סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 239 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא טרייד דדליין
הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 10:17 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד טרייד דד ליין חלף לו וג'ון קולינס עדיין באטלנטה, אבל מעריך שסאדיק ביי הובא בשביל לתפוס את מקומו בחמישייה בסופו של דבר. הם צריכים ווליום שוטר משלוש כמוהו, ועוד שומר ורסטילי על שתי עמדות הפורוורד לצד האנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 1:31 pm 
Senior

Att כתב:
לא יודע איך להתייחס לעבודה שוויבר עושה עד כה.
מה גורם לך לחשוב שהוא עושה עבודה די יפה/טובה?

בקצרה: לקח קבוצה מהלימבו של בינונית ומטה ומהר מאוד בנה לה שלד צעיר נחמד מאוד לעתיד, תוך כדי שהקבוצה שהוא מעמיד על המגרש, גם אם גרועה, היא לא מוצא איום ונורא.
כבר בדראפט הראשון שלו עשה מהלכים כדי להשיג שני שחקנים טובים בבחיות 16 ו-19.
המהלך עם ג׳רמי גראנט שהעלה את הערך שלו בשנתיים בקבוצה והוא השיג עליו בסוף פרוספקט של סנטר שבקלות יכול היה ללכת בטופ-10 בדראפט ובינתיים נראה מצוין.
בויאן בוגדנוביץ׳על אוליניק זה טרייד מצוין.

יחד עם זאת, כאמור, כמה החלטות משונות עד גרועות, רובן סביב הבאה של סנטרים לקבוצה.
עד דדליין הזה הייתי נותן לו 85, עכשיו זה כבר יורד קצת.
אני ממש ממש לא מחזיק מוייסמן ולא מבין איך הוא משתלב בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 1:58 pm 
מנהל פורום

זה כנראה התחביב שלו לבחור סנטרים שהם גם באסט וגם בחירת דראפט מספר 2
אלא אם באגלי עבר מתחת לרדאר לקבוצה אחרת בטרייד ולא שמתי לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 3:18 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
לא יודע איך להתייחס לעבודה שוויבר עושה עד כה.
מה גורם לך לחשוב שהוא עושה עבודה די יפה/טובה?

בקצרה: לקח קבוצה מהלימבו של בינונית ומטה ומהר מאוד בנה לה שלד צעיר נחמד מאוד לעתיד, תוך כדי שהקבוצה שהוא מעמיד על המגרש, גם אם גרועה, היא לא מוצא איום ונורא.
כבר בדראפט הראשון שלו עשה מהלכים כדי להשיג שני שחקנים טובים בבחיות 16 ו-19.
המהלך עם ג׳רמי גראנט שהעלה את הערך שלו בשנתיים בקבוצה והוא השיג עליו בסוף פרוספקט של סנטר שבקלות יכול היה ללכת בטופ-10 בדראפט ובינתיים נראה מצוין.
בויאן בוגדנוביץ׳על אוליניק זה טרייד מצוין.

יחד עם זאת, כאמור, כמה החלטות משונות עד גרועות, רובן סביב הבאה של סנטרים לקבוצה.
עד דדליין הזה הייתי נותן לו 85, עכשיו זה כבר יורד קצת.
אני ממש ממש לא מחזיק מוייסמן ולא מבין איך הוא משתלב בקבוצה הזו.

אני אוהב את הבנייה מחדש (מתבקש במקרה של דטרויט שהייתה תקועה זמן רב מדי בלימבו)
וגם את האקטיביות
אבל למהלכים עצמם פחות התחברתי בינתיים
ואני לא בטוח מה איכות הסגל שלהם, אם יש להם כוכב עתידי שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 3:51 pm 
Sophomore

באגלי מראה ניצוצות ואולי ייצא ממנו משהו. וויזמן הוא חור שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 4:17 pm 
Senior

אני לא בטוח שלדטרויט אפילו יהיה מספיק דקות בשביל שניים כדי שנדע העונה מי מהם עדיף.

Att כתב:
וגם את האקטיביות

כנראה שיש פער באיך שאנחנו תופסים את הצעירים שלהם.
לדעתי יש לדטרויט שלישייה עם ממש אחלה פוטנציאל.
קייד קאנינגהם עדיין היה הולך ראשון בredraft של 2021 מבחינתי (אם כי זה פחות ודאי עכשיו, אחרי שהוא מפספס את העונה הזו ו-ואגנר וגידי למשל לוקחים צעד קדימה) ואני חושב שיש סיכוי לא רע כל-כך שהוא ייצא השחקן הכי טוב, לא רק מהדראפט שלו, אלא מכל 3 הדראפטים האחרונים.
אייבי ודורן הם בעלי פוטנציאל מעט יותר נמוך, אבל הם שני שחקנים שמאוד מתאימים ליד קייד, ושיכולים להתפתח להיות צלע שני ושלישית בקבוצה טובה מאוד.
אני בסה"כ מרוצה מGM שהרכיב שלד כזה תוך 3 שנים ואפילו אסף עוד כמה צעירים חביבים על הדרך (אבל עכשיו זרק אחד מהם), והוא עשה את זה בתקופה שבה קבוצות הכי מתקמצנות על בחירות דראפט בהיסטוריה, כשהוא מתחיל בלי שום בחירת דראפט עתידית או נכס ששווה כמה בחירות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 4:27 pm 
Senior

ואם לעזוב שנייה את דטרויט ולסכם את הדד-ליין הזה, אז אני חייב לומר שיצאתי קצת מאוכזב.
לא מכמות האקשן, הוא מהיעדר שמות גדולים - כי מי היה מאמין שנראה את קיירי ודוראנט עוברים בטרייד השבוע?, אלא יותר מכמות הקבוצות שעשו מהלכים משמעותיים וטובים אתמול.

בעיני המנצחת הגדולה של הדד-ליין הזה היא פיניקס. המפסידות הגדולות הן כל אחת מהיריבות שלה במערב, שפשוט לא הצליחו להתחזק מספיק.
הלייקרס עשו טרייד דד-ליין טוב, אבל אחד כזה שממוקד על עונה הקרובה, אלא שהעונה הזו עוד שנייה נגמרת להם ובינתיים הם רק מתחפרים עמוק יותר במקום ה13. אני חושב שגם אחרי השיפורים שהם עשו אתמול, זו עדיין קבוצה שמפספסת ב50% את הפלייאין.
הקליפרס עשו טרייד דד-ליין סביר.
כל השאר או שלא הצליחו לעשות מספיק, או שעשו צעדים לא כאלו מוצלחים בעיני (דנבר).

במזרח בוסטון ומילווקי עשו צעדים חמודים והן כנראה מספיק טובות כדי להרגיש שהן יכולות לקחת אליפות גם ככה, בטח ובטח אם הן יצליחו להרים איזשהו שחקן תורם בשוק הביי-אאוט (הסלטיקס בטח יצליחו, הבאקס אני מהמר שיימצאו את השחקן הכי קרוב לג'ורג' היל ביכולת שלו לא לתת כלום).
ברוקלין הם כנראה לא מנצחים גדולים של הדדליין, אבל אני חושב שאולי הצליחו לצאת מהרפתקת קיירי-דוראנט בזמן.
והמפסידה הכי גדולה, יותר מהצמרת של המערב, היא טורונטו, שאין לי שמץ של מושג מה היא עושה.
הסגל שלהם לא רע, אבל המאזן שלהם גרוע למדי, הם בקושי בפליי-אין, לא מצליחים להתרומם באמת בשום שלב, השחקנים שלהם קצת דורכים אחד לשני על האצבעות וזה פשוט מרגיש שמשהו חסר.
כל מי שחושב שהמשהו הזה הוא יאקוב פלטל - מזל טוב, אתה כנראה מסאיי יוג'ירי. כל השאר - אתם כנראה צודקים.
לא מבין איך מכל הטרייד דדליין הזה, הרפטורס יצאו עם בחירת סיבוב ראשון אחת פחות משהם התחילו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 4:50 pm 
מנהל פורום

חחח אהבתי את הטייק על טורנטו
כן, אלא אם הם עושים בוסטון 22 אחרי האולסטר, אז בקיץ מסאיי או נרס, חייבים ללכת הבית ולרענן את המוחות כדורסל מאחורי הקבוצה

מרוויחים גדולים מהדדליין הם ללא ספק הקאבס שתקרת הזכוכית המתקראת ברוקלין הוסרה מעליה ודרכה ליתרון הביתיות בפלייאוף הוסללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2023 12:07 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני לא בטוח שלדטרויט אפילו יהיה מספיק דקות בשביל שניים כדי שנדע העונה מי מהם עדיף.

Att כתב:
וגם את האקטיביות

כנראה שיש פער באיך שאנחנו תופסים את הצעירים שלהם.
לדעתי יש לדטרויט שלישייה עם ממש אחלה פוטנציאל.
קייד קאנינגהם עדיין היה הולך ראשון בredraft של 2021 מבחינתי (אם כי זה פחות ודאי עכשיו, אחרי שהוא מפספס את העונה הזו ו-ואגנר וגידי למשל לוקחים צעד קדימה) ואני חושב שיש סיכוי לא רע כל-כך שהוא ייצא השחקן הכי טוב, לא רק מהדראפט שלו, אלא מכל 3 הדראפטים האחרונים.
אייבי ודורן הם בעלי פוטנציאל מעט יותר נמוך, אבל הם שני שחקנים שמאוד מתאימים ליד קייד, ושיכולים להתפתח להיות צלע שני ושלישית בקבוצה טובה מאוד.
אני בסה"כ מרוצה מGM שהרכיב שלד כזה תוך 3 שנים ואפילו אסף עוד כמה צעירים חביבים על הדרך (אבל עכשיו זרק אחד מהם), והוא עשה את זה בתקופה שבה קבוצות הכי מתקמצנות על בחירות דראפט בהיסטוריה, כשהוא מתחיל בלי שום בחירת דראפט עתידית או נכס ששווה כמה בחירות כאלו.

אני לא ראיתי אותם מספיק כדי לדעת מה הם שווים
אבל אם קייד הוא הפוטנציאל הכי גדול שם,
אני נוטה לחשוב שהם תלויים מאוד בתוצאות הדראפט הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2023 4:28 am 
Senior

גארי פייטון נכשל בפיזיקל שלו בגולדן סטייט. מסתבר שהוא שיחק עם פגיעה ב'שריר ליבה' בפורטלנד.

"Payton, according to sources, had been playing through pain in Portland. Sources added that the Blazers training staff had been pushing him to gut through it, giving him Toradol shots. This had not been relayed to the Warriors during the negotiation process."

עכשיו לגולדן יש עד מחר להחליט אם לבטל את כל הטרייד המרובע שכולל את וייסמן לדטרויט וסאדיק ביי לאטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2023 11:44 am 
מנהל פורום

נדמה לי שהוא הגיע פצוע לפורטלנד מגולדן סטייט
הרבה להיות D2D אחרי שחזר מפציעה ארוכה
מסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2023 3:31 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
חחח אהבתי את הטייק על טורנטו
כן, אלא אם הם עושים בוסטון 22 אחרי האולסטר, אז בקיץ מסאיי או נרס, חייבים ללכת הבית ולרענן את המוחות כדורסל מאחורי הקבוצה

טורונטו לא עשו טרייד דדליין טוב (וגם הטרייד של ת'אד יאנג היה תמוה)
אבל נרס ומסאיי הם צמד מהטובים בליגה.
בטח שזו טעות ענקית לשלוח את מסאיי הבייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 9:26 am 
Senior

קצת אחרי הדדליין אבל טרנס רוס מקבל באיי אווט מאורלנדו וחותם בפיניקס. עוד קצת עומק וקליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 10:12 am 
Freshman

אני היחיד שממש לא הבין למה דנבר שלחה את היילנד לקליפרס תמורת כלום ושום דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 10:19 am 
מנהל פורום

היילנד הסתכסך עם מארי
שמו אותו על המדף, הקבוצות האחרות ידעו שדנבר חייבת להפטר ממנו והציעו בהתאם
הוא גם שחקן עם סטט מנופח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 11:04 am 
Hall of Famer

כנראה השיגו את רג'י ג'קסון כתחליף להיילנד. לא בטוח שלא מדובר בשיפור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 11:11 am 
מנהל פורום

יש מצב
הגיע לקליפרס על תקן שחקן מיותר ונוראי נתן בקליפרס תקופה לא רעה בכלל, השתלט על עמדת הרכז הפותח, היה גם הרכז שלקח את הקליפרס לגמר קונפרנס ראשון בתולדותיה
יש מצב שהוא שדרוג קל לטווח הקצר על בונזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 12:51 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
גארי פייטון נכשל בפיזיקל שלו בגולדן סטייט. מסתבר שהוא שיחק עם פגיעה ב'שריר ליבה' בפורטלנד.

"Payton, according to sources, had been playing through pain in Portland. Sources added that the Blazers training staff had been pushing him to gut through it, giving him Toradol shots. This had not been relayed to the Warriors during the negotiation process."

עכשיו לגולדן יש עד מחר להחליט אם לבטל את כל הטרייד המרובע שכולל את וייסמן לדטרויט וסאדיק ביי לאטלנטה.

יש לגולדן סטייט עד היום ב9 וחצי בלילה שעון מזרח ארה"ב להודיע מה הם מתכוונים לעשות עם הטרייד, לבטל או לא
נראה לי שיבטלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 1:11 pm 
Junior

יש ג'יאמים שמאוד סומכים על יכולת זיהוי הפרוספקטים שלהם ועל אותם פרוספקטים עצמם, ככל שהם מצליחים להתפתח ולתרום כמובן. אומרים שניל אולשיי היה ככה עם מקולום בקדנציה שלו עם הבלייזרס, לכן הטרייד עליו התרחש רק לאחר שפוטר. אותו דבר נכון לגבי מסאי. הוא מחזיק מאוד מסיאקם, אנאנובי ובארנס, עכשיו ברור שגם מפולטל בו בחר אך נאלץ להעביר בשביל הסווינג עבור אליפות עם קוואי.

בצד השני של המטבע, בונז היילנד נבחר ע"י טים קונלי שעכשיו כבר במינסוטה, ובאמת היו דיווחים על איחוד אפשרי בין השניים. קלווין בות' הטרי לא הרגיש מחויב אליו באותה מידה, במיוחד לאור העבודה שבונז לא הראה מחויבות למאמץ הקבוצתי, כפי שניכר מדבריו של ג'מאל מוריי במדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 1:18 pm 
Junior

אגב, מעניין לראות שכתוצאה מהטריידים על קיירי ודוראנט, יש לנטס כרגע את אחת הקבוצות הכי מתאימות בשביל...לוקה. חמישייה שלו לצד ברידג'ס, קאם ג'ונסון, DFS וקלקסטון זה המון סייז בהגנה, אבל גם מספיק זריזות וסוויצ'אביליות בשביל לעצור רכזים. קלקסטון כרים-ראנר וכל השאר מהווים איום קליעה מבחוץ, עם יכולות מסירה והורדת כדור לרצפה.

גם טריי יוכל להתאים שם, אבל לא יודע אם יהיה ריאלי להשיג אותו בעתיד הנראה לעין. אולי טרייד עם הבלייזרס, סימונס תמורת סיימונס, כשהנטס מוסיפים איזו בחירת סיבוב ראשון מעניינת בשבילה האקסטרה י' והאקסטרה זריקות מבחוץ שהם יקבלו בהחלפה הזאת (;
פורטלנד תצטרך להאמין בקידומו של שיידון שארפ לחמישייה, יהיה גם נחמד להשיג איכשהו סטרץ' 5 במקום נורק, כדי להקיף את סימונס בקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2023 1:32 pm 
מנהל פורום

בעניין הבליזרס, אני מתחיל להתייאש מהחזון שהתחיל את העונה שהוא
1. שיפור האריינטציה ההגנתית (הארט, ווינסלו, שארפ, גראנט, עוד שיפור מליטל)
2. פיתוח סימונס בחסות דיים להיות דיים מינוס, כי אף אחד לא באמת חושב שהוא יכול להתקרב לדיים בשיאו
3. פיתוח שארפ כגארד גדול שיכול לעשות סוויטץ' על 4 מחמשת שחקני ההתקפה של היריב
4. דיים עד גיל מבוגר מאוד, כמאמן על המגרש גם במחיר של החוזה המפלצתי שלו
זה החזון, בפועל:
1. נורק נפצע יותר מידי והמחליף שלו נראה כל כך טוב ביחס לשכר שלו, הוא כמעט ברמה של נורק, לא בטוח למה צריך את נורק אם אפשר לחדש חוזה עם דרו יובנקס ב..נגיד.. 6 מיליון לעונה ולחפש קבוצה שתספוג את החוזה של נורק
2. סימונס לא נראה כמו הדבר האמיתי, הוא לא רואה את המשחק ואת כל תשעת השחקנים שהם לא הוא כשהוא מנהל התקפה. אולי זה עוד יבוא.
3. גארנט נראה נרפה ביחס לתחילת העונה גם בהגנה (אולי קשור לחוזה)
בתור אחד שגר שם לסירוגין 4 שנים, אני יודע כמה חשובה לאוכלוסיה שם התחרותיות של הקבוצה, האנשים שם עפו על הקבוצה כשרצה לסיבוב שני בפלייאוף, לאדם הממוצע ממש לא הפריע שלא מדובר בקונטנדרית, לכן אני מעריך שלא יפרקו שם, אלא ינסו להתחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2023 5:52 am 
Junior

גולדן הסכימו לטרייד אבל
Because of that revelation, the Warriors filed a complaint against the Portland Trail Blazers, and the league launched an investigation into the matter. If the Trail Blazers are found to have misled Golden State regarding Payton's health, they could be punished with a fine and or loss of draft picks, per ESPN's Adrian Wojnarowski.

https://news.google.com/articles/CBMijg ... id=US%3Aen

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2023 3:18 pm 
מנהל פורום

בקיצור, הווריורס מבועתים מהאופציה לקבל חזרה את הוויזמן הזה, שהם אומרים סבבה, נאפסן אצלנו שחקן פצוע ואתם תעשו נו נו נו לפורטלנד רק אל תביאו את וויזמן שוב אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2023 3:25 pm 
מנהל פורום

הווריורס לחוצים על ספסל אמין בפלייאוף ומקווים שעד הפלייאוף הכפפה2 יהיה כשיר לגמרי
הם גם לחוצים על מס המותרות ווויזמן בחוץ אומר פחות מס
דטרויט, מצידה יכולה לבדוק, אם כל מה שעצר אותו זה משהו שקשור לג"ס והשחקן עצמו אחלה בחלה, אז זכות גדולה נפלה בידיהם ואם הוא כצעקתה, אז הקיץ הבא הוא אופציית קבוצה והם יכולים לחתוך אותו בקיץ בלי להוציא שקל
בכסף שיתפנה יכולים להביא שחקן שיעזור להם לצאת מהביצה המגעילה של 20 נצחונות בעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2023 7:11 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הווריורס לחוצים על ספסל אמין בפלייאוף ומקווים שעד הפלייאוף הכפפה2 יהיה כשיר לגמרי
הם גם לחוצים על מס המותרות ווויזמן בחוץ אומר פחות מס
דטרויט, מצידה יכולה לבדוק, אם כל מה שעצר אותו זה משהו שקשור לג"ס והשחקן עצמו אחלה בחלה, אז זכות גדולה נפלה בידיהם ואם הוא כצעקתה, אז הקיץ הבא הוא אופציית קבוצה והם יכולים לחתוך אותו בקיץ בלי להוציא שקל
בכסף שיתפנה יכולים להביא שחקן שיעזור להם לצאת מהביצה המגעילה של 20 נצחונות בעונה

עכשיו שציינת את זה, אני רואה שיש להם אופציות קבוצה גם על החוזים של ברקס ונואל, אז יכולים לפנות כמות נאה של קאפ ספייס. יכלו לפנות יותר במידה והיו מוכרים את בויאן תמורת חוזה מסתיים ובחירת סיבוב ראשון.
את הקאפ ספייס שהיה אמור להיות להם בקיץ האחרון הם "השכירו" לניקס בשביל להביא את דורן.
ועם הקאפ ספייס שהיה להם בפעם האחרונה, הביאו את ג'רמיי גרנט שאומנם לא שינה אצלם הרבה, אבל לקח צעד קדימה והפך לנכס סחיר.

ואן וליט יכול להיות רכש מעניין עבורם, לצד אייבי-קייד-בויאן-דורן. מוביל כדור נוסף כנגד אייבי וקייד שמאבדים בסיטונאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 239 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: