סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 2:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יאומן, ריצה של 20:2 וכניסה לנדנדה, מנצחת להפועל ת"א את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:01 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
ניצחון חוץ ענק של הפועל שהייתה בפיגור 14 כבר ברבע האחרון.
מקריי, זה שפחות מוכשר מלוי רנדולף, עם 36 נקודות באחוזים פסיכיים סחב את הפועל לניצחון.
גם אונואקו עם רבע אחרון ענק בהגנה ובריבאונד.

ניצחון חוץ ענק על האימפריה מלונדון, שאמנם רק במחזור הקודם היא חטפה בראש דו ספרתי מפריז מהמקום ה-11 בליגה בצרפתית, אבל ברור שזה ניצחון חוץ ענק.

שפשפתי את עיניי לראות שמוביל את האימפריה הלונדונית הישיש הבינוני ששיחק לפני 10 שנים בחולון, אחד ג׳ורדן טיילור.

אגב השוואות לרדנולף, בעונה שעברה רנדולף דפק 35 נקודות על מלאגה, קבוצה קצת יותר רצינית מהאימפריה הלונדונית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ה' ינואר 12, 2023 1:08 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:08 am 
Junior

כמובן שג'ורדן טיילור לא מוביל אותם, מוביל אותם סם דקר, שחקן אדיר.
חוץ מזה הם קבוצה טובה מאוד. דקר, זובצ'יץ', קופוס, הרובן, אובי סוקו, וכן, גם ג'ורדן טיילור שהוא עדיין שחקן לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:14 am 
Hall of Famer

אז מה הצפי שלך, עד כמה רחוק יכולה קבוצה מעולה כזו להגיע ביורוקאפ העונה?

אגב, בפאוור רנקינג האחרון שראיתי שעשו על קבוצות היורוקאפ, האימפריה הלונדונית דורגה שם במקום ה-16 מתוך 20, ככה כנראה שגם שם לא כולם רואים את מה שאתה רואה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:25 am 
Freshman

האימפריה הלונדונית היתה נותנת לירושלים 20 הפרש בראש בכל יום נתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:30 am 
Hall of Famer

ללא ספק :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:42 am 
Hall of Famer

קבוצה עם מאזן 6-4 ביורוקאפ לא באמת יכולה להיות נמושה
למי שצפה - איך אונווקו פתאום עושה 2/11 לשתי נקודות? ההגנה עשתה משהו מיוחד כנגדו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:46 am 
Junior

עופר האדום כתב:

אגב, בפאוור רנקינג האחרון שראיתי שעשו על קבוצות היורוקאפ, האימפריה הלונדונית דורגה שם במקום ה-16 מתוך 20, ככה כנראה שגם שם לא כולם רואים את מה שאתה רואה.

לא יודע מתי ראית פאוור רנקינג, אבל הם מאזן 6-4 ביורוקאפ ככה שלא ברור לי מה זה משנה הפאוור רנקינג הזה. וכמו שכתבתי, הסגל שלהם טוב מאוד.
הם בוודאי יותר טובים מירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:47 am 
Junior

shmueliki כתב:
קבוצה עם מאזן 6-4 ביורוקאפ לא באמת יכולה להיות נמושה
למי שצפה - איך אונווקו פתאום עושה 2/11 לשתי נקודות? ההגנה עשתה משהו מיוחד כנגדו?

בעיקר יום חלש, הרבה החטאות ליי אפים. מצד שני, חלק מההחטאות היו מול הידיים המושטות של קופוס, ככה שבהחלט יתכן שגם הסייז הקשה עליו.
בהגנה ובריבאונד אגב הוא עשה עבודה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:49 am 
Freshman

לא קבוצת ענק..אבל דקר תפס חתיכת יום והפועל לא הייתה במיטבה..
מה שכן לא מבין איך אפשר להשוות ברמת הכישרון בין מקריי לרנדולף..אם כבר לקרינגטון וגם אז לא..
ששאלו את גינת (לפני שמקריי הגיע בכלל) מי השחקן הכי טוב שהוא שיחק הוא אמר מקריי
לא רואה שחקן שאומר אותו הדבר על רנדולף.
מה שכן במקום הפועל הייתי מודאג מכיוון ששוב החיבור של גייקובן ואונאקו לא עבד הכי טוב.
בכללי אונאקו יכל להוציא מהמשחק הזה יותר..כל ריבאונד התקפה ניסה לעשות פולו במקום לעצור שניה ולהגיע למצב יותר טוב ואולי לסחוט עבירה.
מה שכן זה חתיכת ניצחון של אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:58 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:

לא יודע מתי ראית פאוור רנקינג, אבל הם מאזן 6-4 ביורוקאפ ככה שלא ברור לי מה זה משנה הפאוור רנקינג הזה. וכמו שכתבתי, הסגל שלהם טוב מאוד.
הם בוודאי יותר טובים מירושלים.

בוודאי שהם יותר טובים מירושלים. אגב, איך אפשר להגיע למסקנה (הזויה) כזאת, ועוד "בוודאות"? מאזן 6-4 ביורוקאפ, אפשר לחשוב איזו איכות זו היורוקאפ. הפועל במאזן 1-5 בצ׳מפיונס (אה, שכחתי שהיורוקאפ חזק בהרבה מהצ׳מפיונס "בוודאות").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 2:38 am 
Junior

איך הגעתי למסקנה הזו? ראיתי את לונדון כמה פעמים העונה וכמובן גם את ירושלים, הקבוצה שלי שיחקה נגד שתי הקבוצות יותר מפעם אחת ואני רואה את איכות הסגלים. זהו, ככה הגעתי למסקנה.
ציון המאזן שלהם כמובן לא הגיע כהוכחה לעדיפות שלהם על ירושלים, אלא להראות עד כמה הניסיונות שלך להגחיך אותם תוך הזכרת פאוור רנקינג עלום מנותקים מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 3:24 am 
Sophomore

לונדון קבוצה לא רעה עם לא מעט שחקנים טובים. היא הרבה יותר טובה מורוצלאב, טרנטו והמבורג, ולדעתי גם יותר טובה מפרומיתאס ותסיים בסוף מעליה.

בכל אופן, להשוות אותה לקבוצה מוגבלת כמו ירושלים, שרק לפני שלושה ימים הפסידה לאיתי מושקוביץ וברייס וושינגטון, זה מצחיק.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 4:22 am 
Hall of Famer

משעשע ביותר איך סיבוב אחד מוצלח בליגה גורם לאוהדי הפועל תל אביב להשתחצן ולהזות כאילו הם אוהדי מכבי תל אביב והקבוצה שלהם משחקת במפעל אירופי שטוב בכמה דרגות מהקבוצות האחרות בארץ.....

אז לא, לונדון היא לא קבוצה טובה מאוד, היא לא תיתן בכל ערב נתון 20 הפרש להפועל ירושלים, למעשה היא פחות טובה מהפועל ירושלים הנוכחית בעיקר של אירופה, שניצחה קבוצות כמו לודוויסבורג שהיא קבוצה הרבה יותר טובה מהמבורג למשל, וודרושפקה שבמקום השישי בטורקיה שבוודאי לא נופלת מפריז שבמקום ה11 בצרפת שנתנה בראש לפני שבועיים לאימפריה הלונדונית בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 5:26 am 
Sophomore

אותה פריז נתנה בראש אתמול גם לטורק טלקום, שנמצאת במקום השני בליגה הטורקית אחרי שהביסה את אנאדולו ביום ראשון. לפי הלוגיקה הזאת פריז קבוצת טאפ יורוליג, העניין הוא שהלוגיקה הזאת של קבוצה X ניצחה את קבוצה Y שניצחה את קבוצה Z אז היא שווה כך וכך עושה רושם על ילדים בכיתה ב' גג, כי האחיין שלי בכיתה ג' והוא כבר יודע שאלה שטויות.

הייתי שואל מה גורם לאוהדי ירושלים להשתחצן ולהזות אחרי פתיחה של 7-6 בליגה, אבל ממה שאני רואה הקונצנזוס גם בקרב אוהדי ירושלים הוא שיש להם קבוצה בינונית ומוגבלת, ורק אתה חושב אחרת. זכותך, לבריאות וכו'.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 10:27 am 
Junior

עמקי כתב:
מה שהדהים אותי זה איך קנדריק ריי שיחק ביורוליג?

זה לא בוגר מחלקת הסקאוטינג האדירה של אבי אבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 10:45 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
הייתי שואל מה גורם לאוהדי ירושלים להשתחצן ולהזות אחרי פתיחה של 7-6 בליגה, אבל ממה שאני רואה הקונצנזוס גם בקרב אוהדי ירושלים הוא שיש להם קבוצה בינונית ומוגבלת, ורק אתה חושב אחרת. זכותך, לבריאות וכו'.

אה , בוודאי שהפועל קבוצה בינונית ומוגבלת , רק שההשוואה היא אל מול לונדון ליונס, כן ? וגם די הוכח בנתיים שהפועל של אירופה יותר טובה ויציבה מהפועל של הליגה , בעיקר כשהיא מגיעה למשחקים בהרכבים מלאים (או בעיקר עם שחקני המפתח לבושים) , והפועל של אירופה זו הפועל שאוהד תל אביבי מגוחך טען שהאימפריה הלונדונית תנצח 20 הפרש (!) בכל ערב נתון. בעצם אני קורא עכשיו שגם אתה טוען שלהשוות את הפועל ללונדון ליונס (!!!) זו השוואה מצחיקה, מה ששוב גורם לי לתהות כמה שחצנות ואווילות גרם לאוהדי הפועל ת״א סיבוב מוצלח אחד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 11:35 am 
Junior

לונדון קבוצה לא רעה בכלל שמשייטת בליגה המקומית ,ואספה נצחונות באירופה גם בתקופה הלא קצרה שדקר היה פצוע. אני חושב שהיא קבוצה יותר טובה ומאוזנת מירושלים. בסדרה ביניהם הייתי נותן להם 60-40 לקחת.
אתמול הם גם היו עדיפים משמעותית על הפועל תל אביב, ורק השתנקות לא ברורה ב6 דקות האחרונות נתנה לתל אביב אפשרות לגנוב ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:16 pm 
Senior

גם אני חושב שעופר, כאוהד ירושלים, יכול להיות צנוע יותר בהינתן הקבוצה הבינונית שאנחנו מעמידים העונה, אבל אני בהחלט משעשע לראות את אוהדי הפועל ת"א כאן מתנסחים בצורה מאוד דומה לאוהדי מכבי בפורום הזה לפני כ15-20 שנה, וזה כשהם אחרי חצי עונה טובה בלבד.

ללונדון יש בהחלט סגל חביב, אבל לפחות על-סמך התוצאות שלהם, אני לא רואה שום סיבה להאמין שהם היו עומדים כרגע על משהו קרוב ל5-1 בBCL, גם בבית בינוני כמו שהיה לנו. אני גם מאוד מתקשה לראות אותנו, עם הסגל של אירופה, עומדים על פחות מ4 נצחונות מ10 משחקים ביורוקאפ.
הקביעה שהיינו חוטפים מהם 20 הפרש בקלות היא אחת המתנשאות ששמעתי כאן בסה"כ, אבל שיהיה לכם לבריאות. מאוד מומלץ לרדת קצת למטה כשמתחילים לדבר שטויות בגלל מחלת גבהים. אומרים שגם לאכול שום עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:20 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
גם אני חושב שעופר, כאוהד ירושלים, יכול להיות צנוע יותר בהינתן הקבוצה הבינונית שאנחנו מעמידים העונה, אבל אני בהחלט משעשע לראות את אוהדי הפועל ת"א כאן מתנסחים בצורה מאוד דומה לאוהדי מכבי בפורום הזה לפני כ15-20 שנה, וזה כשהם אחרי חצי עונה טובה בלבד.

ללונדון יש בהחלט סגל חביב, אבל לפחות על-סמך התוצאות שלהם, אני לא רואה שום סיבה להאמין שהם היו עומדים כרגע על משהו קרוב ל5-1 בBCL, גם בבית בינוני כמו שהיה לנו. אני גם מאוד מתקשה לראות אותנו, עם הסגל של אירופה, עומדים על פחות מ4 נצחונות מ10 משחקים ביורוקאפ.
הקביעה שהיינו חוטפים מהם 20 הפרש בקלות היא אחת המתנשאות ששמעתי כאן בסה"כ, אבל שיהיה לכם לבריאות. מאוד מומלץ לרדת קצת למטה כשמתחילים לדבר שטויות בגלל מחלת גבהים. אומרים שגם לאכול שום עוזר.

אז אם אתה כותב בדיוק את מה שאני כתבתי רק במילים אחרות, אז למה אני יכול להיות צנוע יותר , מה עוד שהסכמתי עם זה שאנחנו קבוצה בינונית.... ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 12:25 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
ניצחון חוץ ענק על האימפריה מלונדון, שאמנם רק במחזור הקודם היא חטפה בראש דו ספרתי מפריז מהמקום ה-11 בליגה בצרפתית, אבל ברור שזה ניצחון חוץ ענק.

שפשפתי את עיניי לראות שמוביל את האימפריה הלונדונית הישיש הבינוני ששיחק לפני 10 שנים בחולון, אחד ג׳ורדן טיילור.

אגב השוואות לרדנולף, בעונה שעברה רנדולף דפק 35 נקודות על מלאגה, קבוצה קצת יותר רצינית מהאימפריה הלונדונית.

זו לא בדיוק הודעה צנועה ואני מאוד לא מסכים איתה, לונדון קבוצה עם סגל לא רע בכלל שעושה תוצאות סבירות. לא ראיתי את המשחק, אבל אם לצורך העניין, הם תפסו יום טוב במיוחד, ניצחון שם בהחלט יכול להיחשב כנצחון ענק.

אני לא חושב שכתבתי בדיוק את אותם דברים כמוך. הסכמתי איתך שההתנשאות של אוהדי ת"א כאן די משעשעת והבעתי ביקורת על כל קביעה שהיא מעבר ל'יש סיכוי, אולי אפילו סביר, שלונדון היו מנצחים את ירולשים בסדרה', אבל ממש לא זלזלתי בלונדון או בניצחון של הפועל ת"א. לא ראיתי את המשחק, אבל לא מופרך בעיני שהיינו מפסידים שם (את המשחק הראשון שלהם בת"א כן ראיתי והם היו חלשים מאוד, דרך אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:06 pm 
Freshman

ההבדל הקטן בינינו הוא שאני וגם האחרים כאן ראינו את לונדון במשחקים. אני במקרה ראיתי אותם לא רק נגדנו אלא גם נגד קבוצות אחרות. והדבר נכון גם לגבי פריז.
ולהבדיל מכם, אני לא כותב את מה שאני כותב בגלל המצב של הפועל בטבלה, או בגלל החוזק של מפעל זה או אחר ולא מתייחס לזה בכלל.
ומי שטוען שאוהדי הפועל הם המתנשאים אולי כדאי שיביט קודם במראה.
אני טוען את מה שאני טוען בגלל הרמה שירושלים הפגינה עד היום במשחקים שראיתי ובגלל הרמה של לונדון.
ובלי שום קשר לעובדה שאנחנו ניצחנו אותם או הפסדנו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:19 pm 
Senior

אז אני אשמח לשמוע את רשמיך מכל אותם משחקים של לונדון שראית ומה בהם כל-כך שיכנע אותך שהם לא רק יהיו הקבוצה הראשונה שנותנת לירושלים 20 הפרש העונה, אלא גם יעשו את זה בכל יום נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 1:23 pm 
Junior

באמת שלא אפול מהכיסא אם הפועל תל אביב תיקח את היורוקאפ השנה. שילוב של קבוצה מצוינת באמת עם מפעל רזה מאוד באיכות קבוצות הצמרת ביחס לשנים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 3:38 pm 
Freshman

לא מבין את הוויכוח פה.
הפועל תל אביב קבוצה מצוינת ויותר טובה מהפועל ירושלים (ואני אוהד ירושלים)
בתור אחד שראה את המשחק אתמול לא חושב שירושלים הייתה מנצחת אותה אתמול,אך חושב שבאמת אתמול הם שיחקו מעל הרמה האמיתית שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: