סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גובר מול קסלר
הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 9:54 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הטרייד של גובר הולך ונראה בכל יום שעובר כמו שוד המאה (ולא שהוא נראה טוב בזמן אמת).

עזבו רגע את כל יתר המרכיבים: מאליק ביזלי וג'ארד ונדרבילט היעילים -- אחד בעיקר התקפית והשני בשני צידי המגרש -- עם חוזים ארוכי טווח נוחים; בולמארו והורטון טאקר (שהגיע תמורת בברלי) הצעירים, שאולי עוד ייצא מהם משהו (לא ממש אופטימי לגבי שניהם, אבל מי יודע); וכמובן היהלום שבכתר -- לא פחות מ-5 בחירות סיבוב ראשון, רובן לא מוגנות, שיהיו שם עד שלכולנו יהיו נכדים.

עזבו את כל זה. בואו נתמקד רגע רק בחלק אחד של העסקה, שאולי נראה שולי בזמנו -- גובר מול ווקר קסלר, הבחירה מספר 22 של הטימברוולבס בדראפט 2022:

הנה קצת סטטיסטיקות:

גובר בן ה-30.5 עם 14 נקודות, 12 ריבאונדים, ו-1.3 חסימות ב-31 דקות למשחק, עם יותר איבודים מאסיסטים, ו-66% מהשדה. וכמובן גם משכורת של 170 מיליון דולר לארבע השנים הבאות והתאמה מפוקפקת ביותר לצד קא"ט.

קסלר בן ה-21, רק שלושה חודשים בליגה, עם 6.6 נקודות, 6.1 ריבאונדים ו-1.9 חסימות ב-17.5 דקות למשחק ו-75% מהשדה. המשכורת שלו לארבע השנים הקרובות היא 13 מיליון (עם אופציה לעוד עונה לא יקרה וכמובן גם להארכת חוזה כמעט מובטחת לעוד 4 שנים)...

פר 36 דקות, קסלר חסר הניסיון עם 13.5 נקודות, 12.5 ריבאונדים ו-4 חסימות (!) למשחק. ממש לא רחוק ממספרי הנקודות והריבאונדים של גובר פר 36, אבל עם קצב חסימות גבוה בהרבה ואחוז קליעה משופר משמעותית. וחכו, זה רק נעשה יותר טוב. בדצמבר (11 משחקים) קסלר כבר עם 10.5 נקודות, 9.5 ריבאונדים, ו-2.5 חסימות, וגם 80% מטורפים מהשדה ב-24 דקות למשחק. הזכרתי כבר שהוא רוקי בשנה הראשונה שלו בליגה?

וכמובן, לא נשכח שיוטה המוספדת לפני פתיחת העונה במאזן יותר טוב ממינסוטה אבל בלי תקרת שכר חסומה בעתיד הנראה לעין ועם המון אופציות להשתפר גם בלי מיליון (אוקיי, 14) בחירות הסיבוב הראשון שלהם עד 2029. בעוד שנה וחצי הם יהיו עם שלושה שחקנים על חוזים מובטחים (כולם נוחים) -- סקסטון, מרקנן, וקסלר (עם אופציות זולות לרוקי אגבג'י ולבולמארו). כולם יחד ישתכרו פחות מ-40 מיליון דולר.

עם יד הלב, תשאירו בצד את כל יתר המרכיבים של ה"עסקה" הזו. את מי הייתם לוקחים לקבוצה שלכם ל-4 השנים הקרובות: את קסלר בן ה-21 עם 13 המיליון שלו או את גובר המבוגר ב-10 שנים עם 170 המיליון שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גובר מול קסלר
הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 11:31 am 
Hall of Famer

פוסט מעולה ומקיף את כל הזוויות האפשריות
כל עונה שתעבור הרי גובר אמור אט אט לרדת, וקסלר לעלות
אבל כאמור כבר כעת זה אולי לא "שמיים וארץ"

יהיה "מגניב" אם בפלייאוף (סדרה בין השתיים קשה לדמיין בגלל המיקום...) קסלר ישחק יותר דקות מגובר - עקב סגנון שתכפה יריבת מינסוטה, תהא אשר תהא.
אבל אני אישית בספק רב אם מינסוטה בכלל עושים פלייאוף...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 12:43 pm 
מנהל פורום

אתה מעצבן אותי סבוניס, אבל כנראה בגלל שאתה צודק וזה היה טרייד איום ונורא בטח לאחר מעשה
לפני מעשה זה היה טרייד עם סיכון גבוה שתפס את שיחת היום בפרה סיזן.
1. אם היית מהמר על המספרים של קסלר אובר אנדר בוגאס היית מקבל יחס שמראה שההסתברות שאלה יהיו המספרים של קסלר נמוכה מאוד, מאוד, מאוד
2. כל ההצלחה של יוטה, מאוד מפתיעה ולא נצפתה בזמן אמת על ידי אף חכמולוג דהיום
3. את קסל לא ראיתי משחק יותר מידי, וגם אם ראיתי משחק אחד או שתיים של יוטה בטח לא התרכזתי בו, אז אני לא יודע להגיד אם הוא נהנה מזה שהוא בסקנד יוניט, או מזה ששחקנים לא מתאמצים מידי מולו בנתיים כי הוא לא מותג עדיין, אבל את רודי ראיתי בתשומת לב. כשהוא מרוכז במשחק ולא בשטויות, הוא גאון הגנה שאין שני לו, אף אחד בליגה לא מדגדג אותו, מייצר מצבים מריבאונד התקפה (כלומר הורג את התקפת היריב עוד לפני שהיא נולדה), מתגלגל לטבעת כמו צלופח, עוזר בזמן שעדיין שומר על השחקן שלו, פשוט ריקוד בהגנה. יכול להיות שהאופי הארוגנטי שלו יהרוג בסוף הכל, יכול להיות שההתאמה שלו היא רכז שרואה רק מסירה (בן סימונס?) והיא לא התגלגלה לידיים שלו בקריירה. אולי. אבל לעולם אוהב את רודי ואף קסלר מזדיין לא יפריע לי

אני חסיד גדול של הווה אמינה, כלומר בואו נראה מה היה לאנשים להגיד בזמן שהתקבלה ההחלטה ומי האנשים שהיו שותפים לאמירה הזו
מצד אחד איינג' שהראה גאונות כסוחר שחקנים ממולח שקונה בזול ומוכר ביוקר ממש מהגר יהודי מברוקלין
מצד שני GM שבנה את דנבר מכלום, הוא יותר אסטרטג ותופר חבילות מורכבות שדורשות זמן והתאמות ופלן B וכו
נכון לעכשיו נראה הסוחר שהביס את האסטרטג, אבל לא הייתי מספיד את האסטרטגיה של אסטרטג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 1:53 am 
Sophomore

קסלר בהחלט הפתעה נעימה, אין כלכך טעם להשוות בין הסטטיסטיקות, כי החוזק של גובר לא אמור להיות שם אלא בכך שהוא שחקן ההגנה הכי טוב שיש לכאורה, משום מה ההגנה של מינוסטה גרועה יחד איתו גם, אז או שהוא אוברייטד בזה או סיבה אחרת לכך שזה לא עובד.

בכל מקרה הטרייד הזה אסון לא רק בדיעבד, התחזית של מינוסטה בתחילת העונה על פי ההימורים היה מקום 14, וזה כשעוד לא ראו איך השילוב של גובר אמור להראות.
זאת אומרת נתנו 6 בחירות דראפט ראושנות + החלפה שזה בערך כל העתיד בשביל כוכב שיעזור לנצח עכשיו, אבל זה שם אותם רק במקום 14, לתת כלכך הרבה ואפילו לא להיות קונטנדרית בתחזית זה זוועה.

גם אטלנטה שנתנו חצי מזה בשביל גם כן תחזית של מרכז טבלה זה רע. אבל כאמור מינוסטה שברו פה שיא וזה נראה כרגע יותר גרוע מהטרייד המפורסם של הנטס עשו ששם לפחות היה אפסייד נראה לי הרבה יותר גבוה וכן ציפו בתחילת השנה שהם ידברו חזק למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 2:03 am 
Hall of Famer

ראיתי את יוטה כמה פעמים. קסלר, ייאמר לזכותו, הוא לא חור ולא חור שחור. לא כופה את המשחק ובהחלט זורם כשצריך. הוא גם מעט קל רגליים יותר משהיה אפשר לצפות מהקבוצה שהסנטר הלבן האחרון שלה היה גרג אוסטרטג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 2:12 am 
Sophomore

כמובן שאף אחד לא יכל לדעת שקסלר יראה ככה כבר בשנה הראשונה שלו בליגה ויש כאן חכמה של בדיעבד.

אבל גם בזמן אמת זה נראה לי כמו טרייד ממש גרוע למינסוטה. זה לא רק המחיר הלגמרי מוגזם (6 בחירות + כמה שחקנים לא רעים). גם הגיל של גובר, שממש לא מתאים לזה של אדוארדס, וגם ההתאמה הממש לא ברורה ליד טאונס, בטח בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 4:26 am 
Hall of Famer

או הגיל של איגודלה בשנת 2014

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 4:04 pm 
Senior

הטרייד הזה היה גרוע כן בזמן אמת משלל סיבות:
זה היה מחיר אדיר ומוגזם עבור מה שגובר נותן, גם בשביל קבוצה שעל הנייר ההתאמה שלה לגובר הייתה טובה ומינסוטה לא הייתה כזו.
היה ספק די גדול לגבי כמה גובר וטאונס - שניים משלושת השחקנים שמיועדים להיות הכי חשובים בקבוצה - יכולים להיות ביחד על הפארקט למשך רוב סדרת פלייאוף.
גם אם הכל היה מסתדר הכי טוב שיש זה כנראה לא היה מספיק כדי להתמודד על אליפות, ככה שמינסוטה נתנו המון גם מבלי שזה ייקח אותם עד הסוף.
ואחרי כל זה יש גם את הקטע הזה שלגובר יש חוזה עצום, כזה שיכול להפוך לבלתי סחיר אם דברים לא יתחברו כמו שצריך.

זה שקסלר נראה כמו גובר לעניים (ואני חושב שזה מה שאפשר לומר עליו כרגע. אם מוצאים את הגיל והשכר מהמשוואה, עדיין כל קבוצה בליגה הייתה לוקחת את גובר לפניו לדעתי) כבר עכשיו זה רק הדובדבן על ערימת החרא שהטרייד הזה מהווה בשביל מינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 4:47 pm 
Sophomore

stavs כתב:
זה שקסלר נראה כמו גובר לעניים (ואני חושב שזה מה שאפשר לומר עליו כרגע. אם מוצאים את הגיל והשכר מהמשוואה, עדיין כל קבוצה בליגה הייתה לוקחת את גובר לפניו לדעתי) כבר עכשיו זה רק הדובדבן על ערימת החרא שהטרייד הזה מהווה בשביל מינסוטה.

העניין הוא שגיל ושכר הם תמיד חלק מהמשוואה, כי קבוצות לא מתנהלות אף פעם בואקום.

1. שחקן שמקבל 170 מיליון ל-4 שנים סותם לקבוצה שלו את תקרת השכר ומונע ממנה להתחזק בעמדות אחרות. אם הוא לא מצליח להיות השחקן הכי טוב שלה או השני הכי טוב ולהוביל אותה להישגים, לא בטוח שזו החתמה משתלמת, בלי קשר אפילו לנכסים שהעברת עבורו בטרייד. לעומת זאת, 13 מיליון ל-4 שנים זה בוטנים ומאפשר המון גמישות כלכלית.

2. אם מניחים שקבוצה שיש לה את אנתוני אדוארדס בן ה-21 מעוניינת לבנות קבוצה חזקה מעבר לשנה שנתיים הקרובות, אז כמובן שגם הגיל חשוב. סנטר בן 31 עוד מעט, עם הרבה קילומטרז', הוא לא בהכרח הימור טוב לשמור על הרמה הנוכחית שלו לארבע השנים הקרובות. לעומתו, סנטר בן 21 שרק הגיע לליגה, כל הסיכויים שעוד ילמד וישתפר (אומרים תמיד שגבוהים מתפתחים לאט יותר). החוזה של שניהם הוא לארבע שנים. גם אם אין לאף אחד ספק שכרגע גובר טוב יותר, לא ממש בטוח שזה יהיה המצב גם בשנה השלישית והרביעית של החוזה (סביר שהפער ביניהם ילך ויצטמצם). וכמובן שאחר כך, אם קסלר ממשיך להתפתח יפה, יוטה תהיה בעמדה מובילה להחתים אותו על החוזה השני שלו בליגה, שכנראה יהיה חוזה נוח יחסית לעוד חמש שנים. יש מצב שהיא קיבלה כאן את סנטר העתיד שלה לעשור הקרוב. לא סביר שמינסוטה יכולה להגיד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 6:10 pm 
Senior

ברור, אני לא מתווכח עם זה והשאלה שלך לגבי מי עדיף בהינתן כל אלו, תקפה לגמרי בעיני, מה שאני מנסה להגיד זה פשוט שהיכולת המפתיעה של קסלר - שהיא עדיין לא ברמת גובר- היא בונוס בסיפור הטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 10:20 pm 
Junior

ראיתי את קסלר משחק לא מעט.
נתחיל מזה שהוא עדיין לא גובר בהגנה.
מבחינה התקפית, יש לו טאץ' וקצת מהלכי פוסט וכבר עכשיו הוא יותר טוב מגובר בזה.
מבחינת סקרינים, יש לו עוד מה ללמוד בשביל להיות ברמה גבוהה. גם אוליניק למשל יותר טוב ממנו בזה.
מבחינת קריאת ההגנה ומסירה הוא גם צריך להשתפר.
חי הרבה מריבאונד התקפה והחושים שלו טובים.
בהגנה, יש לו חוש טוב בעזרה והוא מגיב היטב ויש לו יכולת התאוששות ומכאן גם אחוזי החסימות הגבוהים שלו.
כמו בהתקפה גם בהגנה הוא ריבאונדר טוב.
באחד על אחד הוא בעיקר נסוג בדומה לגובר ופה הוא כרגע טרף לכוכבים של המשחק. מול דרג שני ושלישי הוא סבבה.

פוטנציאלית שחקן מאוד טוב. כרגע מסתמן בתור סנטר פותח טוב. אחד היתרונות שלו כרגע הוא שהוא לומד מהר מאוד.

ברור שהטרייד על גובר הוא נצחון ליוטה בעיקר כי מינסוטה נראים עכשיו חרא וההתאמה שם זוועה. גובר עדיין אותו שחקן עם אותם יתרונות ואותם חסרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 9:31 am 
Hall of Famer

היה סביב קסלר לא מעט הייפ לפני תחילת העונה (קצת פחות לפני הדראפט) ולפחות בינתיים נראה שההייפ הזה די מוצדק. קודם כל, הוא גדול מאוד פיזית, אבל זה לא בא על חשבון ניידות, יש לו חוש מצוין לריבאונד ולחסימות והוא פינישר פנטסטי באיזור הטבעת. ומה שעוד מפתיע לטובה-הוא כמעט לא עושה דברים שהוא לא יודע, מעט מאוד שטויות. ברור שהגנתית הוא עדיין לא גובר, ולא בטוח שאי פעם יהיה, אבל כבר עכשיו הוא לא מהווה חסרון הגנתי, והתקפית הוא בהחלט סבבה כאופציה 4-5 מאוד אפקטיבית בקבוצה, אני די בטוח שיוטה מצאה כאן את סנטר העתיד שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2022 4:05 pm 
Sophomore

רק נוסיף לגבי קסלר שלמרות שהוא לא גובר בהגנה (לפחות בינתיים ואולי אף פעם לא), מבחינת חסימות הוא כבר עכשיו עולה עליו בלא מעט. כאמור, 4 חסימות ל-36 דקות. זה מספר שגובר מעולם לא הגיע אליו בשנים שלו בליגה. וכנראה שזה גם לא עניין של פתיחת עונה חמה באספקט הזה או של מיעוט דקות. בקולג' היו לו 4.5 למשחק (מקום ראשון בשנה שעברה) וכמעט 7 חסימות (!) ל-36 דקות. אז הגנה זה כמובן ממש לא רק חסימות (הלו חסן וויטסייד), אבל הן, בנוסף לריבאונד הגנה, בהחלט מהוות חלק חשוב ממשחק ההגנה של סנטרים. החשש לגבי קסלר לפני שנבחר בדראפט (לפחות מאנליסטים שאני שמעתי מדברים עליו) היה שהוא לא מספיק נייד הגנתית ועלול להיות חור בהגנת החילופים. עד עכשיו, לא עושה רושם שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 1:32 pm 
Junior

צריך גם לעבוד על אחוזי העונשין. היום הוא על 55%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:18 am 
Sophomore

קסלר שופך לטימברוולבס עוד קצת מלח על הפצעים. הוביל את יוטה (בלי מרקנן ואוליניק הפצועים) לקאמבק וניצחון במינסוטה עם 20 נקודות, 21 ריבאונדים, 4 אסיסטים ושתי חסימות. גוברט, ששוב נפצע ברבע הראשון ולא חזר, סיים עם שתי נקודות וריבאונד...

קסלר הוא הרוקי הראשון מאז אלונזו מורנינג עם משחק של 20/20 ו-65%+ מהשדה. בחמשת המשחקים האחרונים הוא כבר עם 13 נקודות (ב-70% מהשדה), 13 ריבאונדים וכמעט 4 חסימות למשחק.

אאוץ'!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 10:22 am 
Hall of Famer

ובזכות הניצחון יוטה משתווה (סוג של) למינסוטה בטבלה
עדיין צפוף מאוד שם בין מקומות 6 ל-13

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 11:42 am 
Senior

הסיפור הזה עוד יסתיים עם מינסוטה מחוץ לפלייאוף וקפיצה מפתיעה שלה בלוטרי שתלך ליוטה.
נצטרך לעשות תורות בהשגחה על טים קונלי, הג׳י אם במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:19 pm 
Hall of Famer

תרחיש הקצה בהסתברות אפסילונית

מינסוטה מסיימים מחוץ לפליי-אין
זוכים בבחירה הראשונה (לקבוצה עם המאזן הטוב ביותר מחוץ לפליי-אין יש למשל 0.5% לזכות בבחירה הראשונה) שעוברת ליוטה - אין הגנות כלל על הבחירות
טאונס משתגע ושובר את הכלים
מינסוטה מתדרדרת עוד, ומעבירה ליוטה בחירות גבוהות גם ב-2025 ו-2027
יוטה בונים שושלת סביב וומבניאמה ומרקאנן (עם גיבוי של קסלר מהספסל...)

עד כאן
כעת נחזור למציאות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 5:54 pm 
Sophomore

רק כדי לסגור פינה, נציין שבשביל התענוג של השמדת העתיד של הקבוצה לעשור הקרוב במחי טרייד אחד, הטימברוולבס גם שילמו הקיץ 40 מיליון דולר (החוזה של הג'י אם החדש טים קונלי, ה"מוח" שמאחורי הטרייד, לחמש השנים הקרובות). כמו שזה נראה עכשיו, היה עדיף להם לשלם 40 דולר לאיזה הומלס מהרחוב שיקבל שם את ההחלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 2:19 pm 
Junior

shmueliki כתב:
תרחיש הקצה בהסתברות אפסילונית

מינסוטה מסיימים מחוץ לפליי-אין
זוכים בבחירה הראשונה (לקבוצה עם המאזן הטוב ביותר מחוץ לפליי-אין יש למשל 0.5% לזכות בבחירה הראשונה) שעוברת ליוטה - אין הגנות כלל על הבחירות
טאונס משתגע ושובר את הכלים
מינסוטה מתדרדרת עוד, ומעבירה ליוטה בחירות גבוהות גם ב-2025 ו-2027
יוטה בונים שושלת סביב וומבניאמה ומרקאנן (עם גיבוי של קסלר מהספסל...)

עד כאן
כעת נחזור למציאות

הלוואי. זה מה שקרה עם חלק מהטריידים של איינג' בבוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 2:55 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
רק כדי לסגור פינה, נציין שבשביל התענוג של השמדת העתיד של הקבוצה לעשור הקרוב במחי טרייד אחד, הטימברוולבס גם שילמו הקיץ 40 מיליון דולר (החוזה של הג'י אם החדש טים קונלי, ה"מוח" שמאחורי הטרייד, לחמש השנים הקרובות). כמו שזה נראה עכשיו, היה עדיף להם לשלם 40 דולר לאיזה הומלס מהרחוב שיקבל שם את ההחלטות.

לא חושב שקונלי אמר את המילה בטרייד הזה, גם אם המהלך הראשון נכשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 11:28 pm 
Junior

uriel17 כתב:
סאבוניס כתב:

לא חושב שקונלי אמר את המילה בטרייד הזה, גם אם המהלך הראשון נכשל

זו סוגיה מעניינת, כי דווח לאחרונה שטראוויס שלנק התנגד למהלך של הבאת דז'ונטה תמורת חבילת הבחירות שניתנה עבורו, זה אחד הבעלים או אפילו בן-של שדחף למהלך הזה.
סתם דוגמה לכך שלפעמים יש נטייה להפליג בגנותם של ג'יאמים מבלי לראות את התמונה המלאה (פרסטי והטרייד שנאלץ לבצע על הארדן בגלל הקמצנות של הבעלים קליי בנט זו דוגמה קלאסית כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 1:10 am 
Hall of Famer

פרסטי זאת לא דוגמא קלאסית לשום דבר. אף אחד לא אמר לפרסטי שהוא חייב לבצע את הטרייד מתי שהוא ביצע אותו. אף אחד לא אמר לפרסטי שהוא חייב להתחייב לאיבקה במקום להארדן. הבעלים אמר שהוא לא מוכן לשלם מס מותרות ומשם הכול פרסטי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 10:14 am 
מנהל פורום

זה נכון ועדיין לא סותר את הפואנטה של גרנט, יען לא לחשוב שכל החלטות המקצועיות מגיעות מהג'י אם בלי התערבות השפעה או אפילו כפייה על ידי הבעלים
בלי צורך להביא דוגמאות ספציפיות, זה די ברור שזה קורה.
דווקא במקרה של קונלי, אני די בטוח שזה 100% קונלי, האיש קיבל כסף ואחוזים בבעלות של מיני כדי שיעזוב את דנבר יעבור אליהם
אז כן, בפרספקטיבה של חצי עונה מאז הטרייד, הוא נראה כישלון מהדהד, וגם בזמן אמת, אפילו אלה (כמוני למשל) שהזדהו עם הנרטיב של הטרייד חשבו שמחיר מטורף וחסר סבירות מנימלית.
הטענה שלי, היא שהיסטוריה של מנהל מוביל ב NBA לא יכולה להמדד בחצי עונה עם טרייד מטורף ככל שיהיה, הייתי מחכה לראות מה ה planB שלו לסיטואציה המביכה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2023 12:26 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
הטענה שלי, היא שהיסטוריה של מנהל מוביל ב NBA לא יכולה להמדד בחצי עונה עם טרייד מטורף ככל שיהיה, הייתי מחכה לראות מה ה planB שלו לסיטואציה המביכה הזו

באופן עקרוני אני מסכים עם זה. אבל הטרייד הנוכחי נראה כל כך גרוע שקשה לראות איך הוא יוצא מזה עם משהו סביר. שוב, הנקודה שלי מלמעלה היא שלפעמים יש היגיון בללכת אול אין -- בעיקר אם יש לך שחקן טופ-5 ביד, יש סיכוי שתאבד אותו אם לא תפעל, ויש סבירות לא רעה שהטרייד יהפוך את הקבוצה לקונטנדרית (אם זה יביא גם אליפות זה עניין אחר, כי להביא אליפות זה בסופו של דבר עניין קשה מאוד ומצריך לא מעט מזל). זה לא היה המקרה עם מינסוטה וגובר וזה היה ברור מההתחלה. בלי קשר למחיר, גם מי שהיה מאוד אופטימי לא באמת האמין שהשילוב של גובר וטאונס בליגה שבה גבוהים הופכים למטרד בפלייאוף זה מתכון לקונטנדרית של ממש.

גם בעניין הפלאן בי, קשה לראות איך מינסוטה יוצאים מזה בטוב כי הם די סגורים מכל הכיוונים. אדוארדס זכאי הקיץ להארכת חוזה. אין סיכוי שהוא לוקח פחות מהמקסימום. מה שאומר שב-2024 הטימברוולבס ישלמו לו, לטאונס ולגובר כמעט 130 מיליון דולר, שזה בערך תקרת השכר הנוכחית (בשנה שאחרי זה כבר באזור ה-140 מיליון). אז אין אפשרות להביא עוד שחקנים בחוזה שהוא לא מינמאלי וגם אין נכסים לטריידים שיכולים לשפר את הקבוצה. אז מה עושים אם כל זה מייצר קבוצה בינונית כמו עכשיו, שבמקרה הטוב שווה פליי אין? כרגע הם עם מאזן שלילי, במקום העשירי, כשפורטלנד במקום ה-11 עם אותו מאזן ופיניקס והלייקרס רק חצי משחק או משחק מאחור. אז זה יהיה די הישג אם הם יגיעו לפלייאוף וקשה לראות אותם גם עושים שם משהו. לפרק וללכת לטאנקינג הם לא יכולים, כי כל הבחירות שלהם שייכות ליוטה. טרייד טוב על גובר קשה לי להאמין שישיגו לאור המגבלות הברורות והגיל שלו. אדוארדס הוא נכס אבל הוא השחקן שהכי פחות שווה להם להעביר וגם אז לא סביר שזה יקדם אותם ממש.

מה נשאר? קא"ט. כרגע הפלאן בי הכי סביר נראה כמו טרייד עליו. השאלה מה אפשר לקבל בטרייד כזה. בחירות דראפט? סביר להניח שכן, אבל במצב הנוכחי זה לא מה שהם מחפשים (בדומה לברוקלין, שלא הייתה מוכנה הקיץ לקבל בעיקר בחירות דראפט על דוראנט ובצדק). כוכב שמתאים יותר לשחק ליד אדוארדס וגובר? גם את זה קשה לי לראות. אולי איזה פול ג'ורג' כזה, אבל ספק אם זה מה שיהפוך אותם לקונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה