סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2022 5:35 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעוד שבועיים וקצת ב25.12 נפתחת ההצבעה לאולסטאר 2023.

הבחירות שאני הייתי בוחר:

מזרח:
1-2 - טריי יאנג, ג'יילן בראון, טייריס האליברטון, דונובן מיצ'ל, ג'יילן ברונסון/ דריוס גארלנד, דז'ונטה מארי.

3-4-5 - ג'ייסון טיטום, קווין דוראנט, דמאר דרוזן/ ג'ימי באטלר , ג'ואל אמביד, יאניס, פסקל סיאקם.

מערב:
1-2 - לוקה, סטף, מוראנט, דיארון פוקס, דווין בוקר, שיי גילגס אלכסנדר.

3-4-5 פול ג'ורג', לברון ג'יימס, מרקאנן, זאיון ויליאמסון, יוקיץ', אנתוני דייויס.

מה הבחירה שלכם?

נערך לאחרונה על ידי nba_fan בתאריך ב' פברואר 06, 2023 4:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 08, 2022 2:12 pm 
Junior

ברונסון לדעתי עוד לא שם. גארלנד בטוח לפניו לאור ההצלחה של קליבלנד, ולמרות חוסר ההצלחה היחסי של שיקגו ומיאמי, דרוזן ובאטלר גם לפניו. לדעתי שניהם בפנים ודז'ונטה מארי בחוץ (אולי באטלנטה דווקא יאנג היה צריך להיות בחוץ לאור הירידה באחוזים והבלגן מול הקבוצה, אבל יאנג זה השחקן המושלם לאירוע ראווה כמו האולסטאר)
במערב לדעתי טאונס במקום ג'ורג', אבל זה גבולי. חסר לי גם לילארד, אבל לא בטוח במקום מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2022 12:05 pm 
Sophomore

רשמתי את גארלנד ביחד עם ברונסון
וחסר לי עוד גארד במקום דז'ונטה מארי- אולי דרוזן למרות שהוא בדרך כלל משחק יותר SF.

טאונס כרגע פצוע אז נראה לי שג'ורג' ייבחר לפניו וגם התלבטתי לגבי לילארד אבל לא מצאתי
את מי להוציא כי גם כל הגארדים האחרים במערב בעונות מעולות.
אולי הוא יכול להיות במקום דיארון פוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2022 4:21 pm 
Junior

nba_fan כתב:
רשמתי את גארלנד ביחד עם ברונסון
וחסר לי עוד גארד במקום דז'ונטה מארי- אולי דרוזן למרות שהוא בדרך כלל משחק יותר SF.

טאונס כרגע פצוע אז נראה לי שג'ורג' ייבחר לפניו וגם התלבטתי לגבי לילארד אבל לא מצאתי
את מי להוציא כי גם כל הגארדים האחרים במערב בעונות מעולות.
אולי הוא יכול להיות במקום דיארון פוקס.

יש די גמישות בעמדות באולסטאר, בעיקר מהספסל. זה אומר לדעתי גארלנד, דרוזן ובאטלר בפנים, ברונסון ודז'ונטה בחוץ (בכלל, קו החוץ המרשים על הנייר של אטלנטה לא מרשים בפועל עד כה, ואני לא רואה איך זה מוביל ל-2 מקומות באולסטאר).

במערב לדעתי הסדר צריך להיות לילארד > טאונס > ג'ורג'. פוקס יהיה בפנים בגלל הסיפור (הקינגס מועמדים לפלייאוף אחרי ה-playoff drought הארוך בהיסטוריה) וקצת בגלל השיפור ביכולת (אותה כמות נקודות בפחות דקות וביעילות יותר גבוהה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2022 4:52 pm 
Hall of Famer

האם יש קייס כלשהו גם לסאבוניס לאור "אפקט סקרמנטו"?
אולי צריך פציעה או שתיים (שלרוב מגיעות לקראת האירוע...) כדי להילקח יותר בחשבון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2022 6:41 pm 
Sophomore

לדעתי זה ילך צמוד בין סבוניס למרקאנן.
אז יש מצב שהוא ייבחר בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 12:48 pm 
Sophomore

סטף כנראה יהיה בחוץ בגלל הפציעה ואולי גם דייויס.

אז הבחירות כרגע נראות בכיוון של:

מזרח:
1-2 - טריי יאנג, ג'יילן בראון, טייריס האליברטון, דונובן מיצ'ל, דריוס גארלנד, דז'ונטה מארי/ הארדן.

3-4-5 - ג'ייסון טיטום, קווין דוראנט, דמאר דרוזן, ג'ואל אמביד, יאניס, פסקל סיאקם.

מערב:
1-2 - לוקה, לילארד, מוראנט, דיארון פוקס, דווין בוקר, שיי גילגס אלכסנדר.

3-4-5 פול ג'ורג', לברון ג'יימס, מרקאנן, סבוניס , זאיון ויליאמסון, יוקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 3:06 pm 
Hall of Famer

אפשר לשאול בקול רם האם ללייקרס (מקום 13 במערב, אפילו מתחת לאוקלהומה כעת...) "מגיע" 2 נציגים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 3:09 pm 
מנהל פורום

מה זה משנה מה המקום, אם יש להם שני שחקנים ברמה של אולסטאר ושאר הסגל ברמה של הפועל ירושלים אז מה הבעיה שהשניים האלה ישחקו באולסטר? זה לא שקבוצות שולחות נציגים

זוכר את סקרמנטו 2000? אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של ה NBA ועדיים לא היה להם נציג אחד באולסטאר ובצדק
זה רק מעצים את ההישג שלהם כקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 3:19 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה משנה
השחקנים הללו לא מביאים להצלחה קבוצתית השנה (ואני עדין במילותיי), ולכן להסתכל רק על מספרים נטו (או על ההיסטוריה שלהם) זה לא הפרמטר היחידי
הדוגמא הקיצונית ההפוכה היא כמובן דטריוט של האליפות, וארבעת (או חמשת?) נציגיה באולסטאר, שלכל הדעות לא בדיוק היו השחקנים הכי טובים בליגה פרסונלית

אגב, לגבי שאר הסגל, כרגע הם נמצאים סביב המאזן של אורלנדו, וושינגטון, שיקאגו ואוקלהומה - לא בדיוק קבוצות עם סגל נוצץ בפני עצמן, והציפיות מהלייקרס היו גבוהות יותר, לאור אותם שני (שלושה?) כוכבים.
בסוף יש קבוצות ספורות עם 2 נציגים באולסטאר, ולי זה יהיה מוזר אם קבוצת תחתית תהיה אחת מהן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 3:39 pm 
מנהל פורום

העניין הוא שאתה רואה משחק של הלייקרס ואתה רואה את לברון וAD משחקים ברמות גבוהות מאוד, וגם אי אפשר להאשים אותם במשחק אנוכי שמנפח מספרים בקבוצות ואקום
הם פשוט משחקים טוב ברמה הקבוצתית והאישית
הלייקרס כש AD בריא ואחרי שראס הסתגל לאלפא דוג מהספסל, היא קבוצה שהמאזן הנוכחי שלה משקר
אני מסכים שאפילו עם הסגל המוגבל שלושה HOFים ביחד באותה קבוצה צריכים להביא מאזן טוב יותר מאשר של OKC
על זה צריך להקים ועדת חקירה ממלכתית בקליפורניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 3:54 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין מה מוזר בכך. האולסטאר הוא תחרות פופלריות ולברון ג'יימס ואנתוני דיוויס הם שניים מהשחקנים הפופולריים שיש. הבחירה בשחקנים לא מתבצעת על ידי אנשי מקצוע, אלא על ידי הקהל.
אם בסוף השנה הלייקרס יהיו מחוץ לפלייאין ולברון וחדגבה ייבחרו לחמישיות העונה, אז הביקורת שלך תהיה מוצדקת.
אוריאל, למה אתה מנאץ ומעוות את ההערכה שקיבלו סאק-טאון. משנת 2000 עד 2004 היה לקינגס לפחות נציג אחד באולסטאר. כריס וובר בעיקר, אבל גם דיבאץ' (נכנס במקום שאק שהיה פצוע), פג'ה (עונה אחת במקום וובר הפצוע, עונה אחת בזכות) ובראד מילר.
לגבי דטרויט, בעונת האליפות ובעונה אחריה שבה הגיעו לגמר, הם שלחו רק את בן וואלאס לאולסטאר. דווקא ב-2006, עונה בה עפו בחצי הגמר, אבל היו עם מאזן הכי טוב בליגה, 64 ניצ' (לעומת 54 בשתי העונות הקודמות שהסתיימו באליפות והפסד בגמר) הם שלחו 4 נציגים לאולסטאר. רק פרינס לא הוזמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 5:44 pm 
Hall of Famer

אני לא לוקח את זה למקום של פופולריות גרידא
חשבתי ש"אנחנו" מדרגים בעיקר מקצועית - מה שזה לא אומר
בסוף בפועל כבר ראינו שאיזה ראפר קוריאני פופולרי או משהו - יכול להכניס פנימה שחקן באם הוא רוצה...

להבדיל מלברון מדיוויס, כשבראדלי ביל קלע סביב 30 למשחק (לפני 2 עונות?) כמדומני הוא לא היה "קונצנזוס בשיח" לבחירה לאולסטאר
ולדעתי כאמור זה מצוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 6:46 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת "אני לא לוקח את זה למקום של פופולריות גרידא". זה בדיוק מה שהבחירות לאולסטאר מסמנות. מקום של פופולריות גרידא. יותר מכך, גם המשחק עצמו לא קשור לתחרותיות, אלא לשואו גרידא. אתה גם יכול להגיד שבבוקר הירח זורח וזה יהיה נכון באותה מידה כמו בחירת אולסטאר היא לא פופולריות גרידא, כשפופלריות כמובן גם יכול להיות בחירה בשחקן מקבוצת צמרת, כמו בחירה בשחקן שתמיד נבחר לאולסטאר.

למשל כשבראדלי ביל חצה את גבול 30 הנק' בפעם הראשונה, הוא באמת לא נבחר ולדעתך זה מצויין, אבל מי שכן נבחר לחמישיה למשל היה קמבה ווקר בעונה אישית חלשה בבוסטון. גארדים נוספים היו טרה יאנג בשנה השניה שלו בסה"כ (אחרי עונה של 29 ניצ' ובדרך לעונה של 20 ניצ' מתוך 67 משחקים), קייל לאורי, בן סימונס וג'ימי באטלר. אני בכלל לא בטוח שזה מצויין שאלו היו השחקנים שנבחרו ולא ביל למשל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 8:01 pm 
Hall of Famer

בסדר גמור
אבל אנחנו בפורום נוטים להתייחס מקצועית בסך הכל
אפשר גם לספקלץ לגבי מדד פופולריות, זה לא פסול...

אני הקטן הייתי שמח אם נניח סאבוניס, ומרקאנן (מניח שלא מאוד פופולרי...) ייבחרו לאולסטאר לפני דיוויס
מהטיעון שהשנה (שלא לומר לראשונה השנה) הם חלק משמעותי מאוד מקבוצות מצליחות ומפתיעות
גם כי מרענן ונחמד לראות שחקנים חדשים מדי פעם, ולא מתוך אותו Pool של 30-40 שחקנים כמעט קבועים (עם כמה צעירים שמתווספים, וכמה ותיקים שנגרעים מדי פעם)

אגב, להבדיל אמנם, בקיץ רודי גובר נבחר לחמישיית הטורניר ביורובאסקט לפני מרקאנן
כל מי ראה את המשחקים הבין את האבסורד...
גם שם זה היה קצת "בחירה לפי שם"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 12:48 pm 
מנהל פורום

עמוס, לגבי סקרמנטו אלפיים, אתה צודק, אני חשבתי על חמישיות העונה בזמן שאמרתי אולסטאר
ב 2000 כשסקרמנטו קרעה את הליגה והייתה מרחק שופטים מושחתים ומלקחת אליפות לא קיבלה אף שחקן בשלוש החמישיות הראשונות כמדומני שוב מהזיכרון, סלח לי על עצלנותי לחפש ותרגיש חופשי לתקן אותי
רק ב2001 וובר נכנס לאול NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 23, 2022 11:51 pm 
Hall of Famer

אתה קצת מבולבל. ב-2000 סאקטאון לא קרעו את הליגה. ניצחו 44 משחקים וסיימו במקום השמיני, שהוביל לפגישה ראשונה מול הלייקרס שהסתיימה בהפסד 3-2, אבל סדרה לא מאד דרמטית. משחק ראשון של הלייקרס ב-10 הפרש. אח"כ ניצחון ב-24 הפרש. בפיגור 2-0 הקינגס שמרו על הביתיות, אבל משחק מספר 5, לא באמת היה כוחות. 11 הפרש לאנשי האגמים מעיר המלאכים ברבע הראשון, 15 במחצית, 27 ברבע השלישי וגם בסוף המשחק.
ב-2001 הקינגס השתדרגו והגיעו למקום השלישי במערב, מה שהוביל לסדרת חצי גמר מול הלייקרס הרותחים. זה נגמר בסוויפ, אבל בסוויפ קרוב וכנראה הסדרה הכי קשה של הלייקרס באליפות השניה שלהם. משחק 1 נגמר ב-3 הפרש. עוד 2 משחקים ב-6 ורק משחק מספר 3, המשחק שסגר למעשה את הסדרה הסתיים ב-22 הפרש. מול הספרס לדוגמא, בסדרת גמר המערב, רק משחק אחד נגמר בחד ספרתי. שני המשחקים האחרונים הסתיימו ב-29 הפרש וב-39 הפרש. גם הגמר מול פילי לא היה צמוד, למרות קריאת ההשכמה עם ההפסד היחידי של הלייקרס בפלייאוף הזה במשחק מספר 1. באותה שנה סי-ווב נבחר לחמישיה הראשונה של הליגה.
השנה שבה סאקטאון קרעו את הליגה הייתה כמובן ב-2002, עם משחק מספר 6 שבו מייק ביבי עשה עבירה כשפגע עם האף שלו במרפק של קובי בראיינט. סקרמנטו שוב נשדדה, כשוובר קיבל מקום בחמישיה השניה ולא בראשונה.

שמוליק, אין לי מושג איך אנחנו בפורום נוטים להתייחס לאולסטאר, אבל זה לא רלוונטי. אי אפשר להתייחס לבחירות באולסטאר בשום דרך למעט תחרות פופולריות ולכן אי אפשר להתלונן ששניים מהשמות הגדולים של הליגה, שמשחקים בשוק אולי הכי גדול בליגה, בטוח השני, נכנסים לנבחרות האולסטאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2022 9:45 pm 
Junior

לדעתי יש להעריך שליוטה יהיה נציג אחד ולו מטעמי נימוס, ועל כן אני מעריך שמרקאנן ייכנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 4:44 pm 
Sophomore

נבחרו הסגלים והמאמנים:

קפטנים: יאניס ולברון
מאמנים: טים יאניס - ג'ו מאזולה, טים לברון - מייק מאלון.

השחקנים לבחירה לקבוצות המעורבות:

לחמישיות:
מזרח: קיירי ( שאולי יעבור למערב :) ) , מיצ'ל, טיטום, דוראנט.
ספסל:
האליברטון, ג'וליוס רנדל, ג'יילן בראון, ג'רו הולידיי, אמביד, דרוזן, באם אדביו.

לחמישיית מערב: סטף ( שפצוע ואולי קיירי יחליף אותו ואז הארדן יוכל להכנס למזרח), לוקה, זאיון ויליאמסון, יוקיץ'.
ספסל:
שיי גילגס אלכסנדר, דמיאן לילארד, סבוניס, מרקאנן , ג'ה מוראנט, ג'ארן ג'קסון ג'וניור, פול ג'ורג'.

שחקנים בולטים שנשארו בחוץ:
הארדן, טריי יאנג, פסקל סיאקם, דריוס גארלנד, ג'ימי באטלר, דיארון פוקס, אנתוני דייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 4:47 pm 
Sophomore

הבחירה לסגלים של שתי הקבוצות תיערך על ידי יאניס ולברון כשעה לפני המשחק כמו בכוחות בספורטק :)

ייעדר: סטף קארי הפצוע שנחכה לראות מי יחליף אותו במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 4:48 pm 
מנהל פורום

אנטוני אדוארדס גם בחוץ. בעיניי הוא השחקן הכי טוב שנשאר בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 8:25 pm 
Hall of Famer

באמת מה קורה אם שחקן נבחר למזרח ואז עובר למערב?
יש "פרוטוקול מסודר" מה עושים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:51 am 
מנהל פורום

במקרה של קיירי יש פרוטוקול והוא של זקני ציון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 9:12 pm 
Sophomore

עדכונים בתחרות שלשות:

דמיאן לילארד ואלוף 2020 באדי הילד יתחרו השנה בתחרות השלשות.

מקווה שגם קליי תומפסון יהיה שם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 4:32 pm 
Sophomore

עדכוני אולסטאר:

1.
ג'ואל אמביד, ג'ה מוראנט ולאורי מרקאנן שודרגו לחמישיות האולסטאר במקום סטף, דוראנט וזאיון ויליאמסון הפצועים.

השחקנים לבחירה כרגע לחמישיות המעורבות:
מערב: קפטן : לברון.
חברי חמישיה: לוקה, מוראנט, יוקיץ', מרקאנן.
מזרח: קפטן: יאניס.
חברי חמישיה: קיירי( למרות שהוא עבר למערב עדיין נבחר כשהיה במזרח), מיצ'ל, טיטום, אמביד.

2.
פסקל סיאקם, אנתוני אדווארדס ודיארון פוקס נבחרו להיות מחליפים בחמישיות המעורבות בספסל באולסטאר.
הספסלים כרגע:
מזרח: ג'יילן בראון ( במידה ויחלים מהפציעה) , פסקל סיאקם, ג'רו הולידיי, טייריס הליברטון, דמאר דרוזן, ג'וליוס רנדל, באם אדביו.
מערב:
אנתוני אדוורדס, דיארון פוקס, סבוניס, דמיאן לילארד, פול ג'ורג', שיי גילגס אלכסנדר, ג'ארן ג'קסון ג'וניור.

3.
תחרות השלשות תכלול השנה את: דמיאן לילארד, באדי הילד, אנפרני סימונס, טייריס הליברטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה