לשיפור בהרכב שבטווח הקצר לפחות, פוגע בהישג הקבוצתי
הקבוצה רצה נהדר בלי הרב ג'ונס ו BI בזמן האחרון, את ההגנה של הרב היא קיבלה ממרפי, דניאלס וניידות של זאיון. ואז פתאום הרב חוזר דניאלס יורד לספסל, טריי ה3 חוזר לעשות סוויטצ'ים כי ג'ונס חזר ואיתו אפשר לעשות סוויטצ'ים, הוא גדול יותר ואופססס הג'אז מנצחים
השורה התחתונה, הפליקאנס קבוצה עם עתיד מתוק וורוד,
אבל להזהר מתחזיות לינאריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, Majestic-12 [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה