סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ללכת אול אין?
הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 8:47 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
בוא נסתכל על זה ככה
נניח לברון ג'יימס שוכר בכסף רב "מגדת עתידות מהימנה" בקיץ 2018 (בו עבר ללייקרס), והוא שומע את הדברים הבאים:
1. נתון - אתה ממשיך לשחק עוד 6-7 שנים ברמה מקצועית ובריאותית גבוהה מאוד
2. אם תעבור ללייקרס - עד לסיום הקריירה, היבול של הקבוצה יהיה אליפות, ועוד 2 הדחות בסיבוב ראשון (נניח)

הוא קונה את זה?
אני בטוח שלא

אני ממש לא בטוח שלברון בן ה34 לא היה חותם על עוד אליפות אחת מובטחת עד הפרישה (זאת שהוא לקח). אתה מתייחס לזה כאילו לברון (או כל שחקן אחר חוץ ממייקל) לקח אליפות מתי שהוא רק רצה.
בוא נדבר על לברון של היום (או של עונה שעברה, סיים סיים פחות או יותר) - איפה הייתה מדרג אותו בליגה העונה מבחינת יכולת? אחד מהשלושה הכי טובים? אחד מהחמישה? אחד מהעשרה?
נגיד אם ניקח את לוקה או את יוקיץ' שנראה לי ששניהם במעמד גבוה מלברון העונה ונשים אותם באותם פליקנס שדיברת עליהם מקודם במקום ציון, הם יקחו יהיו פייבוריטים לאליפות עם הסגל הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 12:32 pm 
Hall of Famer

לא יודע לגבי "פייבוריטים לאליפות" (מי הפייבוריטים כיום במציאות? כל אחד יגיד משהו אחר...), אבל לחלוטין "פליקנס עם יוקיץ' או דונצ'יץ במקום זאיון" (עד כדי התאמת עמדות עם עוד גבוה סביר לסגל לצד דונצ'יץ' בגלל השינוי הפרסונלי) היא מועמדת היפותטית נהדרת לקחת אליפות בכמה שנים הבאות, ובוודאי עוברת סיבובים רבים בפלייאוף במהלך השנים.

מנגד, הלייקרס נתנו עונה אחת מוצלחת (מאוד מאוד, סיימו ראשונים במערב בעונה הסדירה ולקחו אליפות - על הכיפאק) מתוך 5 (כאשר האופק שלהם קדימה אפילו עוד יותר קודר לכאורה). בשאר 4 העונות (כולל העונה) הם קבוצה ממוצעת ומטה בליגה. אני באמת לא מבין איך אפשר לקחת את המכלול הזה כראייה להצלחת של הטרייד עם דיוויס, או בכלל לסיכום תקופתו של לברון שם.
שנה הבאה הרי זה שוב פירוק והרכבה מחדש של כל הסגל - לברון חתום על 53M, דיוויס על 41M וזהו בערך.
בלי שחקנים על חוזה רוקי, בלי בחירות דראפט - כאמור All in.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:13 pm 
מנהל פורום

שניהם בריאים ועם קצת קנס לליגה על חריגת מתקרת השכר והלייקרס מאוד מעניינים
הסיפור הגדול של הקבוצה הזו היא הבריאות של AD, בריא והקבוצה תחרותית ומעניינת, לא בריא, אין למה לצפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:37 pm 
מנהל פורום

עוד באותו עניין, ווינדהורסט סוקר את התועלת והנזק בהחלפת בחירות בכוכבים מוכחים
המדגם שבו הוא משתמש הוא 20 שנות קריירה של לברון
הוא בוחן מה קרה בפועל לבחירות שהתקבלו בתמורה לכוכבים ומה עשו הכוכבים עבור הקבוצת שויתרו על בחירות
ספוילר, הוא חזק נגד פוסט הפתיחה של סבוניס
אבל צריך לזכור שמדובר בקריירה של לברון בלבד
כמו כן, ווינדהורסט הוא נחשב עבדו הנרצע של לברון ועוזר לו בקמפיין להבאת שחקנים טובים עבור בחירות סיבוב ראשון שיש ללייקרס לסחור בהן

הנה הכתבה

https://www.espn.com/nba/insider/story/ ... s-here-why

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 2:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סאבוניס כתב:
האמת ששכחתי כאן עוד טרייד אחד שגם הוא כנראה ניצחון ברור לזו שקיבלה את הכוכב: מילווקי על הולידיי, טרייד שהיה שווה לפחות אליפות אחת וקבוצה חזקה למשך שנים. נכון שהמחיר היה גבוה (שלוש בחירות ועוד שני סוואפס) בשביל שחקן שהוא לא סופרסטאר, אבל ההתאמה מצוינת וזה נתן את הערך המוסף לקבוצה עם סופרסטאר, שהייתה ספק קונטנדרית אבל לא חזקה מספיק ללכת עד הסוף.

נראה לי שאפשר להוסיף גם את הטרייד של ראסל למינסוטה תמורת וויגינס לג"ס (+ הבחירה שהביאה את וויזמן, למרות הבאסטיות של האחרון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 5:44 pm 
Hall of Famer

מי מהם היה כוכב? לדעתי השניים היו במעמד די דומה אז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 6:29 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
סאבוניס כתב:
האמת ששכחתי כאן עוד טרייד אחד שגם הוא כנראה ניצחון ברור לזו שקיבלה את הכוכב: מילווקי על הולידיי, טרייד שהיה שווה לפחות אליפות אחת וקבוצה חזקה למשך שנים. נכון שהמחיר היה גבוה (שלוש בחירות ועוד שני סוואפס) בשביל שחקן שהוא לא סופרסטאר, אבל ההתאמה מצוינת וזה נתן את הערך המוסף לקבוצה עם סופרסטאר, שהייתה ספק קונטנדרית אבל לא חזקה מספיק ללכת עד הסוף.

נראה לי שאפשר להוסיף גם את הטרייד של ראסל למינסוטה תמורת וויגינס לג"ס (+ הבחירה שהביאה את וויזמן, למרות הבאסטיות של האחרון).

את קומינגה אאל"ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 7:35 pm 
Senior

נורטון כתב:

ראסל בודאות נחשב לשחקן הטוב יותר ('אולסטאר' בעקבות חצי עונה טובה מאוד, אולי היחידה בקריירה שלו שונה לתיאור הזה) ולראיה בחירת הדראפט שמינסוטה הייתה צריכה להוסיף לטרייד.

אבל אני לא יודע אם זה ממש עונה על הקריטריון של הטריידים שעליהם הטריד הזה מדבר, גם בשיאו שהיה באותו קיץ, ראסל לדעתי לא נחשב במעמד של השחקנים שצוינו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 10:55 pm 
Hall of Famer

ראסל היה אולסטאר בעונה האחרונה שלו בנטס, 18-19', והועבר בקיץ 2019 במסגרת החבילה שהנחיתה בברוקלין את דוראנט. את 19-20' הוא אכן פתח טוב בווריירס, קלע 23.6 נקודות למשחק ב33 המשחקים שלו שם כולל שיא קריירה של 52 נקודות נגד..מינסוטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 9:19 am 
Senior

אז כשאני אומר חצי עונה טובה מאוד אני מתכוון לחצי עונה בנטס, שבעקבותיה הוא נבחר לאולסטאר ונעשה מאוד אוברייטד לכמה חודשים טובים.
במהלך החודשים האלו הוא גם עבר לג"ס בתור מה שנתפס כפיצוי ממש לא רע לעזיבה של דוראנט, ואז הגיעה העונה היא בג"ס שבה הוא העמיד מספרים מרשימים בקבוצת ג'י ליג שהצליחו לשמר את המעמד שלו (כי אף אחד לא באמת יודע איך להתייחס למספרים כאלו, בעיקר אצל רכז סקורר) עוד קצת זמן ואז הטרייד המטופש ההוא של מינסוטה שנתנה את השחקן הטוב יותר בטרייד (בדיעבד, אבל גם יש מי שטען את זה בזמן אמת, אהמ..) + בחירת סיבוב ראשון עם מעט הגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
נורטון כתב:

ראסל בודאות נחשב לשחקן הטוב יותר ('אולסטאר' בעקבות חצי עונה טובה מאוד, אולי היחידה בקריירה שלו שונה לתיאור הזה) ולראיה בחירת הדראפט שמינסוטה הייתה צריכה להוסיף לטרייד.

אבל אני לא יודע אם זה ממש עונה על הקריטריון של הטריידים שעליהם הטריד הזה מדבר, גם בשיאו שהיה באותו קיץ, ראסל לדעתי לא נחשב במעמד של השחקנים שצוינו כאן.

התייחסתי לזה כטרייד שהשפיע על האליפות. וויגינס המושמץ ששינה את דרכו בג"ס היה השחקן השני הכי טוב שלהם בריצה לאליפות בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 6:24 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
סאבוניס כתב:

לא הייתי מכליל את זה ולא בגלל שראסל הוא אולסטר מפוקפק ביותר (למרות שזה בדיוק מה שהוא) אלא בגלל שלא באמת היה כאן אול אין של מינסוטה. טרייד גרוע? בודאי. אבל כאלה יש הרבה ולא כל אחד מהם הוא אול אין -- כזה שמשעבד את העתיד של הקבוצה לטובת ההווה, סותם לה את תקרת השכר ומעביר את הבחירות של חמש עד שבע השנים הבאות לקבוצה אחרת. זה מה שקרה עם הנטס בזמנו ועם הקבוצות האחרות שהזכרתי כאן (כולל מינסוטה, אבל בטרייד של גובר, לא של ראסל).

בכל מקרה, הנקודה שלי היא לא שאסור בשום מצב לעשות טרייד כזה. יש מקרים שבהם זה בהחלט הגיוני (הזכרתי כמה למעלה, בין אם הם הצליחו או נכשלו). הטענה שלי היא שהמקרים של מינסוטה, אטלנטה או שיקאגו הם לא כאלו וזה היה די ברור מראש.

לצורך העניין, לניקס הייתה כנראה הקיץ אפשרות ללכת על טרייד אול אין כזה בשביל מיצ'ל שרצה לבוא לקבוצה. אבל במחיר שאיינג' רצה מהם, זו כנראה הייתה החלטה נכונה לא ללכת על זה, למרות הביקורות עליהם. עם השלד הקיים (נניח מינוס בארט וגריימס/קוויקלי שהיו מועברים ליוטה כחלק מהעסקה) זה כמעט בטוח לא היה מרים אותם לדרגה של קונטנדרים, ומנגד היה סותם להם את תקרת השכר וגם את כל האפשרויות לחיזוק נוסף עתידי (למשל תמורת מכירת בחירות דראפט עתידיות, שכבר היו משועבדות ליוטה במקרה הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 1:39 am 
Hall of Famer

אני רוצה לטעון קצת בעד (או לפחות לא באופן חריף נגד) אטלנטה:
1. הם נתנו 4 בחירות סיבוב ראשון בעבור מארי - שזה הרבה כמובן, אבל בניגוד לטריידים אחרים, לפחות לא נתנו שחקנים מועילים אחרים לעתיד (כמו מינסוטה למשל בטרייד גובר), אלא רק את גאלינרי (שבהחלט אולי כבר היה כדאי למצוא את הדרך האלגנטית להיפטר ממנו).
2. הנעלם הגדול בכל מקרה הוא טרה יאנג. מטבע הדברים אם אתה מחתים שחקן לחמש שנים על 173M ככוכב הראשי שלך, והוא לא מגיע לרמה של העילית של הליגה - אז אתה בבעיה. רוצה לומר - אם יאנג, האנטר, קולינס וקאפלה עולים לך סביב 100M לשנה ולא מספיק טובים לסחוב אותך קצת למעלה - אז המצב לא פתיר כנראה. אם הם כן מספיק טובים (ולפני 2 עונות הייתה תקווה שכזו) - אז תוספת של מארי לידם היא בהחלט במקום.
3. אני לא יודע איזה שוק יהיה לטריי יאנג עם החוזה הארוך והגדול שלו, אבל לכאורה אם הם יצליחו להעביר אותו מתישהו תמורת כמה שחקנים חביבים ובחירות - אז הם יוצרים קבוצה חדשה סביב מארי שאולי תצליח להגיע למשהו (גם אם לא יותר מדי), ואולי לא.

בגדול, אני חושב שאטלנטה זו דוגמא מצוינת עד כמה קשה לעלות מקבוצה חלשה (משך 3 שנים 2017-2020) ועד ממש למעלה חרף שאתה מייצר בסיס ממש טוב בדראפט:
ג'ון קולינס בבחירה 19 בשנת 2017 זה אדיר
לוותר על דונצ'יץ' מטבע הדברים נראה לא טוב כיום, אבל להשיג שחקן בקליבר של טרה יאנג בבחירה 3 זה לא יכול להיות רע במיוחד
עוד באותו דראפט - הוארטר בבחירה 19, נהדר
קאם רדיש בבחירה 10 בדראפט 2019 (שהתקבלה מעסקת דונצ'יץ'), אולי לא הכי הפיקו ממנו את המקסימום, אבל סביר סך הכל
אוקונגו בבחירה 6 בדראפט 2020, לא משהו (בינתיים), אבל בין בחירות 4-11 בדראפט הספציפי הזה (האליברטון 12) - אין שחקן אחר שהוא במובהק טוב יותר, אז היה קשה לצאת מפה ממש טוב...

כלומר במשך 4 שנים הם השיגו הרבה מאוד בדראפט מבחירות לא גבוהות במיוחד, שאר העסקאות שעשו בדרך לטעמי די סבירות (השיגו את דיאנדרה האנטר מניו אורלינס תמורת שחקנים פחות טובים, קאפלה, בוגדנוביץ' וכו') ועדיין לא טריוויאלי שזה מייצר "קבוצת סיבוב שני, ומעלה" כמה שנים קדימה.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' ינואר 13, 2023 10:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 9:43 am 
מנהל פורום

דרך מעניינת להגן על ההוקס על ידי ציון כל הטעויות שלהם. וגם, במחילה, קם רדיש זה כשלון היסטרי של ההוקס ואוקונגו זו דווקא בחירה מעניינת שמראה סימנים חיוביים (לא שסימנים חיוביים משחקן שבמקרה הטוב יהיה שחקן 4-5 בקבוצה סבבה זה משהו מעודד מידי, כן?).
בגדול אצל ההוקס אני חושב שהאסטרטגיה היתה לא רעה בכלל אבל הביצוע כשל באופן טוטאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 10:45 am 
Hall of Famer

"כל הטעויות שלהם", "ביצוע כשל באופן טוטאלי".
האם השלל שהושג מבחירות הדראפט הנתונות (3,6,10,19,19) הוא לא הרבה מעל המצופה?
בסוף זה הדבר הכי חשוב

אפשר בהחלט להגיד שהם "האיצו בנייה" (ואף דנו בזה ארוכות בזמן אמת כאן בפורום) עם קאפלה, בוגדנוביץ וגאלינרי, אבל:
1. זה עבד יפה מאוד לפחות בעונה אחת.
2. גם בלי "ההאצה", ועם הבסיס הסולידי שהשיגו, ספק כמה יכלו להמשיך לבנות על הדראפט.

התוצאה הסופית של כל החמש השנים הללו - היא לא משהו. על זה לא ממש ניתן להתווכח.
אבל אני באמת מנסה להבין איפה היו הבעיות הכה גדולות בהתנהלות, ולא ממש מוצא (חשבתי באופן אישי שהם לא צריכים להמשיך עם קולינס על חוזה בסדר הגודל הזה, וכאמור יאנג במקום דונצ'יץ' זו החלטה בהחלט סבירה בהתחשב במה שחשבו אז).
לפעמים דברים לא הכי מסתדרים פשוט.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 11:01 am 
מנהל פורום

לא, השלל שהושג מכל בחירות הדראפט שלהם הוא לא מעל המצופה. לכן, כשלון בביצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

הכישלון הגדול של אטלנטה הוא עסקת יאנג כמובן. אפשר להגיד שטרה יאנג שחקן נהדר, אולסטאר, נהנה מפלייאוף חלומי אחד ואולי יהיו עוד. אבל ההוקס ויתרו על דונצ'יץ' שכבר היום הוא מועמד MVP לגיטימי ושחקן עדיף על יאנג בהרבה. גם הטיעון הסניגורי על כך שהיו הרבה ספיקות איך המשחק של דונצ'יץ' יעבור לאן.בי.איי לוקה בחסר, כי את אותן ספיקות היו גם לגבי יאנג.
גם דראפט 2019 היה חלש. הייתה אפשרות לצאת עם גארלנד (אמנם שנה אחרי שבחרו את יאנג, אבל גם הקאבס בחרו שנה קודם את סאקסטון, אפשר היה לעשות משהו עם גארלנד. אפשר להרחיק עד אותם הקאבס של סוף שנות השמונים שבחרו את קווין ג'ונסון שנה אחרי מארק פרייס והשיגו על קיי.ג'יי את לארי נאנס סיניור, שהיה חלק מהבסיס לקבוצת הצמרת של שנות התשעים) ועם הירו במקום האנטר ורדיש. אבל יחד עם זאת, הבחירה בהאנטר מובנת, גם בגלל הכפילות עם יאנג וגם כי האנטר היה פרוספקט טוב וגם הבחירה ברדיש, שמבחינת פוטנציאל לפני עונת המכללות נחשב כבחירה טופ 5.
אני לא חושב שההוקס מיקסמו את הסיטואציה, אבל סה"כ עשו עבודה לא רעה. בטח לא ביצוע כושל באופן טוטאלי, כפי שערן רשם וגם לא ממש ברור לי למה רדיש היא כישלון היסטרי ולא סתם בחירה לא טובה.

ועם כל זאת, אפשר לדמיין על ההוקס עם דונצ'יץ ודראפט 2019 מדוייק. אז היה לך גרעין צעיר של לוקה, גארלנד, הירו וקולינס ונניח אוקונגו וגם כסף מתחת לתקרה שאפשר לנצל אותו (מה שההוקס עשו עם ההחתמות שלהם).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 1:47 pm 
Hall of Famer

דונצ'יץ' היה להם ביד אז בהחלט אפשר לספקלץ לגביו
יש גבול מה אפשר לבקש מבחירות לא גבוהות, כשגם לא היה להם מזל כנראה מתי שהיו הכי צריכים - בדראפט 2019 - היו 5 מהסוף בטבלת הליגה, וקיבלו את בחירה 8 (הכי גרוע שאפשר כמעט, סיכוי של 9%). בסיכוי של 20% יכלו לקבל את זאיון או מוראנט, בסוף זה מה שמכריע לאן ילך פרנצ'ייז...

כל השאר? חיפשתי Re-draft-ים אחרונים מכל שנה שבוצעו בתקופה האחרונה:

קולינס נבחר 19, דורג חמישי
https://bleacherreport.com/articles/100 ... -nba-draft
(וגם אם אפשר להתווכח על המיקום, זה בוודאי משמעותית מעל הבחירה...)

הוארטר נבחר 19 וממוקם 17 (מפתיע אני חושב, "מרגיש ששווה יותר", אולי הדראפט הזה בדיעבד עמוק במיוחד...)

רדיש נבחר 10 וממוקם 30

אוקונגו נבחר 6, וממוקם 8

מודה שציפיתי באופן יחסי שהם ייצאו טוב יותר מהשוואה הזו.
אבל לכל הפחות השחקנים שלהם "הצדיקו את הדירוג" (שגם זה לא דבר קל סטטיסטית, כי התוחלת של בחירה גבוהה-בינונית היא פחות מהמיקום שלה ב-Re-draft כהכללה).

לפשל בדראפט באופן רציף זה למשל אצל מיודענו מוושינגטון, שמבחירות עוקבות דומות לאלו של אטלנטה הנ"ל (15-9-9-15-10) הוציאו את טרוי בראון, האצ'ימורה, אבדיה, קיספרס, וג'וני דיוויס הרוקי הנוכחי שלא נראה הכי בכיוון.
אטלנטה רחוקה מאוד משם לטעמי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 4:29 pm 
Hall of Famer

עמוס, דראפט 2019 לא היה חלש. 2 הבחירות הראשונות בדראפט 2019 היו ציון וג'ה, 2 מהשחקנים הטובים ביותר בליגה כיום ובחירות ראשונות לגיטימיות להרבה דראפטים אחרים. אר.ג'יי בארט מהמקום השלישי הוא סקורר בולט ושחקן חמישייה קבוע בניקס שיעשו פלייאוף שני ברציפות השנה. לא הסקורר הכי יעיל, אבל עדיין שחקן משמעותי ורחוק מלהיות כשלון. דיאנדרה האנטר שחקן חמישייה קבוע ותורם בהוקס. גארלנד אולסטאר ומוביל בקאבס החזקים. טופ 5 של שני "סופרסטארים", אולסטאר ושני שחקני חמישייה קבועים ותורמים הוא טופ 5 מצוין בכל קנה מידה של כל דראפט. אני מבין שרצית לדבר על האפשרויות שהיו להוקס בבחירות שלהם, אז אפשר לציין שמהלוטרי טיילר הירו כבר נבחר לשחקן השישי של העונה והוא שחקן של מעל 20 נקודות למשחק העונה, ואם יורדים למטה אז מגלים את מר ג'ורדן פול, בכל זאת אלוף ליגה עם תרומה חשובה לאליפות. חוץ מזה יצאו מהדראפט הזה עוד כמה שחקנים מעניינים שמובילים בינתיים קבוצות חלשות אז צריך לעקוב מה יצא (קלדון ג'ונסון, קווין פורטר), כמה שחקני רוטציה די משמעותיים של קונטנדריות ברמה כזו או אחרת (גרנט ויליאמס, ברנדון קלארק, קמרון ג'ונסון) וכמה שחקנים שעשויים לפתוח בכל חמישייה הגיונית בליגה (פי.ג'יי וושינגטון, האצ'ימורה). דראפט סביר לגמרי ואפילו יותר מכך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2023 12:47 am 
Hall of Famer

לא הבנת אותי. התכוונתי שזה היה דראפט חלש של אטלנטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה