סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
אז אפשר לסכם שאוהדי ירושלים לא חושבים שהייתה שערוריית שיפוט?
מפתיע.

שערוריית שיפוט, זה גמר 2007
כאן זה סתם בכיינות של שונאי הפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:09 am 
Junior

uriel17 כתב:
הוקיץ' כתב:
אז אפשר לסכם שאוהדי ירושלים לא חושבים שהייתה שערוריית שיפוט?
מפתיע.

שערוריית שיפוט, זה גמר 2007
כאן זה סתם בכיינות של שונאי הפועל ירושלים

ובמקרה גמר 2007 היה נגד ירושלים.
מה שנקרא, "כך יצא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:14 am 
Freshman

מראיינת: מילה על השיפוט?
דרוקר: בכל שנותיי כמאמן לא דיברתי על השופטים, ואני לא אתחיל עכשיו
גם דרוקר: מדבר על השופטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:14 am 
Junior

אני באופן אישי מרגיש שהיה שם משהו מעבר ל״שיפוט גרוע לשתי הקבוצות״, אבל זה נכון שהמילה שערורייה ומה שהלך הרגע בערוץ הספורט זה גם קצת מוגזם.

אגב, בהתקפה שנגמרה כשריימן מפספס את השלשה הפנויה מהפינה הפועל היתה צריכה לעשות פאול. היה 2 לטובתה וללכת להארכה כשאלן נופל מהרגליים עם 4 פאולים וג׳ונס וטילמן כבר עם 5, זה הרבה יותר טוב מאשר לתת לחיפה צ׳אנס לנצח עם שלשה. התאכזבתי שדז׳יקיץ׳ לא נתן את ההוראה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:16 am 
מנהל פורום

שערוריית שיפוט, זאת הטייה קרימינלית מכוונת
הדרך של הפועל חיפה ליתרון דו ספרתי הייתה רצופה שריקות שהרתיחו את הספסל שלנו
ככה לא נראה שיפוט מוטה, אני מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:16 am 
Senior

מסכים שזה הרגיש שהשופטים הולכים איתנו בדקות הסיום, למרות שגם ה'פאול' של יעקב בשלשה וגם הפאול של ריימן הן במקרה הטוב שריקות גבוליות. ממש לא קיפוח ברור של חיפה (בשריקות האלו).

מנגד, כל מי שכותב שהשופטים נתנו לנו את המשחק, או שלא ראה את שלושת הרבעים הראשונים, או סתם לא הוגן במה שהוא בוחר להסתכל עליו.
היו המון טעויות שיפוט, ובמשך רוב המשחק הם הלכו בעיקר נגדנו.

אבל גם אם נעזוב את זה, זה מרגיש כמו משחק שגנבנו והיינו אמורים להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:18 am 
Hall of Famer

לא יאמן איך ירושלים מצליחה להסריח את המגרש ולנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:22 am 
Junior

לקרוא לעבירה הברורה של נועם יעקב בשלשה "שריקה גבולית" זה כבר באמת הזיה ברמה אחרת. אין יותר עבירה ברורה מזו.
ואני ראיתי את כל המשחק ואכן היה שיפוט גרוע לשני הצדדים, אלא שבדקות האחרונות זה הלך לגמרי לכיוון של ירושלים. אי השריקה לעבירה של יעקב מה שנגמר בעבירה חמישית של ג'ונס בצד שני היה מהלך שפשוט הכריע את המשחק בצורה הכי ברורה. לזה קוראים שערוריית שיפוט, ואני משער שאלמלא היו כותבים פה אנוכי ועוד עשרה אוהדי ירושלים, זה גם היה משתקף בשיח פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:22 am 
Freshman

אגב, בניגוד לקמפיין ה״להעביר את חצי הגמר לחולון״ המשונה - כאן יש לחיפה הצדקה לדבר על השיפוט
לדעתי הלא אובייקטיבית בעליל: היה חרא שיפוט, מלא שריקות לא נכונות לשני הצדדים
אבל טעות אחת לרעת חיפה היתה בנקודת זמן קריטית - אם שורקים ליעקב את העבירה על אלן חיפה מנצחים כנראה, אז אני לגמרי מבין את התסכול והטענות

מקצועית - עוד משחק שהקבוצה מתחילה עם בלם יד משוך עד הסוף. הכנה רעה ואנרגיות לא טובות ברבע הראשון
בסופו של דבר ניצחנו קבוצה עם אחלה חמישיה אבל בלי ספסל, שסיימה את המשחק עם שני ישראלים שאופק אביטל הוא הפחות אלמוני מביניהם

(ושוב איתי שגב מציל לדז׳יקיץ את התחת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:31 am 
Senior

הוקיץ' כתב:
לקרוא לעבירה הברורה של נועם יעקב בשלשה "שריקה גבולית" זה כבר באמת הזיה ברמה אחרת. אין יותר עבירה ברורה מזו.
ואני ראיתי את כל המשחק ואכן היה שיפוט גרוע לשני הצדדים, אלא שבדקות האחרונות זה הלך לגמרי לכיוון של ירושלים. אי השריקה לעבירה של יעקב מה שנגמר בעבירה חמישית של ג'ונס בצד שני היה מהלך שפשוט הכריע את המשחק בצורה הכי ברורה. לזה קוראים שערוריית שיפוט, ואני משער שאלמלא היו כותבים פה אנוכי ועוד עשרה אוהדי ירושלים, זה גם היה משתקף בשיח פה.

'שיפוט גרוע לשני הצדדים' על מה שהלך במשך שלושה רבעים זה עדיין חוטא מאוד לאמת.
השיפוט הלך עם חיפה די חזק ואז שינה כיוון.
לזעוק 'שערוריית שיפוט' על מהלך שבו שחקן זורק את הידיים כשהוא עולה לקלוע והמגן לוקח לו את הכדור ואולי גם קצת מהיד (וזה ממש אולי בעיני, לא ראיתי אף זווית שהראתה בבירור אחרת) זה כל-כך דרמטי שעוד הייתי עשוי לחשוב שאתה אוהד הפועל ירושלים בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:35 am 
Sophomore

ראיתי שוב את המהלך עם אלן, הוא באמת יוצר את המגע ובכל זאת נעם יעקב דחף שם ידיים, נראה פאול.

אבל לגבי הפאול על יעקב שדרוקר התפרע אחריו,

תמונה

דרך אגב, בטח כבר כתבתי את זה פעם, השריקות נגד טפירו היו איומות (שתיהן) אבל לא הכריעו את המשחק. הפאול שלא נשרק של באב על ג'יימס יאנג בגמר שנה שעברה היה הרבה יותר שערורייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:44 am 
Junior

מעבר לעניין השיפוט, הסיפור הגדול השני הוא כמובן נועם יעקב. לשים את כל העונשין האלה זה בהחלט מרשים מאוד ובהגנה הוא היה מצויין, אבל אני עדיין בספק גדול לגביו מבחינת מה שהוא יכול לתרום בהתקפה בשלב הזה של הקריירה שלו ואם הקו האחורי של הפועל לא היה ממשיך להיות כל כך גרוע אני בספק אם הוא היה בכלל רואה דקות.

אגב, אם טי ג׳יי קליין בכל זאת כשיר לשחק, הייתי שוקל להלביש את ברנדון בראון כדי להוסיף עוד שחקן (גרוע) לקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 12:47 am 
Sophomore

יעקב צריך להוסיף עוד כמה ק״ג יפים והוא יוכל לחדור הרבה יותר באלימות כמו שהוא אוהב בלי לחשוש (בצדק) מבומבות של שחקנים גדולים וחזקים ממנו. זה משהו אגב שיובל נעימי עשה בזמנו במה שהפך אותו לשחקן התקפה מהטובים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 1:02 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
מעבר לעניין השיפוט, הסיפור הגדול השני הוא כמובן נועם יעקב. לשים את כל העונשין האלה זה בהחלט מרשים מאוד ובהגנה הוא היה מצויין, אבל אני עדיין בספק גדול לגביו מבחינת מה שהוא יכול לתרום בהתקפה בשלב הזה של הקריירה שלו ואם הקו האחורי של הפועל לא היה ממשיך להיות כל כך גרוע אני בספק אם הוא היה בכלל רואה דקות.

אגב, אם טי ג׳יי קליין בכל זאת כשיר לשחק, הייתי שוקל להלביש את ברנדון בראון כדי להוסיף עוד שחקן (גרוע) לקו האחורי.

בדקות בלי סמית' לידו הוא נראה מצוין גם כמוביל כדור וכיוצר לאחרים וקצת לעצמו.
אבל זה לא ייחודי לו, כולם נראים טוב יותר בדקות ללא סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 1:30 am 
Hall of Famer

הנווט כתב:
הקטע של דז׳יקיץ׳ עם קארינגטון לא ברור, אם היה יום לתת לו את הבמה זה היה היום.

אה, זה דווקא ברור מאוד - הוא שיחק היום מזעזע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 2:08 am 
Hall of Famer

עוד שריקה שערורייתית היום שעכשיו אני רואה בטלוויזיה - שריקה לעבירה לשלוש זריקות של קרינגטון על קאדים אלן שלא הייתה ולא נבראה במחצית הראשונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 9:17 am 
Hall of Famer

אחרי צפייה עכשיו במהלכים האחרונים באתר ערוץ הספורט - יעקב עשה עבירה ברורה על אלן שלא נשרקה. בצד השני ספק עבירה לא בחסימה אלא בהכשלה ברגליים של אחד משחקני חיפה (אולי לא ג׳ונס). העבירה השנייה שם של ריימן הייתה עבירה ברורה, יד על הכתף.

חיפה נדפקה מהשיפוט? כן, במידה מסויימת. הפועל גם נדפקה מהשיפוט במחצית הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 10:22 am 
Hall of Famer

2 הניצחונות האחרונים של הפועל הושגו ברבע האחרון דרך לחימה והצבת שחקנים יעילים .מול שטרסבורג זה היה שגב ואתמול הצטרף אליו נעם יעקב.אבל אסור לקבוצה להיקלע כל פעם לפיגור דו ספרתי כי בהמשך זה לא יספיק.כמה שפחות דקות למייריס מארקס יעשו רק טוב.ונה סים גם בינוני אבל עדיף עליו בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:01 am 
Freshman

לזכות ז'יקיץ' נזקף המהלך האמיץ להשאיר את נועם יעקוב על המגרש בדקות האחרונות במקום קרינגטון. רק מאמן מנוסה ובטוח בעצמו ירשה לעצמו את זה, וכל הכבוד לו. אבל, לדעתי אתמול ניהול המשחק של ז'יקיץ' לא היה טוב. חיפה שיחקו סמול בול כמעט כל המחצית השניה, והפועל שיחקה כל הזמן עם שני גבוהים. מייריס היה מיס-מצ' בהגנה שוב ושוב, וזה נגמר בסלים קלים או בעבירות מטופשות - וגם בהתקפה הוא לא תרם כלום. הנקינס היה מאד עייף ולא ירד לנוח, היה צריך לתת לו שתי דקות של מנוחה ולהכניס את שגב. ויותר גרוע, ספידי היה גמור לגמרי, איבד איבודים מטופשים, וניסו שקורנליוס ירכז מה שהביא לאיבודים מיותרים. גם שגב וגם יעקוב היו צריכים להיכנס קצת קודם ולתת מנוחה להנקינס וספידי, וכך אולי לא היה נחפר הבור של ה-11 נקודות שבפוקס הפועל הצליחה לחזור ממנו.

כיף לראות את הפועל חיפה. קבוצה קשוחה ומרביצה, ממושמעת. היקי שחקן מצוין, ושמחון הוא פספוס, יש לו יכולת של כוכב שאיכשהו השאיר חותם קטן ממה שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:02 am 
Junior

כמה מחשבות מהמשחק:
- ספידי סמית' היה חלש מאד, לא מרוכז (הרבה איבודים של חוסר תשומת לב) ובעיקר לא סידר מספיק את ההתקפה שהייתה תקועה בחלקים גדולים של הערב. כשיש לך יתרון מובהק כמו הנקינס, כל התקפה צריכה לנסות להביא אותו למצב נוח מול הסל. ברוב ההתקפות במשחק הוא קיבל כדור מסמית' גבוה בהייפוסט, שם הוא מאד לא אפקטיבי. אני יודע שהוא שחקן של מאמן, אבל אני מקווה שהקברניטים בירושלים לא לא יתנו לנו לסיים את העונה עם תחושת what if ומה היה קורה אם לקבוצה הזו היה רכז ברמה גבוהה. מניח שבחמישי מול לורנזו בראון זה יבלוט מאד
- קרינגטון היה חלש, דווקא רנדולף הראה במחצית הראשונה יכולות קליעה לא רעות והזכירו למה הוא היה מלך הסלים של ה-BCL. כרגע זה נראה שהם עושים רוטציה וכשאחד טוב השני חלש ולהיפך, והאמת שזה משהו שהקבוצה יכולה לחיות איתו.
- קורנליוס היה מפוזר בהתקפה (החטיא לא מעט לייאפים) אבל השקיע מאד בהגנה והרוויח את המקום שלו, קצת כמו שגב שברגע שמתמקד במה שהוא יודע (הגנה, האסל, כדורים מהרצפה לדאנק) הופך להרבה יותר אפקטיבי מבלייזר, שלא מצליח להשתלב - מחטיא מבחוץ, לא מצליח לסיים טוב ליד הסל. עם יכולת התקפית כזו כבר עדיף שגב, ועם הכניסה של קליין לרוטציה הדקות של בלייזר יצטמצמו עוד יותר
- מאייריס לא ממש בא לידי ביטוי, לא הצליח לתפור את השלשות והתקשה מול טילמן. בליגה כשבעמדה 4 יכולים לשחק שגב (שילוב טוב עם הנקינס), בלייזר וקליין, מאד יכול להיות שעדיף לשחק עם בראון במקום מאייריס.
- יעקב בעיקר הכניס הרבה אנרגיות בהגנה ולא פחד ללכת לסל בהתקפה. משם זה כמעט תמיד נגמר בעבירה ועונשין שהוא קלע, יכול להיות שחיפה הייתה צריכה לתת לו לנסות לעשות סל בלי עבירה, לא בטוח בכמה אחוז זה היה נכנס
- היקי היה מדהים במחצית הראשונה אבל נעצר לגמרי בשנייה, הרבה דרך השמירה של הישראלים - קורנליוס ואז נועם יעקב שהציק לו מאד, יחד עם חיפוי מאחור של הנקינס
- טילמן היה חלש מאד, לקח לא מעט זריקות טובות שלא נכנסו, זריקות שלטעמי היו סוגרות את המשחק מוקדם
- חלק משמעותי מהניצחון הושג כי חיפה מאד קצרה, 7 שחקנים כולל אופק אביטל. ברגע שהשחקנים שלה התחילו לצאת בעבירות (ג'ונס, טילמן ואז גם ריימן כשגם אלן הוצא בפוזשנים הגנתיים בסוף כי היה עם 4 עבירות) היה ברור שהם הפסידו את המשחק
- עמית שמחון בתור ישראלי זה נכס לכל קבוצה, ואני עדיין לא מבין איך הוא לא בנבחרת, גם בגילו המתקדם
- הייתה התעוררות יפה של הקהל ברבע הרביעי שהכניס הרבה אנרגיות ולדעתי דחף יפה את השחקנים
- ועדיין, בסוף זה קם ונפל על שלשה קצת נמהרת של ריימן שהיה חופשי מאד אבל היה צריך לקחת עוד שנייה אחת כדי לסדר את הרגליים ולתפור את השלשה, ואז כנראה שהיינו מדברים אחרת על המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:10 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הקטע עם הדיבור על זה שחיפה קצרה עם אופק אביטל כדוגמא. כל העונה הוא משחק 14 דקות בממוצע , בניצחון הגדול על חולון בחוץ ברבע גמר הוא שיחק 15 דקות ואתמול 16. זה לא כזה חריג יחסית לעונה של הפועל חיפה בכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:35 am 
Junior

עופר האדום כתב:
לא הבנתי מה הקטע עם הדיבור על זה שחיפה קצרה עם אופק אביטל כדוגמא. כל העונה הוא משחק 14 דקות בממוצע , בניצחון הגדול על חולון בחוץ ברבע גמר הוא שיחק 15 דקות ואתמול 16. זה לא כזה חריג יחסית לעונה של הפועל חיפה בכללי.

היא קצרה כי הוא השחקן ה-7 והאחרון שלה. כלומר רוטציה של 7 שחקנים בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:40 am 
מנהל פורום

דז'יקיץ, גם אמר שמה שניצח לנו את המשחק זה העומק היחסי שלנו.
הם היו קצרים מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:52 am 
Hall of Famer

אני מעדכן נתון מהתוכנית האחרונה של "חמישיות": ירושלים במאזן 2-7 במשחקים "צמודים" (נגמרים 5 הפרש ומטה)
רע זה לא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עופר האדום כתב:

היא קצרה כי הוא השחקן ה-7 והאחרון שלה. כלומר רוטציה של 7 שחקנים בלבד

אבל זה פחות או יותר נכון לכל העונה של חיפה , זה לא שהוא שיחק אתמול מספר משמעותי של דקות יותר מהממוצע העונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: