סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 7:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יוטה, מצליחה (טפו, טפו, חמסה, חמסה) לקלקל את הביקור של מיטצ'ל
במקביל פיניקס מקלקלת את החזרה של קארי מפציעה
עוד ברגעים אלה, המג'יק שולחים אותי ואת הבלייזר לחשוב מחשבות עגומות ולחכות לאיזה ווינסלו או פייטון או השד יודע מה יכול להציל אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רביעי בבוקר, NBA
הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 7:38 am 
מנהל פורום

הקליפרס, כלומר קאווי חונק את לוקה בהתקפה
לראות את קאווי במיטבו ובריא שומר על לוקה זה נקרא כדורסל סוגה עילית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 10:00 am 
מנהל פורום

מיאמי עם שיא NBA היסטורי של 40 מ40 מהקו במשחק, כולל קליעת עונשין ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 12:16 pm 
מנהל פורום

מפה לשם הגענו לחצי עונה
ההתערבות שלי עם נדב, נמצאת חזק בצד של נדב, הקאבס בקצב של 52 נצחונות לעונה, מה שיכול לקלקל להם, התאוששות ברוקלין (מאמין שישרדו את הפציעה של דוראנט כשהם במאזן 50% בערך בלעדיו) וההחלמה של פילי
שתי הקבוצות האלה יחד עם בוסטון ומילווקי אמורות לסיים מעל הקאבס, זה אומר מקום חמישי, ומקום חמישי ו52 נצחונות בעונה, לא הולך ביחד

מילה על מיאמי, העונה הם לקחו את הקטע של לקחת שחקנים שלא נבחרו בדראפט ולהעביר אותם דרך האקדמיה של מיאמי קולטר הכי רחוק שאני זוכר
הנה ההרכב ששיחק הבוקר:
הייוורד הייסמית' - לא נבחר
אורלנדו רובינסון - לא נבחר
גייב וינסנט - לא נבחר
מקס סטרוס - לא נבחר
ג'אמל קיין - לא נבחר
דווין דדמון - לא נבחר
אדוניס האסלם - לא נבחר
בקיצור מתוך 9 שחקנים כשירים למשחק רק 2 עברו דרך הדראפט, באטלר ואולדיפו
לא כולם עברו דרך הכשרת השחקנים של מיאמי, דדמון למשל, עדיין מדובר בנתון מיוחד במינו
נראה לי שמיאמי כל כך מאוהבים בשיטה הזו שנתנו לדאנקן רובינסון חוזה גדול מידי תחת ההטייה של "תראו איזה שחקן גידלנו, כאן"
מיאמי זו קבוצה שב2 מתוך שלוש העונות האחרונות שיחקה בגמר המזרח, ככה שאי אפשר לזלזל
העונה רשימת הפצועים שלהם ארוכה יותר מרשימת השחקנים הפעילים, מה שאומר שהמאזן שלהם מוטה פציעות, העניין שכל הפצועים החשובים שלהם פצועים בפציעות קלות וזה אומר שהם מועמדים בכירים לריצה אחרי האולסטר למקום גבוה, כנראה על חשבון אינדי

עוד שחקנים בסגל של ההיט שלא נבחרו בדראפט, לא נראה לי שיש קבוצה שמתקרבת למספר הזה של שחקנים שלא נבחרו בדראפט
דאנקן רובינסון - לא נבחר
יורטסבן - לא נבחר
קלייב מרטין - לא נבחר (הגיע משארלוט)
דרו סמית' - לא נבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 12:55 pm 
Hall of Famer

יוטה ניצחו במשחק צמוד
שלא נגיד שהם רק מפסידים כאלו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:14 pm 
Junior

Shiver כתב:
מיאמי עם שיא NBA היסטורי של 40 מ40 מהקו במשחק, כולל קליעת עונשין ניצחון.

השיא הקודם היה 39 מ 39.

באטלר קלע במשחק 23 קליעות עונדין (ללא החטאה כמובן), אבל זה מציב אותו במקום השני קליעה אחת פחות מהארדן שקלע במשחק 24 קליעות עונשים ללא החטאה.
https://www.statmuse.com/nba/ask/nba-wh ... -in-a-game

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:33 pm 
מנהל פורום

יש דבר יותר מבאס לצפיה בכדורסל מאשר זריקות עונשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 1:40 pm 
מנהל פורום

כן.
ספידי סמית'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 2:47 pm 
מנהל פורום

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 4:48 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כן.
ספידי סמית'

:lol:
ספידי סמית זורק עונשין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 5:05 pm 
מנהל פורום

1. שגא מאוזכר חדשות לבקרים לשבח לנוכח הניצחונות היפים שהת'אנדר אוספים, אבל צריך להעלות את שמו של גידי שנותן אחלה עונה כסייד קיק, פחות סטט מפלצתיות אלא התאמה שקטה, הבוקר, טריפל דאבל. קודם לכן כששגא היה בחוץ הוביל לניצחון מאוד נחמד בלעדיו.
ג'יילן וויאלמס הקטן קצת דומה מידי לשגא, כדאי לחשוב טרייד בקשר אליו בשביל כנפיים ארוכות, פוקו לא ממש מספק את הסחורה למרות הבלחות פה ושם וחסר שם גבוה שרץ על החסימות ומוציא קטצ' אנד שוט מהר ומדויק נגיד 38% ומעלה

2. דטרויט הגיעה בלי דורן, סטו ובוגדנוביץ פילי נצלו את זה למשחק אימון. הספקתי לראות את הרבע הראשון. משהו לא עובד כמקסי, הארדן ואמביד ביחד על הפרקט. לא נעים אבל כדאי לשקול את מקסי כמוביל חמישיה שניה, במשחק הקודם בלי אמביד השיתוף פעולה בין הארדן למקסי פרח ובכלל הארדן נראה הכי טוב מאז שהגיע לפילי, עם אמביד, הארדן מנסה לספור את אמביד, אבל אמביד בניגוד למקסי ושחקנים אחרים שהארדן מוסר להם בגאונות, אמביד כוכב, הוא לא רץ על החסימות, הוא לא מתגנב בבאק דור או מתגנב לאליי אופ. הוא צריך לקבל את הכדור מהארדן ושהארדן יזוז הצידה ויתן לסיים את ההתקפה. תחושת בטן שלי, הארדן לא שם בעונה הבאה ופילי לא עושה פלייאוף טוב. נגיד מפסידה בחצי גמר הקונפרנס

3. כועס מאוד על הבלייזרס על רצף ההפסדים שברובו לא היה צריך לקרות. כעס בצד, הפרונט קורט של המג'יק הולך להיות הטוב בליגה עוד 2-3 שנים, פ. וואגנר, באנקרו ווונדל אלכסייס והוא נתן חתיכת הצגה במודה סנטר, פולץ רכז שמתאים להם מאוד, הם לא צריכים ריווח, הם צריכים רכז שחודר ומוציא החוצה כיון שהם גבוהים שמאיימים מבחוץ. אם אני חייב להגיד מילה רעה על המג'יק בעוד 2-3 שנים, זה הספסל. סגס וקול וזהו, אני לא מאמין בבול בול ובטח שלא בבמבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 5:22 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
1. שגא מאוזכר חדשות לבקרים לשבח לנוכח הניצחונות היפים שהת'אנדר אוספים, אבל צריך להעלות את שמו של גידי שנותן אחלה עונה כסייד קיק, פחות סטט מפלצתיות אלא התאמה שקטה, הבוקר, טריפל דאבל. קודם לכן כששגא היה בחוץ הוביל לניצחון מאוד נחמד בלעדיו.
ג'יילן וויאלמס הקטן קצת דומה מידי לשגא, כדאי לחשוב טרייד בקשר אליו בשביל כנפיים ארוכות, פוקו לא ממש מספק את הסחורה למרות הבלחות פה ושם וחסר שם גבוה שרץ על החסימות ומוציא קטצ' אנד שוט מהר ומדויק נגיד 38% ומעלה

2. דטרויט הגיעה בלי דורן, סטו ובוגדנוביץ פילי נצלו את זה למשחק אימון. הספקתי לראות את הרבע הראשון. משהו לא עובד כמקסי, הארדן ואמביד ביחד על הפרקט. לא נעים אבל כדאי לשקול את מקסי כמוביל חמישיה שניה, במשחק הקודם בלי אמביד השיתוף פעולה בין הארדן למקסי פרח ובכלל הארדן נראה הכי טוב מאז שהגיע לפילי, עם אמביד, הארדן מנסה לספור את אמביד, אבל אמביד בניגוד למקסי ושחקנים אחרים שהארדן מוסר להם בגאונות, אמביד כוכב, הוא לא רץ על החסימות, הוא לא מתגנב בבאק דור או מתגנב לאליי אופ. הוא צריך לקבל את הכדור מהארדן ושהארדן יזוז הצידה ויתן לסיים את ההתקפה. תחושת בטן שלי, הארדן לא שם בעונה הבאה ופילי לא עושה פלייאוף טוב. נגיד מפסידה בחצי גמר הקונפרנס

3. כועס מאוד על הבלייזרס על רצף ההפסדים שברובו לא היה צריך לקרות. כעס בצד, הפרונט קורט של המג'יק הולך להיות הטוב בליגה עוד 2-3 שנים, פ. וואגנר, באנקרו ווונדל אלכסייס והוא נתן חתיכת הצגה במודה סנטר, פולץ רכז שמתאים להם מאוד, הם לא צריכים ריווח, הם צריכים רכז שחודר ומוציא החוצה כיון שהם גבוהים שמאיימים מבחוץ. אם אני חייב להגיד מילה רעה על המג'יק בעוד 2-3 שנים, זה הספסל. סגס וקול וזהו, אני לא מאמין בבול בול ובטח שלא בבמבה

בעוד 2-3 הספסל שלהם יראה אחרת כנראה. יהיו להם בחירות דראפט גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 5:23 pm 
מנהל פורום

זה גם נכון
הדראפט הזה אמור להיות עמוק יחסית והם יבחרו כנראה ב10 הראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 5:47 pm 
מנהל פורום

ואחרון להיום, מבטיח
החמישיה של פיניקס: דווין וושינגטון (מי זה?) טורי קרייג, מיקל ברידג', שאריץ' (12 דק' למשחק עד עכשיו העונה) וביומבו
החמישה של ג"ס: קארי, תומפסון, וויגנס, גרין ולוני (החמישיה שזכתה באליפות)
המקום: האולם הביתי של ג"ס
התוצאה: 125:113 אחרי שהיה כבר 27 הפרש לפיניקס
התחזית למשחק: 88% לגולדן סטייט
למה? אחוזי שלוש גרועים לג"ס? לא אין משהו שקופץ מהבוקס סקורר בבירור, גם מתקציר ארוך של 15 דק, לא קופץ משהו לעין, אולי ההזדמנות השניה, יתרון של 12 ריבאונד לפיניקס אבל אז צריך להסביר שלג"ס היו יותר פוזשנים (96 לעומת 90 של פיניקס) אולי אחוזי שדה רעים של ג"ס לעומת אלה של פיניקס, בכל מקרה מי ששם כסף על פיניקס במשחק הזה עשה הרבה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 7:16 pm 
Hall of Famer

ראיתי חלק גדול מהמשחק בלי. מה שבלט זו מלחמה חסרת פשרות מהאלמונים של הסאנס לעומת אנמיות ואפאטיות של האלופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 11:23 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
משהו לא עובד כמקסי, הארדן ואמביד ביחד על הפרקט. לא נעים אבל כדאי לשקול את מקסי כמוביל חמישיה שניה, במשחק הקודם בלי אמביד השיתוף פעולה בין הארדן למקסי פרח ובכלל הארדן נראה הכי טוב מאז שהגיע לפילי, עם אמביד, הארדן מנסה לספור את אמביד, אבל אמביד בניגוד למקסי ושחקנים אחרים שהארדן מוסר להם בגאונות, אמביד כוכב, הוא לא רץ על החסימות, הוא לא מתגנב בבאק דור או מתגנב לאליי אופ. הוא צריך לקבל את הכדור מהארדן ושהארדן יזוז הצידה ויתן לסיים את ההתקפה. תחושת בטן שלי, הארדן לא שם בעונה הבאה ופילי לא עושה פלייאוף טוב. נגיד מפסידה בחצי גמר הקונפרנס

אם נלך רחוק (מאוד, כנראה) - אולי הארדן כ"מוביל חמישייה שנייה"?
בסוף זה לא חייב להוריד הרבה בזריקות (ווסטברוק למשל זורק "רק" 2.3 זריקות מהשדה פחות מהעונה שעברה), ואפילו בהפוך על הפוך יכול להגדיל את ה-Usage שלך, גם כיוצר לאחרים (שממש צריכים את זה, בניגוד לאמביד כאמור). בסופו של דבר הוא גם יסיים משחקים צמודים הרי, ויחזור לחמישייה כשאמביד או מקסי מחסירים (וזה קורה לא מעט...).
הארדן הרי הוכיח בתקופות מסוימות ביוסטון שהוא פחות או יותר יכול להוביל "4 שחקנים רנדומליים" להישגים די נאים.
לטעמי שווה ניסיון, אבל עם סיכון להסתיים בפיצוץ אולי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 11:34 pm 
Junior

אף מילה על המהלך של 7 נקודות של קלארקסון?
הבחור קלע שלשה ושרקו לפלאגרנט על המגן כי שם לו רגליים בנחיתה. קלארקסון קלע את העונשין. בכדור ההמשך סחט עבירה לשלוש וקלע את שלושתם. דקה וחצי לסוף. בהתקפה הבאה חדר לסל וקלע עוד שתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2023 11:37 pm 
מנהל פורום

קלרקסטון סומן כחביב הבעלים, לא יהיה עליו טרייד בשום מקרה
מרקונן על המדף והוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:39 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
הבחור קלע שלשה ושרקו לפלאגרנט על המגן כי שם לו רגליים בנחיתה. קלארקסון קלע את העונשין. בכדור ההמשך סחט עבירה לשלוש וקלע את שלושתם. דקה וחצי לסוף. בהתקפה הבאה חדר לסל וקלע עוד שתיים

תמצית כל הבעיה בכדורסל היום. הבחור יוזם את המגע ומקבל פרס. לא ניתן לשמור היום על קלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:41 am 
Hall of Famer

אני חייב להודות - אני לא אוהב לראות דקות אחרונות במשחקים בהם אני לא מחבב את הקבוצות יותר מדי. זה לוקח יותר מדי זמן עם כל הפסקי זמן וההפסקות והעונשין, ואם אני לא ממש אוהד את הקבוצות, אז אני לא מחובר רגשית ועניינית. אני מעדיף לראות כדורסל ככדורסל, כל עוד מדובר בקבוצות אותן אני לא מחבב.
אז אתמול ראיתי לא מעט מהמשחק של יוטה וקליבלנד, אבל כשמיצ׳ל התחיל לעשות שמות, וקליבלנד הובילה באיזה 5 עם דקה וחצי לסיום, החלטתי לעבור למשחק של הווריורס. בפסק הזמן הבא, שהיה לדעתי 12 דקות (שעוניות) אחר כך, כבר ראיתי שיוטה מובילה ב-5 עם כמה שניות לסיום. אז כן, הבנתי שהיתה דרמה, אבל לא ידעתי בדיוק מהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:57 am 
Sophomore

אני כבר לא מסוגל לראות כדורסל בשידור חיי, חייב באיחור שאוכל להעביר את הפסקי זמן והעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 2:22 am 
Junior

satriani כתב:
picknroll כתב:

תמצית כל הבעיה בכדורסל היום. הבחור יוזם את המגע ומקבל פרס. לא ניתן לשמור היום על קלעים.

הפוך, הפאול היה אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 2:43 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
satriani כתב:
picknroll כתב:

הפוך, הפאול היה אמיתי.

לא. שני הפאולים לא היו. אבל זה שנים ככה. מה שמצחיק זה הכדורגל ניקה את עצמו מפלופים והכדורסל עשה כיוון הפוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 3:04 am 
Junior

בפאול הראשון לאברט קופץ קדימה ומניח לו רגל בנחיתה. בפאול השני הוא נתקע בו מאחורה. שניהם פאולים רגילים לגמרי. השופטים בדקו את הראשון במוניטור ושדרגו לפלגרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 5:24 am 
Hall of Famer

מניח לו רגל בנחיתה חח נובמת. לשיטתך לא אמור לשמור על זריקה.
סטפ בק והוא קופץ קדימה זה האמא של הזריקה הלא טבעית שהיא רק ניסיון והצלחה ליצור מגע. למגן זכות הגיונית לספייס במגרש.
עצם זה שאתה אוכל את הזריקות האלו מראה לאן הגענו. אחרי זה מתפלאים איך יש איזה עשרה שחקנים מעל שלושים למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], נביא בעירו, נורטון ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: