asaf g כתב:
-גוברט אותו שחקן שתמיד היה, והוא ימשיך להראות את זה בחודש הקרוב שקאט בחוץ.
-כרגע השילוב ביניהם ממש לא עובד, אבל הבעיה היא בהתקפה יותר מבהגנה. במשחקים ששניהם שיחקו למיני הייתה ההגנה השלישית הטובנ בליגה בחצי המגרש. הבעיה היא שהם איבדו הרבה כדורים וחטפו מתפרצות. אני חושב שיש עדיין תקווה שזה פתיר עם תכנון אחר של ההתקפה כשקאט יחזור.
-אם מישהו חושב שכל מה שקאט יכול להביא למינסוטה בטרייד זה מיקאל ברידגס וקראודר, הוא ממעיט מאוד בערך של קאט בטרייד. הוא יוכל להביא להם הרבה הרבה יותר מזה. בכל מקרה הם לא ישלחו אותו בטרייד אלא אם כן כל העונה תהיה כשלון, ולא יכולים לשלוח אותו בטרייד לפני יולי כי הוא חתם על חוזה סופר מקס.
כן, צריך לזכור את הרזומה של קונלי כבונה קבוצות נועז מתוחכם שחושב מחוץ לקופסה, הוא הגיע לדנבר ב2013 ב2014 הוא בחר ביוקיץ בסיבוב השני לבחור את יוקיץ בסיבוב שני זה לא בהכרח גאוני, אולי סתם היה לו מזל מזל שהיה יכול לפול בחיקו של כל אחד שהוגרל לבחור במקום ה41, מה שכן גאוני זה לזהות את היכולות שלו לפתח אותה ולבנות סביבה קבוצה, לא חושב שיש לזה תקדים שפרנצ'ייז בנה קונטדרית סביב בחירת דראפט שניה.
מאז הוא לא הפסיק לעשות החלטות טובות, ודנבר עכשיו בעמדה נהדרת, בטח כשהיא בריאה ובלי חלודה, אולי היא תזכה לאליפות אולי לא, אבל הדרך שלה להיות קונטנדרית מרשימה ומעטרת את טים קונלי. לכן אני בעד שהמהלך יקבל קצת יותר כבוד מהתעשייה.
אני חושב שזה היה מהלך עם סיכון גבוה בהסתברות בינונית עד גבוהה להתגשם מול סיכוי עוד יותר גבוה עם סיכון בינוני עד נמוך להתגשם
המשפט שכתבתי עכשיו משפט שמוכר מעולם הסיכונים בהשקעות, זה לא איזה הגיג שאחרי השניצל והאורז של ארוחת צהרים ביתית
היסיכון הולך ומתממש למול עיננו, הסיכויים שהסיכון יתממש הולכים וגדלים למול עיננו והסיכויים שהסיכוי יתמשש הולכים וקטנים ככל שעובר יותר זמן
מה עושים?
פונים ל planB
מה יכול להיות ב planB של מיניסוטה?
גובר ישאר, הוא היחיד שמבין השחקנים שקונלי אשכרה רצה ובחר בעצמו לא ירש
מי ילך?
אנט לא הולך לשום מקום, הוא טוב מידי בשביל זה
הראשון שחשבתי עליו זה ראסל, מגן חלש, בחירת זריקות לא טובה ובכלל רפיוטשן לא משהו, אממה, פיקאנדרולר מצוין (חלק מהבחירה ברודי באה מהאמונה בפיקאנדרול בינו לבין גובר שקאט ואנט מחכים בפינות) בפועל גובר והוא מייצרים מעט מאוד פיקאנדרולים. איכשהו אני רואה את קונלי/פינץ' מתעקש עליו ועובד על הפיקאנדרול שלו עם גובר עוד ועוד
השני זה קאט, שמראה עוד ועוד סימנים של שחקן לא בוגר, ולא קשוח, וגם אני באופן אישי לא סובל את המשחק שלו ואת המחוות שלו אחרי שיוצא לו משהו טוב, הוא צריך בקיץ הבא לקחת את המקס שלו וללכת לקבוצה של מדרפאקרים שהוא יהיה שם התכשיט שיעשה התקפה ויספר שהוא הגבוה הכי יעיל התקפית בהיסטוריה של ה NBA (בחיי, ככה הוא מגדיר את עצמו) מי שניהל את יוקיץ, לא יוכל לשאת את הבכיינות חסרת המודעות של קאט.
לכן אני מהמר שקאט ישלם את המחיר של כישלון המהלך במיני, אם וכאשר הכישלון יתממש במלאו