סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גראנט, מה הסיכוי שאתה נותן למאבס לזכות השנה באליפות?
כמה כסף היית מוכן לשים על כך?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:26 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
אני עונה לך אבל אומר מראש שאני לא רוצה להיגרר לדיון ממושך.
למה זו טעות?

- כי אתה רוצה optionality, לא לסגור לעצמך אופציות
- כי פורזינגיס הוא הימור רציני מאוד (מבחינת בריאות) ואין שום סיבה לקחת הימור כזה בשלב בו דאלאס היו
- כי הם לקחו על עצמם שני חוזים לא טובים
- כי הם שלחו שתי בחירות סיבוב ראשון
- כי אף אחד מהם הוא לא הכוכב השני שלוקה צריך לצידו (וזו המטרה כשיש לך סופרסטאר צעיר מאוד, להשיג לו כוכב אחד נוסף לפחות)
- כי (וזו סיבה לא מספקת בפני עצמה במקרה הזה) הטיימליין לא נכון כאן, בטח לא מבחינת THJ

דאלאס סידרו לעצמם התחייבות גדולה וארוכה בשלב בו הם היו צריכים להשאיר לעצמם כמה שיותר אופציות.
הם שמו את כל הביצים שלהם בסל אחד רעוע
וכשדברים לא הסתדרו מבחינתם כפי שרצו (בהחלט סנריו ריאלי), לא היו להם אופציות טובות.

הרבה דברים שאתה כותב כאן הם הסברי אד-הוק, חוכמה בדיעבד.

לא, אלו לא הסברי אד-הוק.
מוזמן לגשת לת'רד שבו אנחנו מדיינים על הטרייד של גובר ולבחון מה כתבת שם כדי שבעוד שנה או שנתיים לא תאשים אותי שוב בהסברי אד-הוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:30 pm 
Hall of Famer

הסיכויים של דאלאס לאליפות בהחלט עלו. אולי מאחוז לשלושה אבל עלו. קיירי כבר עשה את זה
גם הסיכוי לא להגיע לפלייאוף בכלל - עלה
וממילא הסיכוי להיות קבוצה 6-10 כזה ירד
הימור

וכן, הורנסק. התבלבל לי הה' והק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:32 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
מבחינת מה הלאה למאבס, אני חושב שג'וש גרין הופך לשחקן מפתח עבורם. הוא נחשב לדי אנטאצ'בל עוד לפני הטרייד הזה, או לפחות בקטגוריית "הוא שווה יותר לנו מאשר לכם, כפי שאתם תופסים את ערכו כרגע". אם יצליח להתייצב על קליעה טובה מבחוץ, אני רואה אותו כסמול הפותח של המאבס וחוליה הגנתית חשובה בין קיירי ולוקה.

יש שחקן שיכול לתת למאבס את מה שפיני סמית' נתן וקוראים לו ג'ה קראודר. השאלה מה נדרש כדי לשחרר אותו מפיניקס.

לגבי פורזינגיס זה היה מהלך של הימור. לא מבין איך אפשר לטעון אחרת. אפשר להגיד שההימור היה הגיוני, כי האפסייד של פורזינגיס בריא וביכולת של לפני הפציעה לצד לוקה מעורר תיאבון, אבל זה בטח לא היה מהלך שבו דאלאס זכתה בג'ק פוט. זה לא היה העסקה של בארקלי (שכמובן לא היה על הוקינס, שהיה חבר שלו בסיקסרס, אלא על הורנסאק, טים פרי אנדרו לאנג ולא זוכר מה עוד) וגם לא העסקה על דרון וויליאמס.

לא חושב שקראודר מסוגל לשמור על שחקני חוץ ורכזים באותה יעילות כמו פיני-סמית, שעשה עבודה נהדרת מול מיטשל ופול במהלך הפלייאוף האחרון.
הטרייד עבור פורזינגיס גילם בתוכו הימור על בריאותו, אבל לא חושב שזה היה הימור נואש. אומנם לא ג'ק פוט של דאלאס, אבל המחיר היה נוח מאוד, אף אחד לא ביכה ועדיין לא מבכה את בחירות הדראפט שניתנו עבורו. בבחירה 21 בדראפט 21 נלקח קיאון ג'ונסון, שחקנים מעניינים שנבחרו אחריו: אייזיאה ג'קסון, קוונטין גריימס, בונז היילנד, קאם תומאס. הבחירה בדראפט הקרוב תהיה מוגנת טופ 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:33 pm 
Hall of Famer

אני גם חושב שסיכויי האליפות של דאלאס עלו (היו קיימים גם קודם מעצם נוכחותו של דונצ'יץ') אבל זה עדיין סיכוי נמוך יחסית והשאלה היא מה יקרה אם לא.

או שאיבדו נכס יקר כמו בחירה לא מוגנת על השאלה זמנית
או ש"זכו" לתת לקיירי חוזה ארוך שנים.
הוא בן 31, לא יציב רגשית כפי הנראה ודמות רעילה בחדר ההלבשה. בקיצור, זה הימור גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:37 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
גראנט, מה הסיכוי שאתה נותן למאבס לזכות השנה באליפות?
כמה כסף היית מוכן לשים על כך?

מה הקונטקסט של השאלה? אני לא אדם מהמר ולא מתעסק בהערכות לפי סיכויים. יותר מעניינת אותי שאלת הישארותו של קיירי בדאלאס לטווח הארוך, וזהות הקבוצה שתיבנה סביבו וסביב לוקה. וכפועל יוצא מכך (וגם כמובן של מידת הפיכתם והישארותם קונטנדרים משנה לשנה בעתיד הנראה לעין), שאלת הישארותו של לוקה לטווח הארוך. הוא חתום עד קיץ 2027, אבל כמובן שיוכל לדרוש טרייד מתי שרק ירצה, בכל זאת מילניאל (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:40 pm 
Junior

Att כתב:
לא, אלו לא הסברי אד-הוק.
מוזמן לגשת לת'רד שבו אנחנו מדיינים על הטרייד של גובר ולבחון מה כתבת שם כדי שבעוד שנה או שנתיים לא תאשים אותי שוב בהסברי אד-הוק.

לא הבנתי את הקשר.
כתבת בזמן אמת נגד הטרייד עבור פורזינגיס והשתמשת בנימוקים דומים לאלו שהצגת כאן? אשריך, חוזר בי.
איך זה קשור למה ש*אני* כתבתי על הטרייד עבור גובר? זוכר היטב שיצאת נגדו ובינתיים הסתייגותך המובהקת מצדיקה את עצמה, אז שוב, אשריך...בהחלט לא אאשים אותך בהסברי אד-הוק בכל האמור לגבי העסקה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:44 pm 
Hall of Famer

הקונטקסט הוא שלאחר המילים החיוביות שלך (יחסית?) על הטרייד, איפה זה באמת עומד.
הרי ברור שדאלאס הלכה על הטרייד הזה מתוך מחשבה על אליפות עכשיו (עוד מובן איכשהו) או מתוך מחשבה לתת חוזה ארוך טווח לקיירי (מישהו צריך לעמוד מול הקיר על מחשבה שכזאת). אז חשבתי לקבל ממך תשובה על אופציה א'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:51 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
הטרייד עבור פורזינגיס גילם בתוכו הימור על בריאותו, אבל לא חושב שזה היה הימור נואש. אומנם לא ג'ק פוט של דאלאס, אבל המחיר היה נוח מאוד, אף אחד לא ביכה ועדיין לא מבכה את בחירות הדראפט שניתנו עבורו. בבחירה 21 בדראפט 21 נלקח קיאון ג'ונסון, שחקנים מעניינים שנבחרו אחריו: אייזיאה ג'קסון, קוונטין גריימס, בונז היילנד, קאם תומאס. הבחירה בדראפט הקרוב תהיה מוגנת טופ 10.

נחש מי כתב את הפסקה הבאה?

"מסכים איתך שיש כאן סיכון גדול מבחינת דאלאס, אני כן בעד ההימור הזה וחולק עליך לגבי התמורה, לדעתי הם היו צריכים להתעקש לשמור לעצמם לפחות בחירת דראפט אחת - הם גם ספגו את המשכורות העודפות של הניקס, גם נתנו להם את סמית ג'וניור כפרוספקט מבטיח. לתת כ"כ הרבה בחירות סיבוב ראשון בשנים האחרונות גם ימנע מהם לחזק את הסגל שלהם בכישרונות צעירים על חוזים נוחים וגם מונע מהם נכס לטריידים עתידיים עבור שחקנים משלימים."

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 4:17 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הקונטקסט הוא שלאחר המילים החיוביות שלך (יחסית?) על הטרייד, איפה זה באמת עומד.
הרי ברור שדאלאס הלכה על הטרייד הזה מתוך מחשבה על אליפות עכשיו (עוד מובן איכשהו) או מתוך מחשבה לתת חוזה ארוך טווח לקיירי (מישהו צריך לעמוד מול הקיר על מחשבה שכזאת). אז חשבתי לקבל ממך תשובה על אופציה א'.

אז קודם כל, אין לי ספק בכלל שקיובאן וחבורתו מעוניינים להשאיר את קיירי לטווח הרחוק, בהינתן שניסוי הכלים בחודשים הקרובים יסתיים בהצלחה יחסית ולא בקטסטרופה מוחלטת. הם איבדו את ברונסון ונתנו את דינווידי, מה הפלאן B שלהם למעט סיין אנד טרייד על קיירי בקיץ (שזו אופציה קלושה ככל הנראה)?

אתה רוצה תשובה במידי, או שאפשר להמתין עד סוף הטרייד דד ליין ותקופת הווייברז, בשביל לראות איך הסגל של דאלאס אמור להיראות בפלייאוף? כי כרגע אני די מסכים עם מה שנורטון כתב כמה תגובות מעל, ועם מה שהנווט כתב בעמוד 2. הסיכויים של המאבס השתפרו במעט הודות ליכולת של קיירי להפחית מהעול ההתקפי שמוטל על כתפיו של לוקה, גם בדקות המשותפות שלהם וגם בכך שיאפשר לו מנוחות ארוכות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 4:23 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:

נחש מי כתב את הפסקה הבאה?

"מסכים איתך שיש כאן סיכון גדול מבחינת דאלאס, אני כן בעד ההימור הזה וחולק עליך לגבי התמורה, לדעתי הם היו צריכים להתעקש לשמור לעצמם לפחות בחירת דראפט אחת - הם גם ספגו את המשכורות העודפות של הניקס, גם נתנו להם את סמית ג'וניור כפרוספקט מבטיח. לתת כ"כ הרבה בחירות סיבוב ראשון בשנים האחרונות גם ימנע מהם לחזק את הסגל שלהם בכישרונות צעירים על חוזים נוחים וגם מונע מהם נכס לטריידים עתידיים עבור שחקנים משלימים."

חחח גדול :hi_hi_hi:
אבל אני די בטוח שמה שהתכוונתי אליו במשפט המודגש התייחס גם לבחירת הסיבוב הראשון שהם היו חייבים אז להוקס בתמורה לטרייד אפ עבור לוקה. כלומר, שתוך 8 חודשים המאבס נתנו 3 בחירות דראפט עתידיות + דניס סמית אחד.
עדיין פאדיחה שלי, בעיקר ביחס לדניס סמית, אבל מעולם לא טענתי שדעותיי מייצגות את הקונצנזוס (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 5:38 pm 
Hall of Famer

בקיצור, גרנט שמאז ומעולם היה נודניק אובססיבי עם טענות מופרכות, מתגלה כגדול הפדיחות בפורום. מזל שיש לו מה לומר על אחרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 6:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בקיצור, גרנט שמאז ומעולם היה נודניק אובססיבי עם טענות מופרכות, מתגלה כגדול הפדיחות בפורום. מזל שיש לו מה לומר על אחרים.

מאיפה זה הגיע?

ההמלצה שלי היא ללכת לזירות אגרוף חובבניות בשביל להוציא עצבים. זה אמור לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 6:30 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:

מאיפה זה הגיע?

תקרא קצת למעלה ותבין. או שתקרא ולא תבין, אבל לפחות תראה את הכיוון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 7:36 pm 
Junior

נורטון כתב:
Hacohen כתב:

מאיפה זה הגיע?

זה הגיע ממקום של עלבון וכעס, וזה מובן. כתבתי עליו מילים פוגעניות מאלו שחלק לי.
ההמלצה שלי היא לשים נודניקים אובססיביים, פדחנים עם טענות מופרכות, ברשימת הנודניקים. מבחינתי הכהן עונה רק על שני הסופרלטיבים הראשונים, וזה לבדו הספיק לי בשביל ליישם את ההמלצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 7:39 pm 
Hall of Famer

חח כן גרנט, הוכחת שאתה בעל יכולת ניתוח מבריקה. תמשיך לנתח אותי כמו שאתה מנתח את דוני וולש או את דוני בראסקו או את דני אבדיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 7:57 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:

מאיפה זה הגיע?

תקרא קצת למעלה ותבין. או שתקרא ולא תבין, אבל לפחות תראה את הכיוון.

קראתי הכל אבל תודה על ההמלצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה