אז בשלושת הבקרים האלה שישי, שבת ראשון, מה ראינו? 1. את מאימי מחברת 2 נצחונות ומגיעה לרצף של 4 נצחונות ועולה למקום השביעי במזרח 2. הרוקטס ממשיכים לתת לכישרונות שלהם לרוץ ולזרוק לסל באופן אקראי ובלתי ניתן לצפיה, הבנייה הכי הרסנית ב NBA 3. הבאקס חוטפים 42 הפרש עם יאניס אבל מנצחים יומיים אחר כך ב 26 את יוטה בלי יאניס, היחיד שלא שיחק נגד ממפיס וכן נגד יוטה, היה ג'רו שיש כאן קונצזוס שהוא אנדררייטד 4. יוטה, לא הבנו איך הם הקבוצה הראשונה ב NBA שמגיעה ל10 ניצחונות, לא הבנו איך כשאתה שולח את שני הסופרסטרים היחידים בקבוצה הקבוצה מנצחת כערך כמו איתם. והנה כבר עבר טרימסטר והם עדיין כאן, מנצחים את מקום 1/2 במערב ונמצאים מרחק 3.5 משחק מהמקום הראשון. 5. הפליקאנס, אחרי 8!! נצחונות רצופים, מפסידה שלוש ברציפות, אחרי הנצחון השמיני ברצף, הרשת הוצפה בכתבות שמזבירות למה הפליקאנס קונטדרית, ראיתי כמה וכמה משחקים מלאים שלהם העונה ודעתי שהם צריכים בוגר אחראי בעמדת הפוינט, לפחות עד שהצעירים יתבגרו, נראה לי גם שיוטה ישמחו להעביר את קונלי תמורת נזיד עדשים 6. הסאנס, לא יודע איך לעכל אותם. עם כריספול יש לי יחסי אהבה שנאה, שחקן ענק, עם מופעי תחמנות, לוזריות ושחצנות שמקלקלים מאוד. עדיין לרכז הכי חכם בתולדות ה NBA מגיעה טבעת אחת לפני הפרישה. הסאגה עם אייטון בקיץ, בוקר קולע מלא אבל מצד שני לא מצליח להיות כוכב ומנהיג. אני חושב שנכון להיום מדובר בקבוצה השנואה ביותר ב NBA מבלי שהם יהיו באד בויז. 7. הקליפרס, ראיתי המשחק שלהם נגד הוויזארדס, ממש רואים את החזון בבנייה של הקבוצה עומק מגוון, בעומק הזה יש כישרון: לוק קנרד, נורמן פאול ניסיון: באטום, ג'ון וול האסל: קופי, טרנס מן וזה לפני שנגענו בחמישיה עם לנארד, ג'ורג', רג'י ג'קסון, מרכוס מוריס וזו. הפצועים מתחילים לחזור העסק מתחיל לדפוק וההימור שלי אם העסק הזה בריא. הליגה יכולה לארוז את המזוודות לצאת לחופשת קיץ מוקדמת ולשלוח להם את הטבעות בדואר 8. אטלנטה, יש לי הרגשה שהם יהיו פעילים בעונות טריידים, משהו לא דופק שם, יאנג לא אוהב את מקמילן וההפך, הם 4:8 ב12 המשחקים האחרונים. החדשות הטובות הם שמארי ויאנג מסתדרים על אותו פרקט אבל החדשות הרעות היא שאין סינרגיה בינהם רק חלוקת התקפות. הגיע הזמן שקולינס יתחלף עם משהו קשוח ומנצח יותר. קוזמה? 9. הורנטס, צחוק, צחוק. קבוצה שנכנסה לעונה עם למלו, הוורד רויזיר וגרדה את הפלייאין מלמטה, הפכה לקבוצת לוטרי מובהקת, לא הראתה סימנים שהיא בכלל בבניה מחדש. היו תקוות שהם יהפכו לקבוצה המגניבה של הליגה עם בול, ואפילו זה לא עובד. וונביאמה שם זה קבר לכישרון הזה, מדובר בפרנצ'ייז הגרוע בליגה בכדורסל בתחרות עם הרוקטס. 10. המג'יק, מתחרה ראויה על הקבוצה המגניבה בליגה, אוהב לראות משחקים שלהם או לפחות תקצירים מורחבים. פולץ שהוזכר כאן כשחקן מעניין שיכול לתת אימפקט מפתיע (נדמה לי שיובל או קאלימי נשאו את שמו) שלושה משחקים ראשונים עם שובו, המג'יק המשיכו להפסיד ואז חמישה נצחנות ולא סתם נצחונות. היהילום בכתר הנצחונות היה הנצחון על בוסטון. חייב לסייג שאין דברים במשחק עצמו שרומזים שפולץ הוא הסיבה לפריחה, כי תכלס הוא מרבה לאבד ממעט למסור, אבל כנראה שזה שיפור ביחס לאין רכז או לסאגס. הוואגנרים נתנו הצגה מלבבת נגד בוסטון 11. העיר ניו יורק על הסוס, 6 W ברצף לניקס ו 5 W ברצף לנטס. הנטס במקום 4 כולה 1.5 משחקים מהקאבס והניקס בפלייאוף, מקום שישי
|