סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פותחים עוד שבוע בנבא
הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 11:05 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יצא לי לראות הלילה את הפליקנס נגד הלייקרס, כמה תובנות
1) וואו הרב ג'ונס שומר מצוין. ממש אבל.
2) ברנדון אינגרם שחקן מאוד סוליסט אבל הבנאדם יכול לייצר לעצמו מצב זריקה טוב מול כל שומר.
3) האצ'ימורה לא מכיר את האופציה של להוציא את הכדור מהיד חוץ מאשר לזרוק אותו לסל.
4) לברון כבר לא יכול להוביל קבוצה בינונית להצלחות. זה ממש בסדר בגיל 38 אבל זה מאוד ברור גם מהמאזן וגם מאיך שהקבוצה נראית שהוא צריך 2-3 שחקנים מצוינים סביבו כדי להצליח. כשזה רק דיוויס לידו (ועוד כמה חמודים פחות או יותר) הטופ שלברון יכול למשוך זה פלייאין/סיבוב ראשון (וגם זה כרגע לא נראה ישים).
5) למה בריאנט משחק רק 3 דקות? הוא היה כל כך טוב בתקופה האחרונה וגם הלייקרס נראו לא רע (יחסית ללייקרס).

נקודות ממשחקים נוספים:
* ברוקלין מנצחים את וושיגנטון 125-123 כשאת ברוקלין מובילים אדמונד סאמנר (מי?!) עם 29 נקודות וקאם תומאס (הא?) עם 44 נקודות. בוושינגטון דני שלנו עם 23 נקודות, 2 הופעות בטופ10 היומי ואחוזים גרועים מהשדה.

* ג'מאל מורי בכושר מדהים. אחרי 2 משחקים של 32 ו33 נקודות הערב הוא שם 41 על הראש של ההוקס. ניקולה יוקיץ' עזר "קצת" עם עוד טריפל דאבל סולידי של 14 נק', 10 אס' ו18 ריב. אם ג'מאל מורי שומר על עקביות ומגיע בכושר דומה לפלייאוף דנבר לגמרי יכולה להיות הריל-דיל.

* הת'אנדר מפרקים את יוסטון 153-121. שג"א עם 41 בלי אף שלשה. איזה שחקן מפחיד ויעיל. הת'אנדר לגמרי בפול של כניסה לפלייאין/פלייאוף. לא יודע אם הם רוצים אבל הם כולה 2 משחקים מאחורי מדאלאס במקום השישי ו3 משחקים מהקליפרס במקום הרביעי והביתיות בסיבוב הראשון.

* מילווקי מנצחים את ההיט. יאניס ממשיך בעונה המפלצתית שלו ומעמיד 35 נק', 11 אס' ו15 ריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 11:14 am 
Hall of Famer

2 נתונים שקפצו לי בסטט' של ג'וקיץ'
הנתון הראשון נראה לי שכולם שמו לב אליו וזה ממוצע טריפל דאבל. ב-10 המשחקים האחרונים דרך אגב הוא עומד על 12.4 אס' למשחק.
הנתון השני בעיני הרבה יותר מטורף. 63.2% מהשדה. מקום 9 בכל האן.בי.איי באחוזי קליעה. היחידי מבין העשיריה שהוא לא פינישר נטו, בצוותא עם ג'ארט אלן (עדיין בעיקר פינישר). חוץ ממנו ומתומאס בריאנט, אף אחד מהאחרים לא חושב לזרוק מחוץ לצבע (בריאנט עם 1.2 שלשות למשחק. ג'וקיץ' עם 2.3). כמובן שזאת העונה הראשונה שבה ג'וקיץ' קולע מעל 60% מהשדה. עונה שעברה עם 58.2% הייתה שנת שיא קריירה.
הבן אדם מגדיר מחדש מה זה כדורסל יעיל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 12:11 pm 
Senior

ואחרי כל זה אפילו, הסטטיסטיקה לבד עדיין לא מספרת קרוב לכל הסיפור בנוגע ליעילות של יוקיץ׳.
האיש אף פעם לא מחזיק בכדור למשך שנייה מיותרת, הוא תמיד רץ ריצה שדי דומה לג׳וגינג של גבר בגילאי ה80 לחייו (שהיא אמנם נורא איטית, אבל סחטיין עליו שהוא עדיין רץ בגיל 80), נראה כאילו הוא אף פעם לא מבזבז אנרגיה מיותרת, ואפילו ההגנה שלו היא בראש ובראשונה פשוט להיות בחור גדול שעומד במקום הנכון.
זה כאילו שהמציאו את המכונה שנותנת מקסימום אימפקט חיוני על משחק כדורסל במינימום פעולות ואנרגיה. טכנולוגיה מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 3:26 pm 
Hall of Famer

לא תעודת כבוד עבור וושינגטון להפסיד לברקולין ללא דוראנט, קיירי וסימונס (ו-TJ וורן).
כנראה שאסור לציין זאת במקומותנו, אבל עוד שחקן שנהנה קצת מה"ואקום" בוושינגטון הוא קורי קיספרט, שקולע בארבעת המשחקים האחרונים 13.3 נקודות בממוצע, עם 3.25 שלשות במשחק ב-62% (ועונתי כבר עומד על 1.9 שלשות בממוצע למשחק ב-43%).

בהתחבר לנתונים שהביא עמוס, לעלות תוך עונה אחת מ-58% מהשדה (נהדרים בפני עצמם) ל-63% - פסיכי.
כשמשווים לשנה שעברה (לא שהיה בה רע מן הסתם...) אז יש גם שיפור עצום ביחס אס'/איב': 2.1 אשתקד (7.9 אס' אל מול 3.8 איב'), וכעת 2.8 (10.1 אל מול 3.6).
אשכרה הבן-אדם משתפר ומשתכלל לנו מול העיניים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 3:40 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
2 נתונים שקפצו לי בסטט' של ג'וקיץ'
הנתון הראשון נראה לי שכולם שמו לב אליו וזה ממוצע טריפל דאבל. ב-10 המשחקים האחרונים דרך אגב הוא עומד על 12.4 אס' למשחק.
הנתון השני בעיני הרבה יותר מטורף. 63.2% מהשדה. מקום 9 בכל האן.בי.איי באחוזי קליעה. היחידי מבין העשיריה שהוא לא פינישר נטו, בצוותא עם ג'ארט אלן (עדיין בעיקר פינישר). חוץ ממנו ומתומאס בריאנט, אף אחד מהאחרים לא חושב לזרוק מחוץ לצבע (בריאנט עם 1.2 שלשות למשחק. ג'וקיץ' עם 2.3). כמובן שזאת העונה הראשונה שבה ג'וקיץ' קולע מעל 60% מהשדה. עונה שעברה עם 58.2% הייתה שנת שיא קריירה.
הבן אדם מגדיר מחדש מה זה כדורסל יעיל.

הוא גם בטריפל דאבל עונתי בנתיים
את ההבדל בין הממוצע טריפל דאבל שלו לעומת זה של ווסטברוק, לא צריך להסביר, אני מאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 4:52 pm 
Senior

ממממ... כן ולא.
ווסטברוק, עם כמה שאוהבים להשמיץ אותו, עשה את ממוצע הט"ד לא בעונה אחת לא מלאה, אלא ב4 עונות שונות (בטווח של 5 שנים).
והוא עשה אותן אמנם בתקופה שבה המספרים בליגה היו בפריחה יחסית, אבל שום דבר ביחס למה שקורה היום.
ממוצע הט"ד של ווסטברוק, עם כמה שהיה גימיקי ועבר הוזלה כשהרגשנו שהוא רודף אחרי סטטיסטיקות, הוא עדיין חתיכת הישג ומבחינתי אין שום סיבה שהעונה הזו של יוקיץ' תגמד את ההישג ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 5:56 pm 
מנהל פורום

אני לגמרי באסכולה של אלה שחושבים שההישגים של ווסטברוק מקנים לו מקום בהיכל התהילה גם אחרי שמקצצים את הפקטורים של פגיעה בהישג הקבוצתי על חשבון הסטט האישית
יש גם סיכוי לא רע שבסיכום העונה יוקיץ לא יעמוד על טריפל דאבל עונתי גם בגלל שהוא לא ממש מחשבן להישג הזה
ועדיין אני לא חושב שצריך להסביר למה הטריפל דאבל של יוקיץ' מרשים יותר את אלוהי הכדורסל שמכוון למשחק של 5 על 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 9:40 pm 
Senior

סטף עם פציעה רצינית ברגל. ייעדר ״מספר שבועות״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 9:41 pm 
מנהל פורום

עוד משחקים שהיו הבוקר
דטרויט 100 פיניקס 116
אייטון בתקופה טובה 32 הבוקר ו22 13 בעשרת המשחקים האחרונים (מותר לו לעבור בטרייד בדד ליין הזה או שהוא צריך לחכות לקיץ?) הפיניקס מתחילים לקבל שחקנים חזרה בטיפטופ, כריס פול, קאם ג'ונסון, שאריץ' מתחיל להוריד חלודה תכף בוקר חוזר והם כבר 2:8 בעשרת המשחקים האחרונים. בקיצור להתחיל לספור מחדש את פיניקס, במירוץ לאליפות המערב
אז אותו דורן שהתלהבתי מה 13 13 שלו במשחק הקודם נותן 1 6, בתור אחד שראה חלקים נכבדים מהמשק, אני חייב להגיד שלא ראיתי איזה שמירה חריגה עליו או פציעה, סתם יום מגעיל. למרות המשחק הזה, דטרויט יכולה לבנות על דורן ואייבי שיצטרפו לקייד להיות שלד של קבוצה. אין מה להשוות בכישרון של קייד מול אייבי ובטח של אייבי מול דורן אבל הם מתאימים לשחק ביחד.
הניסיון לפתח את קיילן הייז כרכז מחליף איכותי נראה טוב לפרקים, לא ברור למה התחיל לפתוח עם ברקס במקום הייז, אולי כדי לפנות את הבמה לאייבי
אייזייה סטיוארט קצת מלא בעצמו, זורק יותר מידי ולא שומר
צדיק, ממש בסדר, בוגדנוביץ מודל מעולה עבורו
לא יודע את מי יגרילו בדראפט 23, מה שבטוח הם חייבים להתחיל נצח בעונה הבאה, זה כנראה אומר שבוגדנוביץ לא הולך לשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 9:42 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
סטף עם פציעה רצינית ברגל. ייעדר ״מספר שבועות״.

פאק !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2023 10:16 pm 
מנהל פורום

בעוד אנחנו מדברים, שארלוט מארחת את המג'יק
על שארלוט איו הרבה על מה לדבר, הכנה רעה לעונה, אין כיוון, לא בטוח שהיא אפילו התכוונה לקבל בחירת דראפט גבוהה, הכל מקרי
אבל מפה לשם התאספה שם קבוצת שחקני התקפה טובים מאוד, למלו רוייז'יר, פלאמלי גבוה שמוסר טוב לגארדים חותכים, וושינגטון, היוורד כשהוא בריא מידי פעם, אבל אין מה לעשות עם הנתון הזה, זה לא בסיס לכלום, צריך לחפש ג'י אם שכבר פירק והרכיב מחדש, גם אם לא בהצלחה מושלמת עדיין מי שטעה בהכרח גם למד
המג'יק קצת חסרים אחרי ההרחקות מהמכות בין במבה לריברס, מראים את אייזיק בריא, שזה לכשל עצמו אירוע, פולץ רכז נהדר, רואה את כולם כל הזמן ולא שוכח לתקוף את הסל כשכולם תפוסים, קבוצה ממושמעת, תמיד יש שחקן בפינה מחכה לקבל כדור לשלשה פנויה, עזרה בהגנה. רק ניסיון ובגרות חסרים להם
62:58 במחצית למג'יק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 12:15 am 
Hall of Famer

נזכיר שגולדן סטייט רחוקה בדיוק משחק אחד מפורטלנד שבמקום ה-11
כלומר זה כבר לא נשמע כתסריט כה מופרך שהאלופה המכהנת (שנחשבה לפייבוריטית גם בתחילת העונה, לא?) אפילו לא תעפיל לפליי-אין
הטופ 6 כבר נראה כמשהו שהם באמת יתקשו להשיג, בטח עם הפריחה של פיניקס כפי שציין אוריאל, ולכאורה עם דאלאס שאולי תשתפר כעת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 1:33 am 
מנהל פורום

הקאבס באינדיאנה, טוב לראות את ת'יוס חוזר לשחק כדורסל, משחק שני שלו כבר כמדומני
מול ריקי, גם הוא חוזר טרי מפציעה ארוכה
ת'יוס פעיל בהתקפה כולל סלאם דנק, אבל מהצד השני ג'רט אלן חוגג עליו
יצא שכרו בהפסדו נאמר על כך בפרקי אבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 5:01 am 
Hall of Famer

מה זה תיוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 7:57 am 
Sophomore

נראה לי הוא מתכוון תייס (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 8:40 am 
מנהל פורום

נו כן.
בכל מקרה הוא שיחק רע כמו כל החברים שלו, הקאבס שיחקו קצת פחות גרוע וניצחו.
בכלל בניגוד לעד לפני שבועיים, למשחקים עכשיו יש ריח של ארכיון
עבש, חסר תשוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:33 am 
Sophomore

ממש מרגישים איזה ירידת מתח
כנראה לקראת ההצבעות לאולסטאר ולטרייד דדליין אנשים ניסו לשפר עמדות, עכשיו שזה פחות מעניין יש איזה נפילה, אני מניח שעד האולסטאר יהיה קצת רגוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 7:24 am 
Senior

לברון עם 20 במחצית. עוד 16 טו גו. הלייקרס נותנים את הלב והנשמה על המגרש בשבילו והצליחו לעצור את אוקלהומה על רק 76 נק' במחצית.

קאם תומאס עם 43 נק'. ממוצע של מעל 44 נק' למשחק מאז הטרייד של קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 8:08 am 
Senior

והשיא נשבר. טקס ונאום שנגמר בלברון ג'יימס אומר את האף-וורד בשידור ישיר מחוף לחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 8:35 am 
Sophomore

תומאס בראיינט נעל את SGA מתחת לסל במיסמאץ' ברור, החלטה רעה של לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 8:53 am 
Hall of Famer

אני חייב לומר שלברון ממש ממש מבסוט בשביל מישהו שהפסיד הרגע בבית לקבוצה בינונית למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:13 am 
מנהל פורום

איזו מין ביקורת מוזרה זו.
הבן אדם שבר את אחד השיאים הכי חשובים בענף, מה רצית, שיבעט בכיסא בחדר הלבשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 9:14 am 
Hall of Famer

טוב, זה בגלל שאני הייטר.
אובייקטיבית, ברור שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 11:18 am 
מנהל פורום

סליחה לברון, אבל יוקיץ השחקן הכי שווה שמשחק היום על הפלנטה
טור חשבוני של 12 16 20 היום
ככה סתם כדי שהניצחון יהיה מגניב יותר

אז אותו קאמ not calm תומאס משחק שלישי ברציפות מעל 40 נק. קחו את הסטט שלו ותשימו על איזה קיירי ותקבלו שחקן ששווה אליפות ליד לוקה או שקר אחר כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 1:00 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לברון עם 20 במחצית. עוד 16 טו גו. הלייקרס נותנים את הלב והנשמה על המגרש בשבילו והצליחו לעצור את אוקלהומה על רק 76 נק' במחצית.

קאם תומאס עם 43 נק'. ממוצע של מעל 44 נק' למשחק מאז הטרייד של קיירי.

בקצב הזה קאם תומאס עובר את לברון עוד מעט...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, רלפי ו 88 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה