סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 9:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בתור חובב nba חובבן לחלוטין: זה לא קצת גלגול עיניים ההאשמה הזאת של "הם עשו הכל כדי שלא יעבור ללייקרס"? כאילו, אם בברוקלין חשבו שהטרייד מול הלייקרס *עדיף* להם אבל בחרו בטרייד פחות טוב רק כדי לבאס את קיירי - זאת באמת התנהגות משונה. אבל אם הם באמת העדיפו את מה שהיה לדאלאס להציע, או שאפילו זה היה אטרקטיבי בעיניהם באותה מידה למה שהלייקרס הציעו - אז מה בעצם הטענה? ברב המוחלט של הטריידים בליגה לשחקן אין סיי לגבי הקבוצה שאליה הוא מועבר, אז למה דווקא המקרה הזה פתאום מקבל יחס אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 9:47 am 
Freshman

uriel17 כתב:
בקיץ זה כבר מאוחר מידי עבור הלייקרס
בקיץ הוא שחקן חופשי לא מוגבל ויוכל לשחק גם בצסקא מוסקבה אם בא לו

בקיץ הכוונה בערב הדראפט.
בכל מקרה קיירי לא חייב להאריך בדאלאס (או להסכים לסייין אנ טרייד) אז זה כמובן תלוי בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 9:52 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
בתור חובב nba חובבן לחלוטין: זה לא קצת גלגול עיניים ההאשמה הזאת של "הם עשו הכל כדי שלא יעבור ללייקרס"? כאילו, אם בברוקלין חשבו שהטרייד מול הלייקרס *עדיף* להם אבל בחרו בטרייד פחות טוב רק כדי לבאס את קיירי - זאת באמת התנהגות משונה. אבל אם הם באמת העדיפו את מה שהיה לדאלאס להציע, או שאפילו זה היה אטרקטיבי בעיניהם באותה מידה למה שהלייקרס הציעו - אז מה בעצם הטענה? ברב המוחלט של הטריידים בליגה לשחקן אין סיי לגבי הקבוצה שאליה הוא מועבר, אז למה דווקא המקרה הזה פתאום מקבל יחס אחר?

לא הבנתי את השאלה אנחנו בסך הכל תוהים מה עמד מאחורי ההחלטה.
הנטס יכולים לעשות מה שהם רוצים וכן בהחלט יכול ליהיות שהם העדיפו את ההצעה של דאלאס בגלל השחקנים המצורפים.
פשוט מהקונטקסט ומה שנראה מההתנהלות שלהם עד היום אני לא אתפלא אם לעשות דווקא לקיירי היה חלק מהעניין או פשוט לא לצאת פראיירים בתקשורת בתור אלו שעזרו ללייקרס, בכל מקרה זה היסטוריה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 10:44 am 
Senior

אני לא חושב שזה טרייד מזעזע עבור דאלאס. כמו שכתבו פה, אני תמיד מעדיף קבוצות שמנסות להשתפר. אבל זה בטח לא טרייד שמישהו צריך להיות מרוצה ממנו. זה בעיקר מראה על המצב המחריד שדאלאס הגיעו אליו למרות שהם מחזיקים באחד משלושת השחקנים הטובים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 10:52 am 
Hall of Famer

מה שיובל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:42 am 
Sophomore

בתור אחד שמחבב את דאלאס זה טרייד מאד עצוב בעיניי אבל אני כנראה מוטה נגד קיירי שהוא בלתי נסבל
אני לא חושב שדאלאס היו כל כך גרועים, אם היו מצרפים 2 טוב במקום ריצ'רדסון ואם ווד נשאר בריא, זו קבוצה מספיק חזקה לגמר מערב
אני לא חושב שהטרייד שיפר אותם כמעט בכלל, נכון שהיה צורך להוריד את היוסג' של לוקה אבל אני לא בטוח בכלל שזה יעבוד, קיירי לא קאצ' אנד שוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:56 am 
Freshman

yoya כתב:
בתור אחד שמחבב את דאלאס זה טרייד מאד עצוב בעיניי אבל אני כנראה מוטה נגד קיירי שהוא בלתי נסבל
אני לא חושב שדאלאס היו כל כך גרועים, אם היו מצרפים 2 טוב במקום ריצ'רדסון ואם ווד נשאר בריא, זו קבוצה מספיק חזקה לגמר מערב
אני לא חושב שהטרייד שיפר אותם כמעט בכלל, נכון שהיה צורך להוריד את היוסג' של לוקה אבל אני לא בטוח בכלל שזה יעבוד, קיירי לא קאצ' אנד שוטר

ג'וש ריצ'רדסון כבר שנתיים לא בדאלאס. גם אני לא אוהב את הטרייד הזה אבל לא רואה שום סרט שדאלאס עושים השנה גמר מערב במסלול שבו היו לפני הטרייד, הם קבוצה חלשה + סופרסטאר אדיר. זה לא מספיק. שנה שעברה כשהם היו בפורמה הרבה יותר טובה זה גם הרגיש קצת מקרי וחד פעמי.

אני חושב שהחד משמעיות של הרבה מהכותבים כאן קצת מוגזמת. לא השתפרו בכלל אחרי הטרייד? ברצינות? יש פה קו אחורי ששווה 60 נקודות למשחק, 2 שחקני חמישייה באולסטאר. זה לדעתי מעולם לא קרה במאבריקס וזה בטח לא קרה מאז שלוקה שם. האם יש המון המון דרכים שבהם זה יכול להשתבש? כן. האם רוב הסיוכיים שזה לא יצליח? גם פה בעייני התשובה היא כן. אבל להגיד שהם לא השתפרו או שזה בוודאות לא יעבוד וזה טרייד גרוע, נשמע לי היספחות מוטה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:11 pm 
Hall of Famer

אם קיירי היה שווה נצחונות כמו הכשרון שלו, זה היה טרייד המילניום עבור דאלאס. הבעיה שהוא מאד-מאד רחוק מזה, עד עד כדי מה ששמוליקי טוען: שאין הבדל איתו או בלעדיו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:20 pm 
Freshman

yoya כתב:

לא יודע לגבי זה, הוא קולע 38 אחוז מ3 בקאץ׳ אנ שוט העונה לפי מה שאני רואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:24 pm 
Freshman

אבל גם זו בעייני הגזמה שנובעת יותר מהתחושה שהוא משאיר אחריו מאשר המספרים, במקרה הזה שלו לעומת דאלאס. קיירי שווה השנה 60% ניצחונות במשחקים שהוא שיחק, דאלאס שווה מספר עגול ויפה של 0% ניצחונות כשלוקה לא משחק. כלומר כמו שאני רואה את זה הסגל של דאלאס עד הטרייד מסביב ללוקה הוא קבוצת לוטורי, ועכשיו יש חוץ ממנו עוד אולסטאר בקבוצה. אז להגיד שעל הנייר אין הבדל איתו או בלעדיו כמו שאני רואה את זה לא הגיוני.

כן אפשר להגיד שהשילוב המקצועי ביניהם + זה שקיירי שחקן מטורלל ולא צפוי יכול בסוף להסתיים בכלום ושום דבר ואז הטרייד הזה לא שווה, שאם אני צריך להמר זה פחות או יותר מה שיקרה בסוף. אבל ברמת נתוני הפתיחה זה גם יכול ללכת לכיוונים טובים בשביל דאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:27 pm 
Sophomore

לא יודע למה, מרגיש לי שדאלאס דווקא ירוויחו מכל העסק הזה. זה לא הסבר לוגי יותר מדי אלא כזה שנשען על האמונה שלי שדונצ'יץ' שחקן מספיק אינטליגנט ומגוון כדי לדעת לשחק עם שחקן חד פעמי כמו קיירי (עם כל הדפיקות במוח שלו) ושגם קיד מספיק חכם כדי לגרום לזה לעבוד.
אני חושב שקיירי יודע שעונה מוצלחת שלו בדאלאס, גם אם לא כזו שתביא אליפות אלא גמר מערב+, יכולה להיות העונה שתסיר ממנו המון המון כתמים שכבר יותר מדי אנשים חושבים די בצדק שמאוחר מדי לנסות להוריד אותם. מקצועית זה אומר שאני מאמין שלשם שינוי הוא יגיע עם מוכנות הרבה יותר גדולה להיות מספר שתיים, ובמקרים מסוימים אפילו להיות זה שעולה מהספסל כדי לתת בוסט ולהשתלט על המשחק.
אני אגב חושב שקיירי מספיק מוכשר בצורה מטורפת כדי להפוך לסוג של קאץ' אנד שוטר, והוא בטח זריז וחתולי מספיק בשביל זה. לא סטף (שגם חי בקבוצה שלמדה לשחק בשביל התנועה שלו), אבל מהבודדים בליגה שמחזיק ביכולת הזאת.
בקיצור, חושב שדאלאס לקחה הימור עם סיכויי הצלחה גבוהים יותר מכישלון, בטח עם הסגל הקודם שלהם. שוב, זה לא באמת הסבר מגובה מספרית. תחושת בטן שמבוססת על שחקן ש(למרות הכל)הוא ברמה של פעם בדור כשהחוטים אצלו מחווטים שמצטרף לשחקן נוסף של פעם בדור עם חוטים שדווקא מסודרים יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:40 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שטיעון אי ההשתפרות דורש הסברים רבים
כאמור (והבאתי את הנתונים רק אתמול), קיירי במהלך כל השנים האחרונות לא מראה תוצאות שמעידות על שיפור מינימלי של הקבוצה שלו - כאשר האלטרנטיבה היא השחקנים המחליפים של הקבוצה (קרי, כשאינו משחק). אז כשמדובר על הבאתו כנגד שחקנים 2-3 מבחינת כמות הדקות בקבוצה - אני חושב ש"חובת ההוכחה" היא דווקא על מי שטוען שהקבוצה כן תשתפר...

להגיד משהו "בוודאות" מטבע הדברים אי אפשר
האלטרנטיבה לטרייד הזה היא לצורך העניין אינה לא לעשות דבר, אלא למשל העברת אותן הבחירות וחוזים בינוניים כלשהם (אבל של שחקנים פחות משמעותיים ברוטציה של דאלאס) בתמורה ל"צלע שנייה-רביעית" מעט פחות נוצצת (כבר קשה לעקוב מי רלוונטי - בוגדנוביץ'? הילד?)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 2:02 pm 
Sophomore

ציטוט:
ג'וש ריצ'רדסון כבר שנתיים לא בדאלאס

התכוונתי טים הארדאווי ג'וניור, משום מה אני תמיד מבלבל ביניהם
כמו שאמרו פה, אם היה לדאלאס פורוורד מחליף טוב לפיני סמית אז ייתכן שקיירי היה שדרוג על דינווידי ופיני סמית, אחד מול שניים זה לא נראה שדרוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 2:05 pm 
Freshman

טוב להשוות את התרומה של קיירי לבאדי הילד ועוד תמורת אותן בחירות זה כבר מעבר להיסחפות...
תגידו מה שאתם רוצים על קיירי מחוץ למגרש אבל אנחנו מדברים על אחד הגארדים הכי מוכשרים ויעילים בהיסטוריה שכבר הוכיח שוב ושוב שהוא כן יכול לשחק ליד סופרסטאר פווארד.
אפשר לחשוב שזה לא מהלך טוב אבל להגיד שאין הבדל איתו או בלעדיו זה קצת הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 3:21 pm 
Hall of Famer

"אחד הגארדים הכי מוכשרים ויעילים בהיסטוריה" (אגב, זה משפט שאפשר גם הרי להגיד בדיוק על הארדן. הארדן כה שיפר את פילי?) לא שיפר אף קבוצה שלו מאז אותה תקופה בקליבלנד לצד לברון.
מאז עונת 2017, הוא לא עשה שום דבר מיוחד בפלייאוף. אנחנו יודעים איך הוא ישמור (קל וחומר שיש עוד שחקנים שאינם מגדולי השומרים מסביבו)? איך הוא יתפקד בלחץ מול הגנות טקטיות ואגרסיביות?
בשלוש העונות הסדירות האחרונות בברוקלין הוא קולע בדיוק 27 נקודות למשחק. בשני הפלייאופים במדי ברוקלין, הוא יורד אל עבר 22 נקודות בממוצע למשחק - לא אסון אולי, אבל לא מרשים במיוחד.
לגבי היכולת שלו להחזיק קבוצה לבד (ללא הכוכב הראשי) כ-10 דקות למשחק בפלייאוף - ראינו בעבר מספיק, אפילו בתקופת השיא שלו בקליבלנד.

אם צריך להמר, אני אומר שדאלאס לא עושים טופ-6 במערב (הם על הסף כעת, כלומר איני חוזה שיפור בכ-25 המשחקים הנותרים).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 5:09 pm 
Sophomore

לא זוכר את המהלכים של דאלאס בשנים האחרונות, אבל למה יש ביקורת כלכך קשה על זה שלא עשו כלום מסביב ללוקה? להכשל לבנות סביב סופרסטאר מתחיל זה נראה לי דווקא שגרתי ולא כשלון שקשה לעשות, במיוחד כשלא היית בבנייה לפני זה עם בחירות דראפט של עשרייה והסופרסטאר כבר מההתחלה שמתחיל לנצח ואין עוד בחירות דראפט גדולות, וזה גם לא מקום אטרקטיבי שמושך שחקנים. אז מנסים איכשהו לצרף כוכבים חלשים כמו פרוזינגס ואירווינג, ומחתימים שחקנים עם איזשהו פוטנציאל שקבוצות לא כלכך רוצות כמו ווד ומקווים שמשהו יתפוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 5:49 pm 
Junior

הנווט כתב:
אפשר לחשוב שזה לא מהלך טוב אבל להגיד שאין הבדל איתו או בלעדיו זה קצת הזוי.

זה לא הזוי, זו המציאות. כמו ששמוליקי רשם:
ציטוט:
עונת 17-18: קיירי 19-41 (68%), בוסטון ללא קיירי 8-14 (64%).
עונת 18-19: קיירי 30-37 (55%), בוסטון ללא קיירי 3-12 (80%).
עונת 19-20: קיירי 12-8 (40%), ברוקלין ללא קיירי 25-27 (52%).
עונת 20-21: קיירי 18-36 (67%), ברוקלין ללא קיירי 6-12 (67% - אותו הדבר בדיוק).
עונת 21-22: קיירי 15-14 (42%), ברוקלין ללא קיירי 23-30 (57%). אמנם עקב ענייני החיסונים היה פה גם עניין של משחקי בית (בלעדיו) וחוץ (איתו), ועדיין.

העונה הנוכחית: קיירי 16-24 (60%), ברוקלין ללא קיירי 4-7 (64%) - כמובן לא אומר כלום בפני עצמו, אבל מתכתב עם העבר.

סך הכל:
עם קיירי 110-160 (59.3%)
ללא קיירי 69-102 (59.6%)

אני אוסיף עוד טיפה להשוואה - בוסטון עונת 18 ללא קיירי בפלייאופס (כן שיחק בעונה הסדירה) הגיע לגמר המזרח, עונה אחר כך עם קיירי עברו סיבוב אחד רק, עונה אחרי שקיירי עזב שוב גמר מזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 5:58 pm 
Senior

עזבו הכול, תסתכלו מה ג׳יילן ברנסון עשה בפלייאוף האחרון בדאלאס, מה קיירי עשה בפלייאוף האחרון מול הסלטיקס, או מה קיירי עשה בפלייאופים אחרים אחרי תקופת קליבלנד, ואז תגידו לי כמה סביר לדעתכם שקיירי ייתן לדאלאס יותר ממה שברנסון נתן לה בפלייאוף הקודם.
אבל אז היה להם את דוריאן פיני-סמית׳ שהחזיק להם לבד לגמרי כמעט את ההגנה. החל מאתמול אין את זה יותר.

בקיצור, על הנייר, לא רואה סיבה שהם יהיו עכשיו טובים כמו בפלייאוף האחרון. ממש לא בטוח שטובים יותר משהיו עד אתמול, אבל גם אם כן - כרגע זה נראה שרק בקצת.
עדיין יקומו וייפלו על לוקה, אבל גמר מערב נוסף זה עדיין התקרה, והרצפה עכשיו הרבה יותר נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 6:23 pm 
Freshman

טוב מראש אנחנו מסתכלים על קיירי (השחקן על המגרש) אחרת אז אחדד:
אם קיירי היה עובר עכשיו לפיניקס, או פילי או הרבה קבוצות פלייאוף אחרות לא הייתי חושב שיש למהלך ככ הרבה פוטנציאל כמו שחשבתי שהגעה שלו לקבוצות כמו הלייקרס או דאלאס (אפילו נגיד מילווקי למרות שלא היה על הפרק) כן יכולה ליהיות משמעותית.
אצל דאלאס והלייקרס הוא יכול לספק משהו שפשוט אין (ולא במקרה הם אלו שהלכו עליו), ולתוך הוואקום הזה הוא יכול להכנס וליהיות גיים צ׳נג׳ר רציני אם ישכיל להתמקד באומנות שלו שהיא כדורסל. הוא עד כדי כך טוב, ככה אני רואה אותו ולא שאני מתווכח עם המספרים שהבאת, זה פשוט היסטוריה, אני מסתכל קדימה על הבסט קייס סנריו.
הרי אם כל הטענה נגדו זה שבעונות האלו הוא היה לא מחוייב ולא זמין, המספרים האלו גם מושפעים מזה לא?
העונה הוא בריא, בשנת חוזה, שיפר גם את ההגנה (כן כן) והעלה את אחוזי הקאצ׳ אנ שוט.
מיליון דברים צריכים להתחבר כדי לקחת אליפות אבל בתור נשק בפלייאוף שהמשחק מאט ומשוחק על חצי מגרש אף אחד לא יוכל לשכנע אותי שהיכולות של קיירי לא מספקות משהו שלרוב השחקנים בליגה אין.

ומבחינתי לוקה הוא וורציה אחרת של לברון שיש לו בעיה דומה- הוא עושה ככ הרבה והקבוצה כל כך בצלמו ובדמותו שהוא מגיע הרבה פעמים לסוף משחקים מותש, כמובן שאצל לברון זה התגבר ככל שהתבגר אבל ראיתי את זה בהרבה משחקים אצל לוקה.
אני מדבר על נטו סיטואציה בה כן מתפתחת כימיה בינו לבין לוקה והם מגיעים בריאים ועם מוטיבציה בריאה לפלייאוף- לדעתי עם קיירי זה יכול להעלות את הסיכויים של לוקה משמעותית, זמן יגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 6:45 pm 
Hall of Famer

עצם זה שדאלאס הביאו את עצמם למצב שבו הם צריכים ללכת על פתרון מהסוג הזה - זה כבר סוג של כישלון.
הטרייד על פורזינגיס היה טעות. הטרייד השני ששלח את פורזינגיס משם והביא את החוזה של ברטנס היה טעות גדולה יותר.
מה שקרה עם ברונסון בכלל על הפנים (הייתה להם אפשרות להחתים אותו על אחד החוזים הטובים בליגה והם סירבו).
ועכשיו הם מנסים לחלץ את עצמם עם כל מיני פתרונות יצירתיים שיש להם פוטנציאל הרסני.

יכול להיות שזה יעבוד, יש יותר סיכוי שלא והדאונסייד הוא משמעותי.
בחירת הדראפט הלא מוגנת של 2029 היא לא נכס שולי.
אם הם ימשיכו להתנהל כך, אני בספק אם לוקה יישאר עד 29.
גם לתת לקיירי את החוזה שהוא רוצה זה סיכון גדול.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' פברואר 06, 2023 6:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 6:53 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
לא זוכר את המהלכים של דאלאס בשנים האחרונות, אבל למה יש ביקורת כלכך קשה על זה שלא עשו כלום מסביב ללוקה? להכשל לבנות סביב סופרסטאר מתחיל זה נראה לי דווקא שגרתי ולא כשלון שקשה לעשות, במיוחד כשלא היית בבנייה לפני זה עם בחירות דראפט של עשרייה והסופרסטאר כבר מההתחלה שמתחיל לנצח ואין עוד בחירות דראפט גדולות, וזה גם לא מקום אטרקטיבי שמושך שחקנים. אז מנסים איכשהו לצרף כוכבים חלשים כמו פרוזינגס ואירווינג, ומחתימים שחקנים עם איזשהו פוטנציאל שקבוצות לא כלכך רוצות כמו ווד ומקווים שמשהו יתפוס

זה שקל ליפול לטעויות בסיטואציה הזו - זה נכון..
אבל זה עדיין ניהול גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 7:14 pm 
Senior

Att כתב:
עצם זה שדאלאס הביאו את עצמם למצב שבו הם צריכים ללכת על פתרון מהסוג הזה - זה כבר סוג של כישלון.
הטרייד על פורזינגיס היה טעות. הטרייד השני ששלח את פורזינגיס משם והביא את החוזה של ברטנס היה טעות גדולה יותר.
מה שקרה עם ברונסון בכלל על הפנים (הייתה להם אפשרות להחתים אותו על אחד החוזים הטובים בליגה והם סירבו).
ועכשיו הם מנסים לחלץ את עצמם עם כל מיני פתרונות יצירתיים שיש להם פוטנציאל הרסני.

יכול להיות שזה יעבוד, יש יותר סיכוי שלא והדאונסייד הוא משמעותי.
בחירת הדראפט הלא מוגנת של 2029 היא לא נכס שולי.
אם הם ימשיכו להתנהל כך, אני בספק אם לוקה יישאר עד 29.
גם לתת לקיירי את החוזה שהוא רוצה זה סיכון גדול.

הנה, אני ואטט מסכימים לגמרי. הבעיה היא ההגעה למצב שבו טרייד עבור קיירי זה סיכון שדאלאס בכלל שוקלים (והוא פיט לא מדהים גם מקצועית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 8:28 pm 
Hall of Famer

אני, כאמור, מסכים שדאלאס מנוהלת ממש לא טוב בעשור האחרון, אבל דווקא הטרייד שהביא את פורזינגיס לא מתויג אצלי כטעות. הם לא ויתרו על אף שחקן משמעותי בטרייד הזה, ובסוף כשפורזינגיס היה בריא הוא נתן תפוקה מצופה. זה שהוא פציע ורך, כמובן. זה השחקן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 9:34 pm 
Hall of Famer

אני מחבב את פורזינגיס וגם את הארדוויי (את האחרון יותר מהרוב, סביר להניח) אבל אני חושב שהטרייד הזה היה טעות. לא טעות גדולה אבל טעות. מה שיותר חשוב זה שדאלאס חשבו שהם עשו טעות ויצאו מזה עם טעות נגררת קשה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 10:30 pm 
Junior

אני יותר אופטימי מכם בקשר לדאלאס. המערב באופן כללי לא מדהים חוץ מדנבר, וזו קבוצה מועדת לפציעות. ממפיס לדעתי מפרקים את דאלאס, דנבר גם, כל השאר כרגע נראה פתוח. פציעה פה והתעלות שם ודאלאס בגמר האזורי. האם זה נכון גם בלי הטרייד? אולי (ראינו שלוקה לבד יכול לעשות המון) אבל לדעתי הם העלו את התקרה שלהם משמעותית עם קיירי (וכנראה שגם הנמיכו את הרצפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה