סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 8:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פיני מספר שצ'ורה הלך לזרוק עונשין שיכריע את המשחק, ופיני אמר למוני "אני מקווה שהוא יודע שהוא צריך להחטיא". נשמע שפיני צחק, אבל מוני ענה לו "אל תדאג, הוא יודע טוב מאד".
קליין מספר שמכבי הגישה תצהיר לבית משפט, שבו היא מודה שמוני הציע לצ'ורה חוזה בעוד שנתיים, אם מכבי משחקת בליגת האלופות - 850 אלף דולר, אם לא - 550 אלף דולר. כלומר, צ'ורה ידע שניצחון בסדרה יעלה לו 300 אלף דולר.
צ'ורה עבר למכבי "דרך" פנרבחצ'ה, אם כי מכבי שילמה (או התחייבה לשלם) חלק מהחוזה שלו. ככה או ככה, הוא חזר למכבי כישראלי.
פיני אומר שזו פעם ראשונה שהוא שומע את הדברים, והוא חש צורך להחזיר את מענק האליפות שהוא קיבל.

לגבי הדרכון הצ'כי - קליין מספר בפרוטרוט איך נולדה העסקה. לטענתו הוא לא ידע שמדובר במשהו לא חוקי, ושהדרכון מזויף, ונוקב בשם של שחקן מכבי (חוזה ורגאס) שגם ישב על אותו טיקט מאותה חברה. (דרכון קנוי ובוסמן).

זה רק חלק א'. לא משנה מה העמדה שלכם, זה אחד הפודקאסטים הכי מעניינים ששמעתי.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 8:20 pm 
Sophomore

"לא משנה מה העמדה שלכם"? באיזו עמדה אפשר להחזיק חוץ מתמיכה בהקמת ועדה שתבדוק את העניין, ואם יתברר שהפרטים נכונים תעניש רטרואקטיבית את הקבוצה ומנהליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 8:28 pm 
Senior

צוד כתב:
פיני אומר שזו פעם ראשונה שהוא שומע את הדברים

לגבי הדרכון הצ'כי - קליין לטענתו הוא לא ידע שמדובר במשהו לא חוקי

מפתיע איך הם אף פעם לא יודעים. רק מוני ידע הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 9:39 pm 
Hall of Famer

לינק?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 9:51 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
"לא משנה מה העמדה שלכם"? באיזו עמדה אפשר להחזיק חוץ מתמיכה בהקמת ועדה שתבדוק את העניין, ואם יתברר שהפרטים נכונים תעניש רטרואקטיבית את הקבוצה ומנהליה?

לדעתי כבר יש התיישנות……

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:51 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
פיני מספר שצ'ורה הלך לזרוק עונשין שיכריע את המשחק, ופיני אמר למוני "אני מקווה שהוא יודע שהוא צריך להחטיא". נשמע שפיני צחק, אבל מוני ענה לו "אל תדאג, הוא יודע טוב מאד".
קליין מספר שמכבי הגישה תצהיר לבית משפט, שבו היא מודה שמוני הציע לצ'ורה חוזה בעוד שנתיים, אם מכבי משחקת בליגת האלופות - 850 אלף דולר, אם לא - 550 אלף דולר. כלומר, צ'ורה ידע שניצחון בסדרה יעלה לו 300 אלף דולר.
צ'ורה עבר למכבי "דרך" פנרבחצ'ה, אם כי מכבי שילמה (או התחייבה לשלם) חלק מהחוזה שלו. ככה או ככה, הוא חזר למכבי כישראלי.
פיני אומר שזו פעם ראשונה שהוא שומע את הדברים, והוא חש צורך להחזיר את מענק האליפות שהוא קיבל.

לגבי הדרכון הצ'כי - קליין מספר בפרוטרוט איך נולדה העסקה. לטענתו הוא לא ידע שמדובר במשהו לא חוקי, ושהדרכון מזויף, ונוקב בשם של שחקן מכבי (חוזה ורגאס) שגם ישב על אותו טיקט מאותה חברה. (דרכון קנוי ובוסמן).

זה רק חלק א'. לא משנה מה העמדה שלכם, זה אחד הפודקאסטים הכי מעניינים ששמעתי.

אני לא יודע איך קליין העלה את השם של ורגאס, אבל אין קשר בין דרכון בוסמן היה או לא היה של ורגאס למכבי תל אביב. חוק בוסמן נכנס לתוקף באיחוד האירופאי ב-1995. ורגאס עף ממכבי בעונת הדובדבנים, 92/93. מה הוא עשה אח"כ באירופה, לא ממש מצאתי. קני וויליאמס קיבל את הדרכון הצ'כי שלו ב-2001 כשורגאס היה בן 36 ומן הסתם מזמן לא שיחק באירופה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:53 pm 
Hall of Famer

הקשבתי לדברים והם ביאסו אותי רצח. בשיא הכנות.

מה שכן, תיקון לגביי 2 דברים: לא היה בשום מצב באותה סדרה קטע שצ'ורה הלך לזרוק עונשין שיכריע משחק בין הקבוצות. הכי קרוב שהיה לו זה 2 זריקות שהוא קיבל במשחק הרביעי בפיגור 7, שתי דק' לסוף והוא עשה שם 1/2.

עניין נוסף: צ'ורה לא חזר לישראל כישראלי אלא שיחק כבוסמן (כמו שהיה בי-ם). הוא כן נהיה ישראלי שנה אחרי חזרתו, בעונת 01/02.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:56 pm 
Hall of Famer

דבר שכן מוזר לי טיפה הוא למה היועמ"ש של י-ם דאז ויתר אחרי שהיה לו תפו"א לוהט ביד (תצהירים). הלוואי שהיה אפשר לשמוע את תגובתו לעניין. נדמה לי שקראו לו שוקי קרמר.

לגביי "פיני אמר שהוא מרגיש צורך להחזיר את מענק האליפות" - לא צריך להיות בעל שמיעה טובה בשביל לדעת שזה נאמר בטון מבודח למדיי מצידו....\

לגביי וארגס, כמו שעמוס ציין - וארגס שיחק במכבי בעונת 91/92 ותחילת 92/93 והיה במשבצת של שחקן זר - אחד מתוך שניים שהיו מותרים אז. לא בוסמן ולא נעליים (שכאמור לא היו אז שחקנים במעמד כזה מאחר והוא לא היה קיים עדיין...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 11:00 pm 
Junior

בכל מה שקשור צ׳ורה והעונשין שלו הדיבור של קליין לוקה בקצת חוסר דיוק, בלשון המעטה. באופן כללי, דני קליין טיפוס מעניין ובמובן מסויים אני מאמין שהלב שלו במקום הנכון, אבל בכל מה שקשור באמירת אמת ובעיקר בלקיחת אחריות - בוא נגיד שיש לו עוד לאן לשאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 11:26 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
דבר שכן מוזר לי טיפה הוא למה היועמ"ש של י-ם דאז ויתר אחרי שהיה לו תפו"א לוהט ביד (תצהירים). הלוואי שהיה אפשר לשמוע את תגובתו לעניין. נדמה לי שקראו לו שוקי קרמר.

לגביי "פיני אמר שהוא מרגיש צורך להחזיר את מענק האליפות" - לא צריך להיות בעל שמיעה טובה בשביל לדעת שזה נאמר בטון מבודח למדיי מצידו....\

לגביי וארגס, כמו שעמוס ציין - וארגס שיחק במכבי בעונת 91/92 ותחילת 92/93 והיה במשבצת של שחקן זר - אחד מתוך שניים שהיו מותרים אז. לא בוסמן ולא נעליים (שכאמור לא היו אז שחקנים במעמד כזה מאחר והוא לא היה קיים עדיין...).

שוקי קרמר היה יועמ"ש האיגוד, לא של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 11:28 pm 
Junior

ברור שפיני אומר בצחוק, אבל הוא כן מופתע מהסיפור. בעיקר מעניין ה850 מול 550.
נביא, את סיפור העונשין פיני מספר. קליין רק אומר שהוא היה חלש מאד בסדרה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 11:42 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:

לגביי הביצועים של צ'ורה בסדרה, אלו היו המספרים שלו:

משחק 1: קלע 14 (3/5 לשתיים, 1/2 לשלוש, 5/8 מהקו), 5 רב'.
משחק 2: קלע 11 (3/13 לשתיים, 5/6 מהקו), 5 רב'.
משחק 3: קלע 19 (4/8 לשתיים, 1/1 לשלוש, 8/10 מהקו), 5 רב'.
משחק 4: קלע 6 (2/8 לשתיים, 0/2 לשלוש, 2/6 מהקו), 11 רב'. אגב, זה היה המשחק עם הסקור הנמוך בתולדות הפלייאוןף בארץ - 110 נק'.

הביצועים שלו בשני משחקי העונה הסדירה נגד מכבי אגב היו:
יד אליהו: 3 נק' (1/3 לשתיים, 1/2 מהקו), 8 רב'.
מלחה: 23 נק' (5/6 לשתיים, 0/1 לשלוש, 13/14 מהקו), 6 רב'.

לגביי גמר הגביע: קלע 13. אין לי נתונים על קליעות מהשדה, מהקו הוא עשה 3/6.

אגב, החטאת העונשין הקריטית שפיני מדבר עליה? גמר הגביע. צ'ורה הלך לקו 16 שניות לסוף במצב של שוויון 66:66. קלע את הראשונה והחטיא את השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 12:35 am 
Junior

צוד כתב:

לא לא. קליין עצמו טען שפתאם בגמר צ׳ורה עושה 10% ממה שהוא עושה בדרך כלל מהעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 12:59 am 
העיקר שצוד חזר אלינו. כבר היו שמועות שחזר בתשובה. כל השאר בונוס.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 1:18 am 
Hall of Famer

ורגאס מסתבר היה בשולה ואחר כך סיים את הקריירה במילאנו
https://www.proballers.com/basketball/p ... gas/totals

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 8:05 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ורגאס מסתבר היה בשולה ואחר כך סיים את הקריירה במילאנו
https://www.proballers.com/basketball/p ... gas/totals

ממש לא סיים במילאנו. שיחק הרבה שנים, עד מעל גיל 40, בעיקר בברזיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני קצת מופתע כמו צוד שזה לא עורר יותר הדים, אבל האמת שמה שמתואר כאן משולב בין דברים שהיו ידועים או ידועים למחצה (החתימה של צ'ורצ'יץ' בטורקיה) עם דברים שנשמעים קצת מפוקפקים. וגם לא פיני ולא קליין הם אנשים שאני סומך על הדברים שלהם.

מישהו יכול לנסות להבין מה זריקת העונשין המכריעה שגרשון דיבר עליה? בסידרה המדוברת צ'ורצ'יץ' היה גרוע באופן כללי ואני לא זוכר אף משחק שזה היה רלוונטי לו (אבל אני לא זוכר מספיק את כל הדקות המכריעות בסידרה הזו). זה יכול להתייחס לזריקת העונשין הדי גורלית (לא זוכר את התוצאה המדויקת) שצ'ורצ'יץ' החטיא בגמר הגביע (אחרי שבמשך כל העונה הוא היה מדהים בזריקות עונשין בדקות האחרונות, אני זוכר את זה כי הקפדתי להגיד את זה כל משחק...), הרבה לפני שהפרשה התפוצצה. אבל מי שיטען שהוא מכר את המשחק שם נראה לי שצריך הוכחות יותר משמעותיות. דבר ראשון, צ'ורצ'יץ' נלחם כמו אריה על הריבאונד שהוביל לאותן זריקות עונשין ודבר שני הוא ייזכר לנצח מהמשחק הזה כמי שעלה יחד עם דני קליין ליציע כששוטרי היס"מ החטיפו מכות לאוהדים של הפועל, לא בדיוק פעולה של מי שהרגע מכר את המשחק (למרות שכמובן לך תדע).

לגבי חוזה וארגס, הוא מן הסתם התבלבל בשם, לא? עידן וארגס זה הרבה לפני חוק בוסמן. מה שכן, היה למכבי סיפור הסתבכות עם שחקן שפלדה ייצג וזייף לו אזרחות וזה לא היה מוסתר ואכן לא קיבל מספיק התייחסות. אבל זה היה מספיק ידוע כדי שאני אכיר את הסיפור וקליין אמור היה לשמור מרחק מפלדה בגלל זה (וזה לא שחקן שהגיע לשחק במכבי וזה לא נחשב לגיטימי משום בחינה). החלק של צביקה שרף והאמירה שלו ש"שמעון מזרחי כבר היה מסדר לקני וויליאמס אזרחות" ידועה כבר מזמן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:15 am 
Junior

יוניק כתב:
העיקר שצוד חזר אלינו. כבר היו שמועות שחזר בתשובה. כל השאר בונוס.

:ki-)(-:
אל תאמין לשמועות, זה רק כדי למלא עמודים בעיתון.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:38 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
oren_80 כתב:
מה שכן, תיקון לגביי 2 דברים: לא היה בשום מצב באותה סדרה קטע שצ'ורה הלך לזרוק עונשין שיכריע משחק בין הקבוצות. הכי קרוב שהיה לו זה 2 זריקות שהוא קיבל במשחק הרביעי בפיגור 7, שתי דק' לסוף והוא עשה שם 1/2

כתבתי את הקומנט שלי בלי לקרוא תגובות קודמות (משום מה היה נראה לי שאין כאלה, כנראה בעיית ריפרש). אז אני אוסיף שוב שיכול להיות שפיני התכוון לגמר הגביע שבו צ'ורצ'יץ' פיספס עונשין קריטי מאוד. כמובן שיכול להיות שהוא סתם דיבר שטויות וזכר לא טוב (אני יכול להעיד ממקור ראשון שזה קורה לו לפעמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:41 am 
Junior

ממקור ראשון?

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:03 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לגבי חוזה וארגס, הוא מן הסתם התבלבל בשם, לא? עידן וארגס זה הרבה לפני חוק בוסמן. מה שכן, היה למכבי סיפור הסתבכות עם שחקן שפלדה ייצג וזייף לו אזרחות וזה לא היה מוסתר ואכן לא קיבל מספיק התייחסות. אבל זה היה מספיק ידוע כדי שאני אכיר את הסיפור וקליין אמור היה לשמור מרחק מפלדה בגלל זה (וזה לא שחקן שהגיע לשחק במכבי וזה לא נחשב לגיטימי משום בחינה). החלק של צביקה שרף והאמירה שלו ש"שמעון מזרחי כבר היה מסדר לקני וויליאמס אזרחות" ידועה כבר מזמן אמת.

אני חושב שהשחקן מסיפור ההסתבכות של שפלדה היה מעורב בו היה מיילס סיימון וזה היה במכבי רעננה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:05 am 
Hall of Famer

מישהו יכול לשלוח לינק…. ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:22 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני קצת מופתע כמו צוד שזה לא עורר יותר הדים, אבל האמת שמה שמתואר כאן משולב בין דברים שהיו ידועים או ידועים למחצה (החתימה של צ'ורצ'יץ' בטורקיה) עם דברים שנשמעים קצת מפוקפקים. וגם לא פיני ולא קליין הם אנשים שאני סומך על הדברים שלהם.

מישהו יכול לנסות להבין מה זריקת העונשין המכריעה שגרשון דיבר עליה? בסידרה המדוברת צ'ורצ'יץ' היה גרוע באופן כללי ואני לא זוכר אף משחק שזה היה רלוונטי לו (אבל אני לא זוכר מספיק את כל הדקות המכריעות בסידרה הזו). זה יכול להתייחס לזריקת העונשין הדי גורלית (לא זוכר את התוצאה המדויקת) שצ'ורצ'יץ' החטיא בגמר הגביע (אחרי שבמשך כל העונה הוא היה מדהים בזריקות עונשין בדקות האחרונות, אני זוכר את זה כי הקפדתי להגיד את זה כל משחק...), הרבה לפני שהפרשה התפוצצה. אבל מי שיטען שהוא מכר את המשחק שם נראה לי שצריך הוכחות יותר משמעותיות. דבר ראשון, צ'ורצ'יץ' נלחם כמו אריה על הריבאונד שהוביל לאותן זריקות עונשין ודבר שני הוא ייזכר לנצח מהמשחק הזה כמי שעלה יחד עם דני קליין ליציע כששוטרי היס"מ החטיפו מכות לאוהדים של הפועל, לא בדיוק פעולה של מי שהרגע מכר את המשחק (למרות שכמובן לך תדע).

העונשין אכן לא היה בסדרת הגמר אלא לפניה, במרץ, בגמר הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:22 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ראובן כתב:

אני חושב שהשחקן מסיפור ההסתבכות של שפלדה היה מעורב בו היה מיילס סיימון וזה היה במכבי רעננה.

בפודקאסט אכן הוא מוזכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:34 am 
Hall of Famer

בשולי הדברים, קלטתם את דני קליין מחקה את שמעון בפודקאסט? או שזה רק אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]