סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 4:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אז אני אשמח לשמוע את רשמיך מכל אותם משחקים של לונדון שראית ומה בהם כל-כך שיכנע אותך שהם לא רק יהיו הקבוצה הראשונה שנותנת לירושלים 20 הפרש העונה, אלא גם יעשו את זה בכל יום נתון.

אני לא יכול לדבר בשם דורון, אבל אני גם ראיתי את לונדון בכמה משחקים העונה ואני גם חושב שהם קבוצה טובה. לא הייתי אומר שהם נותנים לירושלים 20 הפרש כל משחק, אבל כן חושב שהם עולים על ירושלים.
באופן כללי מדובר בקבוצה מאוד מאומנת עם הרבה עומק, איכות וסייז בסגל. מה שמגביל אותם ומונע מהם ללכת רחוק יותר זה עמדות גארדים חלשות יחסית. הפציעה של טייריק פיליפ בתחילת העונה די דפקה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 6:00 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
באמת שלא אפול מהכיסא אם הפועל תל אביב תיקח את היורוקאפ השנה. שילוב של קבוצה מצוינת באמת עם מפעל רזה מאוד באיכות קבוצות הצמרת ביחס לשנים קודמות.

לא צריך להגזים, יש את שתי הספרדיות וטורק טלקום שבנתה קבוצה אדירה והן הפייבוריטיות הברורות. חוץ מהן יש עוד 5-6 טובות שיכולות ביום נתון לנצח כל קבוצה, והפועל היא רק אחת מהן. מכיוון שזה נוק-אאוט משמינית הגמר הכל יכול לקרות בסבירות מסוימת, אבל הסיכוי לכך די נמוך.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 6:03 pm 
Junior

הפועל ירושלים הופכת להיות קצת הביבי נתניהו של סלניוז, במובן הזה שהכל נמדד לפיה, לעומתה וביחס אליה. הפועל ת״א עשתה נצחון יפה בלונדון - איך לעזאזל הדיון הוא האם לונדון טובה מירושלים ובכמה?

כמובן שיש לי גם תשובות:

זה קורה בגלל שילוב נפיץ של נסיבות קיצוניות אצל שני מחנות אוהדים. מצד אחד, יש פה ייצוג יתר של אוהדי הפועל ירושלים, שחלקם בפאניקה מאובדן המעמד של הקבוצה השנייה בישראל שהיה שלה במשך משהו כמו 25 שנה. מהצד השני אוהדי הפועל תל אביב, אחרי 25 שנה של כלום בכדורסל, ולא מעט שנים של פחות מכלום בכדורגל, שמשוועים לקצת נחת וחוגגים בטירוף (מרגש או פאתטי - איש איש לפי טעמו), כל רבע הצלחה. תוסיפו למשוואה את העובדה שמכבי תל אביב, הביבי נתניהו המקורי, מעניינת הרבה פחות מבעבר וזו התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 7:13 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
זה כן אני כתב:
באמת שלא אפול מהכיסא אם הפועל תל אביב תיקח את היורוקאפ השנה. שילוב של קבוצה מצוינת באמת עם מפעל רזה מאוד באיכות קבוצות הצמרת ביחס לשנים קודמות.

לא צריך להגזים, יש את שתי הספרדיות וטורק טלקום שבנתה קבוצה אדירה והן הפייבוריטיות הברורות. חוץ מהן יש עוד 5-6 טובות שיכולות ביום נתון לנצח כל קבוצה, והפועל היא רק אחת מהן. מכיוון שזה נוק-אאוט משמינית הגמר הכל יכול לקרות בסבירות מסוימת, אבל הסיכוי לכך די נמוך.

הכול נכון, ועדיין כל הקבוצות הללו עבירות לגמרי ביום טוב. אין פה את אחת הרוסיות המפחידות של שנים קודמות, או את ולנסיה/וירטוס בולוניה או כל קבוצה שמתנדנדת על הגבול של יורוליג - יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 8:10 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
הפועל ירושלים הופכת להיות קצת הביבי נתניהו של סלניוז, במובן הזה שהכל נמדד לפיה, לעומתה וביחס אליה. הפועל ת״א עשתה נצחון יפה בלונדון - איך לעזאזל הדיון הוא האם לונדון טובה מירושלים ובכמה?

כמובן שיש לי גם תשובות:

זה קורה בגלל שילוב נפיץ של נסיבות קיצוניות אצל שני מחנות אוהדים. מצד אחד, יש פה ייצוג יתר של אוהדי הפועל ירושלים, שחלקם בפאניקה מאובדן המעמד של הקבוצה השנייה בישראל שהיה שלה במשך משהו כמו 25 שנה. מהצד השני אוהדי הפועל תל אביב, אחרי 25 שנה של כלום בכדורסל, ולא מעט שנים של פחות מכלום בכדורגל, שמשוועים לקצת נחת וחוגגים בטירוף (מרגש או פאתטי - איש איש לפי טעמו), כל רבע הצלחה. תוסיפו למשוואה את העובדה שמכבי תל אביב, הביבי נתניהו המקורי, מעניינת הרבה פחות מבעבר וזו התוצאה.

מתגעגע לימים שהיה ייצוג יתר לחיפאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 8:24 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

אה, זה קל, זה התחיל כרגיל מאחד מהתל אביבים אחוזי תסביך הנחיתות:

doron_ke כתב:
האימפריה הלונדונית היתה נותנת לירושלים 20 הפרש בראש בכל יום נתון

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 9:34 pm 
Sophomore

מעניין לראות את היריבות הזאת מתחממת אחרי הרבה שנים של נייטרליות מסוימת. גם בסדרות רבע-הגמר שניצחנו לפני כמה עונות, אפילו בזו שנגמרה במשחק מכריע עם ענייני שיפוט (היה פאול על נייט רובנסון במשחק 1? היה פאול על ג'ף אלן במשחק 5?), אי-אפשר לומר שהיתה שנאה בין הצדדים (ובאותם ימים גם לא בין ההנהלות), או לפחות ככה זה היה נראה מהצד הירושלמי שבדרך-כלל ניצח. בעונה שעברה הם העיפו אותנו מהגביע, עכשיו יש להם הזדמנות לעשות את זה שוב... מתפתח פה משהו שלא היה מאז הפצצה שוויל אייברי נתן לאילן ברקוביץ', שלא לומר מאז וירובניק ופיני לוי (מי עשה שם את הפאול? ראדנקו דובראש?).

יחד עם חולון יש פה משולש של קבוצות וקהלים ששונאים זה את זה ויכולים למלא בקלות את הארינה/יד אליהו במשחק גדול. זה צריך להדאיג מאוד את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 10:04 pm 
Junior

למה להדאיג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 10:13 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
שלא לומר מאז וירובניק ופיני לוי (מי עשה שם את הפאול? ראדנקו דובראש?).

שטיינהאוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 11:03 pm 
Sophomore

מוזר שאין תיעוד למשחק הזה (בשונה ממשחק 4 עם הסל של גורדון שאפשר למצוא בקלות)

זה כן אני כתב:
למה להדאיג?

באמת צריך להסביר? תן לי 10 שנים רצופות של שלוש קבוצות חזקות כלכלית עם אולמות גדולים שמצליחות באירופה ואפשר לבעוט אותה עם השריון שלה לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2023 11:05 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
חוצפן חיובי כתב:
זה כן אני כתב:

הכול נכון, ועדיין כל הקבוצות הללו עבירות לגמרי ביום טוב. אין פה את אחת הרוסיות המפחידות של שנים קודמות, או את ולנסיה/וירטוס בולוניה או כל קבוצה שמתנדנדת על הגבול של יורוליג - יורוקאפ.

עבירות ביום טוב? כן, כי זה משחק אחד.
לגבי קבוצות יורוליג - טורק טלקום ניצחה העונה את אנאדולו ופנר, והיא מקום שני בליגה, מעל פנר שכרגע שלישית ביורוליג. אין לה סגל עמוק בשביל עונת יורוליג, אבל מבחינת יכולת במשחק אחד בסגל מלא היא עדיפה על הרבה קבוצות יורוליג.
גראן קנאריה ובדאלונה נמצאות בליגה הספרדית מעל ולנסיה שכרגע מקום 12 ביורוליג, ואני מניח ששתיהן היו יכולות להשיג את אותן תוצאות לפחות ביורוליג.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2023 8:31 am 
Junior

xalmon כתב:

זה כן אני כתב:
למה להדאיג?

באמת צריך להסביר? תן לי 10 שנים רצופות של שלוש קבוצות חזקות כלכלית עם אולמות גדולים שמצליחות באירופה ואפשר לבעוט אותה עם השריון שלה לאלף עזאזל.

להעיף מהליגה? ממש לא האינטרס של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2023 4:06 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:

אה, זה קל, זה התחיל כרגיל מאחד מהתל אביבים אחוזי תסביך הנחיתות:

doron_ke כתב:
האימפריה הלונדונית היתה נותנת לירושלים 20 הפרש בראש בכל יום נתון

לפני 'אתה מדבר על רגשי נחיתות, אולי כדאי להציץ בראי. גם זכרון קצר וגם אפס מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2023 7:39 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:

זה כן אני כתב:
למה להדאיג?

דובראש בכלל לא שיחק בעונה הזו. הזרים שלהם היו ננו ות'רדקיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 1:45 am 
Hall of Famer

ניצחון יפה להפועל ת"א, ג'ייקובן בראון משווה שיא אסיסטים ביורוקאפ (16) - והפורום דומם?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 2:42 am 
Junior

אכן ניצחון יפה.
פריז קבוצת התקפה מאוד מוכשרת אבל לא כזו שמעוניינת בהגנה יותר מדי. זה עדיין מספיק לה למאזן מצוין ביורוקאפ כולל ניצחון כפול על טורק טלקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 8:51 am 
Freshman

פריז יכולה לנצח כל אחד ולהפסיד לכל אחד ביום נתון. ביום שהשלשות שלהם נכנסות (בדרך כלל הם זורקים המון באחוזים די נמוכים מהמשחקים שראיתי) והם מצליחים לרוץ הם מנצחים גם קבוצה מעולה כמו טורק טלקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 8:56 am 
Hall of Famer

גם כדאי להזכיר שפריז שיחקו בלי השחקן הכי טוב שלהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 1:31 pm 
Hall of Famer

הפועל ת''א תקום ותיפול על הפציעות ומצבי הרוח של בראון...
בכל מקרה הפועל ת''א עם מאזן 7:4 במקום השלישי בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 11:24 am 
Hall of Famer

הערב 2 משחקים מעניינים בזירה האירופית

בתחילת הטופ16 של פיבא שטרסבורג מאמצע הטבלה בצרפת מאחרת את חולון עם סגל מלא
נזכיר שחולון באותו בית עם ירושלים וגם דיז'ון מצמרת הליגה הצרפתית .....

הפועל ת''א תארח את קבוצת הצמרת הטורקית טורק אנקרה
מקריי החולה בספק למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 7:22 pm 
Junior

מקריי, טוקוטו וזלמנסון לא ישחקו עקב שפעת.
כל דבר מלבד הפסד ב-15 הפרש ומעלה יפתיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 7:37 pm 
Junior

לדעתי פחות מ-80 הפרש לטורקים זה ההישג הכי מרגש בתולדות הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 7:38 pm 
מנהל פורום

פתיל העוסק ביורוקאפ
נפתח באדיבות stavs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], הודי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: