סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 8:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
גמליאל כתב:
הבינגו הבאמת גדול הוא דז'יקיץ' שהצליח לבנות קבוצה עם סיסטם אמיתי גם בהגנה וגם בהתקפה והוא זה שמייצר מצבים נוחים בהתקפה לשחקנים כמו הנקינס, מייריס וקורנליוס שלא יודעים ליצור לבד אלא רק לסיים. במקביל הוא גם בנה סיסטם הגנתי שמתאים להם ומסתיר החסרונות של הנקינס. שים את הנקינס אצל קטש והוא היה נראה זוועה בהתקפה (לא מתגלגל מספיק מהר לסל אחרי החסימה) וגם בהגנה (שהיה מקבל לשמור חילופים על גארדים).

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 9:58 pm 
Sophomore

הרצליה מאבדת יתרון 20 בוילנה. לזכותם ייאמר שהשופטים טובחים בהם בצורה שאני לא זוכר כמוה.

זה קצת עניין של ניסיון, של חלק משחקנים ואולי גם של קבוצה חסרת שם בסביבה עוינת. אבל הנה מתחיל הרבע הרביעי, וכמו שקורה הרבה פעמים עם קבוצות שעושות קאמבק דרך שריקות, ברגע שצריך שוב לשחק כדורסל הכל הולך לפח. קמפ חיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2022 1:36 am 
stavs כתב:
הטרגדיה היא שהבן שלו נפטר הקיץ, ממה שקראתי.
הוא לגמרי נראה לא ב100% כושר משחק, אז אפשר לקוות שבפברואר זה כבר יקרה יותר טוב.

וואו.
לצערי אני מכיר אישית שני אנשים שאיבדו ילדים.
לקצב עבודה רגיל, כמו לפני הטרגדיה, הם חזרו רק אחרי קרוב לשנה מהפטירה.
שוב לא יודע מה הרקע וכו' אבל הוא בוודאות יצטרך זמן. והרבה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2022 1:35 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
הרצליה מאבדת יתרון 20 בוילנה. לזכותם ייאמר שהשופטים טובחים בהם בצורה שאני לא זוכר כמוה.

זה קצת עניין של ניסיון, של חלק משחקנים ואולי גם של קבוצה חסרת שם בסביבה עוינת. אבל הנה מתחיל הרבע הרביעי, וכמו שקורה הרבה פעמים עם קבוצות שעושות קאמבק דרך שריקות, ברגע שצריך שוב לשחק כדורסל הכל הולך לפח. קמפ חיה.

קמפ יכול להיות שחקן יורוליג לגיטימי.
ניצחון חשוב של הרצליה שנותן לה סיכוי לסיים במקומות 2-3
בלי ששמנו לב הרצליה כמו ירושלים מחזיקה בסגל עם 7 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2022 2:13 pm 
Sophomore

אפרופו ברנדון בראון - לא שיחק הרבה אבל עשה את אחת הפעולות היפות שיש בכדורסל - תלישה ברוטלית של הכדור מהידיים של הרכז היריב תוך טלטול כל הגוף מצד לצד, מוב טאי מקי כזה שנגמר בדאנק של שגב. אין הרבה דמיון בין הארבעה, אבל בעיני רוחי אני רואה את בראון עושה ברבות הימים לסמית' את מה שמקי עשה אז לקיצ'ן (אחרי שחזר מהפציעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 4:41 pm 
Hall of Famer

קצת קשור לפה - בנוגע לשתי קבוצות שדובר עליהן כיריבות של הישראליות - אז אני בברצלונה כעת, והייתי במוצ"ש במשחק בין בדאלונה לטנריפה.

המקומיים ניצחו 69-78, חרף ההפסד טנריפה עדיין חולקת את המקום הראשון עם ריאל.
מאוד נהניתי, אחלה אווירה (6300 צופים - מכובד), ולא מעט שחקנים מוכרים - מצ'-אפים קצת רטרו של הוארטס מול פאו ריבאס ושרמדיני מול אנטה טומיץ'...
אני חייב להגיד שאין כמעט אמריקאים בשתי הקבוצות, אני כידוע יחסית מתחבר ל"כדורסל הזה", אחרים פחות (וזה בסדר...).
הוארטס קיבל הרבה כבוד מהקהל המקומי וגם תשורה כלשהי, מנגד שרמדיני קיבל בוז כל הזמן (ובפרט דקה לתוך המשחק - כששחקן נכנס בו כשביצע חסימה, והוא ספק התקפל מכאב וספק עשה הצגה - עד כדי שהשופטים הלכו למוניטור לבדוק מה הלך שם, למורת רוחו של הקהל...).
אפשר להגיד שלמרות ההפסד דווקא התרשמתי יותר מטנריפה. הקליעה מבחוץ פשוט לא נכנסה להם (9/36) למרות שחלק מהזריקות היו נוחות.
באופן מפתיע תפס את עיני דווקא המחליף של שרמדיני, סנטר מקומי 2.14 בן 29 בשם פראן גווארה. איכשהו במעט דקות היה נראה לי שהוא ממש מבין את המשחק, ומחלק מסירות נהדרות מהצבע החוצה, מבלי להכריח דבר בעצמו. (סיכוי טוב שזה שחקן שלא יעשה עוד כלום בקריירה, אבל יהיה נחמד אם "יפרוץ" קצת מתישהו...)
היה שקול רוב המשחק עם יתרון קל לטנריפה, והחל מפיגור 11 בפתיחת הרבע האחרון, גארד בשם פליז (שהיה עד אמצע הרבע השלישי עם 0 נקודות כמדומני) התחיל להשתלט על המשחק ו-17 נקודות שלו והתלהבות מקומית הובילו למהפך.

מקווה לתפוס משחק נוסף מתישהו, בודק את האופציות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 19, 2022 11:59 pm 
ירושלים עוכבה בטורקיה ונאלצה לבטל את אימון הערב.
ציטוט:
המנהל הספורטיבי יונתן אלון מסר: "אמנם מדובר בתרחיש לא מקובל ולא אידיאלי, אבל יצטרכו לעשות הרבה יותר מזה כדי לשבור אותנו. נעלה מחר למשחק במטרה אחת - לנצח".

למה עוכבו?
ולמה אלון חושב שזה במטרה לשבור אותם?
בידיעה אין רמז.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 12:34 am 
מנהל פורום

בידוק בטחוני מדוקדק
בהחלט יתכן שדרושפקה סידרו את זה בשביל לשבש לנו את ההכנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:05 am 
משחק לפרוטוקול בלבד? זה הזמן שהם מצאו לטריקים המלוכלכים האלה?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:29 am 
מנהל פורום

באמת מוזר. אבל 4 שעות בידוק לקבוצת כדורסל בעיר שכל כך מורגלת בטיסות נכנסות של קבוצות כדורסל
אומר דרשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 10:43 am 
Hall of Famer

בכל מקרה. הערב 3 משחקים לקבוצות הישראליות במסגרות האירופאיות

ב19:00 דארשופקה מול ירושלים.ניצחון של י-ם והיא במקום ה1 הפסד והצלבה ממקום2
21:00 אוסטנד מול חולון עם בכורה לשחקן החיזוק .הסיטואציה של חולון זהה לזו של ירושלים פחות או יותר
20:30 פרומיתאס מול הפועל ת'א שחלק מהזרים בספק בעיקר בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:21 pm 
מנהל פורום

סוף רבע ראשון, אנחנו מפגרים ב2 באיסטנבול, הדנים מפגרים ב1 בבית מול הגרמנים
התוצאות הלא רצויות בשתי המגרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:32 pm 
מנהל פורום

אחלה סטרטאפ, לפתח את קורנליוס כרכז במשחק על המקום הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:34 pm 
מנהל פורום

קורקמז (האח של?) 3 מ7 מהעונשין, איזה מזל
השליטה שלהם בריבאונד אומרת שגם אם ננצח זה יהיה בשיניים, אי אפשר לרוץ אם אין ריבאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:52 pm 
Hall of Famer

רבע שני הרבע הכי טוב התקפית של הפועל העונה. הנעת כדור , רמת ביצוע גבוהה מאוד , אחוזים מצויינים מבחוץ , יופי של רבע. מהצד השני הריבאונד איום ונורא ומשאיר את הטורקים בתמונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:54 pm 
מנהל פורום

הדנים בפיגור 6 במחציתלא משם תבוא העזרה, כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 8:56 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הדנים בפיגור 6 במחציתלא משם תבוא העזרה, כנראה
ֿ

היו כבר בפיגור יותר גדול היום וחזרו מהר מאוד ליתרון…….. לא הייתי סוגר גם את המשחק הזה בכלל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:00 pm 
Sophomore

הטורקים בלי אוזדמירולו ובלי אוסמאני, שני שחקני חמישייה. משחקות שם כל מיני דמויות מעומק הספסל.
החלטה מעניינת של דז'יקיץ' לעלות עם ונה, לפחות התקפית זה השתלם. בהגנה הוא צרה צרורה. הפועל שיתפה את כל עשרת שחקני הרוטציה תוך 5 דקות מהפתיחה, אבל העבירה השלישית של הנקינס עיקרה את התועלת מחלוקת הדקות.
אצל הטורקים, מקולו שוב פתח חזק, עשה שתי עבירות וסופסל. אולאסני וסטארקס לא בולטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:15 pm 
Hall of Famer

משחק ענק של רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:22 pm 
Hall of Famer

עזוב עופר, דז'יקיץ' גאון?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:29 pm 
Hall of Famer

יש לו עוד הרבה דברים להוכיח לפני שיוכרז כגאון….. בכל מקרה המשחק הכי טוב של הפועל העונה בפער , הגנה מצויינת למרות שלטורקים יצא האוויר כבר מהמפרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:31 pm 
Hall of Famer

ואפילו שגב והנקינס מפגיזים מהקו באחוזים אסטרונומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:45 pm 
Junior

לא ראיתי את המשחק.
אבל ספידי סמית' סיים עם 8 אסיסטים. מודה שאני עדיין לא אוהב אותו במיוחד, אני חושב שרכזים בימינו צריכים להוות איום גדול יותר בהתקפה, אבל ההתקפה של הקבוצה איתו די זורמת.

חוץ ממנו צריך להודות שזאק הנקינס הוא שיחוק מטורף.

ובכלל, הסגל המוזר הזה מתחיל לשחק כדורסל לא רע בכלל.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' דצמבר 20, 2022 9:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:46 pm 
Hall of Famer

נצחון 23 הפרש אחרי שבבית גירדו מולם ניצחון בנקודה.
קטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 9:52 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
יש לו עוד הרבה דברים להוכיח לפני שיוכרז כגאון….. בכל מקרה המשחק הכי טוב של הפועל העונה בפער , הגנה מצויינת למרות שלטורקים יצא האוויר כבר מהמפרשים.

אין לי בעיה עם הטענה שיש לו מה להוכיח, פשוט בעקבות משחק אחד מול באר שבע בליגה לא הפסקת לחזור על הכינוי הזה, במשמעות הפוכה כמובן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 122 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: