סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 11:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש ספק שהפועל ת"א קבוצה הרבה יותר מוכשרת מהפועל ירושלים? ושחוץ מהבדלי הכישרון, ת"א גם התחברה מצוין ולכן על אף שירושלים ממושמעת וסיסטמתית ונראית יותר טוב או פחות רע ממה שהאוהדים שלה ציפו, היא גם פייבוריטית בכל משחק נתון ביניהן שבו השחקנים העיקריים כשירים?

וכאמור, אין למשחק ליגה אחד בסיבוב הראשון-תהא אשר תהא תוצאתו-שום השפעה על המשך העונה. זו עובדה. "שבוע שיכול לשנות את העונה/הצהרה" זו המצאה, גם אם המשחק ייגמר 30 הפרש לירושלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:19 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
לא יודע מי יגיד מה, אבל בהחלט יש מצב שלחולון היה עדיף להפסיד הערב

מי שמתעסק עם הקארמה כדי להשיג משהו כמו בית יותר קל בהמשך או משחק חוץ באירופה (מול הפועל ירושלים)
בדרך כלל נדפק
אם הפסידו בכוונה, יודחו בפליאין!
כי אם למדנו משהו מהמונדיאל זה שקארמה חזקה הרבה יותר מיכולת וכישרון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:20 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
סוף סוף משחק אחד שלם טוב מכל הכיוונים שלו. נכון שהטורקים לא היו צריכים את המשחק וכל השטויות האלה , אבל היה משחק הצגה מהמחצית הראשונה של קרינגטון וונה , עד למחצית השנייה של רנדולף והנקינס, ולדקות הכיפיות של גלעד לוי.

סך הכל הפועל מסיימת את הבית הזה בצורה מרשימה מאוד ולא צפויה , אני בכלל לא מסכים שהבית הזה היה קל כל כך.

ביום שני נגד הפועל ת״א אם הפועל תיתן משחק טוב , שלא נאמר אם תצליח איכשהו לנצח , אפשר להכריז על השבוע הזה כשבוע שיכול לשנות עונה שלמה.

לא הבנתי, אתה טוען שירושלים צריכה להיות מרוצה מהפסד בית "מכובד" מול הפועל? לא הגזמנו קצת?

המצב של הפועל בליגה הוא קשה כרגע , רוטציה בעייתית של רכז אחד וישראלי בכיר חסר. תל אביב שהיא קבוצה עם תקציב יותר גבוה משל הפועל, תגיע עם סגל הרבה יותר מתאים ועמוק לליגה ולכן היא תהיה פייבוריטית ביום שני , למרות שלא בצורה מובהקת. אם הפועל תנצח , לפי איך שאני רואה את זה, זה יהיה מדובר בניצחון חשוב עם הצהרה.

קודם כל, אתה החלטת על דעת עצמך שלהפועל תקציב גבוה משלכם. למעשה, הפרסומים הראו להיפך.
דבר שני, לא אמרת שניצחון יהווה הצהרה, אלא שהפסד "טוב" יעשה זאת. לי זה נראה הזיה גם אם הפועל פייבוריטית.

על איזה פרסומים מדובר? הפרסום היחיד שאני זוכר זה של יעקב מאיר מישראל היום, שהראה על יתרון זעום לתקציב השחקנים של הפועל על זה של תל אביב, וזה היה לפני פתיחת העונה, לפני ההחתמות של מקריי ואונואקו. כל מי שקצת מבין יכול לראות די בקלות שלפי הסגלים התקציב של תל אביב יותר גבוה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:52 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
לעניין גלעד לוי, בתור גדול האופטימיסטים לגבי היכולת שלו להשתלב ולהצליח כמקצוען ברמות אירופאיות בינוניות ומעלה, ממש משעשע לראות פה את התגובות לאור 4.5 דקות בגארבג' טיים מוחלט. כל מי שראה את לוי בקיץ בעתודה יודע שיש לו מושג בהתקפה. השאלות לגביו כמקצוען, בגילו, הן ההגנה והאם הוא מסוגל להיות יעיל מול גבוהים מקצוענים על קשיחותם ואתלטיותם. הדקות הערב ממש לא חידשו כלום, לא במה שהוא יודע לעשות בהתקפה ולא לגבי סימני השאלה שנותרו בעינם. "חוסר השילוב שלו זה אחד מהכשלונות של דז'יקיץ' עד עכשיו"...נו טוב.

אני רואה שציטטת אותי והרבה זמן עבר אז אני בקטע, רק אני לא יודע למה להתייחס כי מחולל הנדנודים שלך תקול. אעזור לך להתחיל: אני הייתי אפילו יותר אופטימי ממך לגבי גלעד לוי בקיץ, אבל בינתיים הוא משחק רק בגארבג' ולכן דז'יקיץ' נכשל בשילובו. אני יכול גם לעזור לך לקרוא את ההודעה שלי ונחפש ביחד איפה נטען משהו לגבי חידושים אחרי המשחק הערב.

נראה לי שזה לא יעבוד. יש לי גם את הדעות הבאות:

1. חשוב מאוד שכל צד יקרא לקבוצה שלו "הפועל"
2. חולון הרוויחה מההפסד היום
3. הארכה הוא מוצר לא ראוי לצפיה של תחרות עונשין
4. חץ הפוזשן עדיף מכדור ביניים
5. פאול טכני צריך להמשיך להיספר במניין העבירות

אפשר לעניין אותך במשהו מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 1:00 am 
Hall of Famer

עניינת אותי בנוגע לחץ הפוזשן. למה?
הייתי גם שמח להבין מה החשיבות הגדולה כל כך בזה שכל צד יקרא לקבוצה שלו הפועל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 1:27 am 
Sophomore

בעיקר לא אוהב את כדור הביניים, שנותן יתרון לא מוצדק לשחקן הגבוה יותר. אם היה אפשר לבחור את השחקן הקופץ, או להגריל אותו אקראית מבין אלה שעל המגרש הייתי מקבל את זה איכשהו. שלא לדבר על הפתח לרמאויות סטייל חוסיין בשוק במקום דרק שארפ אי-אז, ועל הידיים העקומות של השופט ועל הטענות המתמשכות על קפיצה מוקדמת של הזה וההוא ובכלל על כל הזמן שמתבזבז עד שהאופרציה הזאת יוצאת לדרך...
כדור ביניים הוא מצב שבו לאף צד לא מגיע הכדור יותר מאשר לשני. חץ הפוזשן הופך את הזכייה בו לחסרת משמעות לעתים (נניח, קבוצה שחוטפת את הכדור ברבע אי-זוגי מאבדת פוזשן בהמשך אם החץ לטובתה, וזוכה בפוזשן בהמשך אם החץ נגדה) ובמקרים מסוימים אפילו לא-כדאית (אם הקבוצה ששולטת בכדור שומרת עליו שעון ה-24 לא מתאפס אאל"ט, אז אם יש לך שניה על השעון כבר עדיף לאבד את הכדור ולשמור על הפוזשן הבא). זה מכניס מימד מסוים של gamesmanship ששחקנים חכמים יכולים להרוויח ממנו במקום ההעדפה האוטומטית לאיש הגדול.

לגבי הפועל יש רק אחת, אני לא בשל עם זה, קיוויתי שנדב יבוא ונתגלגל משם. אם כבר, אני תוהה למה הפועל ירושלים כדורסל חושבת שהיא צריכה לאחד כוחות עם הפועל ירושלים כדורגל - מועדון שלפחות אני אישית לא מתעניין בקיומו ולא איכפת לי אם הוא מנצח את בית"ר או מפסיד לה (ובהקשר הזה, הכדורסל הוא באמת הרבה יותר "ירושלים" מאשר "הפועל") אבל לא נראה שזה הת'רד הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 1:32 am 
Hall of Famer

אחח, היומרנות.

יש לי 3 הנחות יסוד לגבי מאמנים, ואני חושב שהן מבוססות לא רע:

1. הם רוצים לנצח לא פחות מהאוהד הממוצע

2. הם מבינים בכדורסל יותר מהאוהד הממוצע

3. הם רואים את השחקנים שהם מאמנים הרבה יותר מהאוהד הממוצע

ולכן כשמאמן, בטח מאמן אקס-יוגוסלבי שאימן הרבה באקס-יוגוסלביה מה שאומר שאינהרנטית אין לו בעיה עם שילוב של שחקנים צעירים, מחליט לא לשלב שחקן מסוים בדקות משחק אמיתיות נקודת המוצא שלי היא לא ש"הוא נכשל", אלא שהשחקן עוד לא מתאים ולא בשל לשחק. זה לא תמיד נכון (ע"ע אריק אלפסי ז"ל מייבש אריק אחר, מקולום, על הספסל של נתניה), אבל זה הדבר ההגיוני והמבוסס יותר.

כשאתה טוען שדז'יקיץ' "נכשל בשילובו של לוי", מה אתה מניח?

חוץ מזה נכון, זה גם מכמיר לב שהוקיץ' מקפיד לקרוא לקבוצה שלו הפועל ולשנייה בשם של העיר, ולהיפך אצל עופר.

אתה רוצה לדבר על פוזשן? ראי תמיד פנוי נדמה לי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 8:38 am 
ראי ככל הנראה עבר לתחום אחר. יש כמה רמזים שמעלים חשד שהוא אפילו בוגד במחשכים עם הכדורגל המאוס.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 8:42 am 
עופר האדום כתב:
זה לא טענה שלי……

אז בשלב הבתים הבא יהיו הפועל , חולון , שטרסבורג ואולי הרצליה או דיז׳ון.

טוב אולי לפחות החיסכון בהוצאות הטיסות יפנה מקום בתקציב לישראלי שאנחנו כל כך מצפים לבואו.
וגם יחסוך כמה אלפי שקלים למנהג 'משחק החוץ' של אוריאל. הרצליה עיר יפה מאד. את חולון אני פחות מחבב. ואולי גם השמות שלהן משפיעים עלי.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 9:52 am 
Hall of Famer

הערב ניצחון ביתי של הרצליה על פריסטרי והפסד ביתי של וילנה לטנריף והרצליה במקום ה2 בבית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 10:03 am 
Junior

כנראה שאם דרושפאקה היתה צריכה את הנצחון הזה היה מתפתח משחק אחר לגמרי, אבל חוץ מהכוכבית הזו - משחק מאוד מרשים של הפועל. ההגנה עובדת מדהים ואיכשהו, למרות בעיית הכשרון בהתקפה (שאני עדיין חושב שתנשך אותנו בתחת בהמשך), מגיעים לזריקות לא רעות בכלל התקפה אחרי התקפה ואם השלשות נכנסות אז זו בכלל חגיגה.

והדבר החשוב ביותר מהערב הזה: עשיתי vpn במחשב והחלפתי את הזעקות המאוסות של גיל ברק בזעקות הנהדרות של הג׳וש ההוא של פיב״א (״תודה רבה! אני אוהב גלעד לוי, לילה טוב, משפחה אדום שחור״ וכו׳).טיפוס משעשע ביותר עם נטייה חשודה להמליץ מספר לא סביר של פעמים לעקוב אחרי ה״ספורטס רבי״, ג׳ושוע הליקמן. לך תבין…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 10:15 am 
מנהל פורום

יוניק כתב:
עופר האדום כתב:
זה לא טענה שלי……

אז בשלב הבתים הבא יהיו הפועל , חולון , שטרסבורג ואולי הרצליה או דיז׳ון.

טוב אולי לפחות החיסכון בהוצאות הטיסות יפנה מקום בתקציב לישראלי שאנחנו כל כך מצפים לבואו.
וגם יחסוך כמה אלפי שקלים למנהג 'משחק החוץ' של אוריאל. הרצליה עיר יפה מאד. את חולון אני פחות מחבב. ואולי גם השמות שלהן משפיעים עלי.

עם כל הכבוד לכמה אלפי שקלים, אני מוכן להפרד מהם בתמורה לעוד סיור קסום במחוז בורגונדי שדיז'ון היא בירתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:31 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
סוף סוף משחק אחד שלם טוב מכל הכיוונים שלו. נכון שהטורקים לא היו צריכים את המשחק וכל השטויות האלה , אבל היה משחק הצגה מהמחצית הראשונה של קרינגטון וונה , עד למחצית השנייה של רנדולף והנקינס, ולדקות הכיפיות של גלעד לוי.

סך הכל הפועל מסיימת את הבית הזה בצורה מרשימה מאוד ולא צפויה , אני בכלל לא מסכים שהבית הזה היה קל כל כך.

ביום שני נגד הפועל ת״א אם הפועל תיתן משחק טוב , שלא נאמר אם תצליח איכשהו לנצח , אפשר להכריז על השבוע הזה כשבוע שיכול לשנות עונה שלמה.

לא הבנתי, אתה טוען שירושלים צריכה להיות מרוצה מהפסד בית "מכובד" מול הפועל? לא הגזמנו קצת?

המצב של הפועל בליגה הוא קשה כרגע , רוטציה בעייתית של רכז אחד וישראלי בכיר חסר. תל אביב שהיא קבוצה עם תקציב יותר גבוה משל הפועל, תגיע עם סגל הרבה יותר מתאים ועמוק לליגה ולכן היא תהיה פייבוריטית ביום שני , למרות שלא בצורה מובהקת. אם הפועל תנצח , לפי איך שאני רואה את זה, זה יהיה מדובר בניצחון חשוב עם הצהרה.

התקציב הכולל של הפועל ירושלים גבוה יותר מהפועל ת''א למרות שכרגע ת''א קבוצה טובה יותר ואולי הטובה בליגה .בכל מקרה לדעתי הולך להיות משחק שקול מאוד ביום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 1:56 pm 
Hall of Famer

מתי בפעם האחרונה שתי קבוצות ישראליות נפגשו במפעל אירופי (שהוא לא הגביע הצפון בלטי או משהו בסגנון)?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 2:20 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:

התקציב הכולל של הפועל ירושלים גבוה יותר מהפועל ת''א למרות שכרגע ת''א קבוצה טובה יותר ואולי הטובה בליגה .בכל מקרה לדעתי הולך להיות משחק שקול מאוד ביום שני.

אמר ונשאר בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 3:10 pm 
Hall of Famer

להפועל ת"א הפרש הסלים הטוב ביורוקאפ - פלוס 88 (היה כבר פלוס 100, אבל המשחק הסתיים בריצה של 12-0 ליוונים...), לא יודע איך לאכול את הנתון הזה.
גם הבאות בתור ברשימה הן מאותו הבית - בודוצ'נוסט עם פלוס 60, ואנקרה עם פלוס 57 - מה שמהווה עדות כנראה לרמה היחסית של תחתית הבית הזה.

מי שבינתיים ממש נהדר במסגרת האירופית וקצת "מתחת לרדאר" הוא ג'יילן הורד. ממוצעים של 13 נקודות (80% לשתי נקודות! לצד 83% מהעונשין) ו-6 ריבאונדים, בסך הכל ב-18 דקות משחק בממוצע. הוא מדורג שני במפעל בנקודות לדקה, חמישי באחוזים לשתי נקודות (אבל זורק הרבה יותר מאלו המקדימים אותו), ושישי בריבאונדים לדקה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 3:14 pm 
Sophomore

גו'ש בט הוא שדר אנגלי שאוהב להשחיל מילים וביטויים בעברית (וגם בשפות אחרות) בשידורים שלו. נתקלתי בו לראשונה בשידורי נבחרת העתודה בקיץ (זה אחד היתרונות בלראות באינטרנט במקום בערוץ הספורט) וכבר מאז יש לו רומן עם גלעד לוי. חביב בהחלט.

https://twitter.com/i/status/1605278445004619777

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 3:19 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
מתי בפעם האחרונה שתי קבוצות ישראליות נפגשו במפעל אירופי (שהוא לא הגביע הצפון בלטי או משהו בסגנון)?

הפעם האחרונה שאני זוכר: ב2010-11 ביורוצ'לנג', מכבי חיפה ואליצור נתניה היו באותו בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 10:10 pm 
Freshman

מישהו יכול להפנות אותי ללינק של שידור משחקה של בני הרצליה? נמצא בחול ולא מוצא ביוטיוב של פיבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 10:17 pm 
Hall of Famer

אתה נמצא בחו"ל ומחפש לינק למשחק של הרצליה? באיזה חו"ל? מילואים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:31 am 
Junior

הרצליה בחוץ. בעולם מושלם הפועל ירושלים היתה מסתערת על מוריס קמפ. בעולם האמיתי יש דיבורים על רז אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 8:10 am 
Hall of Famer

למה להרצליה לשחרר את קמפ....? היא רוצה בכוח לרדת ליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 9:37 am 
Sophomore

א) מה שעופר אמר.
ב) מה הקשר בין השניים? קמפ - שחקן נפלא שאני אשמח מאוד אם יגיע אלינו בקיץ - ללא אזרחות ישראלית, למיטב ידיעתי, זה על חשבון זר אחר גם באירופה (חמישה ''שחקני בית'') ובטח בליגה, כלומר שדרוג איכותי (נניח). רז אדם או ישראלי אחר זה צעד להעמקת הרוטציה, בעיקר בליגה אבל גם באירופה, כלומר שדרוג כמותי. שתי פעולות שונות בתכליתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 9:52 am 
Junior

קמפ סיפור מוזר. לא עשה כמעט כלום בקריירה ופתאום בגיל 31 משחק כמו כוכב. אני מניח שהוא היה מאוד רוצה להרגיש פעם בחיים איך זה לקבל 250k לעונה ובגלל שמדובר בחלון הזדמנויות שהולך ונסגר עבורו, הוא כנראה מאוד מאוד ישמח לעזוב את הרצליה ולהמשיך לשחק באירופה עוד העונה. הרצליה, מצידה, מן הסתם תשמח לחסוך בעלויות בעונה שבה היא כבר לא תגיע לשום דבר. בחצי מהכסף שיחסכו על קמפ + בייאאוט צנוע, יוכלו לשלם למחליף סולידי שאמור להספיק כדי להמנע מירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:03 pm 
Sophomore

לא יודע על בסיס מה אתה בטוח כל כך שהרצליה לא תגיע לשום דבר העונה, ועוד יותר לא ברור לי על בסיס מה אתה מניח שבהרצליה עצמה מסכימים עם האמירה הזו ויסתפקו בהמנעות מירידה. העונה עוד ארוכה, יש גביע, יש פלייאוף שאפשר להגיע אליו במומנטום טוב. קמפ (כפי שמשחק העונה) + באב יכולים ביום נתון לנצח כל קבוצה בארץ. הם כבר ניצחו העונה את ירושלים, חולון ומכבי ת''א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: