סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצי גמר גביע המדינה
הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 9:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי - נס ציונה
הפועל - הפועל חיפה

מיקום -?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 9:54 pm 
Hall of Famer

בטוויטר של האיגוד פרסם את שזה יהיה בחולון.
אני חייב לומר שלכל מפגש שהוא לא שתי הגדולות, יש בזה הגיון.
הגיוני לייצר קהל סימטרי יחסית של 2000 מנס ציונה מול 3000 מתל אביב, יותר מאשר 8000 מול 2000

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ב' ינואר 16, 2023 10:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 9:57 pm 
Sophomore

בטח. תקרת קהל עכשיו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 10:02 pm 
Hall of Famer

אם שתי הגדולות יעלו לגמר,אני משער שהוא ימצא את דרכו לארנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 10:14 pm 
Hall of Famer

שוב סיכוי של 50% למפגש בין מכבי ת"א לירושלים לא מתממש.
מה הסיכוי לאי-מפגש בשתי ההגרלות:
75% ברבע הגמר (4 יריבות אפשריות לכל קבוצה)
67% בחצי הגמר (3 יריבות אפשריות)
המכפלה של הנ"ל היא 50%

שוב המטבע נפל על אותו הצד
מי היה מאמין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 12:20 pm 
Junior

shmueliki כתב:
המכפלה של הנ"ל היא 50%

מי היה מאמין

מי ישמע, סיכוי של 50% וזה לא קרה. כדי להוכיח את תיאוריית הקונספירציה, אתה צריך להראות שלאורך השנים ההסתברות הסטטיסטית שהפועל ומכבי לא תפגשה בשלבים מוקדמים היא מאוד קטנה. אני רק מזכיר לך שלפני כמה שנים הן נפגשו כבר ברבע הגמר, למרות שהסיכוי לכך היה רק 14 אחוזים.

ומעבר לכך, מדוע לדעתך רוצים שדווקא מכבי והפועל לא תפגשנה בשלבים המוקדמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 12:22 pm 
Hall of Famer

ואם רוצים שהפועל ירושלים תגיע לגמר , למה שיבצו אותה ברבע הגמר נגד הפועל ת״א בחוץ? ואם רוצים לפחות אדומה אחת בגמר נגד מכבי , למה שיבצו בעונה שעברה דרבי בחצי גמר במקום בגמר ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 12:54 pm 
מנהל פורום

ולמה היה רבע גמר נגד מכבי לפני משהו 4 עונות?
זיוף הגרלה הוא עסק מושחת מידי מכדי שאפשר יהיה להסתיר אותו כל כך הרבה זמן ועוד על ידי חבורת חובבנים כמו איגוד הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
shmueliki כתב:
המכפלה של הנ"ל היא 50%

מי היה מאמין

מי ישמע, סיכוי של 50% וזה לא קרה. כדי להוכיח את תיאוריית הקונספירציה, אתה צריך להראות שלאורך השנים ההסתברות הסטטיסטית שהפועל ומכבי לא תפגשה בשלבים מוקדמים היא מאוד קטנה. אני רק מזכיר לך שלפני כמה שנים הן נפגשו כבר ברבע הגמר, למרות שהסיכוי לכך היה רק 14 אחוזים.

אני זורק פרטים מהראש (יש לי קובץ מפורט במחשב, לא עליי כרגע...)

מפגש אחד בין הקבוצות הנ"ל שאינו בגמר מאז שנת 1995
לפחות ב-10 מהשנים הללו זה מפגש פוטנציאלי בסיכוי 50-50 לערך (כמו השנה)
בעוד כמה שנים היה סיכוי נמוך יותר למפגש (למשל אחת מהקבוצות הודחה כבר בשלב רבע הגמר)
ובעוד כמה שנים הייתה "שיטת ראשי בתים" בהשתתפות שתי הקבוצות (שגם היא "חלק מהבעיה" - כי לא אחת השיטה שונתה "תוך כדי תנועה" בעקבות זהות הקבוצות, פעם האלופה ומחזיקת הגביע, פעם 2 פיינליסטיות הגביע וכו'...)

עד למפגש המדובר ברבע הגמר לפני כמה שנים (שג'ייקובן בראון ניצח, לא?), הסיכוי לאי מפגש הנ"ל לאורך השנים היה בסדר גודל של 1 ל-500 (תחת הנחות מאוד מחמירות שלקחתי עבור שנים עברו שעבורן אין לי מידע מלא)
כעת אם נדבר על הסיכוי של המאורע הסטטיסטי "מה הסיכוי שבאותן 30 שנה, עם אותן ההגרלות, יהיה לכל היותר מפגש אחד בין הקבוצות" - זה יהיה אמנם לא 1 ל-500, אבל לא כה רחוק משם

אני כמדי שנה מסייג שאין לי מושג מה קורה בפועל בהגרלות (למרות שאנשים שראו את ההגרלה גם השנה - לא אני, ואין לכאורה פירסום ראוי שלה, טוענים לחובבנות שיא בביצוע)
או מה האינטרס המאוד מדויק
אני רק פורס את הנתונים, שכל אחד יסיק מזה כרצונו

מי שרוצה "לסתור את התיאוריה" מוזמן לזרוק מהראש שתי קבוצות שהיו משך מרבית השנים הללו בליגת העל, וננסה לבדוק כמה פעמים נפגשו לאורך השנים
אני מוכן לטרוח ולהשקיע בזה קצת זמן, נסו אותי
זה כדי "לחוש את נדירות המאורע הסטטיסטי"

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' ינואר 17, 2023 2:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:05 pm 
Freshman

אין בעיה אם יש כלל שאומר שאחרי כל משחקי רבע הגמר, בוחרים אולם מתוך ארבעת האולמות הגדולים שיהיה נייטרלי. אין בעיה גם אם יש כלל שאומר שעושים סבב בין האולמות הגדולים. כל עוד מכריזים על כלל ההחלטה מראש. מה שקרה השנה זועק מחוסר ספורטיביות, כאשר מכריזים על הארנה כאולם של חצי הגמר, ושעות אחרי שבמפתיע הפועל ירושלים מנצחת - מעבירים את המשחק לחולון, ועוד לפני שידועה זהות העולה הרביעית. נראה שבאיגוד הכדורסל חוזרים 30 ו-40 שנה אחורה לימים האפלים בהם הם היו נתונים להשפעה של אדם אחד מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:20 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מנחם כתב:
shmueliki כתב:
המכפלה של הנ"ל היא 50%

מי היה מאמין

אני זורק פרטים מהראש (יש לי קובץ מפורט במחשב, לא עליי כרגע...)

מפגש אחד בין הקבוצות הנ"ל שאינו בגמר מאז שנת 1995
לפחות ב-10 מהשנים הללו זה מפגש פוטנציאלי בסיכוי 50-50 לערך (כמו השנה)
בעוד כמה שנים היה סיכוי נמוך יותר למפגש (למשל אחת מהקבוצות הודחה כבר בשלב רבע הגמר)
ובעוד כמה שנים הייתה "שיטת ראשי בתים" בהשתתפות שתי הקבוצות (שגם היא "חלק מהבעיה" - כי לא אחת השיטה שונתה "תוך כדי תנועה" בעקבות זהות הקבוצות, פעם האלופה ומחזיקת הגביע, פעם 2 פיינליסטיות הגביע וכו'...)

עד למפגש המדובר ברבע הגמר לפני כמה שנים (שג'ייקובן בראון ניצח, לא?), הסיכוי לאי מפגש הנ"ל לאורך השנים היה בסדר גודל של 1 ל-500 (תחת הנחות מאוד מחמירות שלקחתי עבור שנים עברו שעבורן אין לי מידע מלא)
כעת אם נדבר על הסיכוי של המאורע הסטטיסטי "מה הסיכוי שבאותן 30 שנה, עם אותן ההגרלות, יהיה לכל היותר מפגש אחד בין הקבוצות" - זה יהיה אמנם לא 1 ל-500, אבל לא כה רחוק משם

אני כמדי שנה מסייג שאין לי מושג מה קורה בפועל בהגרלות (למרות שאנשים שראו את ההגרלה גם השנה - לא אני, ואין לכאורה פירסום ראוי שלה, טוענים לחובבנות שיא בביצוע)
או מה האינטרס המאוד מדויק
אני רק פורס את הנתונים, שכל אחד יסיק מזה כרצונו

מי שרוצה "לסתור את התיאוריה" מוזמן לזרוק מהראש שתי קבוצות שהיו משך מרבית השנים הללו בליגת העל, וננסה לבדוק כמה פעמים נפגשו לאורך השנים
אני מוכן לטרוח ולהשקיע בזה קצת זמן, נסו אותי
זה כדי "לחוש את נדירות המאורע הסטטיסטי"

הפועל חולון והפועל ירושלים, הפועל חולון ומכבי ת״א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:03 pm 
Hall of Famer

אז בדקתי החל מעונת 2008, כי לפני זה לחולון היו גם שנים בליגה השנייה (בפרט 2002-2007).
מיותר לציין שבמשך 15 השנה הללו כמכלול - הפועל חולון הייתה קבוצה פחות חזקה מאשר מכבי ת"א והפועל ירושלים, ולכן לא אחת התחילה לשחק בשלבים מוקדמים יותר בגביע, ואף לעיתים הודחה בשמינית הגמר וכו' (כך שהיו פחות אפשרויות למפגש עם האחרות).
ועדיין:

חולון-מכבי
חצי גמר, 2021
רבע גמר, 2013
חצי גמר, 2012

חולון-ירושלים
חצי גמר, 2019
חצי גמר, 2018
חצי גמר, 2017
חצי גמר, 2008

וזה כאמור באינטרוול זמן שהוא כמחצית מה"בדיקה המקורית".
נאמר בזהירות - נתונים אלו לכל הפחות אינם תורמים להפרכת הקונספירציה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:21 pm 
Junior

האם אתה יכול לחשב לי את ההסתברות שאני אזרוק 20 פעמים קובייה ותצא לי הקומבינציה המדוייקת הבאה:

2-6-3-3-5-2-5-2-1-1-6-4-5-4-6-5-3-3-1-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:22 pm 
Hall of Famer

חצי הגמר והגמר עברו שוב לארנה בירושלים......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:40 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
האם אתה יכול לחשב לי את ההסתברות שאני אזרוק 20 פעמים קובייה ותצא לי הקומבינציה המדוייקת הבאה:

2-6-3-3-5-2-5-2-1-1-6-4-5-4-6-5-3-3-1-5

כן!

שנית, אין לי עניין מיוחד להשוויץ או משהו, אבל יש לי קצת השכלה אקדמית בסטטיסטיקה והסתברות (ברמת תארים שלמים, לא קורס בודד), אז רצף הטלות קוביה כטיעון נגדי (שנאמר כהטרלה אני מניח, אם לא - התנצלותי מראש) לא בהכרח ירשימו אותי או יתרמו לדיון.
כמו שניכר, אני פתוח לגמרי לדיון בנושא, ש"מציק" לי שנים (כפי שדפי הפורום יכולים להעיד), ואני בעוונותיי הרבים אוהב לנהל "מעקבים סטטיסטיים אחר אנומליות" בתחומים כאלו ואחרים.

למעשה פתחתי פה אפשרות בדיוק הופכית ל-Cherry picking/קטיף דובדבנים (הטייה סטטיסטית שכיחה ב"בדיקות שכאלו").
אני עוקב (מסיבות ברורות) משך שנים אחר זוג קבוצות ספציפי, ומוכן להשוותן לכל זוג קבוצות אחר שהוא (כפי שעופר הציע, אקווה שברצינות ומתוך סקרונות...), חרף שמטבע הדברים איני יודע ובטוח מה יהיו התוצאות עבור כל זוג וזוג.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:54 pm 
Junior

אכן נאמר כהטרלה, אבל גם המדידה המדעית שלך היא סוג של הטרלה.

כולם *יודעים* שהיו שנים רבות שמכבי והפועל היו ראש בית וכולם חושדים שלפחות בחלק מהשנים שהיתה כביכול הגרלה, הם היו ראשי בתים באופן לא רשמי. אם אני זוכר נכון, אתה אפילו לא משוכנע כמה שנים היו כאלה וכמה כאלה. המודל הסטטיסטי המרשים שלך לא מוכיח שום דבר כי ה-n שלך קטן מדי ומספיק שפעם אחת איזה ישראל קטורזה ששלף את הפתק מההגרלה עשה איזה משהו מלוכלך וכל התיאוריה מתמוטטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 7:14 pm 
Hall of Famer

אז כמו "כולם", גם אני חושד שהיו שנים עם "ראשי בתים באופן לא רשמי". הרי זו בדיוק מהות הבדיקה, לדעתי "ההסתברויות במציאות" (יהיו אשר יהיו) שונות מההסתברויות התיאורתיות.
השאלה היא האם השנים האלה כבר בהכרח הרבה מאחורינו...

אני לא יכול לדעת מה היה בכל שנה. בשנים שפורסם באופן גלוי שמכבי ת"א והפועל ירושלים הן ראשי בתים שלא יכולות להיפגש עד לגמר - לא נכללו בחישוב. בשנים שמפאת הזמן שעבר והפירוט הלא מספק באינטרנט (זה לא כדורגל שאפשר לדעת באיזה רגל היה נקע למגן השמאלי המחליף גם לפני עשור...) - אני לא בטוח האם ומי היו ראשי הבתים (הרשמיים) - גם כן נותרו בחוץ, כהחמרה.

תמיד אפשר להגיד "n קטן מדי". לכן מנהלים מעקב לאורך השנים, וכאמור כבר הגענו לסדרי גודל של סיכוי של אחד למאות.
אם ירשים אותך רק אחד לאלפים (למשל) - צריך להמשיך לחכות עוד. כל שנה יכולה להוסיף לכל היותר עוד פקטור של מכפלה בחצי (כמו השנה).
האם הבדיקה מוכיחה "מעבר לכל ספק"? ודאי שלא
וגם זו לא מטרתה
חשבתי שזה מידע מעניין עבור החברים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 8:21 pm 
Junior

חלילה, שלא ישתמע שאני מזלזל ביכולות הסטטיסטיקה שלך שאני מזהה בקלות שגבוהות משלי ובטח שלא בכוונות הטובות.

אני פשוט חושב שזו דוגמה למקרה שבו הסטטיסטיקה לא באמת תורמת הרבה, כי בשורה התחתונה הממצאים של הבדיקה שלך הם פחות או יותר ״היו מעט מדי מפגשים בין הפועל ירושלים למכבי, בקטע שנראה לא סביר״, נכון? שזה די מזכיר את נקודת המוצא של הדיון. אבל החל מכמה מפגשים זה כבר היה נראה סביר? או במילים אחרות - אם היית חייב להמר, כמה הגרלות לדעתך הכי סביר להניח ש״סודרו״? אני מניח שאין לסטטיסטיקה תשובות מדוייקות לשאלות האלה ולכן היא בעצם משאירה אותנו בדיוק (או כמעט בדיוק) בנקודה שבה התחלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

היה עד היום איזשהו משחק גמר בארנה בלי השתתפות ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 9:43 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
היה עד היום איזשהו משחק גמר בארנה בלי השתתפות ירושלים?

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 10:13 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

כעת מחאה בנושא מצד הפועל חיפה
כל כך מיותר כל הסיפור הזה ברמת המאקרו, ממש מיותר

ציטוט:
מועדון הכדורסל הפועל בי-קיור לייזר חיפה קיבל בתדהמה את ההחלטה לקיים את משחקי חצי גמר גביע המדינה בירושלים, וקיבל על כך עדכון מרשתות התקשורת כאחרוני האוהדים.
צעד תמוה של ראשי איגוד הכדורסל להיכנע ללחצים אינטרסנטיים מצד עיריית ירושלים והנהלת האולם לעשות את מרב המאמצים לקיים את המשחק אצלם, ואף להגיע להסכם מהיר,
דווקא אחרי שהפועל ירושלים עלתה גם היא.
מייד עם קבלת הידיעה שיגר המועדון מכתב חריף לאיגוד הכדורסל במחאה על ההחלטה השערורייתית.
אנו מוחים נגד ההחלטה שמדיפה ריח רע של פוליטיקה לאחר שכבר יצאה הודעה על כך שהמשחקים ייערכו בחולון בעקבות אי הסכמה לגבי העלויות בארנה בירושלים.
בכוונת המועדון להגיש עתירה לבית הדין של האיגוד ואף נבדקת האפשרות לעתור לבית משפט אזרחי.
נפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו במטרה לנסות להפוך בחזרה את ההחלטה, שמעבר לספורטיביות שנפגמת, היא מקשה על אוהדי הפועל חיפה ותפגע בחוויית המשחק.
נשוב ונעדכן בהתפתחויות.
הפועל זה אנחנו!

https://www.facebook.com/hapoelhaifabc1 ... 9EmziSdmel

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 12:28 am 
Junior

shmueliki כתב:
עופר האדום כתב:

כעת מחאה בנושא מצד הפועל חיפה
כל כך מיותר כל הסיפור הזה ברמת המאקרו, ממש מיותר

ציטוט:
מועדון הכדורסל הפועל בי-קיור לייזר חיפה קיבל בתדהמה את ההחלטה לקיים את משחקי חצי גמר גביע המדינה בירושלים, וקיבל על כך עדכון מרשתות התקשורת כאחרוני האוהדים.
צעד תמוה של ראשי איגוד הכדורסל להיכנע ללחצים אינטרסנטיים מצד עיריית ירושלים והנהלת האולם לעשות את מרב המאמצים לקיים את המשחק אצלם, ואף להגיע להסכם מהיר,
דווקא אחרי שהפועל ירושלים עלתה גם היא.
מייד עם קבלת הידיעה שיגר המועדון מכתב חריף לאיגוד הכדורסל במחאה על ההחלטה השערורייתית.
אנו מוחים נגד ההחלטה שמדיפה ריח רע של פוליטיקה לאחר שכבר יצאה הודעה על כך שהמשחקים ייערכו בחולון בעקבות אי הסכמה לגבי העלויות בארנה בירושלים.
בכוונת המועדון להגיש עתירה לבית הדין של האיגוד ואף נבדקת האפשרות לעתור לבית משפט אזרחי.
נפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו במטרה לנסות להפוך בחזרה את ההחלטה, שמעבר לספורטיביות שנפגמת, היא מקשה על אוהדי הפועל חיפה ותפגע בחוויית המשחק.
נשוב ונעדכן בהתפתחויות.
הפועל זה אנחנו!

https://www.facebook.com/hapoelhaifabc1 ... 9EmziSdmel

איפה חיפה היו לפני שבוע כשההחלטה הייתה שהמשחקים יהיו בירושלים?

אם הוחלט מראש שהשנה המשחקים יהיו בירושלים, אין סיבה לשנות את המיקום שלהם, אלא אם כן מתקבלת החלטה ששבוע הגמר לא יכול להתקיים באיצטדיון של אחת מהקבוצות שהעפילו לגמר, החלטה שבמציאות הישראלית היא בעייתי מאוד בגלל מיעוט האולמות שיכולים להכיל מספר גדול שצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 10:18 pm 
Sophomore

אם חשבתם שרק חיפה מאיימת לתבוע, תחשבו שוב - גם חולון מאיימת:

ציטוט:
"ההתנהלות לבחירת האולם אשר יארח את משחקי חצאי וגמר גביע המדינה אינה יכולה להתנהל, אם להשתמש בלשון עולם הספורט בדרך של "שכונה".
הודעה סופית על קבלת הצעה - היא אכן סופית.
לא ניתן בכלל להעלות על הדעת כי הודעה סופית כזו תפורסם ואז ינהל האיגוד התדיינויות מחודשות 'מאחורי הקלעים' כדי להשיג הצעה טובה יותר.
פעולות כאלה מהוות סטייה מהאופן בו על הגוף הדו-מהותי להתנהל ופגיעה חמורה בטוהר התהליך מבחינה מנהלית ומהווה ניסיון לגרום להפרת חוזה".

"ככל שלא תתקבל עוד היום החלטה ברוח זו, והודעה לתקשורת על חידוש ההודעה שנשלחה על קיום המשחקים בחולון, לא יהיה מנוס מנקיטת הליכיים משפטיים נגד האיגוד".

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /bjk3vfroo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 3:20 pm 
Junior

מצחיק. איפה הם חושבים שהם נמצאים? ברור ששכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 5:54 pm 
Junior

אני מקווה שיש לאולם בחולון חוזה חתום עם האיגוד.

מעבר לכך, לפי הציטוט

"ככל שלא תתקבל עוד היום החלטה ברוח זו, והודעה לתקשורת על חידוש ההודעה שנשלחה על קיום המשחקים בחולון, לא יהיה מנוס מנקיטת הליכיים משפטיים נגד האיגוד".

הם כבר היו צריכים לפתוח בהליכים משפטיים. מעניין למה הם מחכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה