stavs כתב:
הנווט כתב:
כל הנקודות הראשונות שלך מתייחסות לדיווחים צהובים שהוא הכחיש או הסביר מהצד שלו וכל חברי הקבוצות שלו תמיד אמרו שאהבו אותו.
לגבי החיסונים התייחסתי, הוא היה אחד מכמה עשרות מבין השחקנים שסירבו וזכותם, הנטס מראש יכלו לתת לו לשחק בחוץ או לעשות עליו טרייד- התמודדות רעה שלהם עם הסיטואציה.
הוא לא תמך באלכס ג׳ונס באופן גורף זה היה בנושא ספציפי, גם ג׳ו רוגן חבר שלו וזה בטח לא אומר שהוא מסכים עם כל שטות שלו.
הסרט גם התייחסתי, רק להזכיר שזה עדיין נמצא על אמאזון יחד אם מלא חומרים מעוררי מחלוקת אחרים, הוא מעולם לא כתב או אמר מילה שלילית על יהודים.
הוא לא אמר שלא יחזור לשחק שם אלא שהוא יעזוב בסוף העונה ללא תמורה (הכוונה מן הסתם שלא יעזור להם עם סיין אנ טרייד).
בכל מקרה אין לי בעיה עם ההתרשמות שלך ממנו, אני בניגוד אליך חושב שהוא בחור חמוד ומבולבל שמנסה ליהיות לוחם חופש אבל הוא לא מבין בזה יותר מידי ותמיד מסתבך עם זה.
הדבר העינייני היחיד שאפשר לדבר עליו ביחסית אובייקטיביות זה לא האופי שלו אלא שאלת המחויבות והזמינות שלו ופה אני לא מתווכח עם עובדות אבל זה בעבר, חובת ההוכחה עליו קדימה.
בכל אופן נראה לי אפשר לוותר על הדיון הזה, אני יותר מתעניין בכדורסל וכמו שאטט אמר נוכל לראות איך הוא מסתדר עם ההנהלה בדאלאס ובעתיד, כרגע מסתבר שיש מי שמוכן להמר עליו.
אני מת על הכדורסל שלו ומקווה שנזכה לראות יותר מזה הלאה.
אני חושב שאתה נותן לו כל-כך הרבה הנחות שזה קצת נשגב מבינתי (שוב - בסדר, לא אמר שום מילה רעה על יהודים, אבל ידע טוב מאוד שהוא משתף סרט שמצטט בין היתר את היטלר ממש בפתיחה בתור טיעון נגד היהודים כאשמים בכל בעיות העולם. ואז הוא קיבל אלף הזדמנויות לחזור בו מזה, לגנות את המסר הזה של הסרט ובחר אך ורק להאשים את כולם על זה שמתייחסים אליו לא יפה. הוא ממש לא הכחיש את הדיווחים על ההתנהלות שלו בקליבלנד, מה שקרה בברוקלין אלו עובדות ולא 'דיווחים צהובים' וכו' וכו').
אני לא אנסה לשכנע אותך אחרת, כי כנראה שלא תיתן לשום דבר שייאמר על קיירי כבר לבלבל אותך.
אז פשוט נחכה לסצנה הבאה שהוא ייעשה כדי לראות מה תהיה ההגנה שהוא יקבל הפעם.
פעם אחרונה על מה שמחוץ למגרש כדי שבכל זאת אולי אוכל להשאיר אותך עם זווית שפחות נמצאת כחלק מהפרספקטיבה שלך- אני מסתכל על קיירי בקונטקסט הכולל של מה הבנאדם מייצג (בעיניו).
הוא מגונן על זכותו להאמין בדברים לא קונבנציונלים בעיני המיינסטרים והעובדה שיש מוסר כפול בתקשורת שמדובר באנשים עם פריווילגיה לעומת ילד שחור שאמור להתקפל בפני אדוניו.
כמה פעמים כתבו שלא לומר איימו שהליגה והממסד התקשורתי/פירסומי יוקיעו אותו ביחס לעינייני המוסר בהם לכאורה חטא?
נייקי עם הסווט שופס ביטלו את העסקה שלו באופן חד צדדי, הבעלים ששעושה הון מהעבדים האויגורים בסין עשה לו תוכנית לא מידתית כדי שיוכל לחזור לשחק על לינק לסרט שנמצא בפלטפורמת הקניות החזקה בעולם.
יש פה מוסר כפול בין תאגידים ומיליארדרים עם כוח עצום שיכולים להיות טפלון ברמת האפשטיין (תורשע באונס ופדופיליה ותחזור אחרי שנה כאילו כלום), לעומת בן מיעוטים שחייב להתיישר אחרת יאבד הכל.
חוסר הרצון שלו להתקפל זו אמירה נגד הצביעות של המערכת, ככה הוא רואה את זה, וזכותך לא להתחבר לחוויה הזו אבל זה מייצג נקודת מבט של לא מעט אנשים בקהילה שלו.
לא תמצא אותי מגן על קניה ווסט (למרות שאני אוהב את המוזיקה) כי הוא אכן אמר דברים מזעזעים ומסוכנים, קיירי קיבל את הריקושטים שלו בעיניין הנרטיב האנטישמי אבל הוא מעולם לא אמר משהו שלילי, ההיפך.
אני לא נותן לו הנחות על האופי שלו, כמו שאמרתי אני חושב שהוא קצת תמהוני ומבולבל, אבל הוא תורם המון לקהילה שלו ויש מקום גם לקולות לא שיגרתיים בכל נושא, אין לי שום סיבה לחשוב שהוא אדם רע.