סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 503 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל פיגועים, מרץ 2022
הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 8:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
או בקיצור, שוב כתבת הרבה מילים שתמציתן יהודי הוא נשמה וערבי הוא בנזונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 10:57 pm 
מנהל פורום

אתה כרגיל ממשיך לנסות למסגר אותי באג'נדה מסוימת שנמצאת בראשך, אבל ללא הצלחה מיוחדת.
במיוחד שהטיעונים שלך (במקרה הזה, במקרים אחרים לא) דלים ומעליבים את האינטיליגנציה ומראים חוסר הבנה של הדמוגרפיה, של הגיאו פוליטיקה ושל המציאות.
אין כמעט הודעה שלי שאני לא מבהיר שהמציאות היא מורכבת, שיש יהודים רעים ופושעים, ושגם "לנו" יש אחריות תורמת למצב.
ובכל זאת, להמשיך לפמפם שהאחריות היא כולה שלנו, ושרק אם נעשה X או Y כל ה"מתיחות" הזאת תיעלם, זה פשוט חוטא למציאות ולהיסטוריה של הסכסוך, לא משנה כמה אחורה תלך.
ובכל מקרה, אין סימטריה באלימות בסכסוך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2022 11:36 pm 
Junior

אני לא מבין מה הטעם להגיב לצומילה . הוא צריך לקבל את היחס שאהוד קיבל עד שיבעט את עצמו החוצה מכאן.

מעבר לכך שהחלאה משקר, מעוות נתונים, עובדות, אירועים בטחוניים שיתאימו לאג'נדה האנטישמית שלו,
מעבר לכך שהוא הטביע את הפורום לסגנון דיון דוחה מוצף בקללות שמשום מה קורה ליוזרים רק כשהם "מתדיינים" איתו. ורק על זה הוא צריך להיות מורחק מכאן.

כל פעם שמישהו נכנס איתו לדיון, צומילה בורח כשמראים לו כמה הוא מעקם את המציאות. לא היה דבר בהודעה של שיבר, אף לא ציטוט או משפט אחד שמציג את הערבים באור בעייתי/נחות/שונה מיהודי. לומר שערבים לא רוצים להכיר בקיומנו כאן זו עובדה פשוטה. תגובת נדב: "בקיצור, כתבת יהודי הוא נשמה ערבי הוא בנזונה". בקיצור הוא בורח כשאין לו מה לומר, תרבות דיון דוחה במיוחד שאין לה שום קשר למציאות, לכותב, למה שכתב. למה להגיב לסגנון כזה? הסגנון הזה דורש שיתייחסו אליו כמו לאהוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

אנשי קש ודמיונות, דמיונות ואנשי קש

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2022 2:10 pm 
מנהל פורום

קורובייב, בבקשה לא להביא הודעה שהיא רק לינק בלי שום תיאור. ההודעה נמחקה ואתה מוזמן להעלות אותה כמו שצריך שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2022 12:25 pm 
מנהל פורום

בהמשך לפיגוע הדריסה הפרחחי שהיה בבאר שבע. הנה קצת יותר פרטים:
https://www.mako.co.il/news-military/20 ... 1898243326

ציטוט:
"אני לא מפחד"; "החיים זולים": כתב אישום הוגש נגד אמיר אלקירנאווי, תושב רהט בן 39 בגין ביצוע פיגוע דריסה בבאר שבע. לנאשם מיוחסות עבירות חמורות של ניסיון רצח בנסיבות של מעשה טרור וחבלה חמורה נסיבות מחמירות. מכתב האישום עולה כי הנאשם הגיע לפני כחודש לרחוב אילן רמון שבבאר שבע, דרס לאור יום הולך רגל כבן 18, שהיה לבוש במדי חיל האוויר, וניסה להימלט מהמקום.
יומיים לפני הפיגוע, הוביל אלקרינאוי משאית לבאר שבע והעמיד אותה באופן החוסם את הגישה לחניה. אדם שהגיע למקום צפר לאלקרינאוי על מנת שיזיז את רכבו. לאחר מכן, יצא מרכבו ודפק על דלת המשאית. אלקרינאוי פתח את הדלת ובין השניים התחילו חילופי דברים. בסיום הוויכוח אמר הנהג לנאשם: "ערבי זבל, מגיע לך כדור בראש".
בשלב זה החל אלקרינאוי לצלם סרטון, תוך שהוא מתעמת עם הנהג ומאיים שיירה בו. לאחר כמה דקות הגיעו שוטרים למקום, ומכיוון שאלקרנאוי התעקש להגיש תלונה, השניים עוכבו לחקירה. בסיום החקירה, נכנס הנאשם לחשבון הטיקטוק שלו, והעלה סרטון שבו פנה לאזרחי המדינה הבדואים ואמר: "אתם צריכים להיות מוכנים לכל רגע, לכל איום, כל אחד צריך לשמור על עצמו, אנחנו כאן במדינה גזענית... אל תחכו למשטרה, אל תחכו לקבל איומים כמו שאני קיבלתי, ושבסוף ישחררו את אותו האדם.. אם תכבדו אותנו נכבד אתכם, לא תכבדו אותנו אתם תסבלו".

"זה לא איום", טען. "אבל אנחנו מוכנים לוותר על החיים שלנו, על עצמנו, בשביל הכבוד שלנו". ברקע הסרטון, כתב: "מזהיר כל בדואי שיהיה זהיר. לא להמתין למשטרה שתומכת באזרחים היהודים. קח את מה שמגיע לך, שיש כבוד, החיים זולים".
ביום שלמחרת העלה אלקרנאוי לטיקטוק את הסרטון המתעד את העימות עם הנהג, וכתב: "כל בדואי שיהיה זהיר וייקח את מה שמגיע לו בידו. המשטרה הגיעה ולא עשתה לו כלום". בסרטון נוסף שהעלה באותו היום, אמר: "אני לא מפחד. יבוא הזמן שאני אקח את מה שמגיע לי וכולם יראו את הסרטון. אינשאללה שיגיע לשב"כ ולממשלה... החיים שלנו יהיו זולים עבור הכבוד שלנו בארץ הזו... אני מדבר על החיים שלי, אבל אם החיים שלי ילכו - לא אכפת לי. עבור הצדק, ולא בשקר".
מהחקירה עולה כי בעקבות המתואר גמלה בליבו של אלקרנאוי החלטה לבצע את פיגוע הדריסה. יממה לאחר מכן, בשעות הבוקר, יצא אלקרנאוי מביתו לכיוון בית הספר הטכני של חיל אוויר בבאר שבע, והבחין בצעיר בן 18 מסיים לחצות את מעבר החצייה. הנאשם הסית את ההגה בחדות, האיץ את מהירות נסיעתו, ועלה עם רכבו על המדרכה עד שפגע בעוצמה רבה בצעיר. לאחר שנפל על הכביש, המשיך אלקרנאוי בנסיעה תוך שהוא מותיר את הפצוע שרוע על הכביש, חבול ומדמם.

הצעיר ניסה לקום על רגליו, אך בשל הפגיעה שנגרמה לו - נפל ארצה, לאחר כ-200 מטרים הנאשם עצר את רכבו, ירד ממנו ונשכב על הכביש עד שהגיעו שוטרים וכוחות הצלה למקום. אימו של הנער הפצוע, סיפרה מבית החולים, על הרגע שבו שמעה לראשונה על המקרה: "הבן שלי התקשר אליי כשהייתי בעבודה ואמר שרכב דרס אותו, הוא עבר ניתוח בהצלחה".
במהלך החקירה פשטו כוחות המשטרה על ביתו של החשוד. דובר המשטרה ניצב משנה אלי לוי מסר: "כל כיווני החקירה נבדקים - מתחזק החשד שמדובר באירוע על רקע לאומני". מהנהלת בית הספר בו לומד הפצוע שלחו הודעת עדכון לתלמידים מיד לאחר המקרה: "באירוע דריסה הבוקר נפגע תלמיד משכבת י"ג מרכב, הנהג הוא בן מיעוטים שנעצר ונמצא בחקירת משטרה. התלמיד טופל על ידי מד"א ופונה באמבולנס לסורוקה".

כמו כן, גם משפחת המפגע, אשר נחשבת נורמטיבית ומשולבת בחברה הישראלית, פרסמה מסר המגנה את המעשה של קרובם כביטוי להוקעת מעשיו. יתר על כן, חלק מבני המשפחה אף ביקרו את קורבן הפיגוע בבית החולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2022 2:41 pm 
Hall of Famer

התיאור הזה די מראה שלא היה פה פיגוע מתוך הזדהות עם המאבק הפלסטינאי, אלא פיגוע בשל ההרגשה של אותו מפגע כאזרח סוג ...(תכניס את האות המתאימה לך).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 1:50 pm 
Junior

ראיתי אתמול את הראיון עם ראש עיריית כפר קאסם, שנשאל על נוכחותו בהלוויה של המחבל. למרבה התדהמה הוא אמר משהו בסגנון שעדיין לא ברור מה גרם לו לעשות את מה שעשה, ואולי הוא עבר איזה משבר נפשי לפני כן. מעניין ממי הוא למד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 2:43 pm 
Hall of Famer

טוב, אני ראיתי עכשיו את ראש ממשלת ישראל ונשיא המדינה בלוויה של תומך מחתרת הטרור היהודית והחבר של עבריין המין הסדרתי מוטי אלון, מעניין ממי הם למדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 2:53 pm 
Hall of Famer

נהיה קצת משעמם מול הפבלובים, אבל אין שום אינדיקציה למעשה טרור לאומני בכפר קאסם. ממש כלום. אה חוץ מזה שהפוגע ערבי ולהווי ידוע כי יהודי הוא נשמה, ערבי בן זונה ואם פוגע בן זונה בנשמה בכל סוג של נסיבות, מדובר מיד וללא חקירה ב"פיגוע טרור" ולמהדרין "פיגוע טרור קשה" כמו בחולון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 3:14 pm 
מנהל פורום

הרי יש הרבה מתוסכלים שמשיגים נשק לא חוקי, קוראים לשוטרים ועושים עליהם אמבוש על רקע רומנטי, או אלימות, או סכיזופרניה או כבוד המשפחה. NOT.
מתווה הפיגוע הזה מתוכנן ומסודר מדי שזה יהיה במקרה ועל רקע אחר שהוא לא לאומני.
החקירה נמשכת והחוקרים בטח צוללים עכשיו לחשבונות ברשתות החברתיות ולטלפון האישי...
זה עניין של זמן עד שהמניע יימצא שכולם יודעים שהוא קיים אבל נהנים להתעלם ממנו.
בכל פיגוע כזה גם אני מקווה שבעצם זה איזה עשב שוטה, שמדובר במשוגע, אבנורמה של הציבור הערבי. אבל המציאות מוכיחה פעם אחר פעם שזה לא המצב.

עוד פיגוע מוכחש שלא הזכרנו פה קרה בתחילת החודש בפלורנטין בתל אביב.
רוכב אופנוע נדרס בברוטאליות על ידי שב"ח פלסטיני. גם פה אנשי בית הלל ובנות היענה כמו נדב העריכו שמדובר בתאונת דרכים חסרת מזל.
אך לאחר מספר ימים עלה החשד שיש כאן מניע לאומני. השב"כ נכנס לחקירה והפלא ופלא:
ה"חשוד" הודה כי גמלה בליבו החלטה לבצע פיגוע כנקמה על מותו של בן דודו, שנהרג במהלך חילופי אש בעת שעסק בקידום פיגוע ירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 6:36 pm 
Hall of Famer

אענה לך בנימוס, מר מנהל, שבת יענה מי שעשתה אותך

וזה בלי להתייחס ליכולות המפוארות שלך כקרימינולוג ועמית בכיר לחקר הטרור, שכבר יודע מיד וללא צורך בשום בדיקה שעל פי "המתווה המתוכנן והמסודר" אין אלא לקבוע שמדובר באירוע לאומני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 7:13 pm 
Hall of Famer

אני מניח שגם בגרמניה 1940, היו כמה גרמנים שרצחו יהודים כי בדיוק כאבה להם הבטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 26, 2022 9:57 pm 
Hall of Famer

וגם אנשים שהגיבו תגובות מטומטמות לדברים.

אגב כנגד הטרור באשר הוא טרור כאשר זה בנזונה שתוקף נשמה, היופי הוא שיש איזון מדהים שבו נשמות לובשי מדים לעולם לא פוגעים בזדון באזרחים בניזונות. הם תמיד עוסקים רק בבטחון מיידי ובחיים עצמם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 12:35 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
וזה בלי להתייחס ליכולות המפוארות שלך כקרימינולוג ועמית בכיר לחקר הטרור, שכבר יודע מיד וללא צורך בשום בדיקה שעל פי "המתווה המתוכנן והמסודר" אין אלא לקבוע שמדובר באירוע לאומני.

אתה פשוט לא יודע אם מי אתה מדבר. אני חקרתי טרור יותר זמן ממה שלמדת לתואר ראשון.
מוזמן להביא לי מקרים אחרים של אמבוש כזה בהיסטוריה של המדינה שהיו ממניעים אחרים.
מהראיונות נראה שכל תושבי כפר קאסם בהכחשה לא פחות ממך - מדובר בילד טוב, משפחה נורמטיבית, אין סיכוי שהוא מחבל וכו' וכו'. את התירוצים כבר שמענו אלפי פעמים. לפחות הפעם לא אומרים שהוא סכיזופרן או שהוא שבור לב מאיזו אהבה נכזבת.

בכל אופן, כמו שאתה אוהב, נשמור את חזקת החפות הלאומנית ו"תום הלב" עד לסיומה של החקירה, למרות שלכולם ברורות התוצאות. נמשיך לעקוב עם כסיסת ציפורניים.

בנוסף כפי שכבר אמרתי מלא פעמים, אף פעם לא הסתרתי שיש עוולות ופשעים מהצד היהודי ולובש המדים.
אבל נוח לך משום מה לשים אותי במסגרת מסוימת, ואתה לא מבין שאני לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 1:02 pm 
מנהל פורום

ולמעקב על פיגוע אחר -
אז היום הותר לפרסום שמחבל בן 26, תושב מזרח ירושלים, מהנדס מכונות בעל תעודת זהות כחולה ותומך דאע"ש שעבד במישור אדומים, הוא האחראי לרציחתם של 2 אזרחים ופציעה של נוספים לפני מספר שבועות בכניסה לירושלים. הוא למד דרך הרשתות החברתיות איך להכין חומרי נפץ ולהתחמק ממעצר, ופעל ותכנן את הפיגועים לבדו. הוא הקים מעבדת נפץ באזור נטוש במדבר יהודה, שם ייצר את המטענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 4:44 pm 
Hall of Famer

אגב המחבל שציינת מי-ם, הוא מגיע משכונות הפריפריה המרוחקות ביותר של מה שמכונה "מזרח ירושלים" - כפר עקב (איזה מזרח ואיזה נעליים, זה מטר ורבע מרמאללה...). שכונה שהיא מעבר לחומת ההפרדה, צפונית לשדה התעופה (ז"ל) עטרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2023 11:44 pm 
מנהל פורום

כרים ומאהר יונס, ערבים ישראלים שרצחו בדם קר חייל שעלה לטרמפ, משתחררים מהכלא אחרי 40 שנה.
מתקבלים בחגיגות וכבוד מלכים בעארה במשולש.

גדעון לוי עם מפגן נהדר של רגישות, אפילו בסטנדרטים שלו:
ציטוט:
גדעון לוי כותב ב-"הארץ" על שחרור המחבל כריס יונס שחטף ורצח חייל צה"ל:
ברוך הבא, כרים יונס, אהלן וסהלן. כל כך שמחתי בשחרורך.
שום אדם בעל רגש אנושי לא יכול להישאר אדיש נוכח התמונות של רגע הגעתך הביתה, אחרי 40 שנות כלא.
חיבוקי הגברים, צהלולי הנשים ופניו החתומות של הגבר הקשיש, שמרבית חייו עברו עליו במאסר. זו כנראה הפעם הראשונה שמישהו חיבק את יונס ב–40 השנים האחרונות;
זו הפעם הראשונה שהוא יכול להלך חופשי.
לא להתרגש מזה? איך אפשר?

ועוד קצת במדור הפשיעה הלאומנית שבטח לא שמעתם עליהם, רק מהשבועיים האחרונים -
2 אחים תושבי אום אל פאחם, בני 17 ו-18 נעצרו לאחר שבחיפוש בביתם נמצאו תרשימים וחומרים כימיים להכנת מטעני נפץ. בהמשך נעצרו 2 חשודים נוספים תושבי השטחים בחשד למעורבות בהתארגנות.
נעצר תושב רפיח בעל אישור עבודה בישראל שגויס על ידי הג'יהאד האסלאמי שעבר הדרכות נפץ וחבלה, הגיע לדרום הארץ והתחיל לאסוף חומרים להרכבת מטען חבלה.
בן 16 נעצר ברהט שלידו M16 טעון ושכפ"צים קרמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 11:37 am 
Hall of Famer

גדעון לוי צודק, אי אפשר להשאר אדיש נוכח התמונות של כרים יונס.
רק שבניגוד ללוי שמתרגש ומתפייט מזה, הרגשות אצלי לעניין היו אחרות לגמריי ובעיקר צער על כך ששמעון פרס קצב את עונשו של החרא הזה, ושהוא מתהלך חופשי כיום במקום לסיים את חייו בין הסורגים (או טוב מכך, אם היה מתנגד התנגדות מסוכנת בעת מעצרו ומקבל 5.56 לראש - הרבה יותר זול וחוסך חגיגות כאלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 3:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
גדעון לוי צודק, אי אפשר להשאר אדיש נוכח התמונות של כרים יונס.
רק שבניגוד ללוי שמתרגש ומתפייט מזה, הרגשות אצלי לעניין היו אחרות לגמריי ובעיקר צער על כך ששמעון פרס קצב את עונשו של החרא הזה, ושהוא מתהלך חופשי כיום במקום לסיים את חייו בין הסורגים (או טוב מכך, אם היה מתנגד התנגדות מסוכנת בעת מעצרו ומקבל 5.56 לראש - הרבה יותר זול וחוסך חגיגות כאלה).

מסכים אתך.
רק הערה קטנה, גדעון לוי מייצג בעיקר את עצמו ולא את כלל השמאלנים באשר הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2023 4:01 pm 
Hall of Famer

לא כתבתי שהוא מייצג את כלל השמאלנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
לא כתבתי שהוא מייצג את כלל השמאלנים...

לא אמרתי שאתה כתבת. זה כוון למי שמצטט את גדעון לוי וחושב שיש יותר מאחוז זעום של שמאלנים שמתייחס לשטויות שהוא כותב בהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 3:01 pm 
מנהל פורום

לוי כמו גם ציפר, זה ייצור מלאכותי שהבינה מלכותית שלו מיועדת להרגיז
דברים שמרגיזים אנשים זה מוצר שנמכר מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 6:05 pm 
Junior

לא, גדעון לוי מאוד מאמין בדברים שהוא כותב ולא עוסק בפרובוקציות חסרות תוכן.
אמנם פרסומים כמו זה האחרון גורמים לדם לרתוח, ובאופן כללי יש לו דעות איומות, אבל האמת היא שאני כן מעריך את העובדה שמדובר באדם שפיו וליבו שווים. יש לו יושרה, וזה לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 6:46 pm 
מנהל פורום

לא יודע, לפחות בתקופה שהכרתי אותו וראיתי אותו כמה פעמים בשבוע הוא לא היה בדיוק מופת ל"פיו וליבו שווים" ול"לא עוסק בפרובוקציות חסרות תוכן". זוכר מספיק טוב סטודנטים שלמדו אצלו שדיברו על זה שהוא תמיד מחפש את הסנסציה בכתיבה שלהם ושלם הוא מכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 503 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: