סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 239 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא טרייד דדליין
הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2023 11:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לאור העובדה שבעונות האחרונות אירווינג הוא הרובין של דוראנט, אני מניח שהוא יסכים להיות הרובין של עוד כוכב על.
אני גם לא בטוח בכלל שהלייקרס יתנו טרייד עליו בידיעה שהוא יחתום על חוזה ארוך טווח. הם חיים את הרגע והדקה. ובסיום העונה הבאה הם יעברו למוד ריבילדינג מלא.
אני לא רואה שום התכנות לטרייד של פול על אירווינג. לא נראה לי שמתאים למה שהם עושים שם.
בהופסהייפ 2 ידיעות מובילות הן שמיאמי לא מעוניינת בטרייד של לאורי על אירווינג וושמיאמי לא מעוניינת בטרייד של לאורי על ווסטברוק. די הגיוני. אף אחד מהם לא מתאים לתרבות של מיאמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:27 am 
Junior

shmueliki כתב:
לתת את כריס פול (המתבגר, נכון) ובחירות דראפט תמורת "הזכות" לתת לקיירי חוזה מקסימום עד גיל מתקדם...
לא יודע, לא נשמע לי משהו עבורם

אני גם לא הכי מבין את הסך הכל של הטרייד הזה
הרי כעת ברוקלין היא הקבוצה במצוקה, קיירי הוא הכוכב הבעייתי שדורש טרייד
אז מדוע שהם גם יקבלו לא מעט בכלל מקצועית, ועוד שלל בחירות דראפט? כאילו מה "ההצדקה" (לא שחייבת להיות) שלהם לדרוש זאת מאחרות?

אולי הגזמתי ומספיק שיקבלו בחירת דראפט אחת מפניקס.
אבל אם יש לפחות שלוש מתעניינות, אז בהחלט אפשר למנף את זה בשביל להשיג כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:31 am 
Junior

עמוס לב כתב:
לאור העובדה שבעונות האחרונות אירווינג הוא הרובין של דוראנט, אני מניח שהוא יסכים להיות הרובין של עוד כוכב על.
אני גם לא בטוח בכלל שהלייקרס יתנו טרייד עליו בידיעה שהוא יחתום על חוזה ארוך טווח. הם חיים את הרגע והדקה. ובסיום העונה הבאה הם יעברו למוד ריבילדינג מלא.
אני לא רואה שום התכנות לטרייד של פול על אירווינג. לא נראה לי שמתאים למה שהם עושים שם.
בהופסהייפ 2 ידיעות מובילות הן שמיאמי לא מעוניינת בטרייד של לאורי על אירווינג וושמיאמי לא מעוניינת בטרייד של לאורי על ווסטברוק. די הגיוני. אף אחד מהם לא מתאים לתרבות של מיאמי.

דוראנט מבוגר מקיירי ושחור כמוהו. לוקה לא. מה גם שסגנון המשחק שלהם שונה, לצד דוראנט ניתן להחזיק יותר בכדור, זה שונה מלהיות רובין בהתקפה לוקה-צנטרית.

לא רואה את הלייקרס עוברים למוד ריבילדינג ולא ברור לי על סמך מה אתה מבסס את הקביעה הזאת. אבל גם אם נניח שזה יקרה, הרי שאין שום היגיון בהעברת שתי בחירות עתידיות (כך מדווח) תמורת השכרה לארבעה חודשים במקסימום. לי דווקא נראה הגיוני ביותר שהלייקרס ירצו את קיירי לטווח הארוך, הוא והחדגבה ישאירו אותם עם צמד כוכבים אפילו במידה ולברון יחליט לנטוש בשלב כלשהו (אם לא בדרישת טרייד, אז פשוט כפרי אייג'נט לקבוצה שתבחר בבנו עוד 16 חודשים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 10:46 am 
Hall of Famer

אני חושב שלבנות על לברון אחרי גיל 40 זאת לא החלטה שלוקחים עכשיו. ובסוף 23/24 גם חדגבה יכול להפוך לפרי אייג'נט. ברגע שהחוזה של לברון ייגמר, אז יתחיל הריבילדינג של הלייקרס. ריבילדינג גם יכול להיות קבוצה חדשה סביב חדגבה. לא חושב שמישהו בלייקרס יבצע מהלכים משמעותיים העונה מתוך מחשבה איך הם תורמים לעתיד ולא איך הם תורמים להווה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 11:10 am 
Senior

אאל"ט כבר יצא דיווח שרוב הקבוצות שמעוניינות בקיירי לא יציעו לו הארכת חוזה ארוכת-טווח העונה.
ואני יכול להבין את זה, אם יש משהו שקיירי הוכיח בשנים האחרונות, זה שלבנות עליו יותר מחצי עונה קדימה זה די טיפשי.
אז באיזשהו מקום אני חושב שלהשכרה של קיירי ל4 חודשים יש יותר ערך מאשר לקבל את קיירי עם חוזה לעוד 3 שנים קדימה.
בקיירי עם חוזה ארוך טווח לא הייתי נוגע עם מקל (גל מקל. לא הייתי עושה טרייד על קיירי גם אם כל מה שהייתי נותן בתמורה זה את גל מקל), אבל עכשיו - כשהוא לפני פרי אייג'נסי - אתה לפחות יודע שיש לו איזושהי מוטיבציה באמת לשחק כדורסל טוב בתקופה שלו אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:13 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני חושב שלבנות על לברון אחרי גיל 40 זאת לא החלטה שלוקחים עכשיו. ובסוף 23/24 גם חדגבה יכול להפוך לפרי אייג'נט. ברגע שהחוזה של לברון ייגמר, אז יתחיל הריבילדינג של הלייקרס. ריבילדינג גם יכול להיות קבוצה חדשה סביב חדגבה. לא חושב שמישהו בלייקרס יבצע מהלכים משמעותיים העונה מתוך מחשבה איך הם תורמים לעתיד ולא איך הם תורמים להווה.

אז כמו שאמרתי, קיירי יכול להיות הפרטנר של החדגבה ביום שאחרי לברון. גם החדגבה בגיל 30+, עם היסטוריית הפציעות שלו, זה לא שחקן שאתה מתחיל לבנות סביבו עם שחקנים צעירים (אם לכך התכוונת במשפט המודגש).
אבל אני נוטה להעריך שלא לברון ולא הלייקרס ימהרו כ"כ להיפרד זה מאלה...

המשפט האחרון שלך לא הכי מובן לי. מן הסתם צירוף קיירי בטרייד זה מהלך שתורם בהווה. מן הסתם הלייקרס יצטרכו לתת בחירה או שתיים תמורתו, עם הגנות מסוימות. מן הסתם הלייקרס לא ירצו להשקיע את הנכסים הנ"ל תמורת השכרה לארבעה חודשים. אז כן, מן הסתם הלייקרס ירצו לשריין את קיירי אצלם לעוד 2-3 שנים מעבר ליתרת החוזה הנוכחית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:16 pm 
Junior

stavs כתב:
אאל"ט כבר יצא דיווח שרוב הקבוצות שמעוניינות בקיירי לא יציעו לו הארכת חוזה ארוכת-טווח העונה.
ואני יכול להבין את זה, אם יש משהו שקיירי הוכיח בשנים האחרונות, זה שלבנות עליו יותר מחצי עונה קדימה זה די טיפשי.
אז באיזשהו מקום אני חושב שלהשכרה של קיירי ל4 חודשים יש יותר ערך מאשר לקבל את קיירי עם חוזה לעוד 3 שנים קדימה.
בקיירי עם חוזה ארוך טווח לא הייתי נוגע עם מקל (גל מקל. לא הייתי עושה טרייד על קיירי גם אם כל מה שהייתי נותן בתמורה זה את גל מקל), אבל עכשיו - כשהוא לפני פרי אייג'נסי - אתה לפחות יודע שיש לו איזושהי מוטיבציה באמת לשחק כדורסל טוב בתקופה שלו אצלך.

לא נתקלתי בדיווח הזה, מעניין.
עובדתית, קיירי לא מעוניין להישאר בנטס ולהוכיח את עצמו שם עד בוא הקיץ. הנטס לא היו לחוצים להאריך לו חוזה בכל מחיר במקום להסתכן בעזיבתו בקיץ. זה קיירי שפוצץ את המגעים וביקש טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:19 pm 
Hall of Famer

זהו, שאני חושב שהלייקרס לא מסתכלים על האם קיירי יהיה אצלם עוד שנתיים שלוש (ולאור ההיסטוריה שלו, כנראה אתה לא רוצה אותו לכזה זמן כפי שסתיו כתב). מעניין אותם ה-4 חודשים הקרובים. אם אפשר להאריך את זה, סבבה. אבל לא נראה לי שזה השיקול האם להביא את קיירי או לא.
במשפט המודגש התכוונתי שבתום 23/24 כשללברון ולחדגבה תהיה את האופציה לצאת, אז הלייקרס יצטרכו לקבל החלטות (כמובן שההחלטות יכולות להיות תוך כדי העונה, בצורה זו או אחרת) וככל הנראה בעונה אח"כ זאת תהיה קבוצה אחרת. לא חושב שעכשיו חשוב להם לבנות איך תיראה הקבוצה הבאה שלהם. עכשיו צריך למקסם את הצוות הקיים ופאק העתיד. זה לדעתי הסטייט מיינד של הלייקרס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:23 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:

לא נתקלתי בדיווח הזה, מעניין.
עובדתית, קיירי לא מעוניין להישאר בנטס ולהוכיח את עצמו שם עד בוא הקיץ. הנטס לא היו לחוצים להאריך לו חוזה בכל מחיר במקום להסתכן בעזיבתו בקיץ. זה קיירי שפוצץ את המגעים וביקש טרייד.

ברור שהוא לא מעוניין להוכיח את עצמו, ודווקא בגלל זה זה יהיה דבילי להחריד להביא אותו בטרייד ויש להאריך לו את החוזה. כי די ברור שהוא רק רוצה לקבל כבר עכשיו את החוזה שיאפשר לו לעשות את הדרמה הבאה. אם תביא אותו הטרייד ולא תיתן לו חוזה, לפחות הבטחת לעצמך כמה חודשים שבהם יש לו סיבה טובה יותר לשחק טוב מאשר לשבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 1:24 pm 
Hall of Famer

בואו לא נשכח שפרט לכל הבעיות (הרבות...) מסביב, קיירי בחודש הבא כבר יחגוג 31.
אני בהחלט מסכים שאם כבר לקבל את קיירי - אז זה כעת לכמה חודשים, ואם הוא דוחק קבוצה "עם הגב אל הקיר" להתחייב כלפיו להאריך לו את החוזה כעת - לא הייתי הולך על זה מצד אף קבוצה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 1:30 pm 
Junior

אוקיי, אבל אם הגיב כמו שהגיב לכך שברוקלין לא נתנה לו את הארכת החוזה שרצה, יכול להיות שיפגין שרירים גם מול קבוצה שתצטרף אותו בטרייד ללא הבטחה להארכת חוזה.
אבל די, מבחינתי אין צורך להמשיך ולדון באנטישמי, אנטי-וקסיני, אנטי-ממסדי העלוב. הלוואי שפשוט ייפצע ותיגמר לו הקריירה, רק מקווה שזה לא יקרה לו בקבוצה שאני מחבב (או שלפחות לא תיתן יותר מדי עבורו).

אגב, יש דיווח שהנטס ירצו מדאלאס את דינווידי ופיני-סמית תמורתו. עושה רושם שפיני-סמית די מבוקש ברחבי הליגה (דווח שאיינג' רוצה אותו ביוטה), אבל הוא ורויס אוניל באותה קבוצה זה קצת עוד מאותו הדבר. אולי ניתן יהיה לנתב אותו להוקס בתמורה לג'ון קולינס, שברוקלין נמנית בין המתעניינות המדווחות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 1:43 pm 
Senior

אבל הוא יכול לעשות שרירים מול ברוקלין, כי הם כבר כבולים אליו והוא דוחק אותם לפינה של 'יש לכם הזדמנות אחרונה לצאת עם ערך חיובי מהסיפור הזה', עדיין יש לו ביקוש בשאר הליגה והוא יכול לקבל הזדמנות טובה להרוויח את החוזה הבא שלו.
לעשות שרירים מול הקבוצה הבאה שלו, בעיקר אם זו אחת שלא תיכננה להאריך לו חוזה אוטומטית (כלומר, הערך המקסימלי שהנטס קיבלו עליו הוא ממי שתמחרה אותו לפי השכרה לחצי שנה), זה כבר לפגוע בעיקר בעצמו. אם קיירי יסיים את השנה הזו, שהוא התחיל עם השעייה על אנטישמיות, בזה שהוא עבר בטרייד שהוא הכריח את הנטס לעשות, רק כדי לשבות בקבוצה החדשה שלו, נראה אותו משיג חוזה שקרוב למקסימום של יותר מעונה או שתיים קדימה בקיץ. זה לא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 3:38 pm 
מנהל פורום

בוא רגע נסתכל על הסיטואציה מנקודת מבט של הג'יאם של ברוקלין
1. הקבוצה הראת שכשהיא בריאה ובלי דרמות היא מועמדת לגטימית לאליפות
2. בלי קיירי, גם עם דוראנט בריא הם ביכולת טובה אבל לא מתמודדת על האליפות, כלומר בלי תמורה מדהימה (נגיד כריס פול וקראודר ביחד עם בחירת דראפט לא מוגנת) עדיף לתקוע אותו על הספסל עד סוף העונה מאשר למכור אותו בזול
3. התנאי של האליפות שברוקלין שמו בחוזה שלו, הוא הגיוני להפליא. כלומר תהיה ילד לטוב תשחק עד סוף הפלייאוף, קח כסף למרות שאנחנו יודעים שאתה תחרבן הכל תוך זמן קצר, אבל תתאפק עד סוף העונה, כדאי לך זה הרבה מאוד כסף ואנחנו נרוויח (אולי) אליפות היסטורית
4. למרות הסיכוי המאוד נמוך, אם אני הGM אני משאיר את קיירי, רק בשביל הסיכוי שהדפוק הזה הוא easy come easy go וכמו שזה בא ככה זה ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 4:42 pm 
Junior

uriel17 כתב:
בוא רגע נסתכל על הסיטואציה מנקודת מבט של הג'יאם של ברוקלין
1. הקבוצה הראת שכשהיא בריאה ובלי דרמות היא מועמדת לגטימית לאליפות
2. בלי קיירי, גם עם דוראנט בריא הם ביכולת טובה אבל לא מתמודדת על האליפות, כלומר בלי תמורה מדהימה (נגיד כריס פול וקראודר ביחד עם בחירת דראפט לא מוגנת) עדיף לתקוע אותו על הספסל עד סוף העונה מאשר למכור אותו בזול
3. התנאי של האליפות שברוקלין שמו בחוזה שלו, הוא הגיוני להפליא. כלומר תהיה ילד לטוב תשחק עד סוף הפלייאוף, קח כסף למרות שאנחנו יודעים שאתה תחרבן הכל תוך זמן קצר, אבל תתאפק עד סוף העונה, כדאי לך זה הרבה מאוד כסף ואנחנו נרוויח (אולי) אליפות היסטורית
4. למרות הסיכוי המאוד נמוך, אם אני הGM אני משאיר את קיירי, רק בשביל הסיכוי שהדפוק הזה הוא easy come easy go וכמו שזה בא ככה זה ילך.

לא שאני מעוניין כ"כ בתפקיד הסנגור של קיירי, אבל אתה היית מקבל תנאי כזה? בעצם יש כאן התניה התנהגותית ("תהיה ילד טוב, שחק עד הסוף, תתאפק") + התניה שאומנם תלויה בכל הנ"ל אבל גם במגוון גורמים שאינם בשליטתו של קיירי.

אגב, מעניין להיזכר שספנסר דינווידי בחר להכניס בונוס על זכייה באליפות (ונדמה שגם על העפלה לגמר אזורי) בחוזה שחתם עם וושינגטון, זה יהיה חתיכת שיחוק פואטי אם בסופו של דבר יחזור לנטס, יסייע להם לקחת אליפות וירוויח את הבונוס (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 4:49 pm 
מנהל פורום

נכון, אם הוא היה שחקן נורמטיבי, התנאי היה מגוחך
אבל הוא לא
יש כאן ניסיון לגטימי של ברוקלין לגדר את הסיכון איתו
חוזה מקס עם הבחור הזה, זה החתיכת סיכון, חייבים לגדר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 4:55 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
.

אגב, מעניין להיזכר שספנסר דינווידי בחר להכניס בונוס על זכייה באליפות (ונדמה שגם על העפלה לגמר אזורי) בחוזה שחתם עם וושינגטון, זה יהיה חתיכת שיחוק פואטי אם בסופו של דבר יחזור לנטס, יסייע להם לקחת אליפות וירוויח את הבונוס (:

השיחוק הזה יהיה בעיקר שיחוק פואטי, כי שיחוק פיננסי גדול הוא לא יהיה מבחינת דינווידי:
https://bleacherreport.com/articles/100 ... -nba-title

(אמ;לק - סעיף הבונוס בחוזה של דינווידי הוא על גובה דולר אחד בלבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 6:17 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נכון, אם הוא היה שחקן נורמטיבי, התנאי היה מגוחך
אבל הוא לא
יש כאן ניסיון לגטימי של ברוקלין לגדר את הסיכון איתו
חוזה מקס עם הבחור הזה, זה החתיכת סיכון, חייבים לגדר אותו

אין כאן שום קשר לגידור.
ברור ולגיטימי שברוקלין מכוונת לאליפות, אבל נניח שקיירי מתפקד כמו שצריך לאורך כל יתרת העונה והפלייאוף, מסייע לנטס להגיע עד משחק 7 בגמר, שם שריקה של שופט/הסנפיר של דוראנט שוב חוצה את קו קשת השלוש/מה-שזה-לא-יהיה-שאינו-בשליטתו-של-קיירי, זה מה שיגרום לאובדן האליפות של הנטס, אז למה שקיירי לא ירוויח את מה שהיה אמור להרוויח "לו היה שחקן נורמטיבי" והתוצאה היתה זהה?

זה גם לא אפקטיבי במיוחד, כי דווקא זכייה באליפות תהפוך אותו לשאנן והוא שוב ירשה לעצמו לומר ולעשות מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 8:21 pm 
מנהל פורום

תראה, התנאי היה יכול להיות באותה מידה גמר המערב או גמר הליגה
גם במקרה הזה אתה יכול להשיג או לפספס את המטרה בגלל שריקה של שופטים או בגלל שקצה הנעל דרך על קו השלוש (ע"ע דוראנט)
תנסה רגע לחשוב כמו ה GM של ברוקלין
אני בהרכב נדיר שיכול לקחת אליפות באחת העונות הכי תחרותיות בהיסטוריה של ה NBA
הנה, ראיתי שכשאני בריא ובלי שטויות אני רץ למאזן הכי טוב בליגה
מה אני יכול לעשות שזה ימשך?
אני אגיד לקיירי, רוצה מקס? תתן 110% מהיכולת שלך על המגרש תעזור לKD כמו שעזרת ללברון ב 2016
ואז עם טבעת, הפרויקט של ברוקלין מסתיים בהישג מסויים, לא בדיוק שושלת אבל אליפות אחת לפחות
זה מה שמעניין אותם כרגע, להוציא לפחות אליפות אחת מהפרויקט הכושל הזה
הוא לא יקבל מאף אחד מקס, אף קבוצה לא התחרפנה עדיין
הפיתוי שהניחו לפתחו עצום
מה יעשה הקיירי עם החוזה שיקבל? מה שהוא עשה עד עכשיו, שיחק כשמתחשק, הכסף על המקס זה קרן הצבי, אבל תמורה נאה לאליפות
אם אין אליפות, פרויקט KD קיירי נכשל, זהו, צריך לפרק, בלי לתת מקס לפרובלמטי ל KD יהיה ערך נפלא בקיץ הקרוב, הוא הראה שהוא עדיין שחקן טופ 5 כשהוא בריא
בונים מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 8:26 pm 
מנהל פורום

בקיצור אני ממליץ להם לעשות מה שעשו עם KD, לעשות קולות של טרייד ולא להוציא לפועל אף אחד אלא הוא הסוכריה שבסוכריה (לא יקרה) ולתת לו לשחק עד סוף העונה וללחוש לו באוזן שאם יש אליפות יהיה לו מקס אפילו בסיין את טרייד אם הוא מוצא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 10:38 pm 
Freshman

לדעתי יש פה סיפור די פשוט:

1. קיירי רצה חוזה ארוך בקיץ ולא קיבל אותו בגלל הדרמה של החיסונים, החבר דוראנט מנסה ליצור לחץ על ההנהלה כדי שיעשו שינויים בצוות המקצועי והג׳יאם ע״י בקשת טרייד- מסקנה מתבקשת:
דוראנט וקיירי הם עסקת חבילה ודוראנט לא אוהב את זה שהם לא מתחייבים לקיירי ולא חושב שנאש מתאים. מעבר לזה הכל ספקולציות והתוצאה הידועה היא שקיירי לקח את האופצית שחקן כדי להשאר, דוראנט הסכים להשאר, נטש פוטר ושון מרקס לא.

2. מאחר ונאש פוטר יחסית מהר אפשר להניח שהובטח לדוראנט שכן יעשו שינויים אם הפתיחה לא תהיה טובה. דיווחים על ניסיונות להגיע להסכם על הארכה לקיירי יכולים ללמד על זה שגם הוסכם שהנושא יפתח עוד במשך העונה, וסביר לנחש שההסתבכות של קיירי עם הפוסט על הסרט הוסיפה לחוסר גמישות מהצד של הנטס.

3. שווה לציין ששערוריות הסרט בטח לא הייתה משהו שקיירי רצה או תכנן אלא משהו שיצא משליטה ככל שזה התגלגל. בואו, קיירי פרסם לינק לסרט שנמצא על הפלטפורמה הכי גדולה בעולם עד היום ולא כתב מילה מעבר ולא הזכיר יהודים מעולם. אני מנחש שהוא אפילו לא ראה אותו במלואו (3 שעות, ניסיתי לא צלחתי שעה). נושא הסרט הוא לא יהודים והחלקים המעוררי מחלוקת הם רק חלק קטן מזה. בקיצור לדעתי כמובן הוא לא אנטישמי, התגובה שלו הייתה מתגוננת ומטופשת אבל בעיקר לא הובנה נכון, התגובה של הנטס היתה מוגזמת עם תוכנית ששת הסעיפים (וגם צבועה- השעו אותו רק אחרי שהסיפור יצא משליטה בתקשורת, לא כשזה התחיל).

4. הוא חוזר ומשחק את הכדורסל הכי טוב שלו ושוב עיניין ההארכה עולה.
בגלל שהוא בן 31 זו ההזדמנות האחרונה כנראה לחוזה ארוך ושמן, מצידו הוא ניסה להתנהג יפה לקראת חידוש המגעים כמו שראינו אבל כל הדלפה מעבר לזה בנוגע למו״מ זו שמועה. התנאי של האליפות הוא אבסורדי אפילו שמדובר בקיירי, בכלל קשה לי להאמין שזה מדוייק אבל בכל מקרה הכיוון ברור- ההתניות שהם מציגים משמעותם מבחינתו כסף לא מובטח, ההפך מהאינטרס של שחקן שמחפש חוזה גדול אחרון.

5. מכל זה ברור לי שיש פה עירבוב של עיניין עסקי ורגשי מצד אחת הדמויות הכי לא שיגרתית בספורט:
ברור שגם הוא וגם דוראנט לא אוהבים את ההנהלה ואת הבעלים אבל כן רוצים לשחק ביחד, ומאחר שזה תורו של קיירי להבטיח את עתידו אז הסיפור מתפוצץ עכשיו ולא בסוף העונה- זו ההזדמנות האחרונה שלו להפעיל עליהם לחץ. כל עיניין ההתניות הוא זכותם המלאה כמובן אבל זה מטומטם, הם משלמים מקס על סימונס שהוא בקושי שחקן תורם, הלייקרס משלמים לדיוויס על כל פציעותיו, וושינגטון על ביל עם חוסר קבלותיו וכו- סיכון תמיד קיים בין אם זה מקצועי, בריאותי או התנהגות.

5. ובואו שניה בעיניין המקצועי, בלי דוראנט כמובן שאין סיכוי אבל כבר ראינו שדוראנט בלי קיירי גם לא מספיק לאליפות, אבל כששיחקו יחד ניראו מדהים גם בלי צלע שלישית. ולכן לדעתי המהלך של קיירי סופר לגיטימי גם אם לא עובר טוב בגרון (ואני לא מאמין לדיווחים שדוראנט הופתע)- תגיעו איתי להסכמה לחוזה ארוך ויהיה לכם אותי ואת דוראנט לעוד 3-4 שנים וסיכוי לאליפות, אחרת אני אעזוב בחינם בקיץ ותהיו בטוחים שגם דוראנט לא יהיה מבסוט פה ובטח יבקש טרייד שוב. זה כל הסיפור.

6. כאמור סעיף האליפות לפני ההארכה נשמע לי הזוי אבל אם לצורך העיניין זה נכון אז זה הפער הוא בין הם מבקשים מקיירי להשאר ללא הבטחת עתידו (ושיקווה שהכל ילך טוב ולא יהיו פציעות שלו או של אחרים) ואז יקבל, לעומת הוא שמבקש ממולטי ממיליארדר להחליט שאו שימשיך להמר על הצמד שלו ודוראנט עם כל הסיכונים הנלווים וזה יוכל להביא אליפות ב3-4 שנים הבאות, או שיפסיד אותו בחינם בקיץ, יפסיד אולי גם את דוראנט ויחפש דרך אחרת לבנות קונטנדורית.

יכול להבין טיעונים לכאן או לכאן מקצועית אבל בסופו של דבר זה מקרה קלאסי של האינבדואל שצריך לדאוג לעצמו מול מערכת שדואגת לעצמה. אבל אם קיירי מאמין בצדק שכן יהיה מי שיתן לו את החוזה הארוך הגדול והמובטח האחרון, למה לעזאזל שיחכה לראות אולי יפצע ויסיים את הקריירה בזמן שאיזה מולטי מיליארדר מציב לו תנאים ששאר השוק, לפחות בחלקו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 10:48 pm 
Junior

יופי של ניתוח, מעניק חותמת לכינוי שבחרת (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 11:50 pm 
מנהל פורום

כאילו הנטס הם הבעיה?
וואוו הלכת רחוק
קיירי הוא הבעיה ונשאר ואשאר הבעיה איפה שלא יילך
לדלאס מסתבר
הוא הזיק לכל הקבוצות ששיחק בהם ויזיק גם לבאה בתור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 12:11 am 
Junior

כריס היינס מדווח שכעת הסאנס, חמושים בבעלים חדש ומזומן לבזבז קצת מזומן, מתכוונים לחדש את מאמציהם לצרף את דוראנט בטרייד.
קלקסטון המשתפר די מייתר הבאה של אייטון, אז אולי קבוצה שלישית שתוסיף נכסים לנטס, שיצרפו את מיקאל ברידג'ס לחמישייה פוטנציאלית עם דינווידי, קאם תומאס, פיני-סמית וקלקסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 12:14 am 
Senior

סעיף 3 הוא אחלה של מנטל ג׳ימנסטיקס בשביל להגן על בנאדם שאולי לא אמר שום דבר בפה מלא נגד יהודים, אבל עשה את המקסימום של המקסימום בכדי לא להתנגד למסר האנטישמי של הסרט, באלף הזדמנויות שהוא קיבל, עד שהכריחו אותו ואיימו על המשכורת שלו.

ממליץ לכל אחד שלא בטוח אם קיירי הסכים עם המסר הזו, לחזור ולקרוא קצת ראיונות איתו. יש שם פחות מאפס חרטה על דברים שהוצאו מהקשרם או משהו כזה. לא ככה מתנהג בנאדם שבטעות פירשו את הדברים שלו כמסיתים נגד קבוצה שלמה וגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:51 am 
Junior

אגב, גם ג'יילן בראון תמך בקיירי בהקשר הסרט. גם הוא וגם שאר השחקנים בבוסטון עדיין מחבבים אותו. בקרב בשחקנים הוא לא נחשב סרטן רעיל לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 239 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: