באופן טיפה לא שגרתי, דה רינגר החליטו לפרסם את דירוג 100 השחקנים הטובים בNBA שלהם דווקא אחרי שליש עונה ולא בתחילתה כמו שהרבה אתרים עושים:
https://nbarankings.theringer.com/באיזשהו מקום אני חושב שזה דווקא עדיף וכנראה קצת יותר קרוב למציאות, כשהדירוג נעשה תוך כדי העונה והכל טרי בעין. אם אני מבין נכון זה אמור להיות דירוג שגם מתעדכן תוך כדי תנועה.
כרגיל עם דה רינגר, העיצוב והממשק מאוד מושקעים, נוחים ונעימים לעין, הטקסטים עצמם חמודים בעיני ואני חייב לומר שגם הדירוג די מרגיש נכון ולא מכיל הרבה קליק-בייטים והוט-טייקס.
הייתי מחליף בין לברון וג'ה מוראנט, שלדעתי תורם יותר ממנו בהתקפה ולא פחות ממנו בהגנה (אבל גם עושה את זה בקבוצה שממש שווה משהו), ולמען האמת יכול להיות שלברון הוא זה שהיה מחליק אצלי הכי הרבה למטה (אבל אולי גם לא, מעבר לג'ה אין עוד אף שחקן שאני בטוח מקפיץ מעליו ברשימה הזו), אולי גם בין דוראנט וטייטום.
ג'וליוס רנדל במקום 91 מרגיש לי כמו השחקן הכי אנדרייטד שזיהיתי שם, ואת הקטע של מובלי 6 מקומות מעל ג'ארט אלן אני כרגיל לא כל-כך מבין (כרגיל, כי זה קרה לי עם עוד דירוגים) כשלדעתי אלן הוא כרגע עדיין הטוב מבין השניים ואני חושב שמובלי מקבל איזשהו באמפ של 'השחקן שאנחנו מצפים שהוא יהיה'.
אבל חוץ מזה, הרוב מרגיש לי די מדויק.
סקשן נוסף ודי חמוד שהם הוסיפו שם הוא דירוג הליג-פאס של שחקני הNBA שהוא חמוד ומרגיש טיפה שרירותי (בול בול 9 זו הברקה בעיני,, אבל למה בונז היילנד 16?), אבל כתוב בצורה די מוצלחת ומהנה וזה פשוט רעיון די מגניב וחמוד בעיני.
דעתכם? פיספסתי איזשהו אי צדק? כמה שחקני טופ 25 צריך בשביל להחליף נורה וכו' וכו'...