סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 11:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:23 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בטוח שתבין אם עקב מצוקת הגבוהים שלה מכבי "תלך בכל הכח" על זאק הנקינס, שכנראה מאוד מאוד ישמח להרגיש איך זה לקבל 500k לעונה ולשחק ביורוליג. בכסף שנחסוך על הנקינס נוכל לשלוח את דוברת למנתח ממש טוב שיתקן לו את הברך מחר בבוקר. למי בכלל יש 250k זמינים?

מעקב בריימו - טופאש הפסידה בבית למורסיה ותצטרך לעבור את אאק בלי יתרון ביתיות. ראיתי כמה דקות מהמשחק הזה, בריימו עצמו נראה כבד ומבולבל ושוב ניכר שהוא לא יעיל כשמאלצים אותו לשחק כ"כ רחוק מהסל. סיכוי סביר שהוא יהיה על האש בחודש הקרוב, לא יודע אם זה יכול לעבוד יחד עם הנקינס.
אאק חזרה מפיגור 25 וניצחה את קרשיאקה, שעם כל הכסף ששפכה בקיץ על שמות כמו מקולום וקוזמינסקאס תגיע שוב לסדרת פליי-אין נוראית, בלי ביתיות מול מורסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:32 pm 
מנהל פורום

לינק שעושה סדר מי משחק נגד מי ובאיזה בתים כל אחד ישחק אם וכאשר ינצח בסדרה
https://www.championsleague.basketball/ ... lar-season

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:43 pm 
Junior

הו לא, אותו דיון מוכר:

העברות מקבוצה לקבוצה באמצע העונה זה דבר לגיטימי ובלתי נמנע. אם מכבי היתה פונה להפועל בקשר להנקינס הייתי מצפה מהפועל שיגידו למכבי ללכת להזדיין ולהנקינס שיחכה לקיץ כי הוא חלק מקבוצה עם שאיפות שעדיין בחיים בכל המפעלים. אם הנקינס היה מתעקש, הייתי מצפה מהפועל לעשות מה שהיא יכולה כדי להרוויח כמה שיותר כסף מהדבר הזה. מה שהרבה פחות לגיטימי זה לפנות לשחקן ללא ידיעת הקבוצה וגם זה משהו שאני לא בטוח שאפשר לאכוף. לגבי 250k זמינים - לא התכוונתי להפועל, אלא למטרה שאני מניח שיש לקמפ מול העיניים, ולשקוע עכשיו לעונה של משחק אחד בשבוע בקבוצה שכבר די ויתרה על העונה שלה, זה לא משהו שיעזור לו להגיע לשם.

אגב, אני זוכר שצחקו עליי פה כשאמרתי אותו דבר על אונואקו בעונה הקודמת, כשהיה נראה שהוא בדרך לדאבל עם הרצליה, אז על אחת כמה וכמה שזו דעתי כשמדובר בעונה הנוכחית של הרצליה שבה היא כנראה אפילו לא תשתתף בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:44 pm 
Junior

uriel17 כתב:
לינק שעושה סדר מי משחק נגד מי ובאיזה בתים כל אחד ישחק אם וכאשר ינצח בסדרה
https://www.championsleague.basketball/ ... lar-season

שאלת מנחוס שלא הצלחתי למצוא עליה תשובה: רבע גמר זו הגרלה, או שיש בתים מצטלבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 1:08 pm 
Hall of Famer

עד כמה שאני זוכר, הייתה הגרלה של מקומות 1 ו-2, לא סגור על זה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 2:08 pm 
Sophomore

רבע גמר נקבע בהגרלה, קבוצות מאותו בית לא יכולות להיפגש זו עם זו.

נביא בעירו כתב:
הו לא, אותו דיון מוכר:

זה באמת דיון מיותר. קבוצה לא נפטרת מיוזמתה משחקן מצטיין אלא אם נגמר לה הכסף באמצע העונה (דבר שמאפיין אולי קבוצות בטורקיה וביוון, לא כאן) או שהשחקן מכופף את ידה. כדי שזה יקרה השחקן צריך להבין שיש הצעה קונקרטית מקבוצה אחרת. ככל שהפער בין הקבוצות גדול יותר, כלכלית ומקצועית, היכולת של הקבוצה הראשונה לומר לשחקן ולקבוצה המציעה ללכת להזדיין כדבריך ולעלות ליציע - קטנה. העובדה שבארץ זה כמעט לא קורה מדגימה עד כמה ההצעה שלך מופרכת מלכתחילה; הפערים לא מספיק גדולים בין הקבוצות, אפילו לא בין מכבי לבין האחרות (אגב, קמפ עצמו הוא דוגמה לשחקן שעבר קבוצה באמצע העונה - בגלל כשלונו בקבוצה הראשונה - וזה כמובן קורה לא מעט פעמים).
בקיצור, האפשרות היחידה לקיים את מה שאתה מציע היא שהיחסים בין הקבוצה לבין השחקן יהפכו לבלתי-נסבלים, כמו שקרה למשל עם ריצ'רד האוול בהפ' ת"א וכמו שנראה שהסיפור עם קופר ונס-ציונה יסתיים. אני מאוד מקווה שהקבוצה שאותה אני אוהד לא מנסה לסנתז סיטואציה כזו, לא ע"י פניה ישירה לשחקן תחת חוזה וגם לא ע"י הדלפת פניות שנעשו לקבוצה באשר לשחקן מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 11:16 pm 
Junior

אמרת מיותר ועשית לי חשק. בכל מקרה, מיותר או לא מיותר, זה פשוט לא נכון עובדתית. תעיף מבט ברשימת ההעברות ביורוליג בעונה החולפת. הנה, ממש כאן:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_2021–22_EuroLeague_transactions

בין נובמבר לינואר יש שם מעברים בין בילבאו לז׳לגיריס, בולוניה לכוכב האדום, לאבריו לזניט, וארזה למילאנו, חימקי לפנאתינייקוס, בילבאו למכבי, איגוקאה לפנרבחצ׳ה ועוד כהנה וכהנה (וכהנה!). בכוונה לא הכנסתי קבוצות מטורקיה שלא תגיד שפשטו את הרגל וכו׳. אבל למה להרחיק עד היורוליג? לפני כמה ימים פורסם שהפועל מנהלת משא ומתן עם מרקזפנדי על השחרור של היידגר. שחקן מוביל בקבוצה שאני לא רואה סיבה להניח שמתפרקת כלכלית. אז למה לו בכלל לעבור? סתם סיטואציה מעט יותר טובה עבורו, ואינטרס של קבוצה ללא שאיפות אמיתיות לא לעמוד לו בדרך ואם אפשר להרוויח כמה גרושים בתהליך, מה טוב. זה דבר שקורה הרבה מאוד ולחלוטין לא רק במקרים של פשיטות רגל/סכסוכים בין שחקן לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 12:06 am 
Sophomore

אבל אני דיברתי על מעברים בתוך הליגה שלנו. אפשר לתת את קלי מקארתי כדוגמה הפוכה, אבל זה כבר לפני 20 שנה, ויש את הסיפור עם גלעד כץ שקיבל הוראה משמעון מזרחי לעזוב את מכבי ירושלים עוד לפני שההנהלה של הקבוצה הפיקטיבית ההיא עודכנה, אבל זה כבר לפני כמעט 30 שנה...

מסקרנות עברתי על הרשימה, חלק מהכהנה וכהנה שנתת הם דוגמאות לא טובות, למשל קיירי תומאס ששיחק משחק אחד בבילבאו לפני שעבר למכבי, הליטאי שהיה שחקן זניח וסטפן מרקוביץ' שלא היה לו חוזה בבולוניה בכלל. ושים לב שמכל הרשימה יש רק שחקן משמעותי אחד שעבר בין קבוצות מאותה ליגה (ועוד שניים זניחים לגמרי), מה שאומר שאולי פרקטיקות של התנהגות ספורטיבית בין קבוצות יריבות נהוגה גם מחוץ לאה"ק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 1:58 pm 
Freshman

xalmon כתב:
Hacohen כתב:
לעניין גלעד לוי, בתור גדול האופטימיסטים לגבי היכולת שלו להשתלב ולהצליח כמקצוען ברמות אירופאיות בינוניות ומעלה, ממש משעשע לראות פה את התגובות לאור 4.5 דקות בגארבג' טיים מוחלט. כל מי שראה את לוי בקיץ בעתודה יודע שיש לו מושג בהתקפה. השאלות לגביו כמקצוען, בגילו, הן ההגנה והאם הוא מסוגל להיות יעיל מול גבוהים מקצוענים על קשיחותם ואתלטיותם. הדקות הערב ממש לא חידשו כלום, לא במה שהוא יודע לעשות בהתקפה ולא לגבי סימני השאלה שנותרו בעינם. "חוסר השילוב שלו זה אחד מהכשלונות של דז'יקיץ' עד עכשיו"...נו טוב.

אני רואה שציטטת אותי והרבה זמן עבר אז אני בקטע, רק אני לא יודע למה להתייחס כי מחולל הנדנודים שלך תקול. אעזור לך להתחיל: אני הייתי אפילו יותר אופטימי ממך לגבי גלעד לוי בקיץ, אבל בינתיים הוא משחק רק בגארבג' ולכן דז'יקיץ' נכשל בשילובו. אני יכול גם לעזור לך לקרוא את ההודעה שלי ונחפש ביחד איפה נטען משהו לגבי חידושים אחרי המשחק הערב.

נראה לי שזה לא יעבוד. יש לי גם את הדעות הבאות:

1. חשוב מאוד שכל צד יקרא לקבוצה שלו "הפועל"
2. חולון הרוויחה מההפסד היום
3. הארכה הוא מוצר לא ראוי לצפיה של תחרות עונשין
4. חץ הפוזשן עדיף מכדור ביניים
5. פאול טכני צריך להמשיך להיספר במניין העבירות

אפשר לעניין אותך במשהו מזה?

איך חולון הרוויחה מההפסד? מעבר לזה שנצטרך קודם לעבור סדרת פלייאין, אתה חושב שיהיה לנו קל יותר לעבור את ירושלים, שטרסבורג ופרישטרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 4:16 pm 
Sophomore

מאשר את מלאגה, אאק ולודוויגסבורג? כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 10:53 am 
Hall of Famer

הערב סדרה של הטוב מ3 שחולון מארחת את אלופת בוסניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 11:12 pm 
מנהל פורום

רבע ראשון חולון התקשתה בעיקר סביב הקליעות לשלוש, בכלל כל המשחק הזה מבוסס על קשת השלוש, לא מתלונן, רק אומר
במחצית חולון כבר ביתרון עשר, אחרי שקלעה 57 נק.
קשה לי להאמין שחולון תפסיד לקבוצה הזו בסדרה, אולי אחד בסרביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2023 1:46 am 
Freshman

יצא לחולון מדהים הקטע הזה שגרין עזב בדיוק כשסיגי האריס החלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2023 8:40 am 
אני מתאר לעצמי שהם חתמו עם גרין על חוזה שמסתיים בזמן המשוער לחזרת האריס. כך שקשה לראות כאן איזו השגחה עליונה או משהו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2023 1:22 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה האריס קלעי פחות טוב מגרין אבל כמו שאמרתי בעבר ....יכול לעזור בהובלת וריכוז המשחק עם ראיית משחק הרבה יותר טובה מגרין שהוא ס.גארד.
רגלנד לדעתי רכז לא פחות טוב מלורנזו בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 11:59 am 
Hall of Famer

הערב ניצחון של חולון בבוסניה והיא בטופ16 .הפסד ויש משחק שלישי שבוע הבא בחולון....
המנצחת בסדרה תשובץ בבית אחד עם הפועל ירושלים, שטרסבורג והמנצחת בין דיז'ון לפריסטרי. במקרה של דרבי ישראלי, האדומים יגיעו להיכל הטוטו ב-1 בפברואר, והסגולים יעלו לבירה ב-7 במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 9:23 pm 
Sophomore

מחצית ראשונה חלשה מאוד בבוסניה. חולון משחקת כמו קבוצה שיודעת שמותר לה להפסיד, נותנת לבוסנים לקלוע בקלילות בצבע (80% לשתיים) ומלא שלשות פנויות (שמתרגמות למקבץ מרשים של זריקות עקומות לחלוטין), מאבדת הרבה, ומפגרת בנקודה אחת בלבד בהפסקה. קצת מזכיר את הביצועים של ירושלים בסדרה מול האוקראינים של ננו, רק ששם הייתה קבוצה אמיתית מנגד. איגקואה (על בסיס המחצית הזו בלבד) חלשה כל כך שזה מחפיר. שום כלום בהגנה, שלשות חופשיות לא בכיוון. הגארדים האמריקאים שלהם לא עשו פעולה אחת חיובית בהתקפה לדעתי כל הרבע השני. מפליא במיוחד מס' 8 שלהo, נראנג'יץ או משהו כזה, שהצליח באותה מחצית גם לשלוח את דלטון לשלוש זריקות כשלחולון בערך שנייה להתקפה, וגם לתת לרגלנד הזדמנות למהלך ארבע נק' (שרגלנד ויתר עליה בנימוס עם החטאה מהקו). ובכלל, אחד השחקנים המגושמים שיצא לי לראות, בטח ביחס לפורוורד לא כבד מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 9:59 pm 
Sophomore

והנה איגוקאה מתפרקת לה תוך שלוש דק' ברבע הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 11:53 pm 
Freshman

בדיעבד יצא לחולון מדהים..איגוקאה באמת קבוצה חלשה מאוד..מה שהדהים אותי זה איך קנדריק ריי שיחק ביורוליג?
דא..כל מי שדיבר על בריימו אז טופאש הודחו..בריימו היה מאוד חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:28 am 
אז מתי בפעם האחרונה שתי קבוצות ישראליות נפגשו במסגרת אירופית אמיתית (כלומר, לא הבלקנית)?
והאם זה היה כבר בתקופה שההרכבים היו שונים בין הליגה לאירופה?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 9:04 am 
Sophomore

יותר חשוב מהמפגש הישראלי - אם דיז'ון עולה לטופ 16 יהיה שבוע צרפת לאוהדי הפועל ב-14-22/3.
השאלה אם עד אז יהיה על מה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 12:18 pm 
מנהל פורום

ושניהם באותו איזור של צפון צרפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:22 am 
מנהל פורום

הפועל ת"א, נראית רע ולונדון הולכת לנצח אותה, חוץ ממקריי אף אחד לא הגיע למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:48 am 
Junior

מקריי הגיע בענק וסחב את הפועל לניצחון, לונדון פשוט קבוצה נאיבית שלא ידעה לסגור את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:50 am 
Junior

ניצחון חוץ ענק של הפועל שהייתה בפיגור 14 כבר ברבע האחרון.
מקריי, זה שפחות מוכשר מלוי רנדולף, עם 36 נקודות באחוזים פסיכיים סחב את הפועל לניצחון.
גם אונואקו עם רבע אחרון ענק בהגנה ובריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: