זה כן אני כתב:
doron_ke כתב:
יצאתי עכשיו מהמשחק של אולימפיאקוס. איזה משחק מדהים
לטעמי בראזאוקס לא הגיב בזמן והיה מקובע עם ההרכבים על המגרש בעי'ר במחצית השניה וזה הפסיד לו את המשחק.
לא נראה לי שההתקפה האחרונה של אולימפיאקוס היתה אמורה ללכת לשלשה הזו של סלאוקס אבל הוא לקח זריקה שהיתה נראית לו פנויה ולא ממש היתה כזו.
חייב לשאול - איך חווית הצפייה בהיכל של אולימפיאקוס? בטלוויזיה הוא נראה פשוט נוראי.
סליחה שאני מקפיץ שרשור ישן, אבל נזכרתי שלא עניתי.
אז החוויה מדהימה (מלבד המעשנים מסביבי
. ישבתי ממש ממש למעלה ואמנם המרחק מהפרקט גדול, אבל רואים די טוב, ובנוסף יש קובית צפיה נהדרת שמלווה את כל המשחק וגם נותנת הילוכים חוזרים.
אחד הארועים המצחיקים והביזאריים שם היה כשהמאמן של אולימפיאקוס ביקש צ'לנג' בעקבות הריפליי שראה בקובייה.
העידוד של הקהל היה מדהים ושמעו אותו בכל האולם למרות שלדעתי היו שם רק 9000-10000 איש.
האולטראס של המקומיים הניפו גם דגל ענק של הכוכב האדום ותלו דגל של סרביה לצד הדגלים של הקבוצה המקומית.
אחרי שהמשחק הסתיים, השחקנים של הכוכב האדום הלכו לכיוון האולטראס של אולימפיאקוס, עמדו ומחאו להם כפיים והאוהדים התחילו לשיר שירי עידוד לכוכב האדום.
אני מניח שאולי בגלל האחווה בין האוהדים של שני המועדונים, היו שם גם אוהדים של הכוכב האדום.
עם השריקה לתחילת המשחק העיפו קונפטי בכמויות אדירות מהיציע (מחזה מרהיב באמת), אבל בגלל המרחק בין היציעים למגרש, זה לא הפריע למהלך המשחק בכלל.
בסיום המשחק התחיל מופע האבוקות של האוהדים ביציע, דבר שלא ארע לאורך כל המשחק.
אם הייתי יודע איך לעשות את זה, הייתי מעלה לכאן כמה סרטונים שימחישו קצת את החוויה.