סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דוראנט לפיניקס
הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 10:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאוד קשה להיראות טוב כהנהלה כשאלו העובדים שלך..
וכן, בהחלט יכול להיות שכל השחקנים המוכשרים-אך-רעילים (דוראנט קצת נגרר) התאגדו במקום אחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 12:57 am 
Freshman

idpwf1 כתב:
קיירי "לא השד שעשו ממנו"? אתה יכול להצביע על שחקן יותר בעייתי ממנו בליגה? (מקום "ראשון" משותף עם סימונס)

רק הקטע עם כל המשחקי בית שהוא החסיר בגלל חיסונים זה כבר כאב ראש ענק לארגון, עוד לפני כל הסיפורי סרטים אנטישמיים וקונספירציות כדור ארץ שטוח

--- עריכה: אוקיי, לחלוטין פספסתי את קוואי בהודעה המקורית. מקבל. עדיין, "טופ" 5 גם אם נניח שאני שוכח עוד מישהו.

וואוו זיכרון קצר...

דניס רודמן שהיה מגיע שיכור שלא נאמר מסומם לאימונים ואף משחקים?
ארינאס (כפרעליו) ששלף אקדח תוך כדי וויכוח על הימורים בחדר ההלבשה?
שאק ששפך דלי עם שתן על רוקי?
אלן אייברסון ששינו אי אילו חוקי ליגה בגללו ודובר על חברי כנופיה שהיו מסתובבים איתו בכל מקום?
מיילס ברידג׳ס שפיצץ את הפרצוף של חברה שלו לעיני בנם?

זה סתם ככה בשליפה, ואגב כולם שחקנים אהובים עלי.
לכל תקופה היה את השד התקשורתי שלה וזה חוץ מדברים שכלל לא יוצאים לתקשורת, גם לגבי חברי הנהלות תאמין או לא.
בכל מקרה הנקודה שלי היא לא להכנס לכל סיפור פה שיש לו לבטח גרסאות שונות וכנראה פער מסויים בין האגדה האורבנית למה שאולי קרה במציאות.
אני גם לא בא לסנגר על קיירי ברמה האישית אם כי חייב לומר שכמה שהוא אולי מטורלל לא שמעתי שום דבר רעיל שהוא עשה אי פעם ברמה המוסרית.
ואפילו הסיפור עם החיסונים היה כמעט חסר משמעות אם היה משחק בכל קבוצה אחרת מחוץ לניו יורק או טורונטו, זכותו להאמין במה שהוא רוצה.
הנקודה שלי היא שהאמת כנראה נמצאת באמצע בין הבעייתיות של השחקנים המדוברים וארגון דיספאנקשנאל, וכמובן שזכותו של כל אחד להאמין למה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:02 am 
Freshman

stavs כתב:
הנווט כתב:
כמו שכבר כתבתי שני הדברים יכולים לקרות במקביל לא?
במבחן התוצאה שלושתם משחקים בקונטנדריות אחרות והם ישלמו לסימונס 100 מיליון דולר עד 2025.

לשם ההגינות לא ראיתי את הארדן עושה שביתה איטלקית בברוקלין אם כבר הוא שיחק בדיוק באותה צורה ורמה כשהוא עבר לחצי העונה בפילי (השנה השתפר).

תסתכלו על זה איך שאתם רוצים, אבל דוראנט מעולם לא עשה בעיות, הארדן למעט השביתה ביוסטון גם לא וקיירי זה קיירי ועדיין לא השד שעשו ממנו.
שלושתם מעידים על אותו דבר אבל שלושתם משוגעים?
אני מחבר את זה עם ההתנהלות הגרועה של צוות האימון של נאש+אמארה, סביב הפוסט של קיירי וכו׳ ואני מאמין שיש שם לכל הפחות בעלים בעייתי.

הארדן ממש עשה שביתה איטלקית בנטס. מוזמן לחפש ולראות את המשחק של הארדן מול סקרמנטו, שהיה אחד האחרונים שלו שם. זה היה אחד הדברים המוזרים שראיתי, בעיקר אם לא מקבלים את ההסבר של שביתה (שמתחבר מצוין עם הדרישות לטרייד).

ותיקון נוסף - אתה חוזר הרבה על 'נאש ואמארה' כצוות המקצועי של הנטס, אבל זה לא באמת היה כל הצוות המקצועי שם. אמארה היה אחד מ4-5 עוזרי מאמן, כנראה הפחות בכיר שבהם.
העוזר הבכיר האחרון היה ז׳אק ווהן שמאמן היום את הקבוצה. לפניו זה היה אחד בשם מייק דאנטוני.

ודרך אגב, לנטס היה מאמן שהצליח לא רע לפני נאש, קני אטקינסון. אלא שכשקיירי ודוראנט חתמו הם לחצו על ההנהלה להיפטר ממנו. אז אין ספק שזו דוגמא טובה לטעויות שהנטס עשו, אבל אפילו בהקשר הזה מאוד בולט כמה שקיירי הוא טראבל-מייקר שנוהג לחרב כל מה שצומח מסביב.

וואלה לא זוכר את המשחק המדובר התייחסתי לכל התקופה שרצו השמועות שהוא רוצה לעזוב ושמקצועית הוא שיחק אותו דבר בשנה בברוקלין ובחצי העונה הראשונה בפילי.

נאש ואמארה אני כמובן מקצין, זה פשוט היה ברור שלא עובד עוד לפני, לעולם נזכור את החיבוק החמוד שלא נאמר נואש שהוא נתן לדוראנט שלא הסתכל עליו במשחק ההוא. זה או שאתה משתלט על הקבוצה או לא, והוא לא הצליח. זה לא אומר שאני לא חושב שהוא יכל להצליח בסיטואציה אחרת (אני כן קצת מפקפק ביכולות של אמארה כעוזר אבל זה חוץ המעשה).

ולגבי אטקינסון כמו שאמרת זה באותה מידה מעיד על ניהול בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:06 am 
Freshman

Att כתב:
מאוד קשה להיראות טוב כהנהלה כשאלו העובדים שלך..
וכן, בהחלט יכול להיות שכל השחקנים המוכשרים-אך-רעילים (דוראנט קצת נגרר) התאגדו במקום אחד..

אז סבבה, שלושה שחקנים התאגדו והצליחו להפיל את כל המערכת, אני עדיין טוען שזה מעיד על מערכת בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:18 am 
Freshman

הנווט כתב:
idpwf1 כתב:
קיירי "לא השד שעשו ממנו"? אתה יכול להצביע על שחקן יותר בעייתי ממנו בליגה? (מקום "ראשון" משותף עם סימונס)

רק הקטע עם כל המשחקי בית שהוא החסיר בגלל חיסונים זה כבר כאב ראש ענק לארגון, עוד לפני כל הסיפורי סרטים אנטישמיים וקונספירציות כדור ארץ שטוח

--- עריכה: אוקיי, לחלוטין פספסתי את קוואי בהודעה המקורית. מקבל. עדיין, "טופ" 5 גם אם נניח שאני שוכח עוד מישהו.

וואוו זיכרון קצר...

דניס רודמן שהיה מגיע שיכור שלא נאמר מסומם לאימונים ואף משחקים?
ארינאס (כפרעליו) ששלף אקדח תוך כדי וויכוח על הימורים בחדר ההלבשה?
שאק ששפך דלי עם שתן על רוקי?
אלן אייברסון ששינו אי אילו חוקי ליגה בגללו ודובר על חברי כנופיה שהיו מסתובבים איתו בכל מקום?
מיילס ברידג׳ס שפיצץ את הפרצוף של חברה שלו לעיני בנם?

זה סתם ככה בשליפה, ואגב כולם שחקנים אהובים עלי.
לכל תקופה היה את השד התקשורתי שלה וזה חוץ מדברים שכלל לא יוצאים לתקשורת, גם לגבי חברי הנהלות תאמין או לא.
בכל מקרה הנקודה שלי היא לא להכנס לכל סיפור פה שיש לו לבטח גרסאות שונות וכנראה פער מסויים בין האגדה האורבנית למה שאולי קרה במציאות.
אני גם לא בא לסנגר על קיירי ברמה האישית אם כי חייב לומר שכמה שהוא אולי מטורלל לא שמעתי שום דבר רעיל שהוא עשה אי פעם ברמה המוסרית.
ואפילו הסיפור עם החיסונים היה כמעט חסר משמעות אם היה משחק בכל קבוצה אחרת מחוץ לניו יורק או טורונטו, זכותו להאמין במה שהוא רוצה.
הנקודה שלי היא שהאמת כנראה נמצאת באמצע בין הבעייתיות של השחקנים המדוברים וארגון דיספאנקשנאל, וכמובן שזכותו של כל אחד להאמין למה שהוא רוצה.

הכוונה היא מבין השחקנים הפעילים היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:57 am 
Freshman

אוקי נגיד, אז בוא ניקח את ברידג׳ס כדוגמה.
הוא היה אמור ליהיות כוכב בקבוצה שרצתה להתקדם עוד צעד ופגע בשאיפות האלו כשלא יכל לשמור על הידיים שלו.
כמה אתה שומע על זה? כמה מייחסים את מצב הקבוצה לרעילות האינדבדואלית שלו בתקשורת ואת מי זה בכלל מעניין?

כוכבים מוכרים מרץ׳ וכרטיסים ומוכרים שטחי פרסום באינספור פלטפורמות וקליק בייטס, אז ברור שמעצימים כל פיפס שהם עושים.
אני פשוט מנסה להצביע עך האובססיה לכשלונות של שחקנים שהעיזו להתערב בקבלת החלטות מעבר למגרש כשהליגה מלאה בהיסטוריה של הנהלות שעשו טריידים גרועים, ניהלו אנשים גרוע, פעלו מאגו וכו׳.

ואז בכלל שמתחילים לדבר על קיירי האדם כאילו הוא רצח מישהו, מישהו מדבר על השערוריות של בעלים ומכניס את אמות המוסר שלהם לדיוני כדורסל?
לא שמעתי שמתעניינים פה בשערוריות סווט שופס ומימון רצח עם בסין של צאי או המעורבות בשערוריית הסמים והדרכים המפוקפקות בהן השיג את הונו הבעלים הקודם.
אבל כן קראתי פה קביעות שקיירי הוא בנאדם מחורבן וכו׳, אז קצת מוזר לי.

אני מביא את זה בתור דוגמאות לאנשים שבטוחים שהנרטיב התקשורתי על קיירי זה תורה מסיני, ובטוחים שההנהלה היא קורבן מסכן שנגזר עליו גורלו.
אני סה״כ אומר שחוסר היכולת שלהם לנהל את זה הייתה חלק משמעותי במפלה של הניסוי הזה.
ברור שיש חלק גדול לשחקנים, חוסר מזל בכללי עם הפציעות והחוקים בניו יורק וכו׳ לא חושב שמישהו חולק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 2:30 am 
Hall of Famer

בוא נחכה ונראה איך דאלאס "ינהלו" את קיירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 9:08 am 
Senior

זה מוזר קצת שאתה נותן את מיילס ברידג׳ס כדוגמא ואז שואל למה אף אחד לא מדבר עליו. ברידג׳ס נתן את עונת הפריצה שלו בעונה הקודמת והיום אף קבוצה לא רוצה לגעת בו.
אז יכול להיות שהוא יותר בעייתי מקיירי, אבל הוא גם מקבל יחס הרבה יותר גרוע ממנו מהקבוצות בליגה. קיירי בכיף אחד השחקנים הכי בעייתיים מבין אלו שאשכרה עדיין בליגה.

בינתיים יש לנו:
* הפסיק לדבר עם שחקנים בקליבלנד בכמה חודשים האחרונים שלו בקבוצה לפני שדרש לעזוב.
*הרג את האווירה, לפי הדיווחים, בבוסטון, ואז לטענות רוב אוהדי הסלטיקס ברשת, שבת באמצע סדרת פלייאוף.
*דרש פיטורי מאמן בברוקלין+ שדיאנדרה ג׳ורדן ייפתח במקום ג׳ארט אלן שהיה טוב ממנו בהרבה.
* סירב לשחק בבועה.
* לקח שבועיים הפסקה מכדורסל סתם כי 'לא בא לו לשחק'.
* לקח עוד הפסקה מכדורסל כדי ללכת למסיבת יום הולדת
* סירב לקבל חיסון קורונה והחמיץ יותר מחצי עונה בגלל זה.
* הביע תמיכה באלכס ג׳ונס ובתיאוריות הקונספירציה האלימות שלו.
* שיתף סרט עם מסרים אנטישמיים, סירב להתנצל או להביע התנגדות למסרים האלו, עד שהושעה מהקבוצה ונדחק לפינה.
* דרש טרייד מברוקלין והודיע שלא יחזור לשחק שם העונה.

כל זה תוך 5 שנים. אני חושב שהיחס שהוא מקבל מהתקשורת הוא אפילו סלחני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:07 am 
Hall of Famer

* קלע סל ניצחון במשחק מס' 7 בגמר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:20 am 
Freshman

כל הנקודות הראשונות שלך מתייחסות לדיווחים צהובים שהוא הכחיש או הסביר מהצד שלו וכל חברי הקבוצות שלו תמיד אמרו שאהבו אותו.
לגבי החיסונים התייחסתי, הוא היה אחד מכמה עשרות מבין השחקנים שסירבו וזכותם, הנטס מראש יכלו לתת לו לשחק בחוץ או לעשות עליו טרייד- התמודדות רעה שלהם עם הסיטואציה.
הוא לא תמך באלכס ג׳ונס באופן גורף זה היה בנושא ספציפי, גם ג׳ו רוגן חבר שלו וזה בטח לא אומר שהוא מסכים עם כל שטות שלו.
הסרט גם התייחסתי, רק להזכיר שזה עדיין נמצא על אמאזון יחד אם מלא חומרים מעוררי מחלוקת אחרים, הוא מעולם לא כתב או אמר מילה שלילית על יהודים.
הוא לא אמר שלא יחזור לשחק שם אלא שהוא יעזוב בסוף העונה ללא תמורה (הכוונה מן הסתם שלא יעזור להם עם סיין אנ טרייד).

בכל מקרה אין לי בעיה עם ההתרשמות שלך ממנו, אני בניגוד אליך חושב שהוא בחור חמוד ומבולבל שמנסה ליהיות לוחם חופש אבל הוא לא מבין בזה יותר מידי ותמיד מסתבך עם זה.
הדבר העינייני היחיד שאפשר לדבר עליו ביחסית אובייקטיביות זה לא האופי שלו אלא שאלת המחויבות והזמינות שלו ופה אני לא מתווכח עם עובדות אבל זה בעבר, חובת ההוכחה עליו קדימה.
בכל אופן נראה לי אפשר לוותר על הדיון הזה, אני יותר מתעניין בכדורסל וכמו שאטט אמר נוכל לראות איך הוא מסתדר עם ההנהלה בדאלאס ובעתיד, כרגע מסתבר שיש מי שמוכן להמר עליו.
אני מת על הכדורסל שלו ומקווה שנזכה לראות יותר מזה הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:21 am 
מנהל פורום

גם וגם
מסכים שקיירי לא רעיל באמות מידה אנושיות כלליות, כלומר להבדיל מברידג'ס, הוא לא מסוכן לציבור ולא איכפת שהוא יהיה הנקסט דור שלי
אלא שחקן לא אמין, לא יציב ולא מפוקס
מאמר מוסגר -אוהד בוסטון סיפר לי שכמה ימים לפני שעזב את בוסטון, הוא הופיע בטלביזיה הישיר מבט לאוהדים ואמר אני נשאר איתם, לא משנה מה
אין לי את הלינק או הרפרנס אלא רק את הסיפור שלו, אבל מדובר באדם שאוכל שותה ונושם בוסטון כבר 30 שנה
לא מבין איך הוא לא מת מהרעל הזה עדיין
הוא לא רעיל הוא קפריזי - סוף המאמר המוסגר
יחד עם כל זה קיירי שחקן מהמוכשרים בליגה, המובים שלו בהתקפה זה יצירת אומנות פשוט

אנחנו מדברים על ליגה שמכניסה קרוב למילארד דולר בשנה, על שחקן שמשתכר 35 מיליון דולר בעונה
כדי לתחזק רמה כל כך גבוהה, חייבים פוקוס חסר פשרות, לא משנה כמה אתה מוכשר, אתה חייב להתמסר לעניין כדי להצדיק את הרמה שבה אתה משחק
אם נחזור רגע למושא הת'רד והטרייד אז דוראנט!
איזה מוסר עבודה, מקשקש ברשתות וכו
אבל מה שהוא עושה בשורה התחתונה זה משחק כדורסל כל דקה שהוא כשיר ותמיד זה ברמה הכי גבוהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:36 am 
Senior

הנווט כתב:
כל הנקודות הראשונות שלך מתייחסות לדיווחים צהובים שהוא הכחיש או הסביר מהצד שלו וכל חברי הקבוצות שלו תמיד אמרו שאהבו אותו.
לגבי החיסונים התייחסתי, הוא היה אחד מכמה עשרות מבין השחקנים שסירבו וזכותם, הנטס מראש יכלו לתת לו לשחק בחוץ או לעשות עליו טרייד- התמודדות רעה שלהם עם הסיטואציה.
הוא לא תמך באלכס ג׳ונס באופן גורף זה היה בנושא ספציפי, גם ג׳ו רוגן חבר שלו וזה בטח לא אומר שהוא מסכים עם כל שטות שלו.
הסרט גם התייחסתי, רק להזכיר שזה עדיין נמצא על אמאזון יחד אם מלא חומרים מעוררי מחלוקת אחרים, הוא מעולם לא כתב או אמר מילה שלילית על יהודים.
הוא לא אמר שלא יחזור לשחק שם אלא שהוא יעזוב בסוף העונה ללא תמורה (הכוונה מן הסתם שלא יעזור להם עם סיין אנ טרייד).

בכל מקרה אין לי בעיה עם ההתרשמות שלך ממנו, אני בניגוד אליך חושב שהוא בחור חמוד ומבולבל שמנסה ליהיות לוחם חופש אבל הוא לא מבין בזה יותר מידי ותמיד מסתבך עם זה.
הדבר העינייני היחיד שאפשר לדבר עליו ביחסית אובייקטיביות זה לא האופי שלו אלא שאלת המחויבות והזמינות שלו ופה אני לא מתווכח עם עובדות אבל זה בעבר, חובת ההוכחה עליו קדימה.
בכל אופן נראה לי אפשר לוותר על הדיון הזה, אני יותר מתעניין בכדורסל וכמו שאטט אמר נוכל לראות איך הוא מסתדר עם ההנהלה בדאלאס ובעתיד, כרגע מסתבר שיש מי שמוכן להמר עליו.

אני חושב שאתה נותן לו כל-כך הרבה הנחות שזה קצת נשגב מבינתי (שוב - בסדר, לא אמר שום מילה רעה על יהודים, אבל ידע טוב מאוד שהוא משתף סרט שמצטט בין היתר את היטלר ממש בפתיחה בתור טיעון נגד היהודים כאשמים בכל בעיות העולם. ואז הוא קיבל אלף הזדמנויות לחזור בו מזה, לגנות את המסר הזה של הסרט ובחר אך ורק להאשים את כולם על זה שמתייחסים אליו לא יפה. הוא ממש לא הכחיש את הדיווחים על ההתנהלות שלו בקליבלנד, מה שקרה בברוקלין אלו עובדות ולא 'דיווחים צהובים' וכו' וכו').
אני לא אנסה לשכנע אותך אחרת, כי כנראה שלא תיתן לשום דבר שייאמר על קיירי כבר לבלבל אותך.
אז פשוט נחכה לסצנה הבאה שהוא ייעשה כדי לראות מה תהיה ההגנה שהוא יקבל הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:39 am 
מנהל פורום

ובמאמר מוסגר, לא להתחסן זו סוציומטיות ללא קשר לחוקי מדינת ניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:42 am 
Hall of Famer

ועד כמה שקיירי רע, בן סימונס רע יותר.
נדמה לי שיש סוג של קונצנזוס כיום, שברגע שייגמר לו החוזה הוא ייפלט מהליגה.

והנה העניין - בן סימונס, בניגוד לחלק הארי של שחקני הליגה (או לפחות שחקני הרוטציה של הליגה) - הוא שחקן שספק אם יש לו מקום בקבוצת יורוליג נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:46 am 
Hall of Famer

...

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' פברואר 16, 2023 10:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 10:49 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
זה מוזר קצת שאתה נותן את מיילס ברידג׳ס כדוגמא ואז שואל למה אף אחד לא מדבר עליו. ברידג׳ס נתן את עונת הפריצה שלו בעונה הקודמת והיום אף קבוצה לא רוצה לגעת בו.
אז יכול להיות שהוא יותר בעייתי מקיירי, אבל הוא גם מקבל יחס הרבה יותר גרוע ממנו מהקבוצות בליגה. קיירי בכיף אחד השחקנים הכי בעייתיים מבין אלו שאשכרה עדיין בליגה.

בינתיים יש לנו:
* הפסיק לדבר עם שחקנים בקליבלנד בכמה חודשים האחרונים שלו בקבוצה לפני שדרש לעזוב.
*הרג את האווירה, לפי הדיווחים, בבוסטון, ואז לטענות רוב אוהדי הסלטיקס ברשת, שבת באמצע סדרת פלייאוף.
*דרש פיטורי מאמן בברוקלין+ שדיאנדרה ג׳ורדן ייפתח במקום ג׳ארט אלן שהיה טוב ממנו בהרבה.
* סירב לשחק בבועה.
* לקח שבועיים הפסקה מכדורסל סתם כי 'לא בא לו לשחק'.
* לקח עוד הפסקה מכדורסל כדי ללכת למסיבת יום הולדת
* סירב לקבל חיסון קורונה והחמיץ יותר מחצי עונה בגלל זה.
* הביע תמיכה באלכס ג׳ונס ובתיאוריות הקונספירציה האלימות שלו.
* שיתף סרט עם מסרים אנטישמיים, סירב להתנצל או להביע התנגדות למסרים האלו, עד שהושעה מהקבוצה ונדחק לפינה.
* דרש טרייד מברוקלין והודיע שלא יחזור לשחק שם העונה.

כל זה תוך 5 שנים. אני חושב שהיחס שהוא מקבל מהתקשורת הוא אפילו סלחני.

ועל הדרך פירק ו/או עזב שלוש קונטנדריות.
היחס של התקשורת אליו מאוד סלחני בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 11:11 am 
Freshman

stavs כתב:
הנווט כתב:

אני חושב שאתה נותן לו כל-כך הרבה הנחות שזה קצת נשגב מבינתי (שוב - בסדר, לא אמר שום מילה רעה על יהודים, אבל ידע טוב מאוד שהוא משתף סרט שמצטט בין היתר את היטלר ממש בפתיחה בתור טיעון נגד היהודים כאשמים בכל בעיות העולם. ואז הוא קיבל אלף הזדמנויות לחזור בו מזה, לגנות את המסר הזה של הסרט ובחר אך ורק להאשים את כולם על זה שמתייחסים אליו לא יפה. הוא ממש לא הכחיש את הדיווחים על ההתנהלות שלו בקליבלנד, מה שקרה בברוקלין אלו עובדות ולא 'דיווחים צהובים' וכו' וכו').
אני לא אנסה לשכנע אותך אחרת, כי כנראה שלא תיתן לשום דבר שייאמר על קיירי כבר לבלבל אותך.

פעם אחרונה על מה שמחוץ למגרש כדי שבכל זאת אולי אוכל להשאיר אותך עם זווית שפחות נמצאת כחלק מהפרספקטיבה שלך- אני מסתכל על קיירי בקונטקסט הכולל של מה הבנאדם מייצג (בעיניו).
הוא מגונן על זכותו להאמין בדברים לא קונבנציונלים בעיני המיינסטרים והעובדה שיש מוסר כפול בתקשורת שמדובר באנשים עם פריווילגיה לעומת ילד שחור שאמור להתקפל בפני אדוניו.
כמה פעמים כתבו שלא לומר איימו שהליגה והממסד התקשורתי/פירסומי יוקיעו אותו ביחס לעינייני המוסר בהם לכאורה חטא?
נייקי עם הסווט שופס ביטלו את העסקה שלו באופן חד צדדי, הבעלים ששעושה הון מהעבדים האויגורים בסין עשה לו תוכנית לא מידתית כדי שיוכל לחזור לשחק על לינק לסרט שנמצא בפלטפורמת הקניות החזקה בעולם.
יש פה מוסר כפול בין תאגידים ומיליארדרים עם כוח עצום שיכולים להיות טפלון ברמת האפשטיין (תורשע באונס ופדופיליה ותחזור אחרי שנה כאילו כלום), לעומת בן מיעוטים שחייב להתיישר אחרת יאבד הכל.
חוסר הרצון שלו להתקפל זו אמירה נגד הצביעות של המערכת, ככה הוא רואה את זה, וזכותך לא להתחבר לחוויה הזו אבל זה מייצג נקודת מבט של לא מעט אנשים בקהילה שלו.

לא תמצא אותי מגן על קניה ווסט (למרות שאני אוהב את המוזיקה) כי הוא אכן אמר דברים מזעזעים ומסוכנים, קיירי קיבל את הריקושטים שלו בעיניין הנרטיב האנטישמי אבל הוא מעולם לא אמר משהו שלילי, ההיפך.
אני לא נותן לו הנחות על האופי שלו, כמו שאמרתי אני חושב שהוא קצת תמהוני ומבולבל, אבל הוא תורם המון לקהילה שלו ויש מקום גם לקולות לא שיגרתיים בכל נושא, אין לי שום סיבה לחשוב שהוא אדם רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 11:13 am 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ובמאמר מוסגר, לא להתחסן זו סוציומטיות ללא קשר לחוקי מדינת ניו יורק.

ספציפית פה זה לא נכון כי המחיר של לא להתחסן היה שהוא צריך להבדק פעם-פעמיים ביום, פרקטית הוא היה פחות סכנת הדבקה ממישהו מחוסן שנבדק פעם בשבוע אם אני זוכר נכון את ההוראות משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:16 pm 
מנהל פורום

זה רק הופך את הלא מתחסן לסוציומט עם יותר מידי זמן פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 8:11 pm 
Hall of Famer

הנווט כתב:
stavs כתב:
הנווט כתב:

פעם אחרונה על מה שמחוץ למגרש כדי שבכל זאת אולי אוכל להשאיר אותך עם זווית שפחות נמצאת כחלק מהפרספקטיבה שלך- אני מסתכל על קיירי בקונטקסט הכולל של מה הבנאדם מייצג (בעיניו).
הוא מגונן על זכותו להאמין בדברים לא קונבנציונלים בעיני המיינסטרים והעובדה שיש מוסר כפול בתקשורת שמדובר באנשים עם פריווילגיה לעומת ילד שחור שאמור להתקפל בפני אדוניו.
כמה פעמים כתבו שלא לומר איימו שהליגה והממסד התקשורתי/פירסומי יוקיעו אותו ביחס לעינייני המוסר בהם לכאורה חטא?
נייקי עם הסווט שופס ביטלו את העסקה שלו באופן חד צדדי, הבעלים ששעושה הון מהעבדים האויגורים בסין עשה לו תוכנית לא מידתית כדי שיוכל לחזור לשחק על לינק לסרט שנמצא בפלטפורמת הקניות החזקה בעולם.
יש פה מוסר כפול בין תאגידים ומיליארדרים עם כוח עצום שיכולים להיות טפלון ברמת האפשטיין (תורשע באונס ופדופיליה ותחזור אחרי שנה כאילו כלום), לעומת בן מיעוטים שחייב להתיישר אחרת יאבד הכל.
חוסר הרצון שלו להתקפל זו אמירה נגד הצביעות של המערכת, ככה הוא רואה את זה, וזכותך לא להתחבר לחוויה הזו אבל זה מייצג נקודת מבט של לא מעט אנשים בקהילה שלו.

לא תמצא אותי מגן על קניה ווסט (למרות שאני אוהב את המוזיקה) כי הוא אכן אמר דברים מזעזעים ומסוכנים, קיירי קיבל את הריקושטים שלו בעיניין הנרטיב האנטישמי אבל הוא מעולם לא אמר משהו שלילי, ההיפך.
אני לא נותן לו הנחות על האופי שלו, כמו שאמרתי אני חושב שהוא קצת תמהוני ומבולבל, אבל הוא תורם המון לקהילה שלו ויש מקום גם לקולות לא שיגרתיים בכל נושא, אין לי שום סיבה לחשוב שהוא אדם רע.

מאיירס לאונרד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 8:52 pm 
Junior

הנווט כתב:
אוקי נגיד, אז בוא ניקח את ברידג׳ס כדוגמה.
הוא היה אמור ליהיות כוכב בקבוצה שרצתה להתקדם עוד צעד ופגע בשאיפות האלו כשלא יכל לשמור על הידיים שלו.
כמה אתה שומע על זה? כמה מייחסים את מצב הקבוצה לרעילות האינדבדואלית שלו בתקשורת ואת מי זה בכלל מעניין?

אבל הפגיעה של ברידג'ס בעצמו (ובעקיפין בקבוצתו, וכמובן בעיקר באשתו ובבתו), היתה אקט חד פעמי (ככל הנראה) שהתרחש בספירה הפרטית של התא המשפחתי שלו.
הסרטניות של קיירי באה לידי ביטוי אינסוף פעמים במדיה החברתית, בהתבטאויות בתקשורת, וכן, גם בהתנהלות שלו בחדר ההלבשה ומול הקבוצה.

אותו דבר נכון גם לגבי רוב הדוגמאות מהעבר שהבאת. התנהלויות בעייתיות מאוד של שחקנים, אבל רובן בהקשר חוץ-קבוצתי. קיירי (וסימונס) מתריסים נגד כללי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 9:18 pm 
Hall of Famer

אני ממש ממש ממש בספק, שזה היה אקט חד פעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 11:27 pm 
Junior

מסכים, השאלה היא האם ההורנטס ידעו על מקרים קודמים ואם כן, האם הידיעה של גורמים בקבוצה השפיעה לרעה?

שנית, לצורך העניין בנידון כאן, מה שחשוב זו הפעם הראשונה שבה האלימות של ברידג'ס כלפי אשתו נחשפה כלפי חוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:38 am 
Hall of Famer

הנווט כתב:
stavs כתב:
הנווט כתב:

קיירי לא מבולבל ובטח לא חמוד.
הוא גם לא ילד שחור מול אדוניו.
הוא מולטי מיליונר ו-entilted ברמות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2023 9:49 am 
Sophomore

קיירי גם דרש טרייד מקליבלנד אחרי אליפות שהביא אותו בסופו של דבר לבוסטון (ושם נכשל כישלון חרוץ). כל כוכב אחר בליגה מת לשחק עם לברון. בפרפקטיבה היסטורית, לולא שיתוף הפעולה עם לברון, קיירי לא היה זוכה לתהילת עולם ומקבל את החוזים שקיבל.

גם השנה כשהיה נראה, שהדברים סוף סוף מתחברים בנטס, הוא העדיף את השיקולים האישיים הצרים שלו. האיש נזק מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה