סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עוד יום באן.בי.איי
הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 9:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לילה די משעמם באן.בי.איי.
פילי ניצחו בחוץ את הקליפרס המג'עג'עים, ברוקלין ללא דוראנט לא מסוגלים לנצח אפילו את הספארס, טורונטו בעונה רעה מפסידים למילווקי ללא יאניס ויוקיץ' עם עוד טריפל דאבל מחסל את הבלייזרס.
הדבר היחידי שמעניין זה הכושר של דיים עם משחק שני רצוף מעל 40 נק' (44 נק' הלילה), משחק שישי רצוף עם 30 נק' או יותר, כשבתווך היה גם משחק 50 נק'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עוד יום באן.בי.איי
הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 10:04 am 
Senior

מילה טובה גם לג׳רו הולידיי שעם 35 ו-37 בשני המשחקים האחרונים מנצח למילווקי משחקים בלי יאניס ומידלטון. כרגיל גם הרבה מהלכים הגנתיים גדולים בקלאץ׳ (אפילו שהלילה ואן וליט קלע ממול 39 נק').
כשהוא משחק ככה בהתקפה, אין המון גאגים בליגה שאני לוקח לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 10:36 am 
מנהל פורום

ברוקלין היו גם בלי אירווינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 11:15 am 
Junior

הארדן עם 6 נקודות ב32 דקות משחק (1 מ6 מהשדה, , 4-4 מהקו)... נכון שהוא לא הארדן של יוסטון כבר מזמן אבל עדיין סקורר טוב, איך הוא מרים רק 6 זריקות כל המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לבוקר יום ראשון
הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 1:23 pm 
Freshman

חוץ מזה ראיתי רבע רביעי של קליפרס סיקסרס, מה הטייק על האחות מל״א?
לכאורה הקבוצה העמוקה בליגה שיש לה הכל (כוכבים, רול פליירס מעולים), הכל מסתדר עם קוואי וג׳ורג׳ מגיעים בריאים ובכושר לפלייאוף או שמשהו שם לא עובד?
אומרים שהם מחפשים טרייד על רכז אבל התחושה היא שהם צריכים משהו אחר, אולי איזה סנטר הגנתי שיכול לרווח כמו טרנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 1:48 pm 
מנהל פורום

מעביר את זה לפתיל שעמוס לב פתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 2:38 pm 
מנהל פורום

הנווט כתב:
חוץ מזה ראיתי רבע רביעי של קליפרס סיקסרס, מה הטייק על האחות מל״א?
לכאורה הקבוצה העמוקה בליגה שיש לה הכל (כוכבים, רול פליירס מעולים), הכל מסתדר עם קוואי וג׳ורג׳ מגיעים בריאים ובכושר לפלייאוף או שמשהו שם לא עובד?
אומרים שהם מחפשים טרייד על רכז אבל התחושה היא שהם צריכים משהו אחר, אולי איזה סנטר הגנתי שיכול לרווח כמו טרנר.

זה אולי הטייק הכי חשוב מאתמול
המשחק היה אתמול בין קונטנדריות, נקודה, סימן קריאה.
מאמר מוסגר
במזרח יש 4 קונטנדריות וזה מצב שאני לא זוכר כבר הרבה זמן וזה עוד לפני שידברנו כמה חזקה קליבלנד וכמה יכולה להיות חזקה מיאמי או טורנטו אם ישיגו טרייד טוב לפני הדדיליין, פלייאוף מהגיהנום, הולך להיות שם
סוף המאמר
נחזור למשחק פילי בקליפרס
הקבוצות האלה בבריאות של נגיד ... 90% (אם במקום קנרד הם היו חסרים את באטום הייתי אומר 90% קנרד מוריד אותם מתחת ל90%, סתם מדד בריאות שהמצאתי, אל תייחסו לו חשיבות מעבר לצורך לנתח כמה המשחק הזה מייצג את יחסי הכוחות בין הקבוצות) הן מועמדות לאליפות, לא פחות.
קאווי וג'ורג' בקושי שיחקו ביחד, עד לפני המשחק הזה הם היו בפלוס 16 ל100 פוזשנים במעט דקות שהיו ביחד על המגרש.
פילי הורידה את מקסי לספסל לעמדת השחקן השישי, שחקן שהוא מנהיג באופי שלו, יתקשה להיות כינור שלישי, והפתרון שמצאו בלייקרס לווסטברוק מתאים כנראה גם למקסי.
נכון, יותר קל להארדן להפעיל את מקסי מאשר את אמביד, אבל מה החלופה? להוריד את אמביד לספסל? את הארדן, זו לא אופציה, כי הוא יברח להם בקיץ אם תפול שערה משערות הזקן שלו תפול ארצה, יותר מזה, כל קבוצה שהרכז שלה הוא הארדן היא בהכרח קבוצה טובה יותר.
הקליפרס הורידו את רג'י ג'קסון ופתחו עם הצעיר הכי מבטיח שלהם, טרנס מן
במשחק ניצחה פילי, ראיתי את המשחק, הם ניצחו בקלות, ההתקפה של הקליפרס לא ברת השוואה לפילי, היא רמה אחת מתחת כרגע, בלי איום ממשי של קליעה מבחוץ, קנרד, אההם קנרד.
קאווי הוא שחקן הגנה מדהים גם עכשיו עם כל הפציעות, עוצר מהלכים שלמים בזכות היכולת שלו לראות מהלכי התקפה עוד לפני שהם מגיעים ופשוט למנע אותם, אבל אפילו הוא, לא יכול להתמודד עם בידוד של אמביד ב1/1, זה נשק שאין לקליפרס תשובה עליו
המאצ'אפ הטבעי שלהם לאמביד אמור היה להיות zu אבל הוא עובר תקופה רעה באופן כללי, קובינגטון (עוד אופציה לעצירת אמביד) העונה לא פקטור בשום צד של המגרש

לסיכום:
1. קליפרס, הטענה שלהם לכתר הולכת ונחלשת אבל רחוקה מלהעלם, כי:
1.1 הם היו בלי קנרד
1.2 מעט מאוד שיפשוף של ההרכב ג'ורג' וקאווי ביחד על המגרש
1.3 יש להם מאמן פלייאוף בנזונה (בליגה של קר ויודוקה)

2. פילי, הראתה שהיא שייכת לטוענות לכתר באחד המבחנים הכי מייצגים שאפשר להבחן בהם
2.1 הניסוי של להוריד את מקסי לכמנהיג ההרכב השני, אחת הדוגמאות שלפעמים עדיף להיות ראש לשועלים מאשר הבטן של האריה
2.2 הארדן מודע להבדל בין יוסטון לפילי והוא לקח 6 זריקות כל המשחק בזמן שמקסי והאריס 12 ואמביד 22
2.3 על הכל מעיבה העובדה שהלוזר הכי גדול בתולדות הפלייאופים מאמן אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2023 2:51 pm 
מנהל פורום

אבל היו עוד טייקים
1. ברוקלין היא כלום ושום דבר בלי דוראנט 3:0 מאז פציעתו, כן אני יודע שקיירי לא שיחק אתמול
2. ג'רו הולידיי, הוא האלוהים! ג'רו הולידיי, הוא האלוהים! ג'רו הולידיי, הוא האלוהים! ושיזדיין יאניס, היכולת שלו להיות הכל בשביל הקבוצה במצבים כל כך משתנים זאת תכונה אלוהית. יאניס רק אל, הוא אלוהים. אם צריך שהוא יהיה כינור שלישי בסדרה נגד פיניקס? הוא יהיה. צריך להיות כינור שני ליאניס בריצה למקום 1/2 בראשות המזרח? הוא יהיה. להיות המנהיג בניצחון אתמול על אינדי בלי יאניס ובלי מידלטון? הוא יהיה. להיות לבד אחרי שהרחיקו את את לופז ולנצח את טורנטו? הוא יהיה. אני דורש HOF עבורו.
3. לדיים יש תסביך אול סטאר. אחד מגדולי השחקנים בכל הזמנים שהוא גם אישיות מרשימה ומנהיג קבוצה, לא מצליח להבחר לחמישיית האולסטר ולו גם פעם אחת בקריירה שלו (או בחירת מאמנים או פציעה של שחקן שנבחר הכניסה אותו לאולסטר) אז כל פעם שמתקרב האולסטר הוא מתפוצץ ביכולת שיא, בתקווה שהפעם.
34,30, 50,36,40,44 זאת כמות הנקודות שהבחור קולע למשחק במשחקים האחרונים ברצף!! בעוד אנחנו סוגדים לדיים ה MVP המכהן ואם ה NBA יהיה הגון מספיק איתו ה MVP בפעם השלישית ברציפות עסוק במה שחשוב, כלומר לנצח ולשמור על המקום הראשון במערב, איזה שחקן, יה אלוהים, כמו איזה מאסטרו שמחליט כל משחק מה לנגן. 20 אסיסטים? יאללה, טריפל דאבל 13 13 13 בדיוק? יאללה קבלו. אם הוא לא זוכה באליפות אחת לפחות, צריך לשרוף את ה NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 10:35 am 
מנהל פורום

מה קרה בבוקר שבין רביעי לחמישי?
ניקס וויזארדס: 116:105. ביל, דה ביל. חזר לשחק ולקע 18, קוזמה 27 ופורזינגיס יציב וטוב 22 נק'. בניקס רובינסון (X פקטור רציני בניקס) עזב את הפרקט אחרי 9 דקות עם נקע בבוהן או משהו כזה. ברנסון אוסף נק' אבל בלי הגנה על הטבעת ועם יותר מידי מצבים שהוא מייצר לעצמו במקום לחברים, המשחק הזה הולך לאיבוד לניקס. המקום שלה בפלייאוף, הוא מושא לתשוקה של מיאמי ואם ברנסון ימשיך לערות סטט במקום לרכז, הניקס יגמרו בפלייאין ומטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 11:07 am 
מנהל פורום

דלאס אטלנטה: 130:122 מהקיץ, אני מסרב לעלות על העגלה של דלאס, גם בתקופות הכי יפות שלהם העונה, לא מאמין בשיט הזה של שחקן אחד, היה מייקל אחד כזה ולא יהיה עוד. אני מעריך שעד גיל 26 ככה, הוא יעזוב את דלאס אם הסגלים סביבו ימשיכו להיות ברמה שהם היום. הלייקרס בעידן פוסט לברון, תפורה עליו, הוא מאוד הוליוודי. קולניס, שם חם בדיבורי הטריידים, שם 19, מארי 30 ויאנג מאחורה עם 18 נק' אבל 12 אסט. מה נגיד? יאנג sharing the ball ואחרים קולעים. היאנג הזה נותן לפעמים תחושה של "יהיה בסדר" תחושה של "הבנתי את הבעיה, אני על זה" ואיך שהוא אני דווקא מאמין לו. למרות הדיבורים, שהוא גוש אגו מהלך.
לא הייתי מוותר עליו, הייתי מעיף את מקמילן קודם, מקמילן מאוד אולד פאשן ולא מוציא מהקבוצה אפילו 85% מסך חלקיה. דלאס הייתה עם 38% מהשלוש ואחוז שאיתו היא בדרך כלל מנצחת.

יוסטון הורנטס: 122:117 ההורנטס ניצחו, כי מישהו חייב לנצח את המשחק הזה, ההורנטס קיבלו על עצמם את המטלה הנוראית הזו. אני תוהה האם המבעלים והג'י אם של יוסטון לא רואים את מה שאני רואה, קבוצה שישובת על שלוש מהשחקנים המוכשרים בליגה לגיל שלהם. שנגון, סמית' וגרין. ואין שום סימן של פיתוח אישי או קבוצתי, הכל מקרי, טונות של איבודי כדור, זריקות מוקדמות, זוועה. שנגון עם שורה יפה 24 12 6 ותודה ליוסטון שהואילו לפנות לו מקום אחרי ששלחו את ווד לדלאס. סמית', לא היה טוב. אבל נציין שדוורא לו יש לו תיאום טוב עם שנגון, כי הוא אשכרה נע בלי כדור ולא כמו גרין הפרימדונה, שאם הכדור לא אצלו אז הוא צופה באדישות מנומסת במתרחש.

דנבר מיני: 118:122 את המשחק הזה ראיתי, מחצית שניה. אני מתרגש לראות את יוקיץ' משחק, כמו שהתרגשתי לראות את קארי ב2016 ככה. אפשר לכתוב כל מיני עובדות סטטיסטיות כמו הכי טריפל דאבלים בהיסטוריה לסנטר, הכי הרבה אסיסטים בהיסטוריה של המועדון וכל הבולשיט הסטטיסטי הזה, בעיניי צריך פשוט לראות אותו משחק ולראות את האימפקט שלו על המשחק, איך הוא רואה שני מהלכים קדימה, כמו קשר גורדי שנפתח כל עם מחדש. הוא מצחיק, תמיד מודע. כיףףףףף. מיני נתנה משחק מצויין, בלי גובר וקאט היא משוחררת משתי הבכיינים הראשיים שלה, מקדניאלס ובעיקר אנדרסון היו מצויינים ועמדו לנצח, אלמלא מארי החליט שהוא בא לעזרת הג'וקר כי לפעמים ג'וקר אחד לא מספיק, צריך גם אס. פינץ' מראה שהוא מאמן טוב והבעיה שלו זה אגו והרגלים רעים של הכוכבים. היה תענוג לראות את מיני משחקת, באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 1:16 pm 
Sophomore

יאנג השנה עם מס' אסיסטים, איבודים וזריקות לסל זהים לעונה הקודמת, אבל עם ירידה חדה באחוזים ורק 33% מהשלוש. והוא עדיין לא שומר על כלום, אפילו לא מנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 19, 2023 3:15 pm 
מנהל פורום

ברור שהוא נושא באחריות על הסיטואציה בקבוצה, כבר ראינו שחקני התקפה מחוננים שלקחו לתשומת ליבם את נקודות התורפה ועבדו עליהם. לילארד שומר יותר טוב מבעבר, כנ"ל גם הארדן. חושב שגם יאנג יכול לעשות מהלך דומה, להוריד את האיבודים להיות יותר מרוכז ופיזי בהגנה, תקשורת טובה עם צוות האימון יכול להניע את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה